zaterdag 15 april 2017

""Gifgasaanval" was theater voor het Amerikaanse publiek", Karel van Wolferen

Oud NRC correspondent in Japan, Karel van Wolferen is in gesprek met Laszlo Moracz bij Café Weltschmerz.

Oorlogsmisdaad

Ja dames en heren, datgene waar de Nederlandse politiek en media hand in hand onderworpen achteraan lopen is volgens Karel van Wolferen niets meer en niets minder dan:

"De Amerikaanse aanval op Syrie = een oorlogsmisdaad."

Puur theater

"We weten wel wat er gebeurd is. De (vermeende) gifgasaanval was natuurlijk theater voor het Amerikaanse publiek, maar ook voor de Europese krantenlezer. De beelden die we zien op tv is theater. Die zogenaamde Witte Helmen hebben weer een rol gespeeld. Daar is nu behoorlijk wat kritiek op gekomen, onder andere van Zweedse Doktoren die daar goed naar hebben gekeken."

Kinderen vermoord voor propaganda...

"Het heeft niets te maken met het behandelen van mensen met gifgas. Heel erg veel is PUUR theater. Er is zelfs een verdenking dat kinderen zijn vermoord om te dienen als propagandamateriaal."

Krankzinnige macht

"Alle realistische ideeën zijn weg en NAVO-landen hebben zich verbonden met deze krankzinnige macht."

Mainstream Media, die deugen niet meer

Karel van Wolferen trekt ten aanzien van de Nederlandse mainstream media een harde, pijnlijke, maar niet minder realistische conclusie: "De Nederlandse kranten, die deugen niet meer."

Intimidatie & Blackmail

En aan zo'n land hebben Rutte en Koenders zich onderworpen: "Amerika heeft de diplomatie afgeschaft, ten gunste van intimidatie en blackmail."

Voormalig Hoogleraar van Wolferen ga je bij de Hollandse staatsmedia, Buitenhof, Pauw, nooit, maar dan ook nooit zien. Past niet in hun plaatje en te ingewikkeld voor hen.

En dan nog dit... Zieke Telegraaf voorop in oorloghitserij

De Telegraaf is natuurlijk maar 1 voorbeeld, maar met de rest van de MSM is het niet anders: Deugen niet, zoals de Hoogleraar het nog diplomatiek verwoordde. Kijk naar dit zieke Telegraaf artikel, "Hoe kan Kim gestopt worden", waarin de verschillende scenarios besproken worden om "de dolgedraaide" Koreanen te stoppen. Volgens ons zijn degenen die dolgedraaid zijn de oud-NSB-krant en de Amerikanen.

23 opmerkingen:

 1. De Telegraaf link is hier:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28001900/__Hoe_kan_Kim_worden_gestopt___.html?

  Zit overigens een slot op, dus heb het artikel minus de inleiding niet kunnen lezen. Die inleiding zegt overigens genoeg.

  'PEKING - Welke mogelijkheden zijn er om de doorgedraaide dictator Kim Jong-un te stoppen in zijn voortdurende drang naar vernietiging van al zijn vijanden? Als de leider van Noord-Korea vandaag daadwerkelijk zijn aangekondigde kernproef houdt, zijn er verschillende scenario's voor een aanval.'

  Vrij vertaald

  Goddank bestaat er nog een gek in Noord Korea (of die we als zodanig kunnen afschilderen) wiens land wellicht het stenen tijdperk ingeschoten kan worden. Goed voor de vrede.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Voormalig Hoogleraar van Wolferen ga je bij de Hollandse staatsmedia, Buitenhof, Pauw, nooit, maar dan ook nooit zien. Past niet in hun plaatje en te ingewikkeld voor hen."

  En zolang dat zo is het de taak/plicht van de onafhankelijke media te onthullen en te ontmaskeren. Uiteindelijk holt de druppel de hardste steen uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was weer een puik vraaggesprek met Karel van Wolferen en ja, als je met mensen te maken krijgt zoals neocon pundit Norman Podhoretz en Irvin Kristol dan zit je al midden tussen de complot bedenkers. Opvallend ook dat 9/11 regelmatig terugkeerde in het gesprek als de Mother Of All Conspiracies (MOAC). Toevallig ook dat er vandaag twee artikelen bij Stan van Houcke staan.

   The culmination of 4 years of research. You have the proof now. It's undeniable. You can shove this down the throat of every jerk who put you down because they thought they were so much smarter for believing their lying government and media. The house of cards will now fall down. Understand that when the truth flourishes across this world we will most certainly backed the evil bastards into a corner. THE GENOCIDE WORLD WIDE MUST STOP HERE. The lie has gone too long too far. I haven't done this alone. There are so many people dedicated to getting the word out, desperate to find a way to wake up the sheep. THIS IS FOR REAL FOLKS. YOU HAVE TO SPREAD IT. RAM IT DOWN THEIR THROATS. Without people that actually do give a fuck - we will all most certainly be wiped out as per the plans of the powers that should not be. I GAVE IT MY ALL... SO MANY DID TOO. BREAK FREE! FREE YOUR MIND! THEN ACT AS ONE!!!!!! - James Easton - April 13th 2017, Ontario, Canada

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/search?updated-max=2017-04-15T09:47:00%2B02:00

   Lone Gunmen Producer Questions Government on 9/11
   Wonders why TV writers could accurately predict the attack while the government couldn't

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/search?updated-max=2017-04-15T09:47:00%2B02:00

   De pilot aflevering van de Lone Gunmen is natuurlijk verwijdert van YouTube.

   Verwijderen
  2. https://www.youtube.com/watch?v=gArC8qePUgs

   Verwijderen
  3. Hoewel ik het zeker wat betreft GMO niet met alles eens ben met Joop heeft hij zeker een punt:

   Als DNA ´schoon´ gemanipuleerd wordt (dus slechts het gewenste gen op de juiste plaats, en niet ingebed in een enorm stuk ´nonsense´ DNA op een minder dan ideale positie (de huidige stand der techniek); zelfs dan kunnen er zeer onverwachte effecten optreden: DNA heeft naast een afleesfunctie ook een structuurfunctie: een chromosoom is slechts zeer beperkt afleesbaar: als het DNA in een hersencel bv. leverenzymen gaat maken; door een structuurveranderingen, dan gaat die cel dood of wordt het een kankercel.

   Aangezien het gemiddeld 10 jaar duurt om van één kankercel tot een constateerbare tumor te gaan missen de officiële onderzoeken oorzaak en gevolg.

   Dit alles neemt niet weg dat ik zeker niet tegen moleculaire biologie ben!

   Ondanks de side effects zou het geweldig zijn om zout- droogte- en overstromingsbestendige gewassen te kunnen kweken!

   Het eten mag misschien een ietwat verhoogd risico meebrengen: zonder eten ga je dood!

   Ook het vermijden van erfelijke afwijkingen is alleen maar een plus! Het terugbrengen van Tasmaanse tijgers, mammoeten, en wie weet zelfs dinosauriërs, wat mij betreft: Go for it!

   En zeker het kweken van steriele mannetjes voor nare muggensoorten.

   Volgend jaar ga ik enkele gesmokkelde Monsanto soorten kweken, om ze te bekijken en omdat het niet mag.

   En het is een leuk brandoffer voor mijn Vodou hobby!

   Verwijderen
 3. linktip via moon of Alabama:

  For those wondering what book the page is from, it's Napalm: An American Biography by Robert Neer, Belknap, 2013. Using google, enter this exactly into the search box: macarthur "biblical devastation resulted" hit search and the top result will take you to the page. (The actual url is about 4 lines, so I refrained from posting.) I do suggest reading the next several paragraphs, but they are not for the squeamish as what's described is 100% revolting. If after reading the text you cannot fathom why the North Koreans detest Americans more than anything else, then you'll make a perfect Neocon and ought to join Cheney and Co.

  Thanks b for posting that extract provided by Jeffery Kaye!

  Posted by: karlof1 | Apr 14, 2017 2:08:37 PM |

  http://www.moonofalabama.org/2017/04/the-reason-behind-north-koreas-nuclear-program-and-its-offer-to-end-it.html#more

  Na de frase 'biblical devastion resulted' lees je hoe hoe een harde jongen als generaal Douglas Mac Arthur in een getuigenis voor het Congress beschrijft hoe hij moest kotsen vanwege de schaal van de verwoesting, moord en doodslag die was aangericht onder de burgers in Korea.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'De Zwaarste Niet-Nucleaire Bom'

  We weer blij met de MOAB, de Mother Of All Bombs. Maar niet alleen de naam klopt niet...

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/04/de-zwaarste-niet-nucleaire-bom.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het door de VS (en dus het aan haar ondeworpen Nederland) gesteunde terroristen colectief, vaak in marketingtermen (daar zijn Amerikanen meesters in) gematigde rebellen genoemd, slaan weer toe. Je schaamt je Nederlander te zijn.

  https://www.rt.com/news/384855-blast-hits-bus-convoy-syria/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Harold Dornbosch:
  https://twitter.com/HaraldDoornbos/status/853244401774206977

  Koenders en Rutte, ga vooral door de Amerikanen onderdanig te volgen, proberen Assad te verdrijven. Succes... Schande Nederlander te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onze Jan Verheul (Ja, ONZE!) weer met een voortreffelijk artikel:

  http://xevolutie.blogspot.com.es/2017/04/608-khan-sheikhoun-en-ghouta-tonen-ons.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En zo gaan we het paasweekend in... een vredig verlopen manifestatie in Pyongyang, en zowel de Russen als de Amerikanen druk met Pasen.

  De analyses verschillen van zeer pessimistisch (PCR, de Saker) to nogal optimistisch (Dilbert)

  Dilbert denkt dat we nog steeds in de campagne zitten, en volgens die andere 2 zijn we allang dood.

  Maw: tijd voor onafhankelijke gedachtenlijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Wat als er een makkelijk beïnvloedbare tiener zelfmoord heeft gepleegd door 1 van jullie "helden" te geloven??]

   Makkelijk beïnvloedbare tieners, of degenen die het niet in zich hebben om dit niveau te kunnen ontstijgen hebben hier niets te zoeken! Stupidity kills!

   Verwijderen
  2. @ Rootman

   Het zijn juist de MSM die de publieke opinie voortdurend met doemscenario's aan het bewerken zijn om, waar dan ook ter wereld, gewapende interventie te legitimeren. Khan Seikhoun, Noord Korea, of de NAVO oefeningen aan de Russische grens; allemaal variaties op hetzelfde thema.

   'Makkelijk beïnvloedbare tieners'zouden de onafhankelijke media misschien beter maar wel kunnen raadplagen. Lezen ze tenminste nog een weerwoord tegen al die oorlogszuchtige narratieven.

   Verwijderen
  3. Ik was opzoek naar 'the forgotten war', waarover Billy Joel zong:

   I was born in '49
   A cold war kid in the McCarthy times
   Stop 'em at the 38th parallel
   Blast those yellow reds to hell

   Mooi liedje (Leningrad), maar uitgezonderd die 38th parallel (ooit van afstand gezien op een verder zorgeloze vakantie in Zuid Korea) weet ik eigenlijk niets over de Korea oorlog.

   Er schijnt een goed boek over deze oorlog te zijn verschenen geheten: the Korean war van Bruce Cumings, boek dat ik niet gelezen heb, maar welke aangeraden wordt door John Pilger te

   http://johnpilger.com/articles/good-and-bad-war-and-the-struggle-of-memory-against-forgetting

   John Pilger zegt daar verder over deze oorlog dat:

   Like most Koreans, the farmers and fishing families protested the senseless division of their nation between north and south in 1945 - a line drawn along the 38th Parallel by an American official, Dean Rusk, who had "consulted a map around midnight on the day after we obliterated Nagasaki with an atomic bomb," wrote Cumings. The myth of a "good" Korea (the south) and a "bad" Korea (the north) was invented.

   In fact, Korea, north and south, has a remarkable people's history of resistance to feudalism and foreign occupation, notably Japan's in the 20th century. When the Americans defeated Japan in 1945, they occupied Korea and often branded those who had resisted the Japanese as "commies". On Jeju island, as many as 60,000 people were massacred by militias supported, directed and, in some cases, commanded by American officers.

   This and other unreported atrocities were a "forgotten" prelude to the Korean War (1950-53) in which more people were killed than Japanese died during all of world war two. Cumings' gives an astonishing tally of the degree of destruction of the cities of the north is astonishing: Pyongyang 75 per cent, Sariwon 95 per cent, Sinanju 100 per cent. Great dams in the north were bombed in order to unleash internal tsunamis. "Anti-personnel" weapons, such as Napalm, were tested on civilians. Cumings' superb investigation helps us understand why today's North Korea seems so strange: an anachronism sustained by an enduring mentality of siege.

   Ik verwacht dat Pilger's documentaire: the coming war on China meer over deze oorlog zal toelichten (Jeju island ligt op 500 km afstand van Shanghai), maar deze docu is nog niet op internet te vinden.

   Wel heb ik de volgende 1.20 uur durende documentaire over Jeju island en de Korea oorlog door Regis Tremblay gevonden: the ghosts of Jeju. Deze docu wordt door Pilger aangeraden.

   https://m.youtube.com/watch?v=jkFDClfVPts

   Totnogtoe alleen kleine stukjes van de docu gezien, welke niet wijzen op een 'feel good' docu. Maar naar alle waarschijnlijkheid wel informatief.

   Hoewel WWIII vandaag niet is begonnen en we dus niet dood zijn (en PCR en the Saker te pessimistisch zijn), voel ik toch ook niet veel voor het optimisme van Dilbert.

   Verwijderen
 9. Het is weliswaar geen onmiddellijke dreiging, maar de beelden van de rellen in Berkeley tonen zeer gevaarlijke tendenzen.

  De Soros -georganiseerde Tax March toont het gebruikelijke beeld van de SJW´s, maar de Antifa milities, die volgens de beelden goed getrained en in gevechtstenue waren namen het over (aangekondigd met posters: ´punch a fascist´). Bij de Trump aanhangers liepen veel ultrarechtse hillbillies en de ´oathkeepers´ mee.

  In Berkeley is dus het 2e stadium van de maidan aangebroken.

  De neocons mogen tijdelijk blij zijn, Soros is dus juist in een hogere versnelling gegaan. Zijn gelederen worden ook nog eens versterkt door Trump stemmers met een anti-oorlogsagenda. Het hele linkse en midden kamp, wat veel groter is dan de Soros kern, kan Trump´s bloed wel drinken momenteel, ondergetekende niet uitgezonderd.

  Het is maar zeer de vraag of dit alles voeten krijgt, maar ook binnen de VS pakken donkere wolken zich samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Na de wet tegen de CEU, de Soros universiteit, wordt er ook vol ingezet op een gekleurde revolutie in Hongarije: de anti orban campagne wordt nu door Ignatieff, de rector, en Soros agent geleid:

  https://www.theguardian.com/world/2017/apr/15/hungary-protests-soros-university-closure-threat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 70.000 demonstranten is een gevaarlijk aantal! Korybko heeft 50.000 als een kritisch aantal beschreven als katalysator voor een gekleurde revolutie.

   Overigens heeft Timmermans die universiteit beschreven als: ´de parel in de kroon´.

   In de Guardian staan vandaag nòg 2 artikelen die Soros verdedigen.

   Verwijderen
  2. Verdeel en heers politiek die ik vanuit de elite's oogpunt begrijp: liever dat de bevolking tegen zichzelf gaat vechten dan dat zij gaat inzien dat het probleem niet de ‘president’ is, of ‘Soros’, ‘de NAVO’, ‘de Russen’, of ‘ISIS’, ‘God’, ‘Allah’, ‘Jahweh’, of de ‘Paashaas’, maar het systeem die de elite de bevolking nu al tientallen jaren opdringt.

   Het systeem is ronduit oneerlijk die de rijken steeds rijker maakt en de armen steeds armer, waarbij de groep rijken ook nog eens met het jaar kleiner wordt. Vorig jaar bezitte 22 mensen evenveel als de armste helft van de mensheid. Dit jaar jaar zijn dat er nog 8.

   Over ongelijkheid 'inequality' is veel goede informatie te vinden waarvoor je (mijns inziens) geen econoom hoeft dat werkt. En waarbij de oplossing simpel is: 1) belastingen voor de rijkste 1% naar 70% brengen. 2) Belastingontduiking net zo strafbaar maken als deze was voor Al Capone in zijn tijd. 3) Alle persoonlijke en overheidschulden kwijtschelden beginnende met die van de armste landen. 4) alle spaartegoeden terugbrengen tot een maximum wat hetentendaags maximaal gespaard kan worden door de gegoede middenklasse.

   Meer info

   https://m.youtube.com/watch?v=uWSxzjyMNpU

   http://inequality.stanford.edu/publications/20-facts-about-us-inequality-everyone-should-know

   http://www.nakedcapitalism.com/2017/03/michael-hudson-democracy-collaborative.html

   Verwijderen
  3. Daarnaast, in deze tijd van robotisering: herverdeling van arbeid.

   en 105 % belasting op bonussen.

   Verwijderen
 11. @ Willem

  "3) Alle persoonlijke en overheidschulden kwijtschelden beginnende met die van de armste landen."

  Klinkt misschien sympathiek, maar is het dat ook? De schuld van de een is het bezit van de ander. In Nederland is die ander bijvoorbeeld de deelnemer aan een pensioenregeling. Gedurende het werkende leven 20% van het brutoloon afdragen voor een pensioen van, gemiddeld, zo'n 500 euro per maand en ppef......weg is het.

  DE olifant in de kamer is wat mij betreft ons monetaire stelsel. In ons huidige systeem is de geldschepping vrijwel volledig geprivatiseerd. Meer dan 95% van het geld dat we dagelijks gebruiken ontstaat op het moment dat banken een giraal krediet scheppen (en verdwijnt ook weer als dat krediet wordt afgelost). Geldschepping en kredietverlening zijn langs deze weg met elkaar verknoopt. Ik bepleit een systeem van public money/full reserve banking i.t.t. het huidige stelsel van fractioneel bankieren. In zo'n stel worden geldschepping en kreduetverlening ontrafeld. De staat brengt het geld in omloop, de banken gaan over de kredietverlening. Topic is te groot om in een tegeltje als dit uit een te zetten. Een organisatie als 'Positive Money' bespreekt het onderwerp in een uitstekende video '97% Owned" genaamd.

  http://positivemoney.org/videos/97-owned-monetary-reform-documentary/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fascinerend om te ervare hoe zeer iemand als George Carlin al jaren gelden de spijker op de kop sloeg (clip 3 min.):

   https://www.youtube.com/watch?v=H-PSCqhkWhg

   Verwijderen
  2. Dank voor de link Dawg. Ga de docu bekijken. Als niet-economisch geschoold heb ik een hoop te lezen en te kijken om te begrijpen hoe de financiële wereld werkt. Hoe meer ik me daarin verdiep, hoe meer ik ervan overtuigd raak dat daar de crux zit in hoe de wereld in elkaar zit of hoe zij door 'ons' is gemaakt.

   Verwijderen
  3. @ Willem Willem

   '97% Owned" is bij uitstek een goede docu om 'in te stappen'.

   Verwijderen