vrijdag 6 januari 2017

Nederlander wonend in Donbass: "NOS één en al leugens"

Graham Phillips doet het weer. Hij maakt een uitgebreid document over Ronald van Amerongen, de Nederlander die in Perevalsk woont sinds 2010. Perevalsk ligt bij Lugansk in de Volksrepubliek Lugansk (vroeger Oost Oekraine).
"Kijk wat meer rond op het internet. Informeer jezelf. En je zult compleet andere informatie vinden die dichter bij de waarheid zit dan staatsmedia als de NOS die geheel gekleurd zijn. Wat die zeggen kun je als het tegendeel van de waarheid beschouwen. Zo simpel is het. En dat hebben ze bewezen met de tijd." - Ronald van Amerongen

Westen vond het prima

Ronald komt uit de kop van Noord Holland bij Alkmaar (Hoeveel nuchterder wil je ze krijgen??). Hij heeft het allemaal meegemaakt: De Maidan regime change operatie, en vooral ook het begin van het gebruik van geweld door de interimregering Toerchenov destijds. Dat was de interimregering die de macht greep nadat Janoekovitch gewelddadig verdreven was en voordat er nieuwe verkiezingen waren gehouden. Deze interim regering begon met het beschieten van de dorpen en steden van de Donbass. En nu komt het: Dat kon deze interim regering doen zonder enige maning van het Westen om terughoudend te zijn met dit gebruik van geweld. Dat is wat Ronald onderstreept.

EK 2012

Ronald onderstreept ook de bias van de Nederlandse media in het algemeen en die van het NOS-journaal in het bijzonder. Hij haalt een voorbeeld aan nog van voor de revolte. Het was het EK voetbal in 2012 in Oekraine en een "journalist" staat 's avonds in het donker bij een lege kranten kiosk: "Kijk, er zijn hier geen kranten! Er is geen meningsvrijheid!". Blik herinnert zich dit EK ook nog goed. Blik ging na alle angstaanjagende verhalen in Nederland over Oekraine maar eens zelf kijken en kwam in Kiev en met name ook in Kharkov in een prima stad: lekker zonnetje, aardige mensen, alles goed georganiseerd. En het Nederlands elftal dat daar 3 (drie!) wedstrijden op rij moest spelen? Het Nederlands elftal verbleef in die tijd in Polen. Heel logisch! NOT.

Graham en Ronald maken er samen een mooi en vooral belangrijk document van. Knap gemonteerd door team Graham. De bevolking lijkt vol vertrouwen en moed te zijn. Ronald zegt dat alle mensen achter de Lugansk Republiek staan.

Ronald leerde Zhenya uit Perevalsk in 2010 kennen, online. Ze zijn in 2012 getrouwd.

Ronald: "Mensen waren in shock van Maidan. Niemand (van zijn omgeving) steunde Maidan"

Na Maidan is Ronald niet meer in Nederland terug geweest.

"De Nederlandse regering zit diep in Maidan"

"Rutte steunt Poroshenko op alle mogelijke manieren"

"Ik kon de Nederlandse media volgen en dat stond lijnrecht op wat hier in feite aan de hand was. Eén en al leugens."

"Toerchinov met zijn interim regering, die dus nog niet eens gekozen was door het volk, besloot tot de (geweldadige) ATO (anti terroristische operatie). Denk daar eens over na. Gekkenwerk!"

"Alle Westerse regeringen zeiden: "Ga je gang". Niemand zei: "Doe effe rustig"."

"Het is allemaal voor de geo-politiek. Kiev had dit hele conflict politiek kunnen oplossen. Zoals elke oorlog is deze oorlog geheel onnodig".

"Steeds meer mensen in Nederland gaan dit conflict steeds beter doorhebben. Het gaat niet om Russische agressie. Het klopt gewoon niet (zoals de media het voorschotelen)."

132 opmerkingen:

 1. De leugens van de staatszender worden wederom blootgelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rond min 40. De echtgenoot van Ronald werd bang toen een bom ontplofte vlak bij het ziekenhuis. Wat hebben de aan NATO gelieerde strijders in hemelsnaam met ziekenhuizen.?. Moeten de ziekenhuizen iedere keer als eerste in puin geschoten worden ?. Denk even aan het eerste (Russische) mobiele ziekenhuis in Aleppo. Het was net opgebouwd en nog niet in bedrijf en hop het moest kapot incl de doktoren.!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat de aan NATO gelieerde strijders op die manier de moraal willen breken bij de tegenstander.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Er zijn nieteens 14 ziekenhuizen in Oost Aleppo... je kletst uit je nek.

   Verwijderen
 3. Deze documentaire is heel goed. Ik volg hen al meer dan 2 jaar en heb veel gezien en gehoord via meerdere kanalen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Groeten iedereen........
   Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
   Beware! Beware!! Beware!!!
   Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

   Verwijderen
 4. De nos net zo verrot als timmermans/rutte/ en de e.u/en de grootste rotte appel,amerika

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan vergeet je nog Israël, Saudi Arabië en natuurlijk ons fascistische koningshuis....

   Verwijderen
  2. "Graham blijkt voor FSB te werken"

   Yep, en het blijkt dat journalist Paul Conroy voor MI6 werkt, maar dat noemt het @Laag Gekwalificeerd Karakter niet!

   http://www.voltairenet.org/article173025.html

   Verwijderen
 5. Syrische Al Qaeda terroristen worden door de turken naar Yemen gevlogen om daar de Houthi's te bevechten.

  HOUTHI FORCES ADVANCE IN TAIZ: AT LEAST 150 SAUDI SOLDIERS KILLED – REPORTS
  https://southfront.org/houthi-forces-advance-in-taiz-at-least-150-saudi-soldiers-killed/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Off Topic, maar wel lachuh, gieruh, brulluhhh! Verhofstadt wil president van Europa worden:

  https://www.facebook.com/GuyVerhofstadt/videos/vb.99985820015/10155325214660016/?type=2&theater

  Wat betreft Verhofstadt: Ik bewonder de intelligentie, energie en debatteertechniek van deze door en door foute demagoog.

  -----------------

  Blij dat ik me met veel moeite mezelf heb kunnen weerhouden om op joop.nl op Aldershoff te reageren. Zulke dingen kunnen een verslaving worden, en dat is geen vrijheid; dus kan men daar eigenlijk ook niet meer over spreken. Die site is nogal beperkt en lokaal, maar geeft wel weer wat op vele sites zoal gezegd wordt.

  Wat me vandaag opviel was de naam ´Chamberlain´.

  Afgezien van het feit dat deze diplomaat evenals Stalin het winnend strategisch inzicht hadden dat het essentieel was zo veel mogelijk tijd te winnen, opdat de luchtmacht en het leger kon moderniseren, is het noemen van deze naam een godwin.

  Volgens de policorr canon is deze diplomaat het voorbeeld van zwakte en naiviteit, bijna een verrader. Maar belangrijker: de vijand was Hitler.

  Maar in al deze artikeltjes heeft Putin/ Rusland die rol!

  En zeker, de Russen lezen deze artikelen in vertaling, met hun begrip.

  Ze lezen dus: Volgens ´ons´ is ´hun´ president een Hitler.

  Wat gaat dat doen voor hun houding naar ons en de populariteit van hun president???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben overtuigd dat Verhofstadt een pion is van de 'Masters of Discourse', ofwel de lieden die ons een wereldbeeld voor-toveren dat niks met de werkelijkheid te maken heeft.

   Zijn broer Dirk, professor in Gent, heeft ooit een review geschreven van slechts 3 bladzijden waar ik 31 'misleidingen' in aantrof:
   http://xevolutie.blogspot.nl/2011/06/149-jews-world-and-money.html

   Verwijderen
  2. Ik verwacht dat het respect van de russen voor ons aan het afnemen is.

   Helemaal als zo'n pias van een Verhofstadt president wordt. Juncker is al een dronken minkukel. Het wordt er niet beter op.

   Verwijderen
 7. Een heerlijke documentaire, Blik.
  Ronald is wat verlegen en komt wat droevig over. Het gaat allemaal wat traag. Maar zijn verhaal is 100% oprecht. En als hij naast zijn schattige en guitige echtgenote zit, dan begrijp je waarom hij daar is gebleven!
  We hopen maar dat het goed met hen zal gaan. Zijn hoop is op Trump gevestigd.
  Ik denk trouwens dat Ronald af en toe in Nederlandse blogs heeft geschreven. De naam doet een belletje rinkelen. Was het Joop.nl ? JPR Blaak zal het wel weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat Ronald af en toe hier wat schrijft over de Donbass. Het is een nuchtere Noord Hollander. Lijkt een beetje op Johan Neeskens die ook uit die buurt komt. Neeskens was bikkelhard, maar oh zo gevoelig.
   Jammer dat Graham niet veel vraagt over de emotionele schade van de oorlog. Ronald is daar wellicht het type ook niet voor om dat te vragen.
   p.s. Bij de leuke dame moest Graham gelijk gaan zoenen. Ik geef hem geen ongelijk, dat meisje was ook om te zoenen.

   Verwijderen
  2. deze site schrijft er dagelijks over,

   http://anna-news.info/

   Verwijderen
  3. @knip,

   Houdt het simpel en ga het niet onnodig ingewikkeld maken!

   EU lost 400,000 jobs and €17,6 billion to anti-Russian sanctions in 2015

   Joop de Jong • 7 hours ago

   "EU lost 400,000 jobs and €17,6 billion to anti-Russian sanctions in 2015"

   ...and 196 Dutch civilians due to a downed Malaysian airliner to invoke these sanctions!

   http://theduran.com/eu-lost-400000-jobs-e176-billion-anti-russian-sanctions-2015/

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @knip,

   "Ik ben het totaal niet met je eens t.a.v. de zogenaamde slachtoffers MH-17."

   Dat mag, maar ik ben in de overtuiging dat MH-17 bewust is neergehaald voor het instellen van verscherpte EU-sancties op Rusland! Dat past precies in de VS policy!

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   "Voor niemand
   Maar ik ken Rusland zeer goed"

   Stoppen met die bullshit!

   "Omdat u zegt dat het komt door sancties van EU
   Maar die 400.000 werklozen die u suggureert komt door sancties van Rusland"

   Wat wil je nu eigenlijk zeggen, @Laag Gekwalificeerd Karakter, mag Rusland geen tegen sancties leggen op de EU?

   "het MH-17 betreft jij er direct op inspringt!"
   Daar zijn nog steeds mensen die de eerste Kremlin propaganda volgen dat het een su25 was
   Zelfs Rusland heeft dit sprookje inmiddels al verlaten"

   Jij hebt dat "sprookje" verlaten, Rusland houdt nog steeds elke optie open, het geeft jouw kennis over Rusland weer!

   "Graham blijkt voor FSB te werken"

   Dat is het TS van blik"

   Nope, dat is het TS van jou!

   Verwijderen
  8. @knip,

   "Donquijotte en Vrijland"

   Het zal niet voor niets zijn dat ik afstand heb genomen van bovenstaande sites!

   Verwijderen
 8. Trump Asks "What Is Going On" After It Emerges Democrats Refused FBI Access To Hacked Servers
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-06/trump-asks-what-going-after-it-emerges-democrats-did-not-cooperate-fbi-hack-probe

  ach god, de FBI mocht van de de DNC niet eens hun gehackte servers onderzoeken. In godsnaam, waarom niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, maar de FBI kreeg wel een DNC consultant die banden heeft met een organisatie die een conflict met Rusland promoot. De FBI word eigen terrein getest op indoctrinatie.

   DNC Refused to Give FBI Access to Its Servers … Instead Gave Access to a DNC Consultant Tied to Organization Promoting Conflict with Russia

   http://www.washingtonsblog.com/2017/01/dnc-refused-give-fbi-access-servers-gave-access-dnc-consultant-tied-organization-promoting-cold-war-russia.html

   Verwijderen
  2. Saddam had WMD's weet je nog. Liegen dat de inlichtingendiensten doen.

   Verwijderen
  3. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   "Ja die had hij"

   Nope!

   "Vinden is een tweede"

   Yep, in jouw ziekelijke brein wel!

   Verwijderen
 9. Het begint er op te lijken dar GS defintief door de drain aan het gaan is:

  http://joostniemoller.nl/2017/01/schaamteloos-geenstijl-verandert-pro-pvv-reactie-pro-geenpeil-reactie/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als GS door de drain gaat: ik zal er geen traan om laten.

   Ooit las ik die site aandachtig en stuurde ik er (naïef) comments heen. Maar ik werd geband nadat ik na de zoveelste topic in de trant van 'Allah geprezen, vandaag weer geen terreuraanslag gepleegd' een aantal overeenkomsten tussen GeenStijl en Der Sturmer opschreef in de comment sectie

   Overeenkomsten:
   - schrijf 'opwekkende' verhalen voor de 'hardwerkende nationalist'
   - schuif de schuld van alle ellende van de hele wereld op iedereen behalve op de hardwerkende nationalist, die natuurlijk zijn handen vol heeft heeft aan de ander die uit is op zijn geluk en geld
   - zoek onder de schuldigen van alle ellende op de hele wereld een favoriete groep zondebokken: liefst een groep waar de hardwerkende nationalist niet veel omgang mee heeft, want dat demoniseert makkelijker
   - geef nooit maar dan ook nooit het advies in je stukjes om in het standpunt van de zondebok het probleem van het standpunt van de hardwerkende nationalist te zien (bv: waarom bestaat er zoiets als de Islamitische vluchteling anno nu, en niet anno 2001?)

   Ik concludeerde in de comment dat 'de hardwerkende nationalist', namens wie GeenStijl berichten schrijft, mij overkomt als iemand die liever zegt dat Islam terreur is (maar wel juicht als 'Jihadi John' in een omgeving met weet ik hoeveel andere onschuldige mensen zonder enkel proces van de bodem wordt geblazen met een drone, want dat is 'niet Islam'=niet terreur volgens de definitie van GeenStijl) dan dat hij zichzelf recht in de spiegel durft aan te kijken en bv zelf een kijkje gaat nemen bij een vluchtelingenkamp om met eigen ogen de problematiek van Moslims te aanschouwen.

   En toen was ik 'weggejorist en opgerot'

   Blij toe.

   Verwijderen
 10. Specifically, the report concludes the following:

  We assess Russian President Vladimir Putin ordered an influence campaign in 2016 aimed at the US presidential election. Russia’s goals were to undermine public faith in the US democratic process, denigrate Secretary Clinton, and harm her electability and potential presidency. We further assess Putin and the Russian Government developed a clear preference for President-elect Trump.

  What proof is there? Sadly, again, none. However, as the intelligence agencies state, "We have high confidence in these judgments"... just like they had high confidence that Iraq had weapons of mass destruction.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-06/here-us-intelligence-report-accusing-putin-ordering-campaign-influence-us-election

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   "Ik kende toen mensen die in Kremlin werkte"

   Yep, en ik mensen in het Witte Huis!

   Verwijderen
 11. Hier is het een paar dagen geleden al vertoon meneer Gelauff.

  LEAKED AUDIO OF US SECRETARY OF STATE JOHN KERRY SHOWS OBAMA WANTED ISIS TO GROW
  https://southfront.org/leaked-audio-of-us-secretary-of-state-john-kerry-shows-obama-wanted-isis-to-grow/

  Kunt u dit in het 8 uur journaal tonen en dit ook bespreken bij nieuwsuur met wat deskundigen van clingendael.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. MENEER Gelauff, de witte helmen zijn solidair met al qaeda met het vergiftigen en stopzetten van de watervoorziening naar Damascus opgesteldin een officiële brief. Kunt u dit melden in het 8 uur journaal en kan dit feit in Nieuwsuur met deskundigen worden besproken
  White Helmets Show Solidarity With Al-Qaeda – Hold Citizens Hostage In Damascus With No Water
  http://www.activistpost.com/2017/01/white-helmets-solidarity-with-al-qaeda-hold-citizens-hostage-in-damascus-with-no-water.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. stempel witte helmen op officieel document aan regering Assad.

   Verwijderen
  2. @ LGK

   "Artikel maakt niet duidelijk dat white-helmets erachter zitten.

   Wederom leugens die u post"

   Beetje schaamteloos waar je mee bezig ben LGK. Beetje dom ook, want iedereen kan op het linkje van @Oli klikken en zien dat dat je je eigen gedrag weer eens op anderen projecteert. Dwangmatig oplichtertje....


   "Despite hostilities, the Syrian government is ready to send teams to restore water to Damascus, the lack of which only punishes civilians and holds a vast number of people hostage under the possibility of thirst. Terrorists, however, are denying access to the site and, instead, are offering to allow teams access the facilities on the condition that the Syrian military and Hezbollah end their military siege of the city. In effect, the terrorists are holding the people of Damascus hostage for military gain."

   Daaronder de brief met de verklaring van de terroristen, mede ondertekend door de White Helmets, aan de Syrische regering.

   In other words, the White Helmets have signed on to a document produced by terrorists and standing in solidarity with them, holding Syrian civilians as hostages, and, apparently, suggesting that they have control or at least some sway over the situation."

   http://www.activistpost.com/2017/01/white-helmets-solidarity-with-al-qaeda-hold-citizens-hostage-in-damascus-with-no-water.html

   Verwijderen
 13. Op Moon of Alabama is een commentaar op de nieuwste intelligenceshit uit de VS te lezen:

  http://www.moonofalabama.org/2017/01/new-intelligence-report-adds-no-evidence-of-russian-hacking.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Laag Gekwalificeerd Karakter,

   "Je haalt weer wat door elkaar"

   Nope!

   "James Clapper! is hoof CIA"

   Yep!

   "Putin verspreide de email van GOP"

   Nope, Clapper heeft dat niet hard kunnen maken voor de Amerikaanse senaat!

   Nu jij weer!


   Verwijderen
  2. Dawg,

   als altijd levert MoA weer het duidelijkste commentaar op de gebeurtenissen.
   Als je dit las, hoef je verder niks meer te lezen. Zaak afgedaan.

   Verwijderen
  3. @Laag, FBI schrijft een rapport over het hacken van de servers van de DNC zonder dat ze de servers zelf hebben onderzocht. Ze gaan klakkeloos af op de info (mogelijk leugens) van derden.

   ERGER nog. FBI MOCHT servers niet onderzoeken van DNC

   Verwijderen
  4. @ oli

   Die derden was Crowdstrike, "a cyber-something company who's founder and Chief Technical Officer is the Senior Fellow of the Atlantic Council, Dmitri Alperovitch."

   Verwijderen
  5. @Dawg,
   Wow, onthullende info. Atlantic Council is goed in het fabriceren van NEPnieuws. Crowdstrike waarschijnlijk ook.

   Verwijderen
  6. @ Oli

   Hier kan je er wat meer lezen over die Alperovitch:

   http://www.washingtonsblog.com/2017/01/dnc-refused-give-fbi-access-servers-gave-access-dnc-consultant-tied-organization-promoting-cold-war-russia.html

   Verwijderen
  7. Oligarch schrijft: "FBI schrijft een rapport over het hacken van de servers van de DNC zonder dat ze de servers zelf hebben onderzocht. Ze gaan klakkeloos af op de info (mogelijk leugens) van derden."
   Dit is volgens het princiepe van de 'plausile deniability': als uit komt dat het leugens waren, dan moet de FBI kunnen zeggen: 'De leugens zijn niet door ons bedacht.'
   Het is een basis regel bij de CIA en FBI: je mag rommelen en bedriegen zoveel als je wil, maar zorg altijd dat je geloofwaardig kan maken dat het niet door jouzelf is gedaan.

   Verwijderen
 14. In het kader van ons (*) vraagstuk "Wie controleert onze wereld" het volgende:

  Bill Moyers is een vast lid van de Bilderberg (net als Kissinger en Wolfowitz). En hij zit in Soros' Open Society Institute.

  Toch maakte hij een documentaire waarin hij de boosaardigheid van de VS regering bloot legde, en welke docu al tweemaal op ICH is aanbevolen: http://www.informationclearinghouse.info/article17720.htm

  Ook schreef de oude Moyers recentelijk nog op Alternet website dit artikel: "How to save Democracy from the Plutocrats." http://www.alternet.org/culture/bill-moyers-money-and-power-america

  Voor mij toont dit aan dat die Bilderberg gewoon invloedrijke journalisten uitnodigt en ze probeert te gebruiken en beïnvloeden.

  ===
  De door ons allen gerespecteerde PCR (Paul Craig Roberts) schrijft heel duidelijk WIE er volgens hem de macht in handen hebben:

  "All of us need to understand that although Trump has been elected president, the neoconservatives remain dominant in US foreign policy, and their commitment to the hegemony of the US as the uni-power remains as strong as ever. The neoconservative ideology has been institutionalized in parts of the CIA, State Department and Pentagon. The neoconservatives retain their influence in media, think tanks, university faculties, foundations, and in the Council on Foreign Relations."

  Belangrijk: 'Neoconservatieven' zijn 'een joods gecontroleerde politieke stroming in de VS.'

  Het zijn dus de neocons die al die invloedrijke instituties hebben veroverd ( GOP, media, denktanks, CFR) en met die middelen hun zin doordrijven: oorlog, oorlog , oorlog , oorlog!
  (Yugoslavie, Afghanistan, Irak, Libië, Oekraiene, Syrië, Iran, Rusland).  http://www.paulcraigroberts.org/2016/12/28/what-is-henry-kissinger-up-to-paul-craig-roberts/

  In deze prima column legt PCR ook nog uit dat het MIC zich rot schrok toen de Koude Oorlog plots voorbij bleek: dat was helemaal niet de bedoeling geweest van de wapenindustrie !

  (*) Oligarch, Rootman, Jan Verheul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat wil je nu Jan. Ik zie dat democraten dezelfde agenda uitvoeren en dat heb ik altijd gezegd dat beide stromingen dezelfde agenda nastreven en dat is werelddominantie. Of dat nu gaat via neocons of door humanitaire interventionisten. Beide stromingen worden aangestuurd door mensen binnen dezelfde elite.

   Tuurlijk is Bilderberg een ronde tafelgroep waarin ze bruikbare idioten vragen om hun macht zoveel mogelijk in te zetten voor de agenda. Net zoals dat met andere ronde tafelgroepen het geval is.

   Verwijderen
  2. Oligarch,
   zoals je weet hebben de belangrijkste Neocons besloten om niet de conservatieve kandidaat Trump te steunen, maar Hillary.
   De vijf grootste donors van Clinton waren joods, volgens Haaretz.
   De Libera Hawks ( of 'interventionists') zijn zeer nauw aan de joodse macht gelieerd. Ze voeren die agenda uit.

   Wat ik wil is het volgende: WIE binnen de 'sturende elite' stuurt die 'sturende Elite' zelf aan?
   Jij noemt dan Bilderberg of Rothschild Zionisten.
   Maar de Bilderberg mensen hebben vaak geen enkele macht in deze dossiers. Hoe kunnen Rutte, Halberstat, Aboutaleb of Beatrix nu in godsnaam een oorlog tegen Saddam forceren? Hoe krijgen ze al die media zo aan het liegen?

   Er is dus maar één club die dat kan.
   En dat zijn de joodse leden van allerlei groeperingen.
   Zij worden gelijmd, omgepraat, betaald of bedreigd om hun rol in het geheel te vervullen.
   Het holocaust-schrikbeeld zorgt voor de nodige angst en dus cohesie. Samen komen en samenzweren is er uiteraard niet bij. Veel te link. Wie begrijpt wat er van hem verlangd wordt doet zijn plicht. Of krijgt een hint omtrent het wenselijk gedrag.
   Wie echt uit de pas loopt weet dat ie vermoord kan worden: din moser.

   Bekijk de film 'Defamation' van Yaov Shamir.
   Dan zie je dat ook nu nog joodse jongeren worden geïndoctrineerd met het idee dat de hele wereld hen haat, en dat ze dus best die boze wereld mogen afstraffen.
   Op minuut 20: https://www.youtube.com/watch?v=XNWF9CeoZdE

   Verwijderen
  3. Hoe kunnen Rutte, Halberstat, Aboutaleb of Beatrix nu in godsnaam een oorlog tegen Saddam forceren? Hoe krijgen ze al die media zo aan het liegen?

   Nogmaals. Ook Bill Clinton wilde Saddam weghebben.

   Wat mij betreft zijn een klein clubje zionistische bankiers (het zijn meer satanisten dan joden) die de machtigste mensen ter aarde zijn. De plannen van David Rockefeller voor de wereld staan ook in zijn memoires.

   Nu wil ik dat je op houdt met je desinformatie over de joden.

   Verwijderen
  4. @Jan, ga je maar verdiepen hoe Bilderberg werkt. Er zijn er een paar die weten de agenda. De rest moet zijn macht uitvoeren om die agenda te laten slagen.

   Verwijderen
  5. Trump Aims to Cut the Neocon Deep State Off at the Knees
   http://charleshughsmith.blogspot.nl/2017/01/trump-aims-to-cut-neocon-deep-state-off.html

   Verwijderen
  6. Oligarch,

   ik heb het boek van Daniel Estulin over de Bilderberg al jaren in huis (kan het nu niet vinden), maar herinner me niet dat ik het goed gelezen heb. Zal er zeker stukken uit gelezen hebben.

   Neem van mij aan: Je kunt de wereld niet besturen met een groep van wisselende samenstelling die één keer per jaar bij elkaar komt.
   Daarvoor heb je echt nodig wat PCR beschrijft: "The neoconservative ideology has been institutionalized in parts of the CIA, State Department and Pentagon. The neoconservatives retain their influence in media, think tanks, university faculties, foundations, and in the Council on Foreign Relations."

   De Neocons bestaan al decennia en infiltreren al decennia in allerlei 'onderdelen van de macht': Media, universiteiten, Geheime Diensten, Denk Tanks, Het leger, etc.
   Ze zochten en vonden allies die ook wel belang hebben bij oorlog en vernietiging van bepaalde landen : het MIC, KSA, Qatar, Turkije.

   En dan nog hebben ze het niet altijd onder controle: dan nog kunnen ze een slag verliezen van iemand die president is ( Obama die een verdrag sloot met Iran en besloot om Syrië niet aan te vallen).

   Je begrijpt dat dit alles niet mogelijk is voor de 101 jarige Rockefeller, de 93 jarige Kissinger met helpers als Rutte en Aboutaleb.

   Als je gelooft in de macht van Bilderberg , de Jesuieten of het Vaticaan of Reptielen of Illuminatie, dan hebben ze je echt op een dwaalspoor gestuurd.
   De mensen die dus ECHT macht hebben, hebben je misleid.

   Verwijderen
  7. Oligarch schrijft:

   "Nu wil ik dat je op houdt met je desinformatie over de joden."

   Als ik desinformatie verspreid, dat is het aan jou om dat aan te tonen. ( Zoals ik aan toon -hoop ik- dat die Bilderbergers de wereld echt niet kunnen controleren).

   Dat je weerstand hebt tegen mijn overtuigingen, dat begrijp ik. Ik ben door dezelfde opvoeding gegaan als jij, en het was voor mij eerst ook moeilijk om de 'grote slachtoffers' te gaan zien als daders.

   Dat is een proces dat tijd vergt.
   Maar lees eens wat over de joden. Liefst van joodse schrijvers:
   Lees Israel Shahak's 'Jewish Religion, jewish History'.
   Bekijk 'Defamation' van Yaov Shamir.
   Lees Yuri Slezkine's 'The Jewish Century'.
   Dit zijn allemaal joodse auteurs.

   Naar aanleiding van 'Defamation' schreef Gilad Atzmon: "Shamir realises that if Foxman and the ADL can guarantee a free pass to the American corridors of power, then the ‘anti Semitic’ message explored by the ‘Protocols of the Elders Of Zion’ is rather relevant and should be discussed in the open." (*)
   En zo is het: de Protocollen van Zion neem ik niet op in mijn adviezen, omdat ze niet door joodse auteurs zijn geschreven, maar het is wel zinvol om ze te lezen, want dan begrijp je wat er in deze wereld gebeurt. (**)

   (*) http://www.gilad.co.uk/writings/defamation-must-be-seen-a-film-review-by-gilad-atzmon.html

   (**) http://xevolutie.blogspot.nl/2011/12/173-de-protocollen-van-zion.html ( ook 5 blogs hierna gaan over de Protocollen).

   ----

   De misvatting is altijd: 'Zij die de joden aanvallen, zorgen voor de toekomstige holocaust.' Niet correct.
   De joodse hubris en de joodse intellegentie en capaciteit om een land ( elk land) naar zijn hand te zetten en over te nemen, leidt tot een opeenstapeling van woede en frustratie, waaruit soms een holocaust voort komt.
   In de 19e eeuw bestond in vele landen een open discussie over de joodse invloed. 'Die Judenfrage' , 'La question juive', 'de joodse kwestie', zo werd dit vraagstuk - lang voor Hitler geboren was- genoemd in de diverse landen.
   In de landen waar de joden niet volledige vrijheid hadden ( om het land over te nemen) zijn er nooit holocausts geweest. Wel in Duitsland, het land waar ze àlle vrijheid hadden tot 1930.

   Verwijderen
 15. Marine Le Pen: Crimea Rejoining Russia Was Perfectly Legal
  http://russia-insider.com/en/le-pen-crimea/ri18391
  Mevrouw le Pen heeft volkomen gelijk. De bevolking van de Krim wilde bij Rusland horen. Referendum is legitiem. Uitkomst overduidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @laag,
   Definitieve uitslag referendum Krim: ’96,6 procent wil bij Rusland horen’
   https://www.nrc.nl/nieuws/2014/03/17/definitieve-uitslag-referendum-krim-966-procent-wil-bij-rusland-horen-a1426464

   Zelfs de Bilderberg outlet is het er over eens dat op een enkeling na iedereen bij Rusland wilde horen.

   Verwijderen
 16. BREAKING: FEDS ANNOUNCE TAKEOVER OF US ELECTORAL PROCESS
  DHS Secretary Jeh Johnson designates elections ‘Critical Infrastructure’
  http://www.infowars.com/breaking-feds-announce-takeover-of-electoral-process/

  Nu niet de juiste kandidaat het is geworden als president gaan we de macht van het stemmen overdragen van de staten naar de overheid.

  Eerder zei Barry dat het gekheid was dat iemand het stemproces zou kunnen beïnvloeden. Nu wordt het gefederaliseerd onder homeland security. Het orgaan wat ook het land gaat leiden als de noodtoestand wordt afgekondigd.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Yanoekovitch met geweld verdreven? lijkt mij eerder na zijn niet ingeloste verkiezingsbelofte en nadat hij jarenlang het Volk op barbaarse wijze heeft bestolen is gevlucht naar Poetin,kijk een om je heen Ronald v Amerongen met je Pro-Russische vrouwtje,veel geluk daar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Egbert, bewijs van buitenlandse inmenging cq coupe.

   Nuland stelt de nieuwe (interim) regering voor de Oekraïne samen.

   "Fuck the EU! - Exactly!" - Victoria Nuland & Geoffrey Pyatt
   https://www.youtube.com/watch?v=CL_GShyGv3o

   Soros verteld dat zijn NGO een grote rol heeft gespeeld in de gebeurtenissen rond maidan
   SOROS ADMITS RESPONSIBILITY FOR COUP AND MASS MURDER IN UKRAINE
   Color revolution collaboration began soon after engineered fall of Soviet Union
   http://www.infowars.com/soros-admits-responsibility-for-coup-and-mass-murder-in-ukraine/

   Snipers maidan schoten zowel op politie als demonstanten
   False Flag? The Kiev Maidan Snipers, They Fired On Both Police and Protesters
   http://www.globalresearch.ca/false-flag-the-kiev-maidan-snipers-they-fired-on-both-sides/5434179

   Verwijderen
  2. Dag Egbert Pleijter,

   ik hoop dat je nog vaak hier reageert, want een serieuze uitwisseling van pro en contra argumenten is de enige manier om de waarheid te achterhalen.

   Nu een inhoudelijke reactie.
   Er ontstond rond 20-22 februari een heel gewelddadige sfeer in Kiev. De opstandelingen hebben toen ook parlementariers in koelen bloede vermoord.
   En dat nadat er al vele tientallen burgers en politieagenten waren dood geschoten door onbekende sluipschutters. Yanukovich wist dat die schutters niet onder zijn leiding stonden, en wist dus dat hij groot gevaar liep.
   Daarom is hij gevlucht.

   Verder geef je aan dat het eigen schuld was van Yanukovich omdat hij het er naar gemaakt had:
   1) Hij had zijn volk had beloofd om zich bij Het Westen aan te sluiten en kwam die belofte niet na.
   Ik meen dat dit nooit beloofd is door Y. Hij was het wel van plan en is een flink eind op weg gegaan, maar de Russen kwamen met een veel beter bod en Het Westen was krenterig, en het scheelde meen ik 22 miljard. Toen besloot Y. omtoch bij Rusland te blijven.
   Ik begrijp dat dit erg frustrerend was voor west Ukraieners, die zich al lid van de EU waanden, en die om historische redenen een hekel aan Rusland hebben. Maar ik zie niet dat Y. een belofte had gebroken.

   Dat Y. zijn volk op barbaarse wijze bestal, zal mogelijk waar zijn. Maar Y. is daarin niet slechter dan de andere politici van de Oekraine voor hem en na hem. Ook de favorieten van 'De Maidan' zijn grote dieven, zoals mevrouw Timoshenko, wiens compaan in de VS in de gevangenis zit wegens diefstal en bedrog. Dàt was dus niet de essentie van de zaak.

   Uit de voorbeelden die Oligarch aan je geeft kun je zien dat het een dor Amerika aangestuurde Regime Change was, zoals Amerika er sinds 1945 al in 55 landen een heeft gepleegd.
   http://xevolutie.blogspot.nl/2014/05/345-william-blum.html

   Verwijderen
  3. Ik zou daar nog aan toe willen voegen dat het befaamde afgeluisterde telefoongesprek tussen Nuland ('fuck the EU') en Pyatt gedateerd is op 6 februari 2014, dus ruim voor de escalatie eind februari.

   https://www.youtube.com/watch?v=KIvRljAaNgg

   Er was klaarblijkelijk al besloten dat Yanukovich opgeruimd moest worden.

   Verwijderen
 18. Een onthullend artikel (via M of A commentaren):

  http://www.washingtonsblog.com/2017/01/crowdstrikes-russian-hacking-story-fell-apart-say-hello-fancy-bear-2.html

  gaat dieper in op de banden van Crowdstrike, de contractor verantwoordelijk voor het eerdere rapport, met Oekraiense neo-nazis. Het blijkt dat in de top van dit bedrijf sleutelfiguren van de maidan zitten.

  Het blijkt ook dat Crowdstrike de belangrijkste informant van de CIA is over deze kwestie. De DNC heeft de FBI lang toegang tot hun servers ontzegd, ten bate van Crowdstrike.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die lui van Crowdstrike zijn ook bij de Atlantic Counsel, de club van bellingcat.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hierboven beschreef ik de doctrine van 'plausible deniability'.
  (In een reactie op Oligarch, om duidelijk te maken waarom de FBI het liegen over laat aan Crowdstrike etc.)

  Jim Douglass, die het laatste woord over de JFK moord schreef, legt in 2,5 minuut uit waar die doctrine zijn oorsprong vindt: https://www.youtube.com/watch?v=nwECsq459d4#t=406

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de hele toespraak van Jim Douglas (link hierboven) gekeken, en ik vind hem fascinerend.
   Hij verhaalt over Kennedy, en dat Kennedy wel vermoedde dat er een aanslag op hem zou kunnen gebeuren, maar dat Kennedy bewust koos voor de vrede. Kennedy was niet bang voor de dood.
   Wist dat het onmogelijk was om a) het goede te doen en b) geen risico te lopen.
   Kennedy had een geheime briefwisseling met Chrustjov, ten tijde van de Cuba crisis. Samen besloten ze om de wereld te redden van de nucleaire ondergang. Het werd de ondergang van Kennedy en Chrustjev zelf, maar de wereld bleef gespaard.

   Kennedy heeft nog een flink aantal besluiten genomen die allemaal motieven waren voor de moord op hem. En hij wist dat.
   Hij wilde de oorlog in Vietnam stoppen. Hij steunde de leiders van jonge landen, zoals Lumumba en Soekarno. Hij stuurde voedsel naar 'de grootste vijand': naar Rusland.
   - Op een toespraak op een universiteit zei Kennedy te streven naar wereldvrede. Hij wilde ook samen met de Russen de ruimte gaan veroveren. Niet alleen.
   - Kennedy wilde de CIA in zulke kleine stukjes versnipperen dat ze weg zouden waaien met de wind.

   Zo noemt Douglas nog enkele voorbeelden. Het is wel opvallend dat hij niet spreekt over de brieven aan Ben Gurion, waarin Kennedy de Israeli's verbiedt om een kernwapen te ontwikkelen. Volgens enkele onderzoekers ( als Collins Piper) was dàt de reden voor de moord op Kennedy.

   NB: Het boek van Douglas kwam uit na Oliver Stone's film JFK. Stone heeft zijn bewondering voor Douglass's boek meermaals betuigd.

   NB: Ik weet niet zeker hoe diep de ambities van Trump zijn om de CIA aan te pakken, maar het lijkt me heel raadzaam als Trump deze toespraak van Douglas nog eens even beluistert.

   NB: Douglas vertelt ons dat vele zaken ooit wel ergens zijn gepubliceerd, maar daarna zorgvuldig in de kast met 'verzwegen informatie' zijn gehouden. Mijn idee: voor wie wil weten wat er in de wereld gebeurt, is het nu nog even mogelijk om die 'onbekende informatie' te achterhalen. Via youtube en internet. Ik vrees dat er over 5 jaar niks meer van te vinden is.

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Geweldige clip.

   Verwijderen
 21. Dank Jan voor weer heldere en puike info; en ook dank dat je Egbert, die duidelijk net komt kijken, even rustig bijgepraat hebt; ik ben er zeker van dat Egbert dat waardeert.
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. sex aanvallen van immigranten in Innsbruck.

  EU 'Needs Binding Agreement With Third Countries to Deport Migrants'

  Read more: https://sputniknews.com/europe/201701071049352880-eu-agreement-deport-migrants/

  Wat vreemd dat we meneer Gelauff daar helemaal niet over gehoord hebben. Nou eigenlijk helemaal niet vreemd. Het is de agenda om miljoenen van deze figuren naar binnen te halen. Slechte publiciteit komt niet goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Trump kan wel stunten!

  Per 20 januari zijn ALLE VS ambassadeurs ontslagen en dienen terug te keren. Hij wil er zeker van zijn dat er geen Obama aanhangers aanblijven.

  http://www.nytimes.com/2017/01/05/us/politics/trump-ambassadors.html?_r=0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is minder 'Erdogaans' dan het lijkt, Rootman.
   Er blijken twee soorten ambassadeurs: de vakmensen, dus de diplomaten. Die blijven gewoon. Dan zijn er de 'erebaantjes-ambassadeurs': mensen die veel geld gaven aan de campagnes van Obama of anderszins een dienst bewezen hebben. Dat zijn dan de 'political ambassadors'. Die schijnen altijd te wisselen als er een nieuwe president komt. Maar soms pas na enkele maanden. Nu moeten ze op 20 januari allemaal opkrassen.
   Vreemd vind ik wel dat in Duitsland en Engeland blijkbaar ambassadeurs zitten die geen beroepsdiplomaten zijn. Dat lijken me toch belangrijke ambassades.

   Verwijderen
  2. Ik moest meer aan Duterte denken... Vooralsnog zijn alle moves van Trump voornamelijk symbolisch, maar hij lijkt al meer invloed te hebben dan Obama!

   Dit geeft volgens mij een signaal dat functionarissen uit de tijd van Obama geen ideetjes over het vormen van een 5e colonne moeten krijgen...

   Verwijderen
 24. Oekraïense militairen dwingen kastelijn tv uit te zetten omdat... het kanaal Dozh (Rain) aan stond.

  Dit is notabene een Russisch oppositie kanaal. Vrienden van Olaf Koens.

  De Oekraïense mannen in de groene pakjes, in de buurt van Odessa waarschuwden de uitbater het niet te wagen dit kanaal weer aan te zetten.

  Heldere Europese waarden, zouden Hans, Guy en Jacques waarschijnlijk zeggen...

  http://news-front.info/2017/01/07/kanal-dozhd-i-cenichnye-propagandisty/

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Trouwens: ook voor dit artikel in een etmaal al 13.000+ views. BAM!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Trump kan wel stunten!

  Per 20 januari zijn ALLE VS ambassadeurs ontslagen en dienen terug te keren. Hij wil er zeker van zijn dat er geen Obama aanhangers aanblijven.

  http://www.nytimes.com/2017/01/05/us/politics/trump-ambassadors.html?_r=0

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik geef toe dat ik hier gekomen ben door het Volkskrant artikel, maar ik heb het hele conflict in Oekraine zeer nauw gevolgd via meerdere (internationale) media-kanalan. Jullie beschuldigen de Nederlandse media van een eenzijdige blik (en gedeeltelijk ook wel terecht), maar jullie zijn hier net zo eenzijdig, tot richting alu-hoedjes niveau aan toe soms, maar dan vanuit een tegenovergestelde visie. Het hele conflict is zo veel ingewikkelder dan eeen simpele zwart-wit vergelijking over wie 'goed' of 'fout' is in dit conflict.

  Het heeft denk ik ook niet zo veel zin hier verder over in discussie te gaan, want zo te lezen zijn jullie hier net zo bevooroordeeld als waar jullie de Nederlandse media van beschuldigen en volledig overtuigd van eigen gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je geeft het wel erg snel op. Ik denk dat velen graag met jou een sportief robbertje discussieren. Laat maar weten waar we de plank misslaan.

   Verwijderen
  2. Nou, om maar eens wat te noemen, wat vergeten wordt in het hele verhaal bij die brand in Odessa, is de aanloop van het verhaal.

   Er was die dag een pro-Oekraine demonstratie in Odessa, die een groep pro-Russische betogers met geweld probeerden te verstoren (de termen pro-Oekraine en pro-Rusland zijn misschien arbitrair, maar daar wil ik geen halszaak van maken, ik probeer ze verder neutraal te benaderen) . Helaas is het iets uit 2014 en heb ik het bewijs niet direct paraat, maar er zijn genoeg foto's en video's die laten zien hoe ze met geweld proberen de betoging te verstoren, en hoe de politie in eerste instantie niet lijkt in te grijpen.

   Nu hadden de pro-Oekrainers al lucht gekregen van deze actie, en hadden zich dus net als die Pro-Russen bewapend.

   In de hevige rellen die hier uiteindelijk het gevolg van waren, trok een groep pro-Russen zich uiteindelijk terug in vakbondsgebouw, wat vervolgens in brand is gestoken met de bekende tragische afloop.

   Hier op deze site wordt gedaan alsof deze mensen vanuit het niks de dood ingejaagd werden. Je zou kunnen zeggen dat ze het slachtoffer zijn geworden van geweld wat ze zelf hebben uitgelokt, maar dat is misschien ook wel weer een te eenzijdige benadering. Wel kun je zegggen dat ze slachtoffer zijn geworden van hevige rellen tussen beide partijen, en waar beide partijen schuld aan hebben. Volgens sommige rapporten is er zelfs op de pro-Oekrainers geschoten door de pro-Russen, maar dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Niet dat dit alles verder iets afdoet of een goedkeuring geeft aan die brand, dat blijft gewoon verschrikkelijk, maar het idee dat er zomaar uit het niks een groep mensen in de fik is gestoken is veel te eenzijdig.


   Verwijderen
  3. Ehuis,

   Ik heb mijn geheugen nog eens opgefrist, en op de videobeelden is goed te zien dat de zogenaamde 'Russen' van achter de politie uit schieten.
   Deze pro Russen zouden dus samen spelen met de Politie.
   ( De 'Russen' hebben rode band om de arm, net als sommige politie agenten.)
   Maar als de politie de kant koos van de ' Russen', waarom bleef ze dan afzijdig toen de mensen werden afgemaakt in dat gebouw? Waarom bleef de brandweer op afstand. Waarom wachtte men tot de echte pro Russen die het gebouw waren in geevlucht, allemaal dood waren? Waarojm liet men die mensen dood schieten of dood knuppelen?

   Kortom: de beelden wijzen uit: dit was een valse vlag.

   Hier de beelden: https://www.youtube.com/watch?v=xZUEBIoZu0w

   Hier een blog van mij , van destijds: http://xevolutie.blogspot.nl/2014/05/352-odessa-massacre-was-done-by-regime-2.html

   Verwijderen
  4. Met de valse vlag vbedoel ik: Maidan insiders vielen de echte pro Maidan mensen aan, en die dreven de echte pro Russen op de vlucht, dat gebouw in, alwaar de Maidan-insiders alles hadden voorbereid voor een slachting.

   Alles was wellicht bedoeld om Putin zo boos te maken dat hij met zijn leger te hulp zou komen, zoals hij na de slachting in Tskingvali (Ossetie) ook deed,in 2008.

   Verwijderen
  5. @Ehuls,

   "Ik geef toe dat ik hier gekomen ben door het Volkskrant artikel, maar ik heb het hele conflict in Oekraine zeer nauw gevolgd via meerdere (internationale) media-kanalan."

   Dat is mooi, mogen wij misschien ook weten welke kanalen dat geweest zijn? Daarnaast is het nog altijd zo dat wij hier op Blik op NOS-journaal ons best doen om zoveel mogelijk onafhankelijke bronnen te raadplegen, met de nadruk op onafhankelijk. Ik hecht bijvoorbeeld een hoge waarde van informatie aan onderstaande link van een studie door de Universiteit van Ottawa over de Maidan.

   http://www.academia.edu/8776021/The_Snipers_Massacre_on_the_Maidan_in_Ukraine

   "Nu hadden de pro-Oekrainers al lucht gekregen van deze actie, en hadden zich dus net als die Pro-Russen bewapend."

   Waarmee waren de pro-Russen bewapend (revolvers, pistolen, geweren, molotov-cocktails, honkbalknuppels, messen) en waarom hebben zij zich niet verdedigt toen zij eenmaal in het gebouw waren gedreven?

   https://nsnbc.me/2014/05/10/odessa-massacre-detail-investigation/

   Waarom hadden de Oekraïense autoriteiten geen haast met het instellen van een onderzoek en moest de EU daar op aandringen?

   http://www.euractiv.com/section/europe-s-east/news/eu-urges-ukraine-to-investigate-the-odessa-deaths/

   Verwijderen
 28. Het hele conflict in Oekraine is 1 grote propaganda-oorlog van beide kanten. Beide kampen proberen met alle mogelijke middelen de wereld van hun gelijk te overtuigen. Exact dezelfde beelden in de genoemde bronnen worden juist ook weer gebruikt om het tegendeel te bewijzen. Onafhankelijke media die ter plekke onderzoek naar deze ramp hebben gedaan konden niet achterhalen wat er nu precies gebeurd is, omdat ook diverse ooggetuigen elkaar tegenspreken. De haat en wantrouwen tegen elkaar zit diep.

  De hele situatie is tamelijk chaotisch en het idee dat je rellen zo kunt sturen naar een vantevoren bedachte uitkomst vind ik nogal vergezocht. Beelden die je kan interpeteren naar elke gewenste uitkomst bewijzen helemaal niks, vaak worden interpetaties gedreven door een bepaalde vooringenomenheid. Dat er een demonstrant staat te schieten vlakbij een politie-cordon is een feit, maar er valt geen enkele conclusie uit te trekken. Zeggen dat hij dat deed om de Pro-Oekrainers kwaad te krijgen zodat ze naar het Vakbondsgebouw zouden trekken is nogal een vergezochte conclusie waar verder geen enkel bewijs voor is. Net zo min als dat het een bewijs is dat de politie aan de kant van de pro-Russen stond en hem bewust zijn gang hebben laten gaan (dat hele politie-optreden ziet er niet heel professioneel uit om eerlijk te zijn). Iedereen ziet weer wat anders in die beelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Ehuis: Over veel dingen valt te debatteren, zeker over veel wat betreft de Oekraïne. Zowel Odessa, MH 17 als de ´ATO´ zijn een schandvlek; als we enige aanduiding willen krijgen over de schuldvraag zullen beide kanten hun versie duidelijk kunnen maken. Dat onze media nogal partijdig de versie uit Kiev, Brussel en Washington vertolken moet toch duidelijk zijn, evenals dat dit blog als aanvulling en correctie vaak de visie vanuit Moskou, Donetsk en Damascus toelicht.

  De lezer die zich wil goed wil informeren moet veel huiswerk doen, zeker tegenwoordig.

  Of men nu naar de VS, Rusland, de EU, maar zeker wanneer men naar conflictgebieden zoals de Oekraïne of Syrië kijkt: Qua informatievoorziening is er heel wat loos!

  Wat in beide conflictgebieden helaas wèl zeker is, is dat de meest abjecte, destructieve elementen zoals de pravy sector, svoboda, azov en aidar NAZI batallions daar nu de dienst uitmaken in de Oekraïne, en dat de oppositie tegen de Syrische regering voornamelijk bestaat uit AQ en IS koppensnellers en kannibalen!

  Gratis huurlingen??? Dat kon men in 1990 misschien nog beweren.

  Nu gaat het om de vraag of we ze nog kunnen uitschakelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Word lid van Illuminati om rijk, beroemd willen worden en de controle van uw lot.

  Is het goed om de rugleuning en toestaan dat andere mensen om ons naar beneden te duwen? Of is het

  goed om te leven in armoede of angst?

  Illuminati Dat is de enige gemeenschap kan vrijheid van alle aardse

  problemen, wees onze lid vandaag en de controle van uw lot, en verdien ook niet

  minder dan 500 miljoen dollar per maand.

  Voor de aanvraag tot lidmaatschap, stuur dan een e-mail naar via:

  ajajailluminati@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wil je lid worden van de Illuminati als een broederschap die je rijk en beroemd in de wereld zal maken en zal je de macht hebben om mensen op de hoogste plaats in de wereld te controleren? Ben je een zakenman of -vrouw, een artiest, een politicus, een arts, een ingenieur, een musicus, een student, wil je rijk, beroemd en krachtig zijn in het leven, word je vandaag lid van de cultus van de Illuminati-broederschap en krijg je direct een rijk bedrag. 2 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ervoor kiest om in deze wereld te leven en 20.000.000 Amerikaanse dollars per maand ontvangt als salaris% 2026
  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
  1. Een contante beloning van USD $ 1.000.000 USD
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 500.000
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze
  4. Vakanties van één maand (volledig betaald) naar de toeristische bestemming van uw dromen.
  5. Golfpakket voor één jaar
  6. Een V.I.P-behandeling op alle luchthavens in de wereld
  7. Een totale levensstijlverandering
  8. Toegang tot Bohemian Grove
  9.Maandelijkse betaling van $ 3.000.000 USD op uw bankrekening per maand als lid
  10. Een geboekte afspraak van een maand met de 5 beste wereldleiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld.
  Als je geïnteresseerd bent om ons te vergezellen in de grote Illuminati-broederschap, neem dan nu contact op met het satanische symbool van de hand via de e-mail
  illuminatitemple1333@gmail.com of bel ons op +13159046010 of whatsapp +2347086751965 wij heersen over de wereld en treden vandaag toe en laten uw dromen uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. LEEF UW VERLANGEN LEVEN DOOR VANDAAG DE GROTE ILLUMINATI BROEDERSCHAP TOE TE VOEGEN.
  E-mail: illuminate666temple@outlook.com
  WhatsApp: +2348138555220

  Ben je een zakenman of -vrouw, politiek, muzikant, student, wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, word lid van de Illuminati
  broederschap cultus vandaag en krijg direct een rijke som van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar je ook kiest om te leven in deze wereld en krijgt ook 500.000 US dollar per maand als een salaris ...

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE LID WORDEN VAN ILLUMINATI.
  1. Een contante beloning van USD $ 1000.000 USD
  2. Een nieuwe slanke droomauto ter waarde van USD $ 500.000
  3.Een Droomhuis gekocht in het land van uw keuze

  Je moet 18 jaar en ouder zijn voordat je contact kunt opnemen met onze agent
  E-mail: illuminate666temple@outlook.com
  WhatsApp: +2348138555220

  BeantwoordenVerwijderen

 33. KOM VANDAAG IN BIJ DE GROTE BROEDERSNOP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. GRAAG GEDAAN
  AAN DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een bedrijf, man,
  politiek, muzikaal, student en je wilt rijk, krachtig en be. zijn
  beroemd in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Grote
  Hood illuminati broer. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen zijn
  Volledig vervullen, als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati
  broer kap, neem nu contact op met Lord Illuminati, Opmerking: nieuw aangeworven leden
  hebben recht op $ 120.000.000 Amerikaanse dollars, een gouden ring die bescherming biedt
  en gilde van vijanden, en een gratis visum voor de Verenigde Staten van Amerika.
  Alsjeblieft, we delen geen bloed. Verlies deze kans niet. Datum
  Rekrutering van nieuwe geliefde leden, bel en wees rijk! Nu van LORDMASHA
  bij ILLUMINATIONELOVE klantenservice: Motto; We zijn hier om te verminderen
  de armoede van de wereld en maak je dromen waar. We zitten te wachten
  je antwoord, je kunt ons toevoegen op WhatsApp Mobile en rijk worden binnen een
  maand. stuur ons een e-mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp us: +1 (662)270-5399

  BeantwoordenVerwijderen
 34. UW BESTE KANS OM MEE TE GAAN AAN DE GEWELDIGE TEMPEL VAN ILLUMINATI VAN GELD EN MACHT.
  OPMERKING: GEEN MENSELIJK OFFERBEROED IS BETROKKEN
  Je kunt contact opnemen met de tempelagent via WhatsApp: +2349055856914

  Ben je een zakenman of -vrouw, politicus, muzikant, student? Wil je rijk, beroemd, krachtig in het leven zijn, je aansluiten bij de cultus van de Illuminati-broederschap van vandaag en een rijk direct bedrag krijgen van. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. op elke plaats waar je in deze wereld wilt wonen en ontvang ook 80.000.000 dollar per maand als salaris ...

  Voordelen voor nieuwe leden die lid worden van de Illuminati.
  1. Een huis in een land naar keuze.
  2. Een nieuwe droomauto ter waarde van USD $ 50.000.000.

  Je moet 18 jaar of ouder zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners
  WhatsApp: (+2349055856914)

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe beoogde leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze gelegenheid in hun leven om beroemd te worden. Weet vriendelijk dat daar een veel voordelen die aan alle leden worden gegeven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com
  NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


  Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Groeten uit de GEWELDIGE VOLGORDE VAN HET ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de rest van de wereld, dit is een open kans om toe te treden tot de broederschap van de Illuminati, waar je je verloren dromen kunt terugvinden, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE AAN ILLUMINATI GAAN.
  1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand van afspraak met de 5 beste van de wereld.
  De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com  NOTITIE; deze Illuminati-broederschap waartoe u zich kunt aansluiten overal in de wereld India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


  Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Groeten uit de ORDE VAN HET ILLUMINATI naar de hele wereld, dit is een open gelegenheid om zich aan te sluiten bij de BROEDERSCHAP van het ILLUMINATI waar MILJARDJAARS, MILJARDARIGEN, wetenschappers, wereldsterren en wereldleiders die de wereld controleren hun roem en idealen hebben gekregen, en ook waar je kunt het licht van rijkdom en geluk zien zonder bloedoffers. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = greatilluminate99@gmail.com
  Let op: wees vriendelijk dat met respect voor uw religie en waar u ook bent in de wereld, u welkom bent om lid te zijn.

  Groeten TEMPEL ILLUMINATI NIEUWE WERELDORDE.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik dacht dat Illuminati niet echt is, maar vandaag met Mr William geloof ik nu dat Illuminati echt is, wanneer je verkeerde personen tegenkomt, zul je denken dat het leven niet echt is, maar wanneer je met de echte bent, zul je de goedheid ervaren van jouw leven, tot MR William heeft me mijn levensdoel laten ontdekken. Welkom bij de grote broederschap van Illuminati 666: WhatsApp Mr William, +2348147766277. Uit de VS en alle andere landen over hoe je je kunt aansluiten bij de Illuminati-broederschap om rijk en beroemd te worden, je bent misschien een politicus, zakenman / muzikant, muzikant , student, voetballer of welke bezigheid je ook doet, je wilt rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven. Illuminati kan al je hartswensen toestaan om lid te worden van de Illuminati om rijk en beroemd in het leven te worden, Illuminati zal je je droom laten bereiken om rijk te worden en je de hele dag van je leven beschermen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Groeten van de grote ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Verlichte waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 500.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

  VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZELFSTANDIG WORDEN.
  1. Een contante beloning van USD $ 500.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 200.000 USD
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze en nog veel meer

  NOTITIE; je kunt overal ter wereld lid worden van de Illuminati-broederschap, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,

  OPMERKING: als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via onze e-mail: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

  Groeten TEMPEL VERLICHTELIJKE VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Groeten van de GROTE ORDE VAN DE ILLUMINATI aan de verenigde staat en over de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de broederschap van de Illuminati waar je je verloren dromen kunt herstellen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En we betalen ook de som van 650.000 USD om alle nieuwe leden te verwelkomen als ze lid worden van de broederschap en ook een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te worden.

  VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.
  1. Een contante beloning van USD $ 650.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand van afspraak met de 5 beste ter wereld.
  De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres: greatilluminate99@gmail.com  NOTITIE; deze Illuminati broederschap waaraan je overal ter wereld lid kunt worden, India, Turkije, Afrika, de Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Duitsland, Europa. Azië, Australië, enz.,


  Groeten TEMPEL ILLUMINATI VERENIGDE STATEN

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Groeten uit de GROTE ORDE VAN ILLUMINATI aan de Verenigde Staten en de wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de ILLUMINATI ORDERS broederschap waar u uw verloren dromen kunt herstellen en ook waar u het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder bloedoffers. En door de jaren heen hebben we wereldleiders, MILJARDEN, miljarden, wetenschappers, SUPERSTARS en alle werken van het leven, u bent welkom in de wereld, afhankelijk van uw ras, religie en nationaliteit, WELKOM bij u Hall of Fame en Goodness.
  Schrijf ons vriendelijk via onze privémail: greatilluminate99@gmail.com

  Hallo TEMPEL VERLICHT VERENIGDE STATEN.666

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hallo kijker ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik eindelijk lid werd van de Illuminati-broederschap en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd, ik heb al mijn best gedaan om lid te worden van de grote broederschap, maar ik was verschillende keren oplichterij voordat ik eindelijk tegenkwam een getuigenis op internet, dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me om veel geld zou vragen voordat ik me bij de grote broederschap kon aansluiten, maar tot mijn grootste verrassing vroeg hij me alleen om een ​​initiatiebijdrage van 300 usd te betalen, die ik deed en vandaag ben zo blij om tegen de wereld te zeggen dat ik rijk ben en in staat ben geweest om veel zaken hiermee op te bouwen en ik heb ook de som van $ 124 miljoen dollar in mijn persoonlijke account en ben ook bekend over de hele wereld met het bedrijf gegeven aan mij door de Illuminati en ik heb ook de krachten om te doen wat ik wil ...... Ik weet dat zoveel mensen op mijn baan kunnen zijn die ook hulp zoeken. Hier is hun officiële e-mail: greatilluminatiworld18@gmail.com OF je kunt ze ook schrijven op Whatsapp (+639204895910).
  Pas op voor oplichters, en u moet boven de leeftijd van 18 jaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hallo kijker ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik eindelijk lid werd van de Illuminati-broederschap en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd, ik heb al mijn best gedaan om lid te worden van de grote broederschap, maar ik was verschillende keren oplichterij voordat ik eindelijk tegenkwam een getuigenis op internet, dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me om veel geld zou vragen voordat ik me bij de grote broederschap kon aansluiten, maar tot mijn grootste verrassing vroeg hij me alleen om een ​​initiatiebijdrage van 300 usd te betalen, die ik deed en vandaag ben zo blij om tegen de wereld te zeggen dat ik rijk ben en in staat ben geweest om veel zaken hiermee op te bouwen en ik heb ook de som van $ 124 miljoen dollar in mijn persoonlijke account en ben ook bekend over de hele wereld met het bedrijf gegeven aan mij door de Illuminati en ik heb ook de krachten om te doen wat ik wil ...... Ik weet dat zoveel mensen op mijn baan kunnen zijn die ook hulp zoeken. Hier is hun officiële e-mail: greatilluminatiworld18@gmail.com OF je kunt ze ook schrijven op Whatsapp (+639204895910).
  Pas op voor oplichters, en u moet boven de leeftijd van 18 jaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. BEN JE GEÏNTERESSEERD IN DE WERELD VAN FAME ?? RIJK, KRACHTIG EN
  BEROEMDE? DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE ILLUMINATI BROTHERHOOD EN WORD RICH.ILLUMINATI
  BROTHERHOOD BRENGT U IN HET KENMERK VAN DE WERELD WAARIN U LEEFT
  VANDAAG. UW FINANCIËLE MOEILIJKHEDEN WORDEN TOT EEN EINDE GEBRACHT ALS U MEET. WIJ
  STEUN JE ALLEMAAL FINANCIEEL EN MATERIAAL OM ERVOOR TE ZORGEN DAT JE A
  COMFORTABEL LEVEN. ONTVANG ILLUMINATI EN KRIJG JE EEN HUIS EN EEN AUTO EN
  OOK MET DE SOM VAN (vier MILJOEN DOLLARS). VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN
  WIE WORDEN LID VAN ILLUMINATI. 1. Een geldbeloning van een miljoen dollar 2. Een droom
  Huis gekocht in het land van uw keuze en een auto 3. A V.I.P
  behandeling op alle luchthavens in de wereld 4. Een totale verandering van levensstijl 5.
  Maandelijkse betaling van $ 500.000,00 USD op uw bankrekening elke week als een
  lid Als je geïnteresseerd bent om met ons mee te doen aan de grote Illuminati
  broederschap van rijkdom Neem contact op met agent Nicolas gallot over What's App (+1 321 291 8930 of e-mail ons hoofdkantoor illuminatlt721@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Groeten iedereen........
  Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
  Beware! Beware!! Beware!!!
  Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp + +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Groeten iedereen........
  Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
  Beware! Beware!! Beware!!!
  Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp + +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Groeten iedereen........
  Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
  Beware! Beware!! Beware!!!
  Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Groeten iedereen........
  Ik ben de heer Roland Felix van de grote Illuminati broederschap, ik ben hier om mijn gedachten te spreken omdat ik erg boos ben, omdat we hadden dat zoveel mensen onze namen en foto's gebruiken om geld van je mensen te nemen, dus we zijn erg boos vanwege dat en ook zijn we op zoek naar die mensen die oplichters zijn en we hebben 20 van hen nu in onze costordy en we zijn nog steeds op zoek naar meer dus als je een van hen geef ons hun gegevens, zodat ze kunnen worden gestraft en ook je mensen moeten oppassen voor alle post over Illuminati ze zijn allemaal nep.. ..
  Beware! Beware!! Beware!!!
  Als je bereid bent om deel te nemen aan de grote Illuminati broederschap contact met mij op whatsApp +2349056530308 of E-mail me op rolandfelix124@gmail.com voor onmiddellijke initiatie............

  BeantwoordenVerwijderen
 49. VAN DE GROTE GROTE MEESTER! MET BETREKKING TOT HET LID WORDEN VAN DE GROTE ILLUMINATI, VERWELKOMEN WIJ U. Maak deel uit van iets winstgevend en speciaal (WELKOM IN DE WERELD VAN DE ILLUMINATI). Bent u een POLITICUS, INGENIEUR, ARTS, ENTERTAINER, MODEL, GEDIPLOMEERDE / STUDENT, OF HEBT U HET NODIG OM UW BEDRIJF / BEDRIJVEN UIT TE BREIDEN TOT GROTE MINDS. Het is ook relevant om te weten dat je, om lid te worden, maandelijks een bedrag van $ 1.000.000 verdient als het illuminati lidmaatschapssalaris. Maak deel uit van deze GOUDEN "KANS" De grote illuminati-organisatie maakt je rijk en beroemd in de wereld, het zal puxll je uit de graswortel en neem je mee naar een grotere hoogte waar je al lang naar streefde te zijn en samen zullen we de wereld regeren met de grote en machtige kracht van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en jubelen. U kunt ons bereiken op onze e-mail [illuminati305@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 50. BEN JE GEÏNTERESSEERD IN DE WERELD VAN FAME ?? RIJK WORDEN. KRACHTIG EN
  BEROEMDE? DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE ILLUMINATI EN WORD RICH.ILLUMINATI BRENGT JE
  IN HET KENMERK VAN DE WERELD WAARIN JE VANDAAG LEEFT. UW FINANCIEEL
  MOEILIJKHEDEN WORDEN TOT EEN EINDE GEBRACHT ALS JE MEET. WIJ STEUNEN U BEIDE
  FINANCIEEL EN MATERIAAL OM ERVOOR TE ZORGEN DAT U EEN COMFORTABEL LEVEN LEEFT.
  ILLUMINATI EN KRIJG JE ZELF EEN HUIS EN EEN AUTO EN OOK MET DE SOM VAN
  (ÉÉN MILJOEN DOLLAR) VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.

  1. Een contante beloning van één miljoen dollar $ 1.000.000,00
  2.Een Dream House gekocht in het land van uw keuze en een auto
  3.A V.I.P-behandeling op alle luchthavens ter wereld
  4.Een totale verandering van levensstijl
  5. Maandelijkse betaling van $ 200.000,00 USD op uw bankrekening elke maand als
  een lid

  Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de grote Illuminati-broederschap van
  rijkdom en roem contact met ons op
  Email- (worldilluminatigrandlodge@outlook.com)
  WhatsApp of sms ons op +1 (854) 529-8669 of op +2348051699674

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hallo, mijn naam is James Walter. Ik ben hier om mijn getuigenis te geven over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-broederschap en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te zijn van de broederschap, maar ik ben verschillende keren opgelicht voordat ik eindelijk online een getuigenis vond. Dus nam ik contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me veel geld zou vragen voordat ik bij de kap kon, maar tot mijn grote verbazing vroeg hij me alleen om het rituele materiaal te kopen dat $ 335 kostte, en in de ondertussen ben ik opgelicht tot $ 5.000 voordat ik contact opnam met mijn jeffery. Wat ik heb gedaan en vandaag ben ik erg blij om de wereld te vertellen dat ik rijk ben en dat ik met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik heb in slechts twee maanden tijd al een bedrag van $ 15 miljoen op mijn persoonlijke rekening staan ​​en ik ben ook over de hele wereld bekend om het bedrijf dat de Illuminati mij heeft gegeven. En ik heb ook de kracht om te doen wat ik wil ... Ik weet dat veel mensen op mijn rijstrook kunnen zijn om hier hulp te zoeken. Dus wat u nu moet doen, is contact opnemen met de agent en hem laten weten dat u lid wilt worden van de Illuminati. Officieel e-mailadres: greatestilluminati4@gmail.com Wat is de toepassing: 1 (929) 267 3902 PAS OP VOOR OPLICHTERS EN MOET MEER DAN 18 JAAR OUD ZIJN.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. DIT IS EEN VERLICHTE OFFICIËLE BOODSCHAP VOOR DE WERELD LET OP: GEEN MENSELIJKE OFFER IS BETROKKEN EN OOK ILLUMINATI VRAAGT NIET OM REGISTRATIEKOSTEN U kunt contact opnemen met de tempelagent via de officiële e-mail: illuminatiworldwide666power@gmail.com
  of whatsapp
  Ben je een zakenman, politicus of muzikant? Je wilt rijk, beroemd en machtig zijn in het leven, lid worden van de cultus van de Illuminati-broederschap vandaag en een rijk instantbedrag krijgen. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. waar u ook kiest om in deze wereld te wonen en zelfs $ 50.000.000 per maand als salaris krijgt ...
  Voordelen voor nieuwe leden die Illuminati-lid worden 1. Een huis in elk land van uw keuze 2. Een nieuwe droomauto ter waarde van $ 500.000, - USD 3. Een kans om de beste rijke mannen ter wereld te ontmoeten
  Je moet ten minste 20 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners E-mail: illuminatiworldwide666power@gmail.com
  +2348149171659

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Je bent een zakenman, politicus, muziek,
  student en willen
  rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven
  heeft de kracht nodig
  om hun dromen te verwezenlijken. Je kunt hun bereiken
  dromen door een
  lid van de Illuminate. met dat al je
  dromen en
  verlangens van het hart die volledig kunnen worden verwezenlijkt als u
  echt willen. neem contact met mij op whatsaap op +1(516)274-3685 nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Je bent een zakenman, politicus, muziek,
  student en wil
  rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven
  heb de kracht nodig
  om uw dromen te verwezenlijken kunt u uw dromen verwezenlijken
  dromen voor een
  lid van de Illuminate. daarmee heb je alles
  dromen en
  verlangens van het hart die volledig kunnen worden vervuld als
  Ik wil het echt
  als lid van de grote namen van de
  Verlicht dan
  u kunt contact opnemen met (illumenatirichtemple@gmail.com)
  Landen ................. ............................. Staat.
  of
  bel miss sarah op en je kunt har ook toevoegen op whatsapp +2348104857337 bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hallo!!! Wil je lid worden van de grote illuminati en maandelijks 50.000.000,00USD ontvangen en populair zijn onder anderen en rijkdom en roem hebben, dan is dit de enige kans om van de illuminati te zijn ... Ik werd gestuurd door de vrijmetselaar. om 52 leden in de illuminati te brengen, heb ik er 32 gekregen, dus zoeken we er 20, dus probeer een van de twintig mensen te zijn die rijk en beroemd zijn, neem contact met ons op via WhatsApp: +2348147226753, of e-mail ons op: greatilluminati0666@gmail.com, zodat we met het lidmaatschap kunnen beginnen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Saludos desde el gran orden de la iluminación para el estado unido y para todo el mundo, esta es una oportunidad abierta para unirse a la comunidad de los Iluminados donde pueden reclamar sus sueños perdidos y también donde pueden ver la luz de la riqueza y la felicidad. sin ningún sacrificio de sangre Y también pagamos la suma de $ 550,000 para obtener todos los nuevos miembros cuando se unan a la fraternidad y también a un hogar de su elección y ubicación con inversiones junto con esta oportunidad en la vida para que sean famosos.

  BENEFICIOS DADOS A NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A LA ILUMINACIÓN.
  1. Recompensa en efectivo de $ 550,000.
  2. Un nuevo Sleek Dream CAR valorado en USD $ 150,000 USD
  3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección.
  Un mes de consulta con los 5 mejores del mundo.
  Los líderes y las 5 celebridades más importantes del mundo. Si está interesado, póngase en contacto con la dirección de correo electrónico anterior = illuminatiworldwideorder@gmail.com o nuestro wahtsapp +15184145254  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik ben Katherine Johnson, uit Nederland, een moeder van 2 kinderen, man is overleden, leeftijd 46 jaar, ik word lid van de Illuminati omdat ik mijn kinderen het beste leven wil geven, toen Lord Patrick me inschreef in de Illuminati kreeg ik een miljoen euro nadat dat aan mij was overgemaakt, geven ze een huis en een auto, het beste deel van de Illuminati is er geen mensenoffer, ze helpen je te begrijpen hoe je rijkdom kunt laten komen, je kunt ook lid worden van de Illuminati, en ze gunnen jullie allemaal als je hartje begeert, kun je contact opnemen met Lord Patrick op WhatsApp-nummer +2348055329159 voor hulp over hoe je lid kunt worden en kunt genieten van de volledige voordelen van het leven

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Je bent een zakenman, politicus, muziek,
  student en wil
  rijk, krachtig en beroemd zijn in het leven
  heb de kracht nodig
  om uw dromen te verwezenlijken, kunt u uw dromen verwezenlijken
  dromen voor een
  lid van de Illuminati. daarmee heb je alles
  dromen en
  verlangens van het hart die volledig kunnen worden vervuld als
  Ik wil het echt
  lid zijn van de grote namen van de
  Verlicht dan
  u kunt contact opnemen met (illumenatirichtemple@gmail.com)
  Landen ................. ............................. Staat.
  of
  bel Miss Sarah op en je kunt ook har toevoegen op whats-app +2348104857337 bedankt

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Word lid van het Illuminati-koninkrijk en laat al je hartwensen doorkomen, snelle auto's, spotlichten, geld, invloed en kracht.
  Verdien maandelijks $ 25.000 om lid te worden en $ 1.000.000 om te doen wat je graag doet. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op via
  E-mail: worldilluminatikingdom@gmail.com
  WhatsApp: + 1747-240-5224

  OPMERKING: geen spellen, alleen voor geïnteresseerden 'PLAM LO PLAM.'

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichte Mensen waar je je verloren dromen terugwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis van hun keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven voor hen om beroemd te zijn.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN BIJ VERLICHTING.
  1. Beloon contant geld van $ 550.000.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand van overleg met de 5 beste in de wereld.
  De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden in de wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Zie het licht niet. we zijn ons ervan bewust dat er veel mensen online zijn die zich voordoen als een van onze agenten van de Illuminati-broederschap. Wees voorzichtig, niet iedereen die je hier online ziet, is echt. Deze organisatie is voor vrede, welzijn, kracht en roem. De organisatie vereist geen bloedoffer Bij interesse, vriendelijk Whatsapp: +1 (315) 3161521

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Groeten uit de grote orde van verlichting voor de verenigde staat en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om deel te nemen aan de gemeenschap van de Verlichte Mensen waar je je verloren dromen kunt herwinnen, en ook waar je het licht van rijkdom en geluk kunt zien zonder enig bloedoffer. En we betalen ook een bedrag van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook naar een huis naar keuze en locatie met investeringen, samen met deze kans in het leven om beroemd te worden.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE VERLICHTEN.
  1. Beloon contant geld van $ 550.000.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand overleg met de 5 beste ter wereld.
  De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Groeten van de Grand Order of Enlightenment voor de Verenigde Staten en voor de hele wereld, dit is een open gelegenheid om je aan te sluiten bij de gemeenschap van de verlichte waar je je verloren dromen kunt terugvinden en ook waar je het licht van rijkdom kunt zien. en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze zich bij de fellowship aansluiten en ook voor een huis naar keuze en locatie met investeringen en deze kans in het leven om beroemd te worden. VOORDELEN BESCHIKBAAR VOOR NIEUWE LEDEN DIE DEELNEMEN AAN VERLICHTING. 1. $ 550.000 contante beloning. 2. Een nieuwe Sleek Dream-auto ter waarde van $ 150.000. 3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze. Een maand lang overleg met de 5 beste ter wereld. De leiders en de 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met het vorige e-mailadres = illuminatiworldwideorder@gmail.com of onze wahtsapp +15184145254

  https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

  BeantwoordenVerwijderen
 64. PROCEDURE VOOR DE VERGADERING VAN DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI GELD EN KRACHT, WORD LID VAN DE GROTE ILLUMINATI BROEDERSCHAP VAN LIEFDE VANDAAG, WhatsApp onze agent + 44 (151808 0064) of per post of briefkaart
  (worldilluminatitemple666@gmail.com)

  Ben je een man of een zakenvrouw, een politicus, een muzikant, een student, wil je rijk, beroemd en krachtig zijn in het leven? Sluit je aan bij de Illuminati
  Broederschap aanbidt vandaag en krijgt er onmiddellijk de rijke som van. $ 1 miljoen per week als je lid wordt van de broederschap en een gratis huis. elke plaats die u kiest om in deze wereld te wonen en ook $ 350.000 ontvangt als uw maandelijks inkomen.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN AANGEBODEN BIJ ILLUMINATI.
  1. Een contante beloning van USD 120.000 USD.
  2. Een nieuwe Sleek Dream-auto voor $ 150.000
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een gereserveerde afspraak met de beste 5 ter wereld.
  Leiders en top 5 beroemdheden in de wereld. Bel bij interesse
  de agent nu +1470543 5889 of stuur hem een ​​bericht via whatsapp
  +44 (151808 0064) of u kunt ons hiermee ook een e-mail sturen,
  (worldilluminatitemple666@gmail.com) voor een onmiddellijke online initiatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. DIT IS EEN OFFICIEEL BERICHT VAN ILLUMINATI AAN DE WERELDOPMERKING: ER IS GEEN MENSELIJK OFFICIER BETROKKEN EN ILLUMINATI VRAAGT OOK NIET OM DE REGISTRATIEGELD Je kunt via WhatsApp contact opnemen met de tempelagent: +44151-808-0064
  Bent u een zakenman, politicus, pastoor, muzikant? Je wilt rijk zijn,
  beroemd, krachtig in het leven, sluit je aan bij de cultus van de Illuminati-broederschap
  vandaag en ontvang direct een rijk bedrag van. $ 1 miljoen per week en gratis
  Auto waar u ook wilt wonen in deze wereld en u krijgt zelfs $
  1.000.000 als uw voordeel om een nieuw leven te beginnen.

  Je moet minimaal 20 jaar oud zijn voordat je contact kunt opnemen met onze partners E-mail: worldillluminatitemple666@gmail.com of whatsapp +44 [151-808-0064]

  BeantwoordenVerwijderen
 66. ZOEKT U RIJKDOM, ROEM, MACHT, BESCHERMING, OPLOSSING, KENNIS, WIJSHEID ENZ.?
  Bent u een zakenman of -vrouw, politicus, muzikant, dominee, advocaat, acteur, actrice, bankier, voetballer, model, afgestudeerde, student, ingenieur en wilt u rijk, beroemd en krachtig zijn in het leven?
  DIT IS UW GOUDEN KANS, EN GEEN MENSELIJK OFFER. De grote Illuminati-broederschap zal je rijk, machtig, beroemd en rijk maken. Je kunt al je dromen en hartsverlangen verwezenlijken door lid te zijn van de Illuminati-broederschap, een lang leven en voorspoed hier op aarde, en er zijn grote voordelen en beloningen.
  Als je echt lid wilt worden van de grote Illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op.
  E-mail ....: Illuminati666.confirmed01@gmail.com
  Telefoon ....: +1 (707) 6027784

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Good news to everyone reading this comment. I want to share my testimony on how i belong to the world famous illuminate fraternity society, and how i have become more famous, by acquiring huge wealth, riches and fame. Here is how my life changed. A friend of mine that was very rich, wealthy, famous and successful. On one beautiful day, he said to me that he is going to help me, that he is going to show me the way to be successful in life. So i was very happy, i never knew he was a member of the great illuminate society. So i was initiated to the world famous illuminate society, and few days later, i was awarded a contract worth millions of Dollars. Right now as i speak, in my business i am doing very well, i travel the world on business deals, i am now the one that help people to become a member of illuminate, before life was so hard for me and my family. If you want to belong to us today? Send us an email morganilluminatirich@gmail.com or call +14703335103 and your life will change for good.every new member have benefit of 50 million and a brand new car of your choice, power, famous, influence, high rank,

  BeantwoordenVerwijderen
 68. (CULT OF RIJKDOM EN FAME KHRISNA)
  Je leven veranderen is nooit gemakkelijk, in feite is het soms volkomen pijnlijk, maar niets is pijnlijker dan jezelf jaar na jaar op een plek te zien, zonder noemenswaardige vooruitgang, het is iets om je zorgen over te maken, als je echt verantwoordelijkheid kunt nemen en doe een stap om verder te gaan. U krijgt de controle over uw leven. En ik garandeer je dat je leven er in korte tijd meer anders uit zal zien dan nu.
  Je kunt het grote KHRISNA-orakel raadplegen voor al je spirituele behoeften of je aansluiten bij onze geheime broederschap voor een beter leven. Onze deuren staan ​​altijd open voor wie licht zoekt, Whatsapp +971544105744 of mail khrisnaazureetemple2020@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Hallo!!! Wil je lid worden van de grote Illuminati en begin je maandelijks 50.000.000,00 USD te ontvangen en onder anderen populair te zijn en rijkdom en roem te hebben, dit is de enige kans om van de Illuminati te zijn..Ik werd gestuurd door de vrijmetselaar hoge chef om 52 leden in de Illuminati te brengen, heb ik er 32, dus we zijn op zoek naar 20, dus probeer een van de twintig mensen te zijn die rijk en beroemd zijn, neem contact met ons op via WhatsApp: +33758476136, https://wa.link/d4ml2g, of e-mail ons op: illuminatitemle666@gmail.com, zodat we kunnen beginnen met het aanmeldingsproces

  BeantwoordenVerwijderen
 70. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATION.

  Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +919205107358
  E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Hoe lid te worden van de Illuminati666-broederschap!!! Bel of Whats'App +1(631)215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com Ben je in Duitsland, de VS, Europa of waar ook ter wereld en wil je rijk en beroemd worden en macht bezitten.
  VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN OP ILLUMINATI.
  1. Een contante beloning ter waarde van $ 10.000.000, 00 USD na initiatie.
  2. Een nieuwe, slanke droomauto met een waarde van $ 330.000 USD
  3.Een droomhuis gekocht in het land van je keuze
  4. Een maand vakantie (volledig betaald) naar uw toeristische droombestemming.
  5. Een jaar golflidmaatschapspakket
  6.Een VIP-behandeling op alle luchthavens ter wereld
  7.Een totale verandering in levensstijl
  8. Toegang tot Bohemian Grove.
  9. Maandelijkse betaling van $ 50.000,00 USD op uw bankrekening elke maand als lid
  10.Een maand geboekt.afspraak met Top 5 wereldleiders en Top 5 beroemdheden in de wereld. Neem contact op met Whats'App +1(631)215-3778.Email-illuminatistar6666@gmail.com als je mee wilt doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. HALLO DAAR
  kijker Ik ben hier om mijn getuigenis te delen over hoe ik uiteindelijk lid werd van de Illuminati-buurt en RIJK, BEROEMD EN KRACHTIG werd. Ik heb mijn best gedaan om lid te worden van de broederschap, maar ik werd verschillende keren opgelicht voordat ik een getuigenis vond. op internet dus ik nam contact op met de agent, ik was zo bang dat hij me om veel geld zou vragen voordat ik bij het licht kon komen, maar tot mijn grootste verbazing vroeg hij me alleen om de items te kopen die ik maakte en vandaag ben ik erg blij om hem aan de wereld te vertellen dat ik rijk ben en met dit alles veel bedrijven heb kunnen opbouwen. Ik kreeg meteen een bedrag van $ 7 miljoen dollar op mijn persoonlijke rekening en ik ben ook over de hele wereld bekend met het bedrijf. die de Illuminati-broederschap mij gaf en ik heb ook de macht om te doen wat ik wil ... ik weet dat veel mensen in mijn baan kunnen zijn ook op zoek naar hulp hier ben jij
  Officiële e-mail: illuminatilight676@gmail.com
  WhatsApp-nr: (+ 1 (573) 982-0773)

  BeantwoordenVerwijderen
 73. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATIE. Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te realiseren. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood. Aandacht; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(781) 412-5092 E-mail: brothersofhell666@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Groeten van de grote orde van verlichting aan de verenigde staat en aan de hele wereld, dit is een open gelegenheid om lid te worden van de gemeenschap van de verlichte mensen, waar je je verloren dromen kunt heroveren, en ook waar je het licht van de rijkdom kunt herwinnen en geluk zonder enig bloedoffer. En we betalen ook de som van $ 550.000 om alle nieuwe leden te krijgen wanneer ze lid worden van de broederschap en ook aan een huis naar keuze en locatie met investering en deze kans in het leven om beroemd te worden.

  VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE OP DE VERLICHTING GAAN.
  1. Beloon contant geld van $ 550.000.
  2. Een nieuwe Sleek Dream CAR ter waarde van USD $ 150.000 USD
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze.
  Een maand lang consult met de 5 beste ter wereld.
  De leiders en 5 belangrijkste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met thegreatlight666@aol.com/(6123512208) om mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. officiële Illuminati Brotherhood-boodschap aan de wereld. Als je een zakenman of vrouw, artiest, politicus, predikant, student, muzikant bent om rijk, beroemd, machtig te worden en in welke omstandigheid je je ook bevindt, sluit je dan vandaag nog aan bij de Illuminati-broederschapcultus en word rijk zodra je lid wordt en enorme hoeveelheid geld en gratis huis waar ter wereld je ook wilt wonen, en zelfs $ 10 miljoen verdienen om een ​​bedrijf te starten.

  VOORDELEN VOOR NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN OP ILLUMINATI.

  1. Geldprijs van $ 100.000.000

  2. Een strakke nieuwe droomauto ter waarde van $ 500.000,00

  3. Droomhuis gekocht in het land van uw keuze

  4. VIP-service op alle luchthavens ter wereld.


  Neem bij interesse nu contact op met de vertegenwoordiger of bel hem op WhatsApp. +1 (757) 354-3107
  + Je moet minimaal 25 jaar oud zijn om contact op te nemen met onze partners als je een student bentE-mail: litisociatyorder2013@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Hoe lid te worden van de Illuminati666-broederschap!!! Neem contact op met DAVID MARK of Whats'App (+2348140101327). Bent u in Duitsland, de VS, Europa of waar dan ook ter wereld, u wilt rijk en beroemd zijn en macht bezitten. VOORDELEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH AANSLUITEN OP ILLUMINATI. 1. Een contante beloning ter waarde van $ 100.000, 00 USD na initiatie. 2. Een nieuwe, slanke droomauto ter waarde van USD $100.000 USD 3.Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze 4. Een maand vakantie (volledig betaald) naar uw toeristische droombestemming. 5. Een jaar golflidmaatschapspakket 6. Een VIP-behandeling op alle luchthavens in de wereld 7. Een totale verandering van levensstijl 8. Toegang tot Bohemian Grove. 9.Maandelijkse betaling van $300.000 USD op uw bankrekening elke maand als lid 10.Een maand geboekt.afspraak met Top 5 wereldleiders en Top 5 beroemdheden in de wereld neem contact op met DAVID MARK of via Whats'App (+2348140101327) als je wilt meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Neem contact op met de heer David Mark via e-mail joinIlluminati1122@gmail.com of Whatsapp +2348140101327, Hallo allemaal, mijn naam is Adams Scott, kom uit Italië, ik geef een getuigenis over hoe ik lid werd van de Illuminati-broederschap, ik probeerde me bij deze organisatie aan te sluiten voor zo vele jaren nu werd ik opgelicht door nepagenten in Zuid-Afrika en Nigeria, ik was down, ik kon mezelf en mijn gezin niet meer voeden en ik probeerde met alle middelen geld te verdienen, maar tevergeefs, ik was bang om contact op te nemen met een illuminati agent omdat ze mijn geld hebben opgegeten, kwam ik op een dag een bericht tegen van iemand die een getuigenis aflegde en een man genaamd David Mark bedankte voor zijn hulp om lid te worden van de Illuminati-broederschap, toen keek ik naar de e-mail van de man en het telefoonnummer dat daar stond geschreven , ik was bang om contact met hem op te nemen omdat ik vaak werd opgelicht door oplichters en weg ging met het geld, toen was ik erg in de war, dus besloot ik contact op te nemen met de persoon die de getuigenis had gekregen en ik belde hem en ik communiceerde met hem op telefoontjes voor e hij begon me zijn eigen verhaal te vertellen over wanneer hij mee wilde doen hij vertelde me alles wat ik moest doen, toen nam ik een besluit en belde de agent David Mark en hij vertelde me alles wat ik moest doen en ik werd ingewijd, verrassend genoeg kreeg ik mijn voordeel van een nieuw lid te zijn van de grote illuminati-broederschap Ik was zo blij, voor degenen onder u die proberen lid te worden van deze organisatie, dit is uw kans om u aan te sluiten CONTACTEER MR David Mark op e-mail joinIlluminati1122@gmail.com of WhatsApp-nummer +2348140101327

  BeantwoordenVerwijderen
 78. WORD LID VAN ILLUMINATI BROEDERSCHAP.

  1. Contante beloning van $ 1.000.000,00
  2. Een stijlvolle nieuwe droomauto die $ 150.000 kost
  3. Een droomhuis gekocht in het land van uw keuze. Een maand overleg met de
  5 beste ter wereld. Leiders en 5 belangrijkste persoonlijkheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via whatsapp Fernando
  +1(315)388-2001

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Goed nieuws!!! Goed nieuws!!!,
  Wil je rijk, gezond en wonen
  beroemd leven? Wil je meteen rijk worden en uit het lijden komen? Wil je dat de wereld je herkent en naar je luistert als je spreekt? Wil je aan de macht en controle zijn? ja ja hier
  is een goed advies: sluit je aan bij de "ILLUMINATI ORGANISATION", kun je vragen
  "Hoe kan ik lid worden?", het antwoord is simpel, het enige wat je hoeft te doen is
  neem contact met ons op via Telegram of e-mail (contactgegevens staan hieronder vermeld) LEVEN UIT ARMOEDE.
  Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u op welke manier dan ook behoefte heeft aan onze service.

  Hier vindt u onze contactgegevens
  E-MAIL: illuminatilight676@gmail.com
  E-MAIL: illuminatilight676@gmail.com

  Waarschuwing: alleen degenen die dat zijn
  Geïnteresseerd om lid te worden van de Kerk van Satan kan het kantoor bezoeken of een e-mail sturen naar bovenstaand e-mailadres. Neem geen contact op als u niet geïnteresseerd bent en als u eenmaal contact heeft opgenomen, is er geen weg meer terug. dus denk na voordat u contact opneemt. PAS OP!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Mis het niet om het licht te zien. Geld, krachten, roem en rijkdom worden in een oogwenk uw titel. Als u geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati-broederschap, voor uw online initiatie, waar u ook bent. Geen enkele afstand kan het werk van onze Baphomet beïnvloeden. zeg ja tegen je dromen. Wees gegroet Baphomet..Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met e-mail=illuminatiworldwideorder@gmail.com of whatsapp ons op +15155065785

  BeantwoordenVerwijderen