maandag 16 juli 2018

Putin-Trump Top: Het gaat om Netanyahu, stupid!

Allereerst was dit één van de spectaculairste nieuwsmomenten van het jaar of het decennium: de top Trump Putin.

En de aanloop was natuurlijk ook al bijzonder: een Amerikaanse President die zijn eigen land beschuldigt de slechte verhouding met Rusland veroorzaakt te hebben. 

Interessant is hier dat de gelijkgeschakelde onderworpen EU staatsmedia, zowel ZDF in Duitsland als onze bloedeigen NOS-provincienieuws, wel vertelden van de bijzonder slechte Amerikaans-Russische verhouding maar verdoezelden dat Trump zijn eigen mensen de schuld gaf! en dat was natuurlijk de crux van de tweet en het verhaal!

De ton die Trump daarmee zette, klonk door in de hele persconferentie die wij live volgden bij RT.com. Bij RT.com want Radio 1 van de NPO was druk met de Tour de France! Wie zit er na het beste WK ooit sowieso op fietsen te wachten? Is Blik de enige die dit jaar 0 interesse heeft in de Tour of zijn er mer met hetzelfde gevoel. De zieltogende NOS vindt een persconferentie van een wielerploeg in ieder geval belangrijker dan die van Trump Putin...

Maar nu gaat het om het sleutelmoment van de persconferentie. Dat kwam toen een Russische journalist aan Trump vroeg wat er aan concreets besproken is betreffende Syrië. En daar kwam de aap bij Trump uit de mouw: Bibi Netanyahu dit, Israel dat, veiligheid Israel heel belamgrijk, Israel, Netanyahu, en zo ging Trump nog even door. Kotom: de weg voor Rusland om vrede en voorspoed in het Midden Oosten te  bereiken loopt niet via Trump, maar via Bibi en Tel Aviv. Nu heeft Putin recentelijk twee maal met Bibi gesproken: op 9 Mei, en bij een WK wedstrijd waar Bibi bij op bezoek kwam. Gaat het Putin lukken Bibi mee te krijgen in een peace-deal voor Syrie? Blik durft zich niet aan een voorspelling te wagen. Iemand?

47 opmerkingen:

 1. Een woord: Pipelineistan

  Gas moet van de VS, of via haar client states naar de EU stromen.

  Zie daar Oekraine, Turkije, Armenië, Libie, Irak, Syrie, en Iran (sancties), Venezuela (idem)

  Nordstream I en II zijn spelbrekers. De VS kan niet interveniëren in dat proces zonder een nucleaire oorlog te forceren. Dus moeten wij 'bang' gemaakt worden voor evil Russia.

  Wat een stom verhaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kom net thuis, Blik , en ik heb nog niks gehoord ofg gezien, maar als het waar is dat Trump alleen maar over de belangen van Israel sprak, dan toont dit wel heel erg duidelijk hoe de VS in feite een Zionist Occupied Government heeft. ( ZOG is de afkorting die daarvoor al jaren wordt gebruikt.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NB: Ik herinner me dat iemand een week geleden schreef: "Het is een briljante zet van Trump om zo uitdrukkelijke Israel te steunen: hiermee toont hij aan heel de wereld hoe de zaak werkelijk ligt. Wie echt de baas is.
   Zou Trump ons op die manier 'tekenen willen geven' ?

   Verwijderen
 3. @Jan.

  Ga maar op internet dat fragment bekijken. Je zult het met me eens zijn. Het was kristalhelder.

  Jinek nu ook doorzwammen over Russisch beinvloeden van VS-verkiezingen.

  Willen geen goede banden VS-Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh, Jinek ook nog even doorzwammen over MH17; de provincie talkshow in optima forma.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op CNN zie ik dat ze in Washington in Alle Staten zijn: shell shocked, zoals CNN zelf zegt.

  Trump zegt dat hij Putin gelooft, en niet zijn eigen CAI.

  Sommigen zeggen dat Trump zich als een verrader heeft gedragen.

  Ik hoop maar dat het goed af zal lopen, maar het ziet er wel link uit als ik zo op CNN kijk.
  Natuurlijk zijn het allemaal idioten, daar in DC, maar... zelf zien ze dat heel anders. En samen kunnen ze heel wat boosaardigheid creeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag Wolf Blitzer die - heel ongewoon- erg gedreven was en niet wilde stoppen met praten. Hij interviewde Rand Paul. Die begon ook te praten, en bewust gingen ze allebei zeker een minuut lang door.
   Blizter kan het maar niet geloven, en vroeg steeds aan Paul: Wie geloof jij nu: Putin of onze CIA ?
   Brennan heeft Trump van Verrraad beschuldigd. Geen kleine zaak. Maar Rand Paul zei: Ik weet dat Brennan in zijn jeugd communistische sympathien had. Uit zijn mond komt 'verraad' niet zo sterk over... ( citaat is niet letterlijk)

   Die arme Trump gaat geweldig de wind van voren krijgen als ie thuis komt. Hij zal dan ongetwijfeld weer een flink deel van zijn uitspraken intrekken.

   Verwijderen
 6. Ja, als het maar goed afloopt.

  Dit is nog niet het bewuste fragment, maar wel weer Israel, Israel, Israel... Putin vond dat Trump het veel had over dat land...

  https://www.youtube.com/watch?v=EZTrl2yoK1I

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jan, vanaf rond 33:00:

  https://www.youtube.com/watch?v=hyO7nBG4akU

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 8 x Israel of Netanyahu; 2 x Syrie

   Dat is best veel Israel/Netanyahu, voor een vraag over Syrie...

   Verwijderen
 8. Wat een held die Trump.

  Ik denk dat de peace deal al gemaakt is. Terroristen en Iran weg uit Syrië. De koerden krijgen een plekje. Rusland die voor vrede en stabiliteit in de regio zorgt. (samen met de VS)

  McCain en Hillary zitten in een diepe depressie en slikken nog maar een pilletje om zich beter te voelen. LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Potus is druk in eigen land ,Rusland in Syrie dus Rusland gaat praten met de cabal van israel.
  Feitelijk is het plan om alle troepen terug te krijgen in usa .
  Putin heeft controle over zijn land en daden ,Trump is verwikkeld in een interne oorlog dit zijn samenwerkende democraten en replubikeinen die geheime regering zijn in usa.
  De deep state maak alles zwart wit dat is het nooit geweest en zal het nooit zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb zojuist de hele persconferentie bekeken:

  https://www.youtube.com/watch?v=gqigwlTccO0

  De clip geeft een duur aan van 1 uur 57 min., maar de eerste 65-70 min kun je overslaan.

  Vond de opmerkingen van Trump over Israel niet zo'n 'aap uit de mouw moment' eerlijk gezegd. Op 1.43 u stelt een journalist van RT Trump en Poetin een vraag over eventuele specifieke afspraken die er gemaakt zijn over Syrie. Trump gaat helemaal niet op de vraag in maar steekt van wal over de wederzijdse diepe loyaliteit tussen de VS en Israel, de prima samenwerking, de bekende blabla. Over Syrie echter geen woord. Trump ontwijkt de vraag gewoon.

  Wat mij vooral opviel waren de uitgesproken verzoenende toon en egards van Trump richting Poetin en de Russen. Trump liet heel duidelijk merken dat hij, niet van plan was zich door binnenlandse krachten die op confrontatie met de Russen aanstuurde, liet ringeloren. Wat dat betreft waren de top en de persconferentie misschien nog meer meer een signaal van Trump naar z'n binnenlandse inquisitie dan naar Poetin en de rest van de wereld.

  "Interessant is hier dat de gelijkgeschakelde onderworpen EU staatsmedia, zowel ZDF in Duitsland als onze bloedeigen NOS-provincienieuws, wel vertelden van de bijzonder slechte Amerikaans-Russische verhouding maar verdoezelden dat Trump zijn eigen mensen de schuld gaf! en dat was natuurlijk de crux van de tweet en het verhaal!

  De toon die Trump daarmee zette, klonk door in de hele persconferentie die wij live volgden bij RT.com."

  Dat dus. Ik denk dat veel aanhangers van de russofobe vleugel in de VS en de EU hem tandenknarsende van woede en frustratie hebben aangehoord. Journalisten die Russiagate er weer met de haren bij probeerden te slepen stuurden Trump en Poetin eendrachtig het bos in. (aha, dus toch)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede (aanvullende) analyse, Dawg. Ik heb het Israel/Syrie (8-2) uitgelicht, ook omdat dat de media verder niet haalt, maar als jij de complete verzoenende toon van Trump naar Rusland eruit haalt heb je natuurlijk ook helemaal gelijk.

   Zeker als je het perspectief erbij haalt van zijn ijzige ontmoetingen met Merkel en May, of de gespeelde vriendschap met macron.

   Dit was echt!

   En ook het contrast met de media die deze toenadering maar niks vinden. Die willen irritatie en ruzie tussen de twee. Van Woutertje Zwart, tot ZDFje en ARDtje, van Fox tot CNN.

   Trump en Putin kunnen het goed vinden met elkaar. Foei, foei, foei!!!

   Hoe belachelijk kunnen de gelijkgeschakelde Woutertjes Zwart zich nog maken? Wat willen de Atlantische staatmedia nou????

   Verwijderen
 11. Dit was voor mij het moment van de persconferentie. Op 1 uur 49 min de vraag van een journalist aan Trump wie hij gelooft; zijn eigen eigen veiligheidsdiensten die stellen dat Poetin zich gemengd heeft in de Amerikaanse presidentsverkiezingen of Poetin zelf die dat ontkent. Trump antwoordt de journalist met de tegenvraag waarom de FBI de servers van de DNC nooit heeft mogen onderzoeken. (Hoewel het DNC beweerde dat de servers door de Russen waren gehackt, Dawg). Met deze tegenvraag en de opmerking van Trump over Hillary Clintons verdwenen email zegt Trump eigenlijk voor het oog van de hele wereld dat hij Poetin meer vertrouwt als z'n eigen inlichtingendiensten. (Lichtgewicht Wouter Zwart van de Staatsomroep
  was er als de kippen bij om Trump's opmerking over de servers als complotverhaal te typeren).

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staatsomroep over de persco.

  Na de top echoot één vraag na: 'Mr. Trump, gelooft u president Poetin?'

  citaat:

  "President Poetin ontkende in de persconferentie aan het einde van de top iedere bemoeienis bij die hacks. Hij zei dat Rusland zich nooit met binnenlandse Amerikaanse aangelegenheden zal bemoeien en dat ook nooit heeft gedaan.

  "Extreem sterk en krachtig", noemde president Trump die ontkenning. De vraag werd op de persconferentie ook aan president Trump gesteld, vertelt Amerika-correspondent Wouter Zwart. "Dat werd een hele vreemde situatie, want hij werd door een journalist op de man af gevraagd: 'Gelooft u president Poetin als hij zegt dat er geen enkel inmenging is geweest in de verkiezingen in 2016?'

  In zijn antwoord zei Trump dit:

  In zijn antwoord zei Trump dit:

  Video afspelen 00:19
  Trump: 'geen Russische inmeninging Amerikaanse verkiezingen'
  Trump ontweek. "In plaats daarvan begon president Trump te praten over allerlei zorgen die er zijn bij het onderzoek, bijvoorbeeld dat er theorieën zijn over verdwenen servers. Hij zei dat in Rusland zulke servers nooit zouden verdwijnen. Een heel aparte theorie", zegt Zwart.

  https://nos.nl/artikel/2241848-na-de-top-echoot-een-vraag-na-mr-trump-gelooft-u-president-poetin.html

  Dat de servers van Het DNC niet door de FBI zijn onderzocht is geen 'aparte theorie', maar een feit:

  "Then-FBI Director James Comey said last year that the DNC had denied the bureau’s requests to examine the breached servers.

  Comey said at the time that the FBI and DNC agreed to let a private firm access the servers and share the findings with investigators."

  http://thehill.com/homenews/administration/388507-trump-why-didnt-dnc-hand-over-hacked-server-to-fbi

  Geen 'aparte theorie' dus, maar wel een heel apart feit. De DNC beweert dat haar servers gehackt zijn door de Russen, maar weigert de FBI haar servers te laten onderzoeken (en komt daar mee weg). Alsof je aangifte doet van diefstal of moord in je huis, maar vervolgens de politie geen toestemming geeft een an ander te onderzoeken.

  Dat de DNC de FBI geen toestemming gaf voor onderzoek aan de servers is vrij algemeen bekend onder journalisten die zich met Russiagate bezighouden. Als Wouter Zwart dit niet weet is het een journalistiek lichtgewicht op een oplichter. Of beide, dat kan ook,

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Daar he je het gelazer al.

  VS in rep en roer over optreden Trump in Helsinki

  https://nos.nl/artikel/2241847-vs-in-rep-en-roer-over-optreden-trump-in-helsinki.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Israel is naar Trump toe het belangrijkste onderhandelingsonderwerp. Het maakt Iran en Hezbollah in de ogen van zelfs de ergste haviken daar voorlopig geen bedreiging.

  Ik denk dat Putin in het privégesprek met wat bewijzen Trumps al bestaande vermoedens heeft bevestigd. Wie weet heeft hij zelfs hetzelfde gedaan als toen bij de coup tegen Erdogan: concrete waarschuwingen over bedreigingen tegen Trump.

  We moeten uiteraard ook niet vergeten dat Trump, ondanks vijandige inlichtingendiensten over meer intel beschikt dan wij. Als Trump niet aan ´collusion´ heeft gedaan dan werkt de Mueller investigation en nu alle beschuldigingen van media en neocons slechts zeer bevestigend in zijn houding jegens Rusland en schijnheilige NATO vazallen. Evenals bv de reactie van de G7. Denken die zwakke figuren nu echt nooit verder dan één stap vooruit?

  Trump mag wel uitkijken voor een ongeluk tijdens het golfen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wanneer Trump zèlf weet dat hij geen Russische Manchurian Candidate is (en wie weet dat beter dan hijzelf, uiteindelijk!!!), dan werken alle beschuldigingen van het tegendeel slechts averechts, zeker gezien zijn karakter.

   Verwijderen
  2. Trump is al opgegeven door de democratische neocons, impeachment of uiteindelijk dood, dan krijgen Pence, yippie. Dit verklaart wel de afhankelijkheid van trump aan needanjahoe, de israelische geheime dienst heeft vuilgheid over iedereen en media controle.

   Verwijderen
  3. Op korte termijn kan Likud zich geen betere president wensen.

   Dat is inderdaad een fatsoenlijke levensverzekering!

   Verwijderen
 15. Chris Wallace interviews Russian President Vladimir Putin
  https://www.youtube.com/watch?v=rHY8yG4mVzs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. https://www.youtube.com/watch?v=PMy3pBh-7do&t=2051s
  Linda Polman over hulp aan Afrika, en dat we dat altijd voor onszelf doen. AzG is onafhankelijk van regeringen, maar NIET van de Neocon agenda, dat weet Linda even niet… verder prima en informatief interview

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Goed artikel op Moon of Alabama over Trump's geopolitieke uitgangspunten in 'The Great Game'.

  Helsinki Talks - How Trump Tries To Rebalance The Global Triangle

  http://www.moonofalabama.org/2018/07/helsinki-talks-how-trump-tries-to-rebalance-the-global-triangle.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het grote plan van Trump betreffende het midden oosten:  Putin had er ook een!!

  Iran blijft in Syrië maar wat op afstand van Israel, gegarandeerd door Putin

  Totdat alle terroristen zijn uitgeschakeld en de VS en andere vreemde, niet uitgenodigde troepen terug naar huis zijn.

  De VS kan niet meer winnen, en de prijs voor Israel wordt vanwege degelijke afweer steeds hoger.

  Beide vijanden van Syrië hebben dus uiteindelijk belang hun onrust te staken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ondertussen is het vandaag precies 4 jaar geleden dat MH17 werd neergeschoten. Stefan Beck is in de Donbas en doet daar veldonderzoek naar de toedracht van de ramp. Zijn bevindingen worden gepubliceerd in Novini. Vandaag:

  MH17 – Wat liet Nieuwsuur niet zien? / door STEFAN BECK op 17 JULI 2018

  "Een separatist die een lancering heeft gezien waarvan zijn commandant dacht dat het een BUK was, dat was de fenomenale ontdekking van Nieuwsuur zo’n jaar geleden. Nieuwsuur sprak met de commandant van de soldaat die het verhaal vertelde. Novini zocht de commandant op. Deze vertelde echter dat Nieuwsuur iets heel anders liet zien dan hij had verteld."

  http://www.novini.nl/mh17-wat-liet-nieuwsuur-niet-zien/
  directe link naar het interview met de betreffende commandant:

  https://www.youtube.com/watch?v=Y7l7oSqvro0&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schandelijke manipulatie door de Staatsomroep.

   Verwijderen
  2. Bedankt Dawg voor de link, een echte journalist, dat zie je niet meer zo vaak.
   De verklaring van de commandant zijn een direct bewijs van manipulatie en nepniews van onze staatsomroep. Dat MH17 verhaal lijkt veel op het DNC lek, wordt je betrapt op een leugen dan liegen we nog wat meer, uiteindelijke worden vage complotten feiten en feiten aparte theorieën.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Heb je ook het stuk gelezen waarin staat dat er nog een gedeelte van de cockpit van MH17 in Oekraïne staat? Wedden dat dat het gedeelte met de kogelgaten is? Ik had al het vermoeden dat er bij de reconstructie een ander paneel is gebruikt.

   Verwijderen
  4. Grote onderdelen van MH17 blijken nog te liggen rond de crashsite. Onder de onderdelen bevindt zich een groot deel van de rechter horizontale stabilisator van het toestel. Ook lijken er nog twee onderdelen te liggen waar mogelijk inslagen in te zien zijn, waaronder één onderdeel dat mogelijk van de cockpit afkomstig is. De onderdelen liggen tot de dag van vandaag op een boerderij.

   http://www.novini.nl/mh17-grote-brokstukken-mh17-nog-op-rampplek/

   Verwijderen
  5. Dit onderdeel, dus! Anders kan het rapport nooit concluderen dat de inslagen niet groter waren dan 11 mm.

   https://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/upload_Redaktion/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   Verwijderen
  6. @ J

   Ik heb alle verslagen van Stefan Beck in Novini gelezen. Beck heeft het over het onderdeel dat mogelijk van de cockpit is. Het onderdeel waar jij naar linkt zal hij dus wel niet bedoelen, want dat is overduidelijk van de cockpit.

   Dat deel je zie ook gewoon zitten op de reconstructie van het wrak dat DSB tentoonstelde bij de presentatie van het eindverslag:

   https://www.google.nl/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fmedia.vietq.vn%2Ffiles%2Ftinh-hinh-ukraine-moi-nhat-hom-nay-ngay-19-7-2016-3.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fthoibao.today%2Fpaper%2Ftinh-hinh-ukraine-moi-nhat-hom-nay-ngay-1972016-793572&docid=h57bugSu7vu3cM&tbnid=qkk6HCanszIEwM%3A&vet=10ahUKEwjqjevFkqfcAhXNKewKHWOYD00QMwg9KAEwAQ..i&w=780&h=438&bih=635&biw=1366&q=presentation%20DSB%20MH17&ved=0ahUKEwjqjevFkqfcAhXNKewKHWOYD00QMwg9KAEwAQ&iact=mrc&uact=8

   Blijft een feit dat de schade aan de Boeing (bijv. gaten in de romp met naar buiten gekartelde randen) moeilijk te rijmen is me de schade van inslaande deeltjes.

   Verwijderen
  7. @Dawg,

   Ik krijg bericht van Max v.d. Werff dat dit

   https://www.anderweltonline.com/fileadmi/user_upload/upload_Redaktion/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   cockpitgedeelte nog op vliegbasis Gilze-Rijen ligt.

   Overigens is op de foto in jouw link duidelijk te zien dat het niet om hetzelfde cockpitgedeelte gaat. Er is een ander paneel gebruikt.

   Verwijderen
  8. Test.

   https://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/upload_Redaktion/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   Verwijderen
  9. @ J

   "Overigens is op de foto in jouw link duidelijk te zien dat het niet om hetzelfde cockpitgedeelte gaat. Er is een ander paneel gebruikt."

   Verdomd ja, 't is een heel ander paneel. Had gisteravond bij het plaatsen van m'n comments al wat twijfels. Vond het paneel in de mock-up van DSB al slecht lijken op wat, waarschijnlijk het meest bekende wrakdeel van de Boeing is. Miste onder andere de rijf met vijf ronde gaten die van linksboven (de eerste in de sponning van heen cockpitraam) naar rechtsonder loopt. Wijtte dat echter aan het verschil in afstand waarmee de foto's genomen waren.
   Als je goed kijkt zie je nog veel meer verschillen.

   Bizar. Zijn hier al eens vragen over gesteld?

   Verwijderen
  10. @Dawg,

   "Bizar. Zijn hier al eens vragen over gesteld?"

   Bij mijn weten niet, maar die gaan er wel komen.

   Verwijderen
  11. @ J

   Heb begrepen dat de mock up die DSB bij de presentatie van het eindverslag tentoonstelde niet dezelfde is als die gebruikt werd bij het feitelijk onderzoek. Het grote stalen frame waarop de wrakdelen waren bevestigd werd slechts kort voor het afsluiten van het onderzoek geleverd. Feitelijk onderzoek vond plaats met een reconstructie op een veel kleiner houten frame. Die grote
   mock up die DSB bij de presentatie tentoonsltelde lijkt dus alleen maar een soort macabere PR functie te hebben gehad. (Op een vergelijkbare manier als het JIT bij de meest recente persbijeenkomst op een suggestieve manier BUK onderdelen tentoonstelde alsof die van de 'gebruikte BUK' afkomstig zouden zijn.)

   't Is wel heel toevallig dat het wrakdeel dat de meeste vragen oproept niet terug te vinden is op de mock up. Te toevallig als je het mij vraagt. Heeft Max daar nog iets over te zeggen?

   Verwijderen
  12. @Dawg,

   Nu je het zegt, er staat mij vaag iets bij dat er gezegd is dat dat cockpitgedeelte "te confronterend" zou zijn. Gelukkig hebben wij daar mensen voor die ons daar tegen beschermen.

   Verwijderen
  13. @ J

   "Te confronterend". Misschien wel de waarheid over het MH17 onderzoek in een notendop.

   Verwijderen
 20. Verzoek aan andere bezoekers.

  Reageer svp niet op Eddy. Mannetje zit vanuit de anonimiteit bedreigingen tegen Blik en Jan te propageren en uit te lokken.
  Gisteren bijvoorbeeld weer bij het topic over Wouter Zwart. (bagger is inmiddels verwijderd). Discussie met ranzige typetjes als Eddy is wat mij betreft uitgesloten. Al was het alleen maar uit solidariteit met Blik em Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De cirkel is rond, we zijn weer bij begin bij af aan aanbeland. Alles is gezegd, erkend, ontkent en we zijn geen stap verder

  https://www.zerohedge.com/news/2018-07-17/trump-clarifies-putin-summit-i-accept-intelligence-conclusion-russia-meddled-2016

  Maar zo lang we het over deze show hebben, hoeven we het niet te hebben over de zaken die er echt toe doen.

  En dat is bedoeling van die 'summit' als je het mij vraagt. Wel vorm, geen inhoud.

  Waar de inhoud over had kunnen gaan:

  - Oorlog in het MO, hoe te stoppen
  - Hoe wordt olie en gas in de EU verdeeld
  - Hoe kan de VS, zonder al te veel kleerscheuren haar MIC ontmantelen om het bespaarde geld te stoppen in binnenlandse aangelegenheden
  - Kan de VS samen met Rusland de Oekraine weer op de rails krijgen?
  - Hoe van Libië weer een welvarend land te maken
  - etc, etc

  Maar nee. Het was Russiagate. Het blijft Russiagate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Overigens zou ik me bij de advertenties wel druk gaan maken: als de krant, die normaal volstaat met alleszeggende, onhaalbare, nutteloze advertenties als: 'droombaan bij dit', 'perfecte vakantie bij dat', 'gelukzaligheid bij zus' en 'verwennerij bij zo' om daarmee mensen aan te zetten tot het kopen van spullen die ze niet nodig hebben, en die hen ook niet gelukkiger maken, nu ook in haar objectieve berichtgeving alleen nog maar de slogan als inhoudsmaat neemt, valt het de lezer misschien wel op dat er geen verschil is tussen de reclame advertenties, en het nieuws.

   Waarom dan nog zo'n krant lezen?

   En dat is slecht voor de advertenties!

   Verwijderen
  2. @ Willem

   Luisterde vandaag naar de Richie Allen Show waar ex-CIA veteraan Ray McGovern te gast was.

   https://www.youtube.com/watch?v=FwRDBrlk8To

   Volgens McGovern begint Russiagate als Wikileaks op 12 juni 2016 bekend maakt binnenkort een batch emails van Hillary Clinton te publiceren. De emails zouden o.a. de manipulaties van het DNC die Sanders de nominatie zouden kosten aan het licht brengen. Paniek dus bij het DNC. Twee dagen later komt de firma Crowdstrike met de mededeling dat er aanwijzingen zijn dat de DNC servers gehackt zijn door Russen en weer een dag later verschijnt er een hacker (Guccifer) ten tonele die het verhaal van Crowdstrike bevestigt. Vanaf dat moment doet het verhaal de ronde dat de Russen de DNC servers hebben gehackt en de gehackte mail hebben doorgespeeld naar Wikileaks. Julian Assange heeft dat altijd zeer stellig ontkend.

   Russiagate, dat begon als een soort wanhoopsoffensief om de aandacht van het bedrog van Clinton en het DNC tijdens de primaries af te leiden, bleek een story die steeds weer goed van pas kwam. Bijvoorbeeld om het presidentschap van Trump te delegitimeren nadat de Democraten de presidentsverkiezingen hadden verloren. De chef van de firna Crowdstrike is bijvoorbeeld Dimitri Alperovitch uit Ukraine en tevens senoir fellow bij de Atlantic Council. En zo zijn er talloze transatlantische lakeien die een specifiek belang hebben om mee te zingen in het liedje 'The Russians did it'. Iedereen die er zijn steentje aan heeft bijgedragen, polici. inlichtingendiensten, MSM hebben zichzelf inmiddels volledig gecompromitteerd als de waarheid ooit boven tafel komt. Er is geen weg terug meer voor de betrokkenen. De enige weg is de vlucht naar voren, de weg van steeds weer nieuwe beschuldingen

   Verwijderen
  3. De story over de DNC servers en Crowdstrike begint overigens rond minuut 40.

   Verwijderen
 22. Nooit mee faslisme

  https://www.youtube.com/watch?v=XP6YYyJjWsg

  BeantwoordenVerwijderen