dinsdag 17 oktober 2017

Wat is er met Anne Faber gebeurd?

Vandaag werden we via Micha Kat nogmaals op de laatste selfie van Anne Faber gewezen. Nu zijn we geen psycholoog maar zeker als je hem naast een normale foto van haar zet, is het een hele onaangename foto.

Regen of doodsangst?

Is haar gezicht vertrokken vanwege een beetje regen of omdat ze al in doodsangst verkeert? Niburo zoomt in op het V-teken. Hoe is de bijzonder mooie Anne om het leven gebracht? Is daar iets over naar buiten gekomen? Of kan dat nog niet in verband met het onderzoek en daderkennis?

93 opmerkingen:

 1. Net als je denkt dat dit blog niet verder kan zinken; gaat men over op pure necrofilie!!! En bronnen Micha Kat en Niburu.co!!! De grootste leugenachtige sites ter wereld!!! Aluhoedjes zijn jullie dus, terecht!! En gekaufte journalisten maar promoten maar zelf worden jullie om de haverklap gekocht; Micha door fam. Poot en nu Rob Scholte, niburu.co om vele middeltjes aan de man te brengen die niet werken en dit blog door de Russische overheid. Man man...wat een afgang weer, maar ga vooral bekend staan als necrofielen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

   Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat

   Verwijderen
 2. Wordt die moord gehyped? Jazeker!

  Is het nodig daar hier aandacht aan te besteden? Van mij niet nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit gaat niet goed, Blik.

  Deze foto is onvoldoende om informatie te geven. Je kan er van alles bij verzinnen, maar dat is speculatie.
  Woruber man nicht sprechen kann, soll man schweigen.

  Ook citeer je Micha Kat.
  Dat lijkt me niet verstandig.
  Niet dat Kat àltijd ongelijk heeft.
  Soms is hij juist de enige met een zinvolle kijk op de zaak.

  Maar in dit geval schrijft hij :

  WANNEER BREKEN DE DIJKEN VAN LIST, LEUGEN EN BEDROG ROND ALLE SLACHTPARTIJEN OP JONGE VROUWEN EINDELIJK DOOR? * IS MARK RUTTE PERSOONLIJK BETROKKEN BIJ DE MOORDPARTIJEN? * DON’T FORGET: DE ENGELSE PREMIER HEATH SNEED PERSOONLIJK DE STROTTEN DOOR VAN KINDEREN * LEES HET HELE VERHAAL OP NIBURU.CO

  Wel, dat Heath persoonlijk de keel door sneed van kinderen, dat interesseert me wel, dus volg ik de link die daar naar verwijst.
  En wat blijkt: met geen woord wordt in dat artikel ( van The Sun) over moord door Heath gesproken.

  Afvoeren die Micha Kat als bron. Nooit meer aanraken.

  ( Ik he het artikel 2 maal gescand. Als ik de verwijzing naar het doorsnijden van kelen over het hoofd zag, dan hoor ik het graag.)
  ===
  Verder: Als Anne Faber een selfie maakt op het moment dat ze haar toekomstige moordenaar ziet, en tijd heeft om die te versturen, waarom fotografeert ze dan niet die moordenaar?

  verder: Is dit het teken voor Baphomet? En niet het internationale V teken ? Dat wist ik niet. Zou Faber het weten en daar aan denken?

  Verder: Wat is haar motivatie om dat teken te maken? Weet ze al dat dit teken ook een relatie heeft met de natuurgod Pan, en dat de moordenaar ook 'Pan'in zijn naam heeft, en dat ze later zal worden gevonden op 500m afstand van het 'pan viaduct?
  Hoe weet ze dit alles ? En was dat de reden om dit teken te maken?
  WAT EEN ONZIN !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kritiek genoteerd, dank daarvoor.

  Jan, jij vraagt wat de motivatie is om dat teken te maken. Misschien doet ze het onder dwang van haar ontvoerder(s) die voor haar staat/n? Dat zou de gelaatsuitdrukking (doodsangst?) verklaren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan fotografeer je, zoals Jan al duidelijk aangeeft, en tegenwoordig heeft zowat elke foon 2 camera's, ook de moordenaar(s) en niet alleen jezelf. En waarom dan alleen naar je vriend??? En niet naar alles en iedereen als je in doodsangst zit?? Er is DNA aangetroffen van Michael P., en iedereen die een beetje verstand heeft van DNA-technieken weet dat je dat niet zomaar kan plaatsen op een jas, wat een nitwit als Micha Kat ook beweert. Je kan niet knoeien met DNA op een plaats delict. Je kan hoogstens bij de NFI, wat iemand dus laatst ook gelukt is zowaar, je "dronken" DNA monsters verwisselen met nuchtere. En dat is haar zwaar komen te staan. Dus Micha Kat als bron nemen is vragen om problemen, zeker als je als blog serieus genomen wilt worden.

   Verwijderen
  2. OK, Blik,
   Dat zòu mogelijk zijn.
   Maar ik weet ook nu nog niet het verschil tussen het Churchill V teken en dìt teken.

   En is die Panhuis dan een patsy die er is ingeluisd, omdat zijn naam het woord PAN bevat?
   Dat schiet lekker op. Zo krijgen die satanisten de wereld wel in bedwang...
   En waarom doen ze dit dan? Als offer aan hun afgod?

   Alles wordt aan alles gekoppeld. Niburu kijkt niet op een bos peeën, zoals ze bij ons zeggen.
   1 oktober ( dag van de moord op Faber) is de dag van de offers, maar heeft niks met Pan te maken.
   Het V teken zit wel in de reeks illuminati tekens, maar heeft niks met Pan te maken: https://youtu.be/dOC7pqZ2ON4?list=PLsMTCUjTESIguP-06CgqNtXGHA8RuhpDG&t=304

   Laat je niet afleiden van de hoofd-zaken, Blik.
   Dit zijn zijsporen waar je op gelokt wordt.
   Niet doen.
   Er is een overweldigende massa aan zeer solide aanwijzingen WIE de baas over ons zijn ( Rijken worden snel rijker, armen snel armer, media zwijgen) en wat ze willen gaan doen (de terreur krijgt overdreven veel aandacht en dient om elke vrijheid aan banden te leggen, om wetten te veranderen, censuur in te stellen, een politiestaat op te tuigen). Het is niet zo moeilijk om te zien.
   Laat je niet afleiden !

   Verwijderen
  3. @ Cruelman.
   Ik denk dat je aan het DNA niet kunt zien of iemand dronken is op het moment dat hij dat DNA af gaf. Mogelijk wel aan andere stoffen in die cellen.

   Verwijderen
  4. Dat is dus wat er gebeurd is. DNA zegt heel veel over je...die medewerkster verving haar stalen van bloed en haren door haar "nuchtere" variant en liet de "dronken" stalen verdwijnen, omdat ze bang was haar rijbewijs te verliezen. Nu is ze dus haar rijbewijs EN haar baan kwijt.

   Verwijderen
  5. Ik heb dus gelijk: in het bloed is wel te zien of iemand dronken is, maar niet in het DNA. Woorden hebben hun betekenis. Slordig woordgebruik kan dodelijk zijn. Doe beter uw best, Cruelman. Probeer de mensheid te helpen door oprechtheid na te streven. Met slordigheid bent U al snel een hulpje van de boosaardigen.

   Verwijderen
  6. Stukje filosofie. ( Geklets om dingen voor jezelf duidelijk te krijgen)
   Nauwkeurigheid is van belang. DNA is niet hetzelfde als bloed.

   Hoe intelligenter iemand is, hoe meer zaken hij van elkaar kan onderscheiden.
   Maar ook: hoe oprechter iemand is, hoe meer oog voor de details.

   Op het laagste niveau vind je mensen die de hele buitenwereld afdoen als 'Zakkenvullers." Meer weten ze er niet over. Iedereen die boven hen staat is 'slecht'.

   Op het hoogste niveau vind je mensen die zeggen:
   De grootste invloed ( op een regeringsbesluit bijvoorbeeld) komt van deze 'agent A': pakweg 60 %. Dan heb je een andere entiteit (groep mensen, agent B) die draagt 20% bij. Dan enkele groepen die bereid zijn te zwijgen en dus toestemmen ( agent C)
   Samen zijn A, B en C de kracht die zorgt dat een bepaald besluit wordt genomen door een regering.
   Ikzelf streef de laatste methode na, uiteraard. Lukt me ook niet altijd.

   Verwijderen
  7. Dan zoek het zelf uit Verheul. Er is iemand ontslagen vanwege dat feit, uitgebreid in het nieuws geweest. Maar ja, feiten doen er niet toe voor jullie, had ik kunnen weten!!! Jij bent bijvoorbeeld van mening dat Joden het verkloten voor ons. Prima joh, maar kom eens met feiten, nog nooit gezien bij je!! Je bent echt een aluhoedje pur sang, een van het antisemitische soort, en dat is een van de ergste soorten die je kan hebben. Maar jij als übermensch bent onfeilbaar natuurlijk....mafkees!!

   Verwijderen
  8. @Jan,

   Wat bedoel jij precies met: "Ikzelf streef de laatste methode na, uiteraard. Lukt me ook niet altijd.", behoor jij tot de groep mensen de bereid zijn te zwijgen en dus toestemmen?

   Verwijderen
  9. @ Cruel.
   In dit geval schreef jij dat uit het DNA was gebleken dat de persoon dronken was.
   Dat was onjuist. Ik haddezaak feitelijk op orde. Jij niet. Ikkwam met feiten. Jij niet. En erger: je wil die feiten nog steeds niet erkennen.
   Over de joden: lees hun eigen geschriften. Kijk wat ze gteloven. Lees de Talmud desnoods. Luister naar Israel Shamir, Israel Shahak, Norman Finkelstein, Gilad Atzmon, Jeffrey Blankfort, Ilan Pappe, Gideon Levi, Amira Hass, Tali Fahima, Nurit Peled , Rami Elhanan Guy Elhanan, Jonathan Shapira, Yeshayahu Leibowitz, Mordechai Vanunu, Uri Avneri, Livia Rokach, Richard Forer, Yaov Shamir, Jeff Cohen, Stephen Cohen, Max Blumenthal, Hannah Ahrendt, Lenni Brenner, Jack Bernstein, Benjamin Freedman, Willem Middelkoop.
   Allemaal joodse mensen die zeggen wat ik ook zeg, maar dan veel scherper.

   Verwijderen
  10. Joop,
   je doet weer je best om mij verkeerd te begrijpen en zodoende een stok te hebben om me te slaan.
   Fout bezig, Joop.
   Ik behoor tot de groep die niet op het laagste niveau bezig is ( Zakkenvullers) , maar op het hoogste ( details onderscheiden waar dat relevant is).

   Maar wel zuinig aan doen: Niet voor de 60 ste keer over een onderwerp beginnen waarover men niet kan praten.(MH17 getuigenissen)
   En niet tien maal vertellen wat al bewezen is ( dat de Media biased zijn).

   Verwijderen
  11. @Jan,

   Ik stel slechts een vraag. Als jij "niveau" had geschreven i.p.v. "methode" was je wat duidelijker geweest, een methode is nu eenmaal geen niveau.

   Verwijderen
  12. Joop.
   ik kan het nauwelijks geloven dat je me verkeerd begreep, maar allez: voordeel van de twijfel.

   Verwijderen
  13. @Jan,

   Tja, je zou voor de verandering eens de hand in eigen boezem steken!

   "( details onderscheiden waar dat relevant is)"

   Overigens mis ik bovenstaande in jouw MH-17 verhaal. De verklaring van Detective Superintendent Andrew Donoghoe (Lid Australisch JIT team) is meer dan relevant en die mis ik in al jouw vehalen over MH-17.

   Verwijderen
  14. @ Joop.
   Al die onderlinge aardigheid is niks voor mij, Joop.
   Zoals baby Snooks al zei: "I liked you better when I hated you."

   Doet me denken aan een ander favoriet grapje: van Chico Marx.
   Hij komt een oude bekende (een Italiaan) tegen en vraagt "Wat doe je tegenwoordig?"

   De Italiaan: "I kill people."

   Chico, verbaasd, licht afwijzend: "You kill people ?! For money ? "
   Italiaan: 'Yes."

   Chico: "But... but... would you kill me, for money?"

   Italiaan, verontwaardigd: "You ? No! You my friend ! You I kill for free ! "

   Verwijderen
  15. Ik zie dat je ondertussen net een post hebt geplaatst Joop.
   Zo ken ik je weer.

   Verwijderen
 5. Wat Anne betreft:

  Welke jonge vrouw gaat om 16:00 uur beginnen aan een fietstocht, in zulke weersomstandigheden en vroeg invallende duisternis?

  De fietsroute.

  https://www.route.nl/fietsroute/412141/vanuit-utrecht-naar-baarn-fietsen#routebeschrijving

  En bekijk dit artikel op Niburu.

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12322:wat-is-er-werkelijk-gebeurd-met-anne-faber&catid=9:binnenland&Itemid=22

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees nu dat Anne de foto met het V teken heeft gestuurd met een tekst er bij: "Lekker douchen".
   Dat ze wat ongelukkig kijkt lijkt me normaal: zojuist geheel nat geregend.
   Een trip van 50 km fietsen is voor een aantal mensen iets van niks. Ik weet niet hoe vaak zij dit deed.
   Vertrekken terwijl er een zware bui aan kwam: is mij al vaak gebeurd. Fietsen in de regen heeft trouwens zijn charmes.

   Wees zuinig: woruber man nicht sporechen kann, soll man schweigen.
   Het voordeel: je blijft dichter bij de waarheid, want gaat geen zaken geloven die onjuist zijn.

   Verwijderen
  2. Joop gelooft dus niburu.co/..die hebben enorm veel onzin geschreven. Geloof je alle onzin?? Ze hebben letterlijk al honderden malen het einde van de wereld voorspeld, met datum en al. Heb ze daarop gewezen, en wat krijg je als reactie?? Ik ben een ongelovige en je IP wordt geblokt. Net zoals hier kunnen ze niet tegen kritiek en kunnen ze totaal niets feitelijks inbrengen. Dus bij gebrek aan een echt feitelijk weerwoord blokkeren ze je maar, het lafste wat je kan doen. Maar ook de blogbeheerder heeft daar wel eens last van....

   Verwijderen
  3. @ Cruelman.
   Er ontbreekt nog een feitelijk weerwoord op mijn post van 15.10 uur.

   Verwijderen
  4. Ik hou me verre van Jodenhaat Jan, dus ga er ook niet op in. Daar heb je mijn feitelijk weerwoord. Dat jij wilt haten, prima, maar trek mij er niet mee in, al lever je duizenden mensen die hetzelfde denken.

   Verwijderen
  5. @ Cruelman

   En wat is jouw feitelijk weerwoord op het eerste deel: dat jij de feiten niet recht deed, en ik wel (DNA geeft geen info over dronkenschap)

   Waarom ga je daar niet op in?
   JIJ verwijt ons steeds dat we de feiten geen recht doen.

   Graag een antwoord.

   Verwijderen
  6. @ Cruelman.

   Ik wil nog wel enkele feiten van je weten.

   Je schrijft: "Ik hou me verre van Jodenhaat Jan."

   Is dit uit edelmoedigheid, uit een afkeer van haat?
   Of zijn er mensen die je wel haat?

   Verwijderen
  7. Er is uitvoerig in het nieuws geweest dat een medewerkster haar DNA staal ( en in ons bloed zit dat ook) heeft verwisseld. Dat jij dat niet snapt of volledig aan dat feit voorbijgaat is mij duidelijk, maar je geeft dan een onvolledige uitleg. Terwijl ik het je wel volledig uitleg, maar goed, zand erover. Jij wil pietje precies uithangen, doe dan ook zelf eens want ook jij geeft regelmatig een halfbakken uitleg wat voor meerdere uitleg vatbaar is.

   Verwijderen
  8. Ik HAAT geen mensen, zonde van de negatieve energie. Er zijn wel mensen die ik absoluut niet mag, wat niet hetzelfde is als haten. Maar jij geeft dus nu verkapt toe dat je haat Jan?? Ja?? Want dat lees ik over- en overduidelijk, en je probeert heel dom de bal weg te kaatsen maar eigenlijk geef je er mee je eigen blinde haat toe!!

   Verwijderen
  9. @ Cruelman,
   Jij schreef: "Je kan hoogstens bij de NFI, wat iemand dus laatst ook gelukt is zowaar, je "dronken" DNA monsters verwisselen met nuchtere."

   Nogmaals: dronkenschap kun je niet constateren uit DNA monsters. Wel uit bloed. Elke agent kan op de snelweg bepalen of jij dronken bent. Door je bloed te testen.

   Dat er ook DNA in dat bloed zit, is irrelevant.
   Maar geef me maar een link, als het zo overvloedig in het nieuws was.

   Verwijderen
  10. Vooropgesteld: haat is een normale menselijke gesteldheid.
   Je reserveert die voor andere mensen die vreselijke zaken deden. Natuurlijk moeten die zaken wel bewezen zijn, en ook moet dat niet te herleiden zijn tot min of meer gerechtvaardigde wraak.
   Wraak-neming is een tamelijk aanvaardbare manier om onderling geweld tussen mensen te beperken. Vooral op plaatsen waar geen goede politiemacht en geen eerlijke adequate rechtspraak is.
   De joden geloven dat je wraak mag nemen, maar dat die proportioneel moet zijn. ( In de praktijk hoeden ze zich daar niet aan. Hun motto is meestal: 100 voudige wraak. Kijk naar de recente interviews die Abby Martin in Israel opnam. Dar hoor je het de mensen zelf zeggen.

   Ik ben blij te horen dat je ons niet haat, Cruel. Nu maar hopen dat je jouw gedrag daar een beetje bij aan gaat passen.

   Ja, er zijn mensen die ik haat: Alan Dershowitz, Larry Summers, alle vooraanstaande Neocons, enfin, de meeste mensne die weg komen met schuld aan meer dan 100.000 doden.

   Verwijderen
 6. Wat een nare foto....

  Dit is niet mijn blog, maar ik zou de foto verwijderen, is mijn suggestie

  A) wat gaat ons dit aan?
  B) hoe zou het voor nabestaanden zijn om te moeten lezen op dit blog over 'Anne Faber' door mensen die haar niet gekend hebben, maar wel een sterke mening hebben over wie zij was en hoe zij aan haar einde is gekomen? (Vreselijk naar lijkt me dat)
  C) De foto kan op -tig manieren geïnterpreteerd worden, zonder dat dit ook maar iets afdoet over het hoe, waarom, en Anne Faber haal je er ook niet mee terug

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het zeker niet 100% hier mee eens.
   a) Als het een gewone moord is door een gek gepleegd, dan gaat ons dat weinig aan. Maar als er meer achter zit, een samenzwering, dan gaat het ons wel aan, want dan komt er meer.
   Dan heeft het plaatsen van deze 'aanwijzing' een functie.

   b) Mensen die Faber kenden zullen dit blog niet lezen,. vermoed ik. Maar ook dan: hoe was Ann? Waar schrijven wij hoe ze was? Hoe ze aan haar einde is gekomen? Ik weet het niet, en ik las er hier niks over.
   Maar elk persoon die slachtoffer wordt van een misdaad verliest een stuk privacy. Ik vermoed dat het komt omdat er een soort algemeen belang is dat mensen weten wat er in de wereld gebeuren kan. Maar ik geef toe: de sensatiepers smult er van en trekt de kurk van de fles.... Daar is kritiek op zijn plaats.

   c) Ik denk dat ik dit ook schreef, maar de rest van jouw zin is bla bla. Dat je haar er niet mee terug krijgt, zie: b) mogelijk algemeen belang.

   Verwijderen
  2. Nee jij wil een complot en zeiken zonder enig medeleven richting de familie Jan. Je bent ziek, heel ziek!! ER IS GEEN ALGEMEEN BELANG, dat was er ook niet bij Marianne Vaatstra en andere moorden. Alleen de aluhoedjes gaan compleet los als necrofielen om weer een complot te spinnen zodat zij hun kutblogs vol kunnen schrijven, dat is het . Dan moeten er naast de moordenaars ook de moordenaarknuffelaars, jullie dus, ook opgesloten worden als lullo's die het totaal niet nauw nemen met de nabestaanden en hun gevoelens!! Ziek vies volk!!

   Verwijderen
  3. Blik,
   ik ben bang dat je Cruelman maar weer flink moet schrappen, want dit heeft geen enkel nut meer wat ie nu allemaal weer uitkraait.
   En ruim Eddy ook maar op: hij vertelt ons zaken die al; 18 maanden uit het nieuws zijn, en zaken die de hele dag op de tv komen: heeft in beide gevallen geen informatieve waarde.

   Verwijderen
  4. Kunnen we jou niet opruimen met je altijd alles in de schoenen schuiven van de Joden Jan?? Je bent te voorspelbaar met je Jodenhaat, en iedereen is je spuug- en spuugzat hier. Jij zet hier nooit enig nuttige post neer, alleen maar promopropaganda voor je eigen blog waar niemand komt. Oneigenlijk reclame maken dus, daar zou Blik eens op moeten letten!!

   Verwijderen
  5. Jij hebt zeker geen kinderen hé, Sociopatisch, Zielig Kneusje uit Broekhuizenvorst, dan kom je er wel achter dat er wél degelijk een algemeen belang bestaat bij het vermoorden van zonen, dochters, vaders, moeders, broers, zussen, opa's en oma's. Jouw reactie laat precies zien waarom jij je zo wanhopig profileert op datingsites.

   Verwijderen
  6. Ik blijf gewoon rustig schrijven hoor, hoe zeer je me ook weghaalt. Ik maak gebruik van het grondrecht om te zeggen wat ik wil, denk en mag mijn emoties tonen. Het staat zelfs in de wet!! Maar dat jij totaal wetteloos bent wisten we al lang Huib, aangezien je de ware moordenaars van MH17 de hand boven het hoofd houd, oorlogsmisdadigers beschermt, haat en oorlog propagandeert, hier idioten hun extreem rechtse prietpraat laat zetten en daar niks tegen onderneemt maar een klein beetje zeer terechte kritiek moet gewist worden. Ben je bang voor de waarheid Huib??? Bang dat je in de spiegel moet kijken en moet beseffen dat je eenzaam bent en je je toevlucht in de haat hebt gezocht en nu heult met misdadigers en haters???

   Verwijderen
  7. Nope, jij! Jij hebt bij Micha Kat, met je 10.000ste nickname, erkent dat jij de drijfveer van pedofielen kon begrijpen. Dus, ook hiermee geef je weer aan een psychopaat pur sang te zijn!

   Verwijderen
  8. Zeer kwetsende uitspraken van Joop laat je wel staan Huib. Beetje hypocriet niet??? Maar ach, misdadigerknuffelaars beschermen elkaar door dik en dun, dat blijkt wel!!

   Verwijderen
  9. Nee dat was een andere idioot, die mijn profiel tijdelijk heeft gehackt. Maar ach, jij bent te stom om dat te begrijpen. JIJ zit hier de verkrachters en pedofielen te beschermen, IK niet!!! Maar zelfs als er hier honderd pedofielen zaten viel jij ze niet aan, maar ging je met hen een biertje drinken, daar waar ik allang bij de politie had gezeten en hen had aangegeven .Maar jij kan alleen maar misdadigers beschermen. Ben je er zelf 1 dat je daar je best zo voor doet om hen te ontzien???

   Verwijderen
  10. Ja oké, heb jij nu enig idee waarom ik je ballen in je strot wil duwen, omdat ik zo gek op pedofielen ben!

   Verwijderen
  11. Je geeft het dus toe, en je wil mij mijn ballen in mijn strot duwen omdat ik die vriendjes van jou, de pedofielen, bestrijd!! En dat kan jij niet hebben. Jij bent altijd de pedofielen en verkrachters met lijf en leden aan het verdedigen, hou daar eens mee op!! Ook al oorlogsmisdadigers trouwens. Maar ja, als je 1 soort misdadiger beschermt kan je ze net zo goed allemaal doen toch Joop>?? Je knuffelt ze allemaal!!!

   Verwijderen
  12. "Nee dat was een andere idioot, die mijn profiel tijdelijk heeft gehackt."

   En dan blijf je met dezelfde nickname bij Micha Kat reageren? Yep, zo slim ben ik en jij verdient een schop in je kruis!

   Verwijderen
  13. Jij bent oer- en oerdom, bewijs je hier keer op keer. En ach, mijn kruis wordt tenminste nog voor goede doelen gebruikt, bij jou weet ik het niet met de misdadigers die je allemaal verdedigt. Wel verdacht....meestal beschermt namelijk het volk zichzelf....dus tja...

   Verwijderen
  14. Yep, ik ben zo oerdom dat ik jou hier kéér op kéér op kéér voor lul zet, and I love it!

   Verwijderen
  15. Nee hoor, jij zet jezelf constant voor lul, maar hebt dat zelf niet eens door, en je wordt door alles en iedereen uitgelachen, want geen hond steunt je hier. Die blijven wijselijk stil omdat ook ZIJ zich niet voor lul willen zetten naast jou...man o man...en dan ben jij niet dom...tuurlijk Joopje, ga lekker misdadigers knuffelen joh, enige wat je goed kan!!

   Verwijderen
  16. Voor iemand met zo'n hoog IQ heb je verdomd weinig vocabulaire in je bagage, weet je héél zeker dat je geen papagaai bent?

   Verwijderen
  17. Zegt de nikszeggende terroristen- en pedofielen- en verkrachtersknuffelaar die dat ook open en bloot toegeeft...daar word je normaal sprakeloos van, maar hij heeft nog een grote mond ook. Ach ja, hoogmoed komt voor de onvermijdelijke val Joop.

   Verwijderen
  18. Hmmm...een zelf aangemeten IQ rating die niet weet wie terroristen- en pedofielen- en verkrachtersknuffelaars zijn! Ik niet, want ik duw jouw pedofielenballen door je strot met een glimlach op mijn lippen hoe jij de moord steekt!

   Verwijderen
  19. Je hebt net zelf aangegeven een misdadigersknuffelaar te zijn sukkel en dan ga je mij aanvallen om nog eens dat te bewijzen??? Wie heeft er dan een verdomd laag IQ?? JIJ toch Joop??? Maar ach, jij wil maar wat graag in de gevangenis bij al je vriendjes zitten....dat is het!!

   Verwijderen
  20. Overigens, mocht jij er nog steeds van overtuigd zijn dat jij een "goed mens" bent, dan is jouw IQ kennelijk niet in staat om de definitie van een goed mens te herkennen. Daarnaast heb ik nooit met mijn IQ lopen zwaaien, gewoon, omdat die hoger is dan die van jou en vele malen overtreft. Je bent een zwak figuur die zich met een griezelige nickname probeert te bewijzen en dat is precies het Sociopathische, Zielige Kneusje uit Broekhuizenvorst, een griezel, waar geen enkele vrouw op welke datingsite dan ook intrapt, zij herkennen griezels, behalve als zij onverwachts opduiken!

   Verwijderen
 7. Ik dacht dat Peter altijd kippevel kreeg van iets.
  Nu zijn het krodillentranen die hij krijgt.
  Maakt hem verder ook niks uit,als hij maar kan "fangen"
  https://twitter.com/PeterRdeV?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F5138979%2Fvolksvertegenwoordiging-negeert-volk%2F

  Wat die Michael Panhuis allemaal op zijn kerfstok heeft is niet zo mooi. Wat zeker vreemd is dat hij daar geen spijt bij heeft betuigd. Ik las dat hij vervroegd was vrijgelaten uit een gevangenis en dat hij was ondergebracht in de forensische psychiatrische kliniek Aventurijn in Den Dolder.
  Daar hebben ze hem maar gewoon laten lopen en om zijn drang naar vergrijp aan vrouwen te onderdrukken hem medicijnen voorgeschreven. Of hij wel of niet onder invloed van medicijnen was heb ik nergens kunnen lezen.
  Of hij daadwerkelijk Anne Faber zou kunnen hebben vermoord kan ik nergens uithalen.Zelfs zijn bekentenis zegt mij niks.Deze kan ook onder dwang zijn afgelegd. Een Jaspertje 2 om alle neuzen weer dezelfde kant op te laten kijken.

  Daarom denk ik dat deze zaak ook op de stapel komt van gefrabriceerde "gesloten zaken"
  Toch evengoed sterkte voor de nabestaanden die Anne Frank
  https://pbs.twimg.com/media/DLLjZJrWsAAGAHG.jpg
  persoonlijk gekend hebben. Ik persoonlijk ken haar niet dus ik kan er niet al teveel aandacht aan besteden omdat niburu en kat geruchten zo'n zaak ook niet kunnen oplossen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoel eigenlijk ook Anne Faber.
   Maar Anne Frank heb ik ook niet gekend. Ik was zelfs toen nog niet geboren.
   Volgend onderwerp.

   Verwijderen
  2. Eddy wordt nu zelf ook mesjogge van zijn eigen gekets: 'volgend onderwerp'.

   Verwijderen
  3. Wij zijn ook zeer ziek van jouw geklets, maar helaas blijf je hier de sfeer verzieken Jan. Je bent geen haar beter als Joop!!

   Verwijderen
  4. Dus ik ben "mesjogge" volgens jou omdat ik aangaf niet verder te willen schrijven over Anne Faber waar dit topic eigenlijk over gaat?
   Hmmmmmmm. Ik hoef eigenlijk al niet meer lang na te denken wie hier werkelijk van het pad af aan het geraken is.
   Heb je nog meer pijlen Jan om te schieten?
   Je schiet namelijk de hele tijd mis.

   Verwijderen
  5. Yep, jij bent behoorlijk mesjogge, je moet het alleen nog voor jezelf ontdekken!

   Verwijderen
 8. De crisis is weer duidelijk te zien.
  Nederlanders staan in de rij voor een lening
  https://www.telegraaf.nl/financieel/827915/nederlanders-staan-in-de-rij-voor-een-lening

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Battle for Tora Bora 2.0!

  US Air Force AIRLIFTS! ISIS Fighters From Raqqa to Fight Russians - Russian TV Report
  Despite completely leveling Raqqa Dresden-style, the US deliberately let 1000 ISIS fighters escape, and, get this: AIR-LIFTED! them to Deir ez-Zor, to aide in the battle against Russia and Syria there.

  Can't make this stuff up.

  http://russia-insider.com/en/us-air-force-airlifts-isis-fighters-raqqa-fight-russians-russian-tv-report/ri21282

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, het liegen en bedriegen van Joop gaat gewoon door....hou nou eens op wil je. Ik trap niet in je pro-Russische propaganda, ieder mens met een beetje verstand trapt er niet in. Niemand heeft het er ook over en nergens kan je het checken. Alleen op die site zelf en dus is het dan meestal gelogen. Doei Joop!

   Verwijderen
  2. Het is moeilijk om niet woedend te worden wanneer men dit leest! Of dat netanyahu aangehoord wordt door Shoigu, verklarend dat Iran en bondgenoten geen bases in Syrië zouden mogen hebben. Ik zou zeggen: meteen afknallen, maar ik ben geen diplomaat en geen strateeg.

   Toch hoop ik dat dit streven van wat ik slechts ´de vijand´ kan noemen zal falen, en zwaar bestraft zal worden...

   Verwijderen
  3. link over Shoigu en Netanyahu:

   https://sputniknews.com/middleeast/201710171058306975-israel-iran-netanyahu-shoigu-meeting-nuclear-deal-military-bases/

   Verwijderen
  4. Pro Russische sites zijn door hun overduidelijke propaganda nooit serieus te nemen, doe ik dus bij deze niet, en niemand niet!!

   Verwijderen
 10. Malta Assassination: FBI asked to investigate murder of Daphne Galizia
  https://www.youtube.com/watch?v=OUpJU5ALDv8

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bij de panamapapers denkt iedereen gelijk aan Amerika en de cia. Dat zal best wel allemaal waar zijn.
  Maar wat als ik zeg dat ook Rusland hierbij betrikken is en ook Mr Putin eigenlijk ook tot de maffia club behoort.
  Hoe zal Huib dan reageren?
  Hoe zal Jan Verheul dan reageren?
  We zullen het antwoord spoedig merken.
  Secret Records Reveal Money Network Tied to Russian Leader
  https://panamapapers.icij.org/20160403-putin-russia-offshore-network.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Goedkope en voorspelbare laster over Poetin. Zegt alles over de Westerse leugenpers en letterlijk niets over Poetin.

   https://www.rt.com/news/338683-wikileaks-usaid-putin-attack/

   https://www.rt.com/op-edge/338388-putin-western-media-leaks/

   Verwijderen
  3. Bij RT is het Poetin voor en Poetin na, nooit een fout maar altijd verheerlijking a la Kim Jong Un, en jullie trappen er met open ogen in. De man is niet perfect, de man is niet onfeilbaar. Maar goed, jullie vallen voor elke dictator dus het perfecte schapenvolk!!

   Verwijderen
  4. Putin en zijn maffiaclan werden al vanaf dag 1 bij de Panama papers gemeld. Maar hier uiteraard doodgezwegen want je mag van de machtige grote leider geen verkeerd beeld schetsen, stel je voor. Noord Koreaanse toestanden hier dus!!

   Verwijderen
  5. De vraag: Waarom de Clintons wél en Poetin niet?

   The Clintons’ connection to the Panama Papers

   http://nypost.com/2016/04/17/the-clintons-connection-to-the-panama-papers/

   Verwijderen
  6. Wat ik mij van de Panamapapers herinner ( het is al weer 30 hypes geleden. Het artikel dat Eddy gevonden heeft dateert van 3 april 2016) is dat het vooral publicitair op Putin werd gericht, hoewel niemand een directe connectie kon aanwijzen.

   De naam van de auteurs doet ook het ergste vermoeden:
   Jake Bernstein, Petra Blum, Oliver Zihlmann, David Thompson, Frederik Obermaier and Bastian Obermayer.

   Het platform waar dit bericht is verschenen is óók al een aanwijzing dat het biased informatie is: The International Consortium of Investigative Journalists.


   Een kennis van mij doet onderzoek naar de vraag waarom Rusland steeds zo laag scoort op 'persvrijheid' bij zo'n zelfde soort organisatie. Hij ( als journalist) vroeg om de ruwe data. Hij krijgt ze niet.
   Hij vroeg om de beoordelings-criteria. Hij krijgt ze niet.

   Dit zijn bijna altijd propaganda vehikels. Uiteindelijk komt hun geld van Soros of een vergelijkbare bron.

   Ze overspoelen de Media letterlijk met dit soort berichten. ( Ik heb het bericht niet gelezen, maar het past in Eddy z'n straatje, dus ik weet wel dat het anti-Putin zal zijn.)

   Verwijderen
  7. Pas in 2004 kreeg Rusland weer het geld van haar eigen olie binnen.

   Yelstin had het weg gegeven onder de wet 'Product sharing agreement.'

   Putin heeft het weer van de Yanks afgepakt.
   Ik begrijp wel waarom ze niet kunnen ophouden met het aanvallen van Putin.

   Twee docu's op youtube: The Unknown Putin. Part 1

   Verwijderen
  8. Je jokt weer Iwan en in plaats van dat je inhoudelijk reageert loop je weer leeg met de bekende ad hominems.

   "Perhaps The Guardian’s anti-Russia guru Luke Harding deserves the honor of delivering the announcement. Take it away, Luke: “A network of secret offshore deals and vast loans worth $2bn has laid a trail to Russia’s president, Vladimir Putin… [T]hough the president’s name does not appear in any of the records..."

   https://www.rt.com/op-edge/338388-putin-western-media-leaks/

   Verwijderen
  9. @ Jan

   De naam van de auteurs doet ook het ergste vermoeden:

   Jake Bernstein, Petra Blum, Oliver Zihlmann, David Thompson, Frederik Obermaier and Bastian Obermayer.

   Eh...toeval

   Verwijderen
 12. Moet ik nou ook uitkijken dat de Russische maffia misschien wel een bom plaatst onder mijn vrachtauto?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat je jezelf een beetje overschat, Eddy.

   Geeft me de mogelijkheid om nog een mooie anekdote te vertellen:

   Begin jaren 90 stroomden er veel russisch-joodse maffialieden naar New York. ( De Russische maffia bestaat vrijwel uitsluitend uit joden)
   Maar in die tijd waren de zwarte gangs ook aardig gevaarlijk en berucht.
   Een cabaretier uit die tijd vertelde de volgende mooie grap en praktische tip:

   "I walked alone in the middle of the night in NY when this group of black hoods suddenly came my way.... what to do?

   This is what I did: I put up a strong Russian accent as asked them in broken English where I could find the subway.
   No trouble at all !

   Verwijderen
  2. Je anekdote is totaal zinloos en laat zien wie en wat jij bent; een ordinaire antisemiet!! Maar goed, dat is ondertussen bij vriend en vijand wel bekend.

   Verwijderen
  3. Rustig maar Cruel. Komt allemaal goed.

   Verwijderen
  4. Ik blijf gewoon rustig schrijven hoor, hoe zeer je me ook weghaalt. Ik maak gebruik van het grondrecht om te zeggen wat ik wil, denk en mag mijn emoties tonen. Het staat zelfs in de wet!! Maar dat jij totaal wetteloos bent wisten we al lang Huib, aangezien je de ware moordenaars van MH17 de hand boven het hoofd houd, oorlogsmisdadigers beschermt, haat en oorlog propagandeert, hier idioten hun extreem rechtse prietpraat laat zetten en daar niks tegen onderneemt maar een klein beetje zeer terechte kritiek moet gewist worden. Ben je bang voor de waarheid Huib??? Bang dat je in de spiegel moet kijken en moet beseffen dat je eenzaam bent en je je toevlucht in de haat hebt gezocht en nu heult met misdadigers en haters???

   Verwijderen
  5. Verheul vindt dat de kloof tussen arm en rijk de spuigaten uitloopt. Maar dat Putin met zijn maffia vriendjes zichzelf verrijken over de rug van de Russische arbeiders ziet hij niet. Jan heeft zich niet in harde feiten verdiept die de panamapapers onthullen.Jan ziet alleen maar Putin de great. De Putin die door RT op een voetstuk wordt geplaatst alleen maar omdat ze betaald worden door de Russische federale staat/Kremlin . Putin paait/naait het Russische volk waar ze bij staan.En wat doet dat handje vol Nederlands commentschrijvers hier? Degene wat zichzelf hier kritisch denkers durft te noemen? Ze tuinen gewoon in de RT/Kremlin perceptie management. Mensen die in die val trappen, zie ik niet als kritisch denkers maar eerder als gehersenspoelde schaapjes. Getekend, kritische denker.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @ Eddie

   Doe een linkjes die iets aantonen Eddie. Alleen maar wat uit je nek kletsen en propaganda napraten zijn geen harde feiten.

   Verwijderen
  8. Als je feiten niet leest of wilt begrijpen ga je maar naar je favoriete russische propaganda bronnen@Dawg. Daar zitten genoeg papagaaien.

   Verwijderen
  9. Omdat je zo'n zeurpiet bent die zelf niet in staat is om kritisch te denken zet ik je nog link met onderzoek hier neer.
   Verder heb ik nooit beweerd dat corruptie alleen maar in Rusland voorkomt.Ik denk zelfs dat de kleuterleider van Noord Korea de corruptie heeft gebruikt maar dan om zijn legertje nucleair ermee te versterken.
   Maar goed,daar ga ik nu maar effe niet om verder.

   Ik zal je hier het begin van het stuk plaatsen.

   Het is aan jou zelf om de rest begrijpend te lezen alvorens dit als niets zeggende nekkletserij weg te zetten.
   The man who was once the deputy director of the body responsible for seeing that daily life ran smoothly for Russian Federation President Vladimir Putin secretly owned an offshore company in Panama for five years, unloading it only when a law was passed in 2013 specifically banning the practice.
   https://www.occrp.org/en/panamapapers/high-russian-official-offshore/

   What a mess & a bunch off croocks.


   Verwijderen
  10. @ Ediie

   Ik ben een zeur omdat jij liever vrijblijvend uit je neks kletst? Van alle beweren en dan bij de hand gaan doen als iemand alleen maar vraagt waarop je je uitspraken baseert?

   "Most likely, this was related to changes in Russian legislation. In the first half of 2013, a new pack of anti-corruption laws was adopted forbidding Russian officials from having foreign bank accounts or using foreign financial instruments, including holding shares in companies."

   Dat zijn prcies de maatregelen waarmee Poetin de olicharchen voor ht blik heeft gezet. Waar kan ik lezen
   "dat Putin met zijn maffia vriendjes zichzelf verrijken over de rug van de Russische arbeiders". Dat beweerde jij namelijk.

   Ik ga je z=helpen bluffertje:

   https://offshoreleaks.icij.org/search?utf8=%E2%9C%93&q=vladimir+Putin&e=&commit=Search

   Verwijderen
 13. Luchtopname na de bosbrand californië.

  WILDFIRES in Santa Rosa October 2017
  https://www.youtube.com/watch?v=zP8yZr0Ogqw


  Luchtopname na de bosbrand portugal afgelopen dagen
  Drone captures Pedrogao Grande fire devestation
  https://www.youtube.com/watch?v=kOKfHSfFHjo

  Ik zie verschillen bij wat er is over gebleven na beide bosbranden.
  Zoiets als in Californië heb ik nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

  Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Kijk hier eens een keer naar!
  Wat deze man schrijft is niet eens zo raar.

  http://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/anne-faber-wetgeving-tegen-types-michael-p-keert-zich-heimelijk-tegen-het-volk/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable
  of taking up time bound transactions.

  FOR LEASING OF BG/SBLC
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
  LEASING FEE = 4%+2%

  FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
  PRICE = 32%+2%
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

  Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly
  renewable leased bank instruments. We work directly with issuing bank lease providers, this Instrument can be monetized on your behalf for 100% funding: For further details contact us with the below information.

  Contact name: Azra Ishaque

  Email : lintel.financialservicesplc@gmail.com

  Skype : lintel.financialservicesplc

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Getuigenis van een serieuze lening die is verstrekt, heel erg bedankt LAPO MICRO FINANCE voor uw lening van 45.000 euro die u mij hebt verstrekt. Ik zal over uw diensten praten met mensen om me heen die een lening of financiële hulp nodig hebben, omdat ik blij ben met de lening die u mij heeft verstrekt. Als u een lening nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een echte juridische geldschieter, neem nu contact met hem op en ontvang uw bruikleen via: E-mail: lapofunding960@gmail.com .. Bedankt

  BeantwoordenVerwijderen