woensdag 19 april 2017

Bert Koenders dient te vertrekken. Per Direct.

Paljas Bert Koenders van de inmiddels geheel irrelevante PvdA, dient per direct Den Haag te verlaten.

Beschuldigen zonder bewijs: Core Business Bert Koenders

Na al het overtuigende bewijs dat de vermeende gifgasaanval een hoax eerste klas was, gaat Bert nu in overdrive door te zeggen dat zelfs de AIVD zegt dat Assad er achter zat. Ja, als zelfs "onze" AIVD het zegt.... Maar Han ten Broeke van de VVD, die ons op Twitter blokt, wilde van Koenders dan wel weten via welke bronnen de AIVD tot zo'n stoere conclusie kwam? Eigen speurwerk? Ingefluisterd door een bevriende inlichtingendienst (lees CIA)? Nee, daar kon Bertje Koenders niets over zeggen. Da's geheim... Iemand beschuldigen van het ergste, zonder bewijs, waar kennen we dat van?

Door Koenders gefinancierd beest draagt kind weg. Er is in Nederland niemand meer die Bert Koenders nog vertrouwt. Word hij gechanteerd? Is hij corrupt? Wat het is, is het: Gekonkel, geld geven aan terreurgroepen, de kindermoordende Witte Helmen van geld voorzien. Bert Koenders doet het allemaal. Waar blijft de Kamer, en met name FvD en PvdD met hun motie tegen deze deze charlatan?

Ingezonden toevoeging van één van onze meedewerkers, meneer Koenders, leest u even mee?

Moon over Alabama komt met een zeer belangrijk artikel over de recente gifgas aanval.

Let wel de vermeende gifgas aanval in 2013 door Syrië die onze pers (mededaders) is nooit bewezen dat Assad daar achter zat, ik verwijs naar uitspraken van Delponte van de VN maar ook naar dit buitengewoon goed gedocumenteerde artikel.

Dan deze diep trieste zaak, ook weer een zeer goed onderbouwd verhaal!!!

Twee weken geleden barstten de media in tranen uit om een vermeende gasaanval van Assad in Idlib waarbij 78 mensen omkwamen. Zonder enig bewijs dat Assad daar achter zat, maar dat zeiden ze er niet bij.

Vandaag noemt CNN het opblazen van bussen met 128 burgers (pro-Assad-burgers) een "oprispinkje" (a hiccup).

Gaat Donald Trump nu 59 kruisraketten op zijn eigen Al-Nusra-strijders afvuren? Komt Koenders nu in beeld om zijn schande uit te spreken? Komt de veiligheidsraad bijeen om te roepen "de rebellen moeten weg"?

En dan nog dit...

Als je denkt dat het gooien van de grootste niet-nucleaire bom op een land in Verweggistan zou leiden tot enige terughoudendheid of bescheidenheid bij de afwerper, maak dan kennis met de Amerikanen. Lekker patriotisch muziekje erbij, mijmeren over rood, wit en blauw, iemand uitnodigen die het gebombardeerd zien worden van "bad guys" (wie bepaald dat eigenlijk? en bewijs?) helemaal toppie vindt, etcetera. Als we aan dit niveau gaan wennen, en achter zo'n land aan blijven lopen, dan gaat het met ons zelf ook niet goed... Met dank aan Harald Doornbosch voor de tweet.

34 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfs Swedish doctors for human rights doen het!

   http://theindicter.com/white-helmets-movie-updated-evidence-from-swedish-doctors-confirm-fake-lifesaving-and-malpractices-on-children/

   Verwijderen
 2. Slijmer Kwijlman is inderdaad een voorbeeld van wat er allemaal mis is in de NL politiek. Laat hem maar demissionair zitten! Hij kan weinig kwaad en is een uitstekende focus en doelwit voor gerichte oppositie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is schrikken .
  Debatteren op niveau over Syrië is terug in de Tweede Kamer.
  Baudet zeer eloquent,zie m.n. het eerste filmpje.
  Hadden we er hier maar 150 van.
  De debiele reacties in de trant van ''Are you for us or against us''maar even wegdenken mocht de bloeddruk medicatie niet binnen handbereik staan..
  Goed dat Baudet onderzoeksjournalisten Parry en Seymour Hersh ook aanhaalde nav eerdere gasaanval.
  http://politiek.tpo.nl/2017/04/19/thierry-baudet-syrie-gifgasdebat-bonusquote-samenvatting/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even conservative columnist Ann Coulter is questioning Assad’s culpability and the ensuing US military response:

   "Assad is one of the least bad leaders in the entire Middle East. He’s not a murderous thug like Saddam, has no rape rooms, isn’t into jihad, protects Christians, and is fighting ISIS. He provided us with intelligence on al-Qaida after 9/11. He does not have crazy Islamic police slapping women around or throwing gays off buildings. (That would be our beloved ally, Saudi Arabia.)

   "Now we hear [Trump] saw the sad picture, which, let’s be honest, is probably faked. It makes no sense that Assad would do this … this is the rise of the military industrial complex, the neocons, permanent war."
   http://www.informationclearinghouse.info/46885.htm

   Verwijderen
  2. A Critique of ‘False and Misleading’ White House Claims About Syria’s Use of Lethal Gas

   By Theodore A. Postol

   Theodore A. Postol is professor emeritus of science, technology and national security policy at the Massachusetts Institute of Technology and a specialist in weapons issue.
   http://www.informationclearinghouse.info/46877.htm

   Verwijderen
 4. @Paul
  Interessant om Baudet in de Kamer te zien; hij steunt de aanval van de Amerikanen niet, dat doet zelfs Koenders niet, die heeft er enkel "begrip voor", maar verder zegt ie paar aardige dingen, maar het is wel erg timide! Waarom veroordeelt Thierry de O O R L O G S M I S D A A D van de gruwelamerikanen niet??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iemand meer beelden van Thierry in actie? Zag dat hij ook iets over Rusland wilde zeggen.

   Verwijderen
  2. Denk dat hij zich inhoudt,en terecht.Hij kan natuurlijk gaan ranten,maar je zag nu al de reacties op infantiel niveau in de Kamer.Wil hij mensen winnen voor zijn visie ,dan kun je beter met Robert Parry en Hersh aankomen ,dan met een gestrekt been het debat ingaan zoals Wilders.Dan wordt hij meteen op zijn Joopiaans kaltgestelt als neonazi.Je ziet al hoe ze op zijn vrouwenopmerking van onlangs reageerden in de media.
   Hij doet het slim ,zeggen dat ie strafrechtadvocaat genoeg is om te twijfelen aan de officiële lezing .
   Hij giet het in iets officieels ,''strafrecht'' of noemt onderzoeksjournalisten van onbesproken kwaliteit.Daarbij schoffeert hij niemand ,blijft correct ,praat keurig ,kamervoorzitter vindt het prachtig,Wilders heeft een probleem op rechts gekregen zullen we maar zeggen .En Rutte moet ook niet gek gaan doen ,want hij lijkt mij een prima alternatief voor de VVD-stemmer.

   Verwijderen
  3. Hij doet zeker heel veel goed. En "tmide" beginnen, of "zich inhouden" kan in dit stadium zeker goede opwarmstrategie zijn.

   Verwijderen
  4. Dawg,illegaal is dat hele Amerikaanse beleid daar toch al jaren ,dat bombarderen is voortzetting van beleid. Geen enkel VN mandaat.Dat accepteren ''we'' in het Westen al jaren.

   Verwijderen
  5. Blikop NOSjournaal20 april 2017 om 00:35

   Dus?

   Wat ik ermee wilde zeggen is dat kersverse Thierry nu bij zijn eerste optredens niet hoeft te worden afgerekend op het niet duiden van Amerikaanse oorlogsmisdaden die sowieso al een continuüm zijn.
   http://www.justforeignpolicy.org/iraq

   Trouwens die prima doc op 2 gezien vanavond ?
   Shadow World
   https://www.vpro.nl/cinema/films/film~12317169~shadow-world~.html
   Geeft wel weer waarom de oorlogsmachinerie nooit tot een eind komt

   Verwijderen
  6. http://www.volkskrant.nl/recensies/alsmaar-herhalende-geschiedenis-zonder-uitweg-in-shadow-world~a4416524/

   Verwijderen
  7. Als Baudet zich echt had afgezet tegen de VS c.s. was hij meteen afgeserveerd als een complotpamflettist.De grijze muizen in de Kamer kwamen door zijn eloquente gedrag juist nu belachelijk over ,omdat hij zich nu zeer welbespraakt afzette tegen het beleid.
   Je ziet iets dergelijks qua ''niet werkend'' ook vaak bij de SP ,ze roepen pamflettistisch van alles over de uitwerking van het kabinetsbeleid,maar het komt niet over omdat ze verbaal doorschieten.Pas achteraf blijkt dan dat ze volledig gelijk hadden,maar dat is iedereen dan alweer vergeten.

   Verwijderen
 5. Nu pas de tijd gehad het debat in zijn geheel te bekijken. Ik ben zeer onder de indruk. Prima dat hij in de kamer is gekomen. Zo9 kan hij ook de PVV gaan vervangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vandaag een berichtje over een zgn denktank die volgens anonieme bronnen die een geheim rapport gelezen zouden, op direkte orders van Putin de VS verkiezingen gehacked zouden hebben om de reputatie van Hillary te beschadigen.

  Er wordt niet eens meer de moeite genomen het fakenessgehalte van het nieuws te verhullen!

  https://www.theguardian.com/world/2017/apr/19/russian-thinktank-putin-interference-us-election

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tekst onder foto artikel waarop zo te zien vader met zwaar gewond kind medische hulp zoekt:
  ''Door Koenders gefinancierd beest draagt kind weg. ''

  Verklaring voor deze tekst?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [''Door Koenders gefinancierd beest draagt kind weg. ''

   Verklaring voor deze tekst?]

   Wie het nieuws wat actiever volgt weet dat de witte helmen een propaganda organisatie is van al nusra, met dezelfde individuen, met als nevendoel heel veel geld in te zamelen om zich nog verder te bewapenen. Die bebaarde ´hulpverlener´ is dus een terroristische jihadist.

   http://media.tpo.nl/2016/12/12/independent-journalist-eva-bartlett-why-the-establishment-media-is-lying-about-syria/

   https://thewallwillfall.org/

   Verwijderen
  2. Of je het woord beest moet gebruiken in deze ,is twijfelachtig ,je weet niet wie de man is .Zo te zien is ie niet zojuist nog aanwezig geweest op een bijeenkomst van EO Metterdaad.Lijkt een fundi.
   Maar ik kan nergens waarnemen dat hij van de valse White Helmets is .Kan ook gewoon vader zijn die met zijn gewonde kind loopt,nergens blijkt dat hij aan geweld deelneemt of een terrorist is.
   Dan is het denk weinig journalistiek om hem een ''beest '' te noemen.

   Verwijderen
  3. Ik vind het ook niet leuk naar de dieren. Maar het is waar; ook een salafist kan liefde voor zijn kinderen hebben. Wat dan weer niet klopt is dat het kind nauwelijks gekleed is: er zijn vele voorbeelden in KSA dat men om religieuze redenen liever vrouwen laat verbranden dan ongesluierd op straat te brengen.

   Verwijderen
 8. [EN jullie verdedigen een tiran die zijn eigen volk met Sarin bombardeert.]

  Dat moet men dan eerst maar eens bewijz´n!!! Voorlopig is dat fake news.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook zo jammer dat de White Helmets geen atropine aan de bevolking heeft uitgedeeld.

   Verwijderen
 9. Venezuela heeft het ook bijzonder zwaar. De NGO´s van Soros hebben grote chaos in het land gebracht. Hopelijk accepteert Maduro het advies van experts zoals Korybko en Starikov om zo de couppogingen krachtig de kop in te drukken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De 5e colonne uitschakelen, inderdaad. Dood hoeft niet, maar op zijn minst de bak in. Desnoods met TVtje.

   Verwijderen
 10. Over 2 jaar zijn er verkiezingen. Dus Capriles moet zich gewoon een democraat tonen en even geduld koesteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. http://www.fort-russ.com/2017/04/breaking-large-scale-ukraine-attack-on.html

  Eerlijk gezegd vind ik dit wat moeilijk om te geloven; er is wel erg vaak een vals alarm geweest.

  Maar we volgen het wèl met aandacht de komende dagen; het Pentagon heeft immers nu nagenoeg de vrije hand (geen toestemming van de president meer nodig). Wie weet heeft generaal Matthis wel het OK gegeven.

  Het gaat tot niets leiden, want de FSB is goed geïnformeerd. Maar wil de VS echt, al dan niet via proxies, op meer dan 4 fronten een oorlog beginnen? Aangezien de enige VS overwinning sinds WO2 in Grenada en Panama is geweest zie ik het niet rooskleurig voor hen in. Wie weet valt daarna in de VS de bodem onder het draagvlak uit...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Wie weet valt daarna in de VS de bodem onder het draagvlak uit."

   Lijkt onwaarschijnlijk, de populariteit van Trump is na de Tomohawk aanval gestegen naar 50%.

   Verwijderen
  2. Tja, dan krijg je de neiging om stil te gaan leven...

   Toch zou het zomaar kunnen dat Tulsi Gabbard de volgende president wordt; kijken of zij wèl haar vredige lijn kan vasthouden.

   Verwijderen
 12. Having exclaimed that WikiLeaks is "a non-state hostile intelligence service often abetted by state actors like Russia," laying the blame for every embarrassing leak at Moscow's footsteps, the FBI and CIA have admitted that they are searching for an "insider" (not a Russian) who exposed thousands of top-secret documents that described CIA tools used to penetrate smartphones, smart televisions and computer systems.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-04-20/fbi-admits-it-was-not-russians-launches-manhunt-insider-who-leaked-cia-docs-wikileak

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie op MoA verklaart trumps wispelteurig gedrag
  Think of Trump's strategy as 'asymmetric leadership'. In 'asymmetric warfare' the opposition is kept off-balance by using a potent mix of pointed, random attacks of wildly varying intensity with a seemingly non-coherent strategy behind it that would otherwise enable the opposition to either control the outcome or anticipate future attacks.

  Trump is using the same calculated strategy that he used in settling business disputes, in the primaries and in the election. All those situations were characterized by antagonism. The asymmetrical actions raise the risk level to such a degree, business competitors settle or withdraw and take a loss. Political adversaries refuse the risk of such negative divisive stances and back off or try to fight fire with fire - and as novices, succeed only in burning themselves. Asymmetrical leadership works best where there is conflict, which is why the process of picking his staff went so badly. This does not bode well for the future if you believe in peace, but it promises to be profitable for those who sell fear.

  Normally this strategy is used by the under-dog/weaker party in the conflict. This could tell us a lot about how Trump sees himself and his position in the Washington/media circus......
  Strip the asymmetrical force of its' media, its' momentum, and give people time to reflect and realize the true cost of those gains, and that style of leadership quickly comes under attack, becomes defensive, self-centred and willing to demonize even its' core supporters to hold onto power.

  Asymmetrical leadership - that is Trump's style.

  You heard it here first.


  Posted by: les7 | Apr 19, 2017 4:25:12 AM | 4
  http://www.moonofalabama.org/2017/04/the-nerve-agent-attack-that-did-not-occur-khan-sheikhun-summary-report-by-prof-postol.html#comments

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de site van de Saker staat ook weer een diepgaande analyse over Trump en de deep state te lezen van Ghassan Kadi. Weer een wat ander perspectief van deze uitstekende analist!

   Verwijderen
 14. Baudet verbaast Kamer met steun aan DENK-motie

  Gefronste wenkbrauwen in de Tweede Kamer na een motie van DENK-Kamerlid Tunahan Kuzu om de banden met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan aan te halen. De motie kon alleen rekenen op steun van Forum voor Democratie (FvD).

  Met de motie wil DENK de ‘diplomatieke banden met Turkije zo vlug mogelijk weer herstellen’. De betrekkingen liepen schade op toen de Turkse regering bewindslieden campagne wilde laten voeren in Nederland, tegen de wens van de Nederlandse regering in.
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/04/denk-wil-banden-met-erdogan-aanhalen-en-alleen-baudet-is-voor-495243/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mannen zonder beschermde kleding die slachtoffers van gifgas sarin behandelen.
  dat zegt genoeg over hr. Koenders, simpel aanraken is al dodelijk.

  BeantwoordenVerwijderen