donderdag 26 januari 2017

Alternatieve Feiten?Auteur: Joop de Jong

Hoe gaan wij westerse regeringen en media duidelijk maken dat zij door de mand gevallen zijn? Op 9/11-2001 van de daken staan schreeuwen dat Al-Qaida onze grote vijand is en 10 jaar later worden zij financieel, logistiek en materieel door diezelfde westerse regeringen gesteund. Waarom worden onze vermoedens keer op keer bevestigd?

5 uur geleden

Congresswoman Tulsi Gabbard reist naar Syrie en bevestigt: “Er is geen verschil tussen "gematigde" rebellen en Al Qaeda of ISIS  – het is één pot nat”

4 uur geleden

CNN’s Jake Tapper krijgt een lesje van Tulsi Gabbard, ‘Waarom steunen de VS Al Qaeda, als Al Qaeda de VS aangevallen zou hebben op 9-11, niet Syrie’?

Wat is de rol van Iba Abdo geweest in deze? Waarom werkt zij nu voor het Instituut Clingendael?

Waarom licht onze overheid en staatsmedia ons verkeerd in, terwijl zij precies weten wat er in Syrië speelt? Wie van onze 150 kamerleden heeft zich in Syrië geïnformeerd over de situatie aldaar? Is de Nederlandse burger zo witheet hierover dat dit stelletje ongeregeld op 15 maart 2017 hiervoor de rekening krijgt gepresenteerd? Bekijk ook Vanessa Beeley's onderzoek naar de White Helmets, die niet helemaal de kloeke burger helpers bleken te zijn zoals onze staatsmedia zolang probeerde te doen voorkomen.

220 opmerkingen:

 1. Jennifer Griffin van Fox News tegen Dennis Kucinich, op 2.30 min:
  "People consider Assad as a war criminal. His regime is responsable for almost 500.000 deaths."
  Pardon?
  Dus als een land wordt aangevallen door buurlanden en door huurlingen en door extremisten, dan is de baas van dat land verantwoordelijk voor alle doden ( inclusief die van de aanvallers?).

  Het aandeel sunni-syriers dat oprecht in opstand kwam tegen hun eigen leider, was zeer klein, en was grotendeels opgestookt door 'het buitenland'.

  Maar zelfs als er een opstand van het volk plaats vindt die je op menselijke gronden kan verdedigen, zelfs dan heeft de legitiem leider van dat land de PLICHT om die opstand te bestrijden.
  Niet alleen het recht, maar de PLICHT.

  Waarom is dat zo?
  Omdat het anders een zooitje wordt. Dan kan elke groep die de macht wil hebben die claimen, en dan zou een rechter of internationaal Hof telkens moeten gaan bepalen of de vigerende regering wel het recht heeft om die opstand de kop in te drukken.

  Dat zou veel opstanden veroorzaken en alle landen instabiel maken.
  Het is dus de plicht van elk staatshoofd om zijn regeringsmacht te verdedigen tegen elke aanval.

  Dus: Assad had de plicht om de opstandelingen en rebellen en jihadi's te bestrijden.
  En als die zich achter burgers verschuilen, dan vallen er ook onschuldige burgers. Daar kun je weinig aan verhelpen.
  Triest en heel erg, maar er is niks aan te doen.
  Maar: Vergelijk dit even met het Carpet-bomben van Noord Korea, Noord Vietnam en Cambodja, zoals de VS dat zelf altijd deed. Denk aan agent orange en het depleted uranium dat de Amerikanen gewoonlijk gebruiken.
  Dat is honderden malen erger dan wat Assad deed. En totaal onrechtmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het tweede filmpje van Blik ( hierboven) is ook op youtube te vinden met deze zoekterm: "CNN Exclusive: Rep. Gabbard on meeting with Assad"
  ( Voor als U het wil bewaren).
  Must see: tussen minuut 3.30 en min. 5.30
  Daarin zegt ze de meest essentiele zaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omdat ik destijds verbaasd was dat Iba Abdo nog steeds haar blogspot- blog in de lucht hield met het bewijs daarop dat ze al op 26 februari 2011 wist wat er in maart zou gaan gebeuren, heb ik die site in 2013 op mijn eigen blogspot gecopieerd.

  http://xevolutie.blogspot.nl/2013/10/299-syrian-rebels-planned-syrian-revolt.html
  Maar goed ook, want nu heeft ze alles verwijderd.


  Die Syrische opstand was toch begonnen omdat kinderen leuzen hadden gekalkt op muren in Daraa, en omdat die kinderen toen gevangen werden gezet, en omdat de ouders toen begrijpelijkerwijze de straat op gingen, en omdat Assad toen zo dom was om met sluipschutters op die ouders en andere vreedzame demonstranten te schieten? Zo was het toch?

  (En de vlam was ook in de pan geschoten omdat die scherpschutters van Assad ook een aantal politie-agenten hadden gedood. Waardoor de politie ook woedend was op de demonstranten. Zo escaleerde dat.)

  NB: dat er 7 politie agenten werden gedood heeft o.a. Haartez gemeld in de eerste dagen van de opstand. ( Ik heb de link ergens)
  NB: Dat het overal wemelde van de vage gewapende strijders in die eerste dagen, is ook in diverse verslagen te lezen, o.a. van de Belgische Pax Christi medewerker mevr. Hermans.
  NB: Er zijn bij de grens bij Daraa ook gewapende strijders in hun kraag gevat , daags voor het uitbreken van de opstand, zo herinner ik me. Link heb ik nu niet bij de hand.

  Kortom: de opstand was niet door het volk bedacht, en zeker niet door de ouders van die kinderen. De opstand is door het buitenland geïnitieerd en ook jarenlang gesteund. Daar twijfelt niemand meer aan.
  ALLE doden die in zo'n oorlog vallen zijn in eerste instantie voor verantwoording van de aanvallers. (Op Neurenberg is dit zo vastgelegd). Een legitieme regering heeft de plicht om zichzelf en haar volk te verdedigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soros in het nieuws met ING

  De kennis ontbreekt mij wat de betekenis van dit bericht is. Kan iemand helpen met duiding?

  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-26/dutch-regulator-accidentally-reports-soros-short-positions-sends-bank-stock-sliding

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Willem Willem,

   Het is net zoiets als wat er op 9/11 is gebeurd met American en United Airlines.

   http://www.express.co.uk/finance/city/759269/George-Soros-ING-bank-short-leak-Dutch-regulator

   Verwijderen
  2. Soros heeft ruim miljard ingezet op dalende beurs, een crash in eerste kwartaal dit jaar, heb link nog niet gelezen, maar lijkt mij dat deze short posities(gokken op daling beurs)bij ING op straat liggen en kunnen als tot dalingen leiden. De elite wordt aangevallen en een crash kon de wereld verder destabiliseren, veel burgers raken veel geld kwijt, en Soros cs vullen hun oorlogskas weer om opstanden, mensen tegen elkaar opzetten blijven financieren, met ons eigen geld

   Verwijderen
  3. Dank voor de toelichtingen. Het is mij duidelijk nu

   Verwijderen
 5. == Trump spreekt nu op CNN in Philadelphia. Voor eigen mensen: Republicans. Hij voelt zich thuis, en de speechisheel aardig om te zien.

  == Bijna de hele top van BZ ( de mensen onder Tillerson) is opgestapt, of te verstaan gegeven dat ze weg moeten. Dat is mij niet duidelijk.
  Maar ik vermoed dat ze er uit moesten, want ze zijn wellicht pro-neocons, en dan willen ze wel op die plaats blijven zitten. Vergeet niet: die onderministers hebben erg veel invloed. Nu zijn ze weg. Prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Jan Verheul en alle anderen,

  Ik weet niet wie het eerst naar de wapens greep. Waren dat de opstandelingen of was dat de regering van Assad? Wie weet het antwoord daarop?

  Een ongewapende opstand, al of niet door het buitenland georganiseerd, met wapengeweld te lijf gaan is in mijn optiek niet alleen inhumaan maar ook onwijs. Daar staat tegenover dat het eveneens inhumaan en onwijs is als de organisatoren van een vreedzame opstand tenslotte toch naar de wapens grijpen omdat ze een gekozen regering per se aan de kant willen zetten.

  Maar in ieder geval hebben de bemoeienissen van vooral Amerika met Syrië de zaken op een verschrikkelijke manier op de spits gedreven. Als die bemoeienissen achterwege waren gebleven zou naar mijn overtuiging Assad de opstand al lang de baas zijn geworden en zou Syrië heel veel bloedige ellende bespaard zijn gebleven.

  En ja, als Amerika andere landen beschuldigt van oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid dan is dat uiterst hypocriet. Niet alleen vanwege het geweld waar Amerika de soevereiniteit van andere landen mee schendt en de bloedbaden die dat tot gevolg heeft maar ook vanwege de economische sancties die door Amerika als een soort massavernietigingswapen steeds weer worden ingezet. Miljoenen en nog eens miljoenen onschuldige burgers zijn daar in meerdere of mindere mate het slachtoffer van. Het is volkomen onmenselijk. Maar we leven nou eenmaal onder machthebbers die er vaak geen moeite mee hebben om volkomen onmensen te zijn en zelf door die sancties niet getroffen worden.

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Vincent

   Er waren protestbewegingen tegen de regering Assad, maar die bewegingen waren geweldloos. Het geweld in Syrie barstte los toen door buitenlandse inlichtingendiensten uit de VS en de UK bewapende wahabistische elementen Syrische troepen begonnen te provoceren door op ze te schieten in de Syrische plaats
   Daraa. In deze korte docu (=/- 15 min) wordt een en ander uiteengezet:

   https://www.youtube.com/watch?v=zGEc-CMsrQs&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DzGEc-CMsrQs&has_verified=1

   Verwijderen
  2. @Vincent Brunott,

   Tja, het ligt eraan hoelang je de westerse leugens nog wilt geloven, want daar mogen wij zo langzamerhand wel vanuit gaan.

   -Afghanistan leugen
   -Irak leugen
   -Libië leugen
   -Syrië leugen
   -Oekraïne leugen
   -precisie bombardementen leugen
   -drone aanvallen met niet uit te sluiten collateral damage op bruiloften, partijtjes en begrafenissen (eigen woorden van de VS) is waar.

   En ik heb nog wat WMD's van Saddam Hoessein in de aanbieding!

   Verwijderen
  3. Trump ontslaat Victoria "Fuck the EU" Nuland!

   US-Präsident Donald Trump feuert Victoria Nuland!

   https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2017/01/26/us-praesident-donald-trump-feuert-victoria-nuland/

   Verwijderen
  4. Dawg gaf hierboven de link naar een prima documentaire van de Boiling Frog (Siubel Edmonds cs)
   Ik heb het voor mezelf samengevat.
   Misschien kunt U er wat mee:
   Amerikaanse Regime Changes:
   1949 ( CIA man Miles Copeland vertelt on camera in 1967 hierover: min 8.44. State Dep vroeg om niet te worden verteld over die ingreep !
   Zain wilde coup plegen. CIA organiserde mee deze coup.

   1957: CIA en MI6 plegen opnieuw een coup. (Dit blijkt uit documenten die in 2003 bekend werden.)
   Ze zorgden voor boosheid onder Druzen en Shia.
   Ze organiseren border incidents: Ze treiteren de buurlanden, die dan binnen vallen: Irak en Jordanië valllen Syrie binnen. ( Dat lijkt erg op Kuweit en Irak.)
   Kleinzoon van Roosevelt, Kermit, heeft de 1957 coup georganiseerd.
   Het mislukte. Want Irak en Jordanie werkten verder niet mee.

   1958: Baathist neemt de macht over in Syrie, en sluit aan bij Egypte, Nasser.

   In 2011 blijkt dat de VS de Syrische oppositie helpt en hielp:
   2009: komt er een Moslim Brotherhood (MB) tv center dat anti Assad propaganda voert. Deze TV zender heeft nauwe banden met Syrische ballingen in Londen. Blijkt uit een Wikileaks document.

   11min:
   De MB is een asset van de CIA en MI6.
   Salafisten die tegen Assad vechten: zijn MB leden.
   Syrian Nat Council = MB.
   2012: CIA laat MB de wapens smokkelen van Libie naar Syrie.

   In 1955 begint de CIA samen te werken met Said Ramadan, de baas van de MB. ( En schoonzoon van de oprichter, en asset van CIA en MI5)
   Ook in 1955: Egypte en Syrie gaan samenwerking aan.
   1955: CIA laat in Syrie de MB oproer en problemen veroorzaken.
   Suez kanaal over genomen door Egypte.
   1963: Baath coup inSyrie.
   Islamisten doodden Syrische burgers.
   Hafed Assad: 1972 , Hamma werd belegerd veel doden. 10 tot 40000 doden. Er was een MB oproer dat moest worden neergeslagen.
   Met de Arab Spring kwam de MB na 30 jaar weer in machtige positie. De MB is niet langer islamitisch, maar Sunni !
   Er trokken MB mensen van overal naar Turkije en zetten daar het Syrian Council op.
   Het FSA ( Free Syrian Armee) werd als moderate bechouwd, maar was gecontroleerd door de MB.
   In 2013welkomde de MB ook Al Qada, om samen Assad aan te vallen.

   Min 14.
   Eindspel: Salafist willen een Khalifaat opzetten.
   In 2012: ze willen een salafist rijk.
   De VS vind dat prima. Al in 2012 schrijft ze dat in DIA document ( wikileaks.)
   Neocons: 0p 15.50 min zie je de kaart die de Neocons in de jaren 90 tekenden van en uiteengevallen Arabische wereld. Dat was hun doel altijd geweest. Maar Assad (en Rusland) hebben dat voorkomen.

   Verwijderen
  5. Libië werd een worst voorgehouden als zij de schuld van Lockerbie op zich zouden nemen, $2,7 miljard aan smartengeld aan de nabestaanden zouden betalen en Libië zou beloven werk te maken het terrorisme te bestrijden, waarna in no-time de sancties op Libië zouden worden opgeheven en Libië weer een volwaardig partner zou worden van de Internationale Gemeenschap. Dat staat te lezen in een officieel VN document en zo geschiedde het ook.

   Gadaffi ging het terrorisme te lijf in de driehoek Benghazi-Tobroek-Dahra, wat een bolwerk was van de Libyan Islamic Fighting Group, een aan Al-Qaida gerelateerde organisatie, die op de VN-lijst van terroristische organisaties stond. Deze terroristen werden door westerse overheden en MEANstream media voorgesteld als gewone burgers die door Gadaffi werden afgeslacht.

   Tijdens de slag om Tripoli bevonden zich in een hotel in Tripoli twee voor ons zeer bekende personen, Webster Griffin Tarpley en Wayne Madsen, die beiden hetzelfde verhaal vertelden dat zij werden verdedigd door Gadaffi's leger o.l.v. de zoon van Gadaffi.

   Na de val van Tripoli verzamelde zich o.a. Nederlandse journalisten bij de beruchte gevangenis in Tripoli, waar terroristen van de LIFG werden bevrijdt.

   Dit even in het kort over mijn onderzoek naar Libië en de moord op Gadaffi.

   Verwijderen
  6. Susan Lindauer, klokkenluider!

   http://www.veteranstoday.com/author/lindauer/

   Verwijderen
 7. Van der Steur afgetreden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geloof dat het voor het land geen heel groot verlies is :-)

   Verwijderen
  2. Ik denk dat hij zich heeft opgeofferd voor Rutte.

   Mijn eigen vermoedens zijn dat Fred Teeven er financieel ook wijzer van geworden is. ;-)

   Verwijderen
  3. Hij heeft zich inderdaad op opgeofferd voor Rutte want een kabinetscrisis in dit stadium, net voor de verkiezingen zou funest zijn voor de VVD.
   Zo als ze hier in België wel eens zeggen: "het was een goede kloot, maar hij moest onder een paard hangen en bier zeiken".
   Wilders zag zijn kans al schoon, maar moet nu nog ff wachten.

   Verwijderen
  4. Overigens was het wel grappig dat na van der Steur zijn aftreden bekend had gemaakt het debat meteen afgelopen was en wij dus nog steeds niet weten wat er precies gebeurd is met die Teeven-deal, het aftreden van van der Steur was waarschijnlijk belangrijker dan de waarheid boven tafel te krijgen.

   Verwijderen
  5. @Joop, dat zal wel in dat boek 'de Teeven deal' staan.
   Ondertussen zijn de vragen aan Rutte, door zowat de hele oppositie, NIET beantwoord, door dit 'afleidingsmaneuver'.

   Verwijderen
  6. Het bedrag wat aan Cees H. is overgemaakt was FL.7,1 miljoen, waarvan FL.2,3 miljoen aan rente. Echter, over de eerder genoemde FL.750.000 waar de belasting niets van mocht weten, wordt met geen woord meer gesproken! Hoeveel ton zou Fred Teeven in zijn zak hebben gestoken?

   Verwijderen
  7. Wat ik nog het meest gemist heb in dit debat: Waar heeft Putin gehackt?

   Verwijderen
  8. Daar komt na 15 maart 2017 een debat over als de VVD is verworden tot een derderangs partijtje waar stratenmakers op stemmen. Tenminste, als je als goedgelovige Nederlander gelooft dat de VVD iets met stratenmakers heeft!

   Verwijderen
 8. Victoria Nuland ontslagen?

  Dat kan wel kloppen.
  Er wordt gemeld dat vrijwel àlle onderministers op BZ zijn opgestapt.
  En als ze de kans zouden hebben zouden deze pro-Neocons wel blijven. Nu vallen ze 'uit de macht.'
  Dit heet volgens mij toch: zuiveren. Precies waar de Saker zo op gehoopt heeft.
  http://www.joop.nl/nieuws/gehele-top-ministerie-buitenlandse-zaken-vs-stapt-op
  https://www.washingtonpost.com/news/josh-rogin/wp/2017/01/26/the-state-departments-entire-senior-management-team-just-resigned/?utm_term=.5e4c8615af98

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeer goed nieuws ,een oorloghitser, ook bezig in Ukraine tijdens Maidan samen met n@zi van Baalen en Verhofstad,trump is cleaning the swamp. Jammer dat ie de Clintons laat lopen voor fraude, spionage en kinder misbruik, oa op orders van Vaticaan, the criminal boss of all bosses, Jezuiten.

   Verwijderen
  2. @ Nietsiswathetlijkt.

   U beweert hier dat Zwarte Piet (zo noemen we hier de baas van de Jezuiten, de Zwarte Paus -- ik ben nu even zijn naam kwijt- ) nog machtiger is dan Trump. En dat Tump naar hem moet luisteren.
   Wat maakt die Zwarte Piet machtiger dan Trump?
   Kunt U daar een lichtje op laten schijnen?
   U denkt dat Trump bang is voor uw Zwarte Piet? Waarom?
   Wat zou er gebeuren als Trump NIET naar uw Zwarte Piet zou willen luisteren?

   Er zijn 7 boeken geschreven over wie in de VS de macht in handen heeft. Niemand noemt de Zwarte Piet. http://xevolutie.blogspot.nl/2017/01/579-wie-heeft-de-macht-in-de-vs-in.html

   Maar er zijn ook conspiracy sites met heel oude lijstjes ( zie hetzelfde artikel op xevolutie) van 300 machtigen die samen de wereld controleren. Waarom die nooit ruzie hebben is mij een raadsel. Eén van die 300 is inderdaad uw Zwarte Piet. Maar hij deeld tie enorme macht met prins Bernhard en met porins Friso ( die helaas beiden overleden zijn. Zo oud zijn die lijstjes. ) En ook Mabel Smit blijkt een van de machtigste mensen ter wereld. Haar baas Soros staat er dan weer niet op.

   Is dat het niveau waarop U de wereld wil begrijpen??
   Dan moet U met goede tegenargumenten komen, anders zal ik uw beweringen steeds ondergraven.
   Het moet niet gekker worden.

   Verwijderen
  3. Nuland opgeruimd door Trump.

   En dan noemen de media hem psychopaat,daar wil ik er dan meer van.

   Hoogleraar psychiatrie wordt geïnterviewd in de Elsevier deze week:
   ''Narcisme

   Autonomie mag dan bepalend zijn voor de huidige tijd, dat geldt ook voor een psychiatrische term die tot het alledaagse vocabulaire behoort: narcisme. De nieuwe president van de Verenigde Staten, Donald Trump, vertoont volgens veel publicaties alle trekken van een ras-narcist. Hoe zit dat?
   ‘Tegenwoordig wordt het woord alleen gebruikt in de negatieve betekenis: pathologisch narcisme. Er is ook gezond narcisme: de behoefte bewonderd te willen worden, de beste te zijn, trots zijn. Daar is niks mis mee en dat zijn plezierige en motiverende gevoelens. Pathologisch narcisme bestaat bij mensen die dat gevoel niet kennen. Die twijfelen aan zichzelf; wat we vroeger een minderwaardigheidscomplex noemden.
   Eigenwaarde

   ‘Zulke mensen hebben geen stabiel gevoel van eigenwaarde. Die gaan dat compenseren door zich almaar mooier voor te stellen, zich op te blazen, ze zoeken continu bevestiging en proberen die leegte te vullen. De ander moet je steeds bevestigen, je bewonderen, of bang voor je zijn. Dat lukt dus niet.’

   Is Trump daarvan een voorbeeld? Dat is natuurlijk moeilijk te zeggen. ‘Met dat soort dingen moet je zo uitkijken. Je mag niets zeggen over iemand die je niet hebt onderzocht.’
   Hij waagt toch een poging. ‘Het is heel verleidelijk om te zeggen dat hij een pathologische narcist is, die altijd aan zichzelf twijfelt. Je ziet bij hem wel het bekende fenomeen van iemand die een bepaald doel wil bereiken om zichzelf bevestiging te geven, en op het moment dat hij dat doel heeft bereikt, ziet dat het ook anderen is gelukt, en dan is het helemaal niet zo bijzonder meer.

   ‘Nu heeft Trump de top bereikt en zal hij merken dat de Senaat en het Congres machtiger zijn. Daar zal hij tegenaan lopen: ook als hij president is, is zijn wil nog geen wet.

   ‘Maar het zou ook kunnen dat Trump niets hoeft te compenseren, maar een bijzonder energieke en talentvolle man is die zich doelen stelt die hij bereikt. Ik weet het niet. We zullen het zien. Maar die laatste optie wordt collectief niet onder ogen gezien. Dat wil men niet, en dat is wel weer interessant: waarom niet? Ik denk omdat hij onbescheiden is, onfatsoenlijk, zich niet gedraagt, ordinair is. Niet Ons Soort Mensen.
   Succesvol

   ‘Het zou best eens kunnen dat het met hem net zo gaat als met Ronald Reagan, over wie men ook zo negatief was, maar die een succesvol president werd. Trump heeft dan wel geen politieke ervaring, hij heeft andere verdiensten, een enorm bedrijf opgericht. Pathologische narcisten omgeven zich met hielenlikkers, niet met sterke mensen: Trump doet dat nu wel.’

   Verwijderen
  4. Vervolg:
   Politiek correct is Koerselman ook niet als het over de Russische president Vladimir Poetin gaat. ‘Die zien we hier als de duivel in persoon. Maar ik zie ook een man die kan de-escaleren. Iedereen dacht dat hij in het oosten van Oekraïne zou doorstoten en Odessa zou innemen. Heeft hij niet gedaan. Toen de nieuwe Russisch-orthodoxe kathedraal in Parijs werd opgeleverd, zou Poetin die openen en even bij president Hollande langsgaan. Die wilde hem niet ontvangen. Toen is hij gewoon niet gegaan. En dan dat prachtige voorbeeld van die uitzetting van diplomaten!’

   Koerselman moet erom lachen. Amerika zette 35 Russische diplomaten het land uit wegens mogelijk hacken door Rusland. En wat doet Rusland? Oog om oog, tand om tand? Welnee. Poetin keerde ons de andere wang toe en deed niets.

   ‘En dan zegt iedereen: maar dát is gemeen! Wat een manipulator! Hij slaat niet eens terug!’
   Er mag dan anti-westerse propaganda zijn in Rusland, wij kunnen er ook wat van. Waarom moet onze houding ten opzichte van Rusland zo zwart-wit zijn? Koerselman heeft een vermoeden.

   ‘Het Westen worstelt met twee vijanden: de islam en Rusland. En ik denk dat de islam op dit moment bedreigender is, want moslimextremisten plegen hier al aanslagen. En de islam wordt radicaler, ook in voorheen gematigde landen als Egypte, Turkije, Indonesië. Daar lopen geen vrouwen meer blootshoofds: ze dragen allemaal een hoofddoek.

   ‘Wij dachten dat het met de godsdienst over was. Dat de Verlichting als het ware uitmondt in D66, met Pia Dijkstra als de uitkomst van de menselijke beschaving. Maar daar komt die islam, die afwijst wat voor ons in het Westen heilig is. Dat maakt zo bang, dat men het niet onder ogen durft te zien.

   ‘Dus zeggen mensen geruststellend: je moet ze niet allemaal over één kam scheren, er geen amalgaam van maken. De islam wordt heus ook wel beschaafd, daar gaat de Verlichting nog greep op krijgen. En dus tolereren we salafistische moskeeën.’

   En wat is er mis mee als mensen gekleed op het strand gaan liggen? ‘Wat er mis mee is, is dat ík me ongemakkelijk voel, want dan ben ik kennelijk zedeloos. Dan ben je een hoer, en ga zo maar door. Dat is er mis mee. Maar omdat je dat eng vindt, ga je dat goedpraten. Dan is het als het ware veiliger om Rusland tot boeman te maken. Rusland is nog niet bij ons binnen, zoals de islam. Poetin houden we achter de grens die wij als NAVO hebben getrokken.’

   Spot on deze man!

   Verwijderen
  5. Ja, deze deskundige Koerselman heeft verstandige woorden over Trump en Putin.

   Maar over de Islam kan ik hem nog aardig bijscholen.

   Vóór 1979 bestond Islamitisch terrorisme niet.
   Vreemd, want het kwam toch allemaal uit de Koran?

   1979: De VS wil Rusland naar Afghanistan lokken om de legale communistische regering (Kabul lijkt dan op Parijs: korte rokken, hoge hakken) te gaan helpen. De VS gaat moslimstrijders trainen en bewapenen en tot terreur aanzetten. Mensen als Hekmatyar en Osama bin Laden.

   In 1982 schrijft Oded Yinon: “We moeten verdeeldheid veroorzaken in de ons omliggende landen, dan vernietigen ze zichzelf. “

   1985: Richard Pearle mag niet langer geld sturen naar madrassa's. Daarna richt hij dan maar het American-Turkish Council op en dan gaan er weer vele honderden miljoenen belasting geld naar moslimlanden. Bron: Sibel Edmonds.
   Fetullah Gulen kreeg 20 miljard $ van ‘Turkse mensen’ en besteedde die aan Madrassaq’s. Gülen woont al vele jaren in Pensylvania…

   De moslimstrijders worden door de VS op diverse plaatsen ingezet: in Afghanistan ( 1979), in Bosnie ( 1994) , in Tsjetsenië ( 1998), in Libië ( 2011) en in Syrie ( 2012-2017)

   2000: Er wordt een enorme moslim-bashing organisatie opgebouwd. Joodse auteurs als Jeff Cohen (FAIR) en Max Blumenthal weten wie er achter zitten: allemaal joodse schrijvers.

   2001: Een islamitsiche aanslag op 911. Islamitisch? Met joodse waarnemers: ‘we were there to document the event.’ Odigo waarschuwde zijn joodse kenissen. Larry Silverman en zijn 2 kinderen waren op 911 toevallig alle drie niet op hun normale werkplek in het WTO.

   Islamitisch? Het telefoongesprek van Barbara Olsen kan volgens de FBI niet hebben plaatsgevonden. Maar gelukkig kon een kaper nog een paspoorten naar buiten werpen voor hij de Towers in vloog.

   Je kan het net als Van der Steur, ook te gek maken met al je leugens.

   Niks Islam. Niks Koran.
   Er wordt gebruik gemaakt van een normale menselijke eigenschap: 5 % van de jonge mannen wil graag vechten.
   Dat kan door voetbal hooligan te worden, of door jihadist te worden. Het laatste is echt, en betaalt ook echt. Wel wat gevaarlijker.

   Verwijderen
  6. NB: Ik kan bovenstaand verhaal met vele links onderbouwen. Als U iets wil weten, vraag het maar..

   Verwijderen
  7. @Jan
   Vind zelf de relatie islam-Putin die door Koerselman wordt gelegd niet sterk.
   ''En wat is er mis mee als mensen gekleed op het strand gaan liggen? ‘Wat er mis mee is, is dat ík me ongemakkelijk voel, want dan ben ik kennelijk zedeloos. Dan ben je een hoer, en ga zo maar door. Dat is er mis mee. Maar omdat je dat eng vindt, ga je dat goedpraten. Dan is het als het ware veiliger om Rusland tot boeman te maken. Rusland is nog niet bij ons binnen, zoals de islam. Poetin houden we achter de grens die wij als NAVO hebben getrokken.’''

   Het lijkt me meer een neoconproject dat Russen bashen ,dan een psychisch probleem van wegkijken door de massa.
   Tenzij je Joop.nl een afspiegeling van de massa vindt.Jan Doorsnee ziet in Putin helemaal geen gevaar.

   Verwijderen
  8. @Jan Verheul De huidige Zwarte Paus de Venezuelaan Sosa Alguro en Witte Paus zijn partners met het bankenkartel de bazen van de President van Amerika. Onder Obomba zaten er 4 City Bank jongens in kabinet, bij Trump nu 4 Goldman Sachs jongens. Ook in EU bestuur is het vergeven van GS mannen, die ook nog eens een leger hebben van 90K lobbyisten.Alles schuift gewoon door Larry Summers van Bush tot Clinton, tot Obama. Het maakt deze top elite niet uit wie zou winnen voorkeur Hillary maar ook trump moet luisteren.Trump is met zijn casino avonturen geholpen door Sachs and Meryll/lynch.Wellicht heb je gemist dat na ik meen het tweede debat waar Hill en donnie elkaar verrot scholden, de dag erop een banquet was , in het midden de Aarts bishop links Trump en rechts hillary, allemaal heel vredig. De Jezuïeten hebben hier ook de absolute macht, kijk naar de top van Justitie en Veiligheid over de jaren donner , balin, demmink,teeven, Opstelten en bij de rechtelijke macht holthuis, Wabeke,Salomonson,de doofpotten van kinder misbruik,verkrachting en moord in de doofpotten blijven zitten en de burger bij een minderjarige hoer wel gevangenis straf krijgt.En dan heb ik het nog niet over ons koninklijk Huis die hier en daar "leuk" meedoen, belastingvrij en onbestraft. Mabel van liefje onderwereld naar liefje bovenwereld, Soros haar baas, hij staat in de macht hierarchie onder de Trias maar wel boven de Bilderberg Club opgericht door Benno (nazi), Claus (nazi)en nu als deelnemers o.a WA, Pechtold, de hele pyramide is zeer uitgebreid Club van rome, Club 100,WTO,ECB ,met westers enorme deelnmanen in "democratie" De goals zijn de huidige wereld te domineren, door de onrusten/oorlogen die geschapen worden (om in bijbelse termen te blijven)inclusief ww3 om alleen ruimte te houden voor zichzelf nadat er zo'n 5 miljard geruimd zijn, en wat er als werkvolk overblijft zal volledig gebrainwashed en gechipt zijn om belasting te betalen, op de bank naar propaganda TV te kijken en verder je bek houden. Gebeurt hier in NL nu ook al,Edwin Lensink de waxinelicht gooier, zit voor het ingooien ruit op politieburo nu al 18 maanden in TBS. Zo lopen de hazen volgens mij Jan, groet

   Verwijderen
  9. @ Paul.
   Als ik het goed begrijp zegt Koerselmans: We zijn bang voor de Islam, maar we waren tot voor kort nog PC, en dus duren we niet negatief over de islam te denken, Dan denken we maar negatief over Putin."
   Ik vind het heel kunstmatig beredeneerd. Maar een klein beetje gelijk zou hij wel kunnen hebben: voor een 'brave verlichte ziel' is het lastig om anti-moslim te zijn als je daarvoor je hele leven aan 'zelfheiliging' deed: denken dat je beter bent dan 'zij', omdat 'zij' discrimineren.
   Maar deze PC mensen hoeven geen morele drempel te overwinnen om anti-Putin te worden. En als ze lichtgelovig zijn en de MSM maar half geloven, dan kunnen ze al snel bang worden voor Putin.
   Natuurlijk heb je gelijk: er zijn veel Neocon-documenten die bewijzen dat de Neocons absoluut de Russen kapot zullen maken als die ooit weer zouden opkrabbelen.

   Verwijderen
  10. @Nietsiswathetlijkt.

   Ja, in de Amerikaanse regering vervullen de bankiers vaak een grote rol.
   Ja, er is een draaideur tussen regering-banken-Big Corporations.
   Ja, een onroerend-goed miljardenbedrijf als Trump leent geld bij de bankiers.
   Ja, er lopen vele duizenden lobbyisten rond in Washington.
   Ja, de bisschop van New York ontvangt altijd de presidentskandidaten na hun uitverkiezing. Dat is een reeds tientallen jaren bestaande traditie. https://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_E._Smith_Memorial_Foundation_Dinner

   En wat heeft dit te maken met wat U beweert: "De baas van de Jezuiten controleert ze allemaal." ?
   Waar komt dat ineens vandaan?
   En als die Zwarte Piet alles controleert, waarom komen die bankiers dan niet in opstand? Wat zou hen kunnen bewegen om naar een volstrekt onbekende Venezolaan te luisteren?
   Waarom legt U mij dat niet uit?
   En leg me dan ook even uit wat die 90.000 lobbyisten precies de hele dag doen, als zowel de bankiers als Trump toch doen wat de Zwarte Piet hen opdraagt?

   Hebben de Jesuiten bij ons ook de absolute macht? Waar blijkt dat uit? O, omdat de slimste katholieke jongetjes met rijke ouders hun kinderen altijd naar de kostschool van de Jesuiten stuurden?
   En zijn dan de Jesuiten de macht achter alles?
   Hoe komt U daar bij ?
   U draait oorzaak en gevolg om: de 1% van de katholieken stuurde zijn kinderen naar de Jesuiten, en die kinderen kregen later macht: op eigen kracht en doordat ze een old boys network vormden. Maar dat heeft met die Jesuiten niets meer te maken, en zeker niet met die Venezolaanse Zwarte Piet.

   U noemt zich 'Niets is wat het lijkt'.
   Wat dacht U van het omgekeerde?
   Kent U de uitdrukking: "If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck."
   Dat is meer mijn motto.
   De banken zijn in joodse handen. De Media zijn in joodse handen. De pundits zijn joods. De 5 grootste donors aan Hillary zijn joods. Heel Trump's aangetrouwde familie is joods en een deel van zijn adviseurs.

   En weet U wat óók joods is: uw idee over de Zwarte Piet.
   Dat hebben zij overal geschreven en rondgestrooid, voor goedgelovigen zoals U.

   Dus mijn conclusie is: U bent joods en wil ons wat op de mouw spelden, òf U bent niet joods en het logisch nadenken is net iets te lastig door U.
   Doe ook even de groeten aan Oligarch als U hem ziet. Komt vast goed.


   Verwijderen
  11. @Jan Dank voor u antwoord,in de eerste zinnen geeft u aan het eens te zijn.U spreekt over traditie na verkiezingen, dit diner was voor de uitverkiezing, tussen de debatten in. Als iets al tientallen jaren een traditie dan geeft het aan dat de Trias ook alle tientallen jaren zo opereert.De Zwarte en Witte Pausen zijn( waar ik meen dat Zwarte Piet,uw benaming de finale zeg heeft) al partners met de Rothchilds and Rockefellers sinds voor WW2,de joden de bankiers voor het Vaticaan de Illuminatie wiens streven wereld dominatie in brede zin des woords.Het geloof en geld is de combinatie,het geloof misbruikt evenals het geld dat doet, perfect team.De pyramide van organisaties,intstituren is te lang om hier te beschrijven, Iendien u een twitter account heeft, mail ik u de details.De Clintons en de Trumps van de wereld krijgen hun instructies via het bankenkartel, niet rechtstreeks.Betreffende 90K lobbyisten dan spreek ik over de situatie in Brussel, in VS ook allerlei lobby's van groot bedrijven, die via regering of EU de beste deals te ritselen. In deze groep zijn een 6 tal bedrijven/families die 90% van de Westerse Media bezitten, die groep was/is voor Hillary. Zelfs hier stond en staat het nieuws pro Hill, anti Donald. kon Maar Donald Duck ,familie van mij ,die won against all odds ! De Trias had liever Hillary want die had veel geld gebeurt van Saudis , Qatar, Marokko, Turkije, Israel,Soros, NL regering en Postcodelotterij, om oorlog te maken met Rusland en Iran. Niets is wat het lijkt klopt als een zwerende vinger. U begint over Joden en scheert ze over een kam,wat ook gebeurt met moslims. Er zijn vele stromingingen van joden, de super elite zijn hier de Khazaren, de criminele kameleons, verschieten van geloof waar je bij staat, ploef Jezuit ok ok ok. ik verrklaar mij nader ;
   De verborgen geschiedenis van de vreselijk kwaadaardige Khazaarse Mafia
   ’s wereld grootste georganiseerde misdaad syndicaat, is vrijwel volledig uit de geschiedenisboeken verdwenen. Dit misdaad syndicaat, die wij kortweg de elite noemen, weten verdomde goed dat het veel praktischer is om in het geniep te werken. Ze hebben er miljoenen dollars aan uitgegeven om hun geschiedenis uit studieboeken te verwijderen zodat deze organisatie daadwerkelijk vanuit het geniep kon en nog steeds kan opereren.
   1/meer

   Verwijderen
  12. Op 1 december 2014 hield senior editor Gordon Duff van de Veteranenwebsite Veterans Today een toespraak op de Syrische conferentie over terrorismebestrijding en religieus extremisme in Damascus. Hij maakte hier de kennis over het misdaadsyndicaat Khazaarse Mafia bekend en liet weten dat Israël hier een belangrijke, zo niet de belangrijkste rol in speelt. Deze onthulling stuurde en schokgolf door de conferentie en ook de rest van de wereld want elke wereldleider heeft een uitgebreid rapport ontvangen op dezelfde dag van de toespraak. De veteranen hebben deze informatie ook aan het adres van president Vladimir Putin gestuurd en tevens bepaalde rapporten opgevraagd die in handen zijn van de Russische inlichtingendiensten. Als deze documenten worden vrijgegeven kunnen 300 verraders binnen het Amerikaanse congres meteen aangepakt worden op basis van hoogverraad, spionage en andere zeer ernstige vergrijpen tegen de Amerikaanse constitutie en de mensheid als geheel.

   Wij veteranen weten 100% zeker dat deze Khazaarse Mafia een stille oorlog voert tegen de Amerikaanse en wereldbevolking in Gladiostijl met behulp van het onconstitutionele Federal Reserve Systeem, de IRS, de FBI, FEMA, Homeland security en TSA. Deze club ( KM ) is verantwoordelijk voor de aanslagen van 11 september 2001 en met zekerheid ook voor de aanslag op het Murrah gebouw op 19 april 1995.

   100-800 AD Een vreselijke slechte en gewelddadige samenleving ontstaat in Khazaria

   2/meer

   Verwijderen
  13. Khazaria werd gerund door een in en in slechte koning die gebruik maakte van Babylonische occulte zwarte magie. De Khazaren werden bekend om hun wreedheden. Het land zat vol met dieven, moordenaars en bandieten. Moorden werd gezien als een normale dagelijkse bezigheid.

   "Khazaren: Een volk van Turkse oorsprong, waarvan leven en geschiedenis verweven is met het allereerste begin van de geschiedenis van de Joden in Rusland,.....voortgedreven door nomadische stammen uit de steppen en door hun eigen verlangen naar plundering en wraak....het koninkrijk der Khazaren was stevig gevestigd in het grootste deel van Zuid Rusland, lang voor de vestiging van de Russische monarchie door de Varangians (in 855)...in deze tijd stond het koninkrijk der Khazaren op het toppunt van zijn macht en voerde steeds oorlog....aan het eind van de achtste eeuw....omhelsde de koning der Khazaren met zijn hofhouding, tezamen met een groot deel van zijn heidense bevolking het joodse geloof ....de bevolking van het gebied der Khazaren moet in de periode tussen de zevende en de tiende eeuw zeer talrijk geweest zijn...omstreeks de negende eeuw lijkt het alsof alle Khazaren Joden waren en dat ze nog maar korte tijd daarvoor tot het Judaïsme bekeerd waren."

   Of de keuze voor een geloof wisseling vrijwillig was is niet helemaal duidelijk. Enkele boeken spreken er gewoon niet over terwijl andere boeken vertellen dat het hoofdzakelijk de Russen waren die het voortouw namen namens meerdere landen en de koning van Khazaria een ultimatum stelden om het geweld in en rond zijn rijk te beteugelen. Volgens de andere landen kon dat het beste door één van de destijds in die regio geldende geloven te kiezen en de hele bevolking daar aan te onderwerpen. Ze kregen de keuze tussen het judaisme, islam en het christendom. Omdat zijn rijk tussen Islamitische landen en Christelijke landen lag koos hij voor het judaïsme.

   Het lijdt geen twijfel, dat het Khazaarse koninkrijk zeer uitgestrekt was, misschien wel meer dan 2.073.000 vierkante kilometer. De landkaart van het koninkrijk, die in de Joodse Encyclopedie voorkomt, laat zien dat het koninkrijk aan het eind van de tiende eeuw zeer groot was. Onweerlegbare feiten tonen het bestaan van zo'n koninkrijk aan, een heidense Turks-Finse, oud- mongoloïde natie, diep in het hart van Azië, die door bloedige oorlogen haar weg bevochten had naar haar machtige positie, in de tiende eeuw van het Christelijk tijdperk.
   3/meer

   Verwijderen
  14. 800 AD – Het ultimatum door Rusland en omringende landen.

   Na het ultimatum door de omringende landen die onder bestuur stonden van de Russische tsaar en de keuze voor het judaïsme door de Khazaars koning, bleef de koning en zijn hofhouding Babylonische zwarte magie bedrijven, dit ondanks zijn belofte om deze occulte kennis niet meer in te zetten. Deze Babylonische zwarte magie staat ook bekend als Satanisme. Dit satanisme omvatte o.a. ceremoniën waarbij kinderen geofferd werden, de kinderen werden open gesneden waarna men hen liet doodbloeden. Dit bloed werd opgevangen en gedronken en als kers op de taart werd het hart van de pure ziel gegeten want dat zou ongelooflijke krachten geven
   Deze ceremonies waren gebaseerd op Baal verheerlijking, ook bekend als de verheerlijking van de Uil ( Moloch ). Om het gebruik van deze ceremonies te verhullen maakte de koning van Khazaria een mix van hun oude gebruiken en het judaisme, een hybride geloof zo je wilt bekend onder de naam Babylonisch Talmoedisme. Dit werd het nationale geloof van Khazaria en had feitelijk dezelfde slechte eigenschappen als het eerdere geloof alleen nu met een dekmantel van judaisme.

   Je kunt je voorstellen dat het geweld niet stopte na deze verbastering van een puur geloof. Het geweld ging onverminderd door. Bezoekers van het land werden aangevallen en vaak vermoord De Khazaren werden meesters in het vermommen van hun identiteit door de identiteit aan te nemen van hun slachtoffers. Een techniek die wij vandaag de dag nog zien, samen met het offeren van kinderen in occulte rituelen voor Baal.

   1,200 AD – Rusland en omringende landen hebben er genoeg van en gaan over tot actie.

   Rond 1200 ad warden de Khazaren onder aanvoering van de Russen verslagen. De vluchtende Khazaren trokken naar Oost Eurpa samen met hun enorme geroofde rijkdommen bestaande uit goud en zilver. Ze integreerden in de bevolkingen van Europa maar bleven hun Baal verheerlijking praktiseren. Met die verheerlijking door satanische rituelen en het leegbloeden van kinderen, het eten van hun ontzielde harten, hoopten zij dat Baal hun de wereld zou schenken want dat was de belofte die Baal hen gemakt zou hebben. De Khazaarse koning en zijn hofhouding zwoeren wraak te nemen op Rusland en haar alliantie want zij waren het die de koning verdreven had uit zijn Khazaarse rijk
   4/meer

   Verwijderen
  15. De invasie van de Khazaarse mafia in Engeland

   Om een invasie mogelijk te maken huurden zij Oliver Cromwell in om Koning Charles de eerste te vermoorden zodat Engeland weer veilig zou zijn voor hun manier van bankieren. Hierdoor ontstonden de burgeroorlogen die zo’n 10 jaar duurden. Met als resultaat het uitroeien van de Engelse nobel en het Engelse koningshuis. Zo werd de City Of London in het leven geroepen en de heerschappij van het nieuwe Engelse koningshuis.

   Deze Khazaarse Mafia infiltreert vervolgens door manipulatie en verkregen macht alle banken ter wereld, gebruik makende van hun beruchte geld magie ( Babylonische zwarte magie ), geld maken uit het niets. Ze gebruiken deze verderfelijke tactiek tezamen met uitbuiting via woekerrentes om zo hun macht steeds verder uit te bouwen.

   Het uitgeven van waardepapieren zodat reizigers hun geld veilig konden meenemen is één van de vele trucs die de Khazaarse Mafia gebruikte en nog steeds gebruikt. Ze drukten waardepapieren terwijl ze geen of weinig tegenwaarde in de kluizen hielden, er waren immers maar weinig mensen die hun goud fysiek bij zich wilden dragen. Zodoende kon de Khazaarse mafia het grootste gedeelte van het goud aanwenden om nog meer macht te kopen. Mochten veel mensen tegelijkertijd hun goud terug willen hebben dan bleek dit steeds op de een of andere manier niet mogelijk. Dit fenomeen dat veel mensen hun geld terug willen kennen wij vandaag de dag nog steeds onder de noemer BANKRUN. Ook vandaag de dag sluiten banken dan simpelweg hun kantoren opdat opname niet meer mogelijk is en het bedrog verborgen blijft. Overheden faciliteren dit systeem door regelgeving waardoor banken beschermd worden.

   5/meer

   Verwijderen
  16. Omdat de KM beweert dat ze een rechtstreekse link hebben met Baal/Satan door de offers die ze aan Baal brengen, verachten ze koningshuizen die het goddelijk decreet volgen en als zodanig besturen. In de 1600 jaren vermoorden ze de Britse royals en vervangen ze met hun eigen mensen. In de 1700 jaren vermoorden ze het Franse koningshuis. Vlak voor WO1 vermoorden zei Ferdinand van Oostenrijk om WO1 te kunnen beginnen. In 1917 verzamelen ze hun KM leger, de bolsjewieken en dringen Rusland binnen en kapen Rusland. Ze vermoorden de tsarenfamilie in koelen bloede, steken een bajonet door de borst van hun favoriete dochter, stelen het goud, zilver en andere waardevolle schatten.Vlak voor WO2 vermoorden ze de Oostenrijkse en Duitse royals, tevens vermoorden zede chinese royals en ontnemen de Japanse keizer zijn macht.

   Iedereen die meent anders te moeten regeren als de KM dicteert wordt van kant gemaakt, inclusief Amerikaanse presidenten. Voorbeelden, McKinley, Lincoln, Kennedy, ze vermoorden elke sterke leider met een eigen wil en/of agenda. In Nederland hebben wij ook een belangrijk voorbeeld in de vorm van Pim Fortuyn. Ook hij werd door de Khazaarse mafia vermoord.

   De Rothschilds zetten een internationaal narcoticanetwerk op t.b.v. de KM

   Het Britse rijk werd dus vanaf een bepaald moment gerund door de KM. Het idee ontstond om de grote hoeveelheden goud en zilver dat door het Britse rijk betaald was aan China voor zijde en kruiden, die destijds nergens anders te betrekken waren. De Rothschilds hadden via hun omvangrijk spionagenetwerk gehoord over de opium en de bijbehorende verslavende eigenschappen. Daar hadden ze wel oren naar. Ze kochten de opium in Turkije en verkochten deze aan China waardoor miljoenen Chinezen opium verslaafd geraakten. De opbrengsten waren natuurlijk voor de Rothschilds en niet voor het Britse rijk. Zo haalden ze het eerder door de Britten betaalde goud en zilver voor zijde en kruiden terug door opium te leveren.

   De opiumhandel van de Rothschild met China nam excessieve vormen aan, zo erg zelfs dat China er twee oorlogen over vocht die nu belend staan als de Boxer opstanden of the Opiumoorlogen. Het geld dat de Rothschilds binnen harkten met deze handel was zo enorm veel dat zij verslaafder werden aan nog meer geld dan de verslaafden aan de opium.

   De Rothschilds waren ook de investeerders achter de kolonisatie van Amerika door het oprichten van de Hudson Bay compagnie en andere corporaties om het nieuwe land van meet af aan uit te kunnen buiten. Het waren ook de Rothschilds die de massamoord op de oorspronkelijke bevolking aanstuurden zodat de enorme voorraden natuurlijke bronnen uitgebuit konden worden.

   Dit zelfde scenario werd ook uitgedraaid in India en de Carribische gebieden met als resultaat miljoenen en miljoenen doden. Het zal je niet verbazen dat ook de slavenhandel door de Rothschilds opgezet werd. Het waren in hun ogen immers niet meer dan dieren, een mening die aan iedereen werd opgedrongen die niet onderdeel was van hun Old Black Nobility groepje
   6/meer

   Verwijderen
  17. De slavenhandel werd vervolgens wereldwijd uitgerold. De Rothschilds lieten criminele Afrikanen mensen kidnappen om ze vervolgens als handelswaar te verkopen aan iedereen die dit wilde. Dit deden ze door verschillende stammen tegen elkaar op te hitsen waardoor de ene stam het niet erg vond als leden van de andere stam voorgoed verwijderd werden.

   De Rothschilds ontdekten ook dat het bijzonder lucratief was om oorlogen te financieren, zeker als je dit aan twee kanten deed. Ze moesten daarvoor wel zeker weten dat ze betaald zouden krijgen dus bemoeiden ze zich met de wetgeving en zorgden dat via belastingen hun oorlogen gefinancierd zouden worden. Een spelletje dat zelfs vandaag de dag nog gespeeld wordt. Voor de een zo klaar als een klontje, voor de ander een ongrijpbaar fenomeen.

   De Khazaarse Mafia Rothschild valsmunterij banksters zinnen op wraak tegende Amerikaanse kolonisten en Rusland die de kolonisten te hulp schoot tijdens de revolutionaire oorlog die de Khazaren verloren.

   Toen de Rothschilds de Amerikaanse revolutie verloren gaven zij de Russen de schuld want die hadden de kolonisten geholpen door Britse schepen te blokkeren.

   Ze zwoeren eeuwige wraak aan zowel de kolonisten alsook aan de Russen want het waren ook de Russen die hun vermaledijde rijk ( 1000 ad ) tot val hadden gebracht en nu dit weer.

   Samen met hun bondgenoten de Britse elite werd dit hun belangrijkste doelstelling, wraak. Hun favoriete plan was het opzetten van een bank in de VS waarmee ze hun geld creatie trucje konden herhalen
   7/meer

   Verwijderen
  18. De Rothschilds en de KM proberen Amerika te heroveren in 1812 maar slagen er niet in. Wederom door Russische inmenging.

   Dit maakte de KM en de Rothschilds zo woedend dat ze weer eeuwige wraak zwoeren. Ze zouden beide naties kidnappen, tiranniseren en de bevolking massaal uitmoorden.

   De pogingen van de KM om een private bank op te zetten in de VS kwamen niet van de grond omdat Andrew Jackson daar een stokje voor stak. Jackson was blijkbaar goed op de hoogte want hij noemde de KM een satanische groep en zwoer bij de almachtige god dat hij ze zou uitroeien.

   De Rothschilds bleven echter wegen zoeken om hun private bank voor de KM te implementeren in de VS en uiteindelijk lukte hen dat in 1913.

   1913 De FED komt tot leven, een private bank die geld leent aan de overhead, de vijand aan de poorten!

   Het bruggenhoofd was een feit. Dankzij chantage en omkoperij van mensen in het congres wisten de Rothschilds eindelijk voor hun Khazaarse vrienden de illegale Federal Reserve Act door het congres te krijgen. Nota bene in de nacht van kerstmis. De wet werd vervolgens door de president van de VS, Woodrow Wilson getekend en daarmee een feit. De president realiseerde zich later pas wat hij getekend had. Vanaf dat moment werd het Amerikaanse congres in meer of mindere mate beïnvloed door de KM en de Rothschilds zoals wij in deze tijd ook duidelijk kunnen waarnemen. De KM wordt vertegenwoordigd door de top van Israël zoals Bibi Netanyahu die onlangs nog een toespraak hield in de VS tegen de zin in van Obama en heel veel congresleden. Ook de ongebreidelde steun van de VS, financieel alsook in VN zaken waar de VS standaard het veto uitspreekt waardoor Israël al 50 jaar illegaal land kan bezetten en de inwoners vermoorden. Typisch Khazaars gedrag, dat gedrag dat door de Russen en de samenwerkende landen destijds de kop ingedrukt werd en de teloorgang van het Khazaarse koninkrijk inluidde.
   8/meer

   Verwijderen
  19. De Rothschilds introduceren een illegaal belastingstelsel om overheidsuitgaven te betalen

   De KM plaatst een onconstitutioneel belastingstelsel om er zeker van te zijn dat de uitgaven gemaakt door overheidsfunctionarissen betaald worden door de bevolking. Ook dit voorstel kon doorgang vinden door corruptie en omkoperij.

   Het is niet moeilijk voor de KM om genoeg geld te leveren om wie dan ook om te kopen of te corrumperen. Ze zijn immers de eigenaren van de illegale valsmunterij die ze de Federal Reserve Bank noemen. Alles wat ze nodig hebben creëren ze uit het niets om het vervolgens nog eens te verhalen op de argeloze bevolking via belastingen.

   Ook de FBI is het geesteskindje van de KM en de Rothschilds. Zo hadden ze niet alleen de controle over de VS maar konden ze deze ook behouden doordat ze een eigen inlichtingendienst hadden met vergaande bevoegdheden. Ook bleek dit enorm handig om eventuele rechtszaken over kindermisbruik aan de kant te kunnen schuiven. Zo konden de KM en de Rothschilds tot op de dag van vandaag hun gang gaan. Pedofielringen opzetten, kinderen offeren aan Baal en ze laten leegbloeden om vervolgens hun harten te eten, netjes afgeschermd door “DE WET “.

   De FBI heeft dan ook geen officieel handvest, feitelijk kunnen ze geen enkele rekening uitschrijven en hoeft niemand hen te betalen.

   De Rothschilds en de KM krijgen hun lang beloofde wraak tegen Rusland. Ze zijn rechtstreeks betrokken bij de revolutie van de bolsjewieken want ze hadden dit jaren van tevoren gepland. Ze gingen als beesten tekeer en miljoenen Russen werden vermoord door de KM.

   De Rothschilds hadden een groot aandeel in de revolutie doordat ze hun bank en vals geld gebruikten om de bolsjewieken om te kopen en te laten infiltreren om zodoende de revolutie daadwerkelijk te laten plaats vinden.

   100 miljoen Russen werden vermoord, verkracht, er werd een geweld losgelaten op de Russen die zijn weerga niet kent. De wereld was in shock van het ongelooflijke geweld dat er gebruikt werd. Eindelijk had de KM haar wraak en de Russen zouden het weten ook. Nog nooit waren er zoveel geweld, moorden en verkrachtingen geweest tijdens een revolutie. Er gebeurden zaken die zo niet van deze wereld zijn qua geweld dat het niet met een pen te beschrijven is. Als je de Passion of the Christ hebt gezien dan krijg je een beetje een idee van het geweld dat losgelaten werd op de Russische bevolking.

   De Rothschilds en de KM infiltreren in judaïsme wereldwijd !!!!
   9/meer

   Verwijderen
  20. Het masterplan van de Rothschilds en de KM omvat o.a. het wereldwijd controleren van het judaïsme volgens de Babylonische talmoed, het onderwerpen van alle financiële instituten alsook de massamedia.

   Met het oneindige geld kochten zij zich overall in, verleidden oprechte joden en gebruikten deze al shun volgelingen. Op deze manier kregen ze uiteindelijk het hele judaisme binnen hun controle.

   De Knesset werd gebouwd met geld uit de KM, je kunt dat dan ook terug vinden in het gebouw. De symboliek van het Satanisme straalt er van af. Het zionisme dat voortkomt uit de KM is inmiddels een wereldwijd fenomeen. Ze stellen dat zij het uitverkoren ras zijn en vertellen hun kinderen dat alle andere mensen dit uitverkoren ras wensen te vernietigen. Dit krijgen kinderen in Israël van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Kinderen waarbij deze tactiek is toegepast leiden vaak een psychotisch leven en hebben voortdurend angst voor de goyims, dat zijn wij, de niet uit verkorenen. Dat maakt ook dat Israëlisch soldaten zulke gruweldaden kunnen begaan, ze menen echt dat zij voor het goede strijden en zien andere mensen niet als volwaardig mens. Waar hebben wij dit eerder gehoord?

   Tijdens WO2 werden ongeveer 200.000 joden naar de nazi werkkampen gedeporteerd. Afgesneden van toevoer ( door de geallieerden ) werden veel mensen ziek en stierven aan deze ziektes of ondervoeding. Samen met ongeveer 90.000 niet joden. Deze cijfers zijn de officiële cijfers van het Rode Kruis en behelzen slechts 5% van de aantallen die de KM noemen. De geallieerden hadden de Duitsers gebombardeerd waarmee ze de toevoerwegen naar de werkkampen afsneden. Pas maanden later werden deze kampen bevrijd. Al die tijd zaten die mensen zonder eten, water en medicijnen. Ga maar na hoe je er dan uit ziet. De beelden van uitgehongerde mensen werden gebruikt door de KM om de wereld ervan te overtuigen dat er miljoenen mensen waren gesneuveld in die werkkampen. Die grote aantallen gebruiken ze om de angst er echt goed in te houden bij hun gedwongen aanhang dat de profetie daadwerkelijk klopt. Iedereen wil de joden vermoorden…… Dit noemde de KM de eerste grote opoffering.

   De tweede opoffering zou moeten komen met de plaatsing van de koning van de NWO, een luciferiaanse koning. Dit zou moeten gebeuren als de 3 grote geloven uitgebannen zijn wereldwijd. Het judaïsme zou de schuld krijgen van al dit geweld en de KM nemen vervolgens een andere identiteit aan en laten zelfs het zionisme voor wat het is
   10/meer

   Verwijderen
  21. Begin dan nog maar eens te zoeken in de geschiedenis wie wat nu werkelijk gedaan heeft. Nu is het al een monnikenwerk om de juiste lijnen te vinden maar door hard werken en het internet is het plaatje rond en weten wij precies wie wie is en welke rol ze speelden.

   Het waren de Rothschilds en de KM die Duitsland na WO1 in een crisis stortte. Er moest een vacuüm ontstaan van waaruit het nazisme kon ontstaan. Het nazisme moest als tegenhanger dienen voor het communisme van de bolsjewieken die ook onder hun leiding stonden.

   De trigger om de VS mee te slepen in WO1 werd een zogenaamde valse vlag aanslag die wij vandaag de dag elk jaar minstens 3 a 4 keer meemaken. De KM liet de Lusitania, een boot, wateren binnen varen waar ze van wisten dat er geschoten zou kunnen worden. Het schip zonk na een aanval en de deelname van de VS in WO1 was een feit. Ook hier profiteerden de KM en de Rotschild weer van twee strijdende partijen die ze beiden van geld voorzagen.

   Maar terug naar WO2. Hitler, gefinancierd door de Rothschilds en de KM, begon afschuw te krijgen van de doelstellingen van zijn broodheren en keerde zich tegen hen. Hij was geliefd in zijn land en wilde de Duitsers daadwerkelijk een nieuw rijk geven. Hij zette een eigen staatsbank op en riep daarmee de woede van de Rothschilds en de KM over zich af. Het nieuwe geld zou gedrukt worden door de staat en niet door de Rothschilds en de KM. Het heffen van rente over leningen werd strafbaar. Uitbuiterij door vals geld en daar rente op heffen is het handelsmerk van de Rothschilds en de KM. Hitler luidde met dit geldsysteem de ondergang in van Duitsland. De vernedering die het land ondergaan heeft staat iedereen nog wel op het netvlies, inclusief de ontelbare bombardementen op de Duitse bevolking in de steden. Ik woon aan de grens en mijn ouders en grootouders hebben mij verteld hoe ’s avonds maandenlang de hemel in lichterlaaie stond aan Duitse kant, het leek de spreekwoordelijke hel op Aarde en feitelijk was het dat ook.

   Vandaag de dag is de grootste aandacht gericht op moslimlanden, met name die waar nog geen Rothschildbank geïmplementeerd is. Libië had geen Rothschildbank onder Ghadaffi, nu wel. Irak en Afghanistan idem.

   Toen WO2 voorbij was werd de koude oorlog geintroduceerd door de KM en de Rothschilds. Dit werd gebruikt om nazi wetenschappers en mind control experts onder de noemer operatie paperclip naar de VS te halen. Met die kennis konden ze een wereldwijd netwerk van spionage en inlichtingendiensten opbouwen, groter en beter dan de wereld ooit eerder gezien had.

   Met dit netwerk werd het infiltreren in instituten en organisaties, zelfs in vrijmetselarij loges een stuk gemakkelijker. Loges zoals de Scottish Rite en York Rite werden onderworpen aan de wensen van de KM en de Rothschilds. Verzet werd niet geduld. Ook de Amerikaanse militaire organen kwamen in handen van de KM en de Rotshschilds en zelfs het justitiële apparaat. Heb je meteen een antwoord waarom gewone mensen geen recht meer kunnen halen over grote zaken
   11/meer

   Verwijderen
  22. Doordat de geallieerden meegingen in het verzonnen holocaust verhaal kregen de KM en de Rothschilds nog meer grip op de internationale politiek. Dat was ook de reden dat zij Palestina toegewezen kregen waar de Rothschilds al jaren bezig waren een Khazaars bruggenhoofd te slaan met vele miljoenen dollars. De toezegging tot het creëren van de illegale staat Israël was een grote zege voor de KM en de Rothschilds. Nu waren ze midden in het hol van de leeuw, de moslimlanden die rente en valsmunterij strafbaar hadden gesteld, de bron van hun succes.

   Feitelijk hadden de Rothschilds en de KM ongelooflijke rijkdom vergaard met de werkkampen.

   Na het ontstaan van Israël in 1947 werd de volgende stap gezet. Een Groot Israël werd de ultieme droom. De truc was en is om de Amerikanen waar ze nog steeds een appeltje mee te schillen hadden oorlogen te laten voeren tegen al hun vijanden. Dat die domme goyim zich maar kapot laten schieten. Vandaag de dag zien wij dat ook de andere landen van de coalitie in WO2 soldaten sturen over de hele wereld, enkel om de doelen te behalen die de Rothschilds en de KM de corrupte overheden gesteld hebben. Dat is ook de reden waarom Israël niet aangepakt wordt, maakt niet uit hoeveel onschuldige burgers zij doden, zelfs al zijn het kinderen. De politici van de meeste Europese en Westers georiënteerde landen durven niets te ondernemen want dan zal Netanyahu of een andere KM officier de sluier lichten over de holocaust en de rol van de geallieerden hierin. Dat zou acute opstand betekenen en dat durven de politici niet aan. Dat is ook de reden waarom politici van heel Europa hardop en opzichtelijk liegen over wat er gaande is in de rest van de wereld zoals in Oekraïne, het Midden Oosten en Afrika. Ze worden gechanteerd en laten het toe.

   Verwijderen
  23. Onderzoek op DNA basis door John Hopkins toont aan dat 97,5% van de Israëlische bevolking geen Hebreeuws DNA bevat, een bewijs dat ze geen Semieten zijn. Datzelfde onderzoek uitgevoerd onder de Palestijnse bevolking laat zien dat 80% van de mensen hebreeuws DNA hebben. De werkelijke anti Semieten zijn dus de Israëlische mensen.

   De Rothschilds en de KM en mind control.

   Vanaf nu noem ik de Rothschilds en de KM als één entiteit, de elite.

   De elite blijven hun macht uitbouwen. Ze hebben door de jaren heen onderwijsinstituten geïnfiltreerd en brainwashen daarmee de gehele Amerikaanse bevolking en die van vele Europese landen. Ze manipuleren de geschiedenis via de studieboeken, maken van onschuldige kinderen potentiele moordenaars die uit zijn op wraak. Ze gebruiken chemicaliën om kinderen en volwassenen vatbaarder te maken voor hun technieken zoals fluoride en manipuleren ook gezondheidsorganen op allerlei gebieden om deze chemicaliën op grote schaal te kunnen toedienen aan de bevolkingen van de landen waar zij de absolute macht hebben. Te denken is hier aan vaccinaties, psychiatrische medicatie, chemische harddrugs, slechte voeding, genetisch gemanipuleerde voeding dat het dna rechtsreeks aantast en veel meer.

   Artsen krijgen een rad voor ogen gedraaid met zogenaamde onderzoeksresultaten die vervalst zijn en schrijven patiënten ter goeder trouwe de meest waanzinnige medicatie voor. Alle vaccinaties bijvoorbeeld zijn besmet met een virus ( SV40 ) dat zeer langzaam maar effectief werkt. De bevolking wordt niet alleen dom gehouden maar elke generatie wordt opzettelijk dommer gemaakt.

   Ook de meeste TV zenders en nieuwskanalen zijn in handen van de elite. Ook dat is een reden waarom wij over de hele wereld vanuit vele landen van ontelbare verslaggevers precies hetzelfde verhaal te horen krijgen. De elite bezit de grootste 6 media en nieuws- kanalen van de wereld en strooit haar nieuws over de hele wereld uit als waarheid. Hoor je nieuws uit één van die kanalen verklap ik je een simpele truc om de daadwerkelijke oorzaak van een incident te ontdekken. Draai het verhaal om, verwissel de daders met de slachtoffers en voilà. Je hebt waarschijnlijk het verhaal dat het dichts bij de waarheid zit. De elite hebben ook een zwakke plek, ze draaien alles om waarmee ze zichzelf kwetsbaar en makkelijk te doorgronden maken. Probeer het maar eens!

   Verwijderen
  24. De elite en 911

   Dat de elite nog een appeltje te schillen hadden met de VS is duidelijk geworden in voorgaande tekst. Door de infiltratie van de elite in zowat elk overheidsorgaan van de VS door mensen met en zonder dubbel paspoort, Israëlisch en VS paspoort heeft de elite de macht om zaken zo te regelen dat de nog nobele politici niet precies weten wat er gebeurt. Zo werd door de MOSSAD samen met enkele Amerikaanse insiders een aanslag gepleegd op de VS op 11 september 2001 om zodoende niet alleen de VS weer eens een pak slaag te geven maar deze situatie ook maximaal uit te buiten om de onnozele gebrainwashte Amerikanen voor het karretje van de elite te spannen die graag alle moslimlanden en andere landen die niet naar hun pijpen dansen kapot willen zien gaan. Vervolgens daar ook hun geldsysteem implementeren, hun bodemschatten roven en nog meer echte rijkdom toe te voegen aan de al vergaarde rijkdommen door de decennia heen. Mensen uit bevriende kringen van de elite kregen vooraf een waarschuwing dat ze die dag niet moesten vliegen en niet op hun werk moesten verschijnen.

   http://www.veteranstoday.com/2015/01/12/mapping-911-fort-lee/

   De MOSSAD gebruikte nucleaire wapens, zogenaamde mini -nukes, om de gebouwen neer te halen. Ze hadden maar liefst de beschikking over 350 van deze gevaarlijke wapens.

   Een gespecialiseerd team van onderzoekers was de MOSSAD op het spoor. Zij vergaderden in de bewuste vleugel van het Pentagon over deze kwestie toen deze geraakt werd door een Tomahawk raket die afgevuurd werd vanaf een onderzeeër die Israël gekocht had van Duitsland. 35 onderzoekers kwamen daarbij om het leven waarmee de doofpot kon beginnen.

   Eén van de hoofdrolspelers, Bibi Netanyahu is betrapt op de volgende uitspraak tijdens een bezoek van hem aan een bekende bar in Jerusalem. Dit zijn de exacte woorden;

   “If we get caught they will just replace us with persons of the same cloth. So it doesn’t matter what you do, America is a Golden Calf and we will suck it dry, chop it up, and sell it off piece by piece until there is nothing left but the World’s biggest welfare state that we will create and control. Why? Because it’s god’s will and America is big enough to take the hit so we can do it again, again and again. This is what we do to countries that we hate. We destroy them very slowly and make them suffer for refusing to be our slaves.”

   Verwijderen
  25. En dat Bibi meent wat hij zegt blijkt uit het volgende. Mensen vragen zich wel eens af of er dan werkelijk niemand meer te vertrouwen is. Ja en nee. Mensen die te vertrouwen zijn worden gechanteerd.

   De elite hebben 25 nucleaire bommen in grote Amerikaanse steden en Europa verstopt om overheden te kunnen chanteren als ze niet meewerken aan hun programma. De elite noemen dit de Samson Optie. Dit werd voor het eerst geopenbaard door Seymour Hersh

   Meteen na de aanslagen van 911 kreeg de Amerikaanse overheid het dreigement dat Israël een eigen politie apparaat in Amerika zou opzetten dat inmiddels bekend is onder de naam FEMA en als dat niet gehonoreerd zou worden en stil gezwegen zouden zij enkele atoombommen laten ontploffen. FEMA werd opgezet door Michael Chertoff ( wiens achternaam in het Russisch zoon van de duivel betekent ) in samenwerking met voormalig Oost Duitse Stasi agent Marcus Wolfe, die ingehuurd was om zijn expertise. Na de vervolmaking van FEMA of Homeland Security werd Wolfe vermoord. De VS wordt momenteel hoofdzakelijk gerund door FEMA in samenwerking met ambtenaren die een dubbel paspoort hebben.

   De elite hadden nooit gedacht dat hun aandeel in de 911 aanslagen boven water zou komen maar ze werden arrogant omdat ze dachten dat ze alles voor elkaar konden krijgen. Die arrogantie gaat hen nu dus nekken.

   Binnenkort zal Amerika en de rest van de wereld weten dat Bibi Netanyahu de hoofdschuldige was van de 911 aanslagen uit naam van de elite.

   Ze dachten totale controle te hebben over de mainstream en daarmee geheime onderzoeken van het IAEA ( internationaal atoom agentschap ) en het Sandia laboratorium aan het zicht van de wereld te onttrekken. Ze maakten hiermee een tactische fout want nu is het echte verhaal over 911 gepubliceerd op het internet en kan iedereen het lezen en verifiëren.

   Een inschattingsfout die ze momenteel proberen te corrigeren. Ze hebben de kracht van het internet en de vele waarheidszoekers onderschat. Daar werken ze nu naarstig aan om dat een halt toe te roepen.

   De Russen hebben via Snowden rapporten van Sandia Labs en het IAEA in handen en zullen deze waarschijnlijk vrij geven op korte termijn. Dan kan iedereen zich overtuigen van wat er hier geschreven staat en zal de wereld zich verenigen om deze criminele groep, de elite, Khazaarse mafia of hoe je ze ook wilt noemen een halt toegeroepen worden en kan de wereld eindelijk opgelucht adem halen.

   De Russen zijn van al dit op de hoogte en dat is precies de reden dat zij er alles aan doen om de macht van deze elite te doorbreken. Op alle gebieden zijn de Russen bezig samenwerkingsverbanden te smeden, je kunt dit vrijwel dagelijks volgen op RT en Sputnik. Ze weten ook dat die 200 miljoen Russen door toedoen van deze kliek het leven hebben moeten laten en de teloorgang van Rusland onder de communisten het plan was van deze kliek.

   Verwijderen
  26. Dat is de reden van een nieuwe Wereldbank waar valsmunterij uitgesloten zal zijn. Dat is de reden van de BRICS, de reden waarom Putin met iedereen de banden aan is het halen en pacten sluit op allerlei gebieden.Ook nu met Trump

   Ook het Amerikaanse militaire commando weet van dit alles en werkt in het diepste geheim, samen met al die andere landen om deze elite voor eens en altijd te elimineren.

   In de VS werkt een team met de naam Nuclear Snake Eaters, een zeer goed getraind team dat alles dat vanuit Israël binnenkomt, zelfs mensen met een dubbel paspoort, streng gecontroleerd wordt. Met de modernste apparatuur worden synagogen, veilige huizen, moskeeën, opslagplaatsen, warenhuizen, schepen, vliegtuigen, vrachtwagens, etc. onderzocht om nucleaire wapens te onderscheppen en te vinden waarmee de elite dreigen. Deze actie is een wereldwijde actie.

   Dit team heft een grote aanslag in London tijdens de spelen voorkomen door een zogenaamde Stads buster te vinden en te ontmantelen. Deze nucleaire bom was er geplant door de Britse geheime dienst die ook voor de elite werken. De bedoeling was om meer macht te krijgen voor de geheime diensten omdat deze in rap tempo achteruit ging.

   In de VS is dus een tweespalt ontstaan. Zij die de elite dienen rap aan macht verliezen en zij die Amerika terug willen brengen naar haar oorsprong en vrede willen voor de hele wereld.Gaat Trump dit gevecht winnen ? Samen met Putin wellicht, die heeft Soros op opsporingslijst gezet alsmede bank kartelals zijnde criminele organisaties.
   Wat betreffende mijn Jood zijn of niet, Joodse vader en protestantse moeder, opgevoed met blijf weg bij de godsdiensten, heeft lang geduurd voordat ik inzag waarom.Hoop dat dit alternatieve gekwek u wat meer inzicht verschaft in mijn stelling; niets is wat het lijkt

   Hoop dat ik wat duidelijkheid heb gekwaakt,

   Verwijderen
  27. Beste 'Niets is wat het lijkt'Ik zie nu dat U een heellang antwoord hebt gegeven.

   Ik ga dat zeker lezen en beantwoorden.
   Maar niet vanavond, denk ik.

   Wel begint U gelijk met een fout, volgens mij.
   Dat 'Al Smith Dinner' is: the Al Smith Dinner, is an annual white tie fundraiser in the United States for Catholic charities supporting "the neediest children of the Archdiocese of New York, regardless of race, creed, or color.
   En vooral: It is generally the last event at which the two U.S. presidential candidates share a stage before the election.

   Alleen twee presidenten hebben daar niet een grappige speech gehouden.
   Waar is nu uw bewiojs dat dit iets met onderdanigheid aan de Zwarte paus te maken heeft?
   Het is gewoon een van de enorm vele fundraisers die Amerika telt.
   En omdat die Al Smith zo populair was, is het een traditie geworden voor iedereen om daar te komen.

   U begint dus al heel slecht: U leest niet wat ik schrijf.
   U denkt dat ik U gelijk geef, in mijn eerste zinnen.
   Maar ik bevestig dat we allebei hetzelfde zien, alleen U ziet daar een causa achter die ik niet zie. Ik zie nergens die zwarte Paus.
   En het is ook vreselijk idioot om te geloven dat een onbekende Venezolaan iedereen in zijn macht heeft. De man heeft geel geld en geen leger. Niks.

   Verwijderen
  28. Dat is de reden van een nieuwe Wereldbank waar valsmunterij uitgesloten zal zijn. Dat is de reden van de BRICS, de reden waarom Putin met iedereen de banden aan is het halen en pacten sluit op allerlei gebieden.

   Ook het Amerikaanse militaire commando weet van dit alles en werkt in het diepste geheim, samen met al die andere landen om deze elite voor eens en altijd te elimineren.

   In de VS werkt een team met de naam Nuclear Snake Eaters, een zeer goed getraind team dat alles dat vanuit Israël binnenkomt, zelfs mensen met een dubbel paspoort, streng gecontroleerd wordt. Met de modernste apparatuur worden synagogen, veilige huizen, moskeeën, opslagplaatsen, warenhuizen, schepen, vliegtuigen, vrachtwagens, etc. onderzocht om nucleaire wapens te onderscheppen en te vinden waarmee de elite dreigen. Deze actie is een wereldwijde actie.

   Dit team heft een grote aanslag in London tijdens de spelen voorkomen door een zogenaamde Stads buster te vinden en te ontmantelen. Deze nucleaire bom was er geplant door de Britse geheime dienst die ook voor de elite werken. De bedoeling was om meer macht te krijgen voor de geheime diensten omdat deze in rap tempo achteruit ging.

   In de VS is dus een tweespalt ontstaan. Zij die de elite dienen rap aan macht verliezen en zij die Amerika terug willen brengen naar haar oorsprong en vrede willen voor de hele wereld.

   Het Nuclear Sneak Team zal spoedig ingezet worden in Israël, tegen de wil van Netanyahu en de haviken binnen de Amerikaanse overheid. Israël bezit nucleaire wapens tegen alle afspraken in. Dit gegeven zal gebruikt worden om Israël, de KM en de elite de definitieve klap toe te brengen.

   Volgens insiders is Israël de wacht aangezegd door de rest van de wereld. Als er nog één valse vlag aanslag uitgevoerd wordt door Israël zal de wereld de daders in Israël of waar dan ook ter wereld aanhouden en berechten. Momenteel gaan er stemmen dat alle steun aan Israël, van welke aard dan ook gestopt moet worden. Het lijkt erop dat Netanyahu de laatste premier van dat illegale land zal zijn.

   Verwijderen
  29. Had U niet beter deze link kunnen plaatsen: http://www.bovendien.com/categorieen/geschiedenis/de-verborgen-geschiedenis-van-de-vreselijk-kwaadaardige-khazaarse-mafia

   Daar staat het artikel dat U hierboven weergeeft.

   Mijn eerste indruk is:
   dat U nu aan gaat tonen dat mensen die zich uitgeven voor joden, maar het niet zijn, de booswichten zijn.

   Maar dat maakt mij niks uit: of ze nu echt of niet echt zijn, dat moeten ze zelf uitvechten.
   De buitenwereld noemt hen 'joden' en het is die groep waar ik veel onheil vandaan zie komen.
   We spreken over dezelfde mensen.

   Verwijderen
  30. Bovenstaand Alt News komt van Veterans Today, welke ik tot mij neem als zijnde de wijze waarop de Pieten en elite hazen lopen, als Niet Jood, Niet protestants,een ongelovige dus, die dit met u deelt ,hopende op een nieuw Blik licht op de Deep State. Tot slot ,ik u niets op U mouw speld, in mijn logica is meten=weten, logisch toch ?!

   Verwijderen
  31. Ik zit uw verhaal te lezen. En deed dat op de site van 'bovendien.com' Maar daar werd beweerd dat Rothschild zou betekenen: child of the rock. Fout natuurlijk., Nu zie ik dat U dat stukje niet hebt overgenomen. Ik zal verder uw verhaal lezen.
   In grote lijnen ben ik het met het verhaalk eens, alleen: waarom worden deze mensen niet gewoon joods genoemd? Zo noemen ze zichzelf, en zo kennen wij hen. Dat ze nog neefjes hebben die meer authentiek joods zijn, dat helpt de miljonen doden die ze veroorzaakten, niks.

   Verwijderen
  32. Een ding lijkt helemaal niet te kloppen in het Khazaarse verhaal: De Khazaren waren een soort Tataren, een Turkic volk. De Ashkenazi hebben niets, maar dan ook niets gemeen met een Turkic volk, maar lijken eerder slavisch-germaans.

   Verwijderen
  33. Rootman,
   ik heb geen idee of dat hele Khazaren verhaal waar is.
   Ik heb twee artikelen waar 'Nietsiswathetlijkt' zich op lijkt te baseren, op mijn blog gezet.
   http://xevolutie.blogspot.nl/2017/01/582-over-khazaren-en-joden.html
   Na het eerste artikel zie je een viertal links van artikelen, waarvan 3 het verhaal ontkennen.
   ( Het derde artikel uit Haaretz heb ik geplaatst.)
   In het eerste artikel wordt heel precies aan gegeven wie en waar de oorspronkelijke bronnen te vinden zijn: Joodse Ecyclopedie, de fameuze professor Graetz etc.
   De bronnen lijken wel sterk. Het artikel in Haaretz lijkt me erg zwak.

   Als ik tijd heb ga ik het tweede artikel lezen, over de Khazaarse Maffia.

   De Russische Maffia bestaat bijna volledig uit joden, en heeft een 'stevige reputatie'.

   Vraag: Wat doe je als je in New York alleen over straat loopt en een groepje zwarte mannen komt onheilspellend op je af?
   Antwoord: Je stapt op ze af en vraagt met een zwaar Russisch accent de weg naar de metro.
   ( Bestaat een video van. Prachtig.)


   Verwijderen
  34. @Jan In de hussel kan je joden over een kam scheren, heb ik geen probleem mee, maar KM ging van heidenen naar jezuiten en daarna naar Jodendom.Sprak eerder al van kameleon , deze groep kruipt makkelijk in ander uniform, pet en pleegt vele misdaden , valse vlag operaties alles om in een smoke and mirror omgeving door oorlog, drugs,mensenhandel hun macht te behouden,KM is partner van W/Z Vaticaan en al hun vertakkingen met andere maskers vol vertegenwoordigd in oa Min van Justitie en Veiligheid, de Minerva boys.

   Verwijderen
  35. @ Rootman de azkenazi joden komen oorspronkelijke uit Zuid Rusland, nu Oekraine, inderdaad gemengd met slaven, khazaren en later terecht gekomen in duitsland

   Verwijderen
  36. @Jan ik heb 20 jaar in New York gewoond,de Russen zitten daar in Sheepsheads Bay ,de meeste Azkenazis en inderdaad zeer gevreesd ook door de Italiaanse crime families.Door mijn werk als bloemist heb ik veel van deze figuren ontmoet, zeer gewelddadig, maar prima om vodka mee te drinken :)

   Verwijderen
 9. @Dawq en @Jan Verheul,

  Dank jullie wel voor de link en de samenvatting. Morgen zal ik die video bekijken.

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Soros had tegen de ING bank gespeculeerd en ´per ongeluk´ had een employee wat dingen gelekt, waardoor de koers daalde. Ze moeten die iemand aan de leugendetector leggen en als het opzet is een miljardenboete aan Soros opleggen en hem de toegang tot de EU ontzeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sahra Wagenknecht houd een prachtig pleidooi tegen de NAVO in het Duits parlement.

  vlammend betoog in Duits parlement om NAVO te vervangen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ergens op twitter kwam ik deze kopie van de hiërarchie van het VS state dept tegen.

  https://twitter.com/EmilyGorcenski/status/824695356436815872/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

  Het is moeilijk leesbaar, maar het blijkt dat alle undersecretaries, dus ook Nuland doorgestreept zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fake alert:
   Volgens MoA zijn al die mensen die 'ontslag nemen' niks bijzonders: duit zijn politieke benoemingen, en die wisselen altijd bij een nieuwe president.

   --
   Op het schema van Rootman ( link hierboven) zien we dat er heel veel 'assistant secretary of State'mensen zijn, zoals Victoria Nuland.
   Ik tel er 22 op het schema.
   Nuland was 'Assistant Secretary for European and Eurasian Affairs'.
   Haar baas was de "Undersecretary for Political Affairs', iemand die 7 Assistant Secretaries onder zich heeft.

   Zijn of haar baas is dan de minister, ofwel de Sectretary of State.

   Je hoeft dus helemaal niet zo'n uniek-hoge positie te hebben om veel invloed op de grond te hebben.

   Dat is wat ik uit dit schema leer. Dus zeker interessant.

   Verwijderen
  2. "Je hoeft dus helemaal niet zo'n uniek-hoge positie te hebben om veel invloed op de grond te hebben."

   Vooral als je echtgenoot Robert Kagan heet!

   Verwijderen
 13. Update op Tulsi Gabbard's reis naar Syrië en de gesprekken die zij gevoerd heeft met Syrische burgers en president Assad.

  Zowel Democraten als Republikeinen hebben met afschuw kennis genomen van de kennis die Tulsi Gabbard uit Syrië heeft meegenomen. Daar bedoelen de Democraten en Republikeinen niet mee dat er geen gematigde rebellen in Syrië zijn of dat zij de waarheid van Syrische burgers heeft gehoord noch haar gesprek met president Assad, nee de afschuw gaat uit dat zij überhaupt naar Syrië is gereisd om voor zichzelf de situatie te aanschouwen, dat had Tulsi niet mogen doen, alleen John McCain mag met al-Baghdadi op de foto en dat is niet "disgusted"!

  Je gaat toch over je nek van zulke glibbers!

  Gabbard meeting with Assad draws disgust from fellow lawmakers

  http://thehill.com/homenews/house/316430-gabbard-meeting-with-assad-draws-disgust-from-fellow-lawmakers

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "‘Murder in White House’ easiest way to deal with ‘Trump catastrophe,’ says German publisher

  A German editor-publisher said that “murder in the White House” would be the easiest way to stop the “Trump catastrophe” as official impeachment through the US Congress would be too difficult.
  Josef Joffe, editor and publisher of the left-leaning German newspaper Die Zeit, made the remarks during an episode of the ‘Presse club’ show on public broadcaster ARD on Wednesday."

  https://www.rt.com/news/375302-zeit-joffe-trump-murder/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Het Witte Huis maakte vrijdag al bekend dat Trump een presidentieel decreet gaat ondertekenen waarmee tijdelijk een halt wordt toegeroepen aan de instroom van mensen uit een aantal islamitische landen. Het zou gaan om het stopzetten van de instroom van vluchtelingen en het opschorten van visa voor mensen uit Syrië, Irak, Iran, Libië, Somalië, Sudan en Jemen."

  http://www.nu.nl/buitenland/4423800/trump-gaat-migranten-7-islamitische-landen-en-jihadisten-weren.html?redirect=1

  Zeg maar de landen die de VS naar de tyfus geholpen hebben of nog op het 'to do' lijstje staan. Maar eh, kwamen die terroristen niet uit SA, Quatar, Afghanistan, Pakistan, Marokko?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, als de Amerikanen hun oorlogen stoppen, en stoppen met het steunen van wanstaltige regimes in het Midden Oosten, stopt die migrantenstroom vanzelf.

   Verwijderen
  2. Hetzelfde geldt overigens voor die muur van Trump: die is niet nodig als de VS stopt met het steunen of creëren van bananenrepublieken in achtertuin; favoriete bezigheid van HRC en de Obama 'legacy'

   http://www.medialens.org/index.php/alerts/alert-archive/2016/814-death-in-honduras-the-coup-hillary-clinton-and-the-killing-of-berta-caceres.html

   Verwijderen
  3. En voor volledigheid: waar de media met afschuw kijkt naar de plannen van Trump om die muur aan de zuidelijke grens van de VS te bouwen, zouden ze in plaats daarvan razend moeten zijn.

   Er staat daar namelijk al een muur, gemaakt in de tijd van Bush/ Obama. Deze muur heet "fence" (hek)

   Verwijderen
  4. Trump en de immigranten.
   Clinton deed hetzelfde maar toen hoorde je niemand
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/filmpje_bill_clinton_over_de_k.html


   Verwijderen
 16. Ja ja, voor de zoveelste keer komt het westen erachter dat zij fout zaten! Nu weer met Assad! Dat verklaart de Duitse minister van BuZa Frank-Walter Steinmeier in een interview met het dagblad Süddeutsche Zeitung.

  Waarom worden onze vermoedens kéér op kéér op kéér bevestigd?

  Outgoing German FM Steinmeier: West was wrong about Assad

  In newspaper interview outgoing German Foreign Minister says he repeatedly called for cooperation with President Assad, but was constantly overruled by Paris and Washington.

  http://theduran.com/ex-german-fm-steinmeier-west-wrong-assad/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. May, op bezoek bij Trump, zei het ook al in dit soort bewoordingen: wij hoeven niet meer andere landen onze (zogenaamde democratische) manier van leven op te dringen.
   Wat er dus op neer komt dat zij toegeeft dat Engeland in het verleden voor regime chances gezorgd heeft.

   Verwijderen
  2. Ik zal de link hierover even plaatsen, hij staat toch voor m'n neus.

   http://theduran.com/trump-shift-begins-theresa-may-no-regime-change-boris-johnson-assad-stay/

   Verwijderen
  3. Één ding blijf ik mij toch nog afvragen, wat hebben zij nu geleerd van al hun fouten, als het fouten zijn geweest en geen doelbewust beleid?

   Verwijderen
  4. @Joop, volgens mij is het altijd bewust beleid geweest, en de fout die ze maakten is dat dit beleid werd opgedrongen door de multinationals en banken die, zoals Rothshild altijd al gezegd heeft, "geef mij de controle over het geld en het maakt mij niet uit welke regering er zit" uiteindelijk alle touwtjes in handen hebben.
   Het valt op dat in ieder land dat er een regime chance geweest is er even later ook een centrale Rotshild bank ontstaan is met meteen een grote schuldenberg aan leningen aan dat land die natuurlijk wel met flinke rente terug betaald moeten worden en daar zit de winst van de bank en het verlies van de staat.
   Ook hier in onze landen stelt niemand zich de vraag: waar gaat de rente op de staatsschuld eigenlijk naartoe?

   Verwijderen
 17. @Matt en @iedereen,

  Cruelman1974 is onuitstaanbaar. Ik weet niet wat er met hem aan de hand is. Hij scheldt, noemt allerlei mensen achterlijk en dom, toont geen respect en gedraagt zich minachtend naar medemensen die zijn standpunten niet delen.

  Maar terugschelden, hem op zijn eigen niveau aanpakken, is onverstandig. Je haalt daarmee niet hem maar jezelf en de kwaliteit van dit blog onderuit.

  Als Cruelman1974 hier de enige is die zich verlaagt tot schelden en beledigen dan zien de lezers van dit blog in een oogopslag dat er echt iets mis is met hem en niet met de anderen die hier posten.

  Maar dat beeld raakt vertroebeld als je je laat verleiden tot 'met gelijke munt terugbetalen'. Mensen die dit blog nog niet lang volgen kunnen dan moeilijk onderscheiden wie de aanstichter is van al dat respectloze verbale geweld.

  Ik zou zeggen: Laat je niet meeslepen. Blijf gewoon kwaliteit leveren zoals we dat van je gewend zijn. Cruelman1974 valt dan door eigen toedoen volledig door de mand als iemand waar helaas iets mis mee is. En juist omdat er iets mis met hem is verdient hij het des te meer om met begrip te worden benaderd want je zult maar in zijn schoenen staan en dan met jezelf moeten leven... En als een begripvolle benadering niet valt op te brengen dan is negeren een prima alternatief. Het belangrijkste is dat het hier voor iedereen duidelijk wordt dat Cruelman 1974 de enige is die zich hier respectloos gedraagt en dat er dus niets mis is met de kwaliteit van dit blog!

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Cruelman1974,

   Goed, we hoeven het niet met elkaar eens te zijn. Het is hier trouwens best druk maar er zijn maar weinig lezers die reageren. Waar jij racisme, fascisme en andere vormen van haat ziet, zie ik opinies die daar vrij van zijn. Ik ben hier nog geen racisten en fascisten tegengekomen.

   Maar stel dat ik me daarin vergis dan is dat voor jou nog geen reden om degenen die volgens jou racisten en fascisten zijn te beledigen en respectloos te behandelen. Je zou het puur bij argumenten kunnen laten die je neutraal te berde brengt. Om jouw standpunten duidelijk te maken heb je begrippen als 'mafkees', 'achterlijk' en 'dom' helemaal niet nodig. Dat soort begrippen werken als ruis. Als je iets zinnigs hebt te melden dan gaat je boodschap in die ruis grotendeels verloren en dat kan volgens mij niet jouw bedoeling zijn.

   Dus het lijkt mij helemaal geen slecht idee als je dat wat je te melden hebt zonder te beledigen over het voetlicht brengt want dan is de kans dat je begrepen wordt en dat anderen er iets van leren het grootst.

   Vincent Brunott

   Verwijderen
  2. Het anti-Rusland kamp brokkelt af, dat is feit 1.

   Mark Rutte heeft ook donderdag tijdens het Teeven debat weer voor de microfoon staan liegen, dat is feit 2. Een logische gevolgtrekking hieruit is dan, waar heeft Rutte nog meer over gelogen, MH-17 misschien?

   VIDEO – Bas Haan: “Rutte liegt over antwoorden Van der Steur”

   https://ejbron.wordpress.com/2017/01/28/video-bas-haan-rutte-liegt-over-antwoorden-van-der-steur/

   Verwijderen
  3. @Cruelman1974, @Matt en @anderen die schelden en beledigen,

   Tja, er wordt flink wat heen en weer gescholden. De een pikt dit niet en de ander pikt dat niet, enz. Jammer, iemand zou de wijste moeten zijn. Al dat schelden en beledigen werkt storend, vertroebeld de communicatie en daar heeft niemand iets aan.

   En hoe kunnen mensen zich beledigd voelen door iemand die ze laag inschatten? Ofwel: Hoe zou een geestelijke reus zich beledigd kunnen voelen door een nietig miertje? Je zou dan toch tegen die reus zeggen dat hij niet goed wijs is als hij zich door dat nietige wezentje op de kast laat jagen?

   En waarom je eigen reacties en de kwaliteit van dit blog onderuit halen door te schelden en te beledigen? Dat kan toch niemands bedoeling zijn? Maar goed, ik laat het hierbij want ik zou verder niet weten hoe ik er iets ten goede aan zou kunnen veranderen.

   Vincent Brunott

   Verwijderen
  4. Vincent,
   dit is een aardig blogje, maar er zijn enkele mensen met een kronkel in hun hoofd die verslaafd zijn aan schelden, en helaas doen ze dat hier.

   Ik raad U aan om geen enkel van hun posts te lezen. Het is zwaar tijdverlies.

   Verwijderen
  5. @ Vincent; het komt en gaat hier; soms is de verleiding om tegen de trollen te reageren te groot.

   Voor de rest is hiet een uitwisseling van meningen en links, soms een beetje tè fel omdat we er voluit in staan: kritiek op de MSM betekent bepaald niet dat we daarom op een lijn zouden staan!

   Maar dat is de betekenis van onafhankelijk, pluriform.

   En waar een beetje arrogantie orde zou kunnen aanbrengen: die weg kunnen we niet gaan, omdat de establishment oppositie die verliezende strategie al heeft geclaimd. Dus blijven we maar ´deplorables´.

   Verwijderen
 18. Gave clip van een straatinterview door CNN waarin een geinterviewde man feilloos'het vieze spelletje van de de door de MSM opgeklopte 'identity politics' blootlegt.

  https://www.youtube.com/watch?v=LJJPyTbeG6w

  'I'm just doing my job' zegt de CNN reporter nog schaapachtig wanneer hij afdruipt. Indeed.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Pierre le Corf, een Franse humanitaire hulpverlenenr die het afgelopen jaar in West Aleppo verbleef schreef onlangs op Facebook een open brief aan Hollande.

  https://www.facebook.com/notes/pierre-le-corf/from-aleppo-open-letter-to-fran%C3%A7ois-hollande-president-of-the-french-republic/10154834279138828

  Langzaam begint de smerige werkelijkheid over de oorlog tegen Syrie en de MEDEPLICHTIGHEID van de Westerse MSM aan deze smerigheid door te sijpelen naar de publieke opinie.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. De Saker heeft weer een opmerkelijke analyse geschreven.

  Hij schrijft dat uit alles blijkt dat de Neocons niet zullen stoppen voor ze Trump hebben verdreven.

  Het enige dat Trump kan doen: ongenadig hard terug slaan, zoals Putin deed met de oligarchen: klaag ze aan voor zaken die ze fout deden, en die je kan bewijzen.
  Zoals de Saker schrijft: President Trump is in immense danger of being overthrown and his only hope for survival is to strike back hard and fast.

  Toch zal dat niet voldoende zijn, denkt hij.
  Dan kan Trump de 911 zaak gebruiken om ze aan te vallen. Want hoewel de daders misschien niet met veel waren, en de uitvoer mogelijk in handen van Israel lag, het toedekken en verzwijgen van de misdaad is iets waar duizenden Amerikaanse functionarissen aan mee gewerkt hebben.

  Het blijft ongemeen spannend...
  http://thesaker.is/a-color-revolution-is-under-way-in-the-united-states/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Glenn Greenwald bij the intercept roept zijn lezers op voor een revolutie aangezien de immigratie ban op moslims 'is merely the first step on this heinous path, not the last. That’s why it’s urgent that everything be done to denounce it, battle it, and defeat it now.'

   Let wel: 'the first step', zegt Greenwald na zestien jaar of na 26 jaar, of na 35 jaar, of na... afhankelijk van waar je telling begint waarbij de VS de oorlog verklaard heeft aan moslimlanden (Iran misschien met de installatie van de sjah? Nog eerder?)

   Ik hoop dat ze in de VS het hoofd koel kunnen houden, maar alles wijst er op dat, als het aan de MSM ligt, de wereld binnenkort wederom afscheid mag nemen van een democratisch gekozen leider.

   'America, you look like an Arab country right now'

   Zoals je bij the Saker kunt lezen.
   Dank voor de link, Jan.

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Mooi stukje van de Saker.

   snipje:

   "I write a lot about russophobia on this blog, but I also see a deep-seated “Americanophobia” or “USophobia” in the words and actions who today say that Trump is not their President. To them, they micro-identity as a “liberal” or as a “gay” or as “African-American” means more than the very basic fundamental principles upon which this country has been built. When I see these crowds of Trump-bashers I see pure, seething hatred not of the AngloZionist Empire, or of a plutocracy masquerading as a democracy, but a hatred of what I would call the “simple America” or the “daily America” – the simple people amongst whom I have now lived for many years and learned to respect and appreciate and whom the Clinton-bots only think of as “deplorables”.

   Ook hier weer de voortwoekerende slijtzwam van het cultureel marxisme. In een bij het artikel gevoegde clipje beelden van een vrouwendemonstratie waarin vrouwen 'we want revoltion' scanderen. Laat die vrouwen maar voorzichtig zijn met wat ze wensen. Een paar jaar geleden voorspelde een blogger die ik destijds regelmatig las een burgeroorlog in de VS die zich hoofdzakelijk langs etnische breuklijnen zou afspelen. Leek me destijds zeer vergezocht, nu denk ik 'zou zo maar kunnen'.

   Verwijderen
 21. De BBC heeft onlangs weer eens een stukje anti Russische oorlogspropaganda in elkaar gefrobeld en op 16/01/2017 uitgezonden:

  Trump: The Kremlin Candidate? BBC Panorama (+/- 30 min.)

  https://www.youtube.com/watch?v=Rsw65Ye6wf8

  Met medewerking van de geschifte Anne Applebaum. Dus dan weet je al genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mevrouw Applebaum schrijft bijvoorbeeld dit soort colums in de Washington Post, een combinatie van hele leugens, halve waarheden aangevuld met duimzuigerij:

   https://www.washingtonpost.com/opinions/russias-influence-in-western-elections/2016/04/08/b427602a-fcf1-11e5-886f-a037dba38301_story.html?utm_term=.51ee5508376a#comments

   Zoals zo vaak blijkt uit de reacties onder het artikel
   dat lezers zich niet meer om de tuin laten leiden door de hoernalisiten van de MSM.

   Verwijderen
  2. Het is idd een verachterlijk stuk; BBC...

   Even over telefoon Putin/Trump.

   Ik weet niet in hoeverre ik me in een artikel positief over Trump heb uitgelaten; wellicht nergens; dat hoop ik; want ik begin argwanend te worden; Muur Mexico doet hij blijkbaar wel direct; steun Israel ook; waterboarden vindt ie prima; bannen van mensen met een greencard doet ie ook; maar de sancties tegen Rusland? Daar heeft meneer het niet over; wel wenst hij het Russische volk voorspoed en geluk; dat noemen we afgrijselijk holle, loze woorden, zonder actie. Bah.

   Verwijderen
  3. @ Blik

   Scepsis of zelfs argwaan t.a.v. Trump lijken me op z'n plaats. Misschien heeft Trump een streepje voor vanwege de weerzin die hij oproept bij de verdedigers van de status quo, anderzijds moeten we hem gewoon op z'n daden beoordelen. Zelf vind ik het heel merkwaardig dat hij een visumstop instelt voor inwoners uit Syrië, Irak, Iran, Soedan, Libië, Somalië en Jemen (getroffen door Amerikaanse subversie of regelrecht geweld) maar typische exporteurs van extremistisch geweld als SA, Quatar, Pakistan of Marokko vallen juist niet onder de visummaatregel.

   Verwijderen
 22. Willem zei dat Glenn Greenwald oproept tot revolutie tegen Trump, vanwege het toegangsverbod dat Trump voor bepaalde tijd heeft afgekondigd.
  (Voor moslims uit landen waar terreur-slachtoffers wonen. Niet uit Saudi Arabië, zoals niet alleen Dawg opmerkte, maar zelfs Sander van Hoorn op het NOS journaal).

  Ik lees bij Greenwald dat àlle naaste medewerkers van Trump dit plan destijds, in augustus, hebben afgewezen: Matthis, Pence etc.
  Nu zeggen deze mensen niks.
  Is dat omdat ze 'aan het pluche kleven'?
  Of is er meer aan de hand?

  Revolutie, Glenn? Vanwege een tijdelijk toegangsverbod?

  Ik blijf nog graag even Trump verdedigen. Ik moet wel. Als hij weg is, dan is alle hoop verloren.

  Dus ik beweer: We hebben hier met de eerste hoge vraagprijs van de onderhandelaar te maken. Hij begint hoog, en kan dan water bij de wijn doen.

  En verder: Hoeveel doden vallen er door deze maatregel? Niet 1 toch?
  Vergelijk dat met een gemiddelde drone aanval van Obama.

  En: Wat is 120 dagen op een mensenleven?

  Mensen, ik zie het probleem niet zo heel erg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vergeet nog te zeggen: Op de BBC zag ik een deskundige die 'Bier' heette met zijn achternaam.
   Hij zei twee interessante zaken:
   1. De maatregel zal wellicht door de rechters als ongrondwettelijk worden beopordeeld.
   2. Er is in de laatste 40 jaar niet één terreur aanval gepleegd door mensen uit de gebande landen.

   Dit bevestigt mij in mijn vermoeden: Trump doet dit om de gewone Amerikaan achter zich te krijgen.
   Die gelooft nu nog steviger in het feit dat Trump hen zal helpen en verdedigen.
   Dat maakt het moeilijker voor de tegenstanders om Trump af te zetten of te laten liquideren.

   Anders kan ik er ook geen chocola van maken.
   Of zou hij hiermee de linkse pers en alle PC personen zo boos willen maken dat ze het bewustzijn verliezen?

   Geef ze weken lang een onschuldige reden om boos te zijn en van vermoeidheid houdt het vanzelf op... zoiets?

   Verwijderen
  2. "Dit bevestigt mij in mijn vermoeden: Trump doet dit om de gewone Amerikaan achter zich te krijgen."

   Klaarblijkelijk is dat niet zo moeilijk. Joost Niemoller trapt er ook in:

   http://joostniemoller.nl/2017/01/trump-sluit-grens-moslims-nu-nog/

   Verwijderen
  3. Scott ´Dilbert´ Adams legde een tijd terug de zgn A-B strategy uit, gebruikelijk bij het type CEOs zoals Trump:

   In een razend tempo suggesties doen of op beperkte schaal implementeren. Alles wat ´pakt´ doorzetten en wat niet pakt niet. Dat geeft een impressie van wispelturigheid, maar er is meer aan de hand. Wordt Putin niet ook heel vaak onvoorspelbaar genoemd?

   Daarnaast houdt Trump er ook van rookgordijnen op te trekken: terwijl de pers weer schande spreekt worden andere, belangrijker zaken snel doorgezet.

   We weten pas over een half jaar of zo wat Trump echt gaat doen denk ik. Het eerste half jaar van Obama was ook de reset en de Cairo toespraak. Pas na de gekleurde revoluties werd duidelijk wie we als president hadden, hoewel ik zelf daar meer tijd voor nodig had.

   Verwijderen
  4. In de autobiografie van Bertrand Russel geeft Russel een impressie van de hysterie die rondom het begin van WOI werd opgedreund door de Britse media, en waarbij rationele, logisch denkende, en in principe vredelievende mensen als Rudyard Kipling en Alfred Whitehead vol enthousiasme hun zonen naar het front stuurden (en daarbij omkwamen). Russel zegt dat die ervaring hem heeft doen inzien dat de mens niet altijd een rationeel wezen is, en dat er situaties (te creëren) zijn waarbij mensen meer gedreven worden om iets te slopen dan dat ze zich laten leiden door geldelijk gewin. En dat er tegelijkertijd ook situaties te creëeren zijn waarbij een ouder niet de voorspoed van zijn kinder(en) op plaats 1 zet, maar een 'landsbelang'.

   Deze hysterie vind ik kenmerkend voor welk beeld de media nu om Trump heen creëeren. Mijn vraag is: voor welk doel doen zij dat?

   Als het de media erom te doen is om de wanstaltige xenofobe uitspraken en plannen van Trump te belichten, dan hebben de media daar een punt. Maar dat een Greenwald (die ik voor het gemak hier personifieer als de volledige hele MSM) vervolgens oproept om vanwege deze plannen van Trump (en deze plannen alleen!) een revolutie te ontketenen in de VS, dat slaat dat de plank toch volledig mis? Daar ga je toch niet het probleem van vluchtelingenstromen en voortdurende oorlogen in Moslimlanden mee oplossen?

   Of is mijn probleem met Greenwald dat het niet een dokter is die een diagnose stelt en daarna een therapie voorstelt, maar dat het een spindokter is die inplaats van een diagnose te stellen, een willekeurig symptoom aangrijpt om vervolgens met een therapievoorstel te komen waarbij de patient (het land de VS) alleen nog maar zieker wordt of overlijdt.

   Een poos geleden, midden in de tijd van the war on terror, waarbij je in de VS naast de dagelijkse weersverwachting ook de dagelijkse kans op een terreuraanslag op het nieuws gemeld kreeg (misschien doen ze dat nog steeds?), las ik een boekje op een Amerikaans vliegveld waarbij de schrijfster het volgende argument inbracht tegen degenen die tegen de oorlog in Irak waren (ik parafraseer): 'maar die oorlog heeft toch maar mooi een land van een dictator bevrijd', wat beslissend was in de gedachte dat die oorlog in Irak een 'goede' oorlog was. Hoe de Irakezen daar zelf over dachten, werd er niet bij gemeld.

   Ik vind dat hele gedoe om Trump heen gelijk aan het argument van deze schrijfster: wellicht dat een (kleuren)revolutie Trump doet aftreden zoals je dat in zoveel andere landen ook hebt kunnen zien waar de MSM vol enthousiasme de (kleuren)revolutie propageerden. Maar wie daar beter van werd? - De inwoners van het land in ieder geval niet!

   Trump is een symptoom van een land dat dankzij de DNC (wikileaks) geen andere keuze had dan om op Trump (die 'opkwam' voor de werkers) of HRC (die deze werkers 'uitschot' noemde) te stemmen. En als de media zo graag het fenomeen Trump wil bestrijden, zullen ze de oorzaken van het fenomeen Trump moeten begrijpen

   Oorzaken.
   1. Massale werkeloosheid en toenemende armoede onder de Amerikaanse bevolking, tgv
   2. Geldverslindende oorlogen in het Midden Oosten en het militair industrieel complex

   En dan is de therapie, stop met geld stoppen in ad 2), waarbij je het geld wat je overhoudt stopt in ad 1.

   Maar dat hoor je Greenwald (en de MSM) niet zeggen.

   Verwijderen
  5. Daarmee heb ik overigens niet de vraag beantwoord waarom de MSM dit doet...

   Ik weet het antwoord op de vraag dan ook niet

   Verwijderen
  6. Meneer heeft er zin in:
   ''De Amerikaanse president Trump heeft
   een verbod uitgevaardigd tegen lobbyen.
   De president verbiedt functionarissen
   hun leven lang om te lobbyen voor
   buitenlandse overheden.Voor andere
   lobby's komt een 5-jarig verbod.

   Trump zegt dat mensen die voor hem
   werken zich volledig moeten richten op
   hun baan en benadrukt dat ze in dienst
   zijn van het Amerikaanse volk.

   De president had voor zijn verkiezing
   al duidelijk gemaakt dat hij Washington
   wil bevrijden van corruptie en invloed
   van het bedrijfsleven.Hoe hij het
   levenslange verbod wil gaan handhaven
   is nog niet duidelijk. ''
   http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=129

   Verwijderen
  7. Daarnet een klein stukje Frans Timmermans gezien op de staatszender (Buitenhof) die uitlegde dat een grotere inmenging tussen staat en bedrijfsleven alle problemen in de wereld (die Wilders stemmers aan den lijve ondervinden) als sneeuw voor de zon zullen wegnemen.

   Frans Timmermans, van welke partij was die ook al weer (of wat is ook alweer het ideologische verschil tussen PvdA en VVD). Niemand die het hem vroeg, of misschien was ik al weer weg gezapt.

   Verwijderen
  8. Ook was er een groot verschil, aldus taalvirtuoos Timmermans, tussen grenzen (die vluchtelingen tegen houden om Europa te betreden) en muren. Grenzen (EU) zijn goooooed. Muren (Trump) zijn sleeecht.

   Ik zie het verschil niet.

   Verwijderen
  9. @ Willem,
   Goed dat je de autobiografie van Russell gelezen hebt.Als je het boek nog in bezit hebt, kijk dan dit even na:
   Bertrand Russell , in zijn autobiografie, pag. 354. Brief 25 juni 1920, Russel reist terug vanuit Petersburg en schrijft zijn vriendin Ottoline het volgende:
   “Bolshevism is a close tyrannical bureaucracy, with a spy system more elaborate and terrible than the Tsar's, and an aristocracy as insolent and unfeeling, composed of Americanised Jews. No vestige of liberty remains, in thought or speech or action.”

   Over Glenn Greenwald beweer je dat hij representant is van de MSM.
   Maar hij is de man die de informatie van Edward Snowden wereldkundig maakte. Hij is een groot criticus van de huidige machthebbers. Ik zie hem niet als MSM.
   Daarom ben ik ook zo verbaasd dat hij tot volksopstand tegen Trump oproept. Natuurlijk werkt hij voor Salon.com en de Independent en nu The Intercept, en die Intercept is van een rijke kerel, Pierre Omidyar. https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Intercept
   Bij The Intercept zit ook jeremy Schahiil, die kan je toch echt niet als MSM zien. Dat is echt een groot criticus van de MSM.

   Er is een hele categrorie Linkse mensen (Chris Hudson, Greenwald) die tegen Trump zijn. Maar zijn ze dat misschien omdat ze sterk tegen Tycoons zijn? Hebben ze moeite om te zien dat Trump nu tègen het Establishment ageert? Of zien wij het verkeerd en blijkt Trump in feite pro Establishment te zijn?
   Laat ons hier op Blik samen proberen deze puzzel op te lossen.

   Verwijderen
  10. Ja, ik heb de autobiografie van Russell in mijn boekenkast staan en lees er soms stukjes uit, waarbij het me overkomt alsof we soms 100 jaar terug in de tijd leven.. Wat ook zijn voordelen heeft: Russell kon goed observeren en was een kritisch denker.

   Wat je zegt over Scahill en Greenwald, ben ik met je eens: die zie ik als twee grote journalisten die normaal gesproken meer brengen dan de MSM. Vandaar dat het laatste stuk (en eerlijk gezegd ook eerdere stukken) van Greenwald me zo tegenvalt. Ook hij schrijft vanuit een perspectief dat niet volledig transparant is. Waarom hij dat doet, is me onduidelijk. Een puzzel...

   Verwijderen
  11. Greenwald schijn zo´n beetje tussen de MSM en alternatief in te staan. Vroeger zouden we zeggen: hij is ´naar rechts opgeschoven´, maar in deze tijd van spraakverwarring betekent dit niets meer.

   Omydiar staat dicht bij Soros politiek gezien.

   Het is uiteraard moeilijk voor een gay onafhankelijk journalist om niet te vallen voor de ideologische verlokkingen van het knuffelmarxisme. Hoewel ik hier geen aanwijzing voor heb komt de term ´gekaufte Jounalisten´ in associatie.

   Die emotionele verwantschap herken ik ook: als ik die ´snowflakes´ zie in de beelden van die demonstraties met hun cute rose pussyhats zie ik geen nare verharde feministen (uitgezonderd een kleine minderheid), maar medestudenten en vrienden van mijn dochters. Ze zijn zeker niet fouter dan Trump!

   Tot nu toe doet Trump mi de helft goed en de helft fout.

   Als niet-Amerikaan krijgt Trump steun van mij vanwege het stoppen van het interventionisme en de TTIP, etc.

   Mijn dochters wonen daar, zijn sociaal betrokken en gruwelen dus van het onderwijsbeleid en het abnormaal versoepelen van milieu etc. regels.

   Ik geef ze 100 % gelijk, maar gezien onze geografische positie staan we lijnrecht tegenover elkaar.

   Verwijderen
  12. Help me even als ik de zaak poog te ordenen.

   In de 20 eeuw had je deze ordenings-principes, of 'deze hokjes', of 'deze deelverzamelingen' waar mensen del van waren:
   =Religie: Katholiek , protestant etc.
   =SES, sociaal economische status: Adel, hogere klasse, middenklasse, arbeidersklasse.
   =Ideologie: socialist, communist, gewoon burger.

   Elk van deze drie ordeningsprincipes had zijn hoofd-dogma's.
   De overlap was beperkt. Als je als katholiek de socialisten ging volgen, was je bij de katholieken al een zwart schaap.

   In de jaren 60 tot en met 90 waren de deelverzamelingen:
   Ideologie: Rechts of links.
   Alle andere categoriën werden ondergeschikt bevonden: of je arbeider was of van adel. Of je katholiek of protestant was.

   De huidige situatie:
   Ik zou nu de mensen indelen in zij die de MSM narrative geloven en zij die daar niet veel meer van geloven.
   Of iemand katholiek, protestant, moslim, van adel, professor of chauffeur is: het doet er niet zo heel veel toe tegenwoordig.

   Dus: MSM of ~MSM.

   Binnen de MSM heb je mensen die anti-Islam zijn, maar ook mensen die dat maar discriminatie vinden.
   Ik denk dat de MSM adepten wel allemaal bang voor Putin zijn, en heel bezorgd over Trump.

   De ~MSM volgers zijn erg divers.
   Op deze site is het hoofdkenmerk dat we tègen de MSM berichten zijn, en dan vooral waar het Rusland en Syrië betreft.
   Over de Islam zullen de meningen verdeeld zijn,maar velen hier beseffen wel dat de Islam flink zwart wordt gemaakt door de MSM, en dat 911 fake was, en dat veel terror fake is. Wat dan weer niet wil zeggen dat we grote fans zijn van onze kutmarokkantjes.
   Maar iemand als Joost Niemöller heeft een totaal ander islam beeld.
   En iemand als Greenwald en Hedges heeft een totaal ander Trump beeld.

   Behalve identity politics (IP) hebben we dus ook nog zoiets als Onderwerp-Afhankelijke-Overtuigingen (OAO).

   Dus:
   Mensen laten hun politieke keuzes bepalen door hun eigen identiteit (blank, zwart, homo, autochtoon etc), en dat noemen we Identity Politics.
   Maar verder kunnen ze ook een heel persoonlijk scala van overtuigingen hebben die hun politieke keuzes bepaalt. En zo kan het gebeuren dat je als goede vrienden omgaat met mensen omdat ze pro-Putin zijn (het is al geen grote groep) maar ondertussen wel weet dat ze vreselijke moslimhaters zijn.

   Verwijderen
  13. De niet MSM volgers zijn gedoemd om met elkaar een verbond te sluiten, willen ze op de hoogte blijven van wat er om hen heen gebeurt en wat het niveau van de ditjes en datjes uit de MSM ontstijgt. Dat is voordeel nummer een tov MSM adepten. Niet MSM is sociaal, MSM isoleert.

   Voordeel nummer twee van de niet MSM tov de MSM: gezien het anonieme karakter leer je dat het niet uitmaakt wie wat zegt, maar welke argumenten worden gebracht door de verder totale onbekende, waar je zelf je oordeel over zult moeten vellen (en op bekritiseert kunt worden als je besluit dat oordeel op het blog te delen met anderen). Dat maakt de niet MSM volger kritisch en tegelijkertijd voorzichtig voordat hij of zij een oordeel velt.

   MSM volgers zijn daarentegen gedoemd om het geluid van de deun te volgen, zonder daar zelf bij na te kunnen denken, want dat doet 'de expert' immers wel voor ze. Bang zijn voor Poetin, bezorgd zijn over Trump, etcetera, etcetera en dat gedoceerd door iemand die, wanneer er geen camera op zou schijnen niet het niveau van Schoolmeester Niets, Nul of Niemandal zou ontstijgen (en met camera, als je het mij vraagt, ook niet).

   Voordeel nummer drie is de diversiteit: dat de niet MSM volger, naast het zelf duiden van het dagelijkse nieuws (hij of zij moet wel) daarnaast pro-Poetin is, of Trumphater, of allebei of geen van beiden, geeft diversiteit in discussies. En dan heb ik nog maar twee uitersten van een spectrum genoemd. Religie, sociaal-economische klasse, klimaat, wetenschap, nieuwsmedium, architectuur, sport, spel, 911, economie, infrastructuur, partijkeuzen, mag je allemaal een eigen mening over hebben en wordt gedoogd zolang het het doel (het zinvol duiden van nieuws) maar niet in de weg zit. Waarbij het mij vaak genoeg gebeurt dat ik die bij beschouwingen interessanter vind om me in te verdiepen dan het dagelijkse doel (duiden van nieuws) en daarop mijn mening over bv Trump, Poetin, religie, economie, klimaat, 911 etc kan aanpassen.

   Voordeel nummer 4: Hoewel je het niet vaak openlijk ziet (dat hoeft ook niet, het is soms ook pijnlijk): zonder dat het je kleerscheuren oplevert, je ongelijk kunnen toegeven: kan in de niet MSM, en is taboe in de MSM. En daardoor blijft de MSM steken in oude gebruiken, is ze hopeloos verouderd, terwijl de niet MSM door het inzien van gemaakte fouten, al dan niet openlijk toegegeven, kan leren van haar fouten en zichzelf kan verbeteren (als ik kijk naar hoe ik een jaar geleden schreef en dacht over bepaalde zaken en nu, zie ik verbetering bij mezelf). De MSM=status quo en rust roest.

   Maar het prettigst van de niet MSM tov de MSM (voordeel nummer 5) vind ik de mogelijkheid tot plaatsen van berichten, wat binnen de MSM alleen kan als je hetzelfde denkt als de MSM, en het daardoor daar een galmkast wordt, terwijl het binnen de niet MSM een orkest kan worden, hoewel het er niet altijd even zuiver klinkt. Om met een kritische noot te eindigen. En die noot, JA, is heel Freudiaans. Hahaha.

   Verwijderen
 23. Vrijwel ongemerkt, want als de Russen niet in de zeik gezet kunnen worden hoor je de NOS niet, moet Bellingcat terugkomen op z'n verzinsels dat MH 17 werd neergeschoten door de 53-ste Brigade:

  https://twitter.com/AricToler/status/821351812829683712

  Een paar dagen geleden twitterde Aric Toler nl aan kamerlid Omtzigt

  "We never said that Russians definitely shot them down, but they definitely provided the weapon for it"

  https://twitter.com/AricToler/status/821351812829683712

  Begin vorig jaar meldde de Staatsomroep nog triomfantelijk met een verwijzing naar de 53-Brigade 'dit zijn de daders' en het JIT haakte daar bij aan. Na 2,5 jaar 'onderzoek' dus nog geen steek verder.

  Kwam dat even goed uit dat het JIT maar liefst drie maanden nodig had om vast te stellen dat de in oktober aangeleverde radarbeelden niet goed leesbaar waren.

  http://nos.nl/artikel/2155264-russische-radarbeelden-mh17-niet-goed-leesbaar.html

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Citaat uit stuk van Dawg: "We never said that Russians definitely shot them down, but they definitely provided the weapon for it"
  Nu, dan is er een probleem, want bijvoorbeeld België is een grote wapenexporteur, FN in Herstal, dus alle doden die door die wapens zijn gevallen is dat dan de schuld van België?
  En zullen we het ook eens hebben over al die Amerikaanse wapens die overal over de hele wereld rondzwerven met God weet hoeveel doden tot gevolg. Allemaal de schuld van Amerika? (eigenlijk wel, maar daar gaat het nu niet over)

  Hoe gaat het JIT dit oplossen nu ze Rusland niet meer rechtstreeks als schuldige kunnen aanwijzen?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @ Matt

  "Hoe gaat het JIT dit oplossen nu ze Rusland niet meer rechtstreeks als schuldige kunnen aanwijzen?"

  Ja, dat is natuurlijk de grote vraag nu.

  Januari meldde Bellingcat nog dat ze een groep van circa 20 personen in beeld hadden afkomstig van het 53-ste en de presentatie van het definitieve OvV werd het verhaal van Bellingcat opgeleukt met 'afgeluisterde telefoongesprekken, maar waar het JIT nu staat is me niet duidelijk. Het lijkt er op dat de SBU en het JIT elke een eigen kant op aan het gaan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat houd dus in dat bij twijfel een verdachte altijd vrijspraak krijgt.
   Rusland gaat dus vrijuit, maar dat betekend niet dat het is opgelost want er is nog een grote verdachte die zich, door inmenging in het onderzoek, op de achtergrond heeft kunnen houden en dat is Oekraïne zelf. Er zijn ook al sterke aanwijzingen dat die hele taps vervalst zijn, de zogenaamde route van de buk niet kan kloppen, het verdachte uitvallen van hun radars op een cruciaal moment enz.
   Als nu gaat blijken dat Trump zijn steun terug trekt uit Oekraïne dan hebben ze daar een probleem, en Nederland zeker, want hoe kunnen ze aan ons uitleggen dat ze Oekraïne gesteund hebben onder valse voorwaarden, en eigenlijk een zware misdaad (moord op bijna 200 mensen) hebben gepleegd, want een misdaad steunen, ervoor zorgen dat deze misdaad niet aan het licht komt en de dader beschermen weegt net zo zwaar als de misdaad op zich.
   Ik hoop dat hier nog duidelijkheid in komt vóór de verkiezingen want het kan heel bepalend zijn voor het volk of ze weer een stem geven aan een stelletje leugenaars en bedriegers.
   Ik heb te doen met jullie.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Uittreksel uit een artikel van Robert Parry.

   Hier wil ik bij vermelden dat Rutte altijd gezegd heeft zich niet met het onderzoek te willen bemoeien voor het gevaar dat het onderzoek een 'politiek karakter' zou krijgen. Ik denk dat het inmiddels duidelijk is dat je Rutte's uitspraken altijd op een goudschaaltje moet wegen!

   No Slam Dunk

   Obama and his team also concealed evidence* about who was behind the shoot-down of Malaysia Airlines Flight 17 over eastern Ukraine on July 17, 2014. Though I was told that some U.S. intelligence analysts had determined that a rogue element of the Ukrainian military had fired the fateful missile, Obama withheld the intelligence community’s findings while the guilt was pinned on Russia.

   Early last year when the father of the one U.S. citizen killed among the 298 dead on the flight was begging ** the U.S. government to open its files, a well-placed intelligence source told me that the request was given serious consideration but was rejected because the truth would “destroy the narrative,” which had made Russian President Vladimir Putin the villain and thus was a key factor in justifying the New Cold War.

   By withholding the U.S. intelligence evidence, Obama gave the MH-17 murderers more than two years to get away and cover their tracks – and allowed the disreputable Ukrainian intelligence service, the SBU, to take control of the supposedly “Dutch-led” investigation and thus steer the conclusions in support of the anti-Russian propaganda narrative. [See Consortiumnews.com’s “Troubling Gaps in the New MH-17 Report”*** and “The Official and Implausible MH-17 Scenario.”]****

   https://consortiumnews.com/2017/01/27/donald-trump-and-his-magic-mirror/

   * https://consortiumnews.com/2016/01/15/mh-17s-unnecessary-mystery/

   ** https://consortiumnews.com/2016/03/25/kerry-balks-at-supplying-mh-17-data/

   *** https://consortiumnews.com/2016/09/28/troubling-gaps-in-the-new-mh-17-report/

   **** https://consortiumnews.com/2016/09/29/the-official-and-implausible-mh-17-scenario/

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 27. Hier een leuk stukje van Fiona:

  http://worldunity.me/trump-verwijderd-dapl-pijplijn-weg-van-tribal-land-en-bouwt-het-met-amerikaans-staal-indianen-blij-maar-msm-zal-het-niet-rapporteren/

  Dat Trump blijkbaar ook problemen kan oplossen is voor de MSM blijkbaar niet zo interessant, want anders was dit item ook wel op het journaal geweest.

  Niet dat ik helemaal achter Trump sta, want discriminatie op geloof is een gevaarlijke weg. Het zal juist nog meer haat oproepen en de gevaarlijksten hierin laat hij juist wel binnen.
  Wat is hij nu: een racist of een soortist?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet goed dat die pijpleiding wordt gelegd.
   Wel goed dat Trump de Indianen ontziet.

   Is hij een racist?
   Hij weigert mensen met een bepaald geloof, uit bepaalde landen.
   Niet mensen van een ras.

   Matt, de essentie van 'het leven' is de mogelijkheid om te overleven.
   Elke soort doet dat op zijn eigen manier. Sommigen eten planten, anderen eten andere dieren.
   Het eten van andere dieren is even natuurlijk als het eten van planten, maar we vinden het moreel veel moeilijker.

   Een ras heeft diverse varieteiten: groepen die onder invloed van de verschillen in biotoop waarin ze evolueerden, ander gedrag vertonen.
   Ook de homo sapiens bestaat in meer varieteiten,die we gewoonlijk rassen noemen. Drie hoofdrassen ( caucasiers, mongoloïden en zwarten) en talloze ethniën.

   Sommigen zijn vredelievender dan anderen. Sommigen hebben tolleranter instincten dan anderen. Dat we allemaal hetzelfde zijn is een leugen die de agenda dient van hen die de leugen verspreid hebben. ( Lijkt me nog logisch ook).

   Enkelen hebben hun eigen 'karakter' gevormd met behulp van een cultuur die ze zelf hebben ontwikkeld.
   Eén zo'n groep blijkt verantwoordelijk voor bijna alle oorlogen die we ons herinneren. Ze richten onvoorstelbaar veel ellende aan. Maar ja, ze schrijven onze kranten en bepalen dus wat wij van de wereld denken te weten.

   Verwijderen
  2. Jan, hier kun je hemelsbreed nog jaren over discussiëren. Die 'enkelen' die, volgens jou overal voor verantwoordelijk zijn hebben in de evolutie precies evenveel kansen gehad als welk ander mens dan ook. Misschien hebben ze een bepaald gen wat hun net dat tikje slimmer maakt.
   Mijn mening hierover is een heel andere discussie, hier nu niet van toepassing.
   Ik vind sommige antwoorden op dit blog al zo lang dat het beter als (e) boek kan worden uitgegeven.
   Wat ik met mijn vraag over racisme bedoel is dit: Je hoort wel eens vaker zeggen dat bepaalde groepen van mensen zichzelf aanduiden als "ons soort mensen". Vraag het maar aan de adel.
   Zijn die beter? Zijn zij racistisch?
   Jij hebt het altijd over een bepaalde groep Joden. Ben jij ook racistisch? Of is het soortischtig?

   Verwijderen
  3. Trump gaat hier volgens mij ook gebukt onder de hasbara propaganda. Een groot schandaal komt hem echter altijd goed uit echter, en die immigratiestop duurt ook maar 100 dagen.

   Wat suspect is is de afwezigheid van Saoedi op de lijst. Moslims weren en inwoners van het salafistische koningkrijk niet???

   Het is waar dat wij als westerlingen geen goed zicht hebben op de kleine salafistische fractie onder de moslims uit deze landen. Het zijn landen waar het westen zeer destabiliserend bezig geweest is, en waar enkele % een grote, actieve haat tegen ons heeft. Maar het is een misvatting om in de golfstaten over het hoofd te zien, ook al was daar geen directe oorlog. Voor de rest heeft Trump een beetje gelijk, en is de enige remedie non interventie, en een generatie wachten.

   Omdat IS toch bestreden moet worden, maar daar maar 2 generaties van...

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Matt schrijft:
   "Misschien hebben ze een bepaald gen wat hun net dat tikje slimmer maakt."

   Dat in elk geval. Omdat ze het boek al heel erg lang geleden als essentieel onderdeel van hun cultuur adopteerden.
   En de interpretatie van teksten en de spin die je aan een tekst kan geven al enkele duizenden jaren als IQ test gebruiken voor jongens.

   De slimste jongens huwen met de rijkste dochters.

   Dat noemen we, als het over dieren of planten zou gaan: kweken op bepaalde eigenschappen die je wil hebben.

   Ik heb zelf het idee dat ik dit hier al 10 maal heb uitgelegd, en dat het dus wel bekend zou zijn bij de vaste lezers.
   Maar vermoedelijk strijkt het tegen de haren in en wordt het niet bewust 'opgenomen' door de lezer.
   Tja, als je onwetend wil blijven is dat je goede recht natuurlijk.

   Maar je wil niet onwetend blijven. Nee,natuurlijk:
   Je durft dit soort zaken gewoon niet onder ogen te zien. Men heeft je geïndoctrineerd met de gedachte dat dit boosaardige gedachten zijn. Dat dit vreselijk is, want 'discriminatie! '

   Prachtig eigenlijk: het meest discriminerende volkje op deze wereld is er in geslaagd om ons àllemaal doodsbang te maken dat we ons zouden bezondigen aan discriminatie.

   Gevolgen: een gen voor iconoclasme.
   En een gen voor 'het met de kop tegen de muur slaan van een of ander klein landje dat niet wil luisteren." ( Zoals Neocon Michael Ledeen het in zijn boek omschreef).

   Of, zoals Seymour Hersh het omschreef: De Neocons zijn een groepje dat streeft naar permanente revolutie.

   Of, zoals Kevin MacDonald zegt: Het is een cultuur van kritiek.
   Die is door het 'kweken' (dus niet door natuurlijke evolutie, maar door een gericht koppelen van bepaalde erfelijke eigenschappen) ontstaan.

   Hoe dan ook: de ellende is erfelijk.
   Dat is niet af te wenden met het toe-keren van de andere wang.
   Als je dat doet kan je net zo goed meteen je eigen kinderen om het leven brengen. Want daar zal het op de lange duur toch op neer komen, dat afwenden van het hoofd: als je de ernstige bedreiging niet onder ogen wil zien. Die atoombom gaan ze gooien. Twijfel daar maar niet aan.
   NB: Let wel: de atoombom bestaat al 70 jaar. Maar nog in 1963 waren er bij een bank op Wall Street ( ik meen Citybank) geen joodse medewerkers toegelaten.( Dit als illustratie van de verhoudingen destijds.)
   De invloed van de joden is sinds 2001 fantastisch toegenomen.
   Daarom is het nu veel gevaarlijker dan 50 jaar geleden.

   Verwijderen
  6. Toevoeging.
   Matt schrijft:
   --
   Vraag het maar aan de adel.
   Zijn die beter? Zijn zij racistisch?
   Jij hebt het altijd over een bepaalde groep Joden. Ben jij ook racistisch? Of is het soortischtig?

   --
   Ja, de adel is beter: ze zijn in staat meer te bereiken op de criteria die men belangrijk vindt. Het zit in de term vervat.
   Als je iemand aan duidt met 'adel' dan zeg je : de betere van de populatie.
   Bijv: 'Hij behoort tot de adel van de Nederlandse architecten.'

   Matt, wat is 'soortistisch'?

   Ben ik racistisch?

   Ik denk dat mensenrassen verschillende eigenschappen hebben. Sommigen kunnen heel goed de sprint lopen (west Afrikanen). Anderen heel goed de marathon ( Oost Afrikanen) . Etc. etc.
   Dat zijn allemaal taboe-feiten voor de niet racisten. Maar wel feiten.

   Ben ik racistisch in de betekenis van : dat ik een bepaalde verwachting heb als ik iemand van een bepaald ras ontmoet.
   Ja.
   Handel ik daar naar? Ik doe mijn uiterste best om de persoon een faire kans te geven.
   Heb ik ooit onnodig mensen negatief benaderd op basis van hun ras? Nooit als deze mensen zwakker zijn dan de rest.(*)
   Wel als de mensen sterker zijn dan de rest en een gevaar vormen voor de rest. (*)
   Verder: ben je racistisch als je jouw eigen ras bekritiseert?

   (*)Lafaarden trappen naar beneden. Ik trap naar boven soms.

   Verwijderen
  7. Jan vraagt: " Matt, wat is 'soortistisch'? "

   Je kunt mensen verdelen naar hun huidskleur en daarmee krijg je het onderscheid tussen rassen. Maak je dat onderscheid in die zin dat het ene ras beter zou zijn dan een ander ben je racist.
   Je kunt ook mensen onderverdelen naar soort, zoals ik al aangaf dat de adel denkt dat zij een verhevener soort mensen zijn dan , in hun ogen, het gepeupel. In Israël denkt men toch ook dat zij verheven zijn boven alle andere mensen en dan maakt het niet eens uit wat voor kleur die hebben, en daar heb ik dus de term soortisch uit gehaald als woordspeling op racistisch.

   Verwijderen
  8. Ja, de adel is beter: ze zijn in staat meer te bereiken op de criteria die men belangrijk vindt. Het zit in de term vervat.
   "Als je iemand aan duidt met 'adel' dan zeg je : de betere van de populatie.
   Bijv: 'Hij behoort tot de adel van de Nederlandse architecten.' "

   Wacht even, het Oudgriekse "hybris" is ook een vorm van het jezelf verheven voelen boven anderen. Het gaat o.a. gepaard met overdreven trots,
   hoogmoed, overmoed, grootheidswaanzin, brutaliteit, onbeschaamdheid.

   Dit blijft overigens niet beperkt tot de adel, ook andere levensvormen onder de adel of voelen zich verheven tot de adel, kunnen er last van krijgen!

   Verwijderen
  9. Matt,
   de meeste volken vinden zichzelf - diep in hun hart- toch net iets beter dan andere volken.
   Ze vinden altijd wel een aspect waarin ze mogelijk iets beter zijn, en gaan daar dan veel belang aan hechten.
   De meeste ouders zijn niet erg enthousiast als kinderen buiten de 'eigen groep' huwen. En 'groep' kan dan betekenen: ras, geloof, sociale status.
   Nou, als hun dochter één trede hoger huwt, danvinden ze dat meestal nog wel aardig.
   Maar als het drie treden hoger is, voelen ze zich niet prettig.
   Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat elke groep zichzelf toch wel 'de beste' vindt. Een eenvoudige arbeider is trots dat hij geen zakkenvuller is en geen uitbuiter.

   Joden zijn dus wat dat betreft niet zo anders dan de rest. Maar in hun religie wordt het beter zijn (exceptional) wel heel expliciet benoemd, en ze geloven dat ze de wereld een betere plaats moeten maken ( Tikkun Olam) en daarbij mogen best doden vallen ( The King's Torah).

   Verwijderen
  10. "Maar als het drie treden hoger is, voelen ze zich niet prettig."

   Vader Jorge Zorreguieta
   Moeder Maria del Carmen Cerruti

   Och, arme.

   Verwijderen
  11. Het verhevenheidscomplex van brahmanen, joden, royals etc. kan slechts bestaan wanneer ze een minderheid zijn.

   Dat geeft de andere mensen altijd de mogelijkheid buiten de mainstream te blijven, en zo enclaves van onafhankelijkheid in stand te houden. In tijden van zware oppressie door het hoofd niet boven het maaiveld te steken. Dat is hier niet het geval, maar bv in de Oekraine wel.

   Verder een waargebeurd verhaal over ´superieure´ rassen:

   Tijdens de groene revolutie werden er nieuwe rassen rijst met veel hogere opbrengst veedeld. Bij veredeling neemt de genetische diversiteit sterk af: zo kan men bij plofkippen organen transplanteren zonder afstoting. Daardoor werd de nieuwe rijst ziektegevoelig, In een poging de resistentie te verbeteren werd de nieuwe rijst gekruist met een wilde vorm. Afgezien van resistentie werd ook de opbrengst GROTER!

   Teveel intelen leidt uiteindelijk tot verval en kwetsbaarheid. Ook al zitten er zeer goede genen, zoals bij het Britse koningshuis, waar ze 100+ jaar oud worden zonder dementie.

   Verwijderen
  12. Rootman,
   ik denk dat U hier over F1 hybriden spreekt. Dat zijn zaadjes die ontstaan door het kruisen van mannetje ras A en vrouwtje van ras B. Het zaadje dat ontstaat geeft een plant C met byzondere eigenschappen ( die de boer en consument waardeert). Maar CF kan zichzelf niet voortplanten. Je moet de zaadjes van plant C ten eeuwige dagen blijven 'maken' door A met B te kruisen.

   Mensen kun je dus niet vergelijken met de planten die de groene revolutie veroorzaakten.

   De plofkip zal geen F1 zijn, maar is wel doorgefokt op 21 eigenschap: heel snel voedsel omzetten in vlees. Maximale conversie. En het kan dan economisch uit om allerlei andere goede eigenschappen te verliezen.

   Dan heb je nog zoiets als 'genetic boost': Als een mens huwt met een persoon die genetisch erg van hem verschilt (zwart en blank bijvoorbeeld), dan is er kans dat het kind 'sterker' is. Ik denk: in geval je de sterke kanten van allebei de ouders hebt geerfd.

   Verwijderen
  13. Wat suspect is is de afwezigheid van Saoedi op de lijst. Moslims weren en inwoners van het salafistische koningkrijk niet???
   @Rootman

   ''Het meest controversiële aspect van de richtlijn is een inreisverbod van 90 dagen voor inwoners van zeven landen: Iran, Irak, Jemen, Syrië, Libië, Soedan en Somalië. Dit had Trump al een hele tijd geleden aangekondigd en sluit dus naadloos aan bij zijn verkiezingsbelofte.

   Reden hiervoor is dat de nieuwe Amerikaanse regering de achtergrond van deze reizigers grondiger wil controleren. In de lijst van zeven landen is er, uitgezonderd Iran, geen enkel land met een regering die kan garanderen dat de informatie die de VS opvraagt over reizigers betrouwbaar is. De komende 30 dagen komt er een onderzoek door het Department of Homeland Security om te kijken of er landen aan deze lijst moeten worden toegevoegd.''
   http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/opinie/1.2879137


   ''Opnieuw strenger voor Syriërs

   De stijlbreuk met het verleden is kleiner dan u denkt. De Syrische vluchtelingen werden door de Obama-administratie pas recent ontdekt. Tijdens de eerste tien maanden van 2016 werden er iets meer dan 13.000 toegelaten tot de VS. In 2015 waren het er 1.682, in 2014 – geen tikfout – 105 en in de jaren daarvoor nog minder. Nu komt er een tijdelijke stop op Syriërs.

   Trump heeft herhaaldelijk gezegd dat hij wil kiezen voor veilige vluchtelingenzones in de buurlanden rond Syrië. Hoe Trump een stop op Syriërs gaat verzoenen met het prioritair beschermen van kwetsbare vluchtelingen is een vraag die hij de komende maanden zal moeten beantwoorden. Daarbij gaat het sowieso meestal om christenen, die door de vorige administratie werden vergeten. Amper 0,5 procent van de toegelaten vluchtelingen waren christenen, 99,1% ervan waren soennitische moslims. De nieuwe regering zal nu voorrang geven aan de meest kwetsbare groepen: christenen en jezidi’s.
   Hysterische hypocrisie

   Tijdens Obama’s laatste dagen als president werden de regels voor Cubaanse vluchtelingen verstrengd. Vroeger werden ze erkend als vluchteling op het moment dat ze aan land kwamen in de VS. Obama schafte dit af. Het vasteland bereiken, is niet meer genoeg. Deze vluchtelingen worden nu gewoon teruggebracht naar Cuba. De vele protesten, Facebooktirades en moreel veroordelende tweets aan het adres van de oud-president heb ik gemist. Net zoals toen Obama een vluchtelingenstop uitvaardigde voor Iraakse vluchtelingen in 2011 en dat gedurende zes maanden. Zelfde verhaal bij het bouwen van een muur aan de grens met Mexico: de helft staat er al met dank aan Bill Clinton. Heeft u nog weet van protesten hier in Vlaanderen?''

   Verwijderen
 28. Breaking: Appears Trump Will Lift Sanctions Against Russia

  http://investmentwatchblog.com/breaking-appears-trump-will-lift-sanctions-against-russia/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En een stuntelende Robert van de Roer bij Één Vandaag.

   http://buitenland.eenvandaag.nl/tv-items/71785/wat_bespreken_trump_en_poetin_

   Verwijderen
  2. Wie is de stuntelende Robert van de Roer bij de snel verouderende liegnarciste Jojanneke? (in haar Goois accent: Jobert van de Joej) Dit mannetje zal wel even de criteria opnoemen waaraan Trump moet voldoen om een geslaagde president te worden.

   Mensen die woorden verzinnen zoals ´paniqueren´ dienen niet serieus genomen te worden. Hij zegt dat niet te doen, want McCain zou de sancties wettelijk maken. Hallo, de VS president heeft vetorecht, Duh!!!

   Een vriendschap zou ´meel naar en lastig worden voor Europa, vergeet niet dat er duizenden NATO troepen zijn gestationeerd. De eenheid van het westen staat op het spel.

   Memo voor deze man: U heeft uw update orders zeker nog niet gelezen! Stop uw gepruttel en gedraag u als een brave woordvoorder voor de VS vazallen. U wilt volgend jaar toch ook nog uw baantje?

   Verwijderen
  3. 3 dagen geleden verwachtte Paul Craig Roberts ook dat de sancties tegen Rusland zouden worden opgeheven, en hij vond dat voor Rusland geen groot voordeel.

   Nu zijn we al 2 dagen na het telefoongesprek, en er is nig niks opgeheven.
   Zou hetniet kunnen dat Trump en Putin het eens zijn geworden, samen, dat het voor beiden beter is om de sancties te handhaven? Dan is het verwijt dat Trump doet wat Putin wil, ook minder geloofwaardig.

   PCR: (op ICH)
   The real purpose of the sanctions was not economic. The purpose was to embarrass Russia as an outlaw state and to isolate the outlaw. Trump cannot normalize relations with Russia if he lets this insult stand.

   Therefore, the social media tweets are likely to be correct that Trump is about to lift the sanctions. This will be good for US-Russian relations, but perhaps not so good for the Russian economy and Russian sovereignty. The Western capitalists would love to get Russia deep in debt and to buy up Russia’s industries and raw materials. The sanctions were a partial protection against foreign influence over the Russian economy, and so the removal of the sanctions is like removing a shield as well as removing an insult.

   Verwijderen
  4. Het opheffen van de sancties legt een bom onder de neocon fractie. Trump zal dus timing toepassen. Wie weet moeten er eerst nog wat ministers etc.goedgekeurd worden.

   Het opheffen van de sancties zal niet zo snel effect hebben, maar wel het draagvlak van Putin vergroten. Er zullen heus wel wat beschermingsmaatregelen genomen worden om de ontluikende substitutie landbouw en industrie te laten floreren. Wie weet kost het Nabiulina haar baan.

   Verwijderen
  5. @ Rootman,
   ik heb altijd een groot zwak gehad voor Jojanneke.
   Maar inderdaad : de rimpeltjes komen ongenadig in beeld. Ik houd het op een belichtingsman met een off day.
   Ik weet echt niet wat me zo aan trekt in Jojanneke: haar slank figuur, haar rust en het idee dat ze stiekem plezier heeft met wat ze doet? Het licht-afstandelkijke.
   Ik mag haar wel, als verschijning.
   Dat ze liegt en narcistisch is kan ik niet bevestigen: het is mij niet opgevallen. Maar het kan best zijn. Ze zat eerst bij Powned, meen ik, en dat zijn ook mensen die ik qua 'goede eigenschappen' heel laag inschat.

   Verwijderen
  6. Ik ken Jojanneke slechts van het docudrama ´Jojanneke en de prostitutie' en kan daaruit zien dat ze vreselijk liegt, oa door gebruik van ´professionele slachtoffers, neppooiers, interviews met zeer partijdige ambtenaren, zwaar uit de context knippen van interviews en gebruik van allang gedebunkte cijfers. Om zoveel onzin een beetje geloofwaardig bij elkaar te rapen dat kost héél veel werk. Van haarzelf, want het was haar pet project (ze was ongeveer de helft van de tijd zèlf in beeld) Zelfs de EO vond het zo rammelen dat ze geen contract kreeg voor een vervolg. Er is heel veel kritiek van de belangenorganisatie red umbrella geweest.

   Wat je aantrekt in Jojanneke is een kleine plastisch chirurchische ingreep die ook bij spinmaster Jack de Vries is gedaan: Mondhoekjes liften zodat de persoon gaat lijken op een hoofdpersoon uit Disney films.

   Verwijderen
  7. ''Wat je aantrekt in Jojanneke is een kleine plastisch chirurchische ingreep die ook bij spinmaster Jack de Vries is gedaan: Mondhoekjes liften zodat de persoon gaat lijken op een hoofdpersoon uit Disney films''

   Ah weer wat geleerd ,dat is nou net wat me zo irriteerde aan die twee ,die arrogant grijnzende mondhoekjes.Zeker die de Vries kan ik niet uitstaan.

   Verwijderen
  8. Rootman,
   Opposites attract..

   Mijn mondhoeken staan juist heel treurig: naar beneden, alsof ik alles afkeur. En zo voel dat helemaal niet ( Geloof me, Joop!. )

   Ik zou wel in zijn voor een lift: zie ik er eindelijk neutraal uit.
   Maar ik denk dat dit niet kan...
   Je houdt me voor het lapje, toch ?

   Verwijderen
  9. Ik heb er zelf lang geleden, nav van Disney films ook wel eens aan gedacht; makkelijk om meer vrouwen in bed te krijgen. Maar ik vond het toch te hypocriet. Alles kan volgens mij, maar niet via het ziekenfonds. In de VS of latijns Amerika kun je volgens mij je mond desnoods omgekeerd er in laten zetten als je maar betaalt. Ze kunnen je zelfs horentjes geven!

   Verwijderen
  10. Ik zie Jack de Vries overigens niet als een karakter uit een Disney film. Jack de Vries is de karikatuur uit de Batman film "The Joker".

   Verwijderen
  11. Helemaal mee eens: er ligt een nauwe grens tussen cute en creepy!

   Verwijderen
 29. Sancties lopen in maart toch automatisch af?
  Waarom zou hij dan nu moeilijkheden op zijn nek halen?
  Putin basher Soros wordt ondertussen ook flink afgeremd
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-29/soros-ropes

  Andere Ruslandbashers worden op zijn Trupiaans uitgescholden.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-29/trump-slams-mccain-graham-stop-trying-start-world-war-iii

  The joint statement of former presidential candidates John McCain & Lindsey Graham is wrong - they are sadly weak on immigration. The two Senators should focus their energies on ISIS, illegal immigration and border security instead of always looking to start World War III.
  @Trumptwitter


  Denk dat ie in maart de sancties gewoon laat verlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Trump ontmaskert de hypocrisie van het establishment

  snipje:

  "Postmodernisme: proberen het goede te doen is tijdverspilling Postmodernisme is de bron van de nadruk die onze cultuur legt op authenticiteit en de minachting die het heeft voor onechtheid. Want als de enige waarheid ter wereld is dat alle waarheid en moraliteit relatief zijn, dan is iedereen die iets anders beweert hetzij een idioot, hetzij een oplichter. Vandaar de hedendaagse aantrekkingskracht van de antiheld en het verdwijnen van de traditionele held."

  https://opiniez.com/2017/01/29/trump-ontmaskert-de-hypocrisie/

  Achtergrondartikel over de hoe onze postmoderne moraal de ene helft van de bevolking Trump doet zien als een soort moderne Tijl Uylenspiegel en de ander helft in een voortdurende staat van gekwetste morele superioriteit achterlaat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bijvoorbeeld:

   http://www.volkskrant.nl/binnenland/rutte-is-tegen-amerikaans-inreisverbod-uit-moslimlanden-en-betreurt-het~a4455027/

   https://www.dhs.gov/news/2016/02/18/dhs-announces-further-travel-restrictions-visa-waiver-program

   Verwijderen
  2. Waar maken ze zich eigenlijk druk om, Obomba had al in 2011 precies dezelfde landen de wacht aangezegd met in-reis problemen naar de States.
   Nu herhaalt Trump dit en de hele wereld valt over hem heen, maar toen Obomba dat deed hoorde je nergens iets.
   |Het zoveelste bewijs dat de MSM tegen Trump is en ik geef hem dan ook groot gelijk dat hij de MSM als oppositie, een tegenstander dus, ziet

   Verwijderen
  3. {Sancties lopen in maart toch automatisch af?
   Waarom zou hij dan nu moeilijkheden op zijn nek halen?}

   Een slimme opmerking! Maar ik denk toch dat hij het eerder gaat doen: hij blijkt er een plezier in te hebben zijn opponenten tot wanhoop te drijven:

   Het Clinton/ Soros kamp stookt over alles wat Trump doet verontwaardiging, maar voor een meerderheid neemt juist zijn approval rating toe!

   Een ideale situatie om bijna met alles weg te komen: de critici zijn immers al verzadigd wat betreft verontwaardiging!

   Dat geeft het Trump kamp nagenoeg vrij baan. Ik ben zelf geen fan; veel wat hij doet kan echt niet volgens het recht, etc. Maar ik denk dat hij noodzakelijk is in een transitie uit het totaal corrupte systeem.

   Of ik zijn visie dan zo geweldig vind? Nee!

   Verwijderen
 32. http://www.volkskrant.nl/binnenland/cultuurblog-ook-syrische-witte-helmen-dreigen-oscars-te-missen-door-inreisverbod~a4446851/

  YES! Weer een puntje voor Trump!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet te geloven dat de Volkskant het propagandaverhaal van de White Helmets onverstoorbaar blijft pushen.

   Dan moet het inderdaad maar zo: puntje voor Trump.

   Verwijderen
 33. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Meet the opportunists

  Flashback 2006: Senators Clinton & Obama Vote For Secure Fence Act, Bush Signs Bill
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-30/flashback-2006-senators-clinton-obama-vote-secure-fence-act-bush-signs-bill

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Is dit echt of hoax?

  http://www.informationclearinghouse.info/46332.htm

  Over het schattige 8-jarige zusje van Al Awlaki, gedood in een 'raid' die uitgevaardigd was door Trump.

  De NYT en intercept gaan door het lint (wat mij doet vermoeden dat het een hoax is). Maar Moba en ICH melden dit ook, en sites vertrouw ik over het algemeen wel 'at face value'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eight-year-old Anwar al-Awlaki, the daughter of U.S.-born Yemeni preacher and al Qaeda ideologue Anwar al-Awlaki, was among the children killed in the raid, according to her grandfather.

   http://uk.reuters.com/article/uk-usa-yemen-qaeda-idUKKBN15D094

   Verwijderen
  2. Overigens...

   EXCLUSIVE: Al Qaeda Leader Dined at the Pentagon Just Months After 9/11

   http://www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months.html

   Dining with the enemy: Al Qaeda leader linked to 9/11 hijackers 'was invited to the Pentagon for lunch after attacks'

   Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1322397/Al-Qaedas-Anwar-Al-Awlaki-invited-Pentagon-lunch-9-11-attacks.html#ixzz4XHcVWPYh

   Qaeda-Linked Imam Dined at Pentagon after 9/11

   http://www.cbsnews.com/news/qaeda-linked-imam-dined-at-pentagon-after-9-11/

   Verwijderen
  3. Willem
   ''In a Facebook post, Nawar’s uncle and former Yemeni Deputy Minister of the Environment and Water Resources, Ammar Al-Aulaqi said: “[Nawar] was shot several times, with one bullet piercing her neck. She was bleeding for two hours because it was not possible to get her medical attention.”

   “As Nawar was always a personality and a mind far older than her years, she was reassuring her mother as she was bleeding out; ‘Don’t cry mama, I’m fine, I’m fine’,” Ammar’s emotional post continued.

   “Then the call to the Dawn prayer came, and her soul departed from her tiny body.”''

   Facebook post,en al die details die die oom geeft,maken me wel een beetje wantrouwig.

   Verwijderen
  4. Maar goed ,het kan waar zijn .Nobelprijswinnaar Obama heeft per slot van rekening haar broer Abdulrahman ook al om zeep geholpen...

   Verwijderen
  5. Dank Paul, dank Joop, voor jullie gedachten en aanvullingen. In de gedachte: onschuldig totdat het tegendeel is bewezen doe ik het zusje Al Awlaki verhaal af als FAKE. Op Facebook staan nou niet de meest geloofwaardige verhalen en de dood van het zusje, leest als een Griekse tragedie (te literair)

   Verwijderen
 37. Net weer DWDD ,tafelgesprek met journalisten ,uiteraard allemaal tegen Trump.
  Een voelde zich depressief door Trump's maatregelen ''Zijn jullie dat nu ook niet?"
  Man man wat een armoe.

  Democratenbaas Schumer acteerde emotie met huilsnik op het journaal ivm inreisverbod.

  Trump :''Totaal ongeloofwaardig ,welke toneelschool is ie geweest?"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.politico.com/story/2017/01/trump-chuck-schumer-tears-234362

   Verwijderen
  2. Ik denk dat minister Asscher het nòg bonter maakt: http://www.joop.nl/opinies/trump-en-complot-amerika

   Verwijderen
 38. Blik op NOS ,kersverse editie, 100% fair and balanced agitprop berichtgeving
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/nos_misbruikt_kindertjes_bij_trump_bashing.html

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Het monster doet zelfs al iets voor vluchtelingen...
  ''Trump and King Salman discussed joint efforts to fight terrorism and how to address the civil war in Syria and the conflict in Yemen.

  “The President requested and the King agreed to support safe zones in Syria and Yemen, as well as supporting other ideas to help the many refugees who are displaced by the ongoing conflicts,” the White House said in a statement.''
  http://thehill.com/homenews/administration/316767-trump-speaks-with-saudi-king

  BeantwoordenVerwijderen
 40. PCR zegt het weer het duidelijkst van allemaal:

  Bannon is correct that the US media—indeed, the entire Western print and TV media—is nothing but a propaganda machine for the ruling elite. The presstitutes are devoid of integrity, moral conscience, and respect for truth. https://www.rt.com/usa/375271-bannon-trump-media-cnn/ Read the comments in which morons define freedom of the press as the freedom to lie to the public.

  Who else but the despicable Western media justified the enormous war crimes committed against millions of peoples by the Clinton, Bush, and Obama regimes in nine countries—Afghanistan, Iraq, Libya, Pakistan, Yemen, Syria, Somalia, Palestine, and the Russian areas of Ukraine?

  Who else but the despicable Western media justified the domestic police states that have been erected in the Western world in the name of the “war on terror”?

  Along with the war criminals that comprised the Clinton, Bush, and Obama regimes, the Western media should be tried for their complicity in the massive crimes against humanity.

  The Western media’s effort to sustain the high level of tension between the West and Russia is a danger to all mankind, a direct threat to life on earth.

  Met een prachtige cartoon: http://russia-insider.com/en/politics/media-now-political-opposition/ri18749

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Misschien is de toch wel belligerente houding van Trump te verklaren uit het feit dat het congress (house + senate) nog slechts weinig kabinetsleden heeft benoemd. Als ze gaan saboteren, zoals de republikeinen bij Obama deden, kunnen ze het krijgen: een president die dictatoriaal per decreet reageert. Dan zijn zelfs de juridische foutjes daarin te passen: Trump kan de trage goedkeuringsprocedure daarvoor verwijten.

  Dit alles versterkt mijn stelling dat een olicharchie slechts gebroken kan worden door illiberale democratische leiders. Mèt alle risico´s van dien. Dit was al zo in het oude Rome.

  Daarom zie ik voorlopig meer leiders als Putin, Trump, Orban en le Pen opstaan.

  Zoals gezegd, er zitten betere en mindere kanten aan. Het grootste gevaar is nepotisme, want dan zit je opnieuw in een olicharchie. Of kortzichtigheid van de leider, zoals bij Mugabe, die een heel land kan verwoesten. Maar dat deed de sociaal democratische (olicharchische) partij PASOK ook in Griekenland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman,
   Hij is helemaal democratisch gekozen.
   Die Yanks voeren oorlogen en doden miljoenen mensen onder het motto: Jullie MOETEN democratisch.
   We gaan er dus van uit dat ze allemaal hun systeem democratisch vinden. ( Niet zeuren dus over popular vote.)

   Deze president DOET wat hij de kiezers beloofde.
   Het volk moest in vreugde demonstreren, niet in boosheid: waar kom je dat nog tegen, dat iemand wèl zijn belofte houdt!

   We zien de verliezers, maar die hebben dus geen respect voor de democratie: ze hebben geluk dat ze niet in een ander land wonen, want dan zou de VS komen en hen wel eens even mores ( doorstrepen) nee: democratie leren.

   @ Rootman (2)
   Het gaat bij een leider maar om 1 ding: 'heeft hij het hart op de goede plaats of niet'.
   Wil hij het beste voor het HELE volk , of alleen voor zijn vrienden en de mensen die hem in power kunnen houden.

   Oligarchie, democratie, dictatuur, persvrijheid: het zal me worst wezen.

   Verwijderen
 42. Als de oproer in de VS vanwege 'Trump' een rouwreactie betreft waarbij mensen uit woede liever Trump 'op de bek slaan', dan om het fenomeen te begrijpen dan zijn we nu in fase ii van die rouwreactie beland. Wat in zoverre klopt aangezien we in fase i de ontkenning hebben mogen aanschouwen in de aanloop tot de verkiezingen (meer dan 90% kans dat Hillary C. ging winnen, Trump de ultieme loser etc). In fase ii is daar de hysterie om Trump die 'slechts' het beleid van W en Obama voortzet (bouwen van hekken, Trump noemt dat muren bouwen, en immigratiestop uit oa Syrie door Trump, terwijl het oude beleid van Obama was om die mensen massaal uit te zetten). Maar wat dat los maakt bij de media die hun verlies en woede vervolgens proberen te draineren in Amerikaanse burgers om hen aan te zetten tot een revolutie, noem ik geen beheerst rouwproces.

  Waar dat eindigt, weet ik niet, maar klassiek zou zijn: bij fase iii depressie.

  Je hoeft maar te kijken hoe de vlag van de economie van de VS er bij hangt (op half stok) om te weten dat die fase er hoe dan ook ook aankomt voor meer dan alleen the 'deplorables' van HRC. Die fase binnen de rouwreactie is echt, en als de media ook maar een schrijntje van verantwoordelijkheid zouden hebben, zouden ze hun pijlen moeten richten op het bestendigen van de economie ipv het 'op de bek willen slaan' van Trump.

  En in 'dat op de bek willen slaan van Trump' schaar ik ook het 'verhaal' van gisteren (acht jarig zusje van Al Awlaki gedood in een schermutseling tussen Amerikanen en Al Qaida in Jemen... Wat deden die Amerikanen in Jemen???). Die ik af als zoveelste Banaa tranentrekker verhaal die de lezer moet slikken om daarmee de haat tot Trump verder te vergroten.

  Glenn Greenwald (die ik niet meer beschouw als onafhankelijk journalist), heeft daar gisteren een verhaal op de intercept over geschreven, waarbij hij impliciet (eerder deed hij dat ook al expliciet) Amerikanen oproept tot een revolutie. Wat, als je het mij vraagt, ontzettend slecht is voor een land en dan vooral voor haar inwoners (Burke's 'reflections on the revolution in France' in gedachten hebbende).

  Ik had een tegenverhaaltje geschreven in de comment sectie van the Intercept, maar die is naar ik vrees verdwenen tussen de comments van

  TRUMP IS EEN SCHOFT
  tot
  Wat een goed verhaal Glenn!

  Dus wilde ik het ook maar hier plaatsen...

  ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. If you like to understand the rise of Trump with numbers, I would like to recommend this paper from 2013 by Angus Deaton et al

   http://m.pnas.org/content/112/49/15078/F2.expansion.html

   Three main reasons of death in the 45-60 yrs old white non-hispanic US population

   1. 'Poisoning' (drugs)
   2. Suicide
   3. 'Liver disease' (alcohol)

   More numbers:

   If the white mortality rate for ages 45−54 had held at their 1998 value (just after NAFTA was implemented, and of just before many American soldiers were send for a crusade to Muslim countries) 96,000 deaths would have been avoided from 1999-2013.

   The US is also the only Western country where the average life span for the middle aged (non hispanic) white population has decreased since the early 1990s.

   In addition, declines in self-reported health and mental health, increased reports of pain, and greater difficulties with daily living show increasing distress among the US white population in midlife after the late 1990s.

   Hillary called these people 'deplorables'. But according to me, these people are in despair. Hence, Trump (and I am sure many would have voted Sanders if the DNC had not rigged the primaries).

   If you're not really into numbers, then there is also this essay where the author explains that HRC's deplorables are actually 'the unnecessariat'

   https://morecrows.wordpress.com/2016/05/10/unnecessariat/

   I don't know what to think about the reporting of the intercept on Trump. The message is clear, but hysterical. A bit more pianissimo would be nice, and similarly effective.

   Give American fellow citizens aka the deplorables a chance to live. By ending these horrible and money devouring wars in the Middle East

   Verwijderen
  2. Dit is goede informatie, Willem.
   Harde medische cijfers onthullen vaak de harde realiteit.

   Dank daarvoor.

   Verwijderen
 43. Volop in het nieuws, al die protesten tegen dat inreisverbod.
  Wat mij opviel in die beelden was die moslimvrouw met een hoofddoek in de kleuren van de Amerikaanse vlag.
  Nu ben ik er altijd van uit gegaan dat er een scheiding is tussen geloof en staat, maar dit beeld lijkt er op dat er hier geen onderscheid meer wordt gemaakt en er straks in Amerika de shaira wetgeving komt. Dat is toch uiteindelijk de bedoeling van de koran, de islam boven alle andere (democratische?) wetgeving.
  Ik kan het mis hebben met mijn interpretatie, dus corrigeer me maar indien nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Sorry Matt,
  je zit er zo ver naast dat ik eigenlijk geen zin heb om je dat uit te leggen. Even zelf wat voorzichtiger nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is nog maar de vraag of @Matt er zo ver naast zit?

   Uittreksel uit een EU document van 2009.

   13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognose van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;

   http://joostniemoller.nl/2017/01/intern-document-eu-gaat-60-miljoen-immigranten-hierheen-verschepen/

   Als wij het over rassenvermenging hebben om inteelt te voorkomen, zoals Wolfgang Schauble voor ogen heeft, zien wij het volgende op onze kijkbuis; immigranten die Europa binnenkomen bestaan voornamelijk uit mannen waarvan sommigen hun vrouw in het land van herkomst hebben achtergelaten maar wel hun zoon en/of dochter bij zich hebben. Als wij onze top democratische en geïntegreerde Marokkaanse burgervader uit de stad Rotterdam mogen geloven, laat hij zijn kinderen nooit met een westerling trouwen. Hoe moet dat dan met immigranten die nog niet zover geïntegreerd zijn als mijnheer Ahmed Aboutaleb?

   http://joostniemoller.nl/2016/06/machtigste-man-europa-revolutionaire-eugentische-plan/

   Verwijderen
  2. Overigens, hoe komen jonge moslim jongetjes aan de uitspraak; "Over 50 jaar zijn wij hier de baas."? Hebben zij dat van hun imam of van hun vader?

   Verwijderen
  3. @Joop, dat bedoel ik.
   En Jan, leg eens uit dat ik er zo ver naast zit.
   Past mijn beeld weer niet in jouw straatje?
   Ik gaf aan dat mijn voorbeeld uitnodigt tot discussie, maar jij breekt die bij voorbaat al af.
   Ik probeer me breed te oriënteren, en het beeld met die moslima, met een hoofddoek in de Amerikaanse vlag roept bij mij vraagtekens op, wat is hier de bedoeling van, want een geloof verspreid je niet op die manier, of het moet juist die opzet zijn. Ik heb nog nooit een Jood gezien met een keppeltje in de kleuren van de Israëlische vlag of een pastoor in zijn kazuifel in de kleuren van de Nederlandse vlag.
   Wilders wil niet voor niets zijn "kopvoddentaks".

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Ik begreep jouw "soortistisch" ook!

   Verwijderen
  5. Die moslima, met een hoofddoek in de Amerikaanse vlag, is als Frau Antje met strikjes van de Nederlandse vlag in haar haar. Beiden personen bestaan alleen in de reclame en moeten iets verkopen. In Nederland is dat kaas. In Amerika het idee dat Hiawatha eigenlijk een moslima was.

   Amerika is een land gebouwd op Moslima's, zoals Nederland op kaas. En Belgie, op bier, uiteraard. Alle drie zijn symbolen voor een samenleving die alleen in de reclame bestaat.

   Als je dat maar vaak genoeg herhaalt gaan mensen het geloven, is het idee. Maar ofschoon frau Antje onderdeel is van de inburgeringscursus (schat ik zo in), ben ik haar als Nederlander nog nooit tegengekomen. Dat geldt voor die Moslima met Amerikaanse vlag dito. Lambik zie ook nooit in Belgische kroegen (of hoe heet de Belgische variant van frau Antje)

   Verwijderen
  6. Willem, jij gaat er dus vanuit dat als je een reclame boodschap maar lang genoeg herhaalt deze op een gegeven moment als heel normaal wordt beschouwd.
   Dus de achterliggende gedachte zou dan zijn dat hoofddoeken als de normaalste zaak van de wereld bekeken moeten worden.
   Als ik graag hoofddoeken zie ga ik wel naar Marokko.
   Als mijn vrouw daar eerlijk behandeld wordt in haar vrijheid en met haar blonde haren in de wind kan lopen, dan zal ik de moslims ook gelijk behandelen.

   Nu zijn ze in Amerika al zo hard aan het protesteren en hier nu ook, maar ik zie geen enkel protest tegen kind-bruidjes, lichaamsverminking (m/v)besnijden), gedwongen afstand tussen man en vrouw, gescheiden zwemmen, en de minderwaardige positie van vrouwen in het algemeen bij de moslims. Waarom protesteren ze daar niet tegen?

   Ik kan me niet meteen het typische Belgische symbool voor de geest halen of het moet 'manneke pis' zijn.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Knip, verdeel en heers werkt alleen als tegengestelde partijen mekaar in de haren blijven vliegen.
   Hier ten lande hoeft dat niet het geval te zijn, mits de nieuwkomers hier zich aanpassen aan onze levensstandaard, net zoals wij ons ook moeten aanpassen als we in een ver buitenland aankomen.
   Het gaat fout als men in een ander land de eigen gewoontes persé wil opdringen.

   Verwijderen
  9. Hier een keppeltje in de vorm van een Israelische vlag:

   https://www.google.nl/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fs-media-cache-ak0.pinimg.com%2Foriginals%2Fa4%2F14%2Fde%2Fa414de0c88cae2a97cd4204c72234daf.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.com%2Feminentone2001%2Fkippahs-and-more%2F&docid=274yac5qIEEG_M&tbnid=d9soxJrUa6evbM%3A&vet=1&w=350&h=350&bih=608&biw=1229&q=jarmulka&ved=0ahUKEwi_9pXu6-zRAhVBWxoKHcD5Bws4ZBAzCDwoOTA5&iact=mrc&uact=8

   Op dit moment loopt half Amerika op straat om toegang te eisen voor moslims.
   Als moslimvrouw kun je jouw dankbaarheid jegens dit Amerika uiten door de twee symbolen te combineren: hèt moslim symbool de hoofddoek, met hèt symbool voor Amerika: de vlag.

   Iedereen begrijpt dat er geen enkele moslim in heel Amerika is die nu, op dit moment, tegen de Amerikanen wil zeggen dat de moslims straks Amerika zullen overheersen. Ondenkbaar.

   Ook op een ander moment niet: minder dan 1 % van de Amerikanen zijn moslim, en dat zijn dan meestal nog zwarten. Die zullen nooit de VS kunnen controleren.

   Dom. dom. stom stom.

   Verwijderen
  10. In de jaren 80 heb ik veel met Turken gewerkt. Tot tevredenheid. Maar ik was ook verontrust. Van de 21 jonge huwelijken die ik kende, waren er 19 waarvan ééen partner was geïmporteerd uit het land van oorsprong.
   Eén Nederlands ouderpaar krijgt twee kinderen, en dus 2 halve gezinnen. Idem voor de derde generatie. Als de vierde generatie geboren wordt, sterft de eerste. De popupatie is stabiel en bestaat ( schematsch) uti drie gezinnen.
   Een Turks ouderpaar heeft vier kinderen, die 4 gezinnen vormen, die in de derde generatie dus met 16 gezinnen aangroeien. Bij de vierde generatie is er 1 paar overleden, en zijner er aanwezig: 4 + 16 + 64= 84 gezinnen.
   Dus na 80 jaar heb je 3 Hollandse gezinnen en 84 Turkse gezinnen.
   Ik rekende het iedereen voor, maar ik was een fascist, zei men, en daarmee was de kous af.
   Dat was dus 1990 ongeveer.
   En nu, nu komt Matt mij met zijn kletskoek om de oren slaan? Hou toch op.


   Verwijderen
  11. Bij Verdeel en Heers heb je 3 partijen nodig: Twee vechtende honden en één die met het been weg loopt.
   Onze joodse vrienden hebben er àlles aan gedaan om hier de moslims binnen te krijgen. Àlles.
   Vreemd natuurlijk, want de moslims zijn de erfvijanden van de joden.
   Dus wat zou hun hebben kunnen motiveren? Wat?
   Juist: Verdeel en Heers.
   Tegen een homogene autochtone bevolking begin je weinig. Tenzij die bevolking veel te stellen heeft met àndere lieden, zoals kutmarokkanen. Dan hebben ze even geen aandacht voor die ...joden.
   Logisch dus dat de joden er alles aan deden om onze contreien MULTI te maken. Denk aan Leon de Winter's boekje: "Handleiding ter bestrijding van extreem rechts." De Bezige bij. 1994. ISBN 9023434277.

   En nu ruien ze de zaak op.
   Nu zegt De Winter dat die moslims (die hij binnen wilde halen, en ik niet) duivels zijn.
   Duivels? Waar blijkt dat uit?

   Matt: Ik zag een hoofddoek met de Amerikaanse vlag.
   Joop: Een kind zei:""Wij zijn over 50- jaar hier de baas."

   Joop en Matt zijn dom, want ze verzinnen zomaar iets.
   Nee,correctie. Joop en Matt zijn slecht, want ze verzinnen zomaar iets lelijks en willen daarmee een onschuldige beschuldigen.

   Ik heb het al zo vaak uitgelegd.
   Als U het nu nog niet door heeft, dan zit ik mijn tijd te verknoeien.
   Als dat zo door gaat krijg ik weer vreselijke last van mijn hubris. En dan geef ik U de schuld.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. @Jan Verheul,

   Geweldig, hoe jij over jezelf kan vertellen, Jan, nu nog de vragen over de feiten die daadwerkelijk gebeurd zijn, zoals een 10-jarig moslim ettertje mij vertelde dat hij over 50 jaar de baas is hier en waar dat vandaan komt (moet je vast ergens gelezen hebben) of het EU document uit 2009 of de rassenvermenging van Wolfgang Schauble (is weer eens iets anders dan een Arisch ras maar wat is het verschil?) en dat alles door een joods complot?

   O, overigens ben ik niet joods, ik ben atheïst en ken waarschijnlijk wel het onderscheid tussen joden en zionisten, een vraag die jij nog steeds niet hebt kunnen beantwoorden en daar ben ik best wel een beetje "hybris" over.

   Verwijderen
  14. Zou het toevallig zijn dat de mensen die een tijdelijk inreisverbod hebben uit de dezelfde 7 landen komen die op het lijstje van Wesley Clark stonden?

   Verwijderen
  15. Ik begin @Jan Verheul steeds meer te zien als een naïef mannetje, net zoals de mijnheer hieronder in de video.

   Liberal left NGO, angry with Trump’s executive order, argues US is “not responsible for the crisis in Syria"

   http://theduran.com/liberal-left-ngo-angry-with-trumps-executive-order-argues-us-is-not-responsible-for-the-crisis-in-syria/

   Verwijderen
  16. Matt, ik vrees dat het zo met reclame werkt (boodschap herhalen in de hoop daarmee de consument te overtuigen om het produkt aan te schaffen, te geloven in de 'goedheid' van het produkt). Sigaretten maken je als vrouw onafhankelijk (slogan Edward Bernays), en als ik cruesli eet, echt waar, kan ik dat heel makkelijk associeren met een tropisch eiland waar een gelukkig gezin elke ochtend in een villa met prachtig uitzicht, goedgehumeurd, yoghurt met cruesli aan het eten is...

   En zo ben ik ook geprogrammeerd om te zeggen op Bonduelle... En Kruidvat ... En de belastingdienst ...., en Foutje ... Herkenbaar denk ik?

   Overigens dank voor het opmerken van die hoofddoek met vlag. Dat beeld irriteerde me mateloos, maar wist niet waarom. Of mijn reclame-duiding van dat portret de juiste is weet ik niet. Maar aangezien ik me op een zelfde manier irriteer aan reclame heb ik wel een oplossing voor mezelf gevonden: wegzappen!

   Verwijderen
  17. Jan, als je alleen maar wil lezen WAT je wil lezen, dan verwonderd het mij niet dat jouw 'hubris' weer opsteekt. Je hebt blijkbaar niet eens de helft wat ik schrijf gelezen. Wat is er mis met integratie? want daar pleit ik voor; aanpassen aan ons of gewoon niet komen.
   En oké Jan, je hebt een foto gevonden van een keppeltje. Vertel mij ook eens hoeveel niet Joden er in de Israëlische regering zitten?
   Waar sla ik je om de oren?
   En als je denkt dat je je tijd verdoet, prima, hou je dan stil.
   En laat ze maar allemaal binnen, kunnen we nog meer aanslagen verwachten. Krijg je daar ook buikpijn van?

   Voor knip, niemand stookt mij op. Wat er nu in Amerika gaande is vind ik zelf ook zwaar overtrokken. De verliezers van de verkiezingen zullen alles uit de kast halen om Trump hoe dan ook schade toe te brengen.
   Ik ga uit van mijn eigen standpunt en dat is dat ik niks tegen immigratie heb, maar me niet door andersdenkenden (qua geloof, want ik ben net als Joop atheïst) de wet wil laten voorschrijven en mij straks wil dwingen met mijn kont omhoog naar richting Mekka te bidden, of dat mij anders de keel wordt overgesneden.
   Persoonlijk ken ik wel enkele Moslims, maar als je de discussie over de koran wat opdrijft blijken ze niet zo gematigd te zijn zoals ze eerst voorwenden.

   Verwijderen
  18. Het heeft geen enkel nut om met Jop van gedachte te wisselen.
   Waarom niet?
   Omdat hij ELKE website die hem uitkomt gebruikt als onderbouwing van wat hij zelf denkt.
   Elke website?
   Het is nog erger. Veel erger.
   Hij is een 10 jarig moslim jongetje tegen gekopmen, en dat jongetje heeft uiiets gezegd. En nu is dat voor Joop een 'onderbouwing' van zijn mening dat de moslims van plan zijn om ons land over te nemen.
   1. Niemand weet of dit jongetje bestaat. Kan Joop ook niet meer aantonen: als bron waardeloos.
   2. Stel dat het echt is gebeurd, wat voor waarde heeft de uitspraak van een 10 jarig jongetje? NUL.
   3. Als ik mijn mening onderbouw met vele docuymenten die door joodse lieden geschreven zijn, dan maakt dat GEEN indruk op Joop. Nee, de Zwarte Piet is tòch machtiger volgens Joop.

   Conclusie: Elke seconde aan Joop besteed is volledig verloren tijd. Joop heeft geen enkel idee wat waarheidsvinding is, en hoe je dat nastreeft.


   Verwijderen
  19. Bert Koenders is overigens heel duidelijk in deze video. De aanslagen die in Europa door moslims zijn gepleegd komt niet door de open grenzen, het zijn de moslims die het doen. De simpele ziel.

   https://www.youtube.com/watch?v=b-2M7YDSAYA

   Verwijderen
  20. Matt,

   het maakt me niet uit dat je pro integratie bent.

   Je verzint een boosaardig plan bij een afbeelding die juist goedaardig is. En die zelfs onmogelijk boosaardig kan zijn, gezien de omstandigheid: zie mijn uitleg daarvan.

   Maar als je een link geeft waar ik die vrouw met hoofddoek met daarop de VS Vlag kan zien, dan weet ik misschien of je iets heel anders bedoelt dan je schrijft.

   Verwijderen
  21. Matt schreef:
   "En laat ze maar allemaal binnen, kunnen we nog meer aanslagen verwachten. "
   Valt wel mee, Matt.
   Sommige berichten zeggen dat uit die landen niet 1 terreur slachtoffer is voortgekomen in de VS.
   Elders hoorde ik: 90 doden sinds mensenheugnis.
   90. Sinds het begin der tijden.
   Vergelijk: Elke 2 dagen worden er in de VS 90 mensen vermoord.

   En laat ons maar niet bedenken hoeveel doden de VS elke dag in de rest van de wereld veroorzaakt. Dat is volgens een onderzoeker: meer dan 700. ( Sinds WO 2.)
   http://xevolutie.blogspot.nl/2017/01/583-amerika-heeft-20-miljoen-doden.html

   Ieder normaal wereldburger weet dat de VS het grote gevaar is, maar Matt denkt dat de mensen die door de VS zijn vermoord - getreiterd - en op de vlucht gejaagd, het gevaar vormen.

   Matt snapt het niet helemaal.
   Matt trapt in de misleiding van de MSM.

   Verwijderen
  22. "Het heeft geen enkel nut om met Joop van gedachte te wisselen."

   Dat ben ik totaal met je eens, zeker als jij 2/3 van mijn vragen niet weet te beantwoorden.

   Overigens, ik heb zelf nog maar een o bij mijn naam geschreven, want ik heb er een hekel aan als mijn naam verkeerd wordt vermeld. Jop komt zo joods over.

   Verwijderen
 45. We zijn het weer grotendeels eens. Momenteel hebben de illiberale democratiëen een veel grotere approval rating dan onze
  ´liberale´. Dat komt door de ijzeren wet der olicharchie.

  Olicharchie kan slechts dragelijk zijn wanneer er sprake is van ´noblesse oblige´. In een neoliberaal systeem is dit uitgesloten, daar is ´noblesse´ geen deugd maar een zwakheid. Daarom is Soros en wat hij propageert zo kwalijk, een godwin is nog te mild, omdat hij de goedheid van veel mensen weet te hacken voor onzinnige fröbelonderwerpen zoals transtoiletten, waarbij de meeste goede intenties (noblesse) dan doorheen gespoeld worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het grotendeels eens met je reactie van 31 januari 2017 om 12:25. Dit antwoord was per abuis op deze plaats gekomen.

   Verwijderen
 46. But where things again take a twist for the bizarre, is a report over the weekend from Al Arabiya according to which news has been circulating on the internet since Friday stating that Syrian President Bashar al-Assad is experiencing serious health problems. The website reports that according to some media outlets said that Assad had suffered a stroke; while others said that he was shot and has been taken to Damascus Hospital for treatment. Some details:

  France’s Le Point, speculated that Assad might have been assassinated by his personal Iranian Bodyguard Mehdi al-Yaacoubi, going so far as to say that he shot him in the head.  Lebanese newspaper, al-Mustaqbal, quoted “reliable sources” as saying that Assad suffered from a cerebral infraction and was transferred to Damascus Hospital where he is being treated under high security.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-30/speculation-grows-bashar-assad-has-suffered-stroke-syria-slams-trumps-safe-zone-prop

  Gaan we weer...:

  US Sends Military Supplies To Syrian Alliance In First Under Trump Admin
  Confirming that the US role in the Syrian conflict is likely to expand in the coming months, Reuters reported that the U.S.-led coalition against Islamic State has supplied its Syrian allies with armored vehicles for the first time, expanding support since U.S. President Donald Trump came to office. Though the number was small, he said, "this is evidence that there are signs of new support". "Previously we didn't get support in this form, we would get light weapons and ammunition," he said.

  "There are signs of full support from the new American leadership - more than before - for our forces," he said.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-31/trump-administration-sends-military-supplies-syrian-alliance

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Al Arabiya = salafistische propaganda!

   Laten we hopen dat Assad niet vergiftigd is, het is een vrij jonge, gezonde man!

   Verwijderen
 47. Ondertussen wordt de pillenindustrie alvast op z'n Putins de wacht aangezegd(let op het kleine Putinnetje links onder in beeld)
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-31/biotech-stocks-slide-trump-slams-astronomical-prices-tells-drug-ceos-get-prices-down

  BeantwoordenVerwijderen