maandag 16 januari 2017

Congres Forum voor Democratie

Laten we beginnen te zeggen veel respect en bewondering te hebben voor Thierry Baudet. Met zijn Oekraïne referendum heeft hij enorm zijn nek uitgestoken en is nogmaals bewezen hoe de democratie (en Rutte, en de VVD) in Nederland werkt. Hij zegt veel zinnige dingen, op een aangename wijze. Hij is als we ons niet vergissen de enige politicus die ons op Twitter volgt en regelmatig retweet; daarmee is hij goed benaderbaar; onze wiegen staan hemelsbreed op 3 kilometer afstand van elkaar; schept ook een band en heeft wellicht als enige(?) partij in het programma staan goede banden met Rusland na te streven. Als we op dit moment zouden moeten stemmen, zouden we geen betere kandidaat weten dan Thierry Baudet.

Thierry Baudet vlak voor de aftrap van zijn congres.

Ambitie

Misschien had Blik stiekem wel de ambitie iets meer te doen bij Forum; een plekje op de lijst, meedenken met het beleid op internationaal gebied. Dit was niet aan de orde; dan de invloed op een andere manier maar laten gelden; met een amendement op de Defensieparagraaf waar Forum de uitgaven voor wapens en manschappen bijna met 50% wil opschroeven naar 2% van het Bruto Nationaal Produkt. Iets dat Blik, zolang Nederland NAVO-lid is, niet kan plaatsen, en dus tegen is.

Blik had zijn amendement pas 5 dagen voor het congres ingediend en dat was volgens de "officiële" regels een paar dagen te laat. Maar toen de voorzitter (ex-VVD) van het 3-koppige dag-presidium zei soepel met de "officiële" regels en termijnen om te zullen gaan en de eerste amendenment-indieners van achter het katheder het ruim aanwezige publiek hun amendement mochten toelichten, maakte ook Blik zich op voor zijn "few minutes of stress fame". De voorzitter leidde de vergadering buitengewoon vakkundig en behendig. Hij werd geflankeerd door Roken en Baudet.

Echter, toen alle amendementen behandeld waren en dat van Blik niet voorbij gekomen was, besloot Blik maar zijn vinger op te steken en "verhaal te halen". Blik kreeg best wel aardig bijval uit de zaal. Achter hem vroeg ook iemand het woord ter ondersteuning van Blik's punt. Maar de handige voorzitter zei iets over procedures en later nog eens een emailtje sturen en jammer maar helaas.

Blik's in de vluggigheid geschreven toelichting op amendement... De speech kwam er uiteindelijk niet, en misschien ook beter zo; geen illusies...

Rondvraag

Later in de vergadering kwam de rondvraag en Blik nam die gelegenheid te baat om Thierry te laten uitleggen waarom het een goed idee is de uitgaven voor wapens en soldaten, gegeven dat ons leger defacto een filiaal van het Amerikaanse leger is, zo te verhogen. Thierry gaf aan dat die niet tegen een bepaald land gericht zijn maar vooral tegen terrorisme. Het was gelijk het einde van de rondvraag en Thierry kreeg een flink applaus. En Blik zag en hoorde het gebeuren.

Leuk voorstel!

Eerder op de ochtend was een bijzonder leuk voorstel, om de limiet op voorkeursstemmen geheel weg te halen, verworpen, ook door het bestuur. Het voorstel zou betekenen dat een partij die 10 zetels haalt, dat niet de eerste 10 op de lijst in de kamer komen, maar die 10 die de meeste voorkeursstemmen hebben gehaald. Blik vroeg en kreeg spontaan het woord om het leuke voorstel, passend bij het Forum voor Democratie, te steunen. Maar de ex-VVD voorzitter vond het een slecht plan met als argumentatie dat dan de samenstelling van de fractie met diverse disciplines in de war komt en dat juist de uitgesproken types niet meer uitgenodigd zouden worden op een lijst.

Gezellig

Later op de dag zagen we op de tv de verslagen van de diverse congressen. Best leuk om die mensen op tv een broodje en een bakkie te zien doen. Zo ging het bij Forum ook! En het is best leuk om met min of meer geestverwanten bij elkaar te zijn. Wat ik me afvraag is wat die 90% leden die naar zo'n congres komen en lid zijn, en hun mond houden, waar ze dat voor doen? Voor die gezelligheid waarschijnlijk!

Sfeer Forum goed

Forum is best een leuke club. Als je het moet beschrijven kom je op een VVD light sfeer, zonder aardappel in de keel en zonder de arrogantie van de macht en met lichte tonen van anarchie. Zo kwam Blik buiten in gesprek met een jonge jongen met haar tot op zijn rug, een sik tot op zijn borst, een hippie die zo uit de jaren '70 getelekatapulteerd leek, met een vleugje gothic. Waarom hij bij Forum zit? "Vanwege de meta-geschiedenis". Op twintig meter van hem stond een charmante, petite brunette, gekleed in elegante zwarte mantel en -waarschijnlijk Italiaanse- lakschoentjes. Twintig meter de andere kant op stond Theo Hiddema, die dan weer aangeklampd werd door iemand die wilde weten wat hij met de affaire Demmink ging doen. Blik gooide zelf ook nog een balletje bij Hiddema op over de arme Erwin Lensink die 23 van de 24 uur in eenzame opsluiting schijnt te zitten en bezoek aan hem wordt gefrustreerd. Hiddema pakte het balletje niet op; waarschijnlijk in concentratie op zijn later te geven speech. Al met al een bonte verzameling mensen, met ook nog een vrouwelijke kapitein Landmacht op 3 op de lijst..., die door Thierry met ontegenzeggelijk charisma en redenaarskunsten, bij elkaar gebracht en gehouden wordt...

Blik stopt met lidmaatschap Forum

Maar nu komen we toch bij een punt waar Blik een paar nachtjes over heeft kunnen slapen, het lidmaatschap. Blik denkt dat partijloosheid beter bij hem past. Liever kapitein op eigen schip, hoe klein ook, dan lid van een grote club zonder daar invloed op te kunnen uitoefenen. Bepaalde beslissingen die komen er toch. Die wapenuitgaven gaan omhoog. Die figuurlijke tanker van Shanghai naar Rotterdam, die gaat van Shanghai naar Rotterdam. Daar kan zelfs Forum niets aan doen, laat staan dat Blik binnen Forum en via Forum invloed op die tanker uit gaat oefenen; gaat niet gebeuren. Illusies hebben we daar niet over. Dan blijft over de gezelligheid en functie van luis in de pels van Thierry, want daar begon het wel op te lijken, want ook toen het ging over streven naar "BBC-model" waar het bestuur wel iets in zag, stond Blik op om daar het zijne over te zeggen (geen voorstander van BBC-model voor de publieke omroep).

Oostenrijks model

Thierry zei dat Forum graag gebruik maakt van successen in het buitenland: Referenda volgens Zwitser model, onderwijs volgens Fins model, etcetera. Wij stellen Thierry bij deze dan voor: Defensie volgens Oostenrijks model. Die zijn geen lid van de NAVO en volgens ons gaat dat prima daar. Maar terugkomend op de luis in de pels van Thierry functie, die ambiëren we niet en daar zit Thierry ook helemaal niet op te wachten. We bekijken het liever van een afstandje. Kortom, we beschouwen ons korte lidmaatschap een succes in die zin dat we er veel van geleerd hebben. Onder andere dat het partijlidmaatschap niet aan Blik besteed is. Iets proberen en erachter komen dat het toch niet je ding is, is ook een succes.

Weer volle bak voor Thierry Baudet; een leuk congres, goed georganiseerd, mooie lokatie aan het IJ. Goed frietkot voor de deur.

35 opmerkingen:

 1. Het kijkje in de keuken van het FvD door Blik heb ik gewaardeerd om over te lezen!

  En dat Blik zijn lidmaatschap weer bij FvD heeft opgezegd, ook daar ben ik erg blij om. Politieke partijen beperken je zo, terwijl het me juist zo fijn lijkt om hier over alles te kunnen schrijven; voornaamste reden waarom ik Blik op NOSjournaal lees. Het FvD zou daar eigenlijk ook blij om moeten zijn: een democratie komt niet vooruit met alleen maar jaknikkers, vleiers en carrieretijgers om je heen, maar heeft een kritische Blik nodig. Enfin...

  Politiek, als je het mij vraagt, werkt alleen als een American Party, waarbij de eigenaar van het huis zijn vrienden uitnodigt, en waarbij de vrienden de spullen en gezelligheid meenemen die van het feestje een succes maken. Puur anarchisme is dat, wat ik niet zie terugkomen in welke Nederlandse politieke partij dan ook en me dus ook niet echt feestelijk lijkt om bij te moeten horen of naar toe te moeten gaan.

  Goddank zijn er ook nog andere forums (fora) dan die van het forum voor democratie, waar je wel politiek kunt bezigen en waar het tegelijkertijd een feestje is. Zie je bv bij blogs als die van the Saker, Dmitry Orlov, Craig Murray, OffG terugkomen en hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blik,
  ik heb jouw verhaal nu voor de helft gelezen en geef alvast commentaar.
  1) 2% voor defensie is altijd nog minder dan de 3,8% die de PNAC lieden vroegen en kregen, in de VS. Als wij onafhankelijk van de VS willen worden, zullen we meer aan defensie moeten uitgeven. Ik geloof trouwens dat terrorisme door onszelf is uitgelokt, dus dat moet je op een andere manier oplossen.

  2.) Als de partij een lijst maakt, zet ze de betere mensen hoger. Maar een laag geplaatste heeft misschien heel veel vrienden en collega's en familie enb oude bekenden. Of weet de provinciale krant goed te bereiken. Hij kan op die manier wel véél voorkeurstemmen behalen, maar dat zegt niks over zijn kwaliteiten als politicus. Ik ben het dus niet met je eens, maar om andere redenen dan die voorzitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jan,
  "Als wij onafhankelijk van de VS willen worden", moeten we net als Oostenrijk uit de NAVO. Ik wens je veel succes met het opvoeren van het wapen budget (meer JSF's of toch een vliegdekschip erbij?) en dan onafhankelijk van de VS raken. Geloof je het zelf?

  2) Ik zou zeggen, laat die man met die vrienden en contacten tot de lokale pers er dan maar in komen! En: de voorzitter heeft blijkbaar niet zoveel fiducie in de staart van zijn lijst. En: het voorstel zou juist cachet geven aan het "zonder last of ruggespraak", en die 10 moeten veel meer hun persoonlijke titel verdedigen, iets minder aan de partijleiband lopen; exact wat Forum voorstaat: "Breek het partijkartel!"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij zijn nu slaaf van de VS. Als de VS zegt: jullie moeten Rusland boycotten, dan doen wij dat en kost het ons bedrijfsleven fortuinen.
   Meer los van de VS, en closer met Rusland is volgens mij beter en natuurlijker.
   Maar dan zullen we als Europese landen wel meer aan ons leger moeten betalen. Maar dan kunnen we ook Russische vliegtuigen kopen: 10 maal goedkoper en 4 maal beter. Of van een ander land.
   Nu kopen we véél te dure en slechte Amerikaanse makelij. We moeten wel, want inderdaad; de VS betaalt de NATO rekening grotendeels zelf, en dan kunnen we ons materieel niet ergens ander kopen.
   Oostenrijk en Zwitserland zijn free-riders: omgeven door de Nato landen. Ze zijn alleen per vliegtuig aan te vallen. Dat natuurlijke voordeel hebben wij niet.

   2) Maar als die man nou helemaal niks van politiek snapt, wat dan?
   In elke fractie heb je maar enkele echt goede mensen. Je wil natuurlijk wel dat die er in komen. De voorzitter heeft vermoedelijk gelijk.
   'Het partijkartel' is,als ik het goed begrijp, het feit dat allerlei baantjes automatisch naar partijleden gaan of naar ex politici. Dat systeem wordt niet verbroken als je in de kamer komt na voorkeursstemmen. Een popie jopie figuur of een gladde prater kan gemakkelijker voorkeursstemmen behalen dan een rekenwonder dat licht autistisch is, maar wel alles prefect door kan rekenen. Die nerds heb je soms ook nodig.

   Kijk een hoe strak en ondemocratisch de PVV is, maar het is wel de enig epartij die het gered heeft: Centrum partij, de partij van Pim Fortuin, de partij van Trots op Nederland en zo nog wat: geen van hen heeft het gered. Maar de volledig autoritair geleide partij van Geert wel. Laat dat maar aan onze Israelische Elliot Wagschal en vrienden over. http://www.volkskrant.nl/buitenland/verliefd-op-israel~a854329/   Verwijderen
 4. Ik denk dat het allemaal nog erg op drift is. Zoals ook bij de piratenpartij, waar de hele rechtervleugel is overgelopen naar het forum. Het moet zich nog erg uitkristalliseren

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yernaz Remautarsing lijkt me een aanwinst voor de partij, Hij is nog jong maar krijgt de mogelijkheid zich politiek te ontwikkelen en is een uitstekende debater.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ongetwijfeld een aardige man, maar hij is aanhanger van de toxische ideologie van Ayn Rand, die ons de bankencrisis van 2008 heeft gebracht.

   Nu weet ik dat er bij Trump ook aanhangers van Rand zitten, en dat baart me ook zorgen. Volgens mij is het een stroming die moet uitzieken, maar daarna een krachtige correctie behoeft.

   Verwijderen
 6. Oei ! Wat nu ?

  Chelsea Manning komt vrij!
  Goed nieuws natuurlijk. Fantastisch nieuws.

  Maar gaat Assange zich nu vrijwillig 'overgeven' en de ambassade van Equador verlaten?
  Dat is wat Assange aan bood in geval Manning vrij zou komen.
  En nu wordt zijn wens gehonoreerd.

  Dat zou toch nog een meesterzet van Obama zijn, of eigenlijk: het is een wat dom voorstel van Assange geweest.
  Assange speelt een belangrijke rol, nog steeds. Het is de vraag of Wikileaks even sterk blijft zonder Assange.

  Manning is een held geworden door wat er met hem is gebeurd, maar van hem kunnen we niet veel verwachten verder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Anderzijds:
   Als Assange nu zwaar zou worden veroordeeld, dan maakt de VS een heel slechte beurt.
   Het kan dus goed zijn dat Assange aan de straf ontsnapt.
   En ik begrijp ook dat je na 6 jaar (?) huisarrest ook wel eens naar buiten wil.

   Verwijderen
  2. Julian Assange heeft heel iets anders op zijn sleeve! Bewezen is dat, de twee dames die gezegd hebben dat zij door Julian Assange zijn verkracht in Zweden, geen aangifte hebben gedaan van dit "feit". De aangifte moet dus door een derde partij zijn gedaan, als het de Zweden niet zijn, dan zijn het de Amerikanen en Julian Assange zou Julian Assange niet zijn als hij nog het e.e.a. op zijn sleeve heeft!

   Verwijderen
  3. Als Assange naar de VS vertrekt zal het niet voor vrijdag zijn. Het is mij nog niet duidelijk hoe Trump tegenover Assange staat.

   Verwijderen
  4. Julian Assange weet dat Obama niet te vertrouwen is.

   Verwijderen
  5. http://govtslaves.info/will-assange-be-extradited-now-that-obama-commuted-chelsea-mannings-sentence/

   Verwijderen
  6. Assagne zou zich opofferen als er een uitleveringsverzoek is van de vs, tot nu toe heeft de vs dat nog niet gedaan. De vrijlating van manning kan nu niet meer teruggedraaid worden dus assange hoeft helemaal niets te doen.

   Verwijderen

 7. Spionnen CIA en NSA vertelden Israëlische inlichtingendiensten dat Trump niet te vertrouwen is

  Op een meeting tussen spionnen van onder meer de NSA en de CIA en hun collega’s van de Mossad en AMAN, zijn de Israëli’s door hun Amerikaanse collega’s gewaarschuwd voorlopig geen gevoelige informatie aan het Witte Huis te geven. Die zou immers doorgespeeld kunnen worden aan Rusland en Iran.

  De doorgaans uitstekend ingelichte krant Yediot Ahronot komt met dat verhaal.

  Ze kon uit bronnen bij het AMAN, de inlichtingendienst van het Israëlische leger, vernemen dat er onlangs een meeting was tussen vertegenwoordigers van de Amerikaanse inlichtingendiensten en hun Israëlische collega’s. Die werken nauw samen, vooral in dossiers aangaande Iran.

  De Amerikaanse inlichtingenofficieren waarschuwden hun Israëlische collega’s dat ze vanaf volgende week “heel voorzichtig” moeten zijn met het delen van informatie met de regering-Trump.

  "Leverages of pressure"

  Tijdens de meeting kregen de het National Security Agency (NSA) “highly credible information” heeft dat Rusland en dan in het bijzonder de Federale Veiligheidsdienst van de Russische Federatie (FSB) en de Russische militaire inlichtingendienst GRU niet alleen wel degelijk verantwoordelijk zouden zijn voor de hacks van onder meer de Democratische partij, maar ook in het bezit zouden zijn van “leverages of pressure over Trump” (manieren om Trump te kunnen chanteren).

  De Amerikaanse inlichtingendiensten drongen er bij hun Israëlische collega’s op aan om vanaf 20 januari “bijzonder oplettend” te zijn met welke informatie ze doorspelen aan het Witte Huis en de National Security Council (NSC) waarin veel leden van team Trump zitten.

  Er zou ook gezegd zijn dat de Israëli’s er rekening mee moeten houden dat die informatie van het Witte Huis naar het Kremlin zou gaan en zo ook in de handen van Iran zou terechtkomen.

  Probleem

  Het wijst er in elk geval opnieuw op dat er zich een groot vertrouwensprobleem aan het stellen is tussen Trump en de Amerikaanse inlichtingendiensten. Conflicten tussen de president en de inlichtingendiensten zijn wel niet nieuw. Kennedy, Johnson en vooral Nixon wantrouwden de CIA en de FBI.

  Eerder deze week meldde de BBC dat CIA-medewerkers hebben laten weten dat er niet één, maar meerdere Trump-tapes "van seksuele aard" bestaan.

  De CIA zou volgens de BBC van mening zijn dat de claims van de Russen dat zij belastende informatie over Trump hebben, "geloofwaardig" zijn. Een hoofd van een inlichtingendienst in een Oost-Europees land zou dit in augustus ook hebben bevestigd.
  Aangeboden door Newsmonkey

  Ook nep news? En als het wel waar is dan is het humor van de bovenste plank. Script voor een goede spionage film.
  Trump is toch pro Israël.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog zo een mooie op MSM nieuws:

  http://www.msn.com/nl-be/nieuws/other/cia-baas-vraagt-trump-om-op-zijn-woorden-te-letten-in-discours-rond-inlichtingendiensten/ar-AAlUgaQ

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Russische hack wordt alleen bevestigt door de Amerikaanse veiligheidsdiensten en dan is het nog maar de vraag welke factie, die van de "Deep State" of de factie die de Amerikaanse aanval op Syrië heeft weten te voorkomen?

   Verwijderen
  2. Het antwoord van Putin op het hotel bezoek van Trump

   http://www.msn.com/nl-be/nieuws/other/trump-bezocht-geen-russische-prostituees-hoewel-zij-beste-ter-wereld-zijn/ar-AAlX4A8

   Verwijderen
  3. Deze vind ik wat scherper.

   Furious Putin slams “anti Trump plotters”

   http://theduran.com/furious-putin-slams-anti-trump-plotters/

   Verwijderen
  4. Die CIA man Brennan schijnt een bekeerling tot het salafisme te zijn en een Saoedi agent. Ook schijnt hij een spil te zijn in het op een lijn brengen van Ryad en Tel Aviv. Hij waarschuwt tegen het laten varen van het interventionisme:

   http://russia-insider.com/en/politics/cia-director-says-if-trump-doesnt-understand-russian-threat-he-better-get-educated/ri18557

   Verwijderen
  5. Brennan heeft (nog) niet gereageerd op de tweet van Trump of hij het lek was achter het Russische hotel.

   Verwijderen
 9. Documentaire die aantoont dat je iemand tot een moord kan aanzetten door middel van hypnose:
  Youtube: Derren Brown ~ Assassin ~ Full Episode ~

  De moordenaar van Robert Kennedy, de Palestijn Sirhan Sirhan, zegt dat hij zich niks van de moord herinnert. Mensen die hem die avond zagen, zeggen dat hij in trance leek te zijn.

  Ik kan me voorstellen dat die vrachtauto chauffeurs die op mensen in rijden, ook op die manier zijn gehypnotiseerd.

  Als Trump wordt vermoord door een vage gek, en als we daarna niks meer van die man horen, weten we hoe laat het is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een moord nu lijkt me zelfs voor de deep state een te groot risico, want dat zou vermoedelijk een burgeroorlog teweegbrengen, met alle hillbillies en rednecks in de stijl van ´the ousiders´ (topserie) naar de steden aan de kust.

   Verwijderen
 10. Baudet in het nieuws op RT:

  https://www.rt.com/news/374038-dutch-politicians-ukraine-association/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ondertussen is er weer een regime change gaande in een van de 2 laatste seculiere moslimlanden: Gambia.

  De illiberale democratische leider was in de verkiezingen verslagen, en had zijn nederlaag aangekondigd. Maar toen werd de intentie tot vervolging aangekondigd, en hij kwam dus terug op zijn beslissing en sprak de noodtoestand uit (vervolgen van voorgaande regeringen is een absolute garantie voor het omdraaien van de nek der democratie).

  Jammeh heeft al verschillende couppogingen via de CIA en MI6 moeten ondergaan. Nu dreigt het buurland Senegal binnen te vallen: daar zit Hollande achter, want het was een Franse kolonie; Gambia was Brits.

  Yammeh is een kleurrijke figuur, met ongetwijfeld fouten. Het land heeft 2 bronnen van inkomen: land- en tuinbouw langs de Gambia rivier, en het toerisme, met een niet ontgonnen olieveld voor de kust.

  Een coup of inval zal het toerisme vernietigen, 20 % van het GDP, en zoals gebruikelijk zal oliewinning het land verder kapotmaken, ook ecologisch.

  http://www.nu.nl/dvn/4397397/weten-we-situatie-verkiezingen-in-gambia.html?redirect=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Commentaar van de huidige president (uiteraard wel met een korrel zout te nemen):

   “This declaration is necessitated by the unprecedented and extraordinary amount of foreign interference in the December presidential election and in the internal affairs of The Gambia, and the unwarranted hostile atmosphere threatening the sovereignty, security and stability of the country.”

   Verwijderen
  2. De laatste jaren heeft Gambia fors ingezet op ecotoerisme, naast de bestaande strandvakanties en het sextoerisme van met name wat oudere vrouwen die even genoeg hebben van de preutse feministische dictatuur in de EU, op zoek naar een atletische vakantievriend.

   Verwijderen
  3. https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2017/01/get-attachment-321.jpg

   Verwijderen
 12. Het is ook wel iets om van uit je bol te gaan natuurlijk, de massamoord op onschuldige journalisten en burgers te lekken in verweggiestan en het benoemen als staatsgeheim. Fucking lying criminals!

  Collateral Murder - Wikileaks - Iraq

  "Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give the appearence of solidity to pure wind."

  -George Orwell

  https://www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0

  De Nederlandse staat heeft precies hetzelfde gedaan met de massamoorden in Indonesië, stop het lekker weg in de kluis van het torentje, vertel den Nederlander dat je goed bezig bent geweest en verklaar Saddam Hoessein, Mouamar Gadaffi, Bashar al-Assad en Vladimir Poetin tot de tirannen in deze wereld!

  John McCain and Paul Ryan freak out over Obama’s decision to commute the sentence of Chelsea Manning

  http://theduran.com/john-mccain-and-paul-ryan-freak-out-over-obamas-decision-to-commute-the-sentence-of-chelsea-manning/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het stukje van mij onlangs op krapuul kreeg een reactie, waarop ik weer een commentaar heb geschreven:

  http://www.krapuul.nl/politiek-blog/stromingen/laflinks/2623009/knuffelsocialisme/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. RT Deutsch gaat nog een stap verder

  Anis Amri und die Behörden: "Lasst den mal laufen, wir brauchen ihn"

  https://deutsch.rt.com/inland/45437-anis-amri-und-behorden-lasst/

  M.a.w. wat hebben veiligheidsdiensten geleerd van 9/11?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

 16. Recent werd gemeld dat een Israelische 'agent', Shai Masot, in Londen had voorgesteld om bepaalde Engelse parlementsleden 'te elimineren.'

  Geen krant die het meldt. Shai Masot wordt ook niet uitgewezen of zo.
  Dat heeft als voordeel dat nu duidelijk wordt hoe machtig Israel al is in Engeland.

  Al Jazeera blijkt veel meer beelden van Masot op video te hebben.
  We zien hoe Shai heel hard werkt om overal jonge aspirerende politici te beïnvloeden:
  You tube: Al Jazeera Investigations – The Lobby P1: Young Friends of Israel
  ofwel: https://www.youtube.com/watch?v=ceCOhdgRBoc

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mijn stukje bij krapuul over knuffelsocialisme maakt een debat los:

  http://www.krapuul.nl/politiek-blog/stromingen/laflinks/2623009/knuffelsocialisme/

  Ik ben een beetje beduust van de verontwaardiging die ik losmaak: ik word zelfs nationaal socialist genoemd en mijn stukkie had nooit op hun nobele site mogen verschijnen volgens sommigen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,

   ik vondjouw oorspronkelijke artikel lastig te begrijpen, maar jouw 'rebuttals' op de reacties zijn heel goed geschreven en goed begrijpelijk. ( Je kan het dus makkelijk).

   Verwijderen