dinsdag 17 juli 2018

Zelfs ZDF komt nu met mooie Rusland reportage!

Laat de verzuurde Laura Starinks'en Helga Salemons maar kletsen op de zieltogende NPO en NOS. Rusland Rocks! En dat feit kan niet meer geheim gehouden blijven. 

Zelfs ZDF kan gewoon een goed document maken over Rusland. Kijk het puike werk van de Duitsers HIER. Met ook bij tijd en wijle heerlijke Russische muziek. Heeft Radio 1 tijdens het WK eigenlijk één Russisch lied op de radio laten horen?

En zie hieronder nog een lekkere korte video van een Ier over StPetersburg tijdens Aliye Parusa ("Red Sails"); het spectakel midden juli ter ere van de schoolverlaters waar wij ook eerder over bericht hadden. Ga dat gewoon volgend jaar zien!!!

14 opmerkingen:

 1. Duitsland heeft een groot belang in Nordstream 2, en kan daarom juichen met de Russen.

  Frankrijk heeft een groot belang in het LPG project in Siberië, en kan daarom (met Macron) juichen in Rusland

  Het VK moet Rusland smeken om gas in de winter om maar niet in de kou te hoeven zitten. En kan daarom niet juichen met Rusland

  De VS wil haar gas slijten aan landen als Duitsland en Frankrijk, maar Rusland werkt niet mee, wat tot bokkensprongen leidt van onze grote leider en zijn media-apparaat.

  NL weet niet wat er van te denken en wacht af door enerzijds niet (in het openbaar) te juichen met Rusland, maar wel (in het geniep) met Rusland te handelen.

  Wat ik daar van vind? - Ik weet er te weinig van af. En dat reken ik onze mistverspreiders van de media aan.

  Ik kan me het Rusland jaar nog herinneren (2014, Sotchi) : onze koning met Putin en Maxima gezellig een biertje drinken, op naar meer handel.

  En toen was er Maidan. En toen kwamen er sancties (schoorvoetend). En toen kwam MH17. En toen kwamen er meer sancties, niet meer schoorvoetend. Alsof er in NL een lesje geleerd was. Maar nogmaals, weten doe ik niets in dit, want daarvoor ontbreekt het aan informatie uit de media.

  Het zal allemaal wel niks betekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi overzicht van Rusland door de ZDF !
  En heel objectief: vele positieve zaken, maar ook 2 negatieve: dat 1% van de Russen 75% van de rijkdommen bezit.
  En dat er zo veel huiselijk geweld is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nieuwe reageerder Bas Weerd wees ons in de vorige draad op het interview met Putin, door FOX.
  https://www.youtube.com/watch?v=rHY8yG4mVzs

  Ik heb er van genoten.
  Wat je daar ziet is een verstarde, dogmatische interviewer ( de Amerikaan) en een soepele, rustige, moderne Rus ! ( Putin dus).

  Nog maar 40 jaar geleden zou dit ondenkbaar zijn: de Amerikanen waren toen soepel, ondogmatisch, relaxed. De Russen waren toen stijf en dogmatisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'The entire "liberal" media and political establishment of the Western world reveals its militarist, authoritarian soul today with the screaming and hysterical attacks on the very prospect of detente with Russia.'

  https://twitter.com/NiemandsKnegt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ron Paul Liberty Report / Trump-Putin Fallout: Bipartisan Hysteria Against Peace

  "Following yesterday's Trump-Putin summit and press conference, the mainstream media and most politicians have come completely unhinged. Some openly call for a coup against Trump. Most endlessly repeat the absurd claim that it is "treasonous" to meet with a foreign leader they don't like. How far will the hysteria go?"

  https://www.youtube.com/watch?v=twXbHIF3l34

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg: wat ik mis bij Ron Paul en alle westerse media in het commentaar op de persconferentie, is aandacht voor de $400 miljoen van Bill Browder voor de Hillary campagne. Lijkt erop, dat juist zij met crimineel Russisch geld gesponsord is. De media zwijgt...
   Hier het betreffende stuk uit de RT versie Putin-Trump meeting in Helsinki: News conference following summit

   Verwijderen
  2. @ Tremor

   Vierhonderd miljoen. Bedrag heeft meer weg van een investering dan een bijdrage aan een verkiezingscampagne.
   Lijkt me niks voor Poetin om met een losse flodder te komen, dus wie weet. Dat de MSM dat moment van de persco eendrachtig doodzwijgen, ook als de eerste hysterie over het optreden van Trump is geluwd, hoeft oms niet te verbazen; Russiagate is tenslotte begonnen als een plot om de corruptie van Clinton af te dekken.

   Verwijderen
 6. Iran zal Syrië verlaten wanneer alle jihadisten uitgeschakeld zijn, de VS en bondgenoten naar huis gaan en de Golan hoogten teruggegeven zijn, aldus:

  Assad regeringsbronnen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Golan hoogten blijven nog wel een generatie bezet door Israel, dat geloof ik ook.

   Dus zullen er ook een generatie lang Iraanse adviseurs in Syrië blijven. Hoeft allemaal geen probleem te zijn wanneer de partijen zich verantwoordelijk gedragen. En daar let Putin wel op.

   Overigens is ´GOD´, God of god een soortnaam, meervoud Goden. Toktok schaamt zich voor de naam van zijn valse oorlogsgod Jaweh?

   Verwijderen
 7. Off Topic.

  Als ik veel tijd heb luister ik graag naar youtube.
  Zo kwam ik bij deze : Peter R de Vries Gladio.

  Niet zo heel erg interessant.
  Ik weet redelijk veel van Gladio.
  Maar hier was het schandaal: de Overheid koopt illegaal wapens ! Foei!
  Inleiding: In de jaren 70 en 80 werden enkele wapenopslag plaatsen ontdekt: in Limburg, in gelderland en nog ergens.
  De politie en de ministers waren steevast heel zwijgzaam.
  Later gaf Lubbers toe dat het met Stay Behind te maken had, met verzet tegen de mogelijk in vallende Russen.

  Voor mij was dit interessant, maar er werd in de uitzendign alleen melding van gemaakt :
  Wapenhandelaar Muntz ( erg joodse naam) in Amsterdam verkocht op papier de wapens uit de opslagplaatsen aan Israel. Maar in werkelijkheid bleven ze hier, werden van hun serie-nummer ontdaan en aan criminelen verkocht.

  Het schandaal is dus dat de overheid ooit stioekem die wapens kocht en verkocht: Foei, Overheid !!!
  Maar dat Israel de wapens zogenaamd kocht en ze daarmee voo rcriminaliteit beschiukbaar maakte: dat werd verder niet besproken.
  Muntz werd zelfs als slachtoffer afgeschilderd !  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vandaag een historische dag maar dan in negatieve zin.
  Israel heeft de apartheidswet aangenomen, niet joden worden hiermee ausgerasiert.
  Dat meldt RT. Eens kijken of de nationale media dat ook beseft. Ook zijn de superspionnen van de aanslag op skripal geïdentificeerd, toevallig net na de vondst van het parfum flesje, het enige fysieke bewijs, nationaliteit van de daders spreekt voor zich.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze wet, waarin ook gefundeerde en gedocumenteerde, kritiek op de regering en het leger van Israel een criminele daad wordt plaatst Israel in de categorie van de ergste dictaturen, en wordt het een apartheidsstaat erger dan Z Afrika destijds en Myanmar nu.

   Praktisch was dit al heel lang zo, maar Israel en de zionistische lobby heeft nu echt elk recht verspeeld op de valse titel:´de enige democratie in het midden oosten´.

   Die titel hoort al best lang bij Libanon, en Israel komt samen met Saoedi helemaal onderaan!

   Verwijderen
  2. De nos heeft de gotspe om te vermelden dat er kritiek is ondanks dat arabische en joodse israeliers dezelfde behouden, dat is niet zo en dat is nu juist de kritiek. Idereen gelijk zonder onderscheid naar kleur, sexe of religie, dat is een democratie. ongelijkheid zoals nu per wet is vastgelegd is een racistische apartheidstaat. Je kunt als jood niet een beetje meer gelijk zijn.

   Verwijderen