zaterdag 22 april 2017

Rena Netjes verharmlost in NRC Al Quaida filiaal Al Nusra

NRC laat zich weer van haar schunnigste kant zien, maar het verbaast niemand meer. De krant die Pim Fortuyn op opzichtige wijze demoniseerde op 6Allemaal zo voorspelbaar en kansloos. Als Rena Netjes dan nog verder gaat om Al Nusra als rebellenclubje te verharmlosen, is alles weer duidelijk. Ze zal spoedig wel weer mogen aanschuiven op de staatsradio of bij Pauw.

Ga Netjes, ga!

Als het allemaal zou fijn is in Al Nusra gecontroleerd gebeid, dan stellen wij voor dat ze daar eens fijn wat reportages gaat maken. Eva Barlett en Vanessa Beeley doen dat vanuit regeringsgecontroleerd gebied. Laat Rena Netjes, die beweert dat Assad de meeste (burger-)doden op zijn geweten heeft, dan lekker veilig naar Al Nusra afreizen. Kom op Netjes. Als Beeley en Barlett het als vrouwen bij de veel gevarlijkere Assad kan, dan is het toch appeltje eitje om ons de geneugten van Al Nusra te tonen. Toe, kom op dan, doe het! Dan plaatsen we het hier! Je weet het toch zo goed allemaal?! Put your pen & camera where your mouth is! Dat kan NRC toch wel regelen voor je?!

Is Rena Netjes CORRUPT, naief of gewoon Fake Nieuws? Ze is met haar pro NATO en anti-Assad praatjes graag geziene gast in rioolblad NRC en bij kwebbelklup Pauw. Zolang je het verwachte discours bezigt, kun je in het Hollandse snabblcircuit rond komen. Ze plaatst de terreur van Al Qaida filiaal Al Nusra onder "rebellen". Ze schuift moeiteloos Assad de gisgasaanval in deschoenen alsook de meerderheid van de (burger-)doden. Wij stellen dan voor dat ze een reportage gaat maken in het door haar relatief rustig geachte rebellengebied.

En dan nog dit...

Rena Netjes doet net of Rusland een onderzoek naar de aanval blokkeert. Rusland blokkeert enkel voorbereidingen om een oorlog te beginnen. Lees de details bij de Propagandaschau. Rena Netjes? Niet heel netjes!

5 opmerkingen:

 1. Goed dat je het nog even scherp stelt Dawg. Ja, elementen (anders kun je ze moeilijk noemen, of het wordt ordinair) als Netjes doen voor geld heel veel... ook de NATO agenda rondbazuinen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over de NATO agenda gesproken:

   De NRC 'beginselen' vermelden dat

   'Wij zullen de grondslag van het Atlantisch bondgenootschap aanvaarden'

   https://www.nrc.nl/nieuws/2010/12/21/onze-beginselen-a1503462

   Daar moet Rena Netjes zich aan houden en dat doet zij dan ook netjes.

   Anagram van 'Rena Netjes' is overigens 'en snater je'.

   Zo klinkt dat wel. 'Duckspeak' wat volgens de appendix van 1984 vertaald kan worden als: 'to speak rubbish and lies may be ungood, but to speak rubbish and lies for the good of "The Party" may be good.'

   We leven in interessante tijden...

   Verwijderen
 2. Ze plaatst de terreur van Al Qaida filiaal Al Nusra onder "rebellen".

  Opdat wij niet vergeten
  https://pbs.twimg.com/media/C9kZBInXYAEkZ9A.jpg:large

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gisteren ´the March for Science´. Tegen politiseren van de wetenschap. Ik heb zelf niet meegedaan, maar mijn VS dochters daar wèl. Ik vond het een goed initiatief, hwt was on topic en niet-gewelddadig.

  Het had ook wel met Trump te maken, maar wat mij betreft is Trump ook niet goed bezig om verder in NASA etc. te snijden. Hij zou beter wat kunnen doen tegen het infecteren van het onderwijs met toxische evangelische gedachten! Mijn oudste geeft daar science les op een middle school, en ze mag het tijdens sexuele voorlichting (biologieles) niet eens over voorbehoedsmiddelen hebben! Only abstinence....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Le Pen vs Macron! Voorlopig gesteund door Fillon. Ik geef Mme Le Pen weinig kans dit te winnen, maar de Fransen gaan in dat geval hun keuze betreuren!

  BeantwoordenVerwijderen