donderdag 1 december 2016

"Vertrek uit VS-gedomineerde NATO", Wagenknegt

Wagenknegt geeft weer een dijk van een speech af, maar vooral vanaf minuut 25, waar het om Syrië en "defensie-"uitgaven gaat, slaat ze natuurlijk de spijker op zijn kop. En wat ze voor Duitsland zegt, geldt natuurlijk net zo goed voor Nederland. Wat doen we in die ver weg landen? Waarom moeten we meer en meer geld uitgeven aan wapens? Stap uit de NAVO. De VS-gedomineerde NAVO.

Verkiezingsthema NATO + wapens

Wat ons betreft is dit het belangrijkste verkiezingsthema: Geo-politiek, de NAVO, wapen-uitgaven. En daarna de staats-media. Deze thema's zullen door de staatsmedia juist weggemoffeld worden, omdat het mogeljk de meest gecorrumpeerde onderdelen van de politiek zijn. Het wordt interessant om te zien welke partij het lukt deze thema's juist wel op de kaart gezet te krijgen. En liefst met een beetje van de bevlogenheid van Wagenknegt. Wat een wijf!

14 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "En wwarom voert Putin dan een proxy oorlog in de Donbas?"

   Jij zegt dat Rusland een proxy oorlog voert in de Donbas, daar durft zelfs de fake meanstream media zich niet aan te wagen!

   Verwijderen
  2. "Huh???
   Rusland heeft sancties ingevoerd op voedsel, niet EU"

   Tja, als Rusland moet je iets als er sancties op je land worden gelegd! Dan leg je sancties op op de invoer van voedsel uit Nederland en gaat het zelf verbouwen! Daaaggg...Nederlandse export!

   Het 'economisch wonder' @Laag Gekwalificeerd Karakter aan het woord!

   Verwijderen
  3. "Maar waarom bemoeit Rusland zich er dan militair mee?"

   Om het zelfbeschikkingsrecht van mensen te beschermen!

   "Om even een voorbeeld te geven;
   Noord Ierland wilt zich afscheiden en Ierland gaat militairen, tanks en buks naar N Ierland sturen"

   Verkeerd voorbeeld!

   Verwijderen
 2. Dat wordt moeilijk, onze defensie industrie is weg Hembrug bestaat niet meer, kruithoorn is verleden tijd ! fokker / Stork is gewoon een kleine onderaannemer, RDM voor onderzeeboten !? Ja Damen , maar die laat zijn schepen in Roemenië bouwen Tales (ex signaal) voor de Radars ja dat is waarschijnlijk het laatste wat nog een beetje zode aan de dijk zet!
  De sabotage van onze krijgsmacht , leo's die voor een spotprijs aan de Finnen zijn verkocht, nationale reserve die niet wordt uitgebreid (isis kan gewoon in den haag paraderen).
  Vraag mij altijd af wie daar werkelijk achter zit , Gladio ? of wil het oude volk wraak op ons nemen , dit door ons weerloos aan de islamitische barbaren over te laten ?, nog een paar "vluchtelingen en een container met AK's feestje gegarandeerd zou ik zeggen !
  vragen ?
  vragen ?
  vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Gelukkig gaat er ook een hoop goed!

   Maar als je antwoord op je vraag wilt hebben; "Wat gaat er dan goed?", dan vraag ik je bij voorbaat een dagje geduld te hebben want ik moet er eerst een nachtje over slapen.

   Overigens, buiten het feit dat onze generatie zich moet schamen voor ons slavernijverleden (Zwarte Piet), zal het ook wel de bedoeling zijn dat wij ons nu moeten gaan schamen voor ons Kruistochtverleden (Kerstmis).

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @Matt,

   Tja, ik heb al verschillende machthebbers in Den Haag aangeschreven met die vraag maar er is niemand die antwoord. Of zij zijn arrogant of gedragen zich waar zij Poetin, Assad, Gadaffi, Hoessein van beschuldigen.

   "Overigens, wat onze voorouders geflikt hebben kun je ons niets steeds blijven aanrekenen. We zijn wat we NU zijn."

   Ja, dat is ook zo verwarrend. Zitten zij tegen ons te lullen dat wij naar de toekomst moeten kijken.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. "Ten eerste is er trias Politica in NL"

   Tja, als je je ogen in je broekzak hebt, dan hebben wij hier in Nederland een Trias Politica!

   De rest hoef ik niet te beantwoorden!

   Verwijderen
  7. "Toon maar aan van niet"

   Heb ik al gedaan!

   Verwijderen
 3. een Europees legertje op het moment dat de unie destabiliseert houdt altijd het risico in dat het tegen opstanden in lidstaten gebruikt wordt. Afgezien van een kustwacht in de middellandse zee en wat symbolisch vlagwapperen is het eigenlijk nergens anders geschikt voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat komen wij in Nederland veel te kort aan bevlogen politici. Als je deze video hebt bekeken. Dat kwam uit het hart.

  BeantwoordenVerwijderen