zaterdag 14 januari 2017

"De eerste de beste buitenwijk hebben mensen niks te eten en doet de verwarming het niet"

"De eerste de beste buitenwijk van Moskou hebben de mensen niks te eten en doet de verwarming het niet"

Laura Starink: "Dat klopt"

"... Derde Wereld land..."

"Dank Laura Starink van Raam op Rusland!"

Dat is het niveau van de Staatsradio vanochtend 14 januari op Radio 1, kort voor 9 uur. Het valt ons op hoe het staatsgesteunde "Raam op Rusland" podium krijgt en rond mag wauwelen. "Niks te eten en de verwarming doet het niet". De karikatuur die van Rusland in de lucht gehouden moet worden wordt steeds belachelijker. Het was de afgelopen tot min 30 in Moskou en omstreken. Wij hebben geen berichten van omgekomen mensen. Dat zou toch knap zijn zonder verwarming! Trouwens, Rusland en zonder verwarming? Als er één land is waar het gas rijkelijk en nagenoeg gratis stroomt, is het Rusland. Nou ja, Raam en staatsradio wauwelen maar lekker door.

Staatsomroep verhamlost Israelische terreur aanval op Syrie

Vrijdagochtend werd deze aanval op Radio 1 in het Radio 1 journaal met Jurgen van de Berg rond 9.00 uur kort besproken met een correspondent en compleet verharmlost. Iets in de trant van "Hamas wordt sterker en dan is het logisch". Dat het een aanval op een Syrisch militair vliegveld betrof, tja... Zat Israel er achter? "Daar geeft Israel nooit commentaar op". Volgende onderwerp. Bij de NOS in het 8 uur journaal was het item geheel niet aan de orde. Syrie heeft vergelding toegezegd. Mocht dat gebeuren, dan kunnen we ons de ophef en het gejank al voorstellen.

NOS-8 uur journaal bespreekt vondst journalisten maar niet confiscatie telefoons

Dat het NOS journaal al lang niet meer betrouwbaar is, is genoegzaam bekend. Maar in 2017 wordt het zieltogende programma een parodie van zichzelf. Ze besteedden gisteren wel aandacht aan de vondst van Beck en Spekkers, maar vonden het niet nodig te melden dat de mannen al hun materiaal en opnames (voorlopig) kwijt zijn.

Opmerkelijk ontslag in Washington

Daags voor het vertrek van Obama en de inaugusratie heeft er een vreemd ontslag plaats gevonden. De beamte die gaat over de veiligheid van Washington DC, ook tijdens de inauguratie, is kortgeleden ontslagen. Waarom?

94 opmerkingen:

 1. Hij gaat weer lekker:
  Is This The Coup In America? "U.S. Troops On Russian Border" To Start War Before Inauguration
  The U.S. sent an entire armored brigade to the Russian border, and Vladimir Putin is preparing as if for war. Missile defense systems are raised; tall claims and serious charges have been leveled; diplomatic relations have chilled to a permafrost. Several Russian diplomats have turned up dead recently, including one murdered in front of cameras during a dramatic assassination in Turkey. Russia has bucked U.S. order in the Middle East, and carved out a potential peace deal in Syria without their consultation.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-13/coup-america-us-troops-russian-border-start-war-inauguration

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En weer een stukje van de golden showers puzzel: de ex MI6 agent lijkt na zijn opdracht om bagger te vinden voor anti-Trump campagne van de rails gegaan te zijn in de stijl van veel rogue cops in films, die van de zaak afgehaald worden en dan in vrije tijd voor zichzelf agentje gaan spelen.

  Een proces dat veel paralellen heeft met radicalisatie!

  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-russia-dossier-file-investigation-hacking-christopher-steele-mi6-a7526901.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk snap ik niet goed wat de NPO met dit soort negatieve berichten wil bereiken. Mogen er geen toeristen naar Rusland gaan? Zorgt Putin zo slecht voor zijn volk?

  Dat ze dan in Nederland eerst maar eens naar zichzelf kijken en zich afvragen hoe het komt dat er zoveel voedselbanken zijn en dat dit in snel tempo aan het groeien is, en waarom er zoveel mensen uit hun huis gezet worden, waarom de zogenaamde verbetering van de economie uitsluitend de, toch al welgestelden, ten goede komt maar het gewone volk daar niets van merkt en iedere maand voorzichtig moet zijn met de uitgaven en vaak in de min draaien. Dit geldt natuurlijk ook voor een deel in België, maar wij hier hebben niet zo een riante hypotheek aftrek als bij jullie. Hier wordt een koophuis altijd in 25 of 30 jaar afgelost.

  Hoor je dit soort geluiden ook in Rusland?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Uiteraard wordt daar mee bedoelt dat Poetin slecht is voor zijn volk. Wij zitten nog steeds in de Poetin bashing periode en het neemt echt hilarische vormen aan.

   Duitse geheime diensten waarschuwen regering voor Rusland

   http://www.nu.nl/buitenland/4388721/duitse-geheime-diensten-waarschuwen-regering-rusland.html


   THE HORROR: Danish Minister Says the Russians Are Coming to Attack Hospitals, Infrastructure, Electric Grids

   Defense Minister Claus Hjort Frederiksen told the media that the Russians would strike Denmark out of hate for democracy

   http://russia-insider.com/en/politics/horror-danish-minister-says-russians-are-coming-attack-hospitals-infrastructure-electric


   Verwijderen
  2. @ Matt

   Perceptiemanagement, ik denk dat dat 'the name of the game'is. Wat is de bedoeling van het met veel bombarie naar de grens van Rusland verplaatsen van NAVO troepen die kwam omvang te klein zijn voor tafellaken, maar te groot voor servet? Te klein om Rusland daadwerkelijk te bedreigen, maar groot genoeg om een atmosfeer van dreiging en vijandschap in stand te handhaven.

   Op een vergelijkbare manier moet Rusland zo veel mogelijk als een economische mislukking worden weggezet. Zeker naarmate het hier minder goed lukt te ontsnappen aan de loden last van de schuldencrisis.

   Verwijderen
  3. Overigens is nog wel het vermelden waard dat Omroep MAX wederom een actie is gestart voor de arme oude Oekraïners die in huizen wonen waar gaten in het dak zitten en geen verwarming hebben.

   Verwijderen
  4. US says its ready for WAR in Europe!

   https://www.davidicke.com/article/400033/us-says-ready-war-europe-port-operations-press-briefing

   Verwijderen
  5. ‘Preparation for war, not defense against Russia’

   https://www.davidicke.com/article/400019/preparation-war-not-defense-russia-german-peace-activist-nato-operation-europe

   Verwijderen
 4. "Duitse media niet welkom bij rechts-populistische bijeenkomst

  De Duitse publieke zender ARD overweegt naar de rechter te stappen omdat de omroep volgende week niet aanwezig mag zijn bij een conferentie van rechts-populistische partijen uit het Europees Parlement.

  Programma-directeur Volker Herres noemt de weigering een grove schending van de persvrijheid. "Het is een groot gemis voor ons publiek dat we niet kunnen berichten over deze bijeenkomst, die van groot belang is voor de toekomstige richting van deze politieke stroming."

  De bijeenkomst in Koblenz wordt onder anderen bijgewoond door PVV-leider Geert Wilders en de Franse Marine le Pen van het Front National."

  http://nos.nl/artikel/2152712-duitse-media-niet-welkom-bij-rechts-populistische-bijeenkomst.html

  Tegen deze kwaliteitshoernalisten kunnen we alleen maar zeggen:

  It Serves You Right to Suffer

  https://www.youtube.com/watch?v=gJdHlra_fHA

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Diezelfde ARD die vorig jaar door de mand is gevallen toen ze fake-news verspreidden?
  En dat willen ze nu ook weer gaan doen.
  En hoe komen ze erbij om alles wat tegen de dictatuur van de EU is rechts populistisch te noemen?
  Het zijn gewone mensen die zich niet langer een rad voor de ogen willen laten draaien en de leugens van de EU kotsbeu zijn. Democratie? amehoela!
  Als er echte democratie was dan waren de referenda van Balkenellende en later dat van Rutte geaccepteerd en niet genegeerd. Dan waren er vorig jaar niet zoveel protesten geweest (Frankrijk) tegen de regering die alle macht aan de multinationals gaven en zo de arbeidersovereenkomsten onderuit te halen in het nadeel van de werknemers natuurlijk.
  Dan waren er nu niet zoveel protesten in Duitsland tegen de toevloed van nieuwe Amerikaanse wapens, die de oorlog moeten uitlokken.
  Daarom komt het volk in opstand omdat ze de huidige dictators niet meer vertrouwen.
  Deden de nationale omroepen maar eens op die manier berichten. Binnen de kortste keren is het kaartenhuis (EU) ingestort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die Trump is wel een trendsetter door de vraag van die CNN-reporter te weigeren met: you´re fake news!

   De MSM gaat nu een koekje van eigen deeg krijgen omdat ze meer en meer geboycot gaan worden, evenals ze zelf doen met RT, het bannen van commentators of een lijstje gemaakt door nazi-Bandera ProPornot.

   Nu verdwijnen alle bronnen die ze eerst zo hautain gemuilkorft hadden, en kunnen ze net als bij persconferenties braaf op hun stoeltje gaan zitten met een potloodje.

   De grote behoeft aan diepere achtergronden die dan ontstaat zal dan slechts via de alternatieve media verkregen kunnen worden.

   Het begrip links en rechts is afgelopen jaar totaal betekenisloos geworden, met name te wijten aan het establishment en populistisch rechts: Het establishment begint het leuk te vinden ´links´ genoemd te worden (zoals Clinton, Soros, Pechtold, Jesse Klaver, de vara etc.) en de populisten vinden alles behalve henzelf ´links´ of ´liberal´.

   Verwijderen
 6. [Eigenlijk snap ik niet goed wat de NPO met dit soort negatieve berichten wil bereiken. ]

  Volgens mij 2 redenen, maar allereerst wil ik het verruimen tot alle vazallen, in de groepen latijns Amerika (velen pas afgelopen jaar geïnstalleerd via Condor 2.0), Europa (met recente investeringen vanwege de referenda, verkiezingen, NATO escalatie en de Oekraine), en Azië. Met enorme propaganda- en lobby-investeringen vanwege TTIP, TPP etc., weliswaar tevergeefs, maar nog wel in plaats.

  1 Deels is het inertie: de vazallen en hun media zijn nu eenmaal zo afgericht, en met alle oorlogen tussen de agencies is er geen tijd voor een ander onder-druk-zet-beleid.

  2 Nu de neocons en de deep state keihard proberen binnenlands het moeras te redden en het monopolaire beleid te verdedigen proberen ze de afgerichte vazalstaten te gebruiken tegen een detente met Putin, en de diepe onderbuikhaat voor Trump van de Europese knuffel-pseudo-socialisten als een soort Saoedi moraalpolitie tegen zijn buitenlandbeleid.

  Het kost zowat niks, want onze media en regeringen zijn niks anders gewend, en je weet maar nooit zullen ze denken.

  Maar inderdaad, de extreem pro-Clinton bias deed af en toe vermoeden dat wij daar ineens ook stemrecht hadden gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De NPO moet toch stilaan in de gaten krijgen dat, juist door Trump, fake- news van de reguliere omroepen niet meer geloofwaardig is voor de doorsnee mens. Nu komen er steeds meer geluiden dat enkele voorname kranten in de USA excuses aanbieden voor het geven van foute info. Ze verstoppen zich wel nog achter het gegeven dat hun bronnen niet betrouwbaar waren, maat toch....
   De NPO kan ook dergelijke conclusies verwachten want vanmorgen zeiden ze op de radio dat werd toegegeven, onder druk van de nabestaanden dat het OvV hun werk niet goed had gedaan en ze terug moeten naar de ramp- plek om verder te gaan zoeken. Met dank aan de alternatieve media die daarover bleven berichten.
   Eigenlijk is dit al een grote blamage voor de NPO omdat ten tijde van het publiceren van dat rapport het hele onderzoek de hemel in werd geprijsd, en nu blijkt dus dat het maar half waar was. En zo komen er steeds meer zaken aan het licht waaruit blijkt dat de NPO het niet zo nauw neemt met de waarheid (voorbeelden genoeg) als dat hun achterliggende belangen kan schaden.
   Het volk is niet gek en omdat de alternatieve media hun werk heel goed doen, zeker niet dom meer.
   Als de NPO nu eerlijker gaat berichten kunnen ze nog van het zinkend schip worden gered, maar eenmaal onder de golven is het over en uit.

   Verwijderen
  2. De staf en directie bij de NPO zijn niet geselecteerd op visie en zelfstandig denken!!!

   Het viel me op bij enkele stukjes op joop.nl en Krapuul:

   Het eerste begin van zelfreflectie is nog niet begonnen bij pseudo-links: de meeste geluiden zijn om niet minder, maar méér aan knuffelonderwerpen en identiteitspolitiek te doen. Ik zie bij de VS democrats niet veel anders....

   Verwijderen
  3. - "De staf en directie bij de NPO zijn niet geselecteerd op visie en zelfstandig denken!!!"-

   Rootman, dan hoop ik dat ze wel kunnen zwemmen !

   Verwijderen
  4. Ofwel NPO en Co brengen deze toenemende mate van onzin, leugens en ditjes en datjes nieuws (alsof het breaking nieuws is) ter training om de lezers te laten geloven wat ze niet geloven (zie mijn comment van gister over Winston Smith en het eind van 1984), ofwel 'onze' NPO (en aanverwante media) is een zenuwinzinking nabij.

   Occam's scheermes leert mij dat die zenuwinzinking hypothese waarschijnlijker is dan dat we de opzichtelijke leugens van vadertje staat (met als roeptoeter de NPO) moeten geloven om daarmee van ons allen Winston Smith's te maken.

   Uiteraard kan ik niet spreken voor DE Nederlander; dat denken alleen personen als Mark Rutte te kunnen als ze bv in Afghanistan of Irak tegenover de militairen daar verkondigen 'dat heel Nederland achter de missie staat'. Toch kan ik wel heel algemeen zeggen dat je met de zenuwinzinking hypothese in gedachten hebbende je niet naar iemand wilt luisteren om je te informeren, maar naar degene met de zenuwinzinking luistert om vervolgens te pogen om hem of haar op betere gedachten te brengen. Enter de alt media.

   Dat alles lijkt me erg beschamend voor de reguliere pers die zegt dat zij altijd objectiviteit en professionaliteit in het vaandel heeft staan en over doet komen alsof ze onfeilbaar is.

   Leuker kan ik het niet voor onze jongens en meisjes bij de NPO en Co maken...

   Verwijderen
 7. Nazarski, van Soros AI wijst op afschuwelijke omstandigheden van de vluchtelingen tijdens deze felle koude-inval.

  De man heeft uiteraard gelijk: wij moeten er ook niet aan denken om tijdens deze barre omstandigheden te moeten kamperen!

  Waar de schoft het niet over heeft is het feit dat deze mensen gewoon een leven met familie en een 2e of 3e wereld baantje hadden kunnen leven, wanneer ´wij´ onze fikken er van af hadden kunnen houden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar de schoft het niet over heeft is het feit dat deze mensen gewoon een leven met familie en een 2e of 3e wereld baantje hadden kunnen leven, wanneer ´wij´ onze fikken er van af hadden kunnen houden!

   GRRRR en hij kan zijn verhaal zonder kritiek kwijt bij de gelijkgeschakelde propaganda kanalen van de internationalisten

   Verwijderen
 8. Volgens mij zijn dit de gasten die de trigger over halen en zich bedienen van de Hegelian Dialect. Problem reaction solution. Een crisis veroorzaken, de crisis managen en er zelf beter van worden.
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_skullbones05.htm

  Het ministerie van oorlog van Amerika werd in de 2e wereld oorlog geleid door Skull & Bones Henry Stimson.
  How Henry Stimson bombed Hiroshima, and Nagasaki too
  http://www.larouchepub.com/other/1999/rosenblatt_stimson_2611.html

  De vietnam oorlog werd getriggerd door Skull & Bones McGeorge Bundy
  McGeorge Bundy
  https://en.wikipedia.org/wiki/McGeorge_Bundy

  Golf oorlog 1.
  Skull & Bones HW Bush

  Golfoorlog 2
  Skull & Bones GW Bush

  Arabische lente
  Aan Wallstreet gelieerde humanitaire interventionisten Hillary Clinton, Barack Obama, Susan Rice en Samantha Power met de steun van de neocons.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Golfoorlog 1 veroorzaakt door papa Bush en Skull en Bones?

   Waarom lezen we dat bij Victor Ostrovsky, nog vóór de inval in Kuweit zal plaatsvinden, dat de Mossad besloot om Saddam te gaan zwart maken en verwijderen?

   Waarom geeft ambassadeur Glaspie aan Saddam het groene licht om Kuweit binnen te vallen?
   Waarom heeft de joodse senator Tom Lantos een heel theater op touw gezet ( Nyirah die huilt over incubator babies) , samen met Hill and Knowlton?

   Schrijft Ostrovsky ( ex Mossad) voor Skull and Bones?
   Werk senator Lantos voor Skuyll and Bones?

   Waarom wilde papa Bush Saddam niet verwijderen, en waarom waren de Neocons daaroper zeer zeer boos?

   Het is duidelijk: Skull en Bones heeft niks met Golfoorlog 1 te maken. Hij is bedacht en veroorzaakt door de Neocons.
   Bush was juist een remmende factor. Maar kon niet anders. En werkte dus deels mee.


   Golfoorlog 2:
   Lees Sniegoski: The Transparent Cabal. Neocons van voor tot achter.
   Lees wat prof Zoellick zei op een universiteit: hetr was voor Israel, die oorlog tegen Saddam.
   De Israelische ambassade heeft een bericht uit gestuurd: aan de joodse pundits: Wees niet te blij met de inval in Irak. Het mag niet te duidelijk worden dat dit voor Israel wordt gedaan. Houd U een beetje in.

   Thomas Friedman schreef: Er zijn 25 mensen binnen 500 meter van mijn New Yorkse kantoor. Zonder hun invloed zou de inval in Irak nooit hebben plaatsgevonden.

   Oligarch heeft geen kennis van zaken, maar dat hindert hem helemaal niks. Zijn zelfvertrouwen is groot.

   Ook de andere beweringen zijn uiteraard nauwelijks juist, maar ik kan mijn tijd wel beter gebruiken.
   Hier is helemaal niemand geinteresseerd in de waarheid, dat is mij al lang duidelijk.

   Verwijderen
  2. http://xevolutie.blogspot.nl/2010/11/de-joodse-lobby-is-de-oorzaak-van-irak.html
   http://xevolutie.blogspot.nl/2010/12/de-inval-in-irak-was-ten-bate-van.html
   http://xevolutie.blogspot.nl/2013/11/303-iraq-was-destroyed-on-purpose-not.html

   http://xevolutie.blogspot.nl/2013/03/265-een-heel-goed-overzicht-over-irak.html
   http://xevolutie.blogspot.nl/2014/08/387-colin-powel-has-solid-evidence-on.html

   Verwijderen
  3. Hebert walker Bush : 1991 Now a new world is coming into view......A NEW WORLD ORDER.....will fulfill the dreams of the foundig fathers of the UN.

   En jij weet wel wie de founding fathers van de UN zijn

   Verwijderen
  4. Jan verwacht dat de neocon's een atoombom gooien.

   Ze zijn zo machtig dat ze al 8 jaar niemand aan de knoppen hebben zitten. Hoe gaan ze dat doen dan ?. GW Bush was hun laatste kans.

   Jan Verheul maakt iedereen hier wijs dat "de joden" de wereld regeren. Ze kunnen Assad niet eens wegkrijgen. Zoveel regeren ze.

   Verwijderen
  5. Oligarch haalt zijn kijk op de wereld uit de website met de naam: George Bush, Skull and Bones and the New World Order.

   Schrijvers van dit interessante nieuws:
   by Paul Goldstein and Jeffrey Steinberg
   April 1991

   Hebben we hier misschien te maken met twee joodse schrijvers die proberen om de vernietiging van Irak in de schoenen te schuiven van de goyim?
   Oligarch kent 3 joden in Nederland: Frits Barend, Michiel van Praag en de derde ben ik vergeten.
   Het is dus best mogelijk dat hij niet ziet dat die schrijvers joods zijn.
   Tja, als je zonder enige kennis van zaken door de wereld wandelt, dan kunnen ze je alles wijs maken, Oligarch.

   Verwijderen
  6. Als je aan @ Jan Verheul vraagt waar het bewijs is dat "de Joden" de wereld regeren krijg je deze animatie.

   Yoav Shamir’s Defamation
   http://www.counter-currents.com/2011/10/yoav-shamirs-defamation/

   Het enige wat ik zie is Joodse Hypocrisie.

   Verwijderen
  7. Schrijvers van dit interessante nieuws:
   by Paul Goldstein and Jeffrey Steinberg
   April 1991

   Blijkbaar is de oligarchie niet dezelfde als de gewone Jood.

   Trouwens heeft skull & Bones meer met occult te maken dan met Jodendom. De elitaire families geven niks om de gewone Jood.-Doen waarschijnlijk zelf niks met het Jodendom.-Vraag dat maar aan de Joden die na de 2e wereld oorlog nog leefden.

   Verwijderen
  8. Ze kunnen Assad niet eens wegkrijgen. Zoveel regeren ze.

   Nee, Oligarch, maar als je ze de kans geeft zullen ze het nog steeds proberen.
   Wat hen wel gelukt is: 400.000 doden, haat tussen Sunni en Shia, miljoenen mensen van hun huis verdreven.

   Vertel jij me nu eens: waarom wilde die Zwarte Piet van jou nou eigenlijk Assad weg hebben?   Verwijderen
  9. Als je aan @ Jan Verheul vraagt waar het bewijs is dat "de Joden" de wereld regeren krijg je:

   - een blog met 577 artikelen.
   - het advies om 'The Israel Lobby' te bekijken of te lezen.
   - het advies om veel over de Neocons te lezen
   - de vraag wie Wall Street controleert.
   - de vraag wie de FED controleert
   - de vraag wie de Media controleert
   - de vraag wie je niet openlijk kan beledigen. ( Lakmoes proef voor wie echt de baas is.)

   Als je dit alles hebt gelezen en bestudeerd, dan is de kans niet zo groot meer dat je denkt dat Zwarte Piet de wereld controleert.

   Verwijderen
  10. Oligarch schrijft:
   "Jan verwacht dat de neocon's een atoombom gooien.
   Ze zijn zo machtig dat ze al 8 jaar niemand aan de knoppen hebben zitten. Hoe gaan ze dat doen dan ?. GW Bush was hun laatste kans."

   Laatste kans?
   De vijf grootste spo0nsors van Hillary waren joods.
   En het hele team van Trump is ook joods.

   Zijn schoonzoon Jared Kushner financiert de settlers op de west bank.
   Sheldon Adelson is in het Trump kamp. het was Adelson die een bom op Iran wilde gooien: http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Adelson-US-should-drop-atomic-bomb-on-Iran-329641

   Oligarch, zou je het niet opgeven om mij aan te vallen?
   Elk woord wat je zegt wordt volledig onderuit gehaald.

   Verwijderen
 9. Mijn broer was verontwaardigd op Trump dat Trump de CNN reporter geen vraag liet stellen. Die goser blijft ook zijn leven de opinie makertjes nalullen.
  Ik vroeg hem wat hij zou doen als een zender continue nep nieuws over je uitzend. Ja, dan moet je die (uiterst brutale en irritante) man toch nog een vraag laten stellen. Het volgende wat Trump gaat doen is CNN verbieden.....bla bla bla. Helemaal in de ban van de opiniemakertjes.
  CNN is clinton news network. De hele campagne gooien ze al met modder naar Trump (en terecht volgens mijn broer grr). Sorry hoor, maar als ze zoveel belastende onzin over je uitstrooien en zo'n verschrikkelijk irritante vragen steller op je afsturen dan zou IEDEREEN die reporter van de compost news network geen antwoord geven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch, heeft jouw broer ook al inzage gehad over de INHOUD van de Clinton en Podesta mails?

   Verwijderen
  2. Niet dat ik weet. Hij blijft lekker bij de NRC, NPO, NU.nl, DWDD.

   Verwijderen
 10. Een groep Russische hackers, gelieerd aan de Russische overheid, heeft in september 2015 getracht het computer systeen van het OvV te hacken d.m.v. 'spearfishing'. Tenminste dat beweert Tom-Jan Meeuws van het NSB Handelsblatt in het artikel genaamd:

  'Waarom Russische inmenging een groot thema moet worden.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/01/13/waarom-russische-inmenging-een-groot-thema-moet-worden-6201980-a1541250

  Het zou natuurlijk ook zo kunnen dat Tom-Jan dit alleen maar beweert omdat hij door een Amerikaanse inlichtingendienst en een Britse spion wordt gechanteerd omdat hij nog steeds in z'n bed blijkt te plassen.

  The war on hacking gaat het helemaal worden in 2017. Geen beschuldiging of suggestie is te dol. Bewijs maar een eens dat het niet waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Naarmate de MSM steeds vaker ontmaskerd worden als verspreiders van NEPNIEUWS zien we ze steeds vaker krokodillentranen huilen om ......nepnieuws.

  Als meest Russofobe krant van Nederland kan Trouw natuurlijk niet achterblijven in een flutstukje van de heren Marcel Becker en Bart Jacobs dat de pretentie heeft ons te waarschuwen tegen nepnieuws .

  Kijk uit, nepnieuws!

  http://www.trouw.nl/tr/nl/39683/nbsp/article/detail/4448499/2017/01/14/Kijk-uit-nepnieuws.dhtml


  "De presidentsverkiezingen in de VS waren voor veel mensen een schok, niet alleen vanwege de uitkomst, maar ook vanwege de manier waarop deze uitkomst tot stand gekomen is. De bewijzen stapelen zich op dat door de Russische overheid aangestuurde hackers zich actief met de verkiezingen bemoeid hebben, en daarmee mogelijk zelfs de uitslag hebben bepaald. Er is vooral veel aandacht geweest voor de computerinbraken van deze hackers bij de Democratische en Republikeinse partijen, en voor selectief lekken van gestolen e-mails uit de Clintoncampagne."

  Inderdaad. Kijk uit: NEPNIEUWS!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afgezien van teveel geloofsartikelen vind er toch enig inzicht in het artikel, wat betreft die bubbels, dat zelfs door Google hebruikt wordt. Het is inderdaad als een marketingmechanisme begonnen.

   De oplossing die de auteurs aandragen is lachwekkend naief, met een WC eend stempel van goedkeuring door de NPO.

   Maar social media alleen zijn echt veel te vluchtig voor waatheidsvinding. Wij allemaal weten hoeveel tijd het kost om te leren zoeken en verifiëren. Het model om goed met twitter om te gaan lijkt me wikileaks, die hot news verspreid, maar wel altijd gevolgd door een betrouwbare link.

   Verwijderen
  2. Kunnen jullie deze site met instructies om ongewenst nieuwsberichten in diskrediet te brengen https://eeas.europa.eu/sites/eeas/files/disinformation_review_20.12.2016_eng.pdf

   Verwijderen

  3. @ Mark r

   Ja, vorig jaar wel eens iets van gelezen. Belangrijkste informanten zijn 'StopFake' en Kremlin Watch''uit respectievelijk UA en Tsechie. Niet echt onpartijdig te noemen. Linkje naar eerste uitgave
   Kremlin Watch Monitor:

   http://m1r7t3o0q9.mailerlite.com/e3z0b6/343151501549504116/q6f7/

   Verwijderen
 12. Zo trots als een pauw, dat kan er maar een zijn: Hier Obama's afscheidsrede in een medley waarin de grote leider maar liefst 80 keer naar zichzelf verwijst:

  https://m.youtube.com/watch?v=lKIiKTuO9Og

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een brief aan Trump over MH17.

  Een aantal afzenders, oa. uit NL: Baudet, Niemoller, Van Wolferen, vd Werff, vd Pijl.
  http://journal-neo.org/2017/01/11/trump-and-mh17-just-one-step-too-far/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een Deense journalist was van 10 tot 14 december in Aleppo. Op 12 december kon hij het bevrijde Oost Aleppo in.
  Hij was de enige Scandinavische journalist ter plekke. Via een organisatie bood hij zijn foto's en info aan aan 700 Scandinavische media. Er was slechts één deense krant die een interview met hem wilde maken.
  http://www.globalresearch.ca/testimony-on-the-liberation-of-aleppo-how-the-media-distorts-and-manipulates-reality/5568305

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Matt vindt dat de waarheid te vinden is in de film Thrive.

  Ik heb gisteren commentaar gegeven over de eerste 35 minuten.
  Vandaag keek ik min. 35 tot 40.
  Ik betwijfel of ik verder zal gaan. Dit is even ongeloofwaardig als dat de wereld bestuurd wordt door Zwarte Piet, zoals sommigen hier geloven.
  Wat is nl het geval.
  In 5 minuten zien we een aantal uitvinders die het perpetuum mobile hebben uitgevonden ( gratis energie). Allemaal worden ze gedwarsboomd door Big Oil. Hun machines worden vernield, hun labo kort en klein geslagen en een is er zelfs vermoord.
  Is dit geloofwaardig? Nee.
  De uitvinders hadden gewoon naar een van die andere 200 landen moeten gaan. Daar zit men te springen om gratis energie.
  Ze hebben ook allemaal vergeten om hun theorie aan het papier toe te vertrouwen, dus niemand kan nu die machines maken.
  Dit is waarheid van het niveau 'Zwarte Paus'.
  Sorry Matt.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iedereen woont in 1/3 van het land Syrie wat voor 2/3 uit woestijn bestaat.

   Wie, behalve LGK, probeert LGK voor de gek te houden?

   Verwijderen
 16. Ik hoor dat Udo Ulfkotte is overleden.

  Ik was bij de boekpresentatie in Nieuwspoort, afgelopen zomer meen ik. Hij was toen al te ziek om daarbij aanwezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. KLG heeft nog nooit van comorbiditeit gehoord.

   Verwijderen
  2. Ulfkotte had zware hartoperaties ondergaan.

   Verwijderen
  3. Ik heb zelf op een hartbewakingsafdeling gewerkt in de VS.

   Mensen met hartfalen (congestive heart failure) krijgen in het eindstadium met het uitvallen van organen, problemen met huid en ledematen en pijnproblemen te maken en longproblemen (astma cardiale). En hartaanvallen/ beroertes. De circulatie is te zwak om organen van voldoende zuurstof te voorzien; vocht hoopt zich op in de weefsels en er ontstaan bloedklonten door stagnatie. Geen prettig einde.

   Maar we zijn hem dankbaar voor zijn moed.

   Verwijderen
  4. Rootman,
   jij dankt hem voor zijn moed.
   Ik wil dat ook wel doen.
   Maar ik wil toch ook wel zeggen dat hij jarenlang wèl een foute journalist was.
   En hij was ook een man die de islam zwart maakte.
   Dat neem ik hem zeker kwalijk.
   Dat hij niet begreep dat de Islam er tussen werd genomen en wordt gebruikt om de wereld in onrustig vaarwater te brengen, rijp voor een 'Welwillende en helaas noodzakelijke dictatuur.' Een dictatuur door dezelfde elite die ons nu nog middels misleiding de baas is.

   Het was niet voor niks dat Martin Bosma nog een paar uurtjes in het zaaltje in Nieuwspoort zat, tijdens die presentatie van de vertaling van Ulfkotte.
   Bien étonné de se trouver ensemble. ( Ook de Saker strooit ongegeneerd met franse teksten tegenwoordig. Ik vind het aanstellerig. Maar deze is een beetje een nederlands gezegde, als ik het goed heb.)


   Verwijderen
  5. Mee eens dat hij in vele opzichten fout was. Maar wat betreft een realistische, multipolaire visie zullen links en rechts vaak gelegenheidscoalities moeten sluiten. Voor een Bosma of Wilders moet ik dan wel mijn neus ophalen. Van de anti Iran houding en het zionisme van Trump word ik ook niet vrolijk

   De hele islamofobie is zioprop. Er is niets mis met moslims, mijn zus is een moslima. Het is slechts de kanker van het salafisme wat verwerpelijk is.

   Verwijderen
 17. Julian Assange heeft een interview gegeven op youtube.

  https://www.rt.com/viral/373253-assange-reddit-soros-usaid/


  Ik heb het tijdens de werkzaamheden een beetje beluisterd en wast notities gemaakt.
  Ook vond ik elders wat engelstalige notities:

  Assange: min 18: gedoseerd publiceren, wegens beperkt aantal wwoorden pp.
  Onvoorspelbaar publiceren, om de spin weinig tijd te geven. Geen planning aanwezig, want als die word gehackt: sp[in is sterker.

  Min 25: vertelt over Wikileaks team. We went through hell and back, together.

  Min 41: Panama Papers.
  Wikileaks kende de ‘ontdekkers’ van de papers, en steunt de hele onthulling.
  Maar de manier waarop het in de Grote Media kwam, daar is Wikileaks boos over: Soros cs focust alle publiciteit op Putin.
  Dat is niet integer.

  Eerder ( minuut 30?) zei Assange al dat hij niet voor Rusland werkt, en niet voor RT, maar wel samen werkt met RT.
  Wikileaks heeft ook 2000 publikaties oiover Rusland, die even kritisch zijn oip Rusland als hun andere leaks dat zijn t a v Amerika.

  Min 49: over de vraag of hij nog leeft, en of hij nog vrij is om te zeggen wat hij wil, en hoe dat te bewijzen.

  ---
  “Assange detailed the Organized Crime and Corruption Reporting Project’s role in the Putin framing and how the Maryland-based organization is funded by George Soros and USAID and “focuses exclusively on negative stories about Russia and former Soviet states.”

  When asked about the Snowden documents and the way in which they were released by journalists, Assange said “more than 97 percent of the Snowden docs have been censored,” as a result.

  “Enormously important material [was] censored,” Assange said. “And while there have been some pretty good journalists working on them, Glenn Greenwald I think is one of the best journalists publishing in the US, you have to have hundreds of people working on material like this.”

  Assange said the media organizations have “effectively privatized that material and limited it.”

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog iets gezegd over de oproep aan obama en de belofte van vrijwillige deportatie van assagne naar de vs in ruil voor vrijlaring manning?

   Verwijderen
  2. Mark,
   nee dat heb ik hem niet horen zeggen in dit interview.

   Verwijderen
 18. Wat is de nalatenschap van Obama in een zin?

  https://off-guardian.org/2017/01/15/the-beatification-of-barack-obama/

  Ik opteer: Obama was de president van de VS, die ondanks alle beloften van 'hope' and 'change' de war on terror van Bush in stand hield/uitbreidde, Guantanomo Bay niet sloot, de bankiers redde tkv de economie (Jan met de pet) en de wereld op de rand van verwoesting zette door een nucleaire oorlog tegen Rusland/China uit te willen lokken, niets gedaan heeft om klimaatverandering tegen te gaan en de bio-industrie de kans heeft gegeven om middels antbiotica en/of genetisch gemodificeerd voedsel bacteriën/virussen/parasieten de kans blijft geven om het biosysteem over te nemen.

  Een lange zin, maar de man heeft dan ook een 'Legacy' achtergelaten die je met ontzag kunt aanschouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zelf zit ik ergens tussen SP, de partij van Baudet, de Piraten en de FARC.

  Maar ik ben helaas zéér teleurgesteld in de partij van Ancilla, die zeer veel kan bijdragen, maar zich geeky en secretive elitair opstelt met onbegrijpelijke communicatieprotocollen zoals hun Nee, dat is niet alleen oneetbaar, maar het smaakt vreselijk!

  De piraten hebben mijn zegen, evenals Baudet. Maar omdat beide geen volwassen partijen zijn denk ik toch weer aan SP, ,maar niet erg gedreven...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Baudet gaat het kartel slopen, SP roert zijn staart maar blijft tobben, Piraten niet zoals de hazen daar lopen.PVV wordt de grootste, 45 zetels ForumvoorDemocratie 10 zetels, PvdD 5 zetels,Geen Peil 5 VNL 2, 50+ 9 . oppositie huidige partijkartel. Dan maakt het nniet uit wie je kiest, maar de ouwe hap behalve 50+ gaat onderuit

   Verwijderen
 20. Off topic.

  Recent waren hier enkele pundits die beweren dat Zwarte Piet de wereld onder zijn duim houdt. Of waren het nou toch de Corps-ballen met hun motor-club symbool?

  Hoe dan ook: sprookjes voor de vaak. Niet één recent document dat het onderbouwt. Oude verhalen over structuren die voorbij zijn.

  Hier iets heel anders.
  Naam en toenaam. Plan en realisatie. Allemaal 'gisteren gebeurd'.

  Het is een artikel uit 2011, 20 pagina's, waarin het Neocon-plan uit 2000 om de wereld te gaan controleren wordt gelegd naast de zaken die sindsdien zijn gebeurd:

  http://www.informationclearinghouse.info/article3249.htm  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Niet één recent document dat het onderbouwt."

   Jesuits 1890 – Masters of Jewish Elite – Created Zionist Tool: Antisemitism. Jewish NWO Elite Infiltrating and Using Masonry to Destroy Christianity and the West
   Posted on February 26, 2015

   http://new.euro-med.dk/20150226-jesuits-1890-masters-of-jewish-elite-created-zionist-tool-antisemitism-jewish-nwo-elite-infiltrating-and-using-masonry-to-destroy-christianity-and-the-west.php

   It’s Not the End of the World – Part VI – The Zionist / Jesuit Deceit
   Monday, June 29, 2015

   "Lest you think the link between the Zionist and the Jesuit causes are accidental, note that the Jesuits were founded in 1534 by Ignatious Loyola, Alfonsa Salmeron, and Diego Lainez, all Marrano Jews associated with the Jewish Illuminatti order of Spain under the guise of the Roman Catholic church. Both the Jesuits and the Zionists are in bed with the Rothschild banking empire."

   http://beforeitsnews.com/religion/2015/06/its-not-the-end-of-the-world-part-vi-the-zionist-jesuit-deceit-2492388.html   Verwijderen
  2. Een lijstje Jesuieten;

   Joseph Biden -- US Vice President (Roman Catholic)
   Kathleen Sebelius -- Head of the Department of Health (Roman Catholic)
   Tom Vilsack -- Head of the Department of Agriculture (Roman Catholic)
   Ray LaHood -- Head of the Department of Transportation (Maronite Catholic)
   Hilda Solis -- Head of the Department of Labor (Roman Catholic)
   Ken Salazar -- Head of the Department of the Interior (Roman Catholic)
   Lisa Jackson -- Head of the EPA (Roman Catholic)
   James L. Jones -- National Security Adviser (Roman Catholic)
   Leon Panetta -- Head of the CIA (Roman Catholic)
   Keith Alexander -- Head of the NSA (Roman Catholic)
   Jon Favreau -- Chief Speechwriter (Roman Catholic)
   Sargent Shrive -- Poverty/Anti-Poverty Czar (Roman Catholic)

   http://3.bp.blogspot.com/-QKKFaNIJfUw/Ui36B5QiyHI/AAAAAAAABXA/dVHiwJVzasI/s640/Obama-in-Oval-Office-with-White-Jesuit-Coadjutor-Advisers-2011.jpg

   Verwijderen
  3. Saturday, 7 September 2013

   THE RISE OF THE BLACK POPE

   http://vaticannewworldorder.blogspot.nl/2013/09/httpen.html

   Verwijderen
  4. Zeer indrukwekkend. Ik ben om. Zwarte Piet is de Grote Macht die alles controleert en aanstuurt !

   Verwijderen
  5. Als ik nu een eigen weblog had gehad had ik al deze artikelen, met een beetje copy/paste en een linkje hier en daar, daarin kunnen plaatsen net als op xevolutie gebeurd en wat dan door de blogbeheerder als zeer indrukwekkend wordt ervaren.

   Maar...xevolutie komt niet voor op de lijst van Nederlandstalige valse nieuwssites, wat ongeveer neerkomt op dat xevolutie schijnbaar geen gevaar vormt voor de zittende machthebbers, dat zijn in het geval van de blogbeheerder van xevolutie de joden en dat vind ik op z'n zachts gezegd héél erg opmerkelijk!

   Dit wilde ik even kwijt!

   Verwijderen
 21. Zelf zit ik ergens tussen SP, de partij van Baudet, de Piraten en de FARC.

  Maar ik ben helaas zéér teleurgesteld in de partij van Ancilla, die zeer veel kan bijdragen, maar zich geeky en secretive elitair opstelt met onbegrijpelijke communicatieprotocollen zoals hun Nee, dat is niet alleen oneetbaar, maar het smaakt vreselijk!

  De piraten hebben mijn zegen, evenals Baudet. Maar omdat beide geen volwassen partijen zijn denk ik toch weer aan SP, ,maar niet erg gedreven...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. De mi meest belangrijke analist, Korybko, over 2017:

  http://katehon.com/article/2017-forecast-global-trends

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Een stukje van mij op Krapuul:

  http://www.krapuul.nl/overig/blog/inzending-tips-overig-2/2622598/het-realisme-van-de-sp/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor de link Rootman. Ik ben het met je betoog eens in zoverre dat de SP de partij is die zich belast zou moeten voelen met het 'linkse' gedachtengoed. Dat is: opkomen voor de minderbedeelden en onderklassen in de maatschappij. Doet de SP dat niet, is de kans groot dat de onderklasse, uit arrenmoede, massaal 'rechts' gaat stemmen.

   Qua rechts maak ik wel een verschil tussen Wilders en Baudet, waarbij laatstgenoemde conservatief (hang naar oude gebruiken) is en eerstgenoemde macht wil hebben vanwege macht en niets meer. Conservatisme is een politieke stroming (Burke) waarin ik me kan vinden: het niet eerder willen weggooien van een oude schoon totdat je een goedzittende nieuwe hebt gevonden, dat is. Machtswellustelingen als Wilders, daar ben ik allergisch voor.

   Maar Baudet is wel, net zoals Wilders, bang voor het 'andere' en dat vind ik problematisch. Baudet noemt dat oikofobie (zie: http://historiek.net/gevaren-oikofilie/36942/). Daarin zie ik een hang naar het tribale zonder in te (willen) zien dat het andere en eigene sterk met elkaar samenhangen, al is het alleen maar omdat 'het eigene' bommen gooit op 'het andere', waardoor er voor het andere weinig anders op zit om naar het eigene te vluchten... Of zoals ik een commenter ergens zag opmerken: de wil om tandpasta op een borstel in een tube terug te drukken zonder een puinhoop te maken is wat die drang naar heimelijke eigene van 'vroeger' metaforisch doet uitdrukken. En een andere metafoor is de Copernicaanse revolutie waarbij een adolescent moet leren dat de wereld niet om hem of haar (het eigene) draait, maar het eigene om de wereld waar we het met elkaar moeten rooien.

   Nederland is een multiculturele samenleving, een terugkeer naar de jaren 50-60 is nostalgisch denken en voorbij. En daarbij: de bloei van Nederland kwam tot stand in de gouden eeuw, dat is toen Nederland een republiek was waar je de grootste vrijheid binnen Europa had om te denken wat je wilde en mensen als Descartes hun meditaties in Nederland schreven, of ten uitvoer brachten (handel). En ook in de jaren zestig had je ook al immigranten 'problemen', is van alle tijden.

   Of ik op de SP zal stemmen in maart weet ik niet. Ik heb het partijprogramma niet gelezen, maar zal dat nog wel doen.

   Toch heb ik, onafhankelijk van wat er in dat programma staat, weinig vertrouwen in de daadkracht van Roemer en Co. Dat heb ik met al onze Nederlandse politici sinds Marijnissen en Agnes Kant niet meer in het 'discours' zitten, uitgezonderd Baudet. Die heeft ballen getoond met dat referendum over de Oekraine en credits verdiend.

   Overigens is de grootste utopie van alle utopieën, om te denken dat politici een walhalla voor haar kiezers zullen maken. Hebben ze nooit gedaan en zullen ze nooit doen. Dat zullen de kiezers zelf moeten doen door de druk op politici hoog te houden en zelf een polis te zijn en een staat te creëeren die zij zelf ambiëren en in willen wonen.

   En net zoals elke generatie zijn eigen dichter verdient, geldt dat ook voor politici. Dat Rutte, Obama, etcetera onze wereld besturen en Poetin Rusland zegt ook veel over de decadentie van de Westerse burgers die de oorlogen in het Midden Oosten, het redden van de banken, het open houden van Gitmo wel hebben laten gebeuren.

   Maar 'the times they are a-changin' zei de dichter van voor mijn generatie...

   Verwijderen
  2. De hele linkse beweging in Europa is zwaar gecorrumpeerd door het toxische gedachtengoed van Soros. Zelfinzicht is slechts zeer spaarzaam aanwezig. Het karakter van veel linkse mensen is vaak nogal altruïstisch, en dit is het aangrijpingspunt van Soros (het knuffelsocialisme, identity politics, cultureel marxisme) Merkwaardig genoeg eigenschappen die me op het lijf geschreven zijn, terwijl ik toch een vrij harde, realistische lijn verdedig. Bij de PvdA en GL is vrijwel niets van realistisch socialisme over, in de SP zijn er 2 kampen. De site Krapuul krioelt ook van neocons en policorr, gemaskeerd door een slobbertrui imago. Lang niet al mijn stukjes komen er door; ik probeer het jargon en idioom daar gebruikelijk te bezigen.

   Als de knuffelaars winnen heeft de SP geen bestaansrecht meer, mijn stukje is dus een klein schepje steun naar de realisten, die niet russofoob en Sorosbesmet zijn.

   Ik had zelf dit keer misschien Piraten willen stemmen, maar ik vind de visie van te partij te beperkt en te geeky: om zelfs op hun forum te komen moet je allerlei esoterische computerhandelingen uitvoeren. De maatschappelijke en economische agenda van Baudet vind ik veel te rechts, hoewel ik hoop dat hij met een paar zetels de kamer in komt.

   Verwijderen
 24. "The Donald Connection (11)

  zaterdag 14 januari 2017
  Dat is effe lekker. Die Christopher Steele, die met dat gouden doucheverhaal is aan komen kakken, is volgens Britse media bij MI6 de case-officer geweest bij de affaire rond Alexander Litvinenko. De naar Londen uitgeweken ex-FSB-er, die met een wolkje polonium in zijn thee definitief tot zwijgen werd gebracht. Volgens Steele cs. was dat wolkje bezorgd door Andrei Lugovoy, een Russische zakenman en oud-collega van dear old Alexander. En nou kan God and everybody wel roepen wat een kanjersmurf Steele is geweest, dat dossier van Litvinenko rammelde net zo erg als een douche in zijn nadagen.
  Mocht u de behoefte voelen om uw geheugen wat op te frissen dan verwijzen we u gaarne naar de serie “De dood van een spion”, waarmee we op 28 januari 2007 maar zijn gestopt vanwege de hoge concentratie flauwekul in Steele's dodgy dossier over de kees. Deze serie? Zal waarschijnlijk binnenkort hetzelfde lot ondergaan. Stay tuned."

  http://www.stelling.nl/kleintje/actueel.html

  BeantwoordenVerwijderen
 25. "Facebook in Duitsland bindt strijd aan met nepnieuws

  Facebook heeft in Duitsland een stap gezet om nepnieuws tegen te gaan. Het journalistieke onderzoeksbureau Correctiv gaat met het socialemediabedrijf samenwerken om dubieuze berichten te controleren.

  Van nieuws dat gebruikers van het platform als nep betitelen, gaat Correctiv de feiten checken. Bij berichten die niet kloppen of waarvan de inhoud ernstig is verdraaid, komt een melding te staan. De berichten worden niet verwijderd. Wel zal Facebook ervoor zorgen dat ze minder snel op de tijdlijn van gebruikers verschijnen.

  http://nos.nl/artikel/2153132-facebook-in-duitsland-bindt-strijd-aan-met-nepnieuws.html

  Een proefbalonnetje hier, een proefbalonnetje daar. Langzaam wordt het klimaat geschapen waarin censuur onontkoombaar
  wordt.

  Fake news. Nepnieuws. Corrective zelf is één van de producenten ervan. Zo liepen ze tegen de lamp met een (NB bekroonde) docu over de zgn lanceerpaats van de BUK die MH17 uit de lucht zou hebben geschoten.

  https://propagandaschau.wordpress.com/2016/08/03/die-propagandisten-von-correctiv-luegen-selbst-dann-noch-wenn-sie-mit-ihren-luegen-konfrontiert-werden/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een anti-virus programma die sinds kort op piept als ik een site van de lijst van valse nieuwssites open!

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Je maakt een grapje. Toch?

   Verwijderen
  3. @ Joop

   Sick. Van wie is dat programma?

   Verwijderen
  4. Zit ook op m'n oude machine die nog op XP loopt. Nog geen geluidjes gehoord. gehoord. Wel hebben die fuckers van AVG een update uitgevoerd die het niet langer mogelijk maakt een scan te stoppen of zelfs maar de tijd waarop te veranderen.

   Verwijderen
  5. En zo wordt een vaccin (antivirus) zelf tot virus!

   Verwijderen
  6. Of je neemt Robert F. Kennedy Jr. in je team op!

   Verwijderen
  7. We hadden het over computers... Maar als we een zijpad willen nemen wat betreft een woordspeling, en dit heb ik ook al eens wat betreft het klimaat gezegd:

   Als we het over science hebben, waarom dan luisteren naar een politicus?

   Verder nog even een vraag over Windows computers: Ik heb enkele jaren Linux mint gedraaid dus ik ben er een beetje uit. Hopelijk krijg ik deze week (eindelijk!!! ik wacht al 3 weken) weer een refurbished Windows 7 computer. Welke antivirus kan ik het beste nemen?

   Verwijderen
 26. Military Press Briefing by US and NATO Generals: We’re Ready for War with Russia…

  Media coverage

  While several international media including RT and Reuters were present at this press briefing, coverage of this diabolical military project has received scanty attention. The dangers of World War Three are not front page news.

  Moreover, in its coverage of US-NATO military deployments under Operation Atlantic Resolve (OAR) (see map right below), the Western media invariably turns realities upside down. Russia is portrayed as the aggressor. According to The Daily Mail Moscow is said to be “preparing for war” and US-NATO has rightfully responded to Russia’s threats.

  US military intervention on Russia’s border is described as a peace-making operation. The US troop deployments are said to be “in response to Nato’s concern Russia was becoming more aggressive.” At the same time, the report nonetheless acknowledges that Russia is taking measures to defend itself (i.e against this peace-making operation):

  “Russia has deployed anti-aircraft missile systems around Moscow to protect the capital from attack in the latest sign Vladimir Putin is preparing for war.”

  Russia rather than America is preparing for war. America is described as coming to the rescue of Poland:

  American soldiers are rolling into Poland, fulfilling a dream many Poles have had since the fall of communism in 1989 to have US troops on their soil as a deterrent against Russia.

  http://www.globalresearch.ca/video-military-press-briefing-by-us-and-nato-generals-were-ready-for-war-with-russia/5568504


  BeantwoordenVerwijderen
 27. 150 FBI Agents In 5 Different Offices, Plus NYPD Investigating CLINTON FOUNDATION For Money Laundering And Financial Transactions With ISLAMIC TERROR ORGANIZATIONS.

  http://investmentwatchblog.com/150-fbi-agents-in-5-different-offices-plus-nypd-investigating-clinton-foundation-for-money-laundering-and-financial-transactions-with-islamic-terror-organizations/

  Heb ook al gelezen dat de Clinton Foundation geen geld meer binnenkrijgt waardoor er mensen moeten worden ontslagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. BREAKING: Deadly WikiLeak Now Reveals Clinton Murdered Seth Rich To “Make An Example”

   https://conservativedailypost.com/executed-ultimate-wikileak-now-shows-clinton-murdered-seth-rich-to-make-an-example/?utm_source=Email&utm_campaign=15_December&utm_medium=Aweber

   Verwijderen
  2. Als 'bewijs' wordt opgevoerd een email van John Podesta die op 22 februari 2015 is geschreven.
   In dat 'bewijs' staat alleen dat mensen die info lekken, het best gestraft kunnen worden ( zo interpreteer ik 'making an example), ook als er geen bewijzen zijn. Om het lekken door anderen tegen te gaan.

   Mijn opmerkingen:
   1. Breaking? Alles is stokoud.

   2. Natuurlijk moet je 'lekken' onaantrekkelijk maken. Natuurlijk moet je mensen die verdacht worden , ontslaan. Podesta heeft gelijk. Er staat nergens dat hij die mensen wil laten vermoorden. Ontslaan is toch geen ramp? Dan hadden ze maar 'elke schijn moeten vermijden'. Dat is ook de eis aan een gewoon raadslid in Nederland: Hij behoort de schijn van corruptie te vermijden. Dus: geen vakantie vieren op het schip van een projectontwikkelaar: verboden. Schijn van corruptie.

   3. Zijn de kwalijke zaken die stof deden opwaaien niet gebeurd na februari 2015? Ik dacht het wel.

   Mijn conclusie: Alarmistische ruis van Joop.

   Wanneer schrijf je iets waar we wat aan hebben Joop. Iets dat ons niet onze tijd doet verliezen?

   Verwijderen
  3. Ha ha, die @Jan Verheul, nog even en hij eist van Julian Assange dat hij de e-mails plaatst voordat zij geschreven zijn!

   Verwijderen
 28. Ondertussen, de volgens links ''vreselijke Trump'' is nog niet eens in functie en hij belooft al dingen die links in hogere sferen zou moeten brengen.

  ''Donald Trump wil de sancties tegen
  Rusland opheffen in ruil voor een
  kernwapendeal.Dat zegt de aankomend
  president in zijn eerste grote
  internationale kranteninterview.

  De Britse Times en het Duitse Bild
  spraken hem in de aanloop naar zijn
  inauguratie,aanstaande vrijdag.Volgens
  Trump lijdt Rusland onder de sancties
  die werden ingesteld na de annexatie
  van de Krim. ''
  http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=125

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Never a dull day met deze knakker:
   ''Among the numerous topics covered in the Bild interview, he called NATO obsolete, predicted that other European Union members would join the U.K. in leaving the bloc and threatened BMW with import duties over a planned plant in Mexico .Elsewhere, quoted in German from a conversation held in English, Trump predicted Britain’s exit from the EU will be a success and portrayed the EU as an instrument of German domination with the purpose of beating the U.S. in international trade. For that reason, Trump said “[NATO] is obsolete, first because it was designed many, many years ago,” Bild quoted Trump as saying about the trans-Atlantic military alliance. “Secondly, countries aren’t paying what they should” and NATO “didn’t deal with terrorism.”
   Additionally, Trump said Brexit will turn out to be a "great thing." Trump said he would work very hard to get a trade deal with the United Kingdom "done quickly and done properly".

   Trump praised Britons for voting last year to leave the EU.
   Bild cited Trump as saying. “If you ask me, more countries will leave,” he was quoted as saying.
   Among Trump's other comments to Bild::

   the Bush administration’s decision to invade Iraq may have been the worst in U.S. history; ''
   http://www.zerohedge.com/news/2017-01-15/stunning-pair-interviews-trump-slams-nato-and-eu-threatens-bmw-tax-ready-cut-ties-me

   Verwijderen
 29. In Oekraine is nog steeds een escalatie gaande:

  http://www.fort-russ.com/2017/01/ukraines-military-continues-buildup-on.html

  Evenals bij Polen/ Baltics.

  Toch zijn deze troepenconcentraties op geen enkele wijze een strategische bedreiging.

  Wat is dan de strategische betekenis?

  1) Het afgeven van een ´symbolische waarschuwing´, het ´voeren van de vlag´. Waarschuwing voor wat? Onbewezen beweringen van hacken of ´kompromat´? Dit soort troepenbewegingen zijn maanden van te voren gepland.

  Voeren van de vlag is niet irrationeel tijdens zo´n transitieperiode. Rusland heeft ook S 400 luchtafweer in stelling gebracht in Syrië (maar niet gebruikt in de Israelische raketaanval op Damascus) gedurende deze periode.

  2 In de Oekraine kan het een wanhoopspoging zijn omdat het Poroshenko regime niet lang levensvatbaar is onder Trump. Bovendien is het voor Poroshenko voordelig zijn meest capabele troepen te laten afslachten, vanwege de grote kans op een coup.

  3 Een ander strategisch doel zou zijn het creeren van een grote schietschijf. Rusland uitlokken met een aanval op bv Kaliningrad en Donbass en de korte oorlog gebruiken om de aanstaande onderhandelingen over een detente te torpederen.

  In dat geval zou Israel mogelijk een provocatie doen, en wie weet zou er ook iets gebeuren in het verre oosten.

  Ik denk dat we de komende paar dagen nog één big news item kunnen verwachten (dat kan dus ook iets simultaans zijn), plus iets binnenlands (in de VS).

  Maar ik zie het geen succes hebben, want Putin gaat zich niet laten uitlokken, behalve als het nucleair zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is zeker iets gaande wat betreft Michael Moore en Soros.

   Tragisch dat een zeer respectabel civil rights activist John Lewis zich hiervoor heeft laten misbruiken. Ook een fout van Trump, hij had hem moeten ontmoeten voor een gesprek, dan had hij de hele zwarte gemeenschap in een keer achter zich gekregen.

   Ik verwacht wat opstootjes, maar net zoals de andere pogingen van Soros gaat het volgens mij nergens heen.

   Geen gekleurde revolutie in de VS.

   Verwijderen
 30. Aanvulling op mijn comment van 16 januari 2017 om 07:24:

  Biden is net in Kiev geland (via twitter). Waar Biden landt gebeurt nooit iets goeds. En zeker niet 4 dagen voor zijn aftreden!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oproep aan Rootman.

  Beste Rootman,
  ik heb vaak de indruk dat je heel interessante zaken te melden hebt, maar ik begrijp vaak niet wat je schrijft.
  Je zou iedereen een grote dienst bewijzen als je je schrijfsels meermaals corrigeert.
  Ik doel dan op artikelen waarin je echt iets wil uitleggen, zoals hierboven en op Krapuul.
  Het artikeltje in Krapuul is bar slecht geschreven.
  En zelfs na enige studie heb ik nog moeite om te begrijpen wat je wil zeggen.
  Doe dus beter je best, als je begrepen en gelezen wil worden.
  Leg dingen wat beter uit. Maak zinnen of gedachten af.
  Voor de lezer, die niet IN jouw hoofd zit ( jij zelf wel) is het allemaal niet zo duidelijk. Denk daar aan als je schrijft.

  Midden in het Krapuul artikeltje staat deze zin:
  "Jammer dat dit zo blijkt te zijn, maar dit weigeren in te zien is om steeds grotere groei van populistisch rechts vrágen."

  Waarop slaat het woordje 'dit' terug?
  ( Na lange studie weet ik het wel, maar het is veel te tijdrovend op die manier)

  Ander voorbeeld: De eerste 3 zinnen van het artikel zijn statements die eigenlijk los van elkaar staan. De derde zin komt al helemaal uit de lucht vallen.


  Deze kritiek: Het is àllemaal voor jouw eigen bestwil, Rootman, dat weet je toch wel hè ? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik vaker gehoord: op de middelbare school zei men: je denkt altijd in een kronkel. Het zou mijn ADHD kunnen zijn. Meestal zie ik pas na herlezen wat er niet duidelijk is. ´Dit´ sloeg op de beperkte bereidheid van de gewone man om met liefdadigheid voor de fouten van de cultureel marxistische elite op te draaien.

   Ik herlees tegenwoordig mijn commentaren vóór het posten. Desondanks....

   Verwijderen
 32. Hierboven wordt door Willem geschreven :
  Nederland is multicultureel land.
  En dat is niet verkeerd, want onze Gouden Eeuw was mogelijk omdat wij in ons land ruimdenkend waren en anders-gelovigen toe lieten.

  Dat is een argument dat vaak werd gebruikt om de massa-immigratie door te laten gaan. Om het debat daarover af te kappen.
  Het is een slecht argument.
  Ik heb er zojuist een korte blog over geschreven: http://xevolutie.blogspot.nl/2017/01/578-immigranten-en-de-gouden-eeuw.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Multiculturele maatschappij is een maatschappij die uiteenvalt in parallelle samenlevingen.

   Toevallig net op RT:

   https://www.youtube.com/watch?v=OlLlbpW8eTc

   Is dit vooruitgang? En voor wie dan wel?

   Verwijderen
 33. Een seminar van de club van bellingcat over creatief schrijven:

  https://www.youtube.com/watch?v=PxJZZ8OR6-Y

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hahaha ,geweldig ,spijker op de kop

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/poetin_russische_hoeren_zijn_d.html

  Comments eronder:

  Putin zegt eigenlijk dat de Democraten die het onderzoek lieten uitvoeren lager zijn dan Russische hoeren.

  Mooi om te zien, dat Trump en Putin het voor elkaar opnemen. Heel wat beter, dan een oorlog uitlokken zoals Obama en Clinton deden! Nu nog ff de islam 'kaltstellen' en we gaan echt richting wereldvrede. :)

  Mooi gezegd die laatste zin over de geruchten verspreiders: "They have no moral limitations", zo lopen er hier in NL ook een aantal rond.

  Heb net even bij mijn Russische collega bevestigd gekregen dat de ondertiteling inderdaad klopt. Wat een baas, die Putin! :-D

  BeantwoordenVerwijderen