woensdag 18 juli 2018

Geoff Pyatt nu VS-ambassadeur in Griekenland

We zouden normaal gesproken geen aandacht geven aan wie de Amerikaanse ambassadeur in Griekenland is, maar in dit geval maken we graag een uitzondering.

We vonden het bericht vorige week al opmerkelijk: Griekenland zet twee Russische diplomaten uit. Hoe kan dat nou? Rusland en Griekenland hebben toch al eeuwenlange bijzonder goede banden. Ze zijn beiden Orthodox; Rusland heeft het Cyrillisch schrift dat van de geestelijke Cyril kwam die uit noord Griekenland kwam. Etcetera. Etcetera. Maar die uitzetting is dus echt gebeurd.

Wat horen we nu in het bericht van de Duran? Geoff Pyatt is de Amerikaanse Ambassadeur in Griekenland. Dan weten we eigenlijk al alles en is alles verklaard. Waarom? Het was Geoff Pyatt die ten tijden van de omwentelingen in Oekraïene de VS-ambassadeur in Oekraïene was. Hij deed er weinig aan om te verbloemen dat ze daar druk waren met de regime change.

2 opmerkingen:

  1. Hoe belangrijk Amerikanen RUSSIA RUSSIA RUSSIA vinden (spoiler alert: niet belangrijk), en hoeveel informatie over RUSSIA RUSSIA RUSSIA wordt verspreid door de media (hysterische hoeveelheid)

    https://www.zerohedge.com/news/2018-07-19/gallup-shows-how-much-americans-really-care-about-situation-russia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als er een kampioen VALSE VERRADER zou zijn, dan wint Tsipras!

    BeantwoordenVerwijderen