donderdag 15 december 2016

Sfeerimpressie Aleppo demonstratie Amsterdam

14 December, 20.00 op de Dam. Demonstratie om verbondenheid te tonen met de mensen van Aleppo. Of iets in die trant. Blik besloot een kijkje te gaan nemen.

Vurig en gepassioneerd werd er gescandeerd.Los van de grote kring waren er ook kleinere kringetjes. Geen Assad aanhangers.

Jonge man op de schouders gehezen, met geel hesje, gepassioneerd scanderend, met de rest, "Syria free, free, Assad out, out!"

Meisjes met kaarsjes.

V-teken. Turkse en Syrische vlaggen. Blik sprak later, iets verder van de kring, met een jonge Turkse dame met hoofddoek. We vroegen hoe zij hier stond: "Nou gewoon, op mijn benen" 1-0 Voor de dame! Een geanimeerd gesprek ontwikkelde zich toch. Zij stond achter de leuzes, "Assad weg!", "En jij dan?" Blik bekende haar dat hij dacht dat misschien Assad beter kon blijven... "Bizar!", nou ja, "bizar", ze nuanceerde het maar zo'n standpunt had ze in haar omgeving in ieder geval nog niet eerder gehoord.

Jonge dame van één of andere Socialistische organisatie. Helder hoe zij "er in staat".

Plakaat waar Putin met een vork in een lijk prikt met Assad (en Iran?). Op het spandoek lager "Stop bombing Aleppo", ook in de Russische taal. Ook het "Assad moordenaar!" en "Assad moet weg!" was niet van de lucht. Blik dacht nog even of er misschien in het kader van wat meer diversiteit in de leuzes niet ook "Al Nusra moet weg!" gescandeerd zou moeten worden. Hij besloot er zelf (Laf) niet mee te beginnen. Een gevoelskwestie. Of hij veel mensen daarin mee zou krijgen, blijft de vraag.

RTL was ook aanwezig en interviewde in de buitenring deze Engelstalige meisjes die iets van een gebaar wilden maken. Zij kwamen ook in de uitzending.

Vlag met Arabische tekens. Blik vroeg de man rechts later wat de vlag betekent en waarom hij hier was. De vlag is iets uit de Koran. Wordt soms ook door IS gebruikt. En hij was hier gewoon omdat hij de oproep gehoord had. Bij de vlag werd in een voor Blik niet te begrijpen taal, waarschijnlijk Arabisch, gezamenlijk gebeden, ten minste zo kwam het over. Later ging de man rechts in een korte toespraak ook over op Nederlands en werd vanuit de religie een vredelievende boodschap verkondigd, onder andere, "we zijn in eerste plaats mensen". Blik schat dat er alles bij elkaar toch zeker duizend mensen gekomen zijn naar deze demonstratie.

91 opmerkingen:

 1. Ik zou willen of deze mensen zijn verbonden aan bepaalde organisaties en welke dat zijn ?. Wie heeft de demonstratie georganiseerd.

  AIVD, kunt u dat kleine kringetje fanatieke supporters onderzoeken ?.
  Naar welke moskee gaan die lui ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig weet je zelf dat je laf bent....en het ook durft te benoemen. Eindelijk zelfinzicht gekregen??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja, laat deze maar staan!

   Verwijderen
  2. Ja he?? Blik die zichzelf laf noemt, eindelijk snapt hij het zelf!! Maar jij bent net zo goed laf Joop, dus bij deze noem ik jou ook een grote fascistische lafaard. Nou tevreden??

   Verwijderen
  3. Hahaha, ja hoor Kneuslissen, het busje komy je zo halen!

   Verwijderen
  4. In de vorige draad heb ik al gewezen op de eenvormigheid van leuzen, layout en spandoeken uit AQ (al nusra, fateh al sham, etc) tussen deze demonstranten en de terroristen uit de door jihadisten bezette gebieden. Is hun sponsor slechts de verbindende factor (Soros)?, of gaat het veel dieper (we kijken een forse groep salafistische jihadis in de ogen???)?

   Verwijderen
 3. Het nepnieuws van de Bilderbergers gaat in de overdrive.
  Terwijl de CIA geen enkel stukje bewijs kan aanleveren dat Rusland betrokken is geweest in welke vorm van verkiezingsmanipulatie dan ook, verkondigen ze nu dat de heer Poetin persoonlijk betrokken is geweest met de manipulatie.
  U.S. Officials: Putin Personally Involved in U.S. Election Hack
  http://www.nbcnews.com/news/us-news/u-s-officials-putin-personally-involved-u-s-election-hack-n696146

  p.s. 98% van de arme zielen op het plein in Amsterdam hebben geen enkel benul in wat voor orwelliaanse samenleving ze leven en dat ze met de volste overtuiging terroristen steunen die zelfs officieel door de UN als terrorist zijn bestempeld. De sukkels en bruikbare idioten staan zelfs te pronken met een vlag die ook door IS wordt gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heeft Soros het naar zijn zin als hij die naïeve mensen op de dam ziet.

   Verwijderen
  2. Nederlands geld van de belastingbetaler voor het verspreiden van fake news wordt goed besteed zo te zien!

   Verwijderen
  3. Brexit was ook het gevolg van manipulatie van die verdomde Poetin
   Why Putin Is Meddling in Britain’s Brexit Vote
   http://www.thedailybeast.com/articles/2016/06/08/why-putin-is-meddling-in-britain-s-brexit-vote.html

   Verwijderen
  4. Britse EU-ambassadeur: brexit-gesprekken kunnen tien jaar duren

   http://nos.nl/artikel/2148451-britse-eu-ambassadeur-brexit-gesprekken-kunnen-tien-jaar-duren.html

   Ongeveer net zolang als het referendum over het aso-verdrag met OekraIne!

   Verwijderen
  5. Poetin heeft zich overigens in korte tijd van een "regionale speler" (Barack Obama) ontwikkelt tot een wereldspeler en dat is knap!

   Verwijderen
  6. O, en Poetin gaat ook de Libiërs helpen hun land weer op poten te zetten!

   Fantastische man die Poetin!

   Verwijderen
  7. "aso verdrag" goed uitgedrukt Joop. Dat is precies wat het is.

   Verwijderen
 4. De verkiezing van Trump moet ongeldig gemaakt worden (reden:Rusland had gemanipuleerd)
  De Brexit moet ongeldig gemaakt worden.(reden:Rusland had gemanipuleerd)
  De verkiezingsuitslag volgend jaar in Duitsland moet ongeldig verklaard worden.(reden: Nu is al duidelijk dat Rusland aan het manipuleren is)
  De verkiezingsuitslag volgend jaar in Frankrijk moet ongeldig verklaard worden.(reden: Nu is al duidelijk dat Rusland aan het manipuleren is)
  De verkiezingsuitslag volgend jaar in Italië moet ongeldig verklaard worden.(reden: Nu is al duidelijk dat Rusland aan het manipuleren is)
  -Het is de globalisten nu al duidelijk dat geen van de gewenste kandidaten uit de genoemde EU landen volgend jaar op het pluche komt-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan zijn er ook nog verkiezingen in Nederland!

   Verwijderen
  2. Uiteraard gaan Wilders in Nederland winnen in 2017.

   Verwijderen
 5. Obama's proxy legers wordt uitgeleide gedaan! Obama's Stalingrad is hiermee een feit!

  Evacuation of 5,000 militants with families from E. Aleppo begins – Russian General Staff

  https://www.rt.com/news/370361-aleppo-wounded-militants-evacuation/

  En in Parijs rouwt men om het verlies van Al-Qaida!

  Paris Mourns Defeat of Al-Qaeda: Mayor Orders Eiffel Tower Lights off 'For Aleppo'

  http://russia-insider.com/en/paris-mourns-defeat-al-qaeda-mayor-orders-eiffel-tower-lights-aleppo/ri18199

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bana bestaat echt! Sorry dat ik er aan getwijffeld had. Maar ze bestaat echt en woont in Syrie. Bellingcat (!) heeft het onderzocht en is tot die conclusie gekomen. Aldus het Parool...

  We zijn inmiddels zover dat de ene scam legitimiteit krijgt door steun van een andere scam...
  http://www.parool.nl/amsterdam/op-de-dam-voor-aleppo-dit-voelt-beter-dan-op-de-bank-toekijken~a4434688/?utm_source=link&utm_medium=social&utm_campaign=shared%20content&utm_content=paid&hash=bc098dc1cac9b6957428c1fa639a9b90bf09bb4f

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onderschrift bij het Parool artikel "er werd geen partij gekozen..." Waar dat onderschrift nou weer vandaan kwam... ach, we weten inmiddels dat de koppen en onderschriften (de belangrijkste elementen voor perceptiemanagement) niet door de redakteuren worden bedacht maar een echalonnetje hoger....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JIj kiest ook partij voor de fascisten op deze aarde, dus tja...jij ziet liever onnodig geweld en massa executies, dus jouw standpunt is ook helder in deze. Liever dood en verderf dan vrede.

   Verwijderen
  2. Yep, want het CFR is een Russische organisatie!

   CFR Survey Ranks Russia-NATO Confrontation and North Korea Crisis Among Top Potential Conflicts in 2017

   http://www.cfr.org/conflict-prevention/cfr-survey-ranks-russia-nato-confrontation-north-korea-crisis-among-top-potential-conflicts-2017/p38574

   Verwijderen
  3. https://www.davidicke.com/wp-content/uploads/2016/12/download-4.jpg

   Verwijderen
  4. Amerikanen liggen figuurlijk in de stress over Trump overwinning en dat wil in 2017 een confrontatie met Rusland aangaan?

   http://nypost.com/2016/12/12/city-offering-workers-therapy-to-cope-with-trump-induced-stress/

   Zullen wij eerst maar even afwachten hoe dit...

   Japan Has Lost The Fukushima Battle, Meltdowns Now Out Of Control

   http://investmentwatchblog.com/japan-has-lost-the-fukushima-battle-meltdowns-now-out-of-control/

   afloopt?

   Verwijderen
  5. Het lijkt of de wereldgemeenschap geen aandacht geeft en nooit heeft gegeven aan Fukushima. Het kan zijn dat ze wel hulp van over de hele wereld gehad hebben, maar die indruk heb ik nooit gekregen. Ik heb de indruk dat we de jappen maar laten aantobben met "hun" probleem. Bizar. De hele wereld zou toch moeten meedenken naar oplossingen.

   Verwijderen
  6. Wat maakt het eigenlijk uit of de russen hebben gehackt en de podesta emails aan wikileaks hebben gegeven. Nu weten we tenminste de volgende 10 dingen over Hillary

   Podesta files: Top 10 revelations from leaked Clinton campaign emails
   https://www.rt.com/usa/362590-podesta-emails-wikileaks-clinton/

   Er is geen enkel stukje bewijs dat Trump russische hulp of donaties heeft gekregen.
   Het is wel bekend dat Hillary hulp en donaties heeft gekregen vanuit oa Israël en KSA. Dus in principe heeft zij de verkiezingen gemanipuleerd cq amerika verkocht.

   Verwijderen
  7. Geen enkele respecteerde entiteit heeft de authenticiteit van de wikileaks podesta e mails in twijfel getrokken. Ze zijn echt.

   Verwijderen
  8. Lastige MSM mannetjes ,ze bestaan.
   http://www.zerohedge.com/news/2016-12-15/you-havent-succeeded-once-state-department-slammed-ap-reporter-over-failure-syria

   Verwijderen
  9. Over radioactieve verontreiniging:

   OK, je moet het niet op je brood smeren, maar wat betreft deze contaminatie: de meest radioactieve elementen en isotopen vervallen snel, dus zijn na enkele jaren veel minder een gevaar. De minder radioactieve stoffen, zoals Plutonium zijn een gevaar als ze zich ophopen in het lichaam, of bij contact met hoge concentraties, zoals in Fallujah. Dit is in de oceanen slechts deels het geval.

   Kernreactoren op breukzones bouwen is een dom idee, mmaar zelfs Tjernobyl of Fukushima vormen voornamelijk een lokale bedreiging.

   Verwijderen
  10. "maar zelfs Tjernobyl of Fukushima vormen voornamelijk een lokale bedreiging."

   Yep, vandaar dat de EU de maximum hoeveelheid straling, wat in ons voedsel mag zitten, naar boven heeft bijgesteld!

   Straling is goed voor u!

   Verwijderen
  11. O ja, ik vergat nog de 300.000 ton aan radioactief afvalwater wat dagelijks in de Pacific wordt geloosd waardoor het hele zeeleven in de Pacific is verdwenen of de heerlijke kreeftjes en krabbetjes die aan de westkust van de VS aanspoelen. Je kan er zelfs 's-nachts naar zoeken, zij geven licht!

   Gelukkig is het maar een lokale bedreiging, hé @Rootman?

   Verwijderen
  12. Ik ben zelf in het bezit van een oude dosimeter (geigerteller). Ondanks dat het ding 9V batterijtjes vreet heb ik het na Fukushima wel eens gebruikt om in de AH de radioactiviteit van ´Pacific´ zalm en tonijn bij de blikjes en in de diepvries te meten. Het was zelfs iets lager dan de achtergrondstraling! Ze vonden het overigens niet erg leuk dat ik met dat ding kwam aanzetten...

   Verwijderen
  13. @Rootman,

   Gezien je voorgaande opmerkingen had je een hoop redenen om met een geigerteller de AH binnen te wandelen, net zo iets als je openbaringen over je seksuele escapades!

   Verwijderen
  14. Joop de Jong : ????? Niet iedereen is hetzelfde.

   Gelukkig maar!

   En anders kun je nog altijd naar het motto gaan:

   ´Heer wat ben ik blij, dat ik niet zo ben als hij!´.

   Nog iets anders?

   Verwijderen
  15. Joop heeft een kort lontje en is soms te eenzijdig geinformeerd (volgens mij).

   Ik heb echter geen bijval nodig van betaalde pubers, en kan uitstekend mijn eigen standpunten verdedigen.

   So: back off!

   Verwijderen
  16. @Rootman,

   "Nog iets anders?"

   Yep!

   Het blijkt dat man made global warming ook een zeer lokale bedreiging is, zegt genoeg over jouw 'brede' informatievoorziening!

   Verwijderen
  17. @Rootman,

   Bericht van een jaar oud, waarom bericht je daar niet over, 'wise guy'?

   Climate change shock: Burning fossil fuels 'COOLS planet', says NASA

   http://www.express.co.uk/news/uk/628524/Climate-change-shock-Burning-fossil-fuels-COOLs-planet-says-NASA

   Verwijderen
  18. Tja, wat je maar wilt geloven:

   Verblijfstijd in atmosfeer van airosols: ca 1-5 jaar

   Verblijfstijd CO2 ca 50 000 jaar.

   Verwijderen
  19. "Tja, wat je maar wilt geloven"

   LOL, ik heb het wel gehad met jou!

   Verwijderen
 8. Stel (en dit is vooralsnog een hypothetische vraag): de oorlog in Syrie is voorbij, de VS houdt zich koest, Turkije bemoeit zich alleen met Turkije, Al Qaida is terug in de fles, en Israël trekt zich terug uit bezette gebieden, kortom vrede op aarde. Moet Assad dan blijven?

  Ik was niet bij de demonstratie, maar zou het kunnen zijn dat demonstranten op de dam vanuit dat oogpunt Assad weg willen hebben? Dat ze Assad als de grote vredesverstoorder zien?

  Ik had overigens ook niet gedurfd om daar te zeggen: Al Nusra moet weg, wat mijns inziens ook prioriteit nummer 1 is. En de VS, en Turkije, en Israël en uiteindelijk ook Rusland moeten weg, waarna misschien Assad ook wel weg moet, als daar democratische wil voor bestaat in Syrie. Maar wel in die volgorde en niet andersom.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dank voor de impressie Blik! Ik had die hele demonstratie anders gemist

   Verwijderen
  2. Of Assad moet blijven hangt af van wat het volk wil.
   Niet van de vraag hoe andere landen er over denken.

   Volgens Eva Bartlett is Syrië nooit een sectarish land geweest. Je was in de eerste plaats Syrier , en daarna Sunni. Assad had volop Sunni is de hoogste regionen van leger en regering. Ik denk dus dat hij in feite een goede baas was voor zijn land. Niet helemaal democratisch, maar voor de omstandigheden helemaal niet slecht.
   Dat de bevolking van Aleppo (Sunni) nu grotendeeels wil dat Assad blijft, is dus niet alleen een gevolg van het feit dat hij heel gunstig af steekt bij de alternatieven ( ISIS of ellende zoals in Irak en Libië) , maar ik vermoed dat Assad vóór 2011 ook al een behoorlijk draagvlak had. (Let wel: ook in Nederland zegt de helft van de bevolking dat ze deze regering echt niet wil. Dat houd je altijd. Putin is een uitzondering, en dat dankt hij óók aan de Rusland-bashers.)
   Verwijderen
 9. Kirby heeft geen dansende mensen in de straten van aleppo gezien. LOL.
  Hij is net zo grappig als destijds Baghdad Bob

  https://www.facebook.com/esRTmedia/videos/1838440053105624/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ergens werd geschreven ( Rootman meen ik) dat een van de organisaties van Soros hier best achter zou kunnen zitten.
  Dat benieuwt mij wel.

  Daarom zou ik het interessant gevonden hebben als Blik de mensen een beetje had uitgehoord: wat is precies hun motivatie? Wat deed hen besluiten om toch te gaan?
  ----
  Lat ons niet vergeten: wìj weten dat er geen vrouwen en kinderen worden gedood door Assad, maar voor deze mensen is dat doden door Assad een waarheid als een koe. Dat is waarschijnlijk wat hen boos maakt en motiveert.
  Als je daarbij nog Turks of Syrisch bent, dan heb je voldoende motieven om daadwerkelijk te gaan.
  Voor de meeste Nederlanders gebeurt het net iets te ver weg, denk ik.

  Heeft Blik een idee van de verhoudingen: Turken, Syriers, Nederlanders ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik een schatting moet maken? 25%, 25%, 25% en dan nog 25% anders. Totaal 100%. Maar het is een schatting uit de losse pols. Ja, ik had er veel meer uit kunnen halen, maar had problemen met mijn camera. Die werkte niet. Kwam ik daar achter. Daarom was Blik enkel even fotograaf en geschreven pers...

   Verwijderen
  2. Dank je wel, Blik.

   Ik begon mijn eigen blog in augustus 2010, en dat was naar aanleiding van een demonstratie in Amsterdam. Dat betrof de voorgenomen steniging van een Iraanse vrouw, Ashtiani.
   Er werd toen in 100 wereldsteden gedemonstreerd.

   Welnu: dat was toen volgens mij goed geregisseerd.
   Ik las destijds op de blog van de joodse fanatica Laurence Blik (haar echte achternaam) dat er slechts 80 mensen op de demonstratie waren. Maar wie schetst mijn verbazing: de volgende dag was de voorpagina van de volkskrant voor 70% in beslag genomen door die demonstratie!
   Uit tv beelden was ook niet te zien dat er nauwelijks demonstranten waren.
   Zo wordt iets dat niks voor stelt, groot gemaakt door de media.

   Laurence was erg anti Iran, dus ze was een betrouwbare bron: ze zou het aantal demonstranten zeker niet te laag inschatten.
   NB: Mevrouw Blik blijkt weer begonnen te zijn met haar blog. Maar nu geen discussies meer. Alleen nog foto's van zichzelf. Ook niet verkeerd: http://loorschrijft.blogspot.nl/

   Verwijderen
  3. Soros?

   Kijk naar de layout van de spandoeken hier en in Idlib: Komt uit dezelfde drukkerij...

   Verwijderen
  4. Bag Of ISIS Flags Unearthed In Israel
   http://yournewswire.com/bag-of-isis-flags-unearthed-in-israel/

   Verwijderen
  5. @ Oligarch.
   Het moslim-terrorisme is een uitvinding en een productie van de Neocons. (Sibel Edmonds.) Ten gunste van Ertex Israel.

   Jihadi's worden in Israelische ziekenhuizen weer opgelapt. http://www.globalresearch.ca/israel-supports-isis/5492807

   Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Israel het goed vindt als die jihadi's ook Israel zouden gaan aanvallen.
   Nee, ze mogen alleen hun eigen land en familie kapot maken.
   Niet elke Palestijn heeft dit goed begrepen.
   Het is ook allemaal niet zo logisch natuurlijk.

   Verwijderen
  6. @Jan,
   Nee de Jihadisten mogen Israel niet aanvallen. Ze mogen elkaar wel bevechten in een Syrië zonder Assad.

   Israel lapt de Jihadisten op in hun ziekenhuizen, IS vlaggen worden in Israel gemaakt, al Qaeda en IS hebben nooit aanstalten gemaakt om Israel aan te vallen. Zelfs niet eens een aanslag!. Hmmmmm dat geeft je te denken. Alles is zo duidelijk als een klontje. De Jihadisten zijn de proxy voor Israel en Hezbollah zijn de proxy voor Iran. Iran, de enige vijand die Israel heeft denk ik.

   Why Aren’t ISIS And Al-Qaeda Attacking Israel?
   http://www.activistpost.com/2014/08/why-arent-isis-and-al-qaeda-attacking.html

   Verwijderen
 11. LOL.

  Assad: West is telling Russia that Syrian Army went too far in defeating terrorists (FULL INTERVIEW)
  https://www.youtube.com/watch?v=vn1QNppXsvM

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Overigens, Rutte is eruit met zijn Europese collega's, er komt een Nederlandse appelflap achter het aso-verdrag. Nu nog even door de Eerste en Tweede Kamer jassen, dan kan het aso-verdrag getekend worden.

  Thierry Baudet is woedend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rutte sluit deal met EU over Oekraïneverdrag

   http://www.nu.nl/politiek/4366181/rutte-sluit-deal-met-eu-oekraineverdrag.html

   Verwijderen
  2. "Het was niet leuk, maar wel nodig", zei Rutte. "Het zorgt ervoor dat de Europese Unie een verenigd front kan blijven vormen tegen het destabiliserende buitenlandbeleid van Rusland. Tegelijkertijd krijgt de Nederlandse nee-stem inhoudelijk een antwoord."

   Het akkoord was niet nodig voor de burgers van de EU of voor de burgers van Oekraïne. Het was nodig voor het destabiliserende buitenlandbeleid van Rusland, Huh ??

   Volgens mij was Rusland helemaal niet destabiliserend bezig voordat de NATO de coupe pleegde in Kiev. En de destabilisatie gaat echt niet verder dan Oekraïne. Vanuit Russisch standpunt kun je een sterke/legitieme case maken waarom Rusland de krim de gelegenheid gaf om een keuze te maken tussen Oekraïne en Rusland en waarom Rusland de rebellen in de donbass steunde

   Verwijderen
  3. Hieraan kan je dus zien dat Rutte de nee-argumenten niet heeft meegenomen in zijn overwegingen, hij wist van te voren al dat hij er een 'landsbelangetje' van zou maken.

   Verwijderen
  4. Hiermee zegt Rutte dat hij maling heeft aan de mening van het volk en doorgaat met het beleid dat de (european) council on foreign relations heeft gemaakt.

   Verwijderen
 13. Lijpe demonstranten van links .
  Weet wie u kiest.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-15/nassim-taleb-syrian-war-condensed-almost-dummies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Paul,
   ik weet niet of die demonstranten persé links waren. Ik denk dat ze blind de MSM geloven, en dat ze 'aan slaan' op berichten over 'moordpartijen in Aleppo'. ( 'Onslaught', lees ik in de koppen)

   Wat Nassim Taleb (The black Swan) schrijft weten we in feite al lang: Assad is verre te verkiezen boven alle alternatieven.

   Dat weet iedereen. Dat ziet iedereen. Nog een Libië of een Irak: dat is wel het laatste wat een humanitair persoon moet wensen.
   En toch: Alle wijsneuzen kletsen de destructieve Neocon-Media congsi na en willen de verdrijving van Assad. Ze sturen Syrië linea recta naar het Libië scenario.

   Mijn conclusie: Al die deskundigen hebben geen enkel verstand, òf geen greintje menselijkheid.
   Laat ons hopen dat ze ooit terecht moeten staan en dan denk ik aan Julius Streicher.
   Als ik dàt nog mee mocht maken! Gerechtigheid.
   Welke straf verdien je voor het mogelijk maken van de moord op pakweg 1 miljoen mensen?
   Streicher werd opgehangen.
   Maar met levenslang ben ik ook al overgelukkig.

   Verwijderen
  2. Er is niets links aan deze demonstranten. Tenzij je Soros links wil noemen.

   Verwijderen
 14. Man man man...
  http://nieuws.tpo.nl/2016/12/15/europese-denktank-rusland-zou-nieuwe-groepsaanrandingen-kunnen-organiseren-duitsland/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus, als ik het goed begrijp werkt Poetin met de EU samen om immigranten Europa binnen te loodsen, er kan dus wel samenwerking bestaan tussen Rusland en de EU?

   Verwijderen
  2. Yep, Juncker en Schulz staan ongetwijfeld op de loonlijst van de KGB.Morgen op MSM...

   Verwijderen
  3. Nee Juncker en Schulz zijn anti nationalistisch en anti Poetin.....dus goed.

   Even checken en de figuur die de russische invloed in europa in de overdrive zet is Gustav Gressel. Hij werkt voor de Europese Council on Foreign relations aan het Wider Europe Programme. De ronde tafelgroep die het buitenlandse beleid maakt voor de EU in samenspraak met de amerikaanse counterpart neem ik aan. Dus globalist voor de wallstreet oligarchen en plannetjes maakt om Europa groter te maken.

   Verwijderen
 15. In aanvulling op mijn eerdere reactie van 14:40 uur.

  "Signal gegen Moskau" - USA verlegen 2.000 Panzer und die 10. Luftwaffenbrigade nach Deutschland

  https://deutsch.rt.com/international/44309-gegen-russland-usa-verlegen-panzer-deutschland/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is dat allemaal voor massapsychose??
   http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/642650/zweedse-overheid-stuurt-brief-naar-alle-gemeenten-bereid-je-voor-op-oorlog.html

   Verwijderen
 16. Op CNN zag ik Chuck Hagel die werd ondervraagd door Wolfd Blitzer, en
  het ging over 'De computer hacks door Rusland'.

  Clapper zou gezegd hebben dat dit alles wel tot op het hoogste niveau in het Kremlin moest zijn georganiseerd.
  Blitzer wilde weten of Putin dit zelf dan had bevolen.
  Hagel wist het niet zeker, maar 'Als Clapper het zegt, dan moeten we dit wel serieus nemen."

  Daarna ging het over de vele duizenden ISIS strijders die door de VS zouden zijn uitgeschakeld. Dat had de regering van Obama gezegd. 75% van de ISIS strijders waren uitgeschakeld.
  Nou daar geloofden ze allebei niks van. "Weet je nog, in Vietnam? Elke dag waren er weer 1000 Vietcong gesneuveld, tot we met helicopters op de vlucht sloegen."

  Het grappige was: nu was hun overheid ineeens volledig opnbetrouwbaar geworden. Maar 3 minuten eerder geloofden ze elk woord van diezelfde overheid.
  Ze hadden het zelf niet door. En ik vrees dat 90% van hun kijkers het ook niet ziet.
  C'est le ton qui fait la musique. Letterlijk: de beschuldigende toon is voldoende voor mensen om te weten wie de goed guys zijn en wie de bad guys. De inhoud vinden ze4 vaak te moeilijk.
  'Het volk' is geneigd de talking heads te geloven, ook al is hun hele verhaal intern tegenstrijdig en uiterst onwaarschijnlijk, want waarom zou Assad vrouwen en kinderen doden? Niemand die het zich af vraagt blijkbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Ik denk niet dat de massa nog overal intrapt. Zie hier bv https://www.rt.com/news/370430-france-media-lies-rt/

   Ik denk meer (zonder dit direct feitelijk te kunnen onderbouwen) dat mensen niet direct geïnteresseerd zijn in nieuws zolang het hen niet aangaat. Een decadentie die steeds minder mensen zichzelf nog kunnen of willen permitteren. Is mijn ervaring.

   Overigens is een massa snel gevormd. 1000 mensen op de dam is al gauw 1000/17 miljoenste*100%= 0,006% van de totale Nederlandse bevolking. En als slechts 9% van de Franse bevolking de media nog vertrouwt, zijn dat nog steeds 6 miljoen mensen..

   En daar mag de status quo zich dan rijk mee rekenen.

   Verwijderen
  3. Ook de minderheid moet in een democratie gehoord worden!

   Dat was de uitleg van J.P. Balkenende na het referendum over de Europese Grondwet. Dus, in 2005 heeft ons parlement al hun handtekening gezet onder het einde van de democratie. Degene die denken nog in een democratie te leven, leven al 11 jaar in een illusie!

   Verwijderen
 17. Op UNZ staat een artikel van Robert Fisk.
  Het is het lezen waard.
  http://www.unz.com/article/there-is-more-than-one-truth-to-tell-in-the-terrible-story-of-aleppo/#comment-1692664

  In de comments wordt de analyse van Eva Bartlett geplaatst en daarna als volgt besproken:

  Very good video – Thanks. It’s about “regime change” at the behest of Israel with the US/ UK / Saudia Arabia + the media being lined up as usual to support the agenda.

  Like she says, the Syrian people voted for Assad because the alternative was much worse.

  So, at some point the West has to gain its independence from all this, since the next Zionist pack of lies/False Flag is going to drag them into war against Iran or maybe even Russia.

  Inderdaad: oorlog met Iran of Rusland.
  Dat is onze volgende zorg.
  Ik hoop dat Trump ons bijstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed stuk Jan.

   ''Around the same time, Syrian soldiers were privately expressing their belief to me that the Americans would allow Isis to leave Mosul to again attack the regime in Syria. An American general had actually expressed his fear that Iraqi Shiite militiamen might prevent Isis from fleeing across the Iraqi border to Syria.''

   l'Histoire se répète.

   Verwijderen
  2. VS beschuldigt de regering-Assad van massamoord in Aleppo
   De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, beschuldigt de regering van president Assad van "niets minder dan medeplichtigheid aan een massamoord" in Aleppo.
   Intussen doen de Verenigde Staten er alles aan om mensenlevens in Syrië te redden, zei Kerry.

   http://nos.nl/artikel/2148541-vs-beschuldigt-de-regering-assad-van-massamoord-in-aleppo.html

   Verwijderen
  3. Zwart = Wit, Wit wordt Zwart.

   Verwijderen
  4. Gaap:
   ''
   Obama Foto: AFP
   buitenland
   Obama: ‘Maatregelen na Russische inmenging verkiezingen’

   De Amerikaanse president Barack Obama is van plan Rusland hard aan te pakken, vanwege de beschuldigingen dat het land zich zou hebben bemoeid met de Amerikaanse verkiezingen. Een aantal Democraten denk dat de Russen invloed hebben gehad op de uitslag.

   2016-12-13 19:43:15 epa05674634 US President-elect Donald Trump gestures as he speaks at a 'Thank You Tour' rally at the Wisconsin State Fair Exposition Center in West Allis, Wisconsin, USA, 13 December 2016. Trump and vice president-elect Mike Pence have been appearing before crowds across the country thanking them for their support in the presidential election. EPA/TANNEN MAURYEx-CIA-baas: Trump kan schuld krijgen van volgende aanslag

   Dat kan niet ongestraft blijven, stelt Obama. ‘Er kan geen twijfel over zijn dat wij maatregelen moeten nemen als een buitenlandse overheid tracht onze verkiezingen te beïnvloeden,’ zegt Obama tegen de Amerikaanse radiozender NPR.''
   http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/obama-maatregelen-na-russische-inmenging-verkiezingen-419308/

   Verwijderen
  5. Obama claimt hier dat Verkiezingsfraude eigenlijk niet te verwachten is en dat er op inspelen onverantwoordelijk is.
   Obama Claims There is No Voter Fraud (There is)
   https://www.youtube.com/watch?v=zy3rUExVQKI
   Hij doet weer eens een 180 graden beweging op een onderwerp.
   De leugen van russische invloeden in het verkiezingsproces is een vlucht naar voren in een poging Rusland om Rusland te raken. Op basis van uitspraken van een zeer onbetrouwbare partij de CIA en zonder dat deze onbetrouwbare partij maar één stukje bewijs kan aanvoeren. bv Volgens de CIA had Irak in 2003 WMD en bv 9/11 hebben ze niet zien aankomen. Het is ook geen partij die naar waarheidsvinding doet, maar een partij met een agenda. Zie alle regime change operaties die door de CIA de afgelopen 70 jaar zijn uitgevoerd in de wereld.

   Verwijderen
 18. Even een legitieme vraag;

  Weet iemand van u waarom Poetin de Oekraïense verkiezingen niet heeft gehacked?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat die verkiezingen goed zijn verlopen voor de transnationale too big to fail wallstreet oligarchen

   Verwijderen
  2. Als het volk de juiste puppet kiest, dan zijn de verkiezingen eerlijk verlopen. Als het volk een niet door de puppeteers gecontroleerde persoon kiest, dan zijn de verkiezingen niet eerlijk verlopen en dan heeft Poetin de verkiezingen PERSOONLIJK gemanipuleerd.

   Verwijderen
 19. Leuk toch:
  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/12/blik-op-nosjournaal.html

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het heeft niks met propaganda te maken, maar ik vind dit toch wel aardig om te melden.

  De gemeente den haag heeft mr Wang van United Vansen 1 euro voor de aandelen geboden en nu komt het...om gezichtsverlies te voorkomen.

  Als je miljoenen neerlegt voor de aandelen ADO Den haag en je investeert vervolgens ook nog eens miljoenen in de club en je krijgt vervolgens het aanbod om de aandelen voor 1 euro van de hand te doen, dan denk ik dat dat behoorlijk gezichtsverlies is. Wang was dan ook binnen 5 minuten vertrokken uit de vergadering.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gemeente Den Haag deed Wang bod van 1 euro voor aandelen ADO
   http://www.vi.nl/nieuws/gemeente-biedt-wang-een-euro-voor-aandelen-ado.htm

   Verwijderen
 21. Sheriff Arpaio bevestigd (na 1,5 jaar onderzoek) dat het "originele" geboorte certificaat NEP! is. Niet authentiek, een in elkaar geflanst document.

  NEP NEP NEP, Net zo NEP als het nieuws ze ons verkopen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik heb het natuurlijk over het geboorte certificaat van Barack H. Obama, Barry Soetoro of Barack Marschall Davis of hoe die NEP man ook mogen heten.

   Verwijderen
  2. BREAKING! NEW REVELATIONS ON OBAMA’S BIRTH CERTIFICATE RELEASED
   Long-awaited press conference to reveal new information
   http://www.infowars.com/breaking-new-revelations-on-obamas-birth-certificate-released/
   Document op 9 punten afgekeurd als zijnde een authentiek document. 9 points of forgery. Dit document is nu op academische niveau onderzocht en beoordeeld.

   Verwijderen
  3. Die andere nepperd heeft ook alweer problemen..
   http://www.zerohedge.com/news/2016-12-15/clinton-investigation-back-fbi-agents-ny-ordered-continue-clinton-foundation-probe

   Verwijderen
 22. Getting Real News From Aleppo - With Vanessa Beeley
  https://www.youtube.com/watch?v=mgnTskvdYi0

  onafhankelijke reporter daadwerkelijk uit aleppo!!!!!.

  Waar is dat watje Olaf Koens. Mietje brengt alleen perceptie management uit Israel. Hij kan net zo goed vanuit Nederland verslag doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gele hesjes, een megafoon. Dit is 100 % consistent met de werkwijze van de gekleurde revoluties beschreven door Starikov (kan het even niet vinden, helaas).

  Wie zat er achter dit protest? Het is wel heel glad georganiseerd (alhoewel het totaal geen tractie heeft gehad)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed opletten Rootman: geen megafoon. Old-school met de eigen stem.

   Verwijderen
 24. @ Jan
  Zeker leuk dat Stan het geplaatst heeft. Propaganda Alert, hier het origineel, breekt trouwens records met page-views. Dat is dus nog exclusief de views op andere sites zoals van Stan.

  "De NOS gaat down!" :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. China heeft weer mazzel geopolitiek gezien. Alle 3 de mogelijke opvolgers van Park in zuid korea (nl Ban, Moon en Ahn) zijn pro china. China isoleren, een THAAD (Terminal High Altitude Area Defense) systeem in zuid korea. Het gaat er waarschijnlijk niet van komen


  The tragedy of South Korean President Park Geun-hye is in its third and final act. She has been impeached by an overwhelming margin – 234 votes. Her power will now be suspended and the Constitutional Court will determine whether to uphold the motion. Meanwhile, South Koreans will have 60 days to choose her successor, but given the rank of top contenders, that’s easier said than done. Incidentally, all her probable alternatives work great for China – if not so much for South Korea.
  http://www.scmp.com/week-asia/politics/article/2053270/why-replacing-south-korean-president-no-walk-park

  BeantwoordenVerwijderen