maandag 16 juli 2018

Wouter Zwart (NOS) desinformeert over Putin-Trump Top

De val van de leugenpers, na het WK in Rusland toch al in een stroomversnelling gekomen, krijgt er met de berichtgeving aan de vooravond van de Trump-Putin top een versnelling bij.

De echte thema's zijn natuurlijk Syrie, Iran, Gaza, Oekraïne, VS-sancties, VS-agressie. Dat zo ongeveer. Maar wat doet Wouter Zwart? Die doet net of de grote vraag is: "Heeft Trump het lef Putin aan te spreken op de -vermeende- inmenging van Russen in de Amerikaanse verkiezingen?"

De stelling van NOS-man Wouter Zwart is stupide om drie redenen:

1. Dit thema wordt door bepaalde krachten, waar ook Zwart deel van uitmaakt, kunstmatig al tijden in de lucht gehouden, zonder veel substantie.

2. Al zou er iets van waar zou zijn, wie maalt er om een paar Russische twitter trollen of bots? Als die daadwerkelijk de verkiezingsuitslag gekanteld zouden hebben, moeten de Amerikanen en Wouter Zwart zich eerder zorgen maken om de weke hersenen van de Amerikaanse Twitteraars en kiezers.
En liever een paar twitterbots ter beinvloeding dan militair geweldmet honderdduizende doden zoals Amerikanen toepassen om regime's te changen. We gaan het rijtje landen niet weer noemen.

3. En als het dan werkelijk zo mocht zijn dat Putin Trump geholpen zou hebben, dan gaat Trump zijn helper daar toch niet op aanspreken? Moet Trump dan boos zijn op Putin dat hij hem een beetje geholpen zou hebben? Wie kan het Wouter Zwart uitleggen dat zijn voorbeschouwing van iedere logica gespeend is. Dat zijn werk gewoon, in het meest gunstige geval, triestig broddelwerk is. Brandhout. Desinformatie. Fake nieuws!

13 opmerkingen:

 1. Doet hij dat echt of wil jij dat zo zien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb mijn mening gegeven; aan jou wie je logischer vindt klinken. Laat maar weten wanneer je er uit bent.

   Verwijderen
  2. Als dat volgens jou niet zo is, laten wij dan het feit aanstippen waarom volgens Wouter Zwart alleen de zogenaamde Russische agressie ter sprake zou moeten komen en niet de ontelbare Amerikaanse agressieve regime changes die democratie moeten brengen naar gebieden waar men niet op democratie, tenminste, niet de vorm van democratie zoals die in het westen wordt beleden, zitten te wachten? Laat Syrië - Syrië, Iran - Iran, Rusland - Rusland en China - China zijn. Voor Afghanistan, Libië en tal van andere naties is het te laat.

   Trump zei ware woorden:

   - "Wereld wil dat we goed met elkaar omgaan"

   - US-Russia ties have ‘never been worse’ thanks to US ‘foolishness and stupidity’

   De vraag die wel rijst is of deze ontmoeting ook plaats had gevonden als Poetin zijn mond had gehouden over de Russische hypersonische wapens, waar in de VS lacherig over gedaan werd als zijnde Russische blufpoker, maar dat lachje was er snel vanaf toen Amerikaanse veiligheidsdiensten met de mededeling kwamen dat de Russen ze echt hebben.

   Verwijderen
  3. Exact Jannalor; daarbij komt, Trump tweet zelf vandaag dat de relatie slecht is door de AMERIKAANSE heksenjacht. En dan denkt Woutertje Zwart dat Trump mee gaat doen aan die heksenjacht.

   Of Woutertje heeft 0 logica en is een naieve domkop, of hij is een professionele mistverspreider.

   Weet niet wat erger is voor Woutertje zelf.

   Verwijderen
 2. OMG

  Russisch trollenleger ook actief in Nederland

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/07/15/de-russische-trollen-zijn-anti-islam-en-voor-wilders-a1610155

  The torture never stops.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt ondertussen behoorlijk schandalig met hoe weinig bewijs of zelfs ietwat degelijke aanwijzingen dit soort beweringen geuit kunnen worden!

   Verwijderen
  2. Het wordt ondertussen behoorlijk schandalig met hoe weinig bewijs of zelfs ietwat degelijke aanwijzingen dit soort beweringen geuit kunnen worden!

   Verwijderen
 3. Die Chemiewaffen-Manipulation / Die Medien erklären Syrien den Krieg.
  von Karin Leukefeld

  https://www.rubikon.news/artikel/die-chemiewaffen-manipulation

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SYRIA: The White Helmet Exodus Managed by ‘Regime-Change’ Coalition

  “CBS News has learned the question of how to extract the emergency workers was raised with President Trump in multiple conversations with allied countries on the sidelines of the NATO summit. The Netherlands, U.K., France, Canada and Germany are scrambling to find a way to save the lives of an estimated 1,000 volunteers and their family members. Around 300 of them are considered to be in imminent danger.”

  The UK are primary creators and fundraisers for the Al Qaeda (and splinter groups) auxiliary and Theresa May was quick to leap to their defence:

  “Prime Minister Theresa May personally brought up the emergency issue during her meeting with Mr. Trump in the U.K. Formally known as the Syrian Civil Defense group, the White Helmets expect to be marked as resistance targets and slaughtered by Assad’s forces, which are backed by Iranian and Russian firepower.”

  verder lezen op:

  https://21stcenturywire.com/2018/07/15/syria-the-white-helmet-exodus-managed-by-regime-change-coalition/

  Nederland zit klaarblijkelijk vuistdiep in de vuile oorlog tegen Syrie. Van het trollencomplex (het gezwel is te groot om nog van een fabriek te kunnen spreken) dat de Staatsomroep is zul je dit niet zomaar horen.

  Schrijf naar Tweede Kamerleden om ze bij de les te houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wie is Wouter Zwart?

  De echte reden achter Russiagate

  https://www.zerohedge.com/news/2018-07-16/our-institutions-are-failing

  De media is ook zo'n (falend) instituut

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Suske & Wiske in Poetinland

  (Oftewel de lezer wordt als infantiel behandeld)

  https://www.nu.nl/buitenland/5367287/trump-ik-geloof-rusland-zich-niet-in-verkiezingen-vs-heeft-gemengd.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. A gelooft niet dat Shampoo zijn leven ultiem gelukkig maakt. B wast het liefst met andrelon

   Verwijderen
 7. Als je alles heb gehad is er altijd nog D.J. Godfroid, de lul met vingers die ieder thema aangaande Rusland altijd weer weet te verkleinen tot zwakzinnige speculaties over wat zich wel niet in het hoofd van Poetin zou afspelen:

  Volgens Rusland-correspondent David Jan Godfroid is er vandaag niets concreets afgesproken. "Er zal nog heel wat afgepraat moeten worden om de grote problemen die nog bestaan tussen beide landen, op te lossen." Volgens Godfroid zijn ze op het gebied van Oekraïne, Syrië en de sancties tegen Rusland geen stap dichter bij elkaar gekomen en was het Poetin daar in eerste instantie waarschijnlijk ook niet om te doen.

  "Poetin was in Helsinki om te laten zien: 'Ik behoor tot de politieke wereldtop, ik zit hier hele belangrijke zaken te bespreken met de president van de Verenigde Staten, dus Rusland doet er weer toe.' Dat is een ambitie die hij al jaren heeft en die hij nu heeft verwezenlijkt."

  Verslaggeving op het niveau van een heel slecht roddelblad; je leest het bij de Staatsomroep.

  https://nos.nl/artikel/2241810-trump-valt-rusland-onderzoek-weer-af-met-poetin-aan-zijn-zijde.html

  BeantwoordenVerwijderen