dinsdag 25 april 2017

Erwin Lensink nog steeds Gevangen

Respect voor Nico van den Ham die het voor elkaar kreeg om Erwin Lensink te bezoeken in de van de Hoeven "kliniek" in Utrecht. Blik weet hoe moeilijk dat is, want hij heeft zelf ook vele malen gebeld. Ook Blik zal er verder niet te veel over vertellen om een eventueel bezoek in de toekomst niet geheel onmogelijk te laten worden. Maar dat het Nico is gelukt Erwin aan de lijn te krijgen en zelfs te bezoeken is zeer mooi. En gelukkig maar dat dat nog tot de mogelijkheden behoort. Wat dat betreft ook een pluimpje voor de kliniek.

Verontrustend

Neemt allemaal niet weg dat het zeer verontrustend is, wat Nico ons meldt en dat je Erwin gewoon zo lang kunt opsluiten voor het ingooien van een ruitje. PussyRiot, waar de Nederlandse staatsmedia wel mee meeleven lijkt het in Rusland helemaal niet zo slecht te hebben in vergelijking met Erwin in Nederland.Video onder de aandacht gekregen via de site van Micha Kat, Revolutionaironline.

Erwin Lensink zit al lange tijd gevangen, voor, hou je vast, het ingooien van een ruitje, om daar achteraan een boek te gooien. Nu gaan we hier het ingooien van een ruitje niet goedpraten of bagetaliseren. Maar alles moet wel een beetje in verhouding blijven. Als Pussy Riot een kerk in Moskou illegaal op zijn kop mag zetten en hier bij Pauw/Jinek daarvoor als heldin wordt ontvangen, dan is het wel extra zuur dat het om politieke redenen ingooien van een ruitje hier in Nederland gesanctioneerd wordt met maanden/jarenlange gevangenisstraf en de staatsmedia dat blijkbaar wel heel normaal/terecht vindt. Bij Pauw, alsook op de staatsradio, wordt het onderwerp Erwin Lensink in ieder geval gemeden als de pest.

16 opmerkingen:

 1. Het gelinkte artikel gaat ook over Demmink, hier vaak genoemd, die mogelijk minister vd Steur gaat opvolgen.

  Kan iemand in een paar zinnen uitleggen waarom die pedo Demmink zo de hand boven het hoofd gehouden wordt? Ik ben niet erg op de hoogte van het binnenlands nieuws; ik zie hier vaak beschuldigingen voorbij flitsen maar kan het geheel totaal niet in context plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rootman, dat kan in 1 woord verklaard worden: "chantage".
   Demmink weet veel van mensen op hoge posities mede door zijn eigen hoge positie en als je weet waar Demmink zich mee bezig houd en daar medestanders in heeft hoef je niet ver te zoeken.

   Verwijderen
 2. @ Matt: Dat lijkt me een plausibele verklaring. Maar om hem dan minister te maken? Pedoslachtoffers groeien op, en helaas zijn sommigen dan zo beschadigd dat ze niets te verliezen hebben. Dat betekent dat men kan wachten op een enorm schandaal, dat ook een partij en vele doofpotters kan meetrekken. In die zin is een kort ministerschap juist aan te bevelen. Het wordt dan ook voor Klaver moeilijk te ontkennen dat hij van niks wist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal met je eens Rootman, Rutte zou heel dom zijn als hij Demmink die post zou geven, maar als je de geschiedenis van de VVD bekijkt hebben ze al veel vaker 'foute mannen' op die post gehad.
   Maar in dit geval zou het een echte flater zijn want het gedrag van Demmink is allesbehalve proper en half Nederland weet dat, er zijn zelfs boeken over geschreven, dus als alles uiteindelijk naar boven komt, en dat gaat zeker gebeuren, is straks de VVD nog minder dan nu de PVDA.

   Verwijderen
  2. Nog even aan toevoegen bij wat jij zei over dat kort ministerschap: misschien is het inderdaad juist goed dat dit gebeurd en wordt eindelijk de moord op Marianne Vaatstra opgelost.(zie Wim Dankbaar)

   RECHTSISKROM.WORDPRESS.COM

   Verwijderen
  3. [Nu blijkt een Russische ex-militair zichzelf te hebben verraden als BUK begeleider in Oekraïne]

   Beter meteen een bronvermelding geven:

   http://www.volkskrant.nl/binnenland/nieuwe-aanwijzingen-dat-russische-ex-officier-betrokken-was-bij-mh17-ramp~a4490676/

   ´Een Afghanistanveteraan zegt nu tegen Novaja Gazeta dat hij...´

   Juist, iemand beweert tegen een westerse oppositiekrant dat...

   Vanwege de persvrijheid in Rusland komen westerse media er mee weg zulke partijdige bronnen als autenthiek te presenteren.

   Verwijderen
  4. Een stem herkennen is geen bewijs, maar een vrij zachte aanwijzing. Bovendien is zelfs door een ervaren hobbyist met gratis software een stem digitaal te wijzigen zodat het de gewenste auditieve footprint krijgt.

   Deze techniek wordt deels toegepast op popartiesten, die meestal met vlakke stem zo vals als een kraai zingen.

   De frequentie wordt ´gestemd´, boventonen en ondertonen worden toegevoegd naar wens. De DJ krijgt met name een bas- en bariton- onderregister als klankbord.

   MH 17 is zo lang geleden dat inmiddels AL dit soort aanwijzingen als irrelevant dienen worden beschouwd.

   Verwijderen
  5. "MH 17 is zo lang geleden dat inmiddels AL dit soort aanwijzingen als irrelevant dienen worden beschouwd."

   Yep, maar het zou zomaar tot een WWIII kunnen leiden! Zo "irrelevant" is het! Maar ja, kwik in vaccinaties, chemicali├źn in de atmosfeer en dat @Rootman er van overtuigd is dat hij de veroorzaker is van de klimaatverandering, verandert daar weinig aan. Offert @Rootman zichzelf op om daar verandering in te brengen of op een hoger level, Bill Gates misschien? Of is het misschien @Rootman, die zichzelf op moet offeren voor Bill Gates en dat dit nog niet helemaal bij @Rootman is ingezakt?

   Tja, het zou zomaar kunnen dat Joop de Jong het iets duidelijker ziet als @Rootman, maar daar wil @Rootman op de een of andere manier nog niet aan!

   Verwijderen
  6. Overigens zou het zomaar kunnen dat Bill Gates met zijn filantropische tetanus project in Afrika en India, een stofje in die vaccinaties heeft laten stoppen om de populatie niet te laten exploderen! Ignorance is tenslotte Strenght, nietwaar, @Rootman?

   Verwijderen
  7. Hoe zit jij eigenlijk in elkaar, @Rootman? Wanneer is er bij jou overtuigend bewijs genoeg dat jij wordt besodemieterd?

   http://www.wsj.com/video/opinion-journal-how-government-twists-climate-statistics/80027CBC-2C36-4930-AB0B-9C3344B6E199.html?mod=trending_now_video_3

   Verwijderen
 3. Van Erwin Lensink heb ik vrijwel geen 'dossier' of andersoort kennis, maar dit is wat ik uit die beperkte kennis haal

  - Als Lensink in een 'kliniek' opgesloten zit, zit hij daar niet wegens een strafbaar feit (het ingooien van een ruitje) maar vanwege een psychiatrische aandoening. Daarover heeft een arts een geneeskundige verklaring moeten schrijven voor een rechter, waarna de rechter middels een rechterlijke machtiging heeft besloten dat Erwin Lensink opgenomen moest worden omdat hij

  - Een gevaar is voor zichzelf en/of omgeving, en
  - dat gevaar wordt veroorzaakt door een stoornis van de geestesvermogens, en
  - een opname in een kliniek de enige manier is om het gevaar af te wenden

  https://www.dwangindezorg.nl/psychiatrische-problemen/procedures/gedwongen-opname/rm/wat-is-een-voorlopige-rechterlijke-machtiging

  Wie Lensink vrij wil krijgen dient niet de aandacht te schenken aan het feit dat Lensink een ruitje heeft ingegooid (want dat is wellicht de aanleiding maar niet de reden dat hij vast zit) maar het feit dat Lensink vanwege een rechterlijke machtiging opgenomen is in een kliniek. Vervolgens dient de geneeskundige verklaring van Lensink bevraagd te worden. Naast Lensink zelf, lijkt mij dat in eerste plaats een taak voor zijn directe omgeving en evt advocaat. Mocht dat niets uitrichten, dan is het tijd voor de omgeving/ advocaat om de journalistiek in te lichten. Mocht dat ook niets helpen, dan is een blog als deze of die van Nico van den Ham een volgende mogelijkheid.

  Dit alles overigens onder de aanname dat de geneeskundige verklaring van de arts fout is volgens Lensink en zijn directe omgeving.

  Zijn er berichten uit Lensink's directe omgeving dat hij ten onrechte opgenomen is in een kliniek?

  En verder kan ik hier niks over zeggen, want ik ken zowel Lensink, zijn omgeving, en het 'dossier' zo goed als niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yep, Erwin Lensink zit opgesloten voor het gooien van een waxinelichthouder naar de gouden koets?

  Geachte Burgemeester Thijs van Beem,

  Vandaag zijn er circa 20 A4-tjes afgegeven aan de balie uit onder meer het boek de Demmink Doofpot, aangezien de griffie van de gemeenteraad afwezig was en blijkbaar ook Noortje S. en Frank S. Ik wil dat alle leden van de gemeenteraad een copy krijgen persoonlijk via Frank S. met meer dan voldoende bewijsmateriaal tegen Joris Demmink inzake de moordzaken Manuel Schadwald, Pim Fortuyn en Marianne Vaatstra en allerlei machtmisbruik gepleegd, ook door Beatrix hoogstpersoonlijk in dit grootste schandaal sinds de Tweede Wereldoorlog in Nederland. Ik wil dat de politieke partijen ieder afzonderlijk dit doorsturen naar al hun gelieerde Kamerleden in de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal en ik wil dat mijn vragen beantwoord worden, die volgen in de volgende e-mail!!!

  Het College B&W, de Commissie Oosting en de Rijksrecherche krijgen een copy via Noortje S. De documenten zijn inmiddels al in Berlijn aangekomen! Ook wil en eis ik, dat u direct de Rijksrecherche en de Commissie Oosting inschakelt, die samen met de Commissie Veiligheid en Justitie en het Klokkenluidershuis van Ronald van Raak direct binnen een week contact met mij hoogstpersoonlijk contact gaan opnemen, onder meer in verband met het Rijksrecherche “onderzoek” naar het schietincident in Winterswijk bij het AZC afgelopen donderdag en mijn persoonlijke schandaal sinds 28 april 2008. Verder wacht ik nog op de invulling en het voldoen van al mijn voorwaarden, gesteld aan de Rechtbank Gelderland in het beroepsschrift en voorlopige voorziening, als ook vlak voor de Kroning in 2013 aan de Rechtbank in Zutphen en aan de Duitse autoriteiten inzake mijn vrijwillige uitlevering en overlevering onder de 8 gestelde voorwaarden aan de Duitse en Nederlandse Minister van Justitie. Alvast bedankt en hoogachtend,

  Erwin Lensink

  www.hetvaatstracomplot.nl
  www.demminkdoofpot.nl
  www.jdtv.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geachte advocaten en andere betrokkenen,

   Nederland is door de Koninklijke benoeming door Beatrix in 2002 na de moord op Pim Fortuyn (2de schutter Libanees Abu Fatah) van de al reeds als bekendstaande sadistische pedomoordenaar Joris Demmink, die in ieder geval aanwezig was bij het misbruik en de marteling (van een Tsjechisch jongentje en) van Manuel Schadwald (nog steeds gezocht door de LKA Polizei in Berlijn) in 1994, definitief in handen en de macht van een sadistisch pedofiel netwerk gevallen. Manuel Schadwald is eerst gestikt en vervolgens door zijn hoofd geschoten en daarvan is een filmpje gemaakt door Gerrie Ullrich, die hij onder dwang af heeft gegeven aan de politie. Vervolgens is Gerrie Ullrich vermoord en het lichaam van Manuel Schadwald is verzwaard in het IJsselmeer gedumpt in de omgeving Muiden / Spaarndam in 1994 vanaf de boot Apollo van Leo Van Gasselt (werkzaam bij KPMG). Dit is het topje van de ijsberg aan pedo lijken in de kast van justitie en politie is mij wel duidelijk geworden. Hierdoor, dus door de benoemingen van deze sadistische pedofielen, zijn onder meer de interne VVD-verkiezingen door pedofielen als Joris Demmink en Frits Huffnagel tussen Rita Verdonk en Mark Rutte in het voordeel van Mark Rutte vervalst, terwijl Rita Verdonk eigenlijk gewonnen had. Overigens schijnt Mark Rutte ook een homo te zijn en is dit de crimineelste regering, sinds de Tweede Wereldoorlog, want ook de VVD is onder controle van de pedofielen als Ed Nijpels, Frits Huffnagel en Joris Demmink…

   Verder is het opvallend, dat Pim Fortuyn op 6 mei 2002, daags voor de verkiezingen op weg was van Hilversum naar Friesland om aandacht te schenken aan het feit, dat volgens hem asielzoekers de moord op Marianne Vaatstra hadden gepleegd. Volgens onderzoek van onder meer bekend onderzoeker Dankbaar blijkt dit blijkens het bewijs www.vaatstracomplot.nl te kloppen en hiervoor is voldoende bewijs. Inmiddels is het zo, dat onschuldigen als in ieder geval Jasper S. (Steringa) met valse DNA-verwantschapsonderzoeken worden opgesloten voor een moord of meerdere moorden, die zij niet hebben gepleegd. De kans is heel groot, dat hetzelfde speelt in de zaken rond de Deventer moordzaak, de zaak Els Borst, de zaken Louis Hagemann en Baybasin en wellicht vele andere, waar wij nog geen weet van hebben. Alle advocaten wordt aangeraden met deze info, alle rechters te wraken, verzet in te stellen en justitie, politie en rechterlijke macht in Nederland het vertrouwen op te zeggen en daarvoor onder meer de boeken www.hetvaatstracomplot.nl en www.demminkdoofpot.nl aan te schaffen. Verder laat ik mij door alle advocaten graag adviseren in dit schandaal, waarbij onder meer de valse advocaat Jan Vlug en misdaadverslaggevers als John van den Heuvel en Peter R. De Vries worden ingezet als “klusjesmannen” voor het pedofiele netwerk rond Joris Demmink binnen de top van de IRT- justitie (Pieter-Jan Wabeeke, Henk Wooldrik, Hans Holthuis, Officier van Justitie Klunder, Nicole Zandee, Ton Maan, Annet Bronsvoort, Henk Mous, Herman Bolhaar, Harm de Brouwer, Opstelten etc. etc.) en politie (Pieter-Jaap Aalbergsberg, Korpschef Bouman, Paul van Musscher). Nederland is definitief geen rechtstaat meer. Bij voorbaat dank voor interesse. Hoogachtend,

   Erwin Lensink

   www.erwinlensinkvrij.nl
   www.jdtv.nl
   www.demminkdoofpot.nl
   www.hetvaatstracomplot.nl

   Verwijderen
 5. Ik dacht dat Soros vrijwel exclusief het Clinton kamp steunde, terwijl Trump meer steun had van de Koch gebroeders en de radicale zionisten.

  Dit artikeltje maakt duidelijk dat Soros wel degelijk zijn tentakels in het Trump kamp heeft:

  http://jewishbusinessnews.com/2017/01/31/george-soros-backed-jared-kushner-venture-cadre-250-million/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mening in het artikel uit Israel deel ik uiteraard niet, maar de feiten spreken voor zichzelf (en vertellen een heel ander verhaal).

   Verwijderen
 6. Op het andere 'kanaal' heb ik geloof ik eindelijk het raadsel 'Netjes' weten te ontwarren door het hedendaags journalisme als 'te kwader trouw' te duiden.

  Voor het waard is, en met dank aan Dawg, die me op een idee bracht.

  BeantwoordenVerwijderen