vrijdag 13 juli 2018

Britten vinden de Novichok fles!

Geweldig nieuws!

De fles met Novichok is inmiddels boven water:

This is beyond bizarre... Police confirm they found a small bottle of , the nerve agent which allegedly poisoned the , in one of the victims’ homes. Why would anyone have a bottle of the deadliest nerve agent at home? Why did it take 2weeks to find?

.2/ in whose house we are told the small bottle was found is still alive, his partner is dead. Does this mean he is a suspect in the incident & the murder of his partner? Must be the UK discovered.

De vraag die de hele wereld bezig houdt en waar alle camera ploegen uit de wereld op duiken: Hoe komt Charlie Rowley aan die fles Novichok? Van een Russische geheim agent gekregen? Of van een Engelsman met banden met het nabijgelegen Porton Down?

Als het van een Rus komt, zal de BBC (en de NOS, en RTL, etcetera) er flink mee uitpakken. Als het van een Engelsman komt, zullen we er weinig meer van horen...

Misschien kan en wil Matt een cartoon maken rond de gevonden fles Novichok, onder de rook van Porton Down, bij Charlie Rowley... aan de vooravond van de WK finale en de Trump-Putin top.

10 opmerkingen:

 1. Als er een Russisch paspoort naast ligt, dan weten we het.

  Ik ben toch ZO benieuwd hoe dit afloopt

  Hoeveel langer gaan de Britten zichzelf nog voor lul zetten met dit slecht gescripte verhaal?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Antwoord: totdat iedereen vergeten is dat er in die omgeving toch een aantal mensen vergiftigd zijn, en waar zelfs Watson of Sherlock Holmes geen pannenkoek van konden maken.

   Verwijderen
  2. Wat bedoel je nu, Willem? Dat Porton Down 25.000+ Britse onderdanen als proefkonijnen heeft gebruikt op het testen van "nerve agents"?

   Verwijderen
  3. Het lijkt wel of dit vervolg script zorgvuldig wordt getimed. Eerst de slachtoffers tijdens de wk, dan weer nieuws als er een slachtoffer overlijd, de ander kan nog gebruikt worden om dadelijk de russische connectie te onderbouwen, nu is het flesje gevonden, dadelijk vinden ze de dna van een rus op het flesje. Dan is de zaak rond, een brits slachtoffer, bewijs en een getuige, zonder opcw of internationaal onafhankelijk onderzoek. En vooral een rechtzaak zonder over de skripals te mogen praten, vanwege veiligheidsredenen natuurlijk.

   Verwijderen
 2. Alternatieve theorie:

  In de Sovjet Unie waren wapenlabs. Het personeel kreeg in de jeltsin tijd geen loon meer, en er schijnen meerdere pogingen geweest te zijn van verarmde technici om isotopen, en chemische/ bio-wapens te smokkelen en te verkopen.

  Dit kan bij nader inzien propaganda geweest zijn om de VS excuus te geven die wapens en research te plunderen.

  Maar in de vS is er ook een medewerker geweest die antrax uit een lab smokkelde, en via de post vlak na 9/11 een uitbraak veroorzaakte. Daar hoor je nooit meer wat over.

  Wie weet is hetzelfde in Porton Down aan de hand geweest, iemand die al dan niet door blootstelling een beetje raar is geworden en met die gevaarlijke spullen is gaan slepen.

  Ik zeg niet dat dit de verklaring zou zijn, maar aangezien we het onderzoek niet aan MI5 kunnen overlaten, moeten wij zelf ook minder waarschijnlijke mogelijkheden bezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus jij gelooft dat Bruce Edwards Ivens de anthrax brieven op de senatoren Patrick Leahy en Chuck Grassley heeft los gelaten, die de Patriot Act probeerden tegen te houden?

   Tja, wat kan je anders verwachten van een useful idiot.

   Verwijderen
  2. @Rootman,

   Jij word nog eens gek van blijdschap als je et achter bent gekomen dat je wijs bent.

   Verwijderen
  3. Ik ben niet verbaast dat je beter ingevoerd bent over de antrax zaak dan ik. Het idee dat ik namen van senatoren uit 2001 of mogelijke daders zou onthouden!

   Maar zoals gebruikelijk begin je gelijk te slingeren met verwijten en beledigingen, ipv met een degelijke link naar een analyse te komen. Dat geeft je onsympathieke reaktie een zeker raadseltjesgehalte, maar ja, dat schijnt een hobby van je te zijn. Want wat blijft staan is dat we er niets meer over horen.

   Daarnaast ga je weer eens volkomen voorbij aan de kern van mijn reactie.

   Verwijderen
 3. Hitte wordt "Eddy" teveel!

  Naakte vrachtwagenchauffeur richt ravage aan in België

  https://nos.nl/l/m/2241403

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aardig stukje, wat mij betreft waar

  https://www.zerohedge.com/news/2018-07-13/war-curiosity

  BeantwoordenVerwijderen