woensdag 4 oktober 2017

Staatsmedia grijpen echec Hennis aan voor roep om meer geld voor wapens

De NOS spint dat de bezuinigingen Hennis genekt zouden hebben. "Fact of the matter" is dat niet de bezuinigingen schuld zijn, maar de slaafse onderdanigheid aan de Amerikanen, en het uitvoeren van elke klus die zij bij Hennis op haar bordje legden. Nu blijkt dus dat Nederland Bulgaarse wapens, inferieure wapens, koopt via de Amerikanen. Als ware racketeers zitten de Amerikanen dus zelfs als tussenpersoon in de handel van inferieure bommen en granaten. Treurig.Nog meer goed nieuws: Leegloop militair apparaat zet door

Niet alleen Hennis vertrekt. Ook generaal Middendorp vertrekt. Bij Blik spreken we al lang niet meer over "Defensie". Defensie betekent namelijk "verdediging", en dat is wat de Hollandse krijgsmacht al lang niet meer doet. Het zijn "missies in Afghanistan waar de opiumteelt nu floreert. In Mali waarvan niemand weet wat "wij" daar doen. En aan de grens met Rusland om de Russische beer te lopen irriteren.

Wij noemen het derhalve liever "Offensie". Want je moet niet aan "Newspeak" doen. Maar de beestjes bij hun naam noemen. Generaal Middendorp verlaat "Offensie" en hopelijk volgen vele soldaten zijn uitstekende voorbeeld.Marcia Luyten zet masker af

"Wanneer we als journalisten nou eens afspreken", Marcia Luyten zet zichzelf compleet voor schut. Ze overstijgt het niveau van stage-meisje nooit. Treurig.Commentaar Blik

De bezuinigingen dienen juist door te gaan op Offensie. Nederland moet stoppen met haar schadelijke inmengingen overal ter wereld. Stoppen met loopjongen zijn. En Marcia Luyten? Tsja...

20 opmerkingen:

 1. Eigenlijk vond ik Hennis wel leuk (niet mijn type doch): Een ideale minister van defensie van een uitgeholde vazalstaat zonder idealen, waar de soldaten ´pang! pang!´ moeten roepen.

  De opvolger gaat zeker voor meer budget pleiten, maar is uiteraard minstens zo incompetent.

  Blik pleit voor bezuinigingen op defensie, maar ik zeg: What the hell! WIJ zijn het die moeten bezuinigen om wat meer vliegende bakstenen te kopen. Laat het maar gebeuren: er is niks meer te bezuinigen, en de geopolitieke situatie verandert er niks door...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook wil ik dit prachtige schilderij delen van de Mexicaanse kunstenaar Jesús Helguera, wat volgens mij het vuur in de Catalaanse beweging vertegenwoordigt:

   https://i.pinimg.com/originals/08/b9/56/08b956226698942355b487ed875f97ef.jpg

   Verwijderen
  2. Kan je het nog propaganda noemen als het zo, in your face, duidelijk wordt dat er maar een wens is onder, het lijkt wel ALLE Nederlandse politici, en dat is: er moet meer geld naar defensie.

   Maar waarom moet dat? Tegen wie moet Nederland zich verdedigen? Of moet Nederland zich verdedigen tegen haar eigen bevolking? - Als ik zo naar Spanje kijk is dat 'hot': als souverein land je eigen bevolking in elkaar trappen en terroriseren als ze iets doen wat niet mag: je stem laten horen bv.

   Verwijderen
  3. Zo ging het er aan toe rond het jaar nul (Tacitus quotes)

   'The more corrupt the state, the more numerous the laws.'

   'If you would know who controls you see who you may not criticise.'

   'They have plundered the world, stripping naked the land in their hunger… they are driven by greed, if their enemy be rich; by ambition, if poor… They ravage, they slaughter, they seize by false pretenses, and all of this they hail as the construction of empire. And when in their wake nothing remains but a desert, they call that peace.'

   'Crime, once exposed, has no refuge but in audacity.'

   En in Spanje

   'it is the rare fortune of these days that a man may think what he likes and say what he thinks.'

   Ik zie daar allemaal geen vooruitgang in.

   Verwijderen
  4. Rootman,

   vind je het zo mooi omdat het 'het vuur van de Catalaanse beweging' vertegenwoordigd, of is het meer iets dat bij jou het (heilige) vuur ontsteekt ?

   Verwijderen
  5. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

   Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat

   Verwijderen
 2. Rootman, als ze al dat geld dat nu wordt weggesmeten aan zinloze buitenlandse interventies, in opdracht van de NAVO, met baas Amerika, dan was er meer dan voldoende budget om het leger in eigen land van voldoende deugdelijk materiaal te voorzien.
  Om zich te kunnen verdedigen tegen die boze Putin die op het punt staat Nederland binnen te vallen. (zucht).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor iedereen: 4 Oktober: de dag van St Franciscus, de grootste heilige die de RK kerk ooit heeft voortgebracht: Het doopsel van de Dieren:

  https://iamachild.files.wordpress.com/2013/11/jesus-helguera-6.jpg

  Jesús Helguera is momenteel mijn favoriete schilder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kremlin Manipulates American Pet Lovers - NY Times

  http://russia-insider.com/en/politics/kremlin-manipulates-american-pet-lovers-ny-times/ri21141


  Putin weaponizes huisdieren. in de VS lijken politiek en MSM ten prooi aan de totale gekte.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Off Topic.

  Moon of Alabama zegt dat die Russische advertenties op facebook, die probeerden de verkiezingen te beïnvloeden, dat dit pogingen zijn van kleine krabbelaars om mensen naar advertenties te laten kijken. ( Click baits: lokkertjes om U nieuwsgierig te maken aan de site aan te laten klikken)
  Dat is in het heel klein wat de grote Media ook doen.
  ( Vond ik wel goed gevonden van MoA)

  Hier in zijn woorden:

  One builds pages with "hot" stuff that hopefully attracts lots of viewers. One creates ad-space on these pages and fills it with Google ads. One attracts viewers and promotes the spiked pages by buying $3 Facebook mini-ads for them. The mini-ads are targeted at the most susceptible groups.

  A few thousand users will come and look at such pages. Some will 'like' the puppy pictures or the rant for or against LGBT and further spread them. Some will click the Google ads. Money then flows into the pockets of the page creator. One can rinse and repeat this scheme forever. Each such page is a small effort for a small revenue. But the scheme is highly scaleable and parts of it can be automatized.

  This is, in essence, the same business model traditional media publishers use. They create "news" and controversies to attract readers. The attention of the readers is then sold to advertisers. The business is no longer limited to a few rich oligarchs. One no longer needs reporters or a printing press to join it. Anyone can now run a similar business.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vraag:
  Het is mij niet duidelijk op welke 'clownerie en verkleedpartijen' Marcia Luyten doelde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeft te maken met de verkleedpartij van Thierry Baudet gisteren bij het mortiergranaten debat Mali.

   Verwijderen
  2. https://www.youtube.com/watch?v=jr2MHzq2cDo

   Verwijderen
 7. Spain sends in ARMY to Catalonia as it pushes region to brink over referendum

  http://www.express.co.uk/news/world/862295/Catalonia-crisis-army-Spain-troops-Barcelona-Carles-Puigdemont

  BeantwoordenVerwijderen
 8. PC Roberts stipt een aantal gaten aan in het Las Vegas shooting verhaal:

  http://www.unz.com/proberts/las-vegas-shooting/

  Nu vind ik PCR een dubieuze, achterdochtige en haatdragende bron, soms bij het hysterische af, maar hij lijkt wel een punt te hebben hier en daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Joop. Dank voor de info.

  @ Rootman.
  Ik ben een fan van PCR: zijn analyses zijn altijd kort, helder en lopen voorop.
  Over aanslagen is hij vaak wel erg snel in het conspiracy kamp.

  Vragen: Ik denk dat het mogelijk is om 570- mensen te doden en verwonden vanaf grote afstand, als je 22000 mensen voor je neus hebt en 23 geweren in korte tijd kan leegschieten. Maar dat is gewoon de gedachte van een leek. Zou willen weten wat deskundigen zeggen.

  Mijn stokpaardje: Àls het een aanslag is van TPTB , die al die wapens van de burgers wil afpakken, waarom zouden ze dan geen echte mensen dood schieten. Waarom zouden ze risico nemen en net doen alsof er slachtoffers waren ?
  Maw: de doden zijn wellicht echt in dit geval. De dader mogelijk niet, dat kan een slachtoffer/figurant zijn.

  NB: Laatst was er een artikel dat zei dat elke mass shooting een gevolg is van drugs-gebruik. Volgens mij heeft men in de jaren 50 vorige eeuw al met drugs geexperimenteerd die mensen tot moord aan zetten. Maar precies weet ik het me niet te herinneren.

  Verder: de belangrijkste waarheid, in enkele woorden samengevat cdoor PCR: "People are more interested in confirming their beliefs and prejudices than they are in the truth."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PCR is ietwat tè pessimistisch. Toch is hij vanwege zijn insider kijk (Reagan admin.) het lezen waard. Zijn waarschuwingen tegen een nucleairarmageddon dienen daarom serieus genomen te worden.

   Wat zo goed als totaal ontbreekt in zijn stukjes: daar heeft Giraldi het over:

   http://www.unz.com/pgiraldi/how-i-got-fired/

   Verwijderen
 10. Volgens BNdeStem heeft de politie-chef in las Vegas de indruk dat Paddock niet alleen was:
  https://www.bndestem.nl/buitenland/sheriff-las-vegas-moeilijk-te-geloven-dat-schutter-alleen-opereerde~ab80c9ae/

  Is de man 'into conspiracy'?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Is dit misschien een reden om uit de EU te stappen? Hebben wij nog een voordeeltje t.o.v. de Britten, die moeten €40 miljard contributie betalen om uit te treden.

  Duitse econoom: ‘Nederland heeft 101 miljard tegoed van de ECB, maar zal dat geld nooit terugzien’

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/duitse-econoom-nederland-heeft-101-miljard-tegoed-van-de-ecb-maar-zal-dat-geld-nooit-terugzien/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Han ten Broeke verkeert nog in de ontkenningsfase

  https://twitter.com/HanTenBroeke/status/915939398411223041

  OF hij doet als of.........

  BeantwoordenVerwijderen