zondag 15 oktober 2017

Waar was de NOS? Nazi collaborateurs verering in Kiev

In Nederland zijn weinig evenementen waar de NSB of nog ergere collaborateurs van de Nazi's worden geëerd met marsen, fakkels, spandoeken scanderen, vlaggen en meer. In Kiev was het gisteren wel het geval waar de 75e verjaardag van OePA werd gevierd, de Oekraïense groep die zij aan zij met de Nazi's vocht.

Video met dank aan Graham Philips en zijn contacten in Kiev.

Waar was de NOS?

NOS, Eén Vandaag en Nieuwsuur, als ook de NPO radio pakte stevig uit met reportages en duiding van deze extreem rechtse beweging in Oekraïne... Ohh nee, natuurlijk niet. Want het was niet in Rusland! Als de oppositie daar met een handjevol mensen staat en een scheet laat, dan staan de Hollandse staatsmedia er gelijk bovenop. Maar als in Kiev duizenden de Nazi-collaborateurs eren, dan hebben ze even geen tijd voor het EU-knuffelland. Te druk met de oppositie in Rusland! Gelukkig hebben we nog RT.

Foto: RT

En dan nog dit....

Doorsnee Henk en Ingrid blijken keiharde belanghebbenden!

Henk en Ingrid worden geportretteerd als "gewone normale Nederlanders" die van het gas af willen, gewoon, omdat dat de toekomst zou zijn.... Wat blijkt, zo gewoon en normaal en doorsnee zijn ze niet. Ze hebben belangen in deze "van het gas af" business. Alleen dat vertelde de NOS er even niet bij...

Eerder ook op attent gemaakt door Dawg.

25 opmerkingen:

 1. De energietransitie komt er echt aan, de gasprijs gaat voor consumenten flink omhoog en wordt over 30 jaar helemmal verboden, dus moeten we dure alternatieve gaan aanschaffen bij de energiereuzen. Het gaat niet om het gasverbruik, de grootverbruikers en buitenland kunnen echter gewoon het schandalig lage energietarief blijven gebruiken. Er zullen nog veel filmpjes volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

   Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat

   Verwijderen
 2. Bij ons in de buurt is er ook een flatblokje aan de beurt voor zo´n experiment. Zelfs de kunststof kozijnen, schatting 10 jaar oud, worden vervangen. Nu ben ik niet tegen het verkrijgen van know-how, maar als ik daar zou wonen zou ik met buta-flessen gaan slepen! Net als bij de electrische auto zijn dit soort oplossingen meestal een stuk duurder.

  In de vorige draad heb ik vrij uitvoerig genoemd waarom aardgas juist de beste oplossing is tegen global warming, we gaan dat niet weer herhalen.

  Zelf ben ik overigens door kouwelijke onderbuurman met energiekosten van e40.-/ mnd een kleinverbruiker; wat ik stook maakt me niet veel uit, maar ik kook wel graag op een vlammetje.

  Ukraine is de nazi-capital der wereld, dat is een zuur feit waar propagandisten en trollen ondanks hun gepruttel nooit omheen kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens wikipedia: 50-70 000 neonazis in Rusland:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Neo-Nazism#Russia

   Hoeveel neo(?)-nazi´s in Ukraine? Er zijn geen officiële cijfers, dus moeten we gaan rekenen:

   Tijdens de verkiezingen haalden de verschillende nazi-partijtjes de 5 % kiesdrempel net niet. Maar samen waren ze goed voor 10+ %, net als in 2012.

   Veel nazi´s deden als onafhankelijk kandidaat mee de laatste rada-verkiezingen, en veel andere partijen hadden een rechtervleugel met bona-fide nazi´s.

   Dus een conservatieve schatting geeft 10 % van 20 miljoen stemgerechtigde Ukrainers; dat zijn 2 miljoen nazi´s.

   Waar ze in Rusland hoogstens aan hooliganisme toekomen vormen ze in de Ukraíne naast knokploegen ook SS-achtige milities, dat is dus behoorlijk consistent met de cijfers.

   Verwijderen
  2. Rusland doet het niet slechter dan andere oost Europese landen, alleen in de Baltische staten is er ook een uitschieter.

   Wat in mijn berekening nog mist is de correctie voor bevolkingsaantal: dat maakt het percentage nazis in de Ukraine nog 3x groter!

   Verwijderen
  3. @ Rootman

   Volgens mij is het met nazi's en communisten een beetje als met luizen en typhus; heb je de een dan heb je de ander ook. NAVO en CIA hebben in Ukraine in ieder geval laten zien niet al te kieskeurig te zijn. Daar werden bij de staatsgreep tegen Yano doodleuk nazigroeperingen als speerpunt naar voren geschoven.

   https://oxoaxioma.files.wordpress.com/2014/12/azov-neo-nazi.jpg

   Zoals ze in Libie en Syrie weer andere extremistische groeperingen inzetten.

   Verwijderen
  4. Wat betreft communisten: daar wil ik graag over van mening verschillen! Er zijn vele stromingen van communisme/ socialisme, zeker in de 20 e eeuw is er veel door de zionistisch/ joodse vleugel vercorrumpeerd.

   Maar er zitten ook zuivere elementen in:

   http://thesaker.is/is-communism-really-dead/

   Ik ben het overigens slechts deels met de Saker eens, als zijnde een animistisch agnost.

   Verwijderen
 3. Óók de elektrische otoo van Henk en Ingrid wordt kolen gestookt. Mocht Henkie in het noorden van de kikkerdelta wonen dan wordt z'n otootje hier opgeladen, gewoon kolen.
  De extra CO-2 (Climate Change leugenfabriek) uitstoot door kolen opgewekte energie
  belasting wordt gewoon doorberekend en automatisch digitaal afgeschreven van de digitale portemonnee van diezelfde Henkie en Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien moet ik eens een bezoek brengen aan Huib.
  Heb zijn adres in mijn boekje staan nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dus Huib, ga lekker door met je gepoets hier.
  Als SHF weet ik je wel te vinden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Huib poetst dit weg.
  Dat maakt hem crimineel samen met de Russen in het kremlin.
  Criminelen moet je exposen en blijven herhalen.
  Ongeacht hoeveel ze cencureren.

  http://www.russialies.com/russias-top-140-lies-about-ukraine/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarom Julian Assange John McCain dankbaar is:

  https://mobile.twitter.com/julianassange/status/919247873648283653

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er is een aantal vormen van belediging: eenvoudige belediging, smaad en laster. Van deze drie is laster het zwaarste misdrijf. Dit artikel gaat over dit delict: Wat is laster precies? Welke straf kan iemand krijgen voor laster?

  Iemand kan gestraft worden voor laster wanneer hij smaad of smaadschrift pleegt, terwijl hij weet dat het te laste gelegde feit in strijd met de waarheid is. DIT TEN LASTE GELEGDE FEIT HOEFT NIET (niet eens, Dawg) PER SE STRAFBAAR TE ZIJN, het kan ook iets anders zijn dat het slachtoffer in een slecht daglicht stelt.

  Laster is het zwaarste delict dat onder ‘belediging’ valt. Het is het opzettelijk beschadigen van iemands goede naam door hem opzettelijk ten onrechte te beschuldigen van een bepaald feit. Laster kan in beginsel bestraft worden met maximaal 2 jaar gevangenisstraf. Dit kan oplopen tot 2 jaar en 8 maanden wanneer er sprake is van recidive of het belasteren van bepaalde speciale personen. (Artikel 262)

  Doordat de straffen op laster hoog kunnen uitpakken, is het verstandig om bij een verdenking contact juridische hulp te zoeken.

  verder lezen:

  http://www.wetrecht.nl/laster/

  Blik, je reageert bewonderenswaardig stoicijns op de bagger die een paar fanatieke trollen onophoudelijk over je site en ook jou persoonlijk uitstorten. Ik begrijp die opstelling en zou er in jou plaats wellicht ook voor kiezen. Feit is wel dat de uitlatingen van deze trollen niets meer te maken hebben met het recht op vrije meningsuiting, maar, afgaande op bovenstaande tekst, als laster aangemerkt moeten worden.

  Ik suggereer verder helemaal niks. Het is maar dat je weet. Ook iets waarover de trollen maar eens moeten nadenken. Zeker wanneer ze denken woorden als 'crimineel', 'grondrecht' en 'wetteloos' denken te kunnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Berlin: Unification of Europe and Russia against the USA

  German Foreign Minister Zigmar Gabriel believes that the US's potential withdrawal from a nuclear deal with Iran will distance Europe from Washington...

  https://rs.sputniknews.com/svet/201710131113037657-Berlin-Evropa-Rusija-SAD/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 31 jarige jongeman wint met nieuwe partij Oostenrijkse verkiezingen. Best knap dat iemand dat kan, vanuit het niets. En zo jong ook. Hij lijkt Macron wel.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-10-15/historic-result-31-year-old-wins-austrian-elections-worst-result-establishment-party

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Er staat nergens in de wet dat Blik een haat zaaiend, ruziezoekend, moordenaars en kinderverkrachters steunend type als kroel, die zichzelf ook nog eens terecht "wreedman" noemt, moet toelaten op ZIJN blog.
  Staat het je hier niet aan ga dan ergens anders ruziën of heb je op al die andere sites een ban en kun je nergens anders terecht met jouw achterlijk geleuter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja, dat was in de tijd toen Boris Jeltsin de Russen aan het westen had verkocht en de bankiers Rusland leegplunderde! Hoeveel dode Russen heeft dat ook alweer opgeleverd?

   Verwijderen
  2. Russian Organized Crime
   https://www.globalsecurity.org/military/world/para/russian-organized-crime.htm

   Ga nou niet hier Putin ophemelen samen met Huib,tenzij je een schroef los hebt in je bovenkamer.Dan kan ik jou niet meer helpen om je gezonde verstand terug te krijgen.

   Verwijderen
 12. Hahahahahahahaha, misschien vind je wel een link met de MH-370 en MH-17, warcriminal lover!

  Kuala Lumpur tribunal: Bush and Blair guilty

  http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2011/11/20111128105712109215.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Via de Twitter van Blik:

  My deepest thanks to the US government, Senator McCain and Senator Lieberman for pushing Visa, MasterCard, Payal, AmEx, Mooneybookers, et al, into erecting an illegal banking blockade against @WikiLeaks starting in 2010. It caused us to invest in Bitcoin -- with > 50000% return.

  https://twitter.com/JulianAssange/status/919247873648283653

  BeantwoordenVerwijderen
 14. BREAKING: FBI Hid Clinton/Lynch Tarmac Meeting Records

  Judicial Watch was informed yesterday by the U.S. Department of Justice (DOJ) that the FBI has located 30 pages of documents related to the June 27, 2016, tarmac meeting between former Attorney General Loretta Lynch and former President Bill Clinton, and proposes non-

  https://www.youtube.com/watch?v=zvlGh_lDCyg&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Verslag door pater Daniel Moes vanuit Aleppo

  In Aleppo hebben we de dood en het leven ontmoet. Te midden van onbeschrijfelijke verwoestingen hebben we mensen ontmoet met een glimlach, een gastvrijheid, een hartelijkheid, een hoop en een dankbaarheid voor iedere attentie. Een volk dat de zin van zijn leven verliest, zal sterven, al behoort het tot de rijkste en machtigste landen ter wereld, maar een volk dat wil leven, zal leven. Aleppo en Syrië zullen herleven.

  verder lezen op:

  https://www.geotrendlines.nl/dood-en-leven-aleppo/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Doe je het weer Huib.
  Telkens als jij deze posting weghaalt,plaats ik deze weer terug.Dus het heeft geen zin,Huib.
  Bill Clinton Ambushes Loretta Lynch To Have Private Meeting on Airplane in Phoenix
  Bill Clinton and Loretta Lynch had a private meeting on Loretta Lynch's private airplane as it sat on the tarmac at a Phoenix airport, just hours before the Benghazi report was released, which would have obvious implications against Hillary Clinton, Bill Clinton's wife. Mrs. Lynch, during a press conference, said that the meeting between her and Mr. Clinton was benign. According to her, they mostly spoke about his grand children and golfing during the 30 minute meeting. Nothing about Benghazi or the email scandal, which of course Loretta Lynch is in charge of the investigation.

  Unfortunately for them, this explanation makes no sense. Why would Bill Clinton need to meet with Loretta Lynch on a private airplane, where nobody can see or hear what's actually being said, to simply talk about mundane topics that a simple phone call would resolve? Bill Clinton must also be a very busy man. Having been a former president who is still very politically active, also a businessman with a large amount of responsibility. It doesn't make any sense for him to have the time to wait on Loretta Lynch's plane to land while doing nothing else. The timing of the meeting also raises eyebrows since it was on the day of the Benghazi report being released, also with the email scandal and potential FBI indictment looming in the background.

  The most likely scenario is that Bill Clinton got wind of Loretta Lynch being at that airport at a particular time, and he showed up to intercept her and force her to take a meeting with him to discuss what's going on with his long-time wife Hillary. Not only because she is his wife, but because of the obvious political implications. Bill probably asked her to call the dogs off, and he probably also inquired as to what the potential sentencing would be for his wife if charged, and what could be done to mitigate it. It seems like a crazy thing for Bill to do, but this is not the first time he has done crazy and brash things right in front of the American people.
  https://www.youtube.com/watch?v=gLONZz1RhAM

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waar is de NOS?? Elke dag naziverering en nazipraktijken op het BLIKopNOSjournaal...waarom wordt dit nooit vernoemd???

  BeantwoordenVerwijderen