donderdag 26 oktober 2017

Camerabeelden van Politieke moordaanslag Kiev; NOS zwijgt nog steeds

Er komt steeds meer nieuws naar buiten rond de politieke moordaanslag in Kiev gisteren. Inmiddels zijn er 2 doden. Inmiddels zijn er beelden van het moment van de autobomontploffing (met dank aan Ineke Rog). En ondertussen zwijgt de NOS nog steeds. Hoe lang nog?

59 opmerkingen:

 1. Helicopter met 8 Russen aan boord crasht bij Spitsbergen in de zee. Alle inzittenden omgekomen.
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russian-helicopter-crash-norway-svalbard-arctic-coast-island-eight-people-rescue-a8021626.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twitter stopt advertenties Russia Today en Sputnik

  "Twitter heeft vandaag besloten dat Russia Today en Sputnik per direct geen advertenties meer mogen plaatsen op hun platform. Het bedrijf schrijft in een verklaring dat deze maatregel genomen is naar aanleiding van het onderzoek naar Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

  Begin dit jaar publiceerde de Amerikaanse inlichtingendienst een rapport, waarin de Russische nieuwszenders Russia Today en Sputnik verdacht worden van het manipuleren van de publieke opinie. Deze Russische zenders zouden president Trump aan de macht geholpen hebben, door zoveel mogelijk negatieve berichten over Hillary Clinton te verspreiden onder de Amerikaanse bevolking."

  https://www.geotrendlines.nl/twitter-stopt-advertenties-russia-today-en-sputnik/

  Dit is corporate fascism in full progress: de ongezonde belangenverstrengeling van de de (deep) state en het bedrijfsleven.

  Opvallend dat dit gebeurt op een moment dat nu ook in de MSM ( de Washington Post) naar buiten komt dat Hillary Clinton en de Democratische partij op uiteenlopende manieren en tot aan hun nek in Russiagate zitten.

  CONFIRMED: DNC, Hillary Clinton campaign ‘paid for Trump Dossier’
  Clinton campaign lawyer acting for DNC/Hillary Clinton campaign hired Fusion GPS, company behind Trump Dossier

  "One of the major mysteries of the Russiagate scandal looks to have been finally solved with an apparently well-sourced article in the Washington Post confirming what many had long suspected: that it was the Democratic National Committee and the Hillary Clinton campaign who funded the “research” which resulted in the Trump Dossier, and who were therefore the ultimate clients of Christopher Steele, the British ex-spy who compiled it.
  ........
  I have already made known my view that it was the Trump Dossier which was the original source for the whole Russiagate scandal. As to my views of its utter falsity and indeed absurdity, see here and here. See also this comprehensive fact-check – and utter refutation – of the Trump Dossier by The Russian Explainer here.

  It seems that the DNC and the Hillary Clinton campaign circulated the Trump Dossier to their friends in the media and in the US intelligence community, triggering the start of the FBI investigation in July 2016 and the decision in August 2016 by the CIA to report its contents to President Obama. It was those two actions taken together which were the starting point of the Russiagate scandal.

  To those who doubt this, I would point out that we know that the Trump Dossier eventually ended up in the hands of the US intelligence community and was given credence by them because they included it in an appendix to the classified version of the now infamous intelligence report which they gave to President Obama and President elect Trump in January.

  The most interesting question about this new information is not its content. After all many people have long suspected that the DNC and the Hillary Clinton campaign had some role in the Trump Dossier.

  Rather it is why has this information been leaked now?

  I am going to make a guess, which is that it is being leaked now because Mueller’s investigation is finally asking the hard questions about the Trump Dossier which ought to have been asked a year ago. There were for example reports that his team interviewed Christopher Steele – the Trump Dossier’s compiler – earlier this month.

  verder lezen op:

  http://theduran.com/confirmed-dnc-hillary-clinton-campaign-paid-for-trump-dossier/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gregg Jarrett: We Can Confirm Hillary Can Be Charged with 13 Crimes

   http://investmentwatchblog.com/gregg-jarrett-we-can-confirm-hillary-can-be-charged-with-13-crimes/

   Verwijderen
  2. Democrats Abandon Hillary: 'New' & 'Old' DNC Deny Knowledge Of Trump Dossier Funding

   http://www.zerohedge.com/news/2017-10-25/democrats-abandon-hillary-new-old-dnc-deny-knowledge-trump-dossier-funding

   Verwijderen
 3. NOS heeft een spin gevonden (hadden ze dus wel even de tijd voor nodig; nu weten we ook waarom ze zo lang bezig waren; en enkel in een internet artikel; voor de tv zou de spin te overduidelijk zijn): we brengen de bomaanslag in combinatie met 4 Oekraiense militaire doden en maken de Russen verdacht van alles. Zo doorzichtig die CIA-onderdanige staatsomroep.
  https://nos.nl/artikel/2199860-doden-bij-aanslag-kiev-en-bij-strijd-in-oost-oekraine.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Zou nu graag ook eens de meningen willen weten van vast reageerpubliek, zoals Joop, Rootman, Dawg, Matt en anderen....hier en in het vorige blog stonden tientallen bijdragen, ook van jullie, on topic."

  Iwan, het recht op vrije meningsuiting houdt niet in dat een krantenredactie verplicht is alle ingezonden brieven te publiceren of dat een blogbeheerder alle comments moet laten staan. Zo'n beetje ieder serieus blog of ander internetforum behoudt zich het recht voor om bijdragen weg te modereren. 't Is jammer dat 't zo moet, maar 't blijkt niet anders te kunnen als je niet wil dat je blog gesloppt wordt door trollen. En een trol dat ben je. Blik heeft een eindeloos geduld met je gehad, maar het zo me niks verbazen dat alles wat je hier dumpt inmiddels categorisch wordt weggemodereerd. Als daar toevallig iets ook van mij tussen zit, lig ik daar geen seconde van wakker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn mening heb ik al verschillende malen kenbaar gemaakt. De VS/NAVO hebben, na de ineenstorting van de Sovjet-Unie en het Warschau-Pact, afspraken geschonden over de militaire uitbreiding naar het Oosten. Zij zijn daarbij zelfs zover gegaan te beweren dat daar nooit geen afspraken over waren gemaakt, wat alweer een leugen van het westen was en daarmee al haar geloofwaardigheid te grabbel heeft gegooid.

   Russia's got a point: The U.S. broke a NATO promise

   http://www.latimes.com/opinion/op-ed/la-oe-shifrinson-russia-us-nato-deal--20160530-snap-story.html

   Verwijderen
  2. Dawg,
   Ik ben het volledig met jou eens, en ik heb kroel ook al vaker gezegd dat zijn gescheld, ongefundeerde verdachtmakingen en beledigen van schrijvers hier en zijn jij- bakken als daar op gereageerd wordt niets met vrije meningsuiting te maken heeft maar eerder met haat zaaien, ruzie zoeken en dan steeds vragen om bewijzen ook al liggen ze voor zijn neus, maar dan zijn het allemaal bewijzen die, in zijn ogen, allemaal van 'aluhoedjes' sites afkomen, maar zelf komt hij nooit met iets deugdelijks en gaat zo iedere discussie uit de weg. Hij doet dan liever ruzie zoeken.
   kroel heeft zelf al vaker toegegeven dat het zijn doel is dit blog naar de knoppen te helpen.
   Ik vind het ook zeer terecht dat Blik de onzin van kroel verwijderd en heb al vaker tegen kroel gezegd: ga dan naar een ander blog, maar blijkbaar is dit het enige blog waar kroel (nog) kan reageren.

   Verwijderen
  3. @ Matt

   Ik vat het samen in het woord 'trol' en daar is eigenlijk alles mee gezegd. Blijf het jammer vinden dat moderatie noodzakelijk is.

   Verwijderen
  4. Niet de discussie proberen te verplaatsen maar houd je aan de leugens van de VS/NAVO van de link die ik heb geplaatst, want daar gaat de hele discussie over!

   Verwijderen
  5. Begrijp niet waarom zo'n overduidelijke staatstrol als kroel hier steeds maar zijn smerige propaganda onzin kan en mag spuwen.
   Een criminele terrorist mag geen podium hebben om steeds maar weer tegen de waarheid te schoppen alleen maar om het schoppen.

   Verwijderen
  6. Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die op hem in gaan....
   Kan je beter je verhaal vertellen aan iemand die niet betaald wordt om hier te proberen de boel onderuit te halen.....

   Verwijderen
  7. Ik begrijp niet dat er nog mensen zijn die op hem in gaan....
   Kan je beter je verhaal vertellen aan iemand die niet betaald wordt om hier te proberen de boel onderuit te halen.....

   Verwijderen
  8. Wanneer de NAVO iets zegt, zou het bewezen zijn... Na alle westerse leugens, vooral over Rusland en hun 'inmenging', en NAVO ophitsing, uitbreiding naar het oosten, etc..., is er iets dat niet als bewijs kan dienen, en dat is een simpele bewering van NAVO. Zo'n bewering zegt niets, nada, niente.

   Verwijderen
 5. Kijk eens aan, nog meer MSM beginnen hun handen af te trekken van hun darling.

  Clinton team and Democrats 'bankrolled' Trump dirty dossier

  http://www.bbc.com/news/world-us-canada-41752908

  Voor de goede orde, 'the Dossier' is dat sleaze rapport van Steele
  met o.a. de fameue 'golden showers' Onze eigen NOS berichtte er destijds gretig over, maar houdt zich nu angstvallig stil. Tenminste, ik heb ze er nog niet over gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Rusland doet al sinds de Krim dat niet meer, en satellieten hebben al laten zien dat er veel meer troepen hebben meegedaan bij de laatste Russische "oefeningen" de laatste tijd....goh, wie houd er zich dus niet aan de afspraken??Rusland toch?? Maar ja, dat zijn de feiten, daar doen jullie niks mee!!!"

  Iwan, het lukt je werkelijk nooit om een inhoudelijk zakelijke discussie te voeren. En daar ben je oklaarblijkelijk ook helemaal niet op uit, want wat je beweert is heel makkelijk te controleren. Door jou en door mij.

  Russia was the target of Nato's own fake news
  Military and media reports hyped the Zapad military exercise as a major threat. In fact, what took place was nothing as dramatic as the West's warnings would have led you to believe

  Military and media reports built Zapad-2017 – Zapad meaning West in Russian – into an almost unprecedented threat, but two particular claims stood out. Russia’s insistence that around 12,000 troops would take part was dismissed as a subterfuge; in reality, there would be upwards of 100,000.
  ...........
  So what happened? Zapad-2017 concluded earlier this week, by which time it had seriously fizzled out, in Western media terms at least. All that made the news was footage of President Vladimir Putin observing the scene through binoculars, and a report that three people had been injured when a Russian helicopter accidentally fired on spectators. The numbers are put, even by Western analysts, at somewhere between 10,000 and 17,000 troops taking part. No one has been invaded.

  http://www.independent.co.uk/voices/russia-zapad-2017-putin-west-fake-news-us-world-war-three-ukraine-belarus-nato-a7961856.html

  Feiten? je heb er maling aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En nu geeft Twitter dezelfde behandeling als Syrian Girl aan ER en Sputnik: blokkade van advertentieinkomsten.

  Zoiets kan een forse terugslag voor een waardevolle bron als zij zijn, maar RT en Sputnik zullen ongetwijfeld gecompenseerd worden door ´de rijkste man op aarde´ (leugens van Browder). Niet door Putin uiteraard, maar door de Russische regering.

  Die zijn verontwaardigd, en zullen tit for tat tegensancties instellen. Maar ze betreuren deze escalatie van de oorlog tegen vrije meningsuiting wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tillerson: ‘Geen rol voor president Assad in toekomst van Syrië’

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20171027_03156058

  De Amerikanen willen van Syrië een tweede Libië maken, zoveel is al duidelijk, en als dat niet meteen lukt laten ze hun ´vriendjes´ nog wat meer gifgas bommen gooien.
  Maar dan zullen ze toch eerst langs de Russen moeten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zou er de reden van kunnen zijn dat de westerse MEANstream Media zwijgt als het graf over de bevestiging van het US State Department voor het gebruik van chemische wapens door Al-Nusra?

   https://duckduckgo.com/?q=US+State+Department+admit+Al-Nusra+used+chemical+weapons&ia=news

   Verwijderen
  2. Het Syrische leger heeft bewijzen genoeg, met beelden en al, die aantonen dat het gevonden gifgas in veroverd gebied, waar de door het westen gesteunde rebellen en terroristen zaten, duidelijk van Engelse en Amerikaanse makelij was.
   Maar de macht van Amerika, ook bij de VN is zo groot dat dit soort bewijzen niet eens bekeken wordt.
   Zelfde spelletje als die massa vernietigingswapens in Irak, toendertijd, dat ook door de VN klakkeloos als voor waar werden aangenomen.

   Verwijderen
  3. Welke bewijzen? De bevestiging van de US State Department, een sterker bewijs kan je niet krijgen! Als jouw egootje dat niet kan verdragen dan is dat in het geheel jouw probleem!

   Verwijderen
 9. Wat hier van te maken?
  Voorlopig even niks denk ik

  http://www.aljazeera.com/news/2017/10/catalonia-independence-171027145635868.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen zijn het zat.
   Wat zijn ze zat?

   - Hebzucht
   - Zwendel
   - Liegen en bedriegen
   - Hypocriete politici
   - Werkloosheid
   - Een precair bestaan met steeds minder rechten en steeds meer plichten
   - En het constant moeten aanhalen van hun broekriem terwijl de elite alleen maar rijker wordt.

   Kortweg, mensen zijn de sociaal-economische condities waaronder zij moeten leven zat; de hypocrisie van hun leiders zijn ze zat; de ongelijkheid van welvaart zijn ze zat, en de oplossing is

   A) een media/politiek orgaan die deze ontevreden mensen inlicht waardoor hun ongenoegen ontstaan is
   B) een media/ politiek orgaan die dezelfde mensen leert hoe ze ongelijkheid van welvaart op een vreedzame manier effectief kunnen bestrijden.

   Maar deze media/ politiek organen bestaan niet. In Nederland niet, en naar het er naar uitziet in Catalonië ook niet.

   - Waarom werd Trump president van de VS?
   - Omdat de Democraten de verkiezing van Bernie Sanders onmogelijk hadden gemaakt.
   - En de blanke 'deplorable' Amerikaanse bevolking (quote HRC) die in wanhoop op de nationalist Trump stemde ('make America great again' was Trump's nationalistische verkiezings slogan) gaat kapot aan armoede, werkloosheid, drugs, een kansloos bestaan.

   - Waarom scheidt Catalonië zich af van Spanje?
   - Omdat de Spaanse economie in het slop zit en ze in Catalonië het zat zijn om om voor de kosten die Madrid maakt op te draaien.

   En in plaats van dat een media/ politiek orgaan de sociaal economische omstandigheden en ongelijkheid van welvaart inzichtelijk maakt en bespreekbaar maakt, zwijgt de media/ politiek en spreekt zij liever over de dreiging uit Rusland, gender issues, de familie Brandt Corstius, de laatste tweets van Trump, de (zogenaamde) doorbraken op wetenschappelijk terrein die ons, 'vreemd genoeg', geen voorspoed brengen, enzovoort.

   De wanhoop die daardoor wordt gecreëerd bij mensen die ook zonder de 3% extra BTW op hun primaire levensbehoeften al niet rond konden komen, wordt vervolgens door nationalisme gevuld. En in plaats van dat een bevolking dan nog vecht voor gelijkheid van kansen, lopen ze achter een vlag aan of achter een ander ongrijpbaar 'ideaal' aan, en geloven ze, of hopen ze, dat nationalistische politici, die naar alle waarschijnlijkheid net zo corrupt zijn als hen die ze 'bestrijden', hen een beter leven zullen geven.

   Assange zei het juist in 2016, is achteraf gebleken: de keuze tussen Trump en HRC, was een keuze tussen Chlamydia en gonorroe. Zo is dat ook in Catalonië: zowel de voor- als tegenstanders van onafhankelijkheid kiezen voor meer ellende. Wat komt omdat ze de oorzaak van hun ellende niet kennen.

   Zie blz 7 van het volgende rapport van de Fed

   https://www.federalreserve.gov/publications/files/scf17.pdf

   Amerikanen zijn niet in staat om economie te begrijpen. Wat het voor economen wel erg makkelijk maakt om de boel op te lichten ter meerdere eer en glorie van de oligarchie. En wat voor de bevolking in de VS geldt, geldt ook voor Nederland, voor Spanje en Europa. We leven in de 'Gilded Age'.

   De Catalaanse onafhankelijkheidsverklaring zie ik niet als goed nieuws. Wel zie ik het als symptoom van een onderliggende ziekte die degenen die het meest lijden onder centraal, onzichtbaar en ondemocratisch gezag, gemaakt door en voor oligarchen, alleen maar nog harder zullen treffen in hun precaire bestaan.

   Verwijderen
  2. Ik zie er ook weinig goeds van komen. Puigdemont had geen meerderheid gekregen als Madrid handen af had gehouden van het referendum. Rajoy heeft het vreselijk op de spits gedreven, verzekerd van EU steun.

   Het toerisme zal enorm inzakken. Het verhaal over al die bedrijven die ineens weggaan vind ik echter zeer verdacht: Er zijn hoge kosten aan verbonden, en hoe gaat het met het verhuizen van materiaal, personeel of trainen van nieuw personeel? Het lijkt me meer een dreigement.

   Nieuwe verkiezingen, zowel in Catalonië als in heel Spanje lijkt me de oplossing, maar terecht heeft Puigdemont vrijlating en immuniteit voor de opgepakte mensen geëist. De regio moet niet verder in federaliteit worden ingeperkt.


   Aangezien Rajoy zich sterk waant, en vanuit zijn Franco-perspectief de zaken in het kader van bestraffen en de kop in drukken ziet vrees ik gewelddadige confrontaties.

   De aasgieren staan aan beide kanten: Brussel achter Rajoy, en de Soros zionisten achter Puigdemont:

   http://925.nl/archief/2017/10/25/he-catalonie-doet-een-maidan-emotionele-bibberdame-vraagt-aandacht-925-landenmarketingtopic/

   Verwijderen
 10. Hallo allemaal, heb hier nog nooit gereageerd. Nadat ik alle stukjes gelezen heb vind ik het toch even goed om iets te schrijven. Waarom heeft niemand hier door dat alle regeringsleiders slechts schaakstukken zijn op een schaakbord? Als we allemaal kwaad worden op verschillende schaakstukken hebben we dus niet door dat de enige speler van dit spel alle ellende op de wereld veroorzaakt. Het doel van de speler is op deze site goed bereikt, mensen tegen elkaar opzetten. Verdeel en heers door die gene die het meeste geld heeft(Fam. Rothchild en vrienden van ze). Zij bezitten bijna alle banken op de wereld en de belangrijkste in Basel, BIS. Vanuit die toren wordt de wereld geregeerd. Ik raad iedereen aan om eens de site van Ad Broere te bestuderen, hij weet goed hoe het zit. Om te beginnen deze link,
  http://adbroere.nl/web/nl/columns/bis-bank-de-geheime-bank-die-de-wereld-runt.php
  Alle mensen zouden zich moeten richten op de spelers van het schaakspel en niet op de schaakstukken. Dan staan alle neuzen weer de zelfde richting op. Om de wereld ten goede te veranderen moet het financiële systeem veranderd worden en dat kan alleen als de speler van het spel omvergeworpen wordt. Gebeurd dit niet? Dan blijft het altijd oorlog in de wereld. Er moet een speler komen die het echt goed voor heeft met de hele wereld, dus vanuit liefde. Otherwise the war will go on and go on. De vraag is alleen hoe moet dit geschieden?
  Te beginnen met love4oneanother.

  Vriendelijke groet,

  Leon Brachel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor dit discussiepunt.

   Mijns inziens is het probleem niet dat we alleen de schaakstukken kennen (politici) en niet de spelers, maar dat we de spelregels niet kennen.

   Voorbeeld: als de banken in 2008 (VS) en 2009 (Nederland) 'gered' worden door de Staat onder het mom van: 'als we de banken niet betalen, komt er geen geld meer uit de pinautomaat', en die leugen wordt door de bevolking geslikt, dan zijn we gedoemd om keer op keer bedrogen te worden door de spelers die het spel wel weten te spelen.

   Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom sociale zekerheden verdwijnen in een bevolking, als een Staat steeds meer geld kwijt is aan rente en schulden, die zij aan is gegaan door bv de banken te 'redden' in 2008 en 2009. En de vraag is: waarom moeten de inwoners van een land opdraaien voor die schulden die gemaakt zijn en worden gemaakt door casino-capitalisme?

   Michael Hudson kan het beter dan ik uitleggen: http://michael-hudson.com/2011/06/how-a-13-trillion-cover-story-was-written/

   Verwijderen
  2. @ Willem Willem

   "En de vraag is: waarom moeten de inwoners van een land opdraaien voor die schulden die gemaakt zijn en worden gemaakt door casino-capitalisme?

   Een vraag die verder gaat en tegelijkertijd een antwoord op de door jou gestelde vraag impliceert is deze: aan wie,vinden wij, dat in onze samenleving het recht toekomt om ons geld in omloop te brengen?

   Op dit moment bestaat zo'n 95% van onze geldhoeveelheid (gedefinieerd als de betaalmiddelen in handen van gezinnen en niet-bancaire bedrijven) uit giraal geld; geld dat ontstaat wanneer banken een giraal krediet verlenen.

   http://positivemoney.org/

   Gevolg hiervan is 1) dat de geldschepping inmiddels voor 95% is geprivatiseerd en 2) geldschepping en kredietverlening hopeloos met elkaar verknoopt zijn geraakt.

   Konsekwentie van (2) is onder andere dat wanneer debiteuren van banken hun schulden niet kunnen voldoen het betalingsverkeer onmiddellijk en maatschappijbreed ontregeld wordt. Dit gegeven, meer nog dan dat houders van tegoeden bij banken hun geld verliezen bij het omvallen van banken maakt de maatschappij tot gijzelaar van de banken. (too big to fail)

   Geldschepping en kredietverlening moeten worden ontvlochten. De staat moet weer de soevereiniteit krijgen over het in omloop brengen van geld, de banken blijven verantwoordelijk voor de kredietverlening. Die filosofie zou op uiteenlopende wijzen uitgewerkt kunnen worden.

   Een mogelijkheid is dat de bedrijven en gezinnen de saldi op hun betaalrekeningen aanhouden op een tegoed bij de centrale bank of een instelling vergelijkbaar met de aloude Postbank. Dit geld dient exclusief het betalingsverkeer. Het wordt niet aangewend voor fractioneel bankieren, er wordt geen rente op verdiend en dus wordt er ook geen rente op de saldi uitbetaald. Wie rente wil zet z'n geld maar op een deposito bij de bank. Die kan het dan uitlenen en daarmee de rentevergoeding van de depositohouder betalen als vergoeding voor het gelopen risico.

   Geld wordt door de staat renteloos in circulatie gebracht in een hoeveelheid die dienstig is aan het algemeen en belang (en niet voor de financiering van huizen- of aandelenbubbels). De miljarden die de banken nu verdienen aan de rente op het in circulatie brengen van geld (een uitgesproken publiek goed) kunnen beter gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor belastingverlaging en verlaging van de staatsschulden.

   Inflatie is altijd het grote schrikbeeld dat tegenstanders van monetaire hervorming oproepen; de politiek zal de verleiding niet kunnen weerstaan om overmatig gebruik te maken van de 'drukpers' om met hogere uitgaven en lagere belastingen bij de kiezers in het gevlei te komen. Oh well..., als iets is gebleken dan is het wel dat niet-democratisch gecontroleerde private algemene banken in de afgelopen decennia in staat zijn gebleken via speculatieve schuldgeldcreatie inflatie te maken.

   Verwijderen
  3. Van die dingen dus. Gaan we weer:

   https://www.geotrendlines.nl/column-huizenprijzen-dak/

   Verwijderen
 11. Bla bla bla..........er komt geen eind aan bij jullie werkeloze debielen.
  Het financieële systeem bevalt mij prima.
  Maar ik kan me wel indenken dat werkelozen schreeuwen om een ander financieel systeem.
  Ik vraag me af welke die Ad Broere in gedachte heeft.
  Hoe dan ook, eerste en laatste waarschuwing voor iedereen hier,dus ook Leon Brachel.
  Wie met z'n poten aan mijn salaris uit werken komt, die snij ik alle vingers af.
  En dan ben ik nog mild en aardig,want mocht ik in een slechte bui verkeren als ik iemand betrap die met zijn poten aan mijn € geld zit hier, zijn het geen vingers maar de complete hand wat ik met een geslepen bijl bij diegene eraf hak!
  Clown Huib kan deze boodschap rustig verwijderen, maar de waarschuwing blijft gewoon gelden hier in mijn huis!
  Ik trap jullie in 1 tel de straat op en zeg gewoon, ga maar werken in de NL/EU maatschappij net als alle andere verstandige mensen.
  Niks, geen youtube filmpjes of andere goede links plaats ik hier meer.
  Ik laat jullie verder alleen in jullie eigen leugen wereld,daar waar ik nu in de echte wereld sta en mijn salaris-geld weer onder jullie neus weghaal.
  Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en nog een middelvinger naar jullie.
  Behalve cruelman, hem trakteer ik op een lekkere bak koffie met koek in de kantine als hij koffie met koek lust. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nee hoor.
  Heb je trouwens mijn waarschuwing gelezen?
  Oprotten met je klauwen uit mijn portomonee,anders kun je nooit meer op je toetsenbord typen. Lullo!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat is een lullo?

  Volgens mij maakt zoiets niks uit, intelligente waarnemers hebben wel meer en beter te observeren en te analyseren.

  Het is nu niet bepaald komkommertijd, en daarom suggereer ik heel traditioneel dat de kinderen zwijgen, terwijl de volwassenen over belangrijke onderwerpen praten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waarschuwing geld ook voor jou,smurf idioot.
  Met je rot smurfkop weg bij mijn portomonee hier of ik trek die puntmuts eens helemaal over je belachelijke kop.
  Hoepel op mafkees met je dom geanalyseer hier.
  Ga je vingertjes maar tellen zolang je ze nog hebt.
  Een keer in de buurt van mijn spijkerbroek en je vingertjes liggen op de grond.
  Dat krijg je ervan als je beroepschauffeurs afzeikt.
  Dan zal de chauffeur je eens laten zien en voelen wie de echte man is en wie de kleuter.
  Smurfen is voor kleuters,dus jij met je smurf afbeelding bent gewoon een kleuter.
  Huib is ook gewaarschuwd,ook al verwijderd hij deze waarschuwing.
  Dat doet hij maar,die lullo.
  Maar komt hij bij mij in de buurt in real life, laat ik hem eens zien wat verwijderen is. Die is dan niet zo plezierig voor hem.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 1) wat geeft eddy het idee dat ik in de buurt van zijn stinkende spijkerbroek zou willen komen?

   2) eddy gaat hier de grens van strafbaarheid over, want dit zijn directe bedreigingen.

   Verwijderen
  2. @ Rootman

   Ja, er gaat hier iemand zwaar buiten z'n boekje. Blijft misschien niet voor niks staan.

   Verwijderen
 16. Het probleem (oligarchie) helder in kaart gebracht. De oplossing (socialisme) helaas niet.

  https://www.wsws.org/en/articles/2017/10/28/pers-o28.html

  Er staan ook veel inzichtelijke plaatjes in dit CBS rapport over de oligarchie in Nederland: die is redelijk stabiel met ongeveer 150000 miljonairs in Nederland. Echter, het aantal mensen met een negatief vermogen in de afgelopen 10 jaar bijna verdriedubbeld is (blz 93)

  https://www.cbs.nl/-/media/_pdf/2016/26/2016welvaartinnederland.pdf

  Ik kan niet zeggen dat ik dat vooruitgang kan noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Vind je dat gek met al die leningen wat Nederlanders afsluiten? Hiermee denken zij vooruit te kunnen gaan totdat zij moeten terug betalen. Dan komen de problemen vanzelf.
  Ben zelf nog geen miljonair, lenen begin ik niet aan. Schuld ken ik niet en negatief vermogen al helemaal niet. Dan heb je natuurlijk wel mensen die dmv spookfacturen of spookverhaaltjes schuld proberen aan te smeren. Maar daar zijn ook prullenbakken voor uitgevonden. En voor de mensen die denken te kunnen stelen uit iemands portomonee, daar zijn messen voor om ze de vingers af te snijden of stokken om de vingers bont en blauw te slaan. Dan komt de dief er nog goed van af, want een kogel door z’n kop is hem alsnog bespaard gebleven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tijd voor je om naar Brussel af te reizen om wat vingertjes te amputeren!

   Verwijderen
 18. Ja Joop? Brussel heeft mij niets afgepakt. Zij geven mij alleen maar.
  Kijk jij maar even uit dat ik jouw vingertjes niet eraf hak.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Over de oorlog tegen Syrie komt steeds meer vuile was naar buiten. Nu weer door de voormalige premier van Quatar die zich in de steek gelaten voelt door bondgenoten de VS en SA en nu z'n straatje aan het schoonvegen is.

  "A television interview of a top Qatari official confessing the truth behind the origins of the war in Syria is going viral across Arabic social media during the same week a leaked top secret NSA document was published which confirms that the armed opposition in Syria was under the direct command of foreign governments from the early years of the conflict.
  ............
  This process of clarity has been aided – as predicted – by the continued infighting among Gulf Cooperation Council (GCC) former allies Saudi Arabia and Qatar, with each side accusing the other of funding Islamic State and al-Qaeda terrorists (ironically, both true). Increasingly, the world watches as more dirty laundry is aired and the GCC implodes after years of nearly all the gulf monarchies funding jihadist movements in places like Syria, Iraq, and Libya.
  .........
  Al-Thani even likened the covert operation to “hunting prey” – the prey being President Assad and his supporters – “prey” which he admits got away (as Assad is still in power; he used a Gulf Arabic dialect word, “al-sayda”, which implies hunting animals or prey for sport). Though Thani denied credible allegations of support for ISIS, the former prime minister’s words implied direct Gulf and US support for al-Qaeda in Syria (al-Nusra Front) from the earliest years of the war, and even said Qatar has “full documents” and records proving that the war was planned to effect regime change.
  ........
  The former prime minister’s comments, while very revealing, were intended as a defense and excuse of Qatar’s support for terrorism, and as a critique of the US and Saudi Arabia for essentially leaving Qatar “holding the bag” in terms of the war against Assad. Al-Thani explained that Qatar continued its financing of armed insurgents in Syria while other countries eventually wound down large-scale support, which is why he lashed out at the US and the Saudis, who initially “were with us in the same trench.”

  verder lezen:
  http://theduran.com/former-qatar-prime-minister-qatar-saudi-arabia-turkey-and-usa-colluded-and-coordinated-to-fund-al-qaeda-and-destroy-syria/

  Ja NOS, dit is andere koek dan Bana, jullie favorite 7-jarige propagandapopje van de jihadisten. Dit is de voormalige premier van Quatar met een publiekje schuldbekentenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. En dan is nog Russiagate. Bedpelt om Trump op de knieen te krijgen ontwikkelt dit schandaal zonder weerga zich tot een steeds grotere boomerang voor Hillary Clinton, de DMC en de inlichtingendiensten.

  Na de onthullingen over Uranium One, de betalingen van de Clinton campagne voor het onder supervisie van Fusion GPS door de Britse (ex?) MI6 agent Steele gecompileerde smearrapport ('Pissgate') over Trump nu nieuwe onthullingen over de geruchtmakende meeting tussen Donald Trump Jr. and Natalia Veselnitskaya at Trump Tower.

  Don Jr. Trump Tower meeting was a PR trap, set up by Fusion GPS

  According to Mark Stewart, the General Counsel for the House Committee responding to Fusion GPS, at least three of the people at the meeting with Donald Trump Jr. at Trump Tower in June 2016 were Fusion GPS officials.

  We now know that Hillary Clinton campaign and the Democrat Party funded Fusion GPS at least $6 million for “research” during the 2016 election.

  It looks more and more like the Donald Trump Jr. meeting at Trump Tower was a hit job by Hillary Clinton, the shady Fusion GPS organization and the Democrats."

  http://theduran.com/don-jr-trump-tower-meeting-was-a-trap-set-up-by-fusion-gps/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fusion GPS, een club van lawyers die zich geleidelijkaan in de dark site ingraaft.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Fusion_GPS

   Begonnen met zaken tegen de financiële malversaties van Romney en verdediger van Planned Parenthood tegen lobbyisten van republikeinse evangelicals, een zaak tegen de corrupte Browder zijn ze steeds meer met het grote geld in aanraking gekomen in de verrotte Clinton kringen.

   En het laatste jaar hebben ze in dienst van die kliek aan landverraad gedaan: Het in gevaar brengen van de wereldvrede is een ernstige oorlogsmisdaad die nog niet strafbaar is volgens internationaal recht. Een ongefundeerde haatcampagne tegen een sterke nucleaire macht ophitsen is echter ook een serieuze aantasting van de VS nationale veiligheid. Dit is een misdaad waar de doodstraf op kan staan!

   Verwijderen
 21. Hierom is de Europese Alt-right, inclusief Baudet, totaal kansloos:

  https://www.theguardian.com/world/2017/oct/29/germanys-far-right-afd-leader-margaret-thatcher-is-my-role-model

  Zolang het spook van Thatcher en Ayn Rand niet uitgedreven is gebeurt er nooit niks!

  De enige kleine kans die we hebben is als de linkse en rechtse flanken gezamenlijk optreden, zoals zo succesvol bij het Ukraine referendum is gebeurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het gaat goed in Catalonië, oude tijden herleven en het zijn toch echt aanhangers van het establishment!

  Violence erupts in Barcelona as Nazi-saluting fascists chant 'Viva Franco'

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-5028507/Sacked-Catalan-leader-remain-president.html#ixzz4wvozEDiX
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie een groepje neonazis en honderdduizend vredige demonstranten. Zegr niet zo veel. Ook bij sommige separatisten zitten neonazis.

   Verwijderen
  2. Separatisten die met een Spaanse vlag zwaaien, oké! Net zoiets als separatisten uit Donetz en Lugansk met Oekraïense vlaggen zwaaien!

   LOL!

   Verwijderen
  3. Mijn mening wordt met name gevormd door mijn vriendin uit Barcelona. Als 2e generatie Domenicaanse heeft ze niet de beste ervaringen met de Catalaanse nationalisten. De unionisten, waaronder veel migranten uit het arme Spaanse platteland en latino´s vormen meer dan de helft van de Catalaanse bevolking.

   Verwijderen
  4. Dus ben ik ook geneigd de unionisten te steunen. Dat gevoel wordt nog versterkt omdat de separatisten steun van Soros hebben en er gevaarlijk nauwe banden met likud bestaan.

   Verwijderen
  5. Dus ik zit wel in de goede richting dat ik een hernazifizering van Europa en misschien wel de wereld proef?

   Verwijderen
  6. De nazis spelen inderdaad een rol in de westerse wereld van de komende jaren. De ergste nazi´s zijn de neoliberalen en de neocons, en het is nog maar de vraag of de knokloegnazis, inclusief die van antifa zo belangrijk als die van Ukraine worden.

   Toch zullen China en Rusland de leidende rol gaan spelen, en alle onrust, inclusief oorlogen zullen uiteindelijk voorbijgaan, en hopelijk blijft een stabielere wereld zonder VS hegemonie over.

   Verwijderen
  7. Het volgende vrij pittige artikel geeft een diepe analyse over de Catalaanse kwestie:

   http://thesaker.is/spain-the-eus-oriental-despotism-is-legitimizing-catalonia-as-a-leftist-cause/

   Verwijderen
  8. Tja ik dacht al, ik ben toch niet helemaal op mijn achterhoofd gevallen, als de CIA in 2004 de Oekraïense Nationaal Socialistische Partij dwingt hun naam te wijzigen in Svoboda maar dit niet aan de grote klok te hangen omwille van sentimenten uit het verleden? De gedachtengoed blijft hetzelfde, toch? En zouden de CIA en NAVO ook enige connecties met elkaar kunnen hebben waardoor er een, in SS symbolen, NAVO hoofdkwartier in Brussel kan worden opgetrokken of denk jij dat de vunzige geesten van neoliberalen en neocons niet zo ver kunnen gaan?

   Verwijderen
  9. Ja Joop, de SS vliegt inmiddels van de USS Lincoln

   https://i.pinimg.com/originals/aa/19/38/aa193878c6b9294020701a8ed91d4767.jpg

   Gaap......

   Verwijderen
  10. Joop, ik heb het eens eerder gezegd: Symbolen kun je niet vreten!

   Neoliberalen en neocons zijn geen fascisten omdat ze ooit bij hun studentencorps wat rare rituelen hebben uitgehaald, maar vanwege hun misdadige houding nu.

   Verwijderen
  11. Grappig, Hans van Baalen had in zijn studententijd ook nazisentimenten, waardoor hij door Frits Bolkenstein gedwongen werd het fractievoorzitterschap van de VVD op te zeggen! Daarnaast ziet het merendeel van de VS neocons als neo-fascisten!

   Verwijderen
  12. Dat soort typen hebben wel wat met symbolen en de bijbehorende psychologie. Er zijn ook groepen mensen potentieel slachtoffer. Ik heb met jan enkele weken terug een uitgebreide discussie gehad over eigenlijke en oneigenlijke verlangens. Die laatste zijn symbolisch en kunnen mensen prooi maken. Dus mijn uitspraak over het niet vreten van symbolen is meer dan een grappige dooddoener. Hedonisten zijn immuun voor deze flauwekul.

   Verwijderen