donderdag 12 oktober 2017

Amerikanen bouwen stilletjes een legerdivisie in Polen

Het Russische Ministerie van Defensie heeft geinformeerd dat in de afgelopen maand een aanzienlijke concentratie van NATO troepen heeft plaats gevonden in de Baltische staten en Polen."Stilletjes"

De officiële vertegenwoordiger Igor Konashenkov zie dat in Polen "stilletjes" een tweede Amerikaanse tank-brigade is toegevoegd, rond de plaatsen Boleslavets, Dravsko-Pomorsk, Torun en Zhagan. Ook zei Konashenkov dat de derde gepantserde brigade (87 Abrams tanks M1A1, zware Howitzers, 144 Bradley's en nog eens circa 100 stuks voertuigen) Polen ook niet verlaten heeft.

Ramstein

De-fakto is er nu geen sprake van een brigade, maar van een gemechaniseerde divisie van de VS in de Baltische Staten en Polen. Daar kunnen ze binnen 2 uur vanuit de dichtstbijzijnde Amerikaanse basis Ramstein, bij Kaiserslautern, een staf bij toevoegen.

Commentaar Blik op NOS-journaal

In plaats van dat de nieuwe regering haar stem gebruikt om deze Amerikaanse gekkigheid aan de kaak te stellen, en er in ieder geval niet aan mee te doen, gaan Rutte, Buma en Pechtold juist nog meer olie op dit Amerikaanse vuur gooien, en meedoen met nog meer, ook Nederlandse wapens en soldaten, die kant op te sturen. Tja, de BTW verhoging wordt nuttig besteed... NOT. En voor de Hollandse staatsomroepen is dit geen item. Die gaan slechts op de achterste poten staan als de Russen oefenen op hun eigen gebied ter verdediging van hun eigen land. Russische troepen die trainen in Mexico en daar een divisie plaatsen "om Mexico te beschermen tegen Amerikaanse agressie", zijn nog niet gesignaleerd.

En dan nog dit...

De Russische Ambassade in de Verenigde Staten eist haar vlaggen terug.

Die zijn door de Amerikaanse autoriteiten bij hun invallen meegenomen uit het Consulaat van San Fransisco en de Russische Handelsbevorderingspost in Washington. "De VS vernietigen de relatie met Rusland".Mediaforum De Ochtend op NPO radio 1 vindt ophef salaris Matijs van Nieuwkerk onterecht

"Hij werkt er echt heel hard voor", en woorden van gelijke strekking, werden gebezigd door de twee gasten in het mediaforum van radiopragramma, "De Ochtend". Staatsmedia icoon Anet van Trigt vond de ophef onterecht en de mannelijke gast evenzo. De sympathieke presentatrice Ghislaine Plag, één van de betere op de staatsradio, durfde geen weerwoord in de strijd te gooien, waardoor er geen discussie ontstond en iedereen het met elkaar eens was: het megasalaris (400k?) dat DWDD presentator van Nieuwkerk uit de staatsruif trekt is hoogstverdiend, want, "hij werkt er heel hard voor". Zo diep gaan de discussies. Zo pluriform is het... op de Hollandse staatsradio.

24 opmerkingen:

 1. Dat van Nieuwskerk heel veel geld wil verdienen kan ik hem niet kwalijk nemen. Dat mensen graag op dezelfde manier geld willen verdienen als Van Nieuwskerk, begrijp ik ook nog wel. Maar dat je vrijwillig naar DWDD wilt kijken, daar begrijp ik niks van. Voor nog geen vier ton per jaar, zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

   Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat

   Verwijderen
 2. Feit; The European Union Is Doomed to Fail...

  https://fee.org/articles/the-european-union-is-doomed-to-fail/

  ...en er is geen Iwan Knelissen die dat kan stoppen. Een mislukt prestige project wat op alle mogelijke manieren in stand moet worden gehouden ten koste van 500 miljoen Europeanen. Voor sommigen is een fout toegeven hetzelfde als de doodstraf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is geen weg terug voor west europeanen. De eu gaat europa mee het graf intrekken. De stuiptrekkingen van het joods christelijke imperium zal tot oorlog leiden en veel vernietigen. De verdedigende koers van de russen en het uitsluiten door de mede europeanen kan weleens hun zege worden en een reddingsboei voor nederlanders.

   Verwijderen
  2. Waarom? Ik speculeer om deze militaire opbouw te verklaren, dat kan zonder feiten en bewijs. Wat is je verklaring? Als het onzin is moet je niet reageren.

   Verwijderen
 3. Wat is de bedoeling van deze tankbrigade? De enigste logische verklaring is dat ze een nato inval in oekraine willen omdat porkie militair niets kan en democratisch wordt afgeslacht, dus een oorlog om de coup te verbergen voordat er verkiezingen zijn. De amerikanen willen bloedvergieten in het buitenlamd, Europeanen helpen vrolijk mee en Putin zal er niets tegen kunnen en willen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik spreek geen russisch dus kan ik de link niet controleren. Het rusisch ministerie van defensie heeft echter zelden onzin verkocht en het ligt in lijn met de oekraine politiek. Militairen worden vaker als beschermer van de democratie ingevlogen waarna een dictator overblijft. Wat niburu ermee te maken heeft snap ik niet.

   Verwijderen
  2. @Mark r,

   Er zijn ook andere bronnen en deze valt binnen de criteria van Iwan Knellisen. Wat wederom weer vragen oproept waarom hij om bewijzen vraagt als die bewijzen er zijn.

   U.S. ARMY SENDS TWO TANK BRIGADES TO EUROPE AMID RUSSIA TENSIONS 9/13/17

   http://www.newsweek.com/us-army-sends-two-tank-brigades-europe-amid-russia-tensions-664258

   Verwijderen
  3. De NATO tanks zijn machteloos om meer dan een paar honderd Km naar het oosten op te rukken ivm onmogelijkheid van luchtsteun en aanvoerlijnen. hetzelfde zou overigens ook gelden voor een Russische aanval richting het westen.

   Al deze moves zijn niets meer dan ´het voeren van de vlag´. Het is duur, verknalt wat goede landbouwgrond, maar meer ook niet.

   Verwijderen
  4. Afgezien van bovenstaande militaire ABC´s helpt dit ´onze kant´ natuurlijk ook niet:

   https://joop.bnnvara.nl/nieuws/klokkenluider-defensie-amateuristische-wantoestanden

   Verwijderen
  5. Het kan wat normale troepen verplaatsingen zijn, die half biljard dollar moet natuurlijk wel opgemaakt worden. Maar er als het zo stiekum gaat dan kan het nog een andere reden hebben, niet om oorlog te voeren maar om de burgers intimideren. De poolse oppositie of bij buurland oekraine. er zijn nu oefeningen met buitenlandse special forces om strategische locaties te 'beschermen':
   https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2017/10/11/navo-strijdmacht-oefent-luchtmobiel

   Verwijderen
  6. De oefeningen zijn misschien niet heel anders, maar het verhaal er om heen wel degelijk. Plus alle andere ernstige provocaties van de VS.

   Er is weer een zeer waardevolle conversatie van het Solari report van mrs Austin Fitts met de Saker uitgebracht:

   https://solari.com/audio/sr20170907_InterviewHQ.mp3

   https://solari.com/00archive/web/solarireports/2017/sr20170907_Saker.pdf

   Dus met name aan Joop: probeer een een keer je reacties inhoudelijk te houden aan de hand van belangwekkende zaken uit dit rapport in plaats van iedereen te vervelen en te irriteren met je geruzie met trollen. Spreek svp prive ergens af en ga knokken, maar vervuil het blog er niet mee.

   Verwijderen
 4. Wrong Sy.ria.brand desert colorization, tanks should be tundra tanned trump tinted with a false israeli light blue/white flag tincture.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De VS vervallen in totale absurditeiten!!!

  The Russiagate scandal descends into total absurdity

  http://theduran.com/russiagate-scandal-descends-into-total-absurdity/

  Diplomat mocks CNN’s allegations that Pokemon Go part of ‘Russian meddling conspiracy’

  http://tass.com/politics/970441

  BeantwoordenVerwijderen
 6. EXPOSED: Pro regime-change USAid worker disguised as EU delegate helps organise anti-Duterte “protest”
  The US continues to meddle in the sovereign affairs of the democracy in Philippines.

  http://theduran.com/breaking-pro-regime-change-us-ngo-worker-disguised-eu-mep-organise-anti-duterte/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hungary PM Viktor Orban BLASTS “Soros plan” to bring extremists into Europe and destroy Christianity
  George Soros is using mass immigration to destroy Europe’s “cultural and ethnic identity”

  http://theduran.com/hungary-pm-viktor-orban-blasts-soros-plan-to-bring-extremists-into-europe-and-destroy-christianity/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Facts Don't Lie - US Definitely Helping ISIS Against Russia in Syria

  http://russia-insider.com/en/military/facts-dont-lie-us-definitely-helping-isis-against-russia-syria/ri21131

  BeantwoordenVerwijderen

 9. German Intelligence Rebukes Claims Russia Used Kaspersky Software to Spy on US

  Germany found no evidence of Kaspersky-Kremlin links alleged by unnamed US officials and pliant mainstream media whatsoever

  http://russia-insider.com/en/politics/german-intelligence-rebukes-claims-russia-used-kaspersky-software-spy-us/ri21233

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En in het verlengde daarvan:

   The Senate Intelligence Committee Finds No Evidence of Russian Hacking or Collusion

   Not that that is going to stop them from "assessing" whatever they want

   http://russia-insider.com/en/senate-intelligence-committee-finds-no-evidence-russian-hacking-or-collusion/ri21243

   Verwijderen
 10. Faschistische Grüße und kollektives Flaggen-Verbrennen: Protest in Barcelona gegen Katalanen

  https://deutsch.rt.com/kurzclips/58908-faschistische-gruesse-und-kollektives-flaggen-verbrennen/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je zal maar aan de IAEA voorwaarden voldoen! Nu Al-Qaida en Islamitische Staat tot westerse vriendjes zijn verheven, wordt de Iraanse Revolutionaire Garde tot terroristische organisatie verklaard.

  US imposes 'tough sanctions' on Iran Revolutionary Guard - Trump

  https://www.rt.com/usa/406624-trump-announces-decision-on-iran/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/12/stedelijk-onderzoekt-nevenactiviteiten-directeur-13472490-a1577104

  lekker 437.306 euro bijklussen naast haar vaste salaris van 180.000. Geen Stijl kopt diy balletje natuurlijk even in:

  "Is het niet die Beatrix Ruf die stelling ging nemen tegen het populisme? Ja die Beatrix Ruf is het dus. Gaat nog niet echt lekker Beatrix Ruf met dat stelling nemen. Wij kunnen er naast zitten, maar een museumdirecteur die de vinger van haar ene hand moraliserend opheft tegen Thierry Baudet terwijl ze met haar andere hand in de subsidiepotten graait, lijkt ons niet echt geschikt om het populisme een halt toe te roepen. Sterker nog: dit soort museumdirecteuren zijn het beetje waarom het populisme uitgevonden is. Dus meer meer meer populisme aub. En minder minder minder Beatrix Ruf."

  https://www.geenstijl.nl/5138959/die-komt-niet-door-de-kulturkammer-test/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze werkt er natuurlijk hard voor......

   Verwijderen
  2. "Ze werkt er natuurlijk hard voor......"

   Dan is HET een 'normale' Nederlander, hoewel Rutte het nog steeds over hij en zij heeft.

   Verwijderen