donderdag 12 januari 2017

UPDATE 13-1 - Moord Nederlander in Guadalajara, Mexico Voorpaginanieuws

De moord op de Nederlander, gemeld door de Telegraaf, in het stadsdeel Zapopan bij Guadalajara, Jalisco, Mexico is voorpaginanieuws bij in ieder geval de kranten in de metropool Guadalajara. Alleen lijkt het daar nog niet bekend dat het om een Nederlander gaat. Daar wordt althans in de media (nog) niet over gesproken.

Blik is goed bekend in het stadsdeel en heeft er zijn eigen contactpersonen en verslaggevers. Van hen kregen wij de onderstaande krantenvoorpagina van "El Mural". Samen met "Informador" de leidende krant in Guadalajara.

Links onder betreft het artikel over de moord.

Verzet bij ontvoering wordt Nederlander fataal

Onderstaand beelden van Armando Parra. Hij bericht onder andere het volgende: Woensdagavond rond 19:00 uur is een groep van 3 personen (andere bronnen spreken van 4) het Braziliaans restaurant "Scratch do Ouro" binnengegaan met als waarschijnlijk doel twee mannen van hun vrijheid te beroven. Het lijkt erop dat één van hen zich daarbij verzette die daarom aangevallen werd met kogels en na diverse schoten in het gezicht ter plekke is overleden waarna de aanvallers ontsnapten met de andere man. Er wordt gesproken over het gebruik van handboeien. De man die uiteindelijk wel ontvoerd is zou gewond zijn. Er waren camera's aanwezig zowel buiten als in het etablissement. Of daar beelden van daders op staan is nog niet bekend.

Dit gebeurde in het restaurant boven de Avenida Americas waar hij kruist met Calle Esparta in Zapopan. De omgekomen man zou een leeftijd hebben van rond de 50 jaar. Andere bronnen spreken van circa 40 jaar.

De zone is veiliggesteld door gemeentelijke politie terwijl leden van de Fiscalia van de staat en van het Jalisco Instituut van de Forensische Wetenschap onderzoek doen op de plaats delict. Drie hulzen van 9mm kaliber zijn gevonden. De autoriteiten toonden zich behoorlijk gesloten en gaven niet veel details over deze geweldadige daad. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.UPDATE 13-1-2017 9:00 UUR; Identiteit en nationaliteit inmiddels bekend in media Mexico

Het slachtoffer betreft Andres Rijgersberg, 45 jaar, die in fruit handelde en DJ was. Zeker 10 kogels, ook in de borst, werden hem fataal. Hij woonde al jaren in Mexico, waarvan zeker 5 in Guadalajara. De Nederlandse consul staat inmiddels in contact met de autoriteiten. 8 December jl. vond in het zelfde restaurant ook een schietpartij plaats. Toen werd er iemand in het linkerbeen geschoten, door een man die langs kwam om het horloge met een waarde van circa EUR 3.000 te stelen.

119 opmerkingen:

 1. Ik zou later van de journalisten willen horen wat het openbaar ministerie heeft gewist/gaat wissen en welke reden daarvoor wordt aangedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Oli

   Daarom vroeg ik me in deze vorige draad al af wat de juridische basis is voor die inbeslagname. Is het bijvoorbeeld op dit moment verboden voor Nederlanders om inwoners van de Donbas te interviewen of om zelfs maarin de Donbas te komen?

   Verwijderen
  2. @ Oli & Dawg

   Dat is denk ik niet verboden...
   Maar het naar buiten brengen van feiten, die het "oorspronkelijke verhaal" ontkrachten is wél verboden....

   Sluit me verder helemaal bij Oli aan... Ben zeer benieuwd of we hier meer over gaan horen...
   Maar ben bang dat er een deal met ze wordt gesloten waardoor ze niks naar buiten mogen (of kunnen) brengen...

   Verwijderen
 2. Staatsomroep zakt af naar nivo Henk vd Meyden:

  "Het lijkt wel een goede spionagefilm. Trump zou door de Russische geheime dienst, de FSB, gefilmd zijn in het hotel waar hij verbleef. Hij bestelt daar een paar hoeren die over het bed plassen waar de Obama's in geslapen hebben, een golden shower.
  ............
  Toch verbaast het Dellebeke niets als de beschuldigingen tegen Trump wel waar zouden zijn. Want "iemand die zijn eigen inlichtingendiensten niet gelooft, is niet wijs", vindt hij."

  http://nos.nl/op3/artikel/2152711-hoe-film-je-stiekem-iemand-als-trump-in-een-hotel.html

  Lachwekkend nep als het rapport is kan niet worden verheeld dat Trump inmiddels door de MSM de status van verrader krijgt aangewreven.

  http://thesaker.is/the-neocons-declaration-of-war-against-trump/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De NOS heeft het nieuws van de Russisch Golden Showers nog niet gerectificeerd als nep nieuws. Over ethiek gesproken.

   "Of Dellebeke zelf zulke spionagepraktijken heeft uitgevoerd, wil hij niet zeggen. "Dat is beroepsgeheim." Maar hij denkt dat ethiek in Nederland hoog in het vaandel staat. "Ik vind het niet zo waarschijnlijk dat Nederland op deze manier te werk zou gaan, het doelbewust beschadigen van personen.""

   Nederland is zoveel ethischer dan Rusland. Wij in Nederland zouden zulke praktijken nooit doen. Russen in dit geval ook niet want het is nep nieuws. Nep nieuws brengen en demoniseren mag wel. Evenals filmrolletjes met belastende info wissen. Een nep "onderzoek" leiden naar MH17 mag ook. Is uiterst ethisch.

   Verwijderen
  2. Het gaat er niet om of het nieuws geloofwaardig is, maar of je ondanks de ongeloofwaardigheid van het nieuws (met die golden shower meme rondom Trump als voorlopig dieptepunt) het toch wilt geloven alszijnde geloofwaardig.

   In 1984 is dat de ultieme nederlaag van Winston Smith. Hij weet dat Eastasia niet altijd in oorlog is geweest met Oceania, maar gelooft het toch (terwijl in het begin van het boek Winston Smith weet dat Oceania niet altijd in oorlog is geweest met Eurasia en van dat gegeven opstandig wordt).

   Hier een essay over het fenomeen

   http://www.counterpunch.org/2017/01/13/why-ridiculous-official-propaganda-still-works/

   Verwijderen
 3. Sorry Blik,

  maar het ècht belangrijke nieuws uit die regio is natuurlijk het volgende:
  De wereld wordt sinds kort bestuurd door een Venezolaan, de heer Arturo Sosa.
  Het is nog niet bekend of Arturo (opvolger van de bekende Adolfo Nicholas) Trump daadwerkelijk president zal laten worden.

  Ook is niet bekend of hij zal besluiten de wereldbevolking te decimeren middels een kernoorlog.

  Wel horen we in de wandelgangen dat de Neocons in hun broek poepen voor deze machtige Venezolaan. Ze zijn radeloos van angst.

  Bron: Oligarch.
  http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2017/01/npo-negeert-schofferen-rusland-door.html?showComment=1484237734490#c8477761225437371180

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij het aftreden van Adolfo Nicholas mocht ik hem enkele vragen stellen.
   Ik vroeg hem waarom hij de VS al die oorlogen liet voeren die de VS niks opleveren behalve doden en schulden, en waar alleen Israel beter van wordt.
   Maar Adolfo wilde er niks over zeggen.

   Toen vroeg ik hem waarom hij toe stond dat de 2008-crisis ( die wereldwijd 50 miljoen doden veroorzaakte ) opzettelijk werd veroorzaakt door neocon-pionnen als Lindsey Graham ( zorgde voor afschaffen van de Glass-Steagal Act) en door mensen als Greenspan-Summers-Rubin, die mevrouw Brooksley Born lieten ontslaan toen zij als baas van de amerikaanse Autoriteit Financiele Markten ( CFTC) de handel in derivaten ( omzet 600 trillion $ per jaar) wilde gaan monitoren. (*)

   Ook daar wilde Alfonso niks over zeggen.

   (*) https://en.wikipedia.org/wiki/Brooksley_Born#Born_and_the_OTC_derivatives_market

   Hij vroeg me wel om helemaal niets over hem te publiceren.
   Hij zei: "Ik heb altijd mijn uiterste best gedaan om de wereld zo goed mogelijk te besturen, maar ik vind het niet nodig om dit bij het grote publiek bekend te maken. Ik denk ook dat het de mensen niet interesseert wie nu uiteindelijk de baas is."

   Met dat laatste ben ik het helemaal eens: Het interesseert mensen helemaal niets wie er werkelijk de baas is en wat het lot van hun kinderen zal zijn.
   Als ik zelf de discussie daarover wil starten, dan komt er helemaal geen reactie, of mensen gaan beweren dat er ergens een zwarte Paus rond loopt die met zijn tien collega's àlle landen en regeringen in de wereld onder de duim houdt.
   Dan weet je dus dat het de mensen helemaal niet boeit wat er in de wereld gebeurt. Ze kijken elke ochtend in hun krantje om te zien of er op een bij hen bekend kruispunt nog een aanrijding met blikschade is gebeurd gisteren. Dat is het niveau van de meeste pundits op diverse fora. Met geopolitiek inzicht heeft dat niks te maken.

   Maar het kan nòg erger. Wist U al dat elk jaar dat op een 7 eindigt een slecht jaar wordt? Is dat geen groot nieuws ? Lijkt me wel!


   Verwijderen
  2. Ik moet af en toe wel lachen op dit forum :-)

   Verwijderen
  3. 50 miljoen doden door een groepje bankiers dat de regeringen er onder wil krijgen vind ik niet echt om te lachen, Blik.
   "We think it was worth it", om maar eens een nichtje van de heren te citeren.

   50 miljoen?
   Ik heb het artikel niet meer, maar de manier waarop dit berekend is, die herinner ik mij nog wel.
   De onderzoekers bekijken de sterftecijfers in de diverse landen: vòòr de crisis en tijdens de crisis.
   Als de stijging niet is te wijten aan natuurrampen of politieke onrust, maar correspondeert met minder medicijnen-aankoop en minder operaties ( omdat er geen geld voor was), dan gaat men er van uit dat dit door de crisis is veroorzaakt. Zo komt men op die 50 miljoen.

   De crisis is bewust gemaakt door Greenspan en zijn neefjes. Hoe? Simpel, zoals ze altijd crises veroorzaken: eerst volop goedkoop gel;d beschikbaar stellen, en dan plots de kraan dicht draaien. Dan zakt alles in.
   Schandelijk natuurlijk dat dit soort kennis niet wordt verteld aan onze economie-studenten.
   Ooit zei de bekende econoom Galbraith ongeveer dit: "De studie economie is de enige studie waarbij je na de studie minder begrijpt van het onderwerp dan voor je studie." (*) Je wordt dus gebrainwashed met een misleiddende voorstelling van zaken.

   Mensen die de opleiding monetair econoom hebben, snappen het wel, maar staan onder controle van de FED: http://www.huffingtonpost.com/2009/09/07/priceless-how-the-federal_n_278805.html

   (*) De juiste quote staat er niet bij, maar ik vind deze quotes wel goed: https://www.brainyquote.com/quotes/authors/j/john_kenneth_galbraith.html

   Verwijderen
  4. Cruelman, ga alsjeblief weg van deze blog.
   Jij hebt maar één doel en dat is om dit blog kapot te maken.
   Omdat sommige schrijvers hier blijkbaar veel tijd hebben en op jou reageren, slaag je er nog aardig in ook.
   Ga weg, want uit alles blijkt dat je volledig onoprecht bent.
   Mensen als jij, Cruelman, zorgen voor veel leed in deze wereld. Ik hoop dat je krijgt wat je verdient.

   Verwijderen
  5. Ik wil voor de goede orde even wat onzin van Jan Verheul corrigeren.
   Lindsey Graham is een oorlogszuchtige senator uit South Carolina die jammert om meer agressie tegen Assad en Poetin, maar die geen enkele interesse heeft mbt financiële wetgeving zo ver ik kon vinden en weet. Als Jan daar info over heeft over de betrokkenheid van L Graham dan hoor ik dat wel.
   Het waren de Clintons, Robert Rubin en de altijd geniale Larry Summers die de drijvende krachten waren achter het afschaffen van de glass steagall act. Dit deden ze natuurlijk voor hun meesters op Wallstreet.
   Dus die 50 miljoen doden als gevolg van afschaffen glass steagall (als Jan zijn cijfers goed zijn) zijn op conto te schrijven van wall street en niet op conto van de neo cons.
   Als ik @Jan Verheul vraag om te reageren op info van A Sutton mbt tot skull & Bones en wallstreet. (Die in tegenstelling tot de saker wel toegang had tot de origenele documenten aan het Hoover instituut), dan wordt het stil.
   Als ik @Jan Verheul vraag wat die 15 journalisten doen bij de Bilderberg conferentie, terwijl er nooit info van de vergaderingen openbaar wordt gemaakt, dan wordt het stil.
   Als ik @Jan Verheul vraag waaruit blijkt dat "de Joden" de wereld regeren krijg ik een filmpje met schoolkinderen die geleerd wordt dat de rest van de wereld hen haat. Ik heb hem maar heel kort bekeken, zonde van de tijd. Ik dacht, nu krijg ik het uitgelegd, maar helaas.
   Ik zie dat de VS zich overal in de wereld met politiek bemoeit. (zuid amerika, europa, oekraïne, korea etc etc). Over de hele wereld!. Maar volgens @Jan Verheul gaat het alleen maar om de vijanden van Israël zwakker te maken, dus ja wat doe je dan in de rest van de wereld.??
   Als je zoals Matt @Jan Verheul vraagt wie de baas is bij de neocons dan krijg je als antwoord dat je een simpele ziel bent. Dat ze met elkaar vechten en dat de macht wisselt. Je krijgt geen namen.
   Ik heb @Jan Verheul duidelijk aangegeven waarvan ik denk hoe je de neocons moet plaatsen. Maar ja, dat schijnt meneer niet te willen horen en begint dan weer een post dat de rest gek is en dat hij weet dat de Neocons de baas zijn.

   Verwijderen
  6. @ Oligarch,

   Sorry Oligarch,
   maar iemand die serieus oppert dat ergens een Zwarte Paus de scepter over de wereld zwaait, die neem ik absoluut nooit meer serieus. Die heeft een andere agenda, want zooo dom kan niemand zijn, lijkt mij. De Zwarte Piet discussie heeft meer substantie dan de Zwarte Paus discussie, wat mij betreft.

   Over Sutton weet ik erg veel, maar wel door zijn boeken van A tot Z te lezen, niet uit video's ( hoewel dat een aardig begin is).
   Opmerkelijk is het volgende: Hij beweert in een van de bijlagen expliciet dat de joodse bankiers niet speciaal bezig waren met de Russische Revolutie.
   Dan weet je wel hoe de vork in de steel zit.
   Dan kan en mag hij gewoon niet alles zeggen.
   ( NB: Volgens de biograaf van bankier J.P. Morgan, Wheeler meen ik, was Morgan een stroman voor de Rothschilds. Dus ook als het goy bankiers zijn, dan zit er vaak een joodse bank achter.)

   Veel meer schrijvers moeten noodgedwongen die opstelling hanteren ( zeggen dat de joden geen rol spelen in het dossier).
   Uit allerlei bronnen is duidelijk dat bankier Schiff zelfs al voor de revolutie van 1905 flink wat geld naar Rusland stuurde.
   Logisch ook, want in de Pale leefden destijds nog vele miljoenen joden, en die waren nog lang niet geemancipeerd.
   Het was o.a. Churchill die in een grote krant in Engeland schreef dat de Russische Revolutie een joodse aangelegenheid was.

   Ik ga gewoon niet meer in op jouw posts, want ik beschouw het als verloren tijd. Jij hebt een andere agenda. Jij wil helemaal niet de waarheid vinden.

   --
   Ik schrijf alles op conto van een joodse ( steeds wisselende) cabal. Niet op die van de Neocons of van Wall Street. Het is die joodse kerngroep die leidend is in de Neocons en in Wall Street.
   De 50 miljoen doden waren niet alleen een gevolg van de Glass Steagal, maar van de crisis. Twee hoofd-zaken die de 2008- crisis veroorzaakten waren: Glass Steagal en het afwijzen van derivaten-monitoring.
   --
   Lindsey Graham heeft niks met de Glass Steagal te maken. Daar heb je gelijk in. Ik verwar hem met Phil Gramm. Deze Gramm staat, evenals Graham, in nauw contact met John MacCain. Mogelijk dat ijk ze daardoor verwisselde.
   --
   Oligarch: "Als ik @Jan Verheul vraag waaruit blijkt dat "de Joden" de wereld regeren krijg ik een filmpje met schoolkinderen ..."
   Ik zal in een nieuwe post hierop in gaan.
   Word vervolgd.

   Verwijderen
  7. Vervolg.
   De documentaire gaat helemaal niet over schoolkinderen.
   Yaov Shamir ( joods) zoekt het antwoord op de vraag: "Waarom is er antisemitisme?"
   Hij ontdekt dat er eigenlijk maar weinig antisemitisme is.
   Het idee van a.s. wordt vooral als een brainwash in het joodse volk gestopt. Bij Livia Rokach lees je al dat dit de bekende techniek is.
   In de VS mag hij filmen bij de Anti Defamation League van Foxman. Dan zie je hoe ze te werk gaan. Zeer interessant.
   En ze gaan ook naar de Oekraine.
   Daar beloven ze de regering toegang tot de Amerikaanse politici en Machtigen, op voorwaarde dat de Oekraïeners hun mond stijf dicht houden over de Holomodor ( Dat is de hongersnood die in 1932 en 1933 de Oekraïene trof: het was politiek beleid, en wel van de joden in Moskou die nog haat koesterden over de Khmelnitsky opstand van 1648. Althans, dat lezen we in het boek van de joodse schrijver Canbtor.
   Had je allemaal kunnen weten, Oligarch. Ik heb de links naar deze litteratuur al meermaals gegeven.

   De invloed van de joden is zo groot,en alles wat we in die film Defamation'zien lijkt zo sterk op wat er in de Protocollen van Zion wordt verteld, dat Gilad Atzmon zegt: 'We moeten die Protocollen serieus nemen, want ze zijn precies zoals het ook in werkelijkheid gebeurt."

   Maar al die info wil je niet zien. Jij houdt het bij de Zwarte Piet als baas van de wereld.
   Hoe kun je dan verwachten dat ik nog op jouw kleine vraagjes reageer? Wat wiul je nou bewijzen met die '15 journalisten bij Bilderberg"?

   Oligarch:
   Als je zoals Matt @Jan Verheul vraagt wie de baas is bij de neocons dan krijg je als antwoord dat je een simpele ziel bent. Dat ze met elkaar vechten en dat de macht wisselt. Je krijgt geen namen.

   Wat zal ik mij moe maken om Matt dingen uit te gaan leggen die hij toch niet op pakt?
   Op mijn blog staan lange en goede verhandelingen over de Neocons. Heb je er al iets van gelezen?
   Matt wist niet eens dat de Neocons sinds 2001 de buitenland-politiek van de VS voor 95% bepaalden. Wat moet ik dan mijn tijd aan zo'n 'analist' verknoeien?

   Verwijderen
  8. Excuus voor de verschrijvingen hierboven.
   Ik had het moeten corrigeren.

   Ik keek nog even naar de film Defamation, en de film begint met een prachtige scene van een Russisch-joodse taxichauffeur in Israel.
   Yaov Shamir zegt tegen de chauffeur: "You know what this film is about? It's about anti-semitism."
   De chauffeur: "Anti-semitism. Whats that mean?"
   Shamir: "When people hate jewish people."
   Chauffeur: "No way man. Jewish people control the world."
   Shamir: "Yeah ?"
   Chauffeur: "Of course!"

   Een heerlijke scene, en natuurlijk alleen mogelijk om in Israel te filmen. In alle andere landen van de wereld is dit taboe.
   Alles in de eerste minuut van de film:
   https://www.youtube.com/watch?v=XNWF9CeoZdE
   ( Op min. 5 interviewt hij zijn oma. Ook die zegt zaken waarvoor je in Duitsland zo de gevangenis in draait... op verwijt van antisemitisme !) Kortom: een heerlijke film van Yaov Shamir !

   Verwijderen
  9. @Jan Verheul
   "Ik ga gewoon niet meer in op jouw posts, want ik beschouw het als verloren tijd."

   Ik hoop het. Je hebt het mij al eerder beloofd en je hebt je je er niet aan gehouden.
   Ik ben het spuugzat om met iemand te discussiëren die mij woorden in de mond legt die ik nooit gezegd heb. Of je bent vals of je bent dom.
   "Sorry Oligarch,
   maar iemand die serieus oppert dat ergens een Zwarte Paus de scepter over de wereld zwaait, die neem ik absoluut nooit meer serieus."
   Zucht.......Ik zal terug halen wat ik gezegd heb.

   "oligarch12 januari 2017 om 13:59
   Zoals ik Jan al vertelde had ik nog nooit van de zwarte paus gehoord en dus ging ik op zoek. Ik heb nergens gezegd dat dat de waarheid is.................."

   Iedereen kan nu lezen hoe ik over de zwarte paus denk. Ik sluit niet uit dat de zwarte paus veel macht heeft. Ik weet het gewoon niet. Het is wel duidelijk dat de vorige zwarte paus contact had met de huidige witte paus en dat het zeer aannemelijk is dat de huidige paus een jezuit is en dat de huidige paus een grote voorstander is van een één wereld idee.

   A Sutton (jij hebt zijn boeken helemaal niet van a tot z gelezen want anders had je niet zo'n beperkte visie) heeft het vermoeden dat de wallstreet bankiers/corporatisten de Bolsjewieken steunden om via Rusland hun gewenste gesloten samenleving (droom van de topbankiers van wallstreet) te kunnen bewerkstelligen. Hij noemt ook het idee van Gilette (scheermesjes) waarbij de mensen in megacities moesten leven. Schiff financierde naast de Bolsjewieken ook de Japanners die Siberië binnen vielen om zo de Tsaar te verzwakken.
   Het communisme is wat mij betreft een idee van Joodse elitaire bankiers / corporatisten die er op uit zijn om wereld dominantie na te streven.

   En als jij denkt dat je mij het recht kan ontnemen om bepaalde onderwerpen aan te snijden, zoals de zwarte paus, dan heb je het bij het verkeerde eind sukkel.
   Blik is de enige die bepaalt wat wel en wat niet gezegd kan worden.   Verwijderen
  10. De neocons/Israel wilde een no fly zone in Syrië. Ze wilde raket aanvallen op Damascus in 2013.

   Waarom kregen ze die niet als de neocons de macht hebben in Washington/de wereld ????

   Verwijderen
  11. Chauffeur: "No way man. Jewish people control the world."
   Shamir: "Yeah ?"
   Chauffeur: "Of course!"

   LOL. Jan gaat gelooft een taxi chauffeur. "Heerlijke scene". Precies wat Jan wil horen.
   Jan kan niet het onderscheidt maken tussen (joodse) invloedrijke wallstreet en aanverwante figuren en Joden zoals Frits Barend, Job Cohen en michel van Praag.

   Verwijderen
  12. Hier gaat defemation over volgens dit artikel. (de film ging mij te langzaam)

   Yoav Shamir’s Defamation
   http://www.counter-currents.com/2011/10/yoav-shamirs-defamation/

   Dit wordt in de film verteld over oekraïne.

   "Shamir follows Foxman to Ukraine where he deals with a trademark dispute. He explains to the Ukrainian government that it would be “counter-productive” for them to use the word “holocaust” to refer to Stalin’s mass starvation of their people in the 1930s. Jews have invested a great deal of capital—and reaped untold profits—establishing the holocaust as the ultimate “victim card,” a unique evil that entitles Jews to unique privileges until the sun burns out. Thus the ADL has resisted the attempts of Ukrainians, Armenians, and other peoples to gain recognition for their suffering. (Of course, the ADL might also think it prudent to preempt examination of the Jewish role in the Soviet and Armenian genocides.)

   The best scene in Ukraine is at the Babi Yar memorial outside of Kiev, where we are told that vast and specific number of Jews were massacred by the Nazis during the Second World War. One old Jewish women tells the group that she can imagine the goyim doing it again today. The others agree, then a well-to-do Jew from Los Angeles looks at Shamir and the camera and says, in a kind of “have I gotta used car for you!” patter: “That’s why we have to support Israel. Israel is our insurance policy.”

   This sets off a round of hosannas and amens for Israel: “Without Israel, there is not a safe Jew in the world!” “I’d roll bandages for the IDF.” Etc. When Shamir asks them if they are more loyal to Israel than America, they seem miffed but do not miss a beat. “Of course not!” We are told that they love America like a spouse, Israel like a child. They even say that they would lay down their lives for their children, but not their spouses. Being the spouse in this analogy, the more pertinent question for me is whether they would lay down their spouse’s life for their children. But they don’t go there.

   While in Kiev, Shamir interviews rabbi Bleich, who suggests that the ADL’s focus on anti-Semitism responds to the need of secular Jews to construct a Jewish identity that is independent of religion. Some of the secular Jews in the ADL mission agree with this. This view accords with the claim of Gilad Atzmon that secular Jews who no longer affirm the positive content of the Jewish religion derive their Jewish identity from the negation of what is non-Jewish. Like Atzmon, they ignore the possibility of an affirmative secular Jewish identity based on nationality, i.e., ties of blood."

   Dit voor Jan Verheul het bewijs dat "de Joden" de wereld regeren.

   Verwijderen
  13. Jan Verheul is de grote baas hier.

   Joop en ik mogen niet eens van gedachte wisselen over de zwarte paus.

   Als je niet denkt dat de neocons de baas in Washington zijn en niet denkt dat "de Joden" de wereld regeren dan moet je hier je mond houden van Jan

   Verwijderen
  14. "Wat zal ik mij moe maken om Matt dingen uit te gaan leggen die hij toch niet op pakt?"

   Ik denk dat Matt heel snel oppakt wat jij verteld beste Jan. JE WEET HET GEWOON NIET.!

   Verwijderen
  15. @ Oligarch 15.20

   Een week of 3 geleden heb je duidelijk geschreven dat je niet gelooft dat de joden de baas zijn. Jij zag de Bilderbergers als de baas, samen met de Jesuiten.

   Enkele dagen geleden heb je citaten gegeven van sites waar de baas van de Jesuiten als opperbaas wordt gezien.
   Je was erg enthousiast, en blij dat Joop er ook zo over dacht.

   Toen ik dat belachelijk maakte door duidelijk te maken dat het totaal onmogelijk is voor een klein klubje mensen om in het diepste geheim 200 regeringen te controleren, toen pas schreef je: "Zoals ik Jan al vertelde had ik nog nooit van de zwarte paus gehoord en dus ging ik op zoek. Ik heb nergens gezegd dat dat de waarheid is.................."

   Verwijderen
  16. @ Oligarch

   Dat de Israeli's niet altijd hun zin krijgen betekent niet dat ze niet de meest invloedrijke 'agents' zijn op deze wereld.
   Hun agenda wordt het vaakst vervuld, zij maken de allermeeste slachtoffers in deze wereld. En zeker ook: Hùn narrative heeft de grootste verspreiding in de wereld, en dus zien de meeste mensen de realiteit door de kleur van glazen die voor Israel het gunstigste is.
   Zo was het ook in de jaren 20 in Berlijn.
   Zo was het zelfs al in de jaren 1870 in Berlijn. Zie het boek van Wilhelm Marr uit 1870.
   Maar soms keert de wal het schip.

   Sutton is zeker informatie die iedereen moet lezen. Geeft veel inzicht over hoe vroeger de zaken liepen. En wat daar nu nog van zou kunnen bestaan.
   Maar Sutton publiceerde ongeveer 40 jaar geleden. Er zijn wel zaken veranderd.
   De invloed van de joden is enorm gigantisch gegroeid. Ten tijde van Sutton was de Republikeinse Partij nog een partij van rednecks die tegen buitenlandse bemoeienis was.
   Nu is het de partij van de Neocons. Hoe kon Syutton in 1975 beschrijven dat de Neocvons in 2001 hun Poliucy Coup zouden gaan plegen?
   Dit zijn zaken, Oligarch, die zo voor de hand liggen, dat ik dit niet eens wilde schrijven aan je.
   Maar dan kom jij in jouw onwetendheid en roept: 'Geen antwoord ! "

   Verwijderen
  17. Dat de Israeli's niet altijd hun zin krijgen betekent niet dat ze niet de meest invloedrijke 'agents' zijn op deze wereld.
   Hun agenda wordt het vaakst vervuld, zij maken de allermeeste slachtoffers in deze wereld.

   Leuk hoor die algemeenheden.
   De meeste doden zijn gevallen onder Hitler, Stalin en Mao en toen was Israël er niet eens, dus waar lul je nu over ?

   De Joden krijgen het niet eens voor elkaar om Assad af te zetten met al hun macht. Jij bent echt belachelijk Jan. Sorry hoor.

   Verwijderen
  18. Bilderberg is één van de vele ronde tafelgroepen van de machtige wallstreet families. Oorspronkelijk bedoeld om Europa één te maken en een gemeenschappelijke munt te maken. Slechts een handvol mensen kent de agenda en de rest van deelnemers wordt gevraagd om hun macht zoveel mogelijk aan te wenden om de agenda te laten slagen.
   Ik hoef jou niet te vertellen hoeveel andere organisaties zij nog hebben waarmee zij hun invloed uitoefenen.

   Verwijderen
  19. Jan die zegt dat de Republikeinse partij EEN neocon partij is.

   Volgens mij komt Trump ook uit de republikeinse partij en volgens mij is er ook nog een Tea party stroming.

   Jan heeft totaal geen nuance.

   HET ZIJN DE JODEN!!!

   Wie heeft de macht dan Jan ?. Ja dat weet ik niet...

   HET ZIJN DE JODEN!!

   Verwijderen
 4. Rootman´s koekje bij het ontbijt:

  http://theduran.com/george-soros-lost-1-billion-dollars-after-donald-trump-won/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lekker he...Jammer alleen dat hij niks merkt van een miljardje meer of minder.

   Verwijderen
  2. Wikopedia schat het vermogen van Soros op 23 miljard. Maar hij heeft ook bij de Brexit en het Oekraine debacle flink verloren. Nu zal hij geen honger lijden en heeft ook nog geld voor een aantal orgaantransplantaties, maar hij is duidelijk zijn Midas touch kwijt.

   Complotblog?

   http://www.wsj.com/articles/billionaire-george-soros-lost-nearly-1-billion-in-weeks-after-trump-election-1484227167

   Nu verspreiden de MSM veel fake news en complotten, maar kwalliteitdwebsites als the Duran conformeren het, dus zal het wel waar zijn...

   Verwijderen
  3. Zucht....tja, ik geef je gelijk ( je moet gevaarlijke gekken altijd gelijk geven)

   Nee, je hebt geen verweer meer. En nu ophoepelen naar je politieke partij LUL.

   Verwijderen
  4. Rootman is wel zwaar de lul vandaag, hieronder al door Joop en nu ook door oligarch. Sorry Root, ze moeten je hier niet meer!!

   Verwijderen
  5. Fout kroel, je laat weer voor de zoveelste keer zien dat je niet kunt lezen.
   Waar staat er ergens dat wij, en dan bedoel ik Oli en Joop, Rootman niet moeten?
   Het tegendeel is eerder waar.
   Niemand op dit blog mag JOU kroel, nu niet, nooit geweest ook en zal ook nooit gebeuren.
   Wat een knap staaltje van egotripperij kroel, ga zo door, straks barst je nog uit mekaar met je dikdoenerij.

   Verwijderen
  6. Ik doe dat nergens, ben me bewust van jullie haat richting mij, maar ja, jullie haten alles en iedereen, dus ben een van de velen. Mijn intelligentie staat niet ter discussie, aangezien jullie nooit feiten hebben getoond dat die anders zou zijn als goed. Niemand mag jullie trouwens ook nog, maar dat kan je ook zien omdat dit haatblog gemeden wordt als de pest!!

   Verwijderen
  7. Als mensen hier jou haten kroel heb je dat volledig aan jezelf te danken. Jij denkt dat je hier iedereen zomaar voor racist, pedolover, terrorist, joden-hater en nog veel meer van dat 'fraais' kunt uitschelden zonder dat je daar ook maar 1 spatje bewijs voor hebt, en zonder dat dit voor jou wel eens consequenties kan uitlokken.
   Het zal eerder zo zijn dat mensen van dit blog wegblijven omdat ze het beu zijn om door jou voor alle vuile vis te worden uitgescholden.
   Wij weten dat jouw ultieme doel is mensen hier laten wegblijven, maar vaste schrijvers hier trappen daar niet in. En volgens Blik zijn hier lezers genoeg iedere dag.
   Jouw intelligentie staat hier inderdaad niet ter discussie, omdat, heel simpel, jij daar niet over beschikt.
   Dan klaag je dat we geen feiten leveren, dat doen wij wel maar jij hebt dat nog NOOIT gedaan.
   En dan kraak je mijn tekeningen af, trouwens, jij bent de enige die dat doet, omdat je, in je onmacht, niets beters kunt bedenken. Zwak kroel, zeer zwak.
   Hoeveel vrienden heb jij op dit blog, kroel?
   Geen, dus ben jij hier de grote looser.

   Verwijderen
  8. Ik wil jullie fascisten en racisten ook niet als vrienden, dus dat scheelt. Ik voer genoeg bewijzen aan dat jullie haters zijn in alle vormen en maten, maar het beste is nog dat JULLIE ZELF dat constant blijven doen. Nu ook weer met die tekst van jou. Je bestrijd het namelijk niet, je keurt het alleen af. Maar weerleggen kan je het niet, dus je weet verdomde goed dat je een hater bent in al zijn vormen. En natuurlijk doet de rest het niet, ze zijn blij met jou als medehater dus ze zullen je kleutertekeningetjes niet afkraken, want dan zijn zij OOK weer een vriend kwijt, en als racistische en fascistische hater heb je nou eenmaal heeeeeeeel weinig vrienden dus hou je die je hebt in ere, ook al haat je hen eigenlijk ook.

   Verwijderen
  9. Ik heb meer vrienden dan jij kroel, daar kun jij niet aan tippen.
   En jouw belabberde tekst maakt weer duidelijk hoe zwak je staat.
   Blijf maar schelden kroel, het wordt steeds duidelijker dat dit het enige is wat jij kunt.
   En dat er mensen hier zijn die jou haten hoef ik niet te weerleggen, dit zijn feiten en dit heb je helemaal aan jezelf te danken, en aangezien jij dat niet eens snapt geeft al aan hoe laag jouw intelligentie is en jouw volledig gebrek aan empathie.
   En mijn 'kleutertekeningetjes'? Wel toevallig dat er heel wat cartoons van jou gepubliceerd zijn kroel, jij als kleuter en oorlogsophitser. Kun je er niet meer tegen?

   Verwijderen
 5. Oei, Israël gooit nog wat olie op het vuur in Syrië;

  http://zaplog.nl/zaplog/article/breaking_israel_valt_syrisch_leger_aan_in_damascus#rss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet te interpreteren vind ik: Netanyahu, beseft heel goed ,evenals Assad en de Russische legerleiding, dat hij, tòt een uitvoerig onderhoud tussen Trump en Putin, vrijwel overal mee kan wegkomen. Trump, maar ook Assad willen de zionistische neocons geen ammo geven om meer te saboteren.

   Verwijderen
 6. Clapper heeft ook weer gelogen, zo bleek, en hij kan zijn feiten ook niet meer op een rij houden:

  http://thehill.com/blogs/pundits-blog/homeland-security/313364-intel-agencies-ask-americans-to-trust-dont-verify-in-new

  Wat is het toch met dat VS congress? Je kunt er zo een gesloten psychogeriatrie (dementie-) afdeling mee bevolken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "had eerder gedacht dat jullie de NSB weer gingen heroprichten!!"

   Nope, dat doet de MSM met het heruitbrengen van 'De Oorlogskranten' omdat zij het zo missen!

   Verwijderen
  2. Joop leest enorm veel in Rootman wat er niet staat, maar het toont zijn aftakeling enorm goed aan!!

   Verwijderen
  3. Ach wat zielig, geeft De Kneus nu ook al zijn volgende gebrek prijs, verlies van zijn korte termijn geheugen, niet meer weten wat hier 2 uur geleden stond!

   Verwijderen
  4. Ben je je geheugen kwijt en moet je dat nog even melden?? Niks mis met je geheugen hoor, wel met je zelfbeeld dat je steeds dit blog zo graag op je fouten wilt wijzen!! Maar goed, je korte termijn geheugen zal vast naar de gort zijn, net als je hart en hersens!!

   Verwijderen
  5. Zielig, zeer zielig!

   Verwijderen
  6. Ja dat ben je, dat weten we nu wel. Hoef je niet duizend keer te zeggen!!

   Verwijderen
  7. https://www.youtube.com/watch?v=1mBKVCNEW1o

   Verwijderen
  8. Joop, kroel wordt steeds zwakker, hij kan al niets anders meer dan jouw woorden omdraaien.
   Kroel is fake- news.
   Nee klopt niet, kroel heeft nog nooit nieuws gebracht hier. Wel schelden, dat kan hij als de beste.
   En inderdaad, hij denkt slim te zijn, maar vergeet gemakshalve? dat zijn post hier verwijderd wordt.

   Verwijderen
  9. Joop en Matt zijn weer lekker bezig om dit blog kapot te maken. Daarvoor hebben ze alleen die lege huls Cruelman nodig.
   Lekker Cruel op zijn bek geven.

   Val mij aan, Matt.
   Val mij aan, Joop.
   Als je het goed doet en hout snijdt, krijg je zeker antwoord.
   Kunnen we nog wat leren van elkaar.
   Als het leeg geklets is of extreem dom, dan krijg je uiteraard geen antwoord.

   Als je hier alleen komt om zwakke nitwits als Cruel lekker samen te bevechten, dan ben je echt geen knip voor je neus waard.

   Verwijderen
  10. @De Kneus,

   Zo Kneus, ik wist niet dat jij in hogere sferen verkeerde maar je moet de groeten van Monique/Heavenly-Me hebben!

   Verwijderen  11. Sorry, Jan, maar je doet het zelf ook zie je eigen post: Jan Verheul 13 januari 2017 om 12:20

   En als ik je wil 'aanvallen' zal ik dat doen op jouw eigen blog, dat is daar de meest geschikte plaats voor. Dit blog wil ik daardoor niet kapot maken.
   Eerst zal ik zorgen dat ik wat meer 'analyses' gemaakt heb.

   Verwijderen
  12. @Jan Verheul,

   "Kunnen we nog wat leren van elkaar."

   Iets van jou leren? Nou, nee bedankt, als ik jou moest geloven was ik nu een ijsklomp.

   Verwijderen
  13. Overigens, hieronder de link waar De Kneus zijn groepsheling vandaan haalt!

   https://www.facebook.com/Heavenly-Me-1672608199653419/#

   Verwijderen
  14. Matt,
   je ziet toch zelf ook wel dat mijn comment tegen Cruelman heel anders is dan het eindeloze gekrakeel dat jij en Joop tegen Cruelman doen.
   Ik wijs hem af, omdat hij -- als ik jullie aan val -- mij als zijn 'vriend' wil annexeren.

   Het is kinderachtig van je, Matt, om deze éénmalige comment op Cruel te gebruiken als 'bewijs' dat ik zelf ook met Cruel in debat ga.

   --
   Nee, de meest geschikte plaats is hier. Hier is het podium, hier is het debat. Niet op mijn blog.
   Als ik je aan val, dan moet je hier de verdediging voeren.

   Ik heb je trouwens niet aan gevallen. Ik heb gezegd dat ik verbaasd ben dat er mensen zijn die nog niet weten wie de neocons zijn.
   Het is goed dat je schrijft dat je eerst op dit terrein wat studie moet verrichten. ('meer analyses maken')
   Dat is een volwassen opmerking.

   Verwijderen
  15. @Jan Verheul,

   "Nee, de meest geschikte plaats is hier. Hier is het podium, hier is het debat. Niet op mijn blog.
   Als ik je aan val, dan moet je hier de verdediging voeren."

   Dan zie ik graag dat je het volgende artikel van je blog verwijderd!

   http://xevolutie.blogspot.nl/2017/01/577-grote-aanval-op-trump.html

   Verwijderen
  16. @Jan Verheul,

   Wij hebben hier al genoeg figuren die er dubbele standaarden op nahouden.

   Make up your mind, boy!

   Verwijderen
  17. Joop,
   mijn blog is een soort openbare bibliotheek.
   Ik bewaar daar artikelen die ik niet kwijt wil.
   Jullie enthousiasme over een 'Zwarte Piet' die met enkele mede-Jesuieten 200 regeringen onder de duim houdt, behoort tot mijn meest opzienbarende documenten.
   Het zijn 'Monumenten van idiotie'.
   Dat zal ik echt niet verwijderen.

   Verwijderen
  18. @Jan Verheul,

   Jij zegt dat de discussie hier gevoerd moet worden en niet op jou blog en daarmee is de conclusie dat jij er een dubbele standaard op nahoudt bewezen en daarom wens jij dus ook geen antwoord te geven waarom jij de Meanstream media en overheden aan de ene kant afzeikt an aan de andere kant verdedigd, want in dit kader is dat een vraag die héél erg véél hout snijdt!

   Verwijderen
  19. @Jan Verheul,

   M.a.w. jij bent nu al betrapt op twee dubbele standaarden!

   Verwijderen
  20. Joop staat weer met de mond vol tanden.
   Weet niet hoe te reageren.
   Dan worden zijn reacties altijd onbegrijpelijk.

   Twee voorbeelden:
   1. Joop tegen mij: "Iets van jou leren? Nou, nee bedankt, als ik jou moest geloven was ik nu een ijsklomp."
   Een ijsklomp , Joop? Hoezo?

   2. Joop tegen mij: "Wij hebben hier al genoeg figuren die er dubbele standaarden op nahouden.
   Make up your mind, boy! "
   Hoe kom je op de gedachte om over 'dubbele standaarden' te beginnen Joop?
   En wat wil je uitdrukken met 'Make up your mind boy "?

   Zoals gezegd: Als Joop onnavolgbaar wordt dan weet je: Hij zit met de mond vol tanden.

   Verwijderen
  21. @Jan Verheul,

   Wordt @Jan Verheul ineens De Kneus? Het heeft er alle schijn van!

   Verwijderen
  22. Joop,
   je weet blijkbaar niet dat 'een dubbele standaard' een uitdrukking is. Een idiomatische uitdrukking.
   Zo gebruik jij dat begrip niet.
   Omdat ik op twee blog publiceer en omdat beide blogs een verschillende functie hebben, heb ik twee 'kanalen', twee manieren van publiceren.
   Maar 'een dubbele standaard' is iets heel anders.
   Joodse puindits hebben àltijd een dubbele standaard: voor Nederland vinden ze x de juiste weg, de correcte handelswijze. Maar voor Israel vinden ze niet-x de juiste handelswijze. Dat is "een dubbele standaard hebben".

   Verwijderen
  23. "Zoals gezegd: Als Joop onnavolgbaar wordt dan weet je: Hij zit met de mond vol tanden."

   En als @Jan Verheul dit zegt dan moet je goed opletten, want dan weet hij het niet meer en verlaagt hij zich tot Kneusachtige uitspraken!

   Verwijderen
  24. Jan Verheul13 januari 2017 om 21:38

   Nee, de meest geschikte plaats is hier. Hier is het podium, hier is het debat. Niet op mijn blog.

   -------------------------------------------------

   Dit heet een dubbele standaard, Kneus!

   Verwijderen
  25. Het weigeren om antwoord te geven op een vraag waarom jij aan de ene kant de Meanstream media en overheden afzeikt en aan de andere kant verdedigt, duidt op het houden van een dubbele standaard, want je wilt of kan er kennelijk geen antwoord op geven!

   Verwijderen
  26. Joop,
   ik ga verder niet in op jouw kletspraat.
   Het is wat gescheld en wat herhalingen van zaken die te dom zijn om op in te gaan, zoals dit: 'daarom wens jij dus ook geen antwoord te geven waarom jij de Meanstream media en overheden aan de ene kant afzeikt en aan de andere kant verdedigd'.
   OK. Ik zal dat laatste dan nu voor 1 keer beantwoorden.
   (Omdat je die vraag al 10 maal als een soort verwijt naar me geslingerd hebt, en om duidelijk te maken dat die vraag ook echt te dom is om antwoord op te geven).

   1. Logica: Het is onmogelijk dat àlle MSM àltijd onwaarheid schrijven.
   2. Het is onmogelijk dat àlle alternatieve media àltijd de waarheid schrijven.
   3. Het is dus ontzettend dom als je nooit een keer de stelling betrekt dat de MSM de waarheid schreven in een bepaald geval. Dan volg je een dogma, en ben je niet op zoek naar waarheid.
   Joop verwijt mij dat ik niet het dogma volg dat àlle MSM àltijd fout zijn. Dat is dom. Heel dom, Joop.

   Verwijderen
  27. Hier een heel goede 'analyse' van mijn wereldbeeld.
   De film Trive van Proctor Gamble. Hij legt het bankensysteem perfect uit en nog meer zaken die er spelen. Voor iedereen een 'must.
   Ruim 2 uur. Nederlands gesproken.

   https://www.youtube.com/watch?v=B4TzPtQUMbs

   Verwijderen
  28. @Jan Verheul,

   "ik ga verder niet in op jouw kletspraat"

   Moet je ook vooral niet doen, maar ik heb zoveel ervaring met figuren zoals jij dat ik precies weet wat je er mee bedoeld!

   "Joop verwijt mij dat ik niet het dogma volg dat àlle MSM àltijd fout zijn."

   Nope, ik verwijt jou dat jij je ogen in je zak hebt!

   Verwijderen
  29. @Matt,

   Met zo'n lange video moet je bij @Jan Verheul niet aankomen. Heb je niet iets korter, iets van een minuut of 3, dat is voor @Jan Verheul lang genoeg om zijn 'professionele' visie op los te laten?

   Verwijderen
  30. Joop, voldoende materiaal in de zij-balk als je de video open hebt. Als Jan er tenminste de moeite voor wil nemen.
   Maar hij kan ook vooruit spoelen tot hij bij het stukje komt dat het niet enkel Joden zijn die de wereldheerschappij nastreven, (rond 43 min.)en het de pyramide met het 'alziend oog' en de rol van de centrale banksters.
   Maar als je deze video helemaal wil analyseren moet Blik zijn bandbreedte verdubbelen terwijl dit blog bedoeld is voor kritiek op het NPO journaal.
   Voor discussies over geopolitiek moet je toch op zijn blog zijn en als je ziet hoeveel bezoekers daar komen maakt het voor mij duidelijk hoe dat onderwerp leeft bij het publiek, publiek dat hij misschien hier wil weghalen.

   Verwijderen
  31. @Matt,

   "Als Jan er tenminste de moeite voor wil nemen."

   Nope, daar wil @Jan Verheul zijn tijd niet aan besteden. Hij neemt je informatie voor kennisgeving aan.

   "Maar als je deze video helemaal wil analyseren moet Blik zijn bandbreedte verdubbelen terwijl dit blog bedoeld is voor kritiek op het NPO journaal."

   Dat wil @Jan Verheul niet, die is alleen maar bezig met zijn eigen dogma, behalve als hij informatie nodig heeft van Joop de Jong dat George Orwell een neocon was, daar heeft hij wel oren naar!

   "Voor discussies over geopolitiek moet je toch op zijn blog zijn en als je ziet hoeveel bezoekers daar komen maakt het voor mij duidelijk hoe dat onderwerp leeft bij het publiek, publiek dat hij misschien hier wil weghalen."

   Of het ligt aan @Jan Verheul, dat kan ook nog!

   Verwijderen
  32. Matt,
   ik heb de eerste 4 minuten van de video gezien.
   Hier alvast een eerste opmerking.
   Natuurlijk is het leven het mooiste als het opbloeit en gedijt. Dat is de reden waarom ik zo hard werk om de wereld te verbeteren.
   Mijn leitmotief is: Alle mensen en alle volken verdienen een plaats op de aarde waar ze hun leven kunnen leiden. Daar wil ik me voor inzetten.
   Hoe doe je dat?
   Niet alleen door mooie romantische verhalen te verkondigen.
   Dat is wel goed, maar niet voldoende.
   Deze mooie video met een pleidooi voor 'Leven!' is mooi, maar niet voldoende.
   Wat je ook moet doen is dit:
   De 'elementen' die anders geprogrammeerd zijn zul je moeten 'neutraliseren', want zij denken dat ze het ene land na het andere moeten vernietigen. Het zit in hun aard, of zoals Seymour Hersh zegt: de revolutie zit in hun genen.
   'De behoefte aan creative destruction' zoals de belangrijke Neocon Michael Ledeen het in zijn boek instemmend noemt.

   Nou, wie die elementen zijn dat weet je dus nu al. Dat lees je ook op mijn blog in mijn mission statement.
   Als je dat niet doet, dan wordt deze wereld een hell-hole.
   Nog veel erger dan het nu al is.
   Kijk en luister naar Yossi Gurvitz, een joodse insider. Hij waarschuwt ons voor zijn eigen neefjes: http://xevolutie.blogspot.nl/2014/12/427-yossi-gurvitz-when-israel-is-mighty.html

   Dus, Matt, het is niet die docu van jou die een betere wereld naderbij brengt. Hun mooie wensen zijn onvoldoende. Ik doe wel mijn uiterste best. Help me!
   Doe ook je best, Matt.
   Ga lezen., En maak zelf een analyse.
   Want zomaar een video noemen en dan zeggen dat dit jouw analyse is, dat is natuurlijk onzin. Er moet wel iets van feiten en verbanden in het eigen hoofdje zitten. Je moet er zelf wel iets over kunnen vertellen. Je moet jouw beeld wel voorleggen aan critici en vragen opf het kan worden verscheurd. Als je dat alles niet doet, ben je nog een melkmuil. Een beginner. En dan kan je niet zeggen dat je je best hebt gedaan voor de wereld van jouw kinderen. Dan laat je die kinderen behoorlijk in de steek.

   Verwijderen
  33. @Matt,

   "ik heb de eerste 4 minuten van de video gezien."

   You see, @Matt?

   Verwijderen
  34. @Matt,

   "Dus, Matt, het is niet die docu van jou die een betere wereld naderbij brengt."

   You see, Matt? In 4 minuten tijd heeft @Jan Verheul jouw video van ruim 2 uur al ontrafeld!

   Verwijderen
  35. Matt,
   ik heb nu 17 minutren van de film gezien, en begrijp dat we omringd worden door Torussen. Maar de oogjes vallen dicht en ik ga naar bed. Ik denk niet dat dit verhaalin staat zal zijn om te verhinderen dat een of andere Neocon -gek een atoom-oorlog zal starten. Het verhaal van mijnheer Gamble mag dus nog zo geniaal zijn: het zal niets veranderen aan mijn en uw wereld. Primair wordt ons leven bepaald door die neocon gekken. Ze hebben al vele tientalle miljoenen mensen over de kling gejaagd ( als je hun voorouders mee telt), en dat te stoppen is dus belangrijker dan al het andere. Ik kan me nu niet voorstellen dat Gamble dit voor elkaar gaat krijgen.
   Voorlopig oordeel: voor dromers. Heeft geen invloed op de realiteit.

   Verwijderen
  36. Jan, met 4 minuten kom je er niet en mis je mijn punt helemaal.
   Blijf jij maar met je Joden zitten, ik ben klaar met jou, als je niet eens de moeite neemt om te kijken waar het werkelijk om gaat.
   De eerst 5 min over de aarde, dan een heel stuk over vrije energie, die door de oliemaatschappijen vakkundig om zeep is geholpen, dan over GMO, big pharma om uit te komen op de piramide met wie uiteindelijk de heersers zijn op de wereld.
   Als je die moeite niet eens wil nemen neem ik ook niet meer de moeite om nog met jou te discussiëren.
   Voor alle duidelijkheid, jouw verbanden zijn niet mijn verbanden. Ik ben nog steeds vrij mens, zonder schulden en geen enkele Jood speelt de baas over mij. Duidelijk?

   Verwijderen
  37. @Matt,

   "ik heb nu 17 minutren van de film gezien, en begrijp dat we omringd worden door Torussen. Maar de oogjes vallen dicht en ik ga naar bed."

   Yep, soms kan @Jan Verheul hier tot diep in de nacht 'aanwezig' zijn en soms vallen zijn ogen dicht. @Jan Verheul is net zo transparant als de Meanstream media en onze overheid!

   Welterusten Jan, en niet vergeten hé, oogjes toe en snaveltjes dicht!

   Verwijderen
  38. Ik heb nu 35 minuten gekeken, en ben niet on der de indruk van het feit dat die toroidale structuren ( 64 elementen) in alle oude culturen voor komen. Ik denk dat dit vanzelf ontstaat als je lang genoeg met een stok in het zand tekent.

   Dan komen de UFO's en graancirkels aan bod. Ik geloof wel dat de graancirkels een mysterie vormen. Nu meen ik wel dat ze de laatste jaren niet meer zo vaak voorkomen. Maar daar is zeker iets bijzonders aan de hand.
   Over UFO's weet ik niet wat te denken, maar de rits aan geintervoewde getuigen ( vaak militairen) is zeker indrukwekkend en mogelijk overtuigend.

   Maar nu g aik toch echt slapen, en als het waar is wat jij hierboven schrijft: vias GMO en Big Pharma krijg ik te horen wie nu de aarde controleert, dan ga ik zeker binnenkort verder kijken.
   ( Maar dat neemt niet weg dat ik vrees dat ze de atoombom die Sheldon Adelson zo graag wil gooien op Irak, kunnen tegenhouden...)

   Groet, JV.

   Verwijderen
  39. "Ik heb nu 35 minuten gekeken"

   Wauw, nog anderhalf uur te gaan, wat een opgave!

   Verwijderen
  40. "Maar nu g aik toch echt slapen"

   Tuurlijk Jan, ga jij maar 'echt' slapen hoor en bekijk de video 'binnenkort' maar verder!

   "( Maar dat neemt niet weg dat ik vrees dat ze de atoombom die Sheldon Adelson zo graag wil gooien op Irak, kunnen tegenhouden...)"

   Ai, als een Iraakse Scud raket Israël al kan bereiken, hoe moet dat dan met de fall-out van een atoombom op Irak?

   Verwijderen
  41. Ik lees dat de neocons opkwamen in de jaren zestig en ze waren toen blijkbaar tegen de vietnam oorlog.

   The Neoconservatives: The New Vital Center?
   http://www.h-net.org/reviews/showrev.php?id=1440
   Neoconservatives joined the New Left in opposing the Vietnam War, but on the narrower grounds that the war, as defined by the Pentagon, was not winnable, and that the overall strategic interest of the United States in Southeast Asia was questionable.

   Verwijderen
  42. Ik heb precies hetzelfde als ik youtube over dit soort zaken zie: de aandacht verslapt snel; meestal open ik een andere tab, en dan zit ik hier te schrijven of desnoods porn te kijken. Als het weer goed is ga ik lekker tuinen.

   Wat zo slaapverwekkend is van dat soort videos is dat nooit een mechanisme wordt gegeven, of een formule:

   Als een natuurwet geldig is kun je er een werkend apparaatje mee laten functioneren. En nabouwen, dus geen 19e eeuws toestel dat half vergaan is en zgn ooit gewerkt zou hebben.

   Verwijderen
 7. SYRIA, TURKEY, RUSSIA TO COORDINATE COUNTER-TERRORISM EFFORTS IN NORTHERN SYRIA?
  https://southfront.org/syria-turkey-russia-to-coordinate-counter-terrorism-efforts-in-northern-syria/

  Assad helpt Erdogan in de strijd bij Al Bab.
  Wie had dat tot voor kort kunnen bedenken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo blik het gaat goed bij debalsevo , blijkbaar een volledige aanval van het Oekraïense leger
  http://alawata-rebellion.blogspot.nl/2017/01/flash-offensive-ukrainienne-vers.html?m=1
  Voor degene die Frans kunnen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaat de regering van Trump de neocons en de deep state aanpakken? Ron Paul moet het nog zien.

  Ron Paul: Tillerson Laid Out a Neocon Foreign Policy in Senate Hearing (Video)

  http://russia-insider.com/en/ron-paul-tillerson-laid-out-neocon-foreign-policy-senate-hearing-video/ri18511

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Senator Marco Rubio lijkt overigens het verschil tussen een 'confirmation hearing' en een freakshow niet zo goed uit elkaar te kunnen houden:

   https://www.youtube.com/watch?v=6X38k0cND64

   Verwijderen
  2. Tillerson doet het wel aardig, vind ik.
   Op minuut 8 had ik graag gezien dat Tillerson had vermeld dat er in Irak nog veel meer dan 300.000 doden zijn gevallen, waaronder 500.000 kinderen. Dat heeft Albright niet durven ontkennen. Dat zou Rubio aardig de mond gesnoerd hebben.

   Tillerson heeft wel het goede smoelwerk om door zo'n vluchtig nitwitje als Rubio te worden gegrild.

   Verwijderen
  3. Tillerson liet dat mannetje maar een beetje uitrazen. Hoe eerder ik weer weg ben hoe beter, zag ik hem denken.

   Verwijderen
  4. In de comments onder het Ron Paul artikel staat wat ik ook denk: De Trump ministers moeten wel door de 'keuring' van Het Congres heen komen. Het is dus best mogelijk dat ze zich nu meer Neocon-like voordoen dan ze straks zullen zijn.

   Opvallend was toch weer die boosheid t.a.v China, die je bij Trump ook ziet.
   Er wordt beweerd dat de VS (Kissinger was op bezoek in Moskou) Rusland wil paaien, en een wig wil drijven tussen Rusland en China.
   Dat hele Ron Paul gesprek vind ik wel mooi: Paul blijft zich verbazen over het feit dat de Amerikanen denken dat ze overal in de wereld gaan vertellen wat er wel en niet mag gebeuren.
   En zo is het ook. Wat bezielt die gekken eigenlijk?

   Verwijderen
  5. "En zo is het ook. Wat bezielt die gekken eigenlijk?"

   (Utopie van) wereld dominantie.
   Dmv een crisis veroorzaken, de crisis managen en er voordeel uithalen.

   Verwijderen
  6. "En zo is het ook. Wat bezielt die gekken eigenlijk?"

   Tja, dat vraag ik mijzelf ook af, wat bezielt gekken als @Jan Verheul wat er wel en wat er niet op een blog geschreven mag worden?

   Verwijderen
  7. "Tja, dat vraag ik mijzelf ook af, wat bezielt gekken als @Jan Verheul wat er wel en wat er niet op een blog geschreven mag worden?"

   De illusie dat ie daarmee een nucleaire oorlog van de neocons kan afwenden.
   Daarom mogen wij niet meer vrij discussiëren over de zwart paus.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Het kan ook zijn dat hij ons hier komt zieken omdat hij op zijn eigen blog geen bezoekers heeft. Een soort Joodse inslag om alles kapot te maken.

   Verwijderen
  10. "Een soort Joodse inslag om alles kapot te maken."

   Een soort van zionistische inslag, @Jan Verheul is er zich alleen nog niet van bewust!

   Verwijderen
  11. Een soort van zionistische inslag, @Jan Verheul is er zich alleen nog niet van bewust!

   Tweemaal mis, Joop.
   Niet zionistisch (uiteraard)
   En: wel van bewust.

   Dat wil zeggen: Het kritiek hebben op zaken is mij aangeboren. Maar ik probeer het ten goede te gebruiken. En ik geef complimenten waar die verdiend zijn.

   Verwijderen
 10. Ze konden er blijkbaar niet meer omheen in het NPO 20u journaal: MH17
  Het gevonden stukje bot, wat de journalisten hebben meegebracht blijkt van een slachtoffer te zijn. De nabestaanden zijn op de hoogte gebracht.
  Geen woord op welke wijze ze aan dat fragment zijn gekomen.
  Niks excuses dat het OvV hun werk daar blijkbaar niet goed gedaan heeft.
  Geen woord over de totale inbeslagname van alle spullen van die journalisten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja... Het is inmiddels een beetje van dit met onze leugenpers.

   Ik kan wel zeggen wat ik voor je voel
   Wat ik van je wil en hoe ik het bedoel

   Maar ik kan veel beter zwijgen
   Oh, ik kan veel beter zwijgen

   Scoobeedeedooa
   Ik kan wel zingen van geluk
   Want als ik niks probeer
   Dan kan er ook niks stuk

   Enz.

   https://vimeo.com/75110507

   Verwijderen
  2. Het 'goede' doel van de NPO is dus: om beter te zwijgen dan op hun bek te gaan.

   Goede keuze, Willem, misschien nemen ze het over als lijflied.

   Verwijderen
  3. 'Russen hebben compromitterende informatie over Trump'
   http://nos.nl/artikel/2152420-russen-hebben-compromitterende-informatie-over-trump.html

   De staatszender is ook opvallend stil als het gaat om rectificatie van de onzin die door Buzzfeed en MI6 de ether in is geslingerd.

   De reden dat ze dat doen is dat de bevolking moet bijblijven dat de russen belastende info over Trump hebben.

   Opvallend in het artikel is de laatste zin.
   "Opvallend detail is dat een van degenen die het verhaal voor CNN hebben gemaakt Carl Bernstein is, een van de twee journalisten die in de jaren 70 de Watergate-affaire rond toenmalig president Nixon onthulden. Die kwestie leidde in 1974 tot Nixons aftreden"

   Here you go. De info is nodig zodat Trump zijn legitimiteit gaat verliezen en zal moeten aftreden als president.

   Verwijderen
  4. Oli, zolang Rusland niet met die zogenaamde belastende video naar buiten komt is er niks bewezen.
   Naar mijn idee is het zo dat als er echt bewijs zou zijn ze dit in koeienletters aan de media lieten zien. Kijk maar bijvoorbeeld hoe het zogenaamde doping gebruik van Rusland vóór de spelen de wereld in werd geslingerd, terwijl de aandacht van andere atleten die wel gebruikten moest afgeleid worden.

   Verwijderen
  5. Bij het wekelijkse praatje met Mark Rutte ging het ook over de Russische hack (in deze kringen heerst nog steeds de overtuiging dat Rusland achter de hacks zitten). Gelukkig had Mark Rutte de tijd van geest dat er in Nederland met potlood wordt gestemd anders was hij nog meegegaan met de vraagsteller! Nee, de Nederlandse verkiezingen worden door Rusland gemanipuleerd, daar zijn geen bewijzen voor maar wel aanwijzingen, YEP, van James Clapper! Wij hebben in Nederland een eigen cyber security maar wij hebben nog steeds James Clapper nodig om ons attent te maken op manipulatie door Rusland!

   Overigens, bij de eerstvolgende mededeling van de overheid dat de misdaadcijfers zijn gedaald moet u het resultaat met een factor 5 vermenigvuldigen, dat was de uitkomst van een onderzoek dat de pliessie uw aangifte niet zo serieus neemt of dat er met uw aangifte geen moer wordt gedaan!

   Zo, dat was het Meanstream nieuws van 13 januari 2017!

   Verwijderen
  6. Uiteraard Matt, ze zouden het gelijk tonen.

   De huidige operatie is bedoeld om "het volk" te overtuigen dat Poetin belastende info over Trump heeft. Dus als Trump goede deals met Poetin sluit cq goede relaties heeft met Poetin, komt dit omdat Poetin Trump chanteert met belastende info of althans dat moet het publiek geloven.

   Verwijderen
  7. Overigens is het wel héél spannend dat de Nederlandse verkiezingen in de gaten worden gehouden door Poetin en Rusland! Zou Mark Rutte een téte a téte met 'iets' hebben gehad in een hotel in Moskou?

   Verwijderen
  8. Een tape: Rutte Gay sex met Alexei Navalny. Slaat Poetin 2 vliegen in één klap. Poetin controls it all.

   Verwijderen
  9. "Een tape: Rutte Gay sex met Alexei Navalny. Slaat Poetin 2 vliegen in één klap. Poetin controls it all."

   Uitgebracht door een ex medewerker van de AIVD.

   Verwijderen
 11. Wat denk je dat het aantal doden gaat worden van de cashlose maatschappij van modi in India

  India’s Demonetization Triggers Extreme Poverty and Famine
  http://www.globalresearch.ca/indias-demonetization-triggers-extreme-poverty-and-famine/5567931

  Overal in de wereld willen ze de cash uit de circulatie halen. We weten van hun plannen. We zien het overal gebeuren. Ik heb sterke vermoedens dat de eigenaren van de centrale banken hier achter zitten. = Wallstreet oligarchen.
  Ik zou wel wat geheime documenten van de BIS en de trilateral commission willen inzien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @oligarch,

   "Ik zou wel wat geheime documenten van de BIS en de trilateral commission willen inzien."

   Informatie bij @Jan Verheul te verkrijgen, hij ligt nu alleen te slapen!

   Verwijderen
  2. Ik vind het moeilijk te beantwoorden.
   Als ik het goed begrijp dan kan de maatregel vrij goed de corruptie bestrijden.
   De allerarmsten in India hebben wellicht nauwelijks bankbiljetten in huis, en zeker niet de grotere denominaties.
   Maar ik geef toe: hier kan ik de zaak niet echt overzien.

   Verwijderen
 12. Fake news NL stijl:

  http://www.volkskrant.nl/tech/-russen-deden-hackpoging-ovv-rond-publicatie-rapport-mh17~a4448475/

  Een spearfishing poging, net als uitgevoerd bij Podesta.

  Spearfishing is helemaal geen Russische techniek, al zijn er ook Russen die dit doen.

  Dat Rusland die onderzoeksclub OVV gehacked of bespioneerd heeft lijkt me logisch, er is immers een behoorlijk nationaal belang mee gemoeid (sancties, demoniseren en vervalsen/ verdraaien/ weglaten van bewijzen. Maar dit èchte vermoedelijk spioneren gaat nooit opgemerkt worden, want dat wordt professioneel gedaan, en zoals Assange zei: dat is untracable.

  Maar dit is boven de pet van de Volkskrant die op hun niveau fake news verspreiden van guilty by association , met een onbewezen bewering (Podesta is niet door de Russen gehacked!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het artikeltje bij de Volkskrant gelezen.

   Verdomd: ik krijg ook regelmatig zo'n verzoek om mij ergens opnieuw aan te melden.

   Wat wil Putin van mij ?

   Verwijderen
  2. De Volkskrant noemt overigens de freelance journalisten van wie het materiaal was ingepikt voor het eerst ook journalisten. Het is dus dankzij inspanningen van Blik om het in de Russische media te brengen niet afgeserveerd kunnen worden!

   De sneer aan het eind over een vroegere criminele misstap van een van hen was irrelevant voor het verhaal en dus een stoot onder de gordel.

   http://www.volkskrant.nl/binnenland/journalist-bracht-menselijke-resten-van-rampplek-mh17-mee~a4448106/

   Verder een paywall artikel over weerstrand tegen NATO escalatie van Duitse burgers en een artikel wat het vermoedelijke einde van sancties aankondigt:

   http://www.volkskrant.nl/buitenland/trump-bereid-om-sancties-tegen-rusland-op-te-heffen~a4448478/

   The Guardian laat zich weer kennen net een artikel van
   de oorlogsneocon met de vriendelijke glimlach Natalie Nougayrède: 1/3 van de commentaren verwijderd en tijdsduur om te reageren 2 uurtjes. De kritische reacties overheersen desondanks altijd en krijgen soms meer dan 100 approvals. Ondergetekende probeert meestal ook enkele reacties te geven (let op mijn Smurf!)


   https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jan/13/europe-germany-russian-hackers-bundestag-angela-merkel-election

   Verwijderen
  3. 'Oorlogsneocon'.
   Prima woord. Wil ik wel gaan gebruiken in plaats van het gewone Neocon.

   Verwijderen
 13. Er staan op dit moment 126 posts op deze draad.
  De helft daarvan is van Joop.
  Wil iemand zo vriendelijk zijn en mij één zinvolle post van Joop aanwijzen?
  Ik denk dat Joop zich de godganse dag rot verveelt en kijkt of hij her en der wat kan pesten en klieren.
  Zij hobby is wereldpolitiek, maar de eerste serieuze, weloverwogen analyse moet ik van hem nog lezen. Diep gaat het allemaal niet bij Joop.
  Je maakt Joop niet gelukkiger dan door met hem een uurtje over en weer te gaan schelden. Zoals Cruelman doet. Dan zijn ze allebei in hun nopjes.
  Het lijkt mij een triest bestaan.
  En voor ons is het ook verre van leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan heb ik nog wel een vraagje aangaande Joop.
   Weet iemand wat je wil uitstralen als je voortdurend 'Yep'en 'Nope'gebruikt in jouw comments?
   Ik denk dat je dan impliciet wil zeggen: "Ja, je hebt gelijk, maar is wel oude koek voor mij, hoef ik geen seconde meer over na te denken."
   Je plaatst als het ware jezelf een trapje hoger dan de gesprekspartner.
   Of zie ik er nu te veel in?

   Verwijderen
 14. Mooi artikel van De Saker:
  http://thesaker.is/risks-and-opportunities-for-2017/

  Citaat:
  3. Russia is now the most powerful country on the planet.

  Citaat:
  the next US President will have to understand that the US are now a junior partner of a much bigger coalition. That is the price you pay for having an idiot in the White House for eight years.

  Citaat:
  if Trump really and sincerely believes that the USA is in a position to bully China then he is headed for some very painful disillusionments.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Realisme met visie, wat wil je nog meer? (Dat wil overigens niet zeggen dat ik het altijd met de Saker eens ben)

   Ik vind het intellectuele niveau vergeleken met de MSM zo verfrissend.

   Verwijderen
  2. Nog een lang citaat:
   Likewise, it should also become a top priority of President Trump to purge the US elites form the toxic cabal which has taken it over: just like the main threat to President Putin is the Russian 5th column, I strongly believe that the biggest threat to President Trump will be the Neocon-controlled US 5th column in the USA, especially in Congress, the media, Hollywood and the intelligence community. The Neocons will never gracefully give up or otherwise accept that the American people have shown them to the door. Instead, they will do what they have always done: engage in a vicious hate campaign against Trump himself and against those who dared vote for him. Right now, Trump is clearly trying to appease them by throwing them a bone here and there (Pence, Priebus, Friedman, Iran bashing, etc.) which, I suppose, is fair enough. But if he continues to zig-zag like that once in the White House then he doesn’t stand a chance against them.

   Verwijderen
  3. Sorry, laatste citaat, beloofd!:

   Finally, and as always, there are the banks (in a general sense, including insurances, investment funds, etc, – all the financiers basically) who will fight a re-sovereignization of the United States with everything they got. Normally, I use the expression “re-sovereignization” to describe what Vladimir Putin has tried to do in Russia since 2000: the process of wrestling the real power from a small trans-national elite, return it to the people of Russia and making Russia a truly independent and sovereign country. The same concept, however, also applies to the USA whose people have clearly become the hostages and the serfs of a small elite, actually less than 1%, which is in full control of the real centers of power. A lot of that control, most of it really, is concentrated in various financial institutions which really control all the branches of government in the USA. Some call them “Corporate USA”, or “USA, Inc,” but really we are dealing with financiers and not with corporations who actually make a living by offering goods and services. The real levels of corruption in the USA and probably higher than anywhere on the planet simply because of the immense sums of money involved. The corrupt parasites (literally) who run this money-making machine will do everything in their power to prevent a return to power of the American people and they will never allow “one man – one vote” to replace the current “one dollar – one vote”.

   Verwijderen
  4. Jan, jouw citaat past perfect bij de beschrijving in de film Trive.
   Dat zijn de heersers op de planeet, diegene die de geldstromen beheersen en dat zijn de centrale BISS bankiers. Dat Rothshield een Jood is zie ik als toeval, alhoewel de Joden door hun manier van zaken doen wel bovenaan staan en misschien voor Hitler de reden was om ze proberen uit te roeien.
   En wat de film zelf betreft, voor mij is de boodschap duidelijk, wil je de wereld verbeteren begin dan bij jezelf. Hoe meer mensen daaraan meedoen hoe groter hun macht kan worden.
   Als men er op een gegeven moment in slaagt om de regering te overtuigen dat het kwaad en de ellende voor het volk bij particuliere centrale banksters ligt en dat de staat zelf het beheer over de geldstromen moet houden, dus geen rente aan zichzelf rekenen, dan zijn er heel veel problemen de wereld uit.
   J.F. Kennedy is waarschijnlijk om die reden vermoord, want hij wilde juist dit regelen en meteen na de moord trok vice president Johnson, die dus meteen de macht over nam, een streep door het plan van Kennedy en de centrale bank was gered.

   Verwijderen