donderdag 12 juli 2018

Rutte en Poroshenko krioelen rondom zatte EU-KoningWaar Trump zich verre houdt van de stomdronken Juncker, daar schiet Kroonprins Rutte maar al te graag te hulp en ook Poroshenko vindt het veel te interessant om afstand te nemen.

Petro voelt zich een hele jongen; zelf houdt hij ook van een glaasje, maar zo bont als Juncker maakt hij het niet. Petro is dus eigenlijk een hele toffe gast... Van welk Label is Juncker eigenlijk? Red, Black, of anders?

Zelden zijn zulke ongepaste en blamerende EU-beelden vertoond.

29 opmerkingen:

 1. De meeste Nederlanders denken dat ze geen onderdaan zijn van deze clown en dus schamen zij zich niet bij deze beelden, nog los van het feit dat er voor het Westen geen andere volkeren bestaan die in dit voorval wél de teloorgang van ons herkennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze was anders ook best gênant

  https://m.youtube.com/watch?v=XPgiI46FCDU

  Je vraagt wat voor mensen lui als Juncker verkiezen in de democratische EU. Wacht...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ceremoniële aspect is ook het vermelden waard. Het maakt niet uit wat deze lijders doen, het leidt tot niks anders. Als Maxima of WA nou wel of niet lintjes doorknippen, bedrijven zullen bestaan, wegen worden aangelegd, de economie blijft draaiende.

   Maar voor het plebs is het natuurlijk wel van uitermate belang om de nadruk te leggen op de belangrijkheid van ceremonies als deze. Dat mannen als Juncker zich niet eens kunnen conformeren aan dat ritueel is mijns inziens tekenend voor het verval van de EU, waar je onze ministers en presidenten 'ziet' denken: hoe krijg ik nog meer geld en macht? Die gedachte maakt mensen dronken. Verder niets.

   Verwijderen
 3. Heel opmerkelijk: Johnson & Johnson moet 4,7 miljard betalen aan enkele slachtoffers, omdat ze asbest in de baby-talkpoeder hadden gestopt.
  Vraag: hoeveel mensen hebben diezelfde talkpoeder gebruikt ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezien alles wat we al over Juncker gehoord hebben en de beelden die we van hem hebben, lijkt me de diagnose gerechtvaardigd:
  dronken, wellicht alcoholist.

  Niet dat we daar veel tijd aan moeten besteden, maar toch wil ik opmerken dat het daarmee niet helemaal zeker is dat iemand contra-productief is. Dat hij de zaak die hij moet dienen, niet voldoende behartigt.
  Er zijn mensen die dat wèl lukt.
  Een voorbeeld is Winston Churchill. Als je de verslagen mag geloven was hij heel vaak heel erg dronken.
  Toch was hij , vanuit de belangen van de Haute Finance, een effectief bestuurder.
  En die Haute Finance was de werkelijke macht achter de macht, ook destijds.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Hugo hoe kan jij in godsnaam nou zeggen dat we daar niet teveel aandacht aan moeten besteden ??.

   Iedereen die zo op zijn werk verschijnt wordt onmiddelijk ontslagen. Je kunt absoluut niet functioneren zo. De vorige keer vond je het ook al grappig. Ik snap jou echt niet!!.

   Dit is een BLAMAGE (een voorbeeld figuur voor alle europese burgers) en een beeld van verval, triestheid en noem maar op. Poetin drinkt geen druppel alcohol en Trump is op zijn zeventigste ook nog topfit.

   Verwijderen
  2. P.s. dit soort figuren komt alleen maar aan de macht als ze niet direct door het volk gekozen worden, zoals destijds in het oostblok. Niemand zou op Juncker stemmen behalve misschien Eddy en Jij. De vorige keer heb ik hier nog vermeld uit welk een kwalijk nazi nest die Juncker komt.

   Verwijderen
  3. Net als Churchill dient Juncker de belangen van de haute finance en het corporate dictatorschap zoals Hitler dat ook wilde realisren. Dat willen wij niet, wij willen een leider die het volk vrijheid en welvaar biedt. Dus lozen die Juncker. Opzouten met al die volgevreten gedegenereerden technocraten, met Juncker en zijn zuipmaatje Timmermans voorop.

   Verwijderen
  4. De ene alcoholist is de andere niet.

   Churchill was een eloquent politicus. En ik kan me zo voorstellen dat een neutje helpt in het eloquent zijn. Onderdrukt de natuurlijke verlegenheid.

   Ik bedoel als je het volgende zonder schaamte kan zeggen, dan moet je toch wel een bepaalde verlegenheid onderdrukken?

   'We shall defend our island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.'

   Daarnaast kan ik me voorstellen dat wie eindverantwoordelijk is voor het bombarderen van Duitse steden omdat dit goed is voor... De haute finance, je daar ook wel een neut bij kan gebruiken.

   Maar Juncker, tegen welke vijand moet hij ons verdedigen? En van welke speech herinner ik me hem?

   Verwijderen
  5. Marx had gelijk: History repeats itself, first as tragedy, second as farce

   Verwijderen
 5. Deze beelden van Juncker zie je niet op de gecontroleerde media. Goed dat er Blik op NOSjournaal is. Die beelden van Juncker ga je pas zien als de oligarchen Juncker willen doen aftreden. Dan gaan ze hem zwart maken en dan komen alle opiniemakertjes opdraven om te zeggen dat deze man moet opstappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Infantino liet eveneens niet na de politiek te betrekken. 'De mondiale perceptie van Rusland is veranderd', stelde hij. 'Misschien is het ook niet altijd waar wat er over Rusland gezegd wordt', aldus de FIFA-baas, die gedurende het WK regelmatig samen met de Russische president Vladimir Putin te zien was.
  https://www.vi.nl/nieuws/goednieuws-show-fifa-en-infantino-beste-wk-ooit

  Wat moet de deepstate nu weer uithalen om Poetin en Rusland te demoniseren ???

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die bijwerkingen van Juncker's medicijnen tegen rugklachten (Talisker Single Malt, Smirnov, Remy Martin) zijn zolangzamerhand niet mis, Middel lijkt erger dan de kwaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eh 'rugklachten' van Juncker zorgen al geruime tijd voor ongemakkelijke toestanden bij publieke bijeenkomsten van de EU:

  Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders
  https://www.youtube.com/watch?v=XPgiI46FCDU

  mei 2015

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alcoholisme en ontkenning. Siamese tweeling

  Albert Collins I aint drunk
  https://www.youtube.com/watch?v=VuBppsGN9sQ

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eddepet, wat weet jij van Jicht en urinezuur... zonder wikepedia zonder internet... NIETS, NIETS, helemaal NIETS.

  Houd dan gewoon je mond, er komt al genoeg onzin uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Reumatoïde artritis is een auto-immuun ziekte die je krijgt van de aluminium in de griepprik.

   Verwijderen
  2. Inderdaad, in het jaar "Anno 1754" waren er nog geen vaccinaties voorhanden om mensen van reuma te voorzien. In het jaar "Anno 2018" ligt dit geheel anders, Big Pharma moet tenslotte wel aan het werk blijven, net als "Eddy".

   Verwijderen
 11. Eddepet, sorry maar ik ga er vanuit dat een trukker geen academische opleiding heeft genoten.

  Mocht het wwl zo zijn dan mijn verontschuldiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo'n rode loper is al gauw zo'n 2 meter breed. Maar hoe blijf je erop? Moeilijker dan koorddansen als je lever overuren draait bij het verwerken van je eh... medicijnen.

  Juncker's been at the Christmas sherry!
  https://twitter.com/leaveeuofficial/status/944333418548080641

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De officiële verklaring van de EU woordvoerder luidt dat Jean Kloot Juncker lijdt aan ischias, maar omdat liegen in politieke kringen tegenwoordig geen doodzonde meer is, en dat moet "Eddy" zeer wel aanspreken, houden wij het erop dat Jean Kloot Juncker dronken was. Bewijzen hoeven ook niet overlegd te worden want daar hebben wij Bellingcat en social media voor.

   Verwijderen
  2. een dronkaard kan ook rugpijn hebben!

   Verwijderen
  3. een dronkaard kan ook rugpijn hebben!

   Verwijderen
  4. Klopt! Dat is rugpijn, hoofdpijn en een kater.

   Verwijderen
 13. Trump kwam naar Europa en maakte van de gelegenheid gebruik om Duitsland in de hoek te zetten; de Duitsers lieten de Amerikaanse belastingbetalers opdraaien voor hun veiligheid en kochten tegelijkertijd ook nog eens teveel gas van de Russen.

  Trump was alleen een beetje slordig met de feiten. Moon af Alabama
  zete het een en ander recht.

  "Trump claims that Germany "will be getting from 60 to 70 percent of their energy from Russia and a new pipeline". Of the primary energy Germany uses only some 20% comes from natural gas. Less than 40% of the natural gas Germany uses comes from Russia. Thus Russia delivers 7-8% of the primary energy Germany uses. If need be Germany can do without this. It is not a strategic issue.

  https://www.umweltbundesamt.de/daten/energie/primaerenergieverbrauch#textpart-2

  Trump was talking about the Nordstream II pipeline which will supply Germany and other European countries with natural gas from Russia.

  Nord Stream I has been operating for a while. Nord Stream II is currently being build by private Austrian and German companies.

  The big advantage for Germany is that these pipelines do not run through any other country. Other pipelines from Russia, built in the 1970s, run through the Ukraine and Poland to Germany. They are used by all three countries to receive gas from Russia.

  Whenever the Ukraine has no money to pay Russia for gas and does not pay its dues, Russia will send less gas through the pipeline. The gas for Germany and Poland is supposed to continue to flow without the Ukraine taking any of it. But the Ukrainians cheat. They steal the gas that is supposed to pass through without paying for it. In the end Germany has to give money to the Ukraine so that the Ukraine can pay Russia. This happened in 2006, in 2008 and again in 2014.

  Enough is enough. Nord Stream prevents such blackmail of Germany by the Ukraine. That is the main reason why the Ukraine lobbies against it.

  Poland is not rejecting gas from Russia even as it claims to do so. It has a long term contract with Russia and will receive plenty of gas through the Ukraine pipeline up to at least 2022. Since 2014 it also imports gas from Germany through the new bi-directional pipeline pumping station at Mallnow. Germany receives the gas its exports to Poland through the Nord Stream system from Russia and pumps it through the Opal pipeline and Mallnow to Poland. It is extremely hypocritical for Poland to lobby against Nord Stream when it significantly contributes to Poland's energy security.

  Trump has the facts, as usual, all wrong. But the U.S. is producing more natural gas than it needs and wants to export it. Compressing the U.S. natural gas into liquefied form for sea transport takes so much energy that the price is inevitably much higher than Russian gas delivered through pipelines. In Germany it will never be competitive to Russian gas. It is understandable that Trump wants Germany to buy U.S. produced liquefied gas. But without competitive pricing and a more plausible sales argument he will have no luck."

  http://www.moonofalabama.org/2018/07/trumps-false-arguments-will-not-sell-well-in-europe.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Elk voordeel heb z'n nadeel en vv

  Zo zegrt men dat kinderen en dronkenlappen de waarheid spreken:

  "Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, was passiert", verrät der Premier des kleinen Luxemburg über die Tricks, zu denen er die Staats- und Regierungschefs der EU in der Europapolitik ermuntert. "Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter - Schritt für Schritt, bis es kein Zurück mehr gibt."

  Jan Kloot Juncker

  http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-15317086.html

  "There can be no democratic choice against the European treaties"

  http://www.lefigaro.fr/conjoncture/2015/01/28/20002-20150128ARTFIG00441-jean-claude-juncker-pas-question-de-supprimer-la-dette-grecque.php
  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tip:
  podcast met Jay Dyer over de nauwe connecties tussen de pop muziek van de jaren 60 in Amerika en de CIA.

  Veel bekende pop musici kwamen uit gezinnen waar men voor het leger of voor de geheime Dienst werkte.
  Haight-Ashbury in San Francisco was de straat waar de hippies zouden zijn 'ontstaan', maar ion feite was het in de heuvels van Hollywood, in de Laurel Canyon.

  Dan is er nog het Esalin Instituut, de plaats die sinds begin jaren 60 de geboorteplek is van de New Age etc etc.
  Twee Stanford studenten die later in het leger gingen zijn in 1962 dat Instituut begonnen.

  Het is niet onmogelijk dat die hele 'India-trend' bij de Beatles in feite hier is bedacht en 'ingestoken'.

  Maar waarom zou de Elite zijn eigen vijanden op poten zetten?

  Volgens Jay Dyer: om de samenleving te verzwakken. Om uiteindelijk wereld-heerschappij gemakkelijker te maken en minder mensen op de aarde te krijgen.
  Dat klinkt mij nog niet zo heel overtuigend.
  Maar de podcast ( met beelden) van bijna 2 uur is erg interessant.

  Dyer werkt hier samen met mensen van Myth20c en die hebben een reeks heel goede video's op youtube staan.

  Hoe Werden de Hippies bedacht en gepromoot door de CIA ?

  Als je op YT als zoekterm " Dyer Laurel "in vult krijg je nog meer video's over dit onderwerp.  BeantwoordenVerwijderen