woensdag 25 januari 2017

Teloorgaande Telegraaf: "Nederland laat Poetin tanden zien"

De ware aard van de Telegraaf komt toch telkens weer aan de oppervlakte. Het zit waarschijnlijk in het dna van de NSB-krant. Ook in die tijd zullen ze als NSB krant wel steun gegeven hebben aan de hopeloze en desastreuze Nazi-poging Rusland te veroveren. En ook nu gaat de teloorgaande Telegraaf, samen met de labiele Luyten, voorop in hopeloze en absurde oorloghetzerij tegen Rusland.

We zijn trots onze huiscartoonist (zo mogen we je inmiddels toch noemen, Matt?) te hebben die zich door de "Schwachsinn" van de Telegraaf liet inspireren om onderstaande spotprent te maken.

Ook op twitter wordt de NSB-krant volledig met de grond gelijk gemaakt voor de opzichtige maar hopeloze oorloghitserij. Waarschijnlijk zijn labiliele Marcia Luyten en hitsende Hennes enigen der laatste abonnee's van de zieltogende en teloorgaande zwetskrant.

Je vraagt je trouwens af waarom onze Hennes boys & girls enkel Putin de tanden laat zien. Waarom niet ook Merkel af en toe eens goed de tanden tonen? Er zijn tenslotte nog mensen levend in Nederland die zich als de dag van gisteren hoe bij Lobith en Arhem de Duitse tanks binnen rolden. Theresa May! Hoeveel bloedige oorlogen heben we wel niet met die Engelsen uitgevochten, met name op zee? Oook de tanden laten zien! Toch? En wat dacht je van de Spanjaarden?! 80 Jaar hebben we onder dat juk gezeten! Me dunkt dat dat ook nog wel wat tanden tonen verdient! En de Russen? Peter de Grote kwam eind 17e Eeuw met een gevolg naar Nederland! En hij nam veel mee hoor! Hij kopieerde de Nederlandse 3-kleur. Hij bedreef waarschijnlijk de liefde met menig Hollands meisje, en hij nam een vracht aan Nederlandse woorden mee naar Rusland. Als je daar heden ten dage nog spreekt over "Jaarmarkt", "Boot", "loodsman" of "kajuit", zal elke Rus je begrijpen. Er heeft nooit een druppel bloed gevloeid tussen de Nederlanders en de Russen. Mar de Telegraaf, samen met Hennis en labiele Luyten, wil ze maar de tanden laten zien!


Antwoord Putin op Hollandse tanden komt sneller dan verwacht...

En daar is al het antwoord van Putin op de tandjes van Nederland: De nieuwe MIG35. Een fantastische machine die zeer veel kan, zijn buitenlandse tegenstrevers in alle opzichten overstijgt (doei geldzuigende JSF!), wat een heerlijke kist is voor de eigen luchtmacht, en die ook geleverd kan worden aan zo'n 35 buitenlandse markten en partners. De piloot die vandaag de eerste testvlucht deed is geheel tevreden, alle doelen zijn bereikt. Hij vliegt heerlijk, loopings en andere acrobatische kunstjes zijn een genot om te doen met deze machine. Oh ja, er komt ook een burgerluchtvaartvliegtuig uit de MIG fabrieken. Voor de middenlange afstanden. Wordt ook een topprodukt. Vliegtuig te zien aan einde van onderstaande video.

22 opmerkingen:

 1. Dank je Blik, en Matt.

  Lachen en huilen tegelijk natuurlijk.
  In de krant lees ik nòg een rake tekst waardoor Putin het wel uit zijn hoofd zal laten om ons aan te durven vallen:
  "We staan bij elkaar en vormen een schild."

  Heel goed, jongens. Dit gaat helemaal goed komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PS:
  Marcia Luyten was gisteren op tv, bij Jinek.

  Het was wel een hilarische maar ook tenenkrommende uitzending: de oude Jules Deelder had een opspelende hubris en maakte het de dames knap lastig.

  Het Putin bashen was niet aan de orde, en het Trump bashen viel eigenlijk nog wel mee, want sommige aanwezigen moesten toegeven dat onze Middellandse zee in feite ook als een muur wordt gebruikt, en dat wij ook mensen buiten willen houden.

  De voor mij minst sympathieke aanwezige, Conny grachtengordel Palmen krijgt van mij toch een klein complimentje: ze was de enige gast die Deelder tegensprak.

  Eigenlijk zijn die Limburgse dames ( Luyten en Petra Stienen) heel aardige meiden, maar het ontbreekt ze hebben zo'n last van hun Confirmation Bias dat ze geen idee hebben van wat er in Syrië en Rusland ècht gebeurt.
  (Zou ook slecht zijn voor hun carriere, natuurlijk. Je weet dus nooit waar de onkunde ophoudt en het lafheid wordt).

  Hier een korte impressie. De botsing duurde veel langer:
  https://www.youtube.com/watch?v=CQD8cs0WuCQ

  Off topic: gisteren ook erg genoten van Richard Groenendaal en Patty Brard op 'de gevaarlijkste wegen van de wereld.' In vier dagen tijd toch mooi twee auto's aan gort gereden. Leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Niet zo slim van die militairen, als een blok een schild gaan vormen. Is Rusland met een klein bommetje zo klaar: een hoop vliegen in 1 klap.
  En wie verbergt zich er achter dat schild? Hennis?

  Dank dat je de spotprent geplaatst hebt, Blik.
  Je mag me gerust 'huistekenaar' noemen hoor, het is door dit blog dat ik met cartoons begonnen ben. Sommige artikelen zijn inderdaad een bron van inspiratie.
  Binnenkort wordt het cartoon van Rutte met zijn rode stippen ook weer actueel als hij "last" heeft van verkiezingsuitslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe gaan wij westerse regeringen duidelijk maken dat zij door de mand zijn gevallen? Op 9/11-2001 van de daken staan schreeuwen dat Al-Qaida onze grote vijand is en 10 jaar later worden zij financieel, logistiek en materieel door diezelfde westerse regeringen gesteund. Waarom worden onze vermoedens keer op keer bevestigd?

  5 hours ago

  Congresswoman Tulsi Gabbard travels to Syria, CONFIRMS: “no difference between ‘moderate’ rebels and al-Qaeda or ISIS  – they are all the same”

  http://theduran.com/us-congresswoman-tulsi-gabbard-travels-syria-confirms-no-difference-moderate-rebels-al-qaeda-al-nusra-isis%e2%80%8a/

  4 hours ago

  CNN’s Jake Tapper crushed by Tulsi Gabbard, ‘Why is US supporting Al Qaeda, when Al Qaeda attacked US on 9-11, not Syria’

  http://theduran.com/cnns-jake-tapper-gets-educated-by-tulsi-gabbard-why-is-us-supporting-al-qaeda-when-al-qaeda-attacked-us-on-9-11-not-syria/

  Wat is de rol van Iba Abdo geweest in deze?

  https://willyvandamme.wordpress.com/2013/09/01/syride-niet-zo-spontane-spontane-opstand/

  Waarom werkt zij nu voor het Instituut Clingendael?

  https://www.clingendael.nl/person/iba-abdo

  Waarom licht onze overheid ons verkeerd in, terwijl zij precies weten wat er in Syrië speelt? Wie van onze 150 kamerleden heeft zich in Syrië geïnformeerd over de situatie aldaar? Is de Nederlandse burger zo witheet hierover dat dit stelletje ongeregeld op 15 maart 2017 hiervoor de rekening krijgt gepresenteerd?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is nagenoeg een kant en klaar artikel, Joop. Zal ik hem zo integraal plaatsen of wil je nog iets polijsten. En.. kop-suggestie?

   Verwijderen
  2. @Blik,

   Plak dit er nog maar onder.

   Waarom worden onze vermoedens keer op keer bevestigd?

   OOPS! - Genius Ukrainian Top Prosecutor Accidentally Proves Russia Did NOT Invade Ukraine

   http://russia-insider.com/en/politics/genius-ukrainian-top-prosecutor-accidentally-proves-russia-did-not-invade-crimea/ri18699

   Verwijderen
  3. Internet schijnt toch sneller te werken dan bureaucratie, waardoor de geschiedenis niet meer vervalst kan worden!

   Verwijderen
  4. "Alternatieve feiten?"

   Lijkt een leuke kop!

   Verwijderen
  5. Goede bijdrage van Joop.
   ( Als je kritiek geeft, moet je ook zeggen wanneer het wel goed is.)

   Blik: een kort en helder artikel met één sterke message beklijft beter dan een meer volledig artikel met meer kleine bewijzen.
   Tulsi Gabbard in Syrië > ‘Why is US supporting Al Qaeda, when Al Qaeda attacked US on 9-11, not Syria’ > Wat voor advieseurs heeft onze regering eigenlijk, als Clingendael- Iba Abdo al in febr. 2011 schreef dat er in maart een revolutie zou gaan ontstaan omdat Assad op onschuldige demonstranten zou gaan schieten.

   Ik zou de Oekraïne er niet meer in betrekken.

   Verwijderen
  6. Kop suggestie van Joop lijkt me geweldig.

   Verwijderen
 5. Kijk ook even naar de nieuwe toevoeging in artikel, het antwoord van Putin vandaag op de Hollandse tanden; hij tovert een geweldige nieuwe MIG uit de hoge hoed. Een pracht "machine" die zal helpen ons te beschermen tegen mogelijke snode NATO plannetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal dit heel langzaam schrijven omdat ik weet dat kroel niet snel kan lezen.
   Waar haal jij het vandaan dat Rusland Nederland zal binnen vallen? BEWIJZEN GRAAG!!!
   Waar haal jij het recht vandaan om Rusland zijn eigen verdediging te ontzeggen?
   Waarom steun jij de zo duidelijke provocaties aan de Russische grens door de NAVO, met Nederland voorop als schild, om oorlog uit te lokken?

   Verwijderen
  2. Je mag het zo zien kroel, ik blijf jou net zo lang treiteren tot je het zo zat bent en mij een klap uitdeelt.
   Jij krijgt natuurlijk de schuld want jij bent begonnen.

   Verwijderen
 6. @ Joop, jij stelt de vraag: waarom licht de kamer ons (het volk) verkeerd in?
  Ik heb net naar het eerste gedeelte van het debat tegen de liegende minister Vandersteur gezien en in zijn kielzog de "ik weet het niet meer" eerste minister.
  Als ze de eigen kamer al bedonderen hoe kunnen ze dan eerlijk zijn tegen de eigen bevolking?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Even off topic.

  Ik zit naar het debat te kijken over de Teeven-deal en het zou mij niets verbazen als het lieg en bedriegkabinet alsnog valt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Blik,

  ik heb die MIG 35 even bekeken, en ik vind het weggegooid geld!
  Onze jongens doen dat veel beter:

  "We staan bij elkaar en vormen een schild."
  Kost lekker niks.
  En als je op tijd in de modder gaat staan, nog vóór het vriest, dan sta je zo vast als maar kan. Laat die Russen maar proberen om ons weg te krijgen !
  De oude methoden zijn vaak de beste !

  PS: Op wikipedia lees ik dat de MIG35 al in 2007 is geïntroduceerd, en dat hij vooral voor India bedoeld is, of was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan krijgt India een van de beste vliegtuigen ter Wereld !
   Heel wat beter als wat er uit de USA komt,daar hoef je niet op te schieten,die vallen vanzelf naar beneden ,alleen jammer voor de piloot dat hij onthoofdt wordt als hij de schietstoel gebruikt.

   Verwijderen
 9. Blik schrijft:
  "Er heeft nooit een druppel bloed gevloeid tussen de Nederlanders en de Russen."

  Maar er is wèl veel Russisch bloed gevloeid waar we tot twee maal toe onze vrijheid weer terug kregen:

  1. Vrij van de Fransen.
  Toen Napoleon tot in Moskou was binnengedrongen en hebben de Russen hun halve land in brand gestoken om Napoleon te verslaan. ( Waarom deden wij dat niet? Het is hier toch niet zo koud?)
  Toen joegen ze die Fransen buiten, tot in Parijs, en gingen weer naar huis. Dat was het èchte einde van Napoleon. Niet Waterloo.

  2. Vrijheid van Hitler.
  Hitler werd verslagen door de Russen. Zìj schakelden 228 Duitse divisies uit, in 4 jaar oorlog. De rest van de wereld begon toen Hitler al zwak stond en versloeg 58 divisies. Verhouding : 80% - 20%.

  Het kostte wel 27 miljoen Russen het leven. Een 'Dank U Rusland' hebben wij NOOIT uitgesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1.
   Exact Jan, het is allemaal nog veel schrijnender dan ik het opgeschreven heb; dankzij het bloed van de Russen hebben wij onze vrijheid, en nu tonen we hen onze tanden. Aparte manier van dank je wel zeggen; wat zal de Russische WO2 veteraan hiervan vinden?

   2.
   De MIG 35 bestaat al een tijdje, maar vandaag is de 5e generatie MIG35 getest; net als met een Volkswagen Golf of Mercedes Benz C-klasse; die modellen veranderen ook met de tijd; het nieuwe model lijkt steeds minder op het eerste model en is elke keer weer meer geavanceerd; zo ook hier!

   Verwijderen
 10. "Wat deed Rusland daarna?? Pikte enorm veel landen in en maakten er de Sovjet Unie van."

  Jalta, Jalta, Jalta, kiele, kiele, Jalta, kiele, kiele, hopsasa!

  "In het algemeen wordt aangenomen dat Roosevelt een overeenkomst met Stalin heeft gesloten: in ruil voor Russische deelname aan de oorlog tegen Japan en de nog op te richten VN zou de Amerikaanse president Stalin de vrije hand in Oost-Europa gunnen."

  Bron; Wikipedia

  BeantwoordenVerwijderen