zaterdag 7 januari 2017

Jinek hengelt naar luchtigheidsprijs 2017

Eva Jinek heeft gisteren met haar talkshow "Jinek" gehengeld naar de nominatie meest luchtige talkshow van 2017. Dat is wellicht wat vroeg in het jaar. Maar de luchtigheid was dan ook van een zeer hoog niveau en droop er vanaf.

Amerikanismes a gogo

Eva, die nooit vies is er een Amerikanisme in te gooien, zoals ook gisteren weer met "we gaan even kijken naar hoe "in touch" jij bent met je emoties" en "your happy Hollywood face", presteerde het om daar waar de belangrijke onderwerpen voor het oprapen liggen met onder andere het volgende te komen:

* Uitgebreid item over Vissen

* Vooruitblik naar "Wie is de Mol"

* Operafilm met daklozen.

Dubbel liggen bij Jinek. Hier de jongens van het vis-item. Net als Jinek zelf, goed betaald daarvoor vanuit de staatsruif. Dus terecht dubbel liggen van het lachen.

Sommige mensen op twitter gaven uiting dat het wel erg luchtig wordt, om maar niet over inhoudslozigheid te spreken:Charmante Eva hier met één van haar (ex?)partners, bioloog en ook staatspresentator Freek Vonk. Samen goed voor heerlijke bedragen op de eigen rekening vanuit de staatsruif. Perceptiemanagement en luchtigheid wordt goed beloond vanuit de staat.

Ingezonden bericht van één van onze medewerkers

IEDEREEN uit Syrie welkom Behalve Assad aanhangers

Dit journaal, met daarin een onderwerp over de vluchtelingen uit Irak en Syrie, geeft op een gecamoufleerde wijze aan hoe schofterig het Nederlandse beleid is t.o. v. van de oorlog in Syrie.

Onder het thema van ongelijke behandeling van Syrische en Iraakse vluchtelingen, wordt tussen neus en lippen vermeld dat Syrische vluchtelingen. die "aanhanger zijn van de regering Assad" niet welkom zijn als vluchteling in Nederland. De burgers van Syrie, die in grote meerderheid Assad kozen als president, en eventueel op de vlucht zijn voor bijvoorbeeld: ISIS , Al Nusra of Al Qaida worden in Nederland niet toegelaten als vluchteling .........!

Voor wie even niet opgelet heeft of wie het even allemaal te verwarrend vond:

SYRISCHE BURGERS DIE IN GROTE MEERDERHEID ASSAD ALS PRESIDENT KOZEN EN OP DE VLUCHT ZIJN VOOR DE TERREUR VAN ISIS. AL-NUSRA -EN AL QAIDA , KOMEN ER IN NEDERLAND NIET IN...

Nog nooit eerder heeft Nederland zich zo openlijk opgesteld aan de zijde van het terrorisme in de wereld .......! Verbijsterend !!!!!

Zie HIER 16 miunuten 50 seconden. Einde ingezonden bericht.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Je weet dan ook gelijk wie uit Syrië hier wel probleemloos binnen komt. Onder andere mensen die met wapens oppositie voeren tegen de legitieme regering zijn hier welkom. Dat belooft wat als deze mensen hun praktijken uit Syrië ook hier te lande gaan inzetten. Je realiseert je dan ook het verschil tussen Rusland en Nederland en het type immigranten dat op de landen af komt.

4 opmerkingen:

 1. Ik kan heus wel zien dat ze een intelligente vrouw met wat charisma is. Maar in haar babbelshow is ze echt het stereotype domme blondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan heus wel zien dat ze een intelligente vrouw met wat charisma is. Maar in haar babbelshow is ze echt het stereotype domme blondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Je weet dan ook gelijk wie uit Syrië hier wel probleemloos binnen komt."

  Was ook mijn gedachten toen ik het verbijsterende nieuws op de StaatTV hoorde.

  Wel weer makkelijk voor de StaatsTV als er zo'n vluchteling voor de camera moet worden getrokken. Weet ze al bij voorbaat zeker dat ie niet de 'verkeerde' dingen gaat zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Freek en Eva zijn al een tijdje uit elkaar. Freek miste zijn dieren te erg, en Eva weigerde het huis te delen met een slang of serpent. Las ik bij de kapper.

  Om het item luchtig te houden...

  BeantwoordenVerwijderen