dinsdag 17 oktober 2017

Saakashvili protesteert tegen Poroshenko in centrum Kiev

"Zolang Poroshenko er zit, zal er geen vooruitgang zijn, zolang Poroshenko er zit zal onze jeugd emigreren, zolang Poroshenko er zit zal de corruptie niet dalen". "Micha" Saakashvili, de oud Predsident van Georgie, gouverneur van Odessa, en echtgenoot van de Nederlandse Sandra Roelofs, was op dreef en was met zo'n 1000 man in touw.

Onschendbaarheid

Tijdens de regime-change was het opheffen van de onschendbaarheid van Kamerleden een belangrijk item. Die onschendbaarheid bestaat nog steeds, aldus het onderstaande 1tv.ru item.

NOS schittert door afwezigheid in Kiev

Als er in Moskou minder dan dat aantal de straat op gaat, rukken alle Hollandse staatsmedia uit. Als het in Kiev borrelt in EU-knuffelland Oekraïne, dan kijkt de NOS van CIA-loopjongen Marcel Gelauff en masse even de andere kant op. Maar gelukkig hebben wij 1TV.ru vandaag:Dat het in Oekraine niet erg lekker loopt, vertellen ook onze eigen bronnen. Die melden dat onroerend goed dat voor de regime-change tonnen in Euro's waard was, nu nog maar tienduizenden opbrengt.

43 opmerkingen:

 1. Hier een 48 seconden video met engelse ondertiteling: https://www.youtube.com/watch?v=9IghEm8lKeo
  De echtgenote heet Sandra Roelofs en komt uit Terneuzen. Ik dacht dat ze uit elkaar waren, maar ben niet zeker.

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet goed begrijp.
  Wat is de ambitie van Shaakashvili?
  Of is er een partij die hem hierin steunt?
  Is dit wat de Amerikanen willen?
  Is dit niet gevaarlijk wat hij doet, en zo ja: wat bezielt hem?
  Is het voor een Oekraïner te gevaarlijk om dit werk te doen, en is hij protected door de VS, die van Poroshenko af wil?

  Wie het weet mag het zeggen.
  PS: Blik, hij is de echgenoot, Zij de echtgenote. Je gooit het door elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

   Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat

   Verwijderen
 2. Het Europese hof heeft de fraudezaak tegen Navalny verworpen.

  Benieuwd wat het Russische hof met die uitspraak gaat doen.

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/rusland-moet-oppositieleider-navalny-en-broer-80-duizend-euro-betalen-na-oneerlijk-fraudeproces~a4522146/

  Het gaat om het verwerpen van een voorwaardelijke straf. Volgens mij kunnen ze beter zijn status veranderen zodat hij mee mag doen met de presidentsverkiezingen.

  Dan zal blijken hoe weinig steun hij heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zijn dagelijks demonstraties in Rusland, maar die worden nergens getoond. Ik heb ook zo mijn bronnen. Russische politie, de SS van Putin zeg maar, slaat die vakkundig uit en in elkaar, de demonstranten. Kritiek op Putin wordt totaal niet getolereerd. Ook worden regelmatig tegenstanders vermoord, met een politiek proces jarenlang in de cel gegooid en gemarteld, enz....tja, allemaal goedgekeurd door de goedgelovige schaapjes op dit blog . Waarom denk je dat er zoveel mensenrechtenactivisten incl. die bij de VN zo tegen Rusland zijn??? Maar ach, trekken onze schaapjes zich hier niks van aan, die verheerlijken Putin als ware hij de verlosser.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zegt de staatstrol haha
   Bedankt trouwens voor het zo duidelijk laten zien dat het Nederlandse terroristische regieme idioten in dienst heeft die hun leugens moeten verdedigen.

   Verwijderen
 4. Ik keek naar de VPRO documentaire over twee advocaten die 'Broeder nr 2' hebben verdedigd: de tweede man achter Pol Pot.(Nuon Chea).

  Het ging vooral om de tweede advocaat, Victor Koppe. ( Was eerst getrouwd met Britta Bohler, toen met een Roemeense en daarna vrijgezel.)
  Interessant om te zien hoe het leven van zo'n man volledig wordt overgenomen door zijn werk.
  Ook interessant om te zien dat het een volledig unfair en politiek proces was. Het bleek dat een moordpartij op 2000 mensen niet door Nuon Chea was gepleegd, maar door zijn tegenstanders, mensen die nu in Cambodia aan de macht zijn.
  Koppe: een rechtszaak die met politiek te maken heeft is nooit rechtvaardig. Altijd gemanipuleerd.

  Koppe heeft gelijk. Ik was zelf in den haag op een zitting van het Yugoslavie Tribunaal en je voelde aan alles dat het theater was.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Video: Poetin ontmoet Duitse zakenmensen in Sochi

  https://www.geotrendlines.nl/video-poetin-ontmoet-zakenmensen-duitsland-sochi/

  Goed bezig, die Poetin.


  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vraag aan Rootman.

  Jij schreef twee draadjes terug het volgende:

  Eindelijk ook opheldering over die zgn. ´troll-factory´ in St Petersburg: Het is allemaal desinfo (fake news) verspreid door CIA dubbelagenten:

  http://thesaker.is/a-brief-history-of-the-kremlin-trolls/

  Zou je eens in jouw eigen woorden willen samenvatten wat er in dat artikel staat?
  Ik vind het heel lastig te begrijpen.

  Hier heb je een samenvatting van wat ik denk dat er staat:

  Er is een groot gebouw in Sint Petersburg van waaruit een team van de Russische overheid, bestaande uit hackers, de wereld lastig valt met vervelende trollige berichten. Het zijn eigenlijk vele gebouwen met samen slechts één adres, waardoor ze ook maar één IP adres hebben, dat gelijk is aan bona fide Russische medai die ook in dat gebouw resideren.
  “Het Westen’ heeft dan die trollende hackers ‘ontdekt’.
  [ NB: Aart Zeeman van Brandpunt reed daar in een auto naar toe en voor de deur staande zei hij tegen zijn gids: Zal ik naar binnen gaan en vragen of ze inderdaad trollen zijn? Toen zei de gids: niet doen. Dat wekte mijn wantrouwen behoorlijk !
  https://brandpunt.kro-ncrv.nl/brandpunt/vanuit-dit-gebouw-proberen-de-trollen-van-poetin-westerse-media-te-beinvloeden/ ]

  Deze groep hackers bestaat echt, maar het zijn Russen die in werkelijkheid tègen Putin zijn en die dat hacken dus doen zodat het Westen met de IP nummers kan ‘bewijzen’ dat Putin trollen in diens heeft, want ze wonen echt op dat adres.

  Maar ze doen meer dan alleen westerse Media trollen vanuit een Russische stad. Ze plaatsen ook documenten op sites van Russische overheid die in feite die Russische overheid zeer negatief afschilderen.
  Uiteindelijk werken deze Russische hackers in feite voor Amerika.

  Ze zijn in november 2016 opgepakt en veroordeeld, door Rusland. Maar ze kregen milde straffen, omdat ze bereid waren hun diensten voortaan aan Putin te leveren, en niet meer aan de VS.
  Dat is wat ik er voorlopig van begrijp . Ik moet nog een half artikel lezen, dus het kan nog veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn begrip is dat het dubbelagenten waren: CIA operators die valse informatie en lage kwaliteit anti-westerse commentaren op westerse en Russische media plaatsten. Zo is de mythe van ´Russische trollen´ verspreid, die heeft geleid tot het sluiten van vele commentaarsites en het bannen van critische reageerders.

   Ik heb hier een persoonlijk stukje schade liggen, omdat mijn vrije meningsuiting op Joop.nl, de Volkskrant, Trouw gemuilkorfd is.

   Verwijderen
 7. @ Jan

  't Was een lang en moeilijk te volgen artikel, maar volgens mij kwam het er op neer dat de CIA Russen had geworven die zich op social media moesten voordoen als pro-Poetin trollen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dawg
   zo nu en dan lees of herlees ik wat tekst van die Saker post.
   In de comments vraagt Mujo:

   Perhaps somebody could help me to understand this story better.
   It seems that the so-called “Kremlin trolls” were current and former FSB officers who went to work for the CIA.

   Questions…

   (1) How do we know they worked for the CIA? Reading this article, I find numerous claims to this effect but no evidence. Did I miss something? Is there a smoking gun?

   (2) Why did they defect from the FSB to join the CIA? Do we have any insight on this?

   Waarna de auteur, Scott Humor, antwoordt dat dit nu juist zijn betoofg is: zo veel mogelijk 'indirect bewijs' leveren dat er op wijst dat de twee FSB agenten en die ene Kaspersky medewerker in werkelijkheid in dat fameuze gebouw in Petersburg zaten en dat zij die trollen waren op de Westerse Media, maar daarmee juist (omdat ontdekking in de bedoeling lag) een dienst bewezen aan de CIA.

   Verwijderen
 8. Utrecht Universiteit, 3 oktober: Interview met Pieter Waterdrinker.

  https://www.sg.uu.nl/videos/wat-drijft-poetin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was een lange zit! (90 minuten). Maar zeer de moeite waard. Dit soort materiaal is met name van belang voor de grote groep mensen die media als RT, Sputnik, Russia Insider of de Saker niet vertrouwt.

   Verwijderen
  2. Ik heb het vorige nacht gezien, en zal nu een soort impressie geven van wat er in de video te zien is.

   Waterdrinker valt me mee: in feite verdedigt hij Putin en Rusland vaker dan dat hij het aanvalt.
   Dat is niet helemaal wat die enthousiaste professor Phillipse verwacht, maar Phillipse gedraagt zich verder correct.

   Waterdrinker zegt dat hij bij de Maidan opstand was, van begin tot eind, en dat hij overal CIA en Mossad agenten aan de bar van de hotels trof...

   Hij wijst op de starre houding van de EU toen die met de Oekraine een overeenkomst wilde sluiten: die overeenkomst zou veel gevolgen voor Rusland hebben, en Putin vroeg om dit af te stem,men in een drie-partijen overleg. De EU weigerde botweg. Heel dom, en heel onterecht, zegt W.

   W wijst er op dat 80% van de Krim bewoners graag bij Rusland wil horen, en is dus niet kritisch op die aansluiting.

   W maakt duidelijk dat Rusland al heel lang een multicultureel land is,met heel veel moslims. Hij zegt dat Tsjetsjenie lijkt op Catalonië. Wat zou er gebeuren als je afscheiding toe zou staan? Dat wordt een enorm domino effect.
   Hij zegt dat Putin dit op lost door de lokale heersers als Kadyrov te bedelven onder geld en goud, maar dat je niet veel anders kan doen.

   W zegt dat er in Moskou een heel hoge levensstandaard is, en dat het bij ons dan maar heel sover is in onze winkelstraten.
   Op het platteland van Rusland is het juist weer bittere armoede: geen sociaal vangnet, zeer lage pensioenen etc. Maar de Russen vinden het normaal: het is al vele eeuwen niet anders.
   (Noot van JV: in de VS keert die verpaupering juist terug van weg geweest... Dat lijkt me beschamender dan het feit dat Putin die armoede op het platteland nog niet heeft aangepakt.)

   W zegt in het begin dat de medische zorg in Rusland op een heel hoog niveau staat, en later geeft hij een voorbeeld dat het juist slecht is gesteld. Dat zal ook wel met arm en rijk te maken hebben, en met het feit dat de lonen laag zijn en artsen fooien vooraf verwachten vóór ze hun best gaan doen.
   (JV: dit klopt, weet ik uit eigen bronnen. Ook leraren op school verwachten af en toe een geldbedragje van de ouders van de leerlingen... )

   Tot zover voorlopig.

   Verwijderen
  3. Bedankt voor deze waardevolle link. Ik zou graag van Blik of andere recente Ruslandgangers eens vernemen hoe het zit met die armoede, en wat de lange beleidsdoelen wat betreft een sociaal vangnet daar zijn.

   Ik kan me voorstellen dat voorlopig modernisering, importsubstitutie en bestrijden van corruptie voorrang hebben, maar daar zal een opaatje in de Ural niet erg van profiteren.

   Verwijderen
  4. W zegt ook dat er in de Baltics geen angst is dat Rusland zal binnen vallen. Dat wordt hier opgeklopt in de media, maar is onjuist. ( Later is er een man in hetpubliek die daar heel boos over is: hij kent mensen in de Baltics persoonloijk die wel heel bang zijn.) W vertelt nog dat de Baltics na 1918 onafhankelijk werden, en daarvoor deel van Rusland waren.

   Ik heb ook kritiek op Waterdrinker:

   Als hij zegt dat Kiev vol met Mossad en CIA agenten zat, dan voegt hij daar niet aan toe dat die lui de opstand hebben geholpen , gemanaged, bedacht.

   Hij spreekt niet over de gigantische manier waarop 740 NGO's in Rusland dat land van binnenuit willen destabiliseren.

   Hij spreekt niet over CIA agent Graham Fuller, die de hele Tsjetseense opstand op poten heeft gezet, o a met de bedoeling de olie uit Baku niet langer naar Moslou te laten lopen. ( En uiteraard als onderdeel van de aanval op Rusland, met moslims als soldaten)
   ( De dochter van Graham Fuller huwde met de oom van de Boston 'terrorists, de Tsarnajev broers. ( Er is een foto waarop één van de twee poedelnaakt tussen agenten in loopt: gearresteerd en uitgekleed. Toch is hij zogenaamd in een vuurgevecht gesneuveld. Moeilijk schieten als je naakt en ontwapend bent. ) PS: deze foto wordt in geen enkel MSM besproken. Een van de vele harde bewijzen dat de MSM totaal de waarheid niet willen vinden, maar in het complot zitten.

   einde deel 2.

   Verwijderen
  5. Rootman schrijft:
   Ik zou graag ... eens vernemen hoe het zit met die armoede, en wat de lange beleidsdoelen wat betreft een sociaal vangnet daar zijn.

   Ik heb daar enkele afwijkende ideeën over.
   AOW uitkeringen en sociale vangnetten zijn een 'vloek in disguise' volgens mij.
   Ze zorgen er voor dat de wederzijdse afhankelijkheid tussen de mensen niet meer bestaat en zorgen zo voor individualisering, vereenzaming, weinig contact tussen de generaties, verhuis naar verre oorden etc.
   Het is niet de carriere, de welvaart of de status die de waarde aan het leven geeft, maar de menselijke contacten.

   Ik betwijfel of die 'zorg doo rde staat' wel zo'n goed idee is.
   En nu zie je dat de staat het niet meer wil betalen, en blijkt er helemaal geen vangnet meer te bestaan: geen familie meer, geen charitas uit de kerken meer. Dan ben je ècht in de aap gelogeerd. Vraag maar aan Hugo Borst.

   Verwijderen
  6. Een maatschappij kan wel degelijk ingericht worden zodat iedereen, uitgezonderd de zeer kwetsbaren, in een redelijk, soms misschien mager bestaan kunnen voorzien.

   In een vorige tijd was zo iemand boerenknecht, of hulpje, en was er genoeg solidariteit om zo iemand een plekje te gunnen, ondanks dat het rendement niet echt geweldig was.

   Caritas uit kerken werkt niet in 50 % niet-gelovig w Europa, en familie ook niet voor veel mensen.

   De wederzijdse afhankelijkheid tussen mensen was altijd al selectief, en is een zéér conformistische kracht. Conformisme is soms nuttig, maar is het daarom een deugd???????

   Verwijderen
 9. https://nos.nl/artikel/2198500-neergeschoten-student-uit-groningen-is-blijvend-verlamd.html

  Zeg NOS, waren dit 'witte schutters'of hoe zit dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eindelijk bewezen:

  onomstotelijk bewijs dat Poetin banden met het Kremlin heeft:

  https://twitter.com/patricksavalle/status/920013298829090818

  via Blik's twitter

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele sterke Max vd Werff op Facebook:

  "MH17 - Even als nederlanders onder elkaar.
  Gisteren publiceerde Novaya Gazeta een exclusief interview:

  https://www.novayagazeta.ru/articles/2017/10/16/74192-the-purpose-is-to-bring-this-matter-to-court

  met Hoofdprocureur Westerbeke van het Joint Investigation Team.

  - Is het toeval dat deze Russische krant de eer kreeg?

  Volgens Wikipedia is Novaya Gazeta:
  "een Russische, onafhankelijke en liberaal georiënteerde krant. De krant is een van de belangrijkste stemmen van de politieke oppositie tegen het beleid van regeringspartij Verenigd Rusland en staatsman Vladimir Poetin."

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Novaja_Gazeta

  ONAFHANKELIJK.

  Klinkt mooi. Feit: de Nederlandse staat is medefinancier van deze krant. Dit bleek na uitstekende onderzoeksjournalistiek van Izvestia

  https://iz.ru/news/590724

  In dit stukje:

  https://blendle.com/getpremium/item/bnl-adn-20150904-4988014?sharer=eyJ2ZXJzaW9uIjoiMSIsInVpZCI6Im1heHZhbmRlcndlcmZmIiwiaXRlbV9pZCI6ImJubC1hZG4tMjAxNTA5MDQtNDk4ODAxNCJ9

  wordt uitgelegd dat Izvestia Russische propaganda is, maar er staat ook:

  "De leiding van Novaja erkent dat het blad geld heeft ontvangen van Nederlandse fondsen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag kon gisteren geen reactie geven."

  ric Van de Beek heeft onafhankelijk van de kwestie MH17 het Ministerie van BuZa gevraagd of Novaya Gazeta nog steeds gesteund wordt. Maar BuZa wil daar niets over zeggen. BuZa wilde helemaal niks zeggen over de media die ze steunden in Rusland.

  In het interview legt Westerbeke uit dat het MH17-onderzoek "volledig buiten bereik van politici en bestuurders is." Maar Interviewer en geïnterviewde zijn duidelijk wel afhankelijk. In ieder geval van elkaar en hebben duidelijk dezelfde agenda

  https://www.parool.nl/kunst-en-media/russische-krant-vergeef-ons-nederland~a3699098/

  Staatsmedium NOS meldt: "Verdachten in vizier, maar nog geen namen"

  https://nos.nl/artikel/2198257-onderzoeksleider-mh17-verdachten-in-vizier-maar-nog-geen-namen.html

  Westerbeke's praatje komt 383 dagen, een jaar en achttien dagen, na de PR-show van 28 september 2016. Over het 'overweldigende bewijsmateriaal' dat toen door het JIT is gepresenteerd, maakte ik deze analyse:

  http://kremlintroll.nl/?p=1162

  Westerbeke presteert het om na 383 dagen radiostilte geen enkel concreet nieuw bewijs te melden. Waarom besteden Nederlandse journalisten geen aandacht aan dit soort zaken? Waar is de Nederlandse dissidentie? Oncontroleerbare zwetsverhalen over Russische inmenging

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/01/13/waarom-russische-inmenging-een-groot-thema-moet-worden-6201980-a1541250

  krijgen wel volop aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Marcel v.d. Berg heeft er op z'n blog ook een topic aan gewijd met een wél héél érg belachelijke uitspraak van Westerbeke:

   “Then we established that on that tragic day there were no fighter jets in the area, not a single one.”

   en dit dan?

   https://www.nrc.nl/nieuws/2015/07/11/boven-oekraine-vond-tijdens-ramp-mh17-een-luchtoorlog-plaats-a1414784

   Ooggetuigen die een BUK hebben gezien zijn geloofwaardig, maar die gevechtsvliegtuigen hebben gezien niet?

   http://www.whathappenedtoflightmh17.com/my-comments-on-the-dutch-mh17-prosecutor-interview-by-novaya-gazeta/

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Ik heb het topic van MvdB gelezen, maar niet vermeld. Als je het intervie met Westerhuis in NG zelf leest springen de ongerijmdheden vanzelf in het oog. MvdB ziet telkens heel duidelijk de contouren van een groen blokje, maar heeft dan vervolgens steeds de onbedwingbare neiging te zeggen dat hij een rood balletje ziet.

   Verwijderen
 12. Ik wil nog even een vraagteken plaatsen achter één van de vele uitsprakern van Waterdrinker.

  Hij zegt: Tijdens de Maidan protesten zaten de hotel-bars vol met CIA en Mossad mensen.

  Pardon?
  Wat hebben die daar te maken?
  O ja: de oude vete tussen Oost en West. De mogelijke nieuwe Koude oorlog. Ik kan begrijpen dat de CIA daar een vinger aan de pols wil houden.

  Maar de Mossad?
  Wat heeft die daar nu mee te maken?
  En als U begrijpt waarom de Mossad daar best kan zitten, vertel me dan waarom er geen Argentijnen, Namibiers, Indiers of Mongolen zaten?
  Wat is het verschil?
  Wat zorgt er voor dat de Mossad daar aanwezig is?
  Is Israel een deel van de EU? Nee.
  Hebben ze ooit een Koude Oorlog met de Russen gevoerd? Nee.
  Waren er islamieten betrokken bij de Maidan? Nee.

  Waarom waren ze daar?
  Om 'special operations' uit te voeren voor de VS misschien?

  Wie waren die mannen die vanuit dat hotel op de Maidan agenten en burgers schoten?
  Van welke mensen weet je zeker dat ze nooit uit de school zullen klappen? NOOIT.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jan,

   Was het niet zo dat er in 2008 ook Israëlische "adviseurs" (meestal geheime dienst medewerkers) in Georgië waren toen daar de oorlog uitbrak?

   Verwijderen
  2. Die Mossads? Dat waren nog wat cookies die mevrouw Newland had achtergelaten in het besturingssysteem van Ukraine.

   Verwijderen
 13. Een Gotspe !

  (de betekenis ligt tussen 'gewaagdheid' en '(verregaande) onbeschaamdheid')

  HELEEN MEES pikt een graantje mee van de 'ME TOO' hype:

  https://www.volkskrant.nl/opinie/mannen-als-weinstein-en-cosby-kunnen-ook-zo-lang-hun-gang-gaan-omdat-de-openbaar-aanklager-ze-niet-durft-aan-te-pakken~a4522224/

  Ja Heleen. Jij ook.

  Ik kijk even op haar Wikipedia pagina:

  Heleen Mees gearresteerd vanwege stalken topeconoom Buiter. NRC Handelsblad
  Heleen Mees op borgtocht vrij. Nu.nl
  Rechtszaak Mees begint maart. Telegraaf
  Zaak Heleen Mees komt niet tot proces, NRC Handelsblad, 10 maart 2014
  Pijnlijk: Heleen Mees verliest rechtszaak van Willem Buiter, Quotenet.nl, 9 november 2016

  ( Ik meen dat ze eerst schreef over Weinstein, Cosby en Trump. Maar de naam Trump vind ik nu niet meer in het bericht terug. Anders zou het wel zeer onbeschaamd zijn geweest.)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Steeds meer verborgen rotzooi komt naar boven:

  http://www.stopdebankiers.com/fbi-russisch-smeergeld-rond-kernenergie-stroomde-naar-clintons/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Senate Judiciary Committee launches probe into Russian nuclear bribery case

   By pushing the fully debunked, ‘Trump-Russia election meddling’ story for over a year with nothing to show for it, it now looks like karma has finally boomeranged back to Hillary Clinton, Barack Obama and the corrupt DC swamp.

   The Hill is reporting that the Senate Judiciary will now open a probe into Obama-era Russian nuclear bribery.

   http://theduran.com/breaking-senate-judiciary-committee-launches-probe-into-russian-nuclear-bribery-case/

   Verwijderen
  2. Per ongeluk bij het verwijderen 1 gewaardeerde bijdrage van jou weggehaald. Excuus.

   Verwijderen


  3. De democratische partij in de VS komt in het nauw, nu gebleken is dat de door Obama goedgekeurde deal over de verkoop van Amerikaans uranium opnieuw in het nieuws komt. Wij schreven zo’n 18 maanden geleden hierover : Naar nu blijkt heeft de Clinton Foundation een slordige 2,35 miljoen US dollars ontvangen voor verbreding van het goede werk (de Foundation heeft al 250 miljoen dollars binnen, maar er kan altijd meer bij). De gulle gever was de voorzitter van Uranium One, meneer Telfer. Uiteraard niet rechtstreeks, maar via zijn charitatieve onderneming, sorry Foundation: de Fernwood Foundation. Dank zij (ondanks?) deze betalingen kon Uranium One worden overgenomen door het Russische Rosatom, maar hiervoor was wel de goedkeuring van het State Department noodzakelijk. En wie zat daar aan het roer? Juist, mevr. Clinton. Maar, zegt een woordvoerder van haar presidentiële campagne, dit soort zaken werd op een lager niveau afgehandeld, daar had zij niks mee te maken. En o ja, ze was vergeten om dergelijke betalingen op te geven toen ze minister was, kan iedereen op die leeftijd overkomen, toch? Dank zij die deal is momenteel 20 procent van de VS-voorraad aan uranium in Russische handen.

   Het heeft lang geduurd, maar nu lijkt dit uit te groeien tot een schandaal dat Obama, de Clintons en de Democratische Partij nog wel zal kunnen gaan bezighouden.

   Russiagate, jawel maar dan anders.

   https://www.stelling.nl/kleintje/russiagate-het-vervolg

   Verwijderen
  4. @ Joop

   Russiagate zou wel eens een gigantische boomerang kunnen worden voor iedereen die zich met het lot van HRC verbonden heeft; het partijestablishment van de Democraten, politie- en inlichtingenfunctionarissen, top ambtenaren etc. Ala het niet lukt de diverse doofpotten gesloten te houden.

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Dat zou een zegen voor de wereldburgers betekenen. Nu wij nog! Wederom een VVD-er op V&J, onze doofpotten moeten kosten wat het kost gesloten blijven.

   Verwijderen
 15. Geen Amerikaanse astronauten meer in het ISS en Boeing moet vrezen voor de levering van Titan onderdelen. Deze nieuwe sancties heeft Rusland in petto voor de VS!

  Russland erwägt Gegensanktionen: Sitzen US-Astronauten bald auf der Erde fest?

  https://deutsch.rt.com/international/59244-russland-erwagt-gegensanktionen-bleiben-us/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De VS heeft via NASA geweldig wetenschappelijk werk verricht. Maar deze ooit glorieuze organisatie is uitgehold, en de meeste raketten hebben te weinig Amerikaanse onderdelen. Privatisatie neemt slechts een deel van het probleem weg: die zitten ondanks 21 eeuwse high tech nog onder het niveau van het Apollo project.

   Het werkpaard van de VS satellieten is nog steeds de Russische raketmotor! De VS zal dit heus wel kunnen namaken en produceren binnen enkele jaren, maar het geeft wel prachtig aan waar ze staan.

   Verwijderen
 16. Ozze kersverse minister van Justitie Grappenhaus heeft z'n visitekaartje al afgegeven:

  "De briefstemmers kozen niet voor de extreem-rechtse populist. Logisch, dat zijn geen analfabeten. #OostenrijksePresidentsverkiezingen."

  https://twitter.com/ferdgrapperhaus/status/734776212808192000?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F


  "Het CDA moet nu inzake de Oekraïne-verdragsimpasse de verstandigste zijn en zeggen: we gaan alsnog ondertekening van t verdrag steunen."
  15:37 - 28 okt. 2016

  https://twitter.com/ferdgrapperhaus/status/792133324219244544?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F

  Eem tikkeltje demofobisch en:

  "Rusland heeft Syrische steden vernietigd om Assad in t zadel te houden;nu mogen andere landen wederopbouw betalen..."

  https://twitter.com/ferdgrapperhaus/status/834696956790321153

  kuch....goed geinformeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. OPver die Oostenrijkse verkiezingen doet Israel Shamir nog een boekje open:
  De SDO heeft een Israeli ingehuurd om Kurz zwart te maken ( hem als nazi af te schilderen), maar de plot is uitgekomen, en Kurz kon toch winnen: ( Op UNZ.com)

  ... the ruling SDO imported an Israeli dirty-tricks master, a macher in Yiddish, Tal Silberstein, to besmirch its adversary Sebastian Kurz. Silberstein established a Facebook page in the name of Kurz and posted there strong anti-Jewish diatribes, he organised a FB group of Kurz fans and posted there hard-core Nazi slogans. The idea was that the Austrians will get cold feet and run away from Kurz.

  Kurz figured this out and asked the Facebook moderators to stop it. Usually you do not have to ask FB twice to stop Nazi stuff. And a false identity claim usually gets sorted out in a reasonable time. Here, however, Mr Zuckerberg and his minions tarried a while, reluctant to undermine Silberstein’s outing of an antisemite. Kurz was lucky as Silberstein had been arrested in Israel for corruption-related offences. After that, the FB unplugged its ears and removed Silberstein’s created pages and groups.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil er nog even op wijzen wat nu precies Media -Bias is en doet:
   De hele wereld is al 6 maanden in de ban van Russia-meddling with US elections.
   Ze zouden hun vingers aflikken als ze bewijzen hadden zoals hierboven: joodse meddling in Oostenrijkse geschiedenis.
   Maar heeft U er één regel overgelezen in onze Media? Nee.

   In dit verband geef ik Rob Unz 100% gelijk: de Macht van de Media is groter dan welke andere macht ook in de wereld.
   ( En daarom pleiten onze vriende voor 'Democratie!'. Dat geeft hun de macht in elk land dat Democratisch zegt te zijn.)
   http://www.unz.com/runz/american-pravda-breaching-the-media-barrier/

   Verwijderen
 18. Ik heb zojuist het gesprek gehoord tussen Catherine Austin Fitts en De Saker.
  Elk kwartaal spreken ze een uur met elkaar en Catherine zet het op haar blog.
  Het wordt ook uitgeschreven. ( zie bij de Saker)

  Het is al weer enkele weken oud, maar voor mij blijft het erg verhelderend.
  Beiden zijn uiterst goed ingevoerd: de Saker politiek en militair-technisch, Fitts op economisch gebied. Samen begrijpen ze de wereld heel wat beter dan wij allen bij elkaar , neem ik aan.

  Enkele krenten uit de pap:
  De Saker denkt niet dat al die militaire NATO poeha bij de grens in Polen en de Baltics enig strategisch nut hebben: dus niet meer kans geven op een 'First Strike Capability' van de Neocons. Hij geeft wel toe dat dit een streven is van de Neocons.

  De VS probeert Rusland te pesten, te vernederen. Dat is één doel. En geld voor bewapening uit de zakken kloppen van de rest van de wereld door net te doen alsof de Russen gevaarlijk zijn. Ook een doel.

  Ze spreken over de pogingen van de Neocons om de grondwet te veranderen. de Vrijheid van Meningsuiting. Dat is wat hen vreselijk dwars zit. Ze controleren Het Congres, het Witte Huis, de Media, de drie letter diensten... maar niet het internet, niet talk radio. Dat willen ze veranderen.
  https://solari.com/audio/sr20170907_InterviewHQ.mp3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik herinner me nog iets interessants: Volgens de Saker is het vooral aan de noeste arbeid van Iraanse soldaten en van Hezbollah strijders te danken dat Assad heeft gewonnen van ISIS. Natuurlijk was de hulp van Rusland ook onmisbaar, maar toch : Iran en Hezbollah deden het. Samen met Assad's troepen, zoals we weten.

   Verwijderen
  2. Het is ook niet zomaar dat ik Hezbollah zo bewonder! Nou ja, dat heb ik al lang geleden van de Saker geleerd.

   Verwijderen
 19. BREAKING!! FBI JUST LAUNCHED AN INVESTIGATION INTO HILLARY CLINTON

  https://www.youtube.com/watch?v=sdLjveIp6sE

  BeantwoordenVerwijderen