zaterdag 7 januari 2017

NOS en CIA zagen door over vermeende Russische hacks

Sinds het eclatante verlies van Hillary Clinton krijgen de CIA in samenwerking met de aan hen onderworpen media geen genoeg om maar door te blijven zagen over vermeende hacks van de Russen.

Weer geen bewijs

Bewijs van deze hacks is nog nooit getoond. Hoofdrolspelers als Julian Assange ontkennen met klem de emails van de Russen gehad te hebben, maar de CIA, die we ook kennen van leugentjes als massavernietigingswapens van Saddam, gaat maar door. En ze doen, samen met hun mediapartners, net alsof dat zoiets heel bijzonders zou zijn. Emails jatten! Alsof de CIA nooit eens een emailtje jat. Die jatten zelfs de mobiele telefoongesprekken van "hun partner" Merkel.

Andere Koek

Maar het is nog veel erger. De Amerikanen geven openlijk toe enorme hoeveelheden wapens te sturen om de machtsverhoudingen in bijvoorbeeld Syrië met bruut geweld een wending te geven. Dat is wel even andere koek dan een beetje beïnvloeding door middel van emails openbaar maken! En dat zelfs nog niet eens bewezen!

Enorme hoevelheden Amerikaanse wapens voor beïnvloeding

John Kerry over Syrië en de Amerikaanse steun aan "de oppositie": "Wij hebben een enorme hoeveelheid wapens erin gestopt, toch?"

"Ja..."

En niet alleen van de VS. Kerry noemt de andere partners die ook grote hoeveelheden wapens en geld in de strijd gooien tegen de zittende en legitieme regering in Damascus:

"Qatar, Turkije, Saoedie Arabië"

Luister de verbijsterende audio vanaf circa minuut 25:00

De bizarre en amorele positie van het Westen wordt ook duidelijk in dit fragment van Kerry rond minuut 26:00:

"De reden dat Rusland zich erin ging mengen was omdat ISIS sterker werd. Daesh begon te dreigen met de mogelijkheid naar Damascus door te stoten. Daarom kwamen de Russen. Zij wilden geen Daesh regering."

Commentaar Blik op NOS-Journaal:

De Russen wilden geen Daesh regering! Wie wel?! Wij dachten dat de Amerikanen (waaronder ook de Nederlanders van Jeanine Hennis vallen) juist in Syrië zijn om ook Daesh in toom te houden. Uit dit fragment blijkt dat de Russen daarvoor in Syrie zijn. De Amerikanen kijken daarnaar zonder enig enthousiasme. Alsof Daesh bestrijden iets vies zou zijn. In ieder geval blijkt dat de Russen effectiever willen en / of kunnen optreden tegen IS. Hoe komt het dat de Russen dit wel willen/kunnen, en de coalitie van de VS niet? Dit zou in Nederland tot ophef en tot Kamervragen moeten leiden. Met name ook met Jinek, maar die zijn te druk met vissen, daklozenopera en wie is de Mol! WAT DOET EN DEED NEDERLAND IN SYRIE EN IRAK?

Dubbele moraal / Selectieve verontwaardiging

Waar de Westerse media en de CIA de onbewezen hacks een groot ding lijken te vinden, vinden ze het steunen van oppositie met gigantische hoeveelheden dodelijke en destructieve wapens blijkbaar helemaal geen probleem. Hoe zou de NOS het vinden als Groen Links of de PVV oppositie tegen de ongekozen Koning Willem zou gaan voeren met dezelfde wapens als de oppositie in Syrië dat doet tegen de democratisch gekozen Assad? De media tonen weer hun morele aftakeling met de dubbele moraal en selectieve verontwaardiging. Met journalistiek heeft het weinig meer van doen; met perceptiemanagement des te meer.

John Kerry over Syrië en de Amerikaanse steun aan "de oppositie": "Wij hebben een enorme hoeveelheid wapens erin gestopt, toch?"

21 opmerkingen:

 1. Leukste reactie op Joop.nl over dit onderwerp:

  "Toch knap dat de Russen met het openbaar maken van wat emails de verkiezingen konden beïnvloeden, terwijl CNN, Washington Post, New York Times en 99% van de rest van de nationale en internationale main stream media dat blijkbaar niet lukten met hun 24/7 lastercampagne tegen Trump."

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor de afwisseling eens een eerlijk verslag op VRT 18u journaal.
  Trump zegt dat er geen bewijzen zijn dat de Russen de verkiezingen zou beïnvloed hebben en hij verwijt de democraten dat het zo slechte verliezers zijn dat ze zoveel ophef maken over die zogenaamde hacks.
  Wel gaat Trump de beveiliging verbeteren van overheids- instanties tegen hacken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En vanavond weer 1 vandaag, eerst 4keer een ambulance in beeld, terwijl het over politie verder blijkt te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Who do you believe America?'

  Onder die titel hield John J. Harwood één van de steunpilaren van de Amerikaanse MSM en een uitgesproken Clinton supporter een poll op z'n twitter:

  Who do you believe America?

  Wikileaks: 83%
  US intel officials 17%

  https://twitter.com/JohnJHarwood/status/817180166942298113

  Lees ook de commentaren richting Harwood over zijn in wikileaks geopenbaarde gebrek aan afstandelijkheid .t.a.v. de Clinton campagne.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben het vertrouwen van de bevolking verloren. Ongeveer 1 op de 3 amerikanen heeft nog vertrouwen in de MSM schat ik.

   Voor zo ver ik weet heeft Wikileaks niet één document de wereld in gestuurd wat als gemaakt of nep kan worden omschreven.

   Verwijderen
  2. "Voor zo ver ik weet heeft Wikileaks niet één document de wereld in gestuurd wat als gemaakt of nep kan worden omschreven."
   Of officieel zo is bestempeld of door iemand is aangemerkt.

   Verwijderen
 5. Hennis en Co spelen het spel heel slim mee. Een paar bommen op Syrie om de wensen van de westerse alliantie tegemoet te komen, en Rusland die er wel voor zorgt dat die gasleiding van Qatar door Syrie naar Europa er nooit komt. Goed voor Nord Stream, waar Nederland (Gasunie) een belang in heeft zitten van 9%. Die pijpleiding kan 55 miljard m3 gas per jaar afleveren, en aangezien 1m3 gas bij de gasboer ongeveer 0.65 euro kost om uit je fornuis te stoken, praat je hier over een omzet van 55 miljard x 0.65 x 9%=3.2 miljard euro per jaar voor de Nederlandse schatkist aan gas geproduceerd in Rusland. Van dat geld kan je wel een paar bommen betalen om nog steeds een paar miljard euro per jaar over te houden voor de schatkist waarmee je bij tijd en wijle banken overeind kunt houden en CEO's bonussen kunt laten incasseren. Alles perfect in evenwicht.

  Ik ben cynisch over de 'goede wil' van grote roergangers, hoewel het Machiavelli waardig wel zo is dat Poetin het spel van de goedertieren en eerlijke Roerganger het beste van allen speelt door goedertieren en eerlijk te zijn over wat er in Syrie gebeurt. Assad is misschien een vreselijk 'monster' (vreselijker dan welke Nederlandse politicus dan ook, wil ik wel aannemen), maar door Assad te vervangen door bv al Bagdhadi (of een andere ISIS/Al Qaida/Al-Nusra leider) is, eufemistisch gezegd, geen verbetering voor de Syrische bevolking.

  De westerse alliantie heeft last van hoogmoed: te lang gedacht om met behulp van geld en fysieke daadkracht andere naties naar hun pijpen te laten dansen, waarna ze zijn gaan denken dat belangen van andere naties (met haar inwoners) minderwaardig zijn ten opzichte van hun eigen cynische belangen. Nu the 'war on terror' spectaculair verloren is gegaan door het westen, wat een gevolg is van inmenging van Rusland in de regime change operatie in Syrie (Kerry zegt het zelf, zie boven), is het te hopen dat er een beetje zelfbewustzijn gecreëerd wordt bij de westerse leiders en de oligarchen die zij dienen. Maar vooralsnog: alleen maar sprookjes over Russische hackers om verliezen goed te praten (zie bv: https://www.craigmurray.org.uk/archives/2016/12/cias-absence-conviction/)

  Bij ons in de kroeg (dixit Youp van 't Hek) heten dat soort mensen: losers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waren het maar loosers ! Prutsers zijn het
   Twee oorlogen ( via proxies ) in tchechenie om Rusland te splitsen in een oostelijk centraal en westerlijk deel ! Is duidelijk niet gelukt
   Plan B 9/11 met als gevolg 3000 directe doden en 200000 a 300000 indirecte doden in de VS ivm kanker en andere ziektes !
   Vervolgens een excuss om Afghanistan Irak binnen te vallen Libië met proxies te vernietigen en Syrië te destabiliseren
   Allemaal duidelijke overwinningen ( en de NPO al deze agressie oorlogen maar goed praten Goebbels en zijn kliek waren maar koorknaapjes in vergelijking )
   Maar nu komt de adder uit de grond ! Als het westen met haar proxies het ver.eukt in Syrië ( en zo ziet er naar uit ) dan is het gebeurt met onze belangen in het midden oosten , Turkeye voelt de wind al draaien en is in gesprek met Rusland Iran en China ( Het westen probeert nu Turkeye te destabiliseren middels ISIS aanslagen ) , dan zal Het niet lang duren voordat Irak de bescherming van Rusland en Iran zal opzoeken , en de westerse machten eruit zal schoppen, en dan hebben wij echt een probleem , want dan controleren Irak Iran Rusland en China een substantieel deel van de wereld olie productie !
   De VS hebben koudwater vrees na de dure interventie in Irak ze hadden gelijk door moeten stoten naar Syrië in 2003 , dan had er geen haan naar gekraaid , het proberen met proxies en "special forces " en de daarbij behorende leugens is dat als het openbaar wordt, het heel erg gênant is !
   Aleppo is niet voor niets de Stalingrad van de VS en haar new american century, en Trump zal daar weinig aan kunnen doen !

   Verwijderen
 6. Willem, beetje kort door de bocht wat jouw veronderstelde winsten zijn op dat gas. Je vergeet dat Nederland dat gas moet inkopen van Rusland, dus de winst na verkoop is hooguit 1,5 miljard. Ik weet niet wat Nederland aan Rusland betaald, maar gratis krijgen ze het zeker niet.
  Aangezien OPEC en andere landen, waaronder Rusland, hebben afgesproken om de productie te verminderen, dus schaarste te creëren, stijgt de prijs redelijk snel. Nu al ruim 53$ per vat olie, waar de gasprijs ook aan gekoppeld is.

  Nu Amerika inderdaad in het midden oosten aan de verliezende hand is verplaats men de aanstaande brandhaard naar de Baltische staten, met Polen voorop om dit land zo bang te maken voor de aanstaande Russische inval zodat daar meer mankracht en wapens naar toe moeten, onder de vlag van de NAVO, met natuurlijk een Amerikaanse opperbevelhebber.
  Nu al gaan geruchten rond dat ze in Polen hun tanks in Russische kleuren verven (het model is al Russisch) en zo een valse vlag te kunnen laten wapperen om een Russische inval te kunnen ensceneren.
  Oekraïne staat ook op het lijstje.
  Liefst nog binnen 2 weken want dan gaat de beëdiging van Trump niet door en kan Obomba, gestuurd door de neocons, zijn oorlog eindelijk beginnen en de staat van beleg invoeren.
  De problemen zijn de wereld nog lang niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En daar is weer een verfrissende tweet van Trump:

  ''Having a good relationship with Russia is a good thing, not a bad thing. Only "stupid" people, or fools, would think that it is bad! We have enough problems around the world without yet another one. When I am President, Russia will respect us far more than they do now and both countries will, perhaps, work together to solve some of the many great and pressing problems and issues of the WORLD!

  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-07/trump-only-stupid-people-or-fools-want-war-russia

  dat gesprek met de veiligheidsdiensten heeft m blijkbaar alleen maar gesterkt in zijn meningsvorming.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump makes the world great again.

   Verwijderen
  2. Poroshenko Wants Good Relations With Trump After Spending a Year Sabotaging Him

   Read more: https://sputniknews.com/politics/201701031049220246-poroshenko-trump-us-ukraine-relations-prospects/

   Dan zal die moeten inbinden. De krim erkennen als zijnde russisch grondgebied. Autonomie geven aan de donbass. Sancties tegen Rusland opheffen.

   Verwijderen
  3. LOL
   And now we have the answer.

   When CNBC's Podesta-panderer and Trump-denier John Harwood asked the question yesterday "who do you believe America?" we suspect he was not expecting the answer he received from over 84,000 American citizens...

   Who do you believe America?
   2:25 AM - 6 Jan 2017
   83%Wikileaks
   17%US intel officials
   Vote
   84,115 votes • Final result

   #LDTPoll: Who do you believe on the Russian hacking allegations?
   1:01 AM - 4 Jan 2017 · Manhattan, NY
   6%President Obama
   94%Julian Assange

   http://www.zerohedge.com/news/2017-01-07/who-does-america-believe-84000-votes-later-here-answer

   Verwijderen
 8. Nogmaals

  Trey Gowdy Shreds Hillary Clinton’s Lies During Hearing With FBI’s James Comey
  https://www.youtube.com/watch?v=6Z8pnk2rvYo

  mw Clinton heeft gelogen onder ede, nadat ze zich niet gehouden had aan de procedures voor het e mail verkeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Spot-on

  http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2017/01/03/20170107_demo.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ook super

  http://www.strike-the-root.com/confessions-of-fake-news-reporter

  BeantwoordenVerwijderen
 11. een mi. uitstekend artikel van een 92 jarige cold warrior die nog onder Eisenhower werkte, een van die ´sane´ hawks die de Saker wel eens beschrijft:

  http://www.politico.com/magazine/story/2017/01/william-perry-nuclear-weapons-proliferation-214604

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een kort citaat uit het William Perry artikel:
   "And, unlike the original Cold War, this time there is a world of busy fanatics excited by the prospect of a planet with more bombs—people who have already demonstrated the desire to slaughter many thousands of people in an instant, and are zealously pursuing ever more deadly means to do so."
   Geen twijfel mogelijk: hier spreekt hij over de Neocons.( De joodse cabal, dus.)

   Verwijderen
 12. In reactie op Willem en Pietka, hierboven.

  De War on Terror heeft het voordeel dat hij nooit wordt gewonnen: je kan er dus net zo lang mee doorgaan als je wil.

  Of er winst is behaald met de WoT die we sinds 2001 hebben meegemaakt?
  Dat is verschillend voor de diverse 'deelnemers', en wat je als hun doel beschouwt.
  Behalve 'deelnemers' heb je ook nog 'enablers' : mensen zonder wiens hulp het niet kan doorgaan.

  1. Als deelnemers zie ik:
  De Neocons. Het Militair Industrieel Complex. De Amerikaanse burger. KSA (Saudi Arabie). Qatar. Israel. Diverse Nato landen. Rusland.

  Hebben ze gewonnen of verloren?
  De Neocons willen Israel helpen door de buren te verzwakken: gelukt.
  Het MIC is heel tevreden. Omzet flink gestegen.
  De Amerikaanse burger heeft verloren. Ze zijn veel armer en veel onveiliger.
  KSA: Onduidelijk.
  Qatar: Was het te doen om een gaspijplijn? Mislukt.

  Israel: Veel voordeel behaald, want Irak en Syrie zijn zeer zwak geworden. Maar het uiteindelijke doel was om een Kalifaat in Syrie en Irak te vestigen, dat dan de Israeli’s in de zee zou gaan drijven, zodat Israel ‘omdat ze geen andere keus hadden’ een neutronenbom kon inzetten. Dat doel halen ze niet, hoop ik.

  Het tweede doel van Israel was om het beeld van de Islam door het slijk te halen door die jihadisten te creeren en als wildemannen tekeer te laten gaan. Dat is heel goed gelukt.

  Diverse Nato landen: veel vluchtelingen overlast en de tegenstelling tussen moslim-bevolking en autochtonen is verslechterd. Flink verloren dus.
  Rusland: Toont andermaal dat er geen plaats is voor terroristen in gebieden waar Rusland over waakt.

  2. De ‘enablers’, zonder wie elke oorlog onmogelijk is, dat zijn de Westerse Grote Media.
  Zij moeten de propaganda voeren door bepaalde zaken groot op te blazen en vaak te herhalen. En door andere zaken te verzwijgen. Geen eenvoudige taak, als je iedereen ook nog wil laten geloven dat je objectief en eerlijk bent.
  Maar het lukte ze tot nu toe heel aardig.
  Wie zijn die Media Machten eigenlijk? De mensen die volgens Malcolm X de machtigsten van allen zijn? ( Omdat ze de schuldigen als onschuldig kunnen afschilderen, en omgekeerd).
  De zes grootste conglomeraten zijn in joodse handen. Ze zijn dus de bondgenoten van de Neocons en van Israel, de grote winnaars van deze War on Terror.
  Ik denk dat we door dit korte resumé wel weten hoe de vork in de steel zit, en wie je moet bestrijden als je een betere wereld wil.
  De Bilderbergers, Jesuieten, Illuminati, de Paus, en zelfs de reptielen hebben geen enkele macht. Forget it. En de oorlog in Syrie is ook echt niet ontstaan uit gaspijp-belangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Erdogan luistert niet meer naar de VS maar naar Putin,en opeens komt er vredespraat uit.
  Opmerkelijk.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/plotseling-klonk-erdogan-verzoenend-hoe-geloofwaardig-is-dat-429508/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aanstaand president Trump accepteert
  nu de conclusie van de Amerikaanse
  inlichtingendiensten dat Rusland heeft
  geprobeerd om met cyberaanvallen de
  verkiezingen te beïnvloeden.Reince
  Priebus,onder Trump de chefstaf van het
  Witte Huis,heeft dat gezegd in een
  interview met Fox.

  Priebus zei ook dat er mogelijk een
  Amerikaanse reactie zal komen op de
  infiltratiepogingen.

  http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=128

  BeantwoordenVerwijderen