zondag 15 juli 2018

Duitse ARD gefrustreerd om WK succes Rusland

Het Duitse ARD lijkt het Russische WK-succes niet te kunnen verkroppen en slaat als een dolle hond om zich heen om het succes te downplayen.

Zelden is een WK zo succesvol verlopen als dit WK. Zeker als je het afzet tegen alle spookverhalen die de gelijkgeschakelde EU staatskanalen vooraf verspreidden.

In plaats van dat de Duitse ARD, bij monde van Udo Lilieschkies, met het schaamrood in een hoek gaat zitten, komen de Duitsers alsnog als een dolle hond uit de hoek gerend om het WK af te doen als een tijdelijke oprisping in een verder "groeiende armoede in Rusland", en een Putin, die "nieuwe vijanden nodig heeft". De Propagandaschau "entlarvt" de Duitse ARD wederom feilloos.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Het is duidelijk dat de Westerse media die Rusland willen isoleren, de grote verliezers zijn van dit WK. Miljoenen mensen hebben Rusland met eigen ogen gezien en geconcludeerd dat de verhalen vooraf vooral tot de categorie spookverhalen gerekend mogen worden. Die miljoenen mensen verspreiden hun ervaringen ook weer allemaal met tientallen mensen, zodat wederom een groot contingent mensen de onzin van ARD en Co. doorprikken.Daarom getuigt het stuk van ARD wel van een enorme frechheid. Zelfs Syrie en Oekraïne, duidelijke plaatsen waar juist het Westen begon en doorgaat met ellende te veroorzaken, in de schoenen van Rusland te schuiven. Verder deinsen de Duitsers niet terug voor blatante leugens als "toenemende armoede"en "Putin heeft vijanden nodig om de aandacht van binnenlandse problemen af te wenden". De ARD, als Atlantische schoothond, keft en keft, de Karavaan van Rusland en de wereld trekt door.


21 opmerkingen:

 1. Voor wie in de vakantie nog een goed boek wil lezen (fictie): hier is een aanrader: stad der zienden van José Saramago

  Over hoe getracht wordt I
  een 'opstandige bevolking' (het enige wat ze hebben gedaan is massaal blanco stemmen ttv een verkiezing) in het gareel te brengen mbv een false flag. En hoe binnen die false flag media en politici 2 handen op 1 buik ZONDER daarover afspraken over te hoeven maken.

  Meer vertel ik niet, anders verraad ik de synopsis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iemand anders nog een aanrader voor een fictief boek om te lezen ttv een vakantie?

   Verwijderen
  2. Ik begrijp dat je graag leest, maar als het je om de relatie tussen fictie en realiteit gaat, dan zou je kunnen luisteren naar Jay Dyer die vele Hollywood-films ontleedt en laat zien hoe ze dienen als steun voor de agenda van TPTB.

   https://www.youtube.com/user/jaydyer

   Verwijderen
  3. Dank voor de link, Jan. Het is eigenlijk wat te goed weer voor youtube. Maar ik heb de link opgeslagen voor tzt.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. 5 heel interessante minuten (appetizer!)

   Min 13: Bilderberg schreef een rapport waarin stond dat in Kosovo zeldzame grondstoffen zijn die een natuur ramp zouden kunnen veroorzaken. Om de zaak 'te redden' heeft men dan de Kosovo Liberation Army gesteund ( ik meen dat het Kuchner was, Med. Sans Frontieres) en later het land veroverd.
   --
   In China was men in 1948 niet tevreden met wat de nationalisten deden ( Chang Kai Check : CKC) en toen ging mijnheer Donovan (hoge Piet bij de OSS = voorloper CIA ) naar China om daar de guerilla's in de bergen te steunen tègen CKC.
   Dyer: Je kunt wel zeggen dat het communisme in feite doro de VS op het paard is geholpen: in 1917 en in 1948.
   ***

   ( Freda Utley was in China in 1948 , en zij heeft hetzelfde vermoeden: officieel steunde men Mao, maar de facto was het een steun aan de communisten. JV)

   Verwijderen
  2. Er waren dus meerdere motieven om de Kosovo oorlog op touw te zetten:

   1. Een strategische plaats om middels een grote militaire basis de olie pijplijnen te controleren dioe Europa bevoorraden ( indien ze uit Iran/Irak/Zwarte Zee komen.)

   2. Yugoslavie definitief versplinteren en los maken van de pro-Russische Serven. Rusland verliest zo zijn vooruitgeschoven positie in Europa.

   3. De mijnen met zink en zilver in Trebca https://en.wikipedia.org/wiki/Trep%C4%8Da_Mines

   Verwijderen
 3. 'Nederland helpt bij plan om hulpverleners uit Syrië te halen'

  Een groep landen, waaronder Nederland, zou werken aan een plan om de Witte Helmen uit Syrië te evacueren. Volgens CBS News hebben vijf landen daarover gesproken met president Trump tijdens de NAVO-top in Brussel.

  Zo'n duizend reddingswerkers van de organisatie en hun familieleden in Syrië vrezen voor hun leven. President Assad heeft namelijk de aanval geopend op een zuidelijke regio, die voorheen onder bescherming stond van de VS. De door het Westen gesteunde reddingsorganisatie is door Assad en zijn bondgenoten bestempeld als terroristisch.

  Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada en Duitsland hebben dit in Brussel besproken met Trump, stelt de Amerikaanse nieuwszender. Een woordvoerder van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken kan dit nog niet bevestigen.

  https://nos.nl/artikel/2241584-nederland-helpt-bij-plan-om-hulpverleners-uit-syrie-te-halen.html

  NEE RUTTE!!! GVD NEE!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja lekker! Rutte gaat die terroristen asiel aanbieden!

   Verwijderen
  2. Beter euthanasie verlenen (of gewoon gehakt van maken!)

   Verwijderen
  3. Meer dan duizend terroristen nogal liefst. Via Idlib komen er nog tienduizenden via Turkije terug naar waar ze vandaan kwamen. Als dat maar geen problemen oplevert!

   Verwijderen
 4. Feel the burn...

  We must speak with one voice in making clear to Vladimir Putin: "We will not allow you to interfere in our democratic processes or those of our allies." President Trump himself should be the one to bring this message to Putin.

  https://twitter.com/SenSanders/status/1017834694426099713

  Zeer terechte reactie van reactie van Jimmy Dore op de twee van Sanders:

  It would nice to see him call out the election fraud perpetrated by DNC that gave us the only person in the world who could lose to Trump, pretending Russia gave us Trump instead of that & the neoliberal system that propped Trump up

  https://twitter.com/jimmy_dore/status/1018226848436772865

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sanders is inderdaad, evenals Jill Stein, compleet door de mand gevallen. Tsipras is ook zo´n verhaal. Hopelijk doet de nieuwe generatie het beter!

   Verwijderen
  2. Waarom zou Rusland niet de verkiezingen mogen beïnvloeden. China en Israel doen het toch ook ?. Amerika is overal in de wereld bezig om de verkiezingen te beinvloeden.....


   Trouwens, de emails en het gebruik van de email server zijn toch echt. Net als het onder ede liegen en net als de ambassadeur die in Libië aan zijn lot werd overgelaten.
   Waarom is mw Clinton nog niet in hechtenis genomen ?

   Verwijderen
 5. De VS biedt Assad aan te verytrekken uit Al Tanf en oost Syrië. in ruil voor het verlaten uit het land van Iraanse adviseurs.  Nee zegt Assad

  7 jaar oorlog heeft de eenheid van het land niet kunnen schaden, een vals vredesaanbod zal ook geen vazal van het land maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iraanse troepen uit Syrië zal waarschijnlijk de enige optie zijn die Amerika en Israel zullen accepteren. Rusland zal daar op toe moeten zien. De deal zal wel pas gesloten worden als alle terroristen het land uit zijn

   Verwijderen
  2. Ik verwacht dat het in delen gaat: eerst Iran uit het hele zuidwesten in ruil voor Al Tanf. Maar door dit aanbod heeft de VS zwakte getoond, en de wens tot terugtrekken. Nadat Idlib bevrijdt is hoeft Assad slechts geduld te hebben: gedurende de 2e termijn van Trum trekken ze zich terug, omdat het slechts kost en geen strategisch belang meer dient.

   Dat is: Wanneer de VS beseft dat de oorlog met Iran onwinbaar is.

   Verwijderen
 6. Ondertussen gaan alle alle onderzoeken, verhoren, getuigenverklaringen, verdachtmakingen en onthullingen inzake Russiagate gewoon door. Afgelopen donderdag was agent Peter Strzok aan de beurt in een tumultueus verlopen zitting. Tijdens de ondervraging van Strzok onthulde afgevaardigde Louis Gohmert uit Texas day:

  - uit intern onderzoek was gebleken dat de prive amail server van Hillary Clinton was gehackt door een buitenlandse agent, niet zijnde Rusland
  - Strzok hiervan tijdens een bijeenkomst was geinformeerd , maar daar niets met die informatie had gedaan.

  Citaten uit The Duran

  "As we sift through the ashes of Thursday’s dumpster-fire Congressional hearing with still employed FBI agent Peter Strzok, Luke Rosiak of the Daily Caller plucked out a key exchange between Rep. Louie Gohmert (R-Tx) and Strzok which revealed a yet-unknown bombshell about the Clinton email case.

  Nearly all of Hillary Clinton’s emails on her homebrew server went to a foreign entity that isn’t Russia. When this was discovered by the Intelligence Community Inspector General (ICIG), IG Chuck McCullough sent his investigator Frank Ruckner and an attorney to notify Strzok along with three other people about the “anomaly.”

  Four separate attempts were also made to notify DOJ Inspector General Michael Horowitz to brief him on the massive security breach, however Horowitz “never returned the call.” Recall that Horowitz concluded last month that despite Strzok’s extreme bias towards Hillary Clinton and against Donald Trump – none of it translated to Strzok’s work at the FBI.

  In other words; Strzok, while investigating Clinton’s email server, completely ignored the fact that most of Clinton’s emails were sent to a foreign entity – while IG Horowitz simply didn’t want to know about it."

  beelden van de ondervraging van Strzok door Gohmert (+/-10 min)

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=200&v=YDqnfPikJIM

  Best wel schokkend allemaal, voor zover dat woord inmiddels niet wat afgesleten is geraakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Poetin en Trump hebben een meeting in Helsinki.

  Dit is het hoofdcommentaar van nu (die het bericht heeft overgenomen van NRC)

  https://www.nu.nl/internet/5366333/russische-internettrollen-actief-in-nederland-en-belgie.html

  Maw: wel vorm, geen inhoud

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan maar hier de vraag stellen: waar gaat de Trump Poetin summit over?

   Suggesties:
   PR, en verder niets (ik denk toch wel iets meer dan PR)
   Oorlog in MO
   Verdeling olie en gas in Europa

   Verwacht hierover NIETS te lezen in uw kwaliteitskrant

   Waar het niet over gaat
   Russiagate
   Spionnengate
   Skripals
   Doping
   Panamapapers
   Mensenrechten in Rusland
   Vrijheid van meningsuiting (in Rusland)

   Verwacht hierover ALLES te lezen in uw kwaliteitskrant

   Nog iets vergeten?

   Verwijderen
 8. Hier de link naar een pdf van Machiavell:

  http://www.anzishaprize.org/wp-content/uploads/2016/04/Tzu-Sun_-von-Clausewitz-General-Carl_-Machiavelli-Niccolo_-Jomini-Baron-de-The-Complete-Art-of-War-Start-Publishing-LLC-2013.pdf

  ( Ik krijg de aanklikbare link niet werkend..)

  BeantwoordenVerwijderen