dinsdag 3 januari 2017

Nieuw Nepnieuws Dieptepunt bij Staatsjournaal

Hadden we wellicht nog de ijdele hoop dat de NOS in 2017 zijn leven zou beteren en afstand zou nemen van het verspreiden van Nep- en éénzijdig nieuws, wat blijkt? Ze doen er nog een tandje bij en maken hun naam volledig waar. NOS: Nepnieuws Ons Streven.

Wats gebeurd?

Het 18:00 uur journaal van vandaag 3 januari toonde de zoveelste laatste dokter in een belegerde plaats in Syrie. Volgens de NOS om de identiteit van de dokter te beschermen, maakten ze een animatie, met plaatjes en tekeningen en al. Omdat de laatste arts een tandarts is, weet hij niet alles van bijvoorbeeld nier-, lever en andere operaties. Maar geen nood volgens de NOS. Want vanuit de VS krijgt deze Mohammed per Whatsapp alle instructies hoe hij deze voor hem nieuwe handelingen tot een goed einde moet brengen. De perceptiemanagers hebben het weer voor elkaar: De VS die verantwoordelijk zijn voor de doffe ellende in het land worden neergezet als de grote reddingsengel. Zij het op veilige afstand. Bekijk het bulletin zelf; vanaf minuut 10 het Mohammed animatie-item.

Zie HIER trouwens de nog uitgebreidere animatie van NOS op 3 waarbij een mooie animatie te zien is hoe de hulp direct uit Washington komt...

Omheen fietsen

Wie bedenkt dit? Wie gelooft dit? Waar komt de VS-footage vandaan? En waarom gaat er geen journalist naartoe? In de Donbass zijn ook rebellen; die verwelkomen journalisten. De "rebellen" in Syrie worden toch door ons Westen gesteund? Als je er onze wapens en miljoenen (Witte Helmen!) heen krijgt, moet het ook lukken er een journalist neer te zetten. Harald Doornbos waarschuwde wel dat deze ideaal-rebellen er een handje van hebben om elke journalist te gijzelen, maar daar moet een Staatsjourno uit een Westers land dat ook wapens kan sturen toch omheen kunnen fietsen?

Steeds maar weer: "Russische hacks"

Als je dacht dat je hiermee je portie staatspropaganda gehad had? Mispoes! De Russische hacks mochten ook in deze uitzending, op plaats 2, niet ontbreken. Voor hacks uit Rusland bestaat geen enkel bewijs, Assange vertelt keer op keer dat de info NIET van de Russen komt, maar dat is voor de NOS helemaal geen beletsel om "Rusland, Crimineel, Hacks" in één adem, één giftige propaganda cocktail, te blijven doorpompen en doorpompen totdat de Hollandse kijker helemaal murw is. Ook de NPO maakt zijn naam meer dan waar: Nepnieuws Propaganda Organisatie.

Russische tv toont echte medische zorg

Dan maar even naar de Russische tv geschakeld. Daar waren beelden (echte beelden, geen (re-)animaties) te zien van Mevrouw Assad die een rehabilitatie centrum bezoekt. Waarom laat de NOS dit niet zien? Past dit soms niet in het perceptie-plaatje?Mevrouw Assad spreekt een getroffene die aan zijn herstel werkt bemoedigend toe.

Mevrouw Assad: "Elke familie in Syrië heeft wel een dierbare verloren. Ik voel enorm veel pijn. Maar het gaat niet om die pijn, maar wat ik ermee doe. Om de handelingen."

187 opmerkingen:

 1. Realiteit Blik, verkiezingen komen eraan, NPO gaat de strijd aan om leugens te blijven herhalen tot meute murf is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Realiteit is hier altijd ver te zoeken!!! Hier wordt alleen maar gelogen en bedrogen en als je dat niet geloofd word je keihard bedreigt!!

   Verwijderen
 2. Ik ben van mijn geloof af dat dit alles ook nog maar iets te maken heeft met 'perceptie-management'. Dat is zooo 1999 (Kosovo). In 2017 ben ik van mening dat ze bij de NOS RTL, NPO, etc niet beter kunnen dan steeds dezelfde oplossing (zieltjes laten denken wat zij willen) te willen vinden onder dezelfde omstandigheden (humanitaire interventie, R2P) om iets gedaan te krijgen (het leegroven van een souvereine staat) waarvan het bekend is dat de oplossing niet meer te verkrijgen is onder die omstandigheid (al is de leugen nog zo snel... en alternatieve media heeft een goed steentje bijgedragen in de waarheidsvinding van Syrie en Aleppo).

  Wat het NOS nieuws doet is als een oude mop die in de sociale wetenschappen ook wel bekend staat als 'the drunkard search' of 'the streetlight effect' waar Wikipedia een stukje over heeft (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Streetlight_effect)

  Hier is de mop:

  A policeman sees a drunk man searching for something under a streetlight and asks what the drunk has lost. He says he lost his keys and they both look under the streetlight together. After a few minutes the policeman asks if he is sure he lost them here, and the drunk replies, no, and that he lost them in the park. The policeman asks why he is searching here, and the drunk replies, "this is where the light is."

  Het is te hopen dat ze bij de NOS zelf tot inzicht komen dat je mensen niet altijd kunt voorliegen om daarmee bepaalde zaken gedaan te krijgen (ik zou willen zeggen: nooit mag voorliegen, maar niet altijd zou al heel wat zijn en dat is denk voor nu het maximaal haalbare). Hoewel hun berichtgeving van nu ook prima is, al is het alleen maar om uit te leggen dat er zoiets bestaat als een streetlight effect.

  Wel vind ik de 1 miljard euro die jaarlijks naar Gelauff en Co gaat om die menselijke tekortkoming van the drunkard search hier toe te kunnen lichten erg duur betaald!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Willem,
   De "mop" over de politieman en de dronkaard is serieus bedoeld, maar ik vond hem bijzonder amusant. Bedankt voor de lach!

   Verwijderen
  2. @Willem
   Die miljard is smeergeld. Ze worden zo schofterig goed betaald dat ze altijd loyaal blijven. Hoernalisten!.

   Verwijderen
  3. Hoeveel krijgen jullie betaald om de leugens van het Kremlin te verspreiden???

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je je sleutels al gevonden, het straatlantaarntje schijnt nog, Kneus!

   Verwijderen
  2. THOUGHT FOR THE DAY!

   "Even as it stands, the Home Guard could only exist in a country where men feel themselves free. The totalitarian states can do great things, but there is one thing they cannot do: they cannot give the factory-worker a rifle and tell him to take it home and keep it in his bedroom. THAT RIFLE HANGING ON THE WALL OF THE WORKING-CLASS FLAT OR LABOURER'S COTTAGE, IS THE SYMBOL OF DEMOCRACY. IT IS OUR JOB TO SEE THAT IT STAYS THERE." -- George Orwell.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Enig bewijs dat Assad zijn eigen bevolking vermoord had ik wel graag van kroel gezien.
   Dat de door hem gesteunde terroristen dat doen is ondertussen al overduidelijk bewezen, maar daar hoor je kroel niet over. Dat er gifgassen en chemische wapens bij diezelfde rebellen zijn gevonden hoor je kroel ook niet over.
   Hij steunt dus oorlogsmisdadigers.
   Dat de door hem gesteunde rebellen de bevolking, mannen vrouwen en kinderen, gijzelen en dat ze in de rug worden geschoten als ze proberen te vluchten hoor je kroel ook niet over.
   Dit is de persoon kroel en dan durft hij ons van oorlogsmisdaden te beschuldigen.
   Bewijs je stelling kroel of hou op met jouw stom geleuter.
   Mevrouw Assad heeft geen hoofddoek op, dat bewijst dat de bevolking hun leven naar eigen keuze kunnen invullen, en dat onder een, volgens kroel, dictator.
   Denk daar maar eens over na kroel, met die 2 hersencellen die jij hebt.

   Verwijderen
  5. Bewijs genoeg geleverd maar ja, Blik kan daar niet tegen, de leugen moet regeren dus hij heeft alles weer weggehaald. Alleen jouw leugens laat hij staan en het feit dat jij de grootste oorlogsmisdadigers steunt en weer juicht als er onschuldigen worden gedood enz....

   Verwijderen
  6. Jij hebt nog nooit bewijs geleverd kroel, zelfs wat ik hierboven schrijf kun je niet weerleggen.
   Dus voor mij is het duidelijk dat jij de crimineel bent die oorlogsmisdaden steunt, en van blijdschap klaar komt als er weer een kind in Aleppo gedood wordt.
   Smeerlap!

   Verwijderen
  7. Ik ween om elk kind dat gedood wordt, waar ook ter wereld. En ben tegen geweld. Die dingen heb jij nooit gezegd of laten blijken, sterker nog, je vind de "bevrijders" van Oekraïne en Syrië die dood en verderf zaaien en kinderen doden, ouderen en wie dan ook maar wat vet cool en jij beschermt ze met lijf en leden, dan ben jij de gore smeerlap, sterker nog, je bent niet eens een mens meer!! Maar een laf vies smerig stukjes klootjesvlees zonder verstand en gevoel!!

   Verwijderen
  8. Wat je zegt ben je zelf kroel..
   typisch reactie van een lafaard, want meer ben je niet.
   Als jij tegen geweld bent zoals je hier leugenachtig met droge ogen durft te beweren dan ging je wel heel anders om met andere mensen. Jouw nick spreekt boekdelen over wie je werkelijk bent, Huichelaar!

   Verwijderen
  9. Zegt meneer de superfascist die heult met elke terrorist die maar een ander kan omleggen. Sterker nog, nog nooit heb je maar 1 slachtoffer waar dan ook maar betreurt. Nee hoor, je ging nog meer in de overdrive om de daders, de terroristen, te steunen en te verdedigen!!! Ziek hoopje vlees ben je, meer niet.Ik heb hier altijd gezegd, maar dat kan jij niet lezen want jij leest alleen geweldsverheerlijkende teksten, dat ik voor de vrede ben en tegen geweld. Maar het laat zien dat jij stront in de ogen hebt, en alleen maar oog voor geweld en dood!!!

   Verwijderen
 4. Waarschijnlijk zijn die kleine pockets van terroristen binnen het door het Syrische leger gecontroleerde gebied het volgende doel in de bevrijding van het land. Pockets in de buurt van Damascus en Homs. Als deze pockets bevrijd zijn komen er duizenden soldaten vrij om het land verder te bevrijden. Gaat de MSM weer moord en brand schreeuwen over gewetenloze bombardementen, net als bij Aleppo, terwijl in werkelijkheid de bevolking snakt naar de bevrijding.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/SMALL_BSobama.jpg

   Verwijderen
 5. Tsja, die Virtual Surgeons of Syria zijn een initiatief van de de Syrian American Medical Asociation en die club is weer zo'n propagandafront voor de regimechange machine van Obama

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. SAMS is working on the front lines of crisis relief in Syria and neighboring countries to alleviate suffering and save lives. Through its rich network within the United States and in Syria, SAMS organizes medical missions to the region, provides professional and educational trainings to Syrian physicians, and delivers medicine and medical supplies to hospitals and vulnerable families in Syria.
   https://www.sams-usa.net/

   Sams is in 1998 opgericht. Als je naar de missie kijkt lijkt het erop dat ze in 1998 al wisten dat er in de toekomst een crisis in Syrië zou plaatsvinden.

   Verwijderen
 6. Aboslutely Stunning- Leaked Audio of Secretary Kerry Reveals Obama Intentionally Allowed Rise of ISIS

  En natuurlijk ontbreekt Nederland niet!

  The revelations within this leaked audio are simply astounding. The 40-minute discussion took place on the sidelines of a United Nations General Assembly in New York. The meeting took place at the Dutch Mission to the United Nations on Sept. 22nd 2016:

  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=65754

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kijk, daarom mocht men op de Krim ook geen referendum houden van de Eurofielen!

  NO MORE REFERENDUMS! EU leader begs nations to STOP votes fearing union will COLLAPSE

  http://www.express.co.uk/news/world/749609/EU-referendum-collapse-leaders-Europe-union-Brexit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik naar die kop van Robert Fico kijk, dan weet ik genoeg. Hij wil een groot fascistisch Europa.

   Verwijderen
  2. @oligarch,

   "Hij wil een groot fascistisch Europa."

   Volgens @Jan Veheul bestaat dat niet! Ook al doen de CIA/NAVO nog zo hun best om het SS NAVO hoofdkwartier in Brussel te verhullen!

   Zelfs in Thailand hebben zij het licht gezien!

   Taiwan: Ignorance, Danger of War and a High School Nazi Parade

   http://journal-neo.org/2016/12/31/taiwan-ignorance-danger-of-war-and-a-high-school-nazi-parade/

   Verwijderen
  3. Vreemd toch, de CIA dwingt de Sociaal-Nationalistische Partij van Oekraïne haar naam te veranderen in Svoboda, in Brussel wordt een SS NAVO hoofdkwartier opgetrokken, in Duitsland is er een stormloop op de herdruk van Mein Kampf, in Taiwan loopt men ook al met een Swastika te zwaaien en wij hier in Nederland worden als laatste geïnformeerd dat wij moeten gaan nazi-denken!

   Re-print of Hitler's 'Mein Kampf' takes Germany by storm

   http://12160.info/profiles/blogs/re-print-of-hitler-s-mein-kampf-takes-germany-by-storm

   Verwijderen
  4. https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2017/01/Untitled-131.jpg

   Verwijderen
 8. @ Joop re. video/audio
  Kerry ergens richting het einde:

  "We sent in huge amounts of weapons... and our partners..."

  En zie daar wie de ellende van brandstof voorziet...

  Kijk eens op de kaart en zie waar de VS ligt en waar Syrie ligt... Wat bezielt hen???

  Waarom heeft de NOS het hier niet over? Een zogenaamde, niet eens bewezen, hack is voer voor dagenlang wauwelen, giga wapens sturen om een regime change op geweldadige wijze te forceren: Geen thema!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Blik,

   Ik weet niet of de media hier direct schuldig aan is? Persoonlijk begin ik steeds meer te kijken wat de relatie is tussen Bilderberg/K.H./M.P./media en AIVD/CIA.

   Volgens een Bilderberg-insider worden bij Bilderberg-conferenties zaken besproken die ook geïmplementeerd dienen te worden. Dat kan per land verschillen. Daarnaast zweert het K.H. en M.P. geheimhouding aan de Chatham House rules, een buitenlandse entiteit, wat volgens mij neerkomt op landverraad en verraad aan het Nederlandse volk. Het K.H. en de M.P. kunnen elkaar controleren wat er bij een Bilderberg-conferentie is besproken en elkaar corrigeren, waarna de media wordt geïnformeerd. De controlerende Tweede Kamer wordt met een kluitje in het riet gestuurd omdat de M.P. is gehouden aan de geheimhouding volgens de Chatham House rules en zal nooit antwoorden krijgen wat er bij deze conferenties worden besproken. Volledige transparantie dus! Met de media wordt afgesproken welke vragen er wel en welke er niet mogen worden gesteld op straffe van. "Als je dat artikel niet verwijdert dan krijgt dat miezerige blaadje van jou nooit geen interview meer!", Mark Rutte en zo zal het hoogst waarschijnlijk ook wel gaan bij het wekelijkse gesprek met de M.P.!

   De AIVD/CIA zijn twee handen op een buik. De CIA voorziet de AIVD van nepinformatie, die de AIVD dan weer doorgeeft aan de regering. Dit n.a.v. de film "Het uur van de Wolf.", de moord op Theo van Gogh en waarin in het midden wordt gehouden of het fictie of waarheid is maar gezien de reputatie van de CIA, denk ik eerder dat het waarheid is dan fictie.

   Verwijderen
 9. Die walgelijke valse nep MSM is om van te kotsen. Diegene die dat de wereld in spugen moeten bij de openbaring van de waarheid meteen voor het oorlogstribunaal verschijnen en met hun naam en toenaam en tronies op TV getoond worden zodat we die figuren vooral nooit meer vergeten. Want hun zijn er mede schuldig aan dat er duizenden mensen zijn vermoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'It seems that Russia may be planning to do to Ms. Merkel and her allies in 2017 what it did to Hillary Clinton and other Democrats in the United States in 2016.'

  In de New York Times mag de de Duitse hoernalist Jochen Bittner van Die Zeit alvast voorsorteren op de Duitse verkiezingen. Mocht Merkel het dit keer niet redden dan staat voor deze oorlogshitser die het niet zo nauw met de waarheid neemt de schuldige al vast.

  http://www.nytimes.com/2017/01/01/opinion/angela-merkel-russias-next-target.html

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De nepnieuws fabriek kent geen ophouden

  WashPo's Story on Russian Hackers Accessing US Power Grid was Fake News

  Read more: https://sputniknews.com/us/201701031049236135-washington-post-russian-hacker-story/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe ironisch is het dat het blad dat de mensen waarschuwt voor fake news, zelf constant betrapt wordt op het verspreiden van fake nieuws.

   Verwijderen
  2. Hoe ironisch is het dat juist jullie die zeggen nepnieuws te bestrijden de grootste verspreiders van nepnieuws zijn, sterker nog, dat nepnieuws verzinnen!!! Ach ja, net zo als de grootste pedofielenjagers vaak zelf pedofielen blijken te zijn, de grootste brandweermannen vaak de pyromanen zijn enz....

   Verwijderen
  3. Hier val je nu door de mand, meneer de pedofiel, want jij roept altijd om het hardste dat wij pedo's zouden zijn, maar volgens jouw uitspraak: "Ach ja, net zo als de grootste pedofielenjagers vaak zelf pedofielen blijken te zijn" ben je het dus zelf.
   Dit is geen nepnieuws maar harde realiteit!

   Verwijderen
  4. Whahaha ik ben geen pedojager, dat laat ik aan de politie over en het OM, die zijn daar voor uitstekend geschikt. Of wou jij die ook al beschuldigen?? Wat een enorm zieke zwak misselijkmakend hoop klootvlees ben je ook!!! Ga eens naar de psycholoog alleen ben ik bang dat die hard voor je wegrent, je bent niet meer te redden met je zieke gedachten over geweld en dergelijke!!!

   Verwijderen
  5. Amai, wat moeten jouw collega's in de sociale werkplaats het toch hard te verduren hebben met zo een stinkende klootzak als jij.

   Verwijderen
  6. Ik stink niet, dat doe jij als hoopje vlees zonder hart, gevoel en IQ. Je bent gewoon een domme terroristen en pedolover, want je onderneemt er niks tegen. Sterker nog, je beschermt ze met alles wat je hebt. Wat een vies huichelachtig hoopje vlees ben je, mens kan ik je niet meer noemen!!

   Verwijderen
 12. Hitler wist het al: Als je een leugen vaak genoeg herhaalt, gaan de mensen erin geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, en jullie liegen wat af en geloven het enorm zelf. Gelukkig is de rest van Nederland slimmer en laat jullie links en rechts liggen....iets wat ik ook meer ga doen, want tegen hardcore nazi's is weinig te beginnen.

   Verwijderen
  2. Doei kroel, ik hoop dat je heel lang weg blijft, we zullen je missen (NOT)

   Verwijderen
  3. Ach ja, nazi's mis ik nooit, dus ik kan het niet terug zeggen. Klootjesvlees zoals jij kan altijd gemist worden, waar ook ter wereld. Net genoeg voor kanonnenvoer maar daar houd het ook mee op....

   Verwijderen
 13. Je vraag je af wat de bedoeling is van het continue framen van de situatie in Syrië !?
  Egypte wil vredes troepen naar Syrië sturen ( horen wij niets van op het NOS ) de witte helmen ( aangestuurd door de Britse geheimen dienst in aman ) houden 5 miljoen mensen in gijzeling in Damas en omstreken door de drinkwater toevoer te verontreinigen met diesel en veder de toevoer te verstoren ! ( dit is al 15 dagen aan de gang)
  Het einige wat wij hieruit kunnen concluderen is dat het NOS gewoon een afdeling is van de CIA / westerse inlichtingen dienst !
  Slechte verliezers dus ! waarbij wij vooral de perceptie moeten blijven onderhouden dat Poetin en Assad massa moordenaars zijn , om zonodig het principe van R.2.P ( right to protect ) te kunnen gebruiken om deze " misstanden " te kunnen verhelpen , Irak Libië afghanistan en yougoslavie zijn hun voor geweest , turkeye India zuid Afrika moete nog komen , en wanneer het westen een technologische overwicht ontwikkeld heeft in luchtafweer tegen Russische en Chinese ballistische raketten dan zullen China en Rusland volgen .
  Ja blik het is goed om de partijdigheid van het NOS aan te kaarten , maar misschien zou het verstandiger zijn om na te gaan welke gratis reisjes en andere cadeautjes onze prestitutes of in Frans Merdia krijgen om deze leugens te verspreiden.
  Met een evenwichtige pers voorlichting heeft het geinig meer te maken !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over dat afsnijden van de watervoorziening van Damascus en omstreken:

   "Even after 14 days of water crisis in Damascus the "western" media are not reporting about the al-Qaeda blockade of water for 5 million Syrians. We can be sure that not a word will be written by them about this illegal hostages taking of millions of civilians in Damascus by their favorite propaganda organization White Helmets."

   http://www.moonofalabama.org/2017/01/usuk-paid-white-helmets-help-blocking-water-to-5-million-thirsty-syrians.html#more

   Verwijderen
 14. Gister werd via RT USA een bericht verspreid dat Russische hackers zich verbaasden dat in de USA overheidsdiensten zo slecht beveiligd waren dat je als simpel lagere school kennis overal binnen kan dringen.
  BINGO omdat zeer plotseling het VS tv publiek door begon te krijgen dat de Hackers verhalen zijn dikke duim verhalen of zij zijn waar en dan is het bij ons een bende.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goede blog, Blik.

  NB: Zag zojuist op CNN een deskundige ( man met Indiase roots) die zei dat 'snippets of Russian code' in de informatie helemaal niets zegt: alle hackers gebruiken elkaars 'tools'. We leven in een wereld van 'hacken en gehackt worden'.
  De opdracht is dus niet: zeuren dat je gehackt wordt ( worden we uiteraard), maar zorgen dat je niet te hacken bent.

  Off topic:
  Op RT zag ik 'Watching the Hawks",
  Met Sean Stone ( zoon van, en sinds 2012 bekeerd tot Shia moslim) en Wesley Clark jr. ( Zoon van de kolonel)
  Was interessant: ging over de strijd bij Standing Rock, waar Clark een flink aandeel leverde door de veteranen in te schakelen.
  Het interview toont aan dat Standing Rock een echte oorlog was, met huurlingen , inflitranten, spionnen, infiltranten die geweld pleegden om zodoende de verzekering buiten spel te zetten, drones die over de vijand vlogen voor info verzameling, media-afdelingen etc. etc.
  Waard om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Onderwijl in de echte wereld.
  Terwijl de VS zich drukkwaakt over een hack op een computer,krijgt IS nu gratis teraardebestelling aangeboden.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-03/turkey-russia-unleash-over-100-airstrikes-isis-targets-after-nightclub-attack

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dank voor alle toevoegingen. Pietka wijst ook terecht op drinkwaterverpesting Damascus; is inderdaad allemaal geen thema bij de NOS. Veel te druk met animaties maken over weer een laatste ziekenhuis...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Er is gisteren een interview met Julian Assange op Fox News uitgezonden waarin hij nog maar eens herhaalde dat het niet de Russen waren die de DNC leaks aan WikiLeaks hadden gegeven en dat de "hack" van de emails van Podesta door een 14 jarige had kunnen zijn uitgevoerd omdat zijn wachtwoord "password" was en hij vaak op phishing mails klikte. Dit interview heeft geen enkele aandacht in de Nederlandse media gekregen.

  Hier het interview (begint na een paar minuten):
  https://www.youtube.com/watch?v=fYZ-aYwm5Fo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Donald Trump zet de veiligheidsdiensten in hun hemd voor het niet kunnen overleggen van bewijzen over de valse beschuldigingen Russische hack.

   Donald Trump mocks intel agencies for failing to prove Russian hacking

   http://theduran.com/donald-trump-mocks-intel-agencies-failing-prove-russian-hacking/

   En CNN gebruikt een image van een computerspelletje (Fallout 4) hoe de Russische hacker(s) te werk gingen.

   CNN uses image from video game to depict Russian hacking

   http://theduran.com/cnn-uses-image-video-game-depict-russian-hacking/

   Yep, de US of A, een 240 jaar (1776) gesticht landje, gepikt van de indianen en al 223 jaar in oorlog, maar Rusland is de agressor!

   Verwijderen
  2. http://www.washingtonsblog.com/2015/02/america-war-93-time-222-239-years-since-1776.html

   Verwijderen
 19. HOPPA!
  Over 10.000 views op dit artikel en de comments binnen 24 uur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Cruel, inderdaad, je beschrijft uitstekend hoe ons nieuws uit Syrië gefabriceerd wordt. Gelukkig kunnen de inwoners uit oost Aleppo nu weer naar èchte Syrische dokters ipv al nusra witgehelmde kannibalen die hun zo verworven anatomische kennis gebruiken om zonder verdoving te amputeren of organen ten bate van de zwarte handel te verwijderen. Evt met captagon gesterkt en met een videootje van een VS arts. (internet werkt daar niet).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman ziet ze vliegen!! Maar ja, ik verbaas me nergens meer over bij die gekken hier!! Hij denkt dat ik iets gezegd heb maar nee hoor....

   Verwijderen
  2. Kan je nagaan hoe kort het kortetermijngeheugen van de Kneus werkt!

   Verwijderen
  3. Ja inderdaad, jouw geheugen is hopeloos, dat weet ik!!!

   Verwijderen
  4. http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/hillaryiamthepresident.jpg

   Verwijderen
 21. Ook Nederland voelt voor paspoortcontrole bij koop treinticket
  VANDAAG, 17:22POLITIEK
  http://nos.nl/artikel/2151449-ook-nederland-voelt-voor-paspoortcontrole-bij-koop-treinticket.html

  Door de wallstreet corporatisten gefabriceerde terrorisme wordt gebruikt om onze vrijheden af te pakken. PROBLEM-REACTION-SOLUTION

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Greece Unleashes 'Soft' Cash Ban
   http://www.zerohedge.com/news/2017-01-03/greece-unleashes-soft-cash-ban

   Ook in Griekenland de oorlog tegen cash.

   Verwijderen
  2. Je roept wel hard maar bewijs voor je beweringen?? Nooit geleverd en zal je ook nooit leveren, net als je vrienden het hier nooit kunnen. Alleen onderbuikgevoelens maar die brengen ons niks, alleen angst, ellende , dood en verderf!!

   Verwijderen
  3. Yep, maar het gaat voor geen meter werken, de proxy medewerker van de samenwerkende veiligheidsdiensten stapt in een personenauto en hup, hij sjeest overal doorheen!

   Verwijderen
  4. Kijk, Joop is een aanslag aan het voorbereiden, hij weet al hoe het moet!! Politie???

   Verwijderen
  5. "Alleen onderbuikgevoelens maar die brengen ons niks, alleen angst, ellende , dood en verderf!!"

   "Politie???"

   Paranoia-boy!

   Verwijderen
  6. Nee hoor, een bezorgde en alerte burger. Nu jij nog, ow nee, jij bent de terrorist in spe!!

   Verwijderen
  7. "Nee hoor"

   Afgezaagd!

   Verwijderen
  8. Ach spuit elf geeft modder. Kom nou eens met weerleggingen, feiten, argumenten!! Niks van dat alles, alleen een nikszeggend woordje...wat een dodo ben je toch. Alleen ben jij nog niet uitgestorven....alhoewel, veel nazi's zijn er niet meer...

   Verwijderen
 22. Wederopbouw in Aleppo: molen voor bloem voedt een half miljoen mensen
  http://nos.nl/artikel/2151436-wederopbouw-in-aleppo-molen-voor-bloem-voedt-een-half-miljoen-mensen.html

  Ach god, het NOSje (met een begroting van bijna een miljard) komt er achter dat er in Aleppo kerst gevierd is. Sorry hoor, maar deze omroep wekt echt medelijden op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor jullie leugens heb ik absoluut geen medelijden, wel met de dokters en verplegers die elke dag jullie waanzin aan moeten horen!!

   Verwijderen
  2. Amai, wat moeten jouw collega's in de sociale werkplaats, jouw specialist en psyciater het toch hard te verduren hebben met zo een stinkende klootzak als jij.

   Verwijderen
  3. Doei Matt, hoopje fascistisch vlees!! Ga lekker in de stront zakken, je kleurt er fantastisch bij!!

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Ik denk dat de Kneus daar in zijn eentje zit, het is nog niet bij hem ingedaald dat zijn Sociale Werklplaats is opgeheven.

   Verwijderen
  5. Joop zit alleen op de SW, hij is tenslotte de Kneus...Matt mag al niet meer werken, die is te ver heen!!

   Verwijderen
  6. Afgezaagd Kneus, probeer zelf eens woorden van jezelf te vinden i.p.v. die van een ander te gebruiken, je komt zo dom over anders!

   Verwijderen
  7. kroel, je kunt echt niet lezen, ik HOEF niet meer te werken, vergeleken met jou, jij 'mag' tot je tachtigste 'werken', tenminste als de sociale werkplaats nog bestaat. Anders mag je echt gaan werken bij de varkensboer om mest te ruimen, een baan die perfect bij jou past. Weet je wat, ik geef jou de kaplaarzen als cadeau. Geef je maat maar door. Ik stuur ze naar een bepaalde inrichting in Venray, jou wel bekend denk ik zo.
   En denk niet dat ik medelijden met jou heb, integendeel.....

   Verwijderen
 23. Citaten uit een zeer lezenswaardig artikel uit 2006 in Foreign Affairs, het clublad van de Council on Foreign Relations.

  The Rise of U.S. Nuclear Primacy / By Keir A. Lieber and Daryl G. Press /Foreign Affairs maart-april 2006

  "For almost half a century, the world's most powerful nuclear states have been locked in a military stalemate known as mutual assured destruction (MAD). By the early 1960s, the nuclear arsenals of the United States and the Soviet Union had grown so large and sophisticated that neither country could entirely destroy the other's retaliatory force by launching first, even with a surprise attack. Starting a nuclear war was therefore tantamount to committing suicide.
  ......
  Today, for the first time in almost 50 years, the United States stands on the verge of attaining nuclear primacy. It will probably soon be possible for the United States to destroy the long-range nuclear arsenals of Russia or China with a first strike. This dramatic shift in the nuclear balance of power stems from a series of improvements in the United States' nuclear systems, the precipitous decline of Russia's arsenal, and the glacial pace of modernization of China's nuclear forces. Unless Washington's policies change or Moscow and Beijing take steps to increase the size and readiness of their forces, Russia and China -- and the rest of the world -- will live in the shadow of U.S. nuclear primacy for many years to come.
  .........
  Even as the United States' nuclear forces have grown stronger since the end of the Cold War, Russia's strategic nuclear arsenal has sharply deteriorated. Russia has 39 percent fewer long-range bombers, 58 percent fewer ICBMs, and 80 percent fewer SSBNs than the Soviet Union fielded during its last days. The true extent of the Russian arsenal's decay, however, is much greater than these cuts suggest. What nuclear forces Russia retains are hardly ready for use. Russia's strategic bombers, now located at only two bases and thus vulnerable to a surprise attack, rarely conduct training exercises, and their warheads are stored off-base. Over 80 percent of Russia's silo-based ICBMs have exceeded their original service lives, and plans to replace them with new missiles have been stymied by failed tests and low rates of production. Russia's mobile ICBMs rarely patrol, and although they could fire their missiles from inside their bases if given sufficient warning of an attack, it appears unlikely that they would have the time to do so.

  The third leg of Russia's nuclear triad has weakened the most. Since 2000, Russia's SSBNs have conducted approximately two patrols per year, down from 60 in 1990. (By contrast, the U.S. SSBN patrol rate today is about 40 per year.) Most of the time, all nine of Russia's ballistic missile submarines are sitting in port, where they make easy targets. Moreover, submarines require well-trained crews to be effective. Operating a ballistic missile submarine -- and silently coordinating its operations with surface ships and attack submarines to evade an enemy's forces -- is not simple. Without frequent patrols, the skills of Russian submariners, like the submarines themselves, are decaying. Revealingly, a 2004 test (attended by President Vladimir Putin) of several submarine-launched ballistic missiles was a total fiasco: all either failed to launch or veered off course. The fact that there were similar failures in the summer and fall of 2005 completes this unflattering picture of Russia's nuclear forces.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Compounding these problems, Russia's early warning system is a mess. Neither Soviet nor Russian satellites have ever been capable of reliably detecting missiles launched from U.S. submarines. (In a recent public statement, a top Russian general described his country's early warning satellite constellation as "hopelessly outdated.") Russian commanders instead rely on ground-based radar systems to detect incoming warheads from submarine-launched missiles. But the radar network has a gaping hole in its coverage that lies to the east of the country, toward the Pacific Ocean. If U.S. submarines were to fire missiles from areas in the Pacific, Russian leaders probably would not know of the attack until the warheads detonated. Russia's radar coverage of some areas in the North Atlantic is also spotty, providing only a few minutes of warning before the impact of submarine-launched warheads.

   Moscow could try to reduce its vulnerability by finding the money to keep its submarines and mobile missiles dispersed. But that would be only a short-term fix. Russia has already extended the service life of its aging mobile ICBMs, something that it cannot do indefinitely, and its efforts to deploy new strategic weapons continue to flounder. The Russian navy's plan to launch a new class of ballistic missile submarines has fallen far behind schedule. It is now highly likely that not a single new submarine will be operational before 2008, and it is likely that none will be deployed until later.

   Even as Russia's nuclear forces deteriorate, the United States is improving its ability to track submarines and mobile missiles, further eroding Russian military leaders' confidence in Russia's nuclear deterrent. (As early as 1998, these leaders publicly expressed doubts about the ability of Russia's ballistic missile submarines to evade U.S. detection.) Moreover, Moscow has announced plans to reduce its land-based ICBM force by another 35 percent by 2010; outside experts predict that the actual cuts will slice 50 to 75 percent off the current force, possibly leaving Russia with as few as 150 ICBMs by the end of the decade, down from its 1990 level of almost 1,300 missiles. The more Russia's nuclear arsenal shrinks, the easier it will become for the United States to carry out a first strike.

   To determine how much the nuclear balance has changed since the Cold War, we ran a computer model of a hypothetical U.S. attack on Russia's nuclear arsenal using the standard unclassified formulas that defense analysts have used for decades. We assigned U.S. nuclear warheads to Russian targets on the basis of two criteria: the most accurate weapons were aimed at the hardest targets, and the fastest-arriving weapons at the Russian forces that can react most quickly. Because Russia is essentially blind to a submarine attack from the Pacific and would have great difficulty detecting the approach of low-flying stealthy nuclear-armed cruise missiles, we targeted each Russian weapon system with at least one submarine-based warhead or cruise missile. An attack organized in this manner would give Russian leaders virtually no warning.

   This simple plan is presumably less effective than Washington's actual strategy, which the U.S. government has spent decades perfecting. The real U.S. war plan may call for first targeting Russia's command and control, sabotaging Russia's radar stations, or taking other preemptive measures -- all of which would make the actual U.S. force far more lethal than our model assumes.

   Verwijderen
  2. According to our model, such a simplified surprise attack would have a good chance of destroying every Russian bomber base, submarine, and ICBM. [See Footnote #1] This finding is not based on best-case assumptions or an unrealistic scenario in which U.S. missiles perform perfectly and the warheads hit their targets without fail. Rather, we used standard assumptions to estimate the likely inaccuracy and unreliability of U.S. weapons systems. Moreover, our model indicates that all of Russia's strategic nuclear arsenal would still be destroyed even if U.S. weapons were 20 percent less accurate than we assumed, or if U.S. weapons were only 70 percent reliable, or if Russian ICBM silos were 50 percent "harder" (more reinforced, and hence more resistant to attack) than we expected. (Of course, the unclassified estimates we used may understate the capabilities of U.S. forces, making an attack even more likely to succeed.)

   To be clear, this does not mean that a first strike by the United States would be guaranteed to work in reality; such an attack would entail many uncertainties. Nor, of course, does it mean that such a first strike is likely. But what our analysis suggests is profound: Russia's leaders can no longer count on a survivable nuclear deterrent. And unless they reverse course rapidly, Russia's vulnerability will only increase over time."

   En ondertussen rukte de NAVO verder op naar de Russische grens, zegden de Amerikanen eenzijdig het ABM verdrag op en werd begonnen met een ABM schild dat vorig jaar on line ging. Iets om in het achterhoofd te houden als de opgeklopte NAVO-hysterie over Russische agressie ook dit jaar weer op zoek zal gaan gaan naar nieuwe dieptepunten.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Geen paniek, de Russen hebben inmiddels technieken ontwikkelt het NAVO anti-raketschild aan te vallen.

   -Bulava SLBM;
   -Topol en Topol-M mobiele ICBM's;
   -Yars (opvolger van Topol en Topol-M).

   http://russia-insider.com/en/politics/new-yars-icbm-russias-answer-natos-first-strike-enabling-missile-shield-video/ri14505

   Verwijderen
  4. Aan de ene kant is het wel zo slim van Rusland om die arrogante Amerikanen te laten denken dat ze kunnen winnen. Geloof maar niet dat Rusland hun moderne technieken zo maar vrijgeven, op enkele onderdelen na, wat voldoende zou moeten zijn om de Amerikanen een beetje te laten nadenken.
   Ik hoop echt dat het niet bewezen moet worden want dan zijn wij allemaal de pineut.
   Als Trump met Putin gaat praten hoop ik dat Trump duidelijk wordt gemaakt dat Amerika niet zomaar kan winnen en dat de flatjes van Trump er dan ook aan gaan.

   Verwijderen
 24. 2006....zucht....en nu door Trump gaan we een nieuwe wapenwedloop aan....happy???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, want het was niet Obama die de laatste 8 jaar de VS president is geweest, dat was Trump natuurlijk!

   During Obama's Tenure Russia Went From a 'Regional Power' to Superpower

   Read more: https://sputniknews.com/politics/201701041049268455-obama-russia-status-changes/

   Verwijderen
  2. Als kroel het toch zo goed denkt te weten: laat hem eens opzoeken hoeveel het defensie budget van Amerika gestegen is t.o.v. dat van Rusland.

   Verwijderen
  3. En laat hem ook opzoeken waar al die verdwenen miljarden van defensie naar toe zijn gegaan.
   Allemaal onder Obomba.
   Trump moet nog beëdigd worden.

   Verwijderen
 25. Om terug te komen op de draad (fake news van de MSM): Greenwald heeft bij the intercept een stuk geschreven over het WaPo fake news artikel van de Russen die een elektriciteitscentrale te Vermont zouden hebben 'gehackt'

  Zie: https://theintercept.com/2017/01/04/washpost-is-richly-rewarded-for-false-news-about-russia-threat-while-public-is-deceived/

  Hoewel het stuk goed geschreven is waarbij Greenwald gehakt maakt van het WaPo verhaal, irriteer ik me aan het giswerk wat Greenwald in dit stuk (en dat is niet voor het eerst dat me opvalt dat Greenwald gist in zijn stukken) om daarmee de lezer te verleiden om zijn opinie als de waarheid en niets anders dan de waarheid te beschouwen.

  Dat vind ik inquisitie, en daar heb ik dan maar een korte comment bijgeschreven die ik hier ter info wilde delen.

  ----
  Greenwald zegt:

  'Whatever the motives, the effects of these false stories are exactly the same as those of whatever one regards as Fake News. The false claims travel all over the internet, deceiving huge numbers into believing them.'

  I am not sure about this conjecture of Greenwald at all. In fact, I believe it's opposite: these fake news stories from WaPo make people move away from MSM outlets in huge numbers.

  Counting tweets and retweets (how Greenwald cements his story [het initiële stuk van WaPo is vaak getweed, de retractie nauwelijks]) doesn't tell the whole story. I think (and this is also conjecture) that people tweet and retweet stories like WaPo's fake news when

  sensation*(truthfullness+1)>y

  That is: when the sensation of a story is high enough it doesn't matter how truthfull the story is as it will lead to a treshold larger than y and thus a tweet or a retweet.

  But instead of conjecturing, I prefer raw evidence, for instance by Gallup on how Americans trust their media: http://www.gallup.com/poll/195542/americans-trust-mass-media-sinks-new-low.aspx

  I bet that this trust in the media will even be less after the trick that WaPo played with their Russian stories.

  ---

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is nu een laffe uitweg die veel Amerikaanse bedrijven en staatsinstanties gaan gebruiken: hun eigen falen op Rusland afschuiven.

   Verwijderen
 26. Hup NOS, in de benen, er is nieuws uit Syrië! De door Nederland gesponsorde “White Helmets” hebben de watervoorziening voor 5 miljoen Syrische burgers afgesloten. Daar valt toch wel een verhaaltje van te maken?

  U.S./UK Paid “White Helmets” Help Al Qaeda Blocking Water To 5 Million Thirsty Syrians

  The blockade of water from Wadi Barada to 5 million people in Damascus is taking an interesting turn. The U.S. and UK financed White Helmet organization seems to be directly involved in it. This increases the suspicion that the illegal blockade of water to civilians in Damascus is part of a organized campaign under U.S. command. The campaign is designed to block utilities to government held areas as revenge for the liberation of east Aleppo.

  http://www.globalresearch.ca/u-s-uk-paid-white-helmets-help-al-qaeda-blocking-water-to-5-million-thirsty-syrians/5566309

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als die witte helmen niet onder het staakt het vuren vallen, hebben die witte helmen binnenkort ook witte vleugels en kunnen ze hun maagdjes opeisen.

   En valt de uitschakeling van drinkwater voor de burgers niet onder 'oorlogsmisdaden'?

   Verwijderen
  2. Oh wacht, van af het moment dat duidelijk wordt, ook voor de buitenwereld, dat die zelfde witte helmen ook door Nederland betaald worden en Nederland dus mede verantwoordelijk is voor oorlogsmisdaden zal de NPO dat NIET op het nieuws brengen.

   Verwijderen
  3. "En valt de uitschakeling van drinkwater voor de burgers niet onder 'oorlogsmisdaden'?"

   Yep, maar daar heeft Nederland helemaal geen problemen mee, de oorlogsmisdaden die Nederland in Indonesië hebben gepleegd hebben ook 70 jaar onder diverse MP's in de lessenaar van het Torentje gebivakkeerd.

   Verwijderen
  4. Dat 5 miljoen mensen in Damascus tekort aan water cq vergiftigd water hebben dankzij AL QAEDA/"Rebellen, activisten, opstandelingen" vindt het NOSje geen nieuws.

   Verwijderen
 27. Vond op Boublog een uitstekende korte docu (+/- 16 min.) over de oorlog tegen Syrie:

  "The Real Syria Story No One Wants You to Know About

  On this episode of The Geopolitical Report, we counter the establishment’s narrative on the conflict in Syria and the flashpoint of Daraa, a town near the Syria-Jordan border where the CIA, working with the Muslim Brotherhood, attacked police and set the stage for a conflict that has so far claimed the lives of more than 400,000 Syrians. The proxy war is designed to take down a secular government and replace it with a Salafist principality controlled by the Brotherhood, a longtime CIA and British intelligence asset."

  https://www.youtube.com/watch?v=zGEc-CMsrQs&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DzGEc-CMsrQs&has_verified=1

  Amerikaanse en Britse inlichtingen die (moslim)extremisme cultiveren en als wapen gebruiken tegen de bevolking, zolang de CIA bestaat is geen land veilig.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hier was ik wel benieuwd naar, het bezoek van John McCain en Lindsey Graham aan Mariupol op 31 december 2016. In 2017 is John McCain in ieder geval van plan om de indringers Oekraïne uit te trappen!

  Here's your rifle, John!

  “In 2017 we will defeat the invaders and send them back to where they came from.”

  http://journal-neo.org/2017/01/04/happy-new-year-donbass-from-killer-john-mccain-co/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergeet overigens niet naar deze video te kijken.

   Senator John McCain in Mariupol, Ukraine

   https://www.youtube.com/watch?v=qs8BrA5arCg

   Verwijderen
  2. Als gevolg van het bezoek van de twee republikeinse M.I.C. senatoren;

   Lithuania confirms presence of US special forces as a ‘deterrence against Russian aggression’

   https://www.rt.com/news/372602-lithuania-us-special-forces/

   Verwijderen
  3. http://americanmilitarynews.com/2017/01/obama-sends-u-s-special-operations-forces-to-russian-border/

   Vietnam all over. Send in "advisers" and start shooting!

   Verwijderen
  4. NATO is positioned for a blitzkrieg into Russia at the first false-flag

   Verwijderen
  5. De held McCain collaboreerde in gevangenschap met de vietnamesen.
   John McCain: War Hero or Something Less?. Hij vertelde hen alles over de vliegtuigen en de boten. Het is allemaal op de vietnamese radio geweest.
   http://www.globalresearch.ca/john-mccain-war-hero-or-something-less/5337240

   Vals vlagje zo vlak voor de inauguratie van Trump. Ik denk dat Trump daar niet zo makkelijk in trapt.

   Verwijderen
 29. Ik heb overigens sterk de indruk dat Kneuslissen aan dezelfde ziekte lijdt als Obama, waarom zou je anders jouw acties afwimpelen op een ander?

  Zij willen beiden Poetin zijn!

  Obama Interfered in the Brexit Vote, Not Putin

  http://journal-neo.org/2017/01/03/obama-interfered-in-the-brexit-vote-not-putin/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach natuurlijk, "De Kneus" is opgegroeid met de Simple Minds!

   Verwijderen
 30. Something’s Rotten at CNN

  CNN and Mossad Asset Rita Katz both use video game “Fallout!”

  https://alethonews.wordpress.com/2017/01/04/somethings-rotten-at-cnn/

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Tuurlijk niet, waarom zouden wij een klokkenluider geloven die ons laat zien dat US Apache Gunships journalisten in Bagdad vermoorden en Chelsea Manning eigenlijk veroordeeld is op basis van een computerspelletje?

  ‘Don’t Listen to Julian Assange on Anything’: Lindsey Graham Attacks Wikileaks

  http://www.prisonplanet.com/dont-listen-to-julian-assange-on-anything-lindsey-graham-attacks-wikileaks.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Amerika moet de klokkenluider altijd de gevangenis in of op de vlucht (Snowden, Assange, Mannings), niet degene die zich niet aan de wet hebben gehouden zoals Hitlery en Obomba.

   Verwijderen
  2. Yep, en in het o zo vrije Nederland wordt hij financieel kapot gemaakt!

   Verwijderen
  3. Uitzonderingen bevestigen de regel! miljoenen voor klokkenluiders.
   http://www.360magazine.nl/in-het-nieuws/856/klokkenluider-citigroup-krijgt-31-miljoen-van-rechtbank

   Verwijderen
 32. Wikileaks today: We have issued instructions to sue CNN for defamation; unless within 48hrs they air a one hour expose of the plot. (In response to: CNN airs ex-Deputy-Director of the CIA falsely calling Assange a ‘pedophile’ )

  Kijk, "De Kneus" uit Broekhuizenvorst gebruikt dezelfde technieken als CNN!

  http://investmentwatchblog.com/wikileaks-today-we-have-issued-instructions-to-sue-cnn-for-defamation-unless-within-48hrs-they-air-a-one-hour-expose-of-the-plot-in-response-to-cnn-airs-ex-deputy-director-of-the-cia-falsely-call/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. whooeeaaa. Omdat Assange zelf met info naar buiten kwam waaruit bleek dat Bill Clinton hoogst waarschijnlijk aan pedofilie doet.
   Zijn ze mbv CNN een smaad campagne tegen Assange begonnen.

   Ach god, wat zielig. Ik hoop dat ze de zaak verliezen en dat CNN en de CIA op de blaren zitten en wederom moeten toegeven dat ze nepnieuws verspreiden.

   Verwijderen
  2. Volgens Michael Rivero heeft Assange een sterke zaak!

   Verwijderen
 33. Steek je vinger maar op, mij is hij vergeten!

  http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/crowd-of-people-hack.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet wel dat de amerikaanse overheid zo wat alles van me heeft via de zoekmachines en de sociale media.

   Verwijderen
  2. Yep, van mij ook! Alle mails die ik aan Peter Dale Scott heb geschreven zijn allemaal onderschept!

   Verwijderen
 34. Corruptie is duur!

  How EU has dished out £4.2 BILLION to world’s most corrupt regimes

  http://www.blacklistednews.com/How_EU_has_dished_out_%C2%A34.2_BILLION_to_world's_most_corrupt_regimes/56129/0/38/38/Y/M.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je denkt dat dit bedrag over het hele jaar is, maar dit bedrag is in 15 dagen in december 2016 uitgegeven aan Afrikaanse regimes en aan Colombia.

   LOL (grimmig). Het meeste geld wordt zo genaamd uitgegeven om migratie tegen te gaan. DE MIGRATIE HEBBEN ZE ZELF VEROORZAAKT MET ONS BELASTING GELD!. DOOD EN VERDERF HEBBEN ZE GEZAAID MET ONZE EIGEN GROEN"LINKS" VOOROP.

   Verwijderen
  2. Alleen Wilders en de SP (van de grote partijen) waren tegen. Ik salueer voor hen.

   Verwijderen
  3. Jesse Klaver; "Wij gaan de wereld veranderen!"

   Als je goed geïnformeerd bent, schiet je er zo een gat in!

   Verwijderen
  4. Jesse Klaver; "Wij gaan de wereld veranderen!"

   We gaan er een corporatistische wereld dictatuur van maken.

   Wat het hypocriete liegebekje nog niet door heeft, is dat dat een onmogelijkheid is geworden.

   Lenin ging ook de wereld veranderen. Niet bepaald ten goede. Rothschild agent gefinancierd door Rothschild partner en mede eigenaar van de FED Warburg

   Verwijderen
  5. "We gaan er een corporatistische wereld dictatuur van maken.:"

   En toch wil Jesse Klaver er een economie van maken onafhankelijk van economische groei!

   Verwijderen
  6. "En toch wil Jesse Klaver er een economie van maken onafhankelijk van economische groei!"

   o ja joh. Ik stel voor dat Jesse samen met kroel in de sociale werkplaats gaat werken.

   Verwijderen
  7. Is Jesse Klaver te jong, te onervaren, te naïef, te dom of wil hij het Nederlandse volk een gewoon rad voor ogen draaien omdat hij weet hoe het werkt?

   Verwijderen
  8. Hij wil het Nederlandse volk een rad voor de ogen draaien. Hij is allang bij gepraat door de mede puppets en de puppetmasters.

   Verwijderen
  9. Zou Jesse Klaver het verschil kunnen maken tijdens een Bilderberg-conferentie en het hele establishment overhoop kunnen gooien met zijn economische ideeën?

   Verwijderen
 35. Joop.nl heeft weer eens een stukje van oorlogshitser Aldershoff:

  http://www.joop.nl/opinies/kunt-beetje-poetin

  Ik onthoud me voorlopig van reageren daar, en hun censuurbeleid werpt zijn vruchten af nu alleen nog jaknikkers lijken te reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aldershoff kan van mij in de stront zakken!

   Verwijderen
  2. Aldershoff moet binnen 2 weken zijn toon gaan matigen!

   Het zal wel een tijdje duren voordat dit soort neocon klerken (want het begrip ´analist´ is echt niet besteed aan deze typen, tenzij men misschien bepaalde perversiteiten bedoelt) weggefilterd of bekeerd zijn:

   Brussel heeft geen ruggengraat en zal na wat gepruttel keurig opzitten en pootjes geven volgens de richtlijnen van het nieuwe baasje.

   Aldershoff weet dit, en is misschien daarom ook zeer slordig met feiten in zijn stukje, ook de betwiste.

   Zo heeft hij het oa. over plutonium ipv polonium en geeft geen enkele bron, ook geen betwiste, zoals de interpreter of een stukje van een Paul Rodrick Gregory etc.

   Verwijderen
  3. Mijn reactie van gisteren is niet geplaatst, ik was het niet met hem eens.
   Daaag Joop. Mijn reactie dan maar hier, waar discussie nog mogelijk is:

   Schrikbarend gebrek aan kennis van zaken van deze man uit brussel. Na de grote uitverkoop door jeltsin en zijn bloedige oorlog in tsjetsjenie heeft putin stap voor stap de economie weer opgezet en de oorlog beeindigd. Door de hoge olieprijs lag de prioriteit bij een fatsoenlijke prijs en xport van grondstoffen De media controle is in het westen door de beperkte eigenaren en jacht op ongewenst nieuws verstikkender dan in rusland. Ook de bevrijding van aleppo en de zelfbeschikking van de Krim wordt verpakt in de gebruikelijke leugens. Je kunt niet een beetje MSM onzin krijgen, het hele persbericht wordt overgetypt, en herhaald en herhaald en herhaald. Kritiek wordt natuurlijk niet geplaatst.

   Verwijderen
 36. Reizen alleen nog toegestaan na registratie
  http://www.joop.nl/nieuws/reizen-alleen-nog-toegestaan-na-registratie

  Welkom in de politiestaat cq gulag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hebben ze goed gedaan met die I.S. immigratie!

   Verwijderen
  2. Inderdaad, nooit een goede crisis verloren laten gaan. Bammm.
   Oorlog tegen cash. We zullen ze leren die schapen. We gaan de middenklasse vernietigen en 95% van de bevolking zo arm maken als een bijstandsmoeder. Plus volledige controle.

   EU to boost border checks on cash, gold to tackle 'terrorism financing'
   http://www.reuters.com/article/us-eu-security-financing-idUSKBN14A16N?il=0

   Na de cashlose maatschappij komt het chippen. Ik zeg het alvast. Ben je geen gehoorzaam schaap dan zet Rockefeller geen geld op je chip en moet je honger lijden.

   Verwijderen
  3. Inderdaad, elke stap is er eentje. De terrorist kan uiteraard nog gewoon de auto, een scooter of zelfs de fiets nemen, maar er worden weer wat meer gegevens ter opslag aangeboden; harde schijven kosten immers geen drol meer, en bovendien speelt geld toch geen rol.

   Verwijderen
  4. Schiphol heeft volgens mij geen één terrorist tegen gehouden. Degene die ze moesten tegen houden ging zonder gefouilleerd te worden en zonder paspoort het vliegtuig in. 2 weken later stonden de poortjes op schiphol en werd in Amerika de patriot act verlengd. Toeval ?, nou nee.

   Verwijderen
  5. Gelijk na de aanslag in Berlijn zag ik die zionistische terreur deskundige die 5 a 8 minuten voor de aanslag in Berlijn de markt verlaten had omdat hij niet gewend was aan de kou (kots kots). Dit was de duitse 9/11 volgens hem. Dan weet je wel hoe laat het is. Deze valse vlag wordt gebruikt om je vrijheid af te pakken.

   Verwijderen
 37. Positief bericht uit Zuid-Servië!

  Poetinovo in Servië is dol op Vladimir

  http://nos.nl/artikel/2151493-poetinovo-in-servie-is-dol-op-vladimir.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is nog een stukje Europa dat niet gehersenspoeld is door de Bilderbergers.
   Daar mag je nog cash, goud en wapens hebben en hoef je niet voor iedere scheet je identiteit te tonen. Als je de gevangenis wilt ontvluchten, moet je daar heen

   Verwijderen
  2. Voor de goede orde: Oligarch, noem eens een paar namen van die zeer machtige Bilderbergers. ( Je mag ook enkele Jesuieten noemen als je dat liever doet.)

   Stop alsjeblief met jouw desinformatie, Oligarch.
   De zes grootste Media conglomeraten in de westerse wereld zijn in joodse handen. ZIJ bepalen wat we te horen krijgen. Welke wereld wij denken te zien.

   En ja, enkele figuren van die conglomeraten worden ook wel eens op een Bilderberg uitgenodigd. ( En ja, daar poogt de 102 jaar oude David Rockefeller hen dan voor zijn karretje te spannen.)

   Het secretariaat van Bilderberg is in Den Haag: Smidswater 1. Kijk voor de aardigheid even op Google Maps: de wereld wordt aangestuurd vanuit een etage op de tweede verdieping, ergens in Den Haag. (In samenwerking met die grot in Afghanistan, vermoedelijk.)   Verwijderen
  3. De media in Amerika is tot een oligarchie gefuseerd onder leiding van de Rothschild zionisten van de council on foreign relations. Bilderberg, Trilateral commission en nog wat andere gesloten en open gemeenschappen cq denktanks bedienen dezelfde satanisten van Wallstreet, net als vele NGO's, inlichtingen diensten, centrale banken etc. Heeft mijn inziens weinig met de gewone jood te maken. De Joden die meewerken met de agenda beslaan een hooguit 2000 a 3000 man denk ik zo. In hoeverre deze paar duizend man op de hoogte zijn van de plannen van de innercrowd weet ik niet. Ze worden zeer goed betaald en daar doen ze veel voor. Biden en hillary zijn geen joden, maar zijn prima pionnen voor de wallstreet oligarchie.
   Ik ben hier ook niet om de Joden te verdedigen, maar je moet wel een nuance aanbrengen denk ik.

   Verwijderen
  4. 10% van de Bilderbergers is van de pers schat ik zo. Er komt nooit een stukje in nieuws wat daar besproken is. Wat doen zij daar dan ?. Ze krijgen info over wat de agenda is en hoe ze dat moeten verkopen aan het volk.

   Verwijderen
  5. Arron Russo, persoonlijke (kennis/vriend?) van Nick Rockefeller.

   Terminally Ill Jewish Whistleblower Aaron Russo Exposes The Zionist New World Order
   https://www.youtube.com/watch?v=QyzW8tV-bz4

   Is Arron (jood) een slecht persoon @Jan Verheul?
   Om ons te waarschuwen dat we gechipped worden en dat daar geld opgezet wordt.

   Verwijderen
  6. @Jan Verheul,
   Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet wat er in de synagogen gepredikt wordt en of dat gewone Joden ook bijeenkomsten hebben waar samenzweringen worden gemaakt. De aangetrouwde familie die ik had (beide inmiddels dood) deden niks aan hun geloof.
   Misschien weet jij daar meer van.

   Verwijderen
  7. Ik vind toch de aanduiding ´Anglozionisten´ van de Saker een van de meest treffende, aangezien van het feit dat het vaak onnodig veel weerstand oproept. Er zijn veel fracties bij de 1 %, maar ook bij de joden/ zionisten.

   De nu dominante fractie, van neocons, radicale neoliberalen, mafia/ olicharchen en Soros globalisten kan nooit lang bovenaan blijven, want ze hebben een terminale leegbloedstrategie. Maar dàt keerpunt is al bereikt: de economie is niet vlot te trekken omdat de middenklasse teveel onder druk staat. Uiteindelijk zijn er ook te weinig belastingcenten voor oorlog, nergens is dat beter te zien dan in de EU (Niet dat ik er vóór ben, maar 2 % defensieuitgaven is niet heel onredelijk, en ondanks een massale haat- en angstcampagne over Rusland en over de jihad, krijgen maar weinig EU landjes dit budget rond). Binnen deze fractie is een geradicaliseerde stroming die serieus aan wereldoorlog en globale genocide denkt.

   De andere stroom, de ´Anglo´ stroom van maakindustrie, transport, olie etc. heeft wel belang bij een middenklasse, omdat ze niet kunnen voortbestaan zonder consumptie. Trump krijgt steun van deze groep.

   Wat niet vergeten moet worden is de ontwikkeling van technologie en meestal ver achterblijvende wetgeving.

   Het is mi. teveel eer voor Obama om hem het drone programma te verwijten: Die tech werd net een beetje volwassen toen hij begon, en hij zag het als een veel betere PR dan de Aanvalluhh!!!-tactiek van GW Bush.

   (En ik vind zelf dat hij daar eigenlijk helemaal geen fout heeft gemaakt: drone attacks hebben ettelijke duizenden onschuldigen vermoord; een Bush-style oorlog kostten vele honderdduizenden (and counting) het leven.

   De tech heeft vaak een miskende rol in analyses: de computer-revolutie tijdens Reagan en Thatcher, de net genoemde drones en zeker ook wat Rusland militair heeft laten zien het afgelopen jaar.

   Verwijderen
 38. New Cold War – Venezuela Furious over Colombia’s NATO Cooperation Talks
  http://nsnbc.me/2016/12/27/new-cold-war-venezuela-furious-over-colombias-nato-cooperation-talks/

  Wat moet NATO in colombia ?. Volgens mij ligt dat land niet aan de Noord Atlantische zee.

  Hmmm we hebben gezien dat colombia in December een half miljard euro's kreeg van Europa. Is er een verband ?.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kust van Colombia ligt een graadje op NB.... dus technisch net wel. Maar afgezien daarvan is Colombia een Monroe bruggenhoofd, en via the war on drugs stevig bewapend, met name met special ops en paramilitaire huurlingen. Het is een uitvalsbasis voor destabilisatie, met name in het buurland. Daarnaast is met name de jungle in het westen vrijwel geheel verkaveld aan mijnbouwmultinationals.

   De nieuwe president is wel een stuk gematigder dan de vorige, Uribe, die bijna het vredesverdrag met de Farc getorpedeerd had.

   Verwijderen
  2. Jaja, Colombia een mooie uitvalsbasis voor NATO om de Bolivar revolutie de kop in te drukken.

   Verwijderen
 39. Poetin heeft een vriend in het midden oosten. Qatar.

  Russia Sells $11 Billion Stake in Rosneft to Glencore, Qatar
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2016-12-07/glencore-qatar-fund-buy-russia-s-rosneft-stake-for-11-billion

  Oepps, nu krijgt Poetin wel heel erg veel vriendjes in het midden oosten. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. He gatsie. Indonesië wil militair ook al niet meer samenwerken met de Britse kroon/ wallstreet oligarchie

  Indonesia suspends military cooperation with Australia
  https://www.theguardian.com/australia-news/2017/jan/04/indonesia-suspends-military-cooperation-with-australia

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Een kennis gaf me een jaar geleden een maand gratis de krant.Een provincie-krant. 100.000 abonnee's. Vroeger was ik abonnee. Nu al jaren niet meer.
  Ik heb destijds niks gedaan met die gift. Heb er geen gebruik van gemaakt.
  Maar nu heeft ie gezondheidsproblemen gehad en ik heb hem geholpen.
  Als dank gaf hij me vorige week weer zo'n abonnementje.
  Ik wilde hem niet voor het hoofd stoten en heb de gift geaccepteerd.
  Nu komt het: sindsdien heb ik al 7 emails gekregen . Of ik niet dit extra wil, en dat extra.

  Mijn conclusie: de kranten zijn in een strijd om te overleven. ( Ja, dat wist U al. En ik ook. Maar toch ben ik verbaasd over zoveel pogingen om me als vaste abonnee te werven.)

  Ik ben pessimistisch:
  Nu al zien we dat het internet steeds meer gecensureerd wordt.
  En ook de kranten hebben ze NU volledig in handen.
  Maar er zou daar een ommekeer denkbaar zijn.
  Maar als die kranten en redacties weg zijn, dan is er niet zomaar weer een papieren krant.
  Dan zijn we volledig afhankelijk van één tv- en radio censor en van één internet censor.
  Uiteraard zal het zo worden gespind dat die censuur ons moet beschermen tegen kwaadwillende leugenaars als Putin en ISIS.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kreeg gisteren een gratis Volkskrant aangeboden. ´Nee dank u´, zei ik,´ die oorlogspropaganda hoef ik niet´.

   Verwijderen
  2. Ik zeg altijd ja tegen de gratis krant. Let wel: tegen Gratis krant.

   Als ze dan daarna vragen hoe het was, zeg ik ze dat eerlijk :-)

   Verwijderen
  3. @Blik, nog beter.

   Ik zeg altijd gelijk dat ik geen zin heb om mijn goed geld uit te geven voor hun propaganda. Maar het is beter dat het hen eerst geld kost en dat ze het daarna recht in hun gezicht te horen krijgen

   Verwijderen
 42. Toch wel een opvallende analyse van Rob de Wijk en Boekesteijn:
  http://www.volkskrant.nl/opinie/hoe-blijven-wij-staande-in-de-nieuwe-wereldorde~a4443995/

  Maar deze passage is natuurlijk onzin:
  "Russen zijn immers meesters in hybride oorlogsvoering en cyberwarfare, die beide relatief weinig geld kosten. Moskou is eveneens een meester in het zaaien van verdeeldheid in het Westen."

  Wie vraagt hen nu eens om dat te onderbouwen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie vraagt hen nu eens om dat te onderbouwen?

   Niet de volkskrant, want die heeft als doel om de agenda van de Wallstreet oligarchie te verkopen.
   Rob de Wijk en Boekesteijn zijn de zgn deskundigen en de volkskrant is het propaganda kanaal.

   p.s. Marine Le Penn heeft iedere franse bank afgelopen voor een lening voor haar partij, maar iedereen boycotte haar. Tsja, van armoede moest ze naar oost europa en ja misschien is het geld voor haar partij afkomstig uit Rusland. Helaas pindakaas. Moet je ook niet gek staan te kijken als Marine geen hekel heeft aan Rusland.

   Verwijderen
  2. Banden lopen overal; waaronder ook NL staats/postcodeloterij geld naar Clintons, of Jacques Monasch die vertegenwoordiger is van VS-democrats in Europa; en dan zou Marine geen banden met Rusland mogen hebben?

   Verwijderen
  3. SVP de banden van Monash met de Democrats in een link, Por Favor. Wie weet kan ik dat nog eens gebruiken...

   Verwijderen
  4. En hij zit dik in de Russische kunst...
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Jacques_Monasch

   Verwijderen
  5. En hier de link naar zijn links met de Democratische partij
   https://www.parlement.com/id/viem19iccgz6/j_s_jacques_monasch

   Verwijderen
  6. NDI (The National Democratic Institute),

   Ik zag dat Soros dit instituut ook sponsort en
   The "Honorable" Madeleine-De sancties tegen Saddam was het leven van 500.000 Iraakse kinderen waard- Albright

   Verwijderen
  7. @ Jan

   "Wie vraagt hen nu eens om dat te onderbouwen?"

   Hoe kan je nog een geloofwaardige Russische dreiging suggereren als je, zoals de schrijvers zelf doen, moet vaststellen dat "de Russische economie niet groter is dan die van de Benelux en de krijgsmacht verbleekt bij de Amerikaanse"? Dat kan dus niet en daarom zijn daar als deus ex machina dus de hybride oorlogsvoering en de cyberwarfare. Anders dan het aantal schepen, tanks, vliegtuigen of manschappen kan de dreiging van hybride oorlogsvoering en cyberwarfare met propaganda worden opgeblazen tot mytische omvang. Waarbij we dan wel weer even moeten vergeten dat het juist de Anglosaxische landen zijn geweest 'who wrote the book' over hybride oorlogsvoering.

   Verwijderen
 43. Ik ben lui, en heb geen zin me weééŕ bij joop.nl te registreren.

  Maar hier toch het commentaar wat ik op het Aldershoff-stukje geschreven zou hebben.

  Als iemand zich geroepen voelt het daar te plaatsen: It´s yours! (Ik probeer mijn forumverslaving wat af te bouwen)

  [Je kunt niet ‘een beetje’ Poetin hebben
  Het getuigt van gevaarlijke naïviteit om te koketteren met Poetin en hem kritiekloos als bondgenoot te wensen


  Commentaar op dit artikel, per alinea:

  -Poetin blijkt populair bij ultra-rechts:

  Dat blijkt, maar ook vanuit links en het centrum (denk aan tuinders, boeren, industrie en transport) ziet men hem als potentiële bondgenoot.

  -----------

  Niet onmisbaar misschien, maar in de strijd tegen de salafistische jihadisten is een sterke bondgenoot meer dan welkom!

  --------------

  Rusland is een land met gebreken. Vanuit de Jeltsin catastroika is ook nu nog steeds veel corruptie aanwezig. Zolang er in Brussel meer dan 10 000 lobbyisten rondlopen past ons serieuze bescheidenheid daarover. Maar Plutonium? Het was toch ´probably´ Polonium?

  ----------

  Elke Rus, ook wie geen talen spreekt, kan de westerse media, via ruim aanwezige vertalingen makkelijk volgen. Oekraine loopt voorop in het gevaarlijkste land voor journalisten. Demonstreren mag en kan wanneer aangevraagd. Is er daar echt meer censuur dan hier?


  Buitenlands gestuurde en betaaldeNGO´s mogen niet meer

  . Terecht gezien het gedonder wat ze steeds veroorzaken!

  15 % armoede onder een sanctiebeleid en lage olieprijzen is geen reden tot vrolijkheid. Maar het steekt wel even beter af tegen de 16.2 % armoede uit de EU, die slechts voordeel heeft bij lage brandstofprijzen!

  Rusland is inmiddels de grootste graanexporteur ter wereld geworden. Hun centrale bankierster Nabulina heeft de twijfelachtige eer gekregen ´bankier van dit jaar´ te worden.

  In Aleppo was geen IS, maar wel al nusra. Gelukkig zijn die nu verslagen... Tsjetsjenië  is het enige landje tot nu toe wat teruggebracht is vanuit het salafistische jihadisme, en nee, het is nog steeds geen vakantiebestemming. Maar kadyrov houdt ze er wèl onder! Bovendien heeft ´die brutale dictator´ met zijn toegewezen geld het hele staatje weer opgebouwd...

  ´Wat is er ‘sterk’ aan een leider die... ´

  Werkelijk geen idee, maar waarom zijn er halve waarheden nodig om dit argument kracht bij te zetten???]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas Rootman, ik heb geen zin om me daar bij de gecontroleerde media te registreren, maar ik hoop dat Joop (doet de naam van de site eer aan) je goede commentaar plaatst of iemand anders.

   Verwijderen
  2. Je ziet dat de PvdA/VARA (joop.nl) zo establishment en zo globalistisch is als het maar kan. Gecontroleerde oppositie. Wegwezen bij die clubs.

   Opkomen voor de arbeider ?.LOL. Juist Trump komt op voor de arbeider. Hij heeft de afgelopen weken duizenden banen gered in Amerika.

   Verwijderen
  3. Je comments worden bij Joop.nl gedelete op kosten van de belasting betaler

   Verwijderen
  4. Ik wilde het eerst voor je doen Rootman, maar toen ik las wat ze allemaal van je willen weten bij registratie (en cookies willen installeren), heb ik me toch maar niet geregistreerd.

   Ik kijk ook nooit bij Joop.nl, maar toen ik het net deed (om me evt. te registreren) zag ik dat het door je genoemde artikel 'maar' 2150 keer bekeken was, en dat de commentaren heel voorspelbaar (gescript?) nikszeggend waren.

   Stoppen met Joop.nl is wellicht effectiever dan de redactie/lezers mbv argumenten op betere gedachten te willen brengen. Is de boycott tactiek afgekeken van de neoconliberals die heel effectief kan zijn mits consequent toegepast (zoals Gandhi destijds voor elkaar kreeg met bv de zoutmars)

   Zou ik ook moeten doen met the intercept, VK, etcetera en heb goede voornemens (vooralsnog alleen gefaald met the intercept)..

   Verwijderen
  5. Mensen, er staat iets op stapel!

   Gaat de NAVO Kaliningrad aanvallen?

   What the %&*# Are US Troops Doing in Lithuania on Russia's Border?

   http://russia-insider.com/en/politics/what-are-us-troops-doing-lithuania-russias-border/ri18389

   Verwijderen
  6. Ik schrik wel heel erg van de discussie op Joop.nl. Door het censuurbeleid is het van een fel debat tot een hatefest verworden waarin men elkaars vooroordelen versterkt en opklopt. Eigenlijk ben ik best wel trots dat ik samen met enkele anderen zo lang deze site behoorlijk neutraal en feitelijk heb kunnen houden.

   Eerst maar een paar maanden Trump afwachten om te zien wat daarna mijn mediastrategie word. Gaan de media na 20 januari geleidelijk veranderen?

   Verwijderen
  7. "Eigenlijk ben ik best wel trots dat ik samen met enkele anderen zo lang deze site behoorlijk neutraal en feitelijk heb kunnen houden."

   Dat is dan een misplaatste "trots", want in mijn tijd op joop.nl werden mijn op waarheid bewezen reacties al verwijderd!

   Verwijderen
  8. @ Rootman

   Ik heb even naar het artikel en de reacties in de draad gekken; man, man wat, op een enkeling na, een eendimensionele bagger. 'k Had ooit het idee dat links stond voor kritisch denken en een bepaalde intellectualiteit, ook al ontleende men daar dan maar al te vaak een soort morele superioriteitswaan aan, maar joop heeft zo te zien weinig meer te maken met kritisch denken. Met links trouwens nog minder. wat een armoede.

   Verwijderen
  9. @ Joop, het ging om het behouden van een zeker evenwicht. De cultureel marxistische agenda overheerste altijd, maar een bepaalde mate van debat kon bestaan. Ik heb daar zelf ook waardevolle links gekregen; men kon zich daar ondanks de bias informeren. De tendens is al langer aanwezig, maar Jole heeft nu een hands on beleid waardoor de site nu een vijandige is geworden. Het keerpunt was ergens in mei, toen men op grote schaal is gaan blocken.

   Het doet me wat aan al Jazeera denken, waar een aantal jaren geleden ook zo´n zuivering heeft plaatsgevonden. Veel journalisten hebben toen ontslag genomen. Omdat het nu puur Qatar propaganda is geworden kijk ik maar zelden naar die zender.

   Verwijderen
  10. De site Joop, die waarschijnlijk tienduizenden euro's belastinggeld per maand kost, heeft nog niet eens de helft van het aantal bezoekers die Blik heeft.

   Verwijderen
  11. Gaat de NAVO Kaliningrad aanvallen?

   Eerst moet James Bond de nukes onschadelijk maken. Effe wachten nog.

   Verwijderen
 44. "In other words, the suppression of the truth is the last defense of the corrupt American ruling establishment. During the last 24 years three Washington regimes have murdered millions of peoples in nine or more countries along with US civil liberty. To cover up these vast crimes, unparalleled in history, the presstitutes have lied, slandered, and libeled.
  ...........
  It would seem obvious even to the insouciant that an establishment that has gone so far out on a limb that the CIA director publicly attributes the election of Donald Trump to Russian interference but is unable to produce a shred of evidence—indeed in the face of totally conclusive evidence to the contrary—is determined to hold on to power at all costs.
  ........
  Trump appears to understand his danger. He has announced that he intends to supplement his Secret Service protection (which was turned against JFK) with private security.
  ...........
  Isn’t it striking? The president of Russia states publicly that Washington is driving the world to thermo-nuclear war and that his warnings are ignored. The president-elect of the United States is under full-scale attack from the CIA and knows that he cannot trust his official security force. One might think that these extraordinary topics would be the only ones under discussion. But you can find such discussion only on a few alternative media websites, such as this one, branded by PropOrNot and the Washington Post as “under Russian influence.”

  Meer lezen op:

  http://www.paulcraigroberts.org/2017/01/05/the-coup-against-truth-paul-craig-roberts/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Main goal

   Main goal of the news media is not objective information, but its purpose is to manipulate us and influence our way of thinking to suit the wealthy corporations to keep us in ignorance and hear, what they want us to hear, protecting their interests. Money talks. Any garbage will do: sensations, suggestive news, gossip, speculating, making up stories, etc, etc. and truth is irrelevant. Contemporary media forces us their colored and manipulated news, in order to control us, and brainwash us!

   "Whoever controls the media controls the mind" - Jim Morrison

   "In the Netherlands, the media, the news over the years also become more of a hatch and part of other large multinationals, only the VPRO and VARA have partial independent journalism. The Netherlands used to be in all a precursor, an example country with many freedoms, social rights, good education, good care, but since neo liberalism and therefrom the arising globalization rules, all the social gains little by little are stripping the society, creating bigger and bigger gap between rich and poor. Poverty in the Netherlands has increased tremendously, even by 40% since 2011. "

   http://www.pravdareport.com/society/anomal/04-01-2017/136563-truth_lost-0/

   Verwijderen
 45. Ik hoop niet dat Trump ook een zetbaasje is en dat de aanval op Iran binnenkort gaat beginnen. Als dat zo is, dan zijn ze stapelgek en beginnen ze weer een oorlog die ze niet kunnen winnen. (zonder gebruik van nucleaire wapens).


  Syria's War Was Only Ever the Beginning
  http://landdestroyer.blogspot.nl/2017/01/syrias-war-was-only-ever-beginning.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan krijgt Trump moeilijkheden met Poetin!

   Verwijderen
  2. @ Oli

   Goed artikel. Realistisch en ontnuchterend.

   "In 2009, US corporate-financier sponsored geopolitical policy think tank, the Brookings Institution, would publish a 170 page report titled, "Which Path to Persia?: Options for a New American Strategy Toward Iran" (PDF), in which it proposes several options, including having Israel attack Iran on Washington's behalf. The report states (emphasis added".

   Iran, altijd weer Iran. En waarom? Als Iran tot een vazalstaat is gereduceerd is aan de belangrijkste voorwaarde voldaan om de energievoorziening van China af te knijpen. Maar zolang China een front vormt met Rusland is Iran veilig. Zo bezien zijn de warme woorden van Trump voor Poetin en Rusland niet meer dan een nieuwe zet in het geopolitieke schaak wat gespeeld wordt.

   Verwijderen
  3. Tony stelt:
   "President-elect Donald Trump has surrounded himself with not only pro-Israeli hardliners like David Friedman, but also a circle who have - for years - advocated war with Iran including Breitbart News' Stephen Bannon and retired US Marine Corps General James Mattis.

   A similar circle of policymakers would undoubtedly have accompanied 2016 US presidential candidate and former US Secretary of State Hillary Clinton into office as well had she won the election - her time as US Secretary of State being consumed with the destruction of Libya and Syria, prerequisites for this very conflict."

   Het is voor mij uitgesloten dat Hillary dezelfde rol zou kunnen spelen als Trump. Hillary zou nooit een goede relatie kunnen hebben met Poetin. De haat en de achterdocht zit al te diep.
   Misschien dat de deep state inderdaad voor Trump gekozen heeft en dat het hen zijn geweest die de info over Hillary hebben gelekt om Trump op het pluche te krijgen.

   De vraag is. Hoe gaat Amerika de oorlog tegen Iran aanpakken.? Massale hoeveelheid wapens naar Pakistan en Afghanistan brengen en van daaruit met strijdende partijen Teheran veroveren.?
   Het elektriciteitsnetwerk van Amerika platgooien en de schuld hiervan aan Iran geven.? Bv. Dan met de vloot raketten schieten op Teheran.
   Heeft Trump theater gespeeld dat hij goede relaties met Rusland/Poetin wil en wordt er een tactische nuke in New York tot ontploffing gebracht en krijgt Rusland de schuld en gaan we toch de oorlog met Rusland voeren ?. Lijkt me niet waarschijnlijk.

   Het is mogelijk dat Trump David Friedman, Stephen Bannon en General James Mattis heeft aangesteld om zijn Israëlische donoren tevreden te stellen, maar dat hij in de praktijk niet de aanval tegen Iran gaat beginnen.

   Verwijderen
  4. Volgens mij roepen alle generaals in koor: ´Quagmire!´ wanneer Trump met ideetjes zou komen om Iran aan te vallen. Een postzegellandje als Zwitserland is nog nooit in zijn geschiedenis aangevallen; Iran is een Zwitserland zo groot als 1/3 Europa!

   Wat zou de assymetrische represaille zijn? De olieinstallaties in de golf of een vliegdekschip?

   Verwijderen
  5. Ik laat me scepsis over Trump achter me. De man gaat doen wat hij beloofd heeft denk ik. We zien dat hij nu al aan het leveren is mbt banen. Amerika eerst.
   Goede relaties met Rusland en Israël.
   NATO is geen core meer. Europa moet betalen voor defensie en anders geen bescherming of Europa moet eigen defensie organiseren.
   Geen oorlog beginnen die niet gewonnen kan worden
   Betere deals met China, Mexico en Iran en de rest van de wereld
   CO2 is geen probleem meer
   Veel geld voor defensie en civiele werken
   Veel toezicht in het land dmv camera's e.d.
   Strengere immigratie procedures
   Minder regels, minder overheid
   Lagere belastingen voor bedrijven

   Verwijderen
 46. BREAKING: Turkey’s Deputy Prime Minister hints at a change in Syria policy
  https://www.almasdarnews.com/article/breaking-turkeys-deputy-prime-minister-hints-change-syria-policy/
  Turken zitten op één lijn met Poetin. Syrische volk beslist over het lot van Assad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Turks turn down US military help, asks Russia for air support: US officials
   http://www.presstv.ir/Detail/2017/01/05/504919/Turkey-US-Russia-air-support-Syria
   In het huidige conflict zijn Turkije en de VS geen bondgenoten meer.
   Zorgelijk voor de VS geleide coalitie. Dit is voor hen ook niet goed als ze een oorlog tegen Iran willen. Mooi werk.
   Turkije heeft nl ook veel goede relaties met landen rondom de Kaspische zee en is dus een regionale macht.

   Verwijderen
  2. ''In het huidige conflict zijn Turkije en de VS geen bondgenoten meer.''

   Handig zo in de NAVO,bondgenoot tegen de Russen sluit pact met Russen .LOL

   Verwijderen
  3. De amerikanen hebben er alles aangedaan om Erdogan/Turkije kwaad te maken door de koerden te steunen. Ik dacht toen al, is dat de manier waarop je met je partner omgaat. Daarna kwam het neerschieten van de SU24 in opdracht van Davutoglu, wat Erdogan in het kamp van de amerikanen moest drijven en dat deed het aanvankelijk ook want de verhoudingen met Rusland werden slecht. Davutoglu werd er door Erdogan uitgegooid wegens verraad en toen kwam de Gülen coupe tegen Erdogan. NATO lid Turkije is teveel keer verraden door de amerikanen.

   Amerika heeft in het midden oosten naast de koerden (notoire onbetrouwbaar) alleen nog Israël, de emiraten en KSA als bondgenoot. En ook met KSA springt Amerika onzachtzinnig om. Denk aan de 28 pagina's van het 9/11 rapport en denk aan de Iran deal.
   Het verbaast me echt niet als KSA ook naar Rusland en China gaat. Met Trump en zijn retoriek tegen Iran kan KSA misschien nog binden aan de VS.

   Verwijderen
  4. Ook Rusland is teveel verraden door de amerikanen. Hadden ze een deal met elkaar, dan schonden de amerikanen weer de deal (zie bv het bombardement van de amerikanen bij deir ez zor waardoor IS een belangrijke berg bij deir ez zor in handen kon krijgen en zo het vliegveld konden beschieten.)

   Nu zijn de amerikanen verbannen van de onderhandelingen en heeft Poetin Obama definitief schaakmat gezet, zoals zo vaak op spotprenten is uitgebeeld.

   Verwijderen
  5. @oligarch,

   Nou, ik geloof dat je de 'betrouwbare zwakheden' van onze grootste bondgenoot en handelspartner wel zo'n beetje blootgelegd hebt.

   Verwijderen
  6. @Joop,
   Als ik terug kijk op Obama, dan heb ik nog nooit zo'n gek leidertje gezien als Obama. Die OVERAL om moet liegen en die iedereen moet verraden. Zelfs de terroristen zijn door hem verraden door niet te leveren met de rode lijn. Echt overal ging het mis en niks geleverd, behalve misschien de too big to fail van wallstreet.
   Een heel raar leidertje (letterlijk met de korte ei). Misschien is het wel een ei.
   We hebben niet eens zijn originele geboorte certificaat gezien. Wie is hij eigenlijk ?

   Verwijderen
  7. @oligarch,

   "Nu zijn de amerikanen verbannen van de onderhandelingen en heeft Poetin Obama definitief schaakmat gezet, zoals zo vaak op spotprenten is uitgebeeld."

   Poetin heeft daar wel een antwoord op!

   http://russia-insider.com/sites/insider/files/styles/s400/public/@Cl3v3r_G1rl.jpg?itok=oHVgMYef

   Verwijderen
  8. Maar Obama heeft wél de Nobelprijs voor de vrede kan Putin niet zeggen!

   Here's How Many Bombs Obama Dropped In 2016
   President Obama will depart the White House having dropped 26,171 bombs on foreign countries around the world in 2016, 3,027 more than 2015.
   http://www.zerohedge.com/news/2017-01-06/heres-how-many-bombs-obama-dropped-2016

   Verwijderen
 47. Regionale gebiedsontwikkeling US style u kritiekloos aangeboden door de NOS.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/apothekers_jullie_kunnen_weer_naar_aleppo.html

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Niet boos worden.

  https://stevenbrownsblog.files.wordpress.com/2017/01/c1wyyolxuaiblfd.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je wordt betaald als je hult met de vijanden van het volk. zie ook de NOS.

   Verwijderen