woensdag 28 december 2016

Kerst in Aleppo, Nieuwsmoment van het jaar 2016

Het nieuwsmoment van het jaar is, wat Blik op NOS-journaal betreft, Kerst in Aleppo; en vooral ook het negeren van Kerst in Aleppo door de gehele Hollandse staatsmedia. De kerstboom en het feest eromheen, en het negeren ervan staat voor alles wat dit jaar gebeurd is. Het staat voor het fantastische werk van de Russen op diplomatiek, militair en humanitair gebied. Wij denken nu terug aan de beelden uit Irak van destijds bij de illegale invasie waar een Amerikaanse militair met zijn Amerikaanse vlag het standbeeld van Saddam neerhaalde met om hem heen versufde Iraakse burgers. Waarbij het eerste waar de Amerikanen naartoe gingen het Ministerie van Olie was.Marcel Gelauff en Sacha de Boer: Rondpompers van fake-nieuws

De Hollandse staatsmedia zijn vervallen van gewoon complete ongeloofwaardigheid in 2015, naar nu malicieuse leugenachtigheid naast de reeds bestaande complete ongeloofwaardigheid. Het niet tonen van het aansteken van de Kerstboom is vergelijkbaar met de capitulatie van de Nazi's in Berlijn en de NOS die het negeert en druk is met Silvana Simons of weer een laatste hospitaal in Berlijn dat door de gealieerden gebombardeerd zou zijn. Het rondpompen van nepnieuws van meisje Bana tot niet bestaande executies van vrouwen en kinderen, om de gewenste perceptie coute que coute te bereiken is de core-business van Marcel Gelauff van het NOS-jopurnaal en de bij Brandpunt weer op het toneel teruggekeerde Sacha de Boer, echtgenote van de malle en éénzijdige Rick Nieman, en consorten.

Nederlandse volk niet helemaal gek

Wij hebben de Kerst in Aleppo gekozen ook als teken van hoop. Hopelijk is met de bevrijding van Aleppo een trend ingezet op weg naar de gehele bevrijding van Syrie en terugkeer naar een geordende staat onder leiding van een leider die de steun heeft van de meerderheid van de Syrische bevolking. De bevrijding is een enorme overwinning voor de Russen, ondanks de grote tegenwerking van de NATO landen, is het dankzij hun hulp dat dit resultaat bereikt is. Het toont ook het failliet van Nederland en haar regering en de kringen waarin het verkeert. Nederland staat aan de verkeerde kant van de geschiedenis. Steunt Witte Helmen, de aan de kant van terroristen strijdende spookdokters. Nederland staat aan de kant van Obama die vlak voor zijn vertrek nog even een wet tekent die het mogelijk maakt terroristen zonder omweg van meer geavanceerde wapens te voorzien. Nederlandse staatsmedia gaan vol mee in nepnieuws van Bana en niet bevestigde spookexecuties van "vrouwen en kinderen" door Assad. Maar de Nederlandse bevolking is niet gek en de afstand tussen bevolking en staatmedia en politiek wordt steeds groter. Ondanks enorme druk en eenzijdige propaganda gingen net als de Amerikanen niet in Clinton trapte, de Nederlanders niet mee met de Oekraine associatie.

Russische verpleegsters

We staan ook stil bij de twee omgekomen Russische verpleegkundigen na een gerichte artillerie-aanval op hun veldhospitaal van terroristen, mogelijk door de VS-geleide coaltitie geholpen met coördinaten. We staan ook stil bij de Syrische burgers gedood door onze Belgische "partners" bij een laffe luchtaanval. In deze beide gevallen gaat het om gebeurtenissen die door de Nederlandse staatsmedia weggehouden zijn bij de Nederlanders. We zijn ook weggehouden bij enige beelden van het werk van onze luchtmacht daar in de regio. We hebben een luchtmacht die daar van alles uitspookt, maar we mogen niet weten wat. Wat een contrast met de Russen die met correspondenten ter plaatse wel van alles tonen. Naast dat 2016 het jaar is van de bevrijding van Aleppo, is het ook het jaar van het definitieve morele failliet van de Nederlandse staatsomroepen.

29 opmerkingen:

 1. Cui Bono van Berlijnse kerstmarkt aanval

  Germany to expand CCTV network in wake of Berlin attack
  https://www.theguardian.com/world/2016/dec/21/germany-to-expand-cctv-network

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Jan Verheul: Net een nogal uitgebreide reactie op je vraag over democratie in de vorige draad geplaatst....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cui Bono van de claim/nepnieuws dat Rusland de servers van de DNC zou hebben gehacked.

  Obama Quietly Signs The "Countering Disinformation And Propaganda Act" Into Law
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-24/obama-signs-countering-disinformation-and-propaganda-act-law
  Herinneren jullie nog de lijst met de sites die zgn. russische propaganda verspreiden genaamd Propornot. De sites op deze lijst zijn niet zozeer pro Russisch als wel kritisch tav de propaganda die de corporate media verspreidt.
  De wetgeving zal zorgen voor:
  "Here is the full statement issued by the generously funded Senator Rob Portman (R- Ohio) on the singing into law of a bill that further chips away at press liberties in the US, and which sets the stage for future which hunts and website shutdowns, purely as a result of an accusation that any one media outlet or site is considered as a source of "disinformation and propaganda" and is shut down by the government"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Wie weet dat er hier, of waarschijnlijker in de VS of UK, op zeker moment een rechtszaak zal plaatsvinden.

   De EU, Polen, Duitsland, de VS, UK, Nederland en nu Tchechië gaan allemaal in de draaikolk van de censuur mee. De vraag is inderdaad wie de autoriteit mag hebben om te bepalen wat wel en niet fake is. Zelfs hier zijn er soms felle meningsverschillen over klimaat of vaccinatie, en wie wel of niet een aan te halen autoriteit zou zijn.

   Zo´n rechtszaak gaat dan wel tot voorbij de raad van State: het Europese hof dus. Er is dus volop juridische kennis en geld voor nodig. Van het britse recht snap ik geen zak, maar vaak worden er internationale zaken uitgevochten. In de VS zie ik Ron Paul hier wel sterk voor staan.

   Verwijderen
  3. Germany Considers Fining Facebook $522,000 Per Fake News Item
   http://heatst.com/tech/germany-considers-fining-facebook-522000-per-fake-news-item/
   Het einde van het vrije woord in Duitsland komt steeds dichter bij.

   Ze hopen dat als de sociale media niet meer het alternatieve nieuws-wat voor het grootste gedeelte het echte nieuws is-aanbieden, dat de mensen dan weer de propaganda gaan geloven . Ik verwacht dat dat niet genoeg is en dat de overheid ook de sites zelf moeten blokkeren. Maar dat zal dan wel de volgende stap zijn.

   Verwijderen
  4. Als ik iets niet begrijp, probeer ik dat 'iets' terug te voeren op een omstandigheid van vroeger op school. En aangezien we allemaal naar school zijn geweest, kan iedereen daarmee een inschatting maken of deze schoolonstandigheid terug te voeren is op dat 'iets' wat ik moeilijk te begrijpen vind.

   Als ik dan denk aan de leraren van toen die net zoals de leraren (journalisten) van volwassenen de autoriteit hebben om te veronderstellen dat wat zij weten de waarheid is, dan classificeer ik 3 soorten leraren

   Soort 1. De autoritaire (doe wat ik zeg), leraar. Deze leraar had het moeilijk met zijn klas: die rebelleerde als hij niet uitkeek, straf voor de niet luisterende/opstandige leerling (als melden bij de rector, etc) leek hem niet te helpen in het houden van orde. Deze leraren zie ik terugkeren in de nepnieuws meme en de wetgeving die het voor hen mogelijk moet maken om te zeggen wat ze willen zonder tegenspraak. Deze leraren raakten in mijn klas uiteindelijk overspannen en werden vervangen. Allemaal. Deze soort leraar vergelijk ik met de MSM journalist die geen tegenwoord duldt van de niet reguliere media.

   2. De logische leraar. De leraar die op basis van heldere regels orde kon houden. Deze leraren waren naar mijn mening goed te pruimen, ofschoon wel een beetje saai. Onder het journalismus zijn dit de 'experts', hoewel in steeds mindere mate, omdat de experts steeds minder vaak logisch denken of droog kunnen redeneren.

   3. De charismatische leraar. De leraar die je tijdens en buiten de les iets kon leren zelfs als het niets met het lesmateriaal te maken had. Deze leraren waren op mijn school a) zeldzaam en b) vaak in conflict met leraarsoort 1. In dat conflict konden ze het onderspit delven tegen leraar 1 (moeten ze de school verlaten). Hoewel ik dat op mijn school nooit heb zien gebeuren. De schoolleiding wist (naar ik aanneem) namelijk best dat op een school met alleen leraarsoort 1 en een beetje 2 uiteindelijke de totale pleuris uitbreekt onder de opstandige leerlingen.

   Ik maak me dan ook geen zorgen over censuur. Wel of mensen ooit kunnen inzien welk soort voorbeelden ze moeten volgen, maar dat is een ander verhaal.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Maar hoe moet dat dan als de voorzitter van de 9/11 commissie, Thomas H. Kean, het land in gaat om leraren te 'onderwijzen' wat er op 9/11 is gebeurd?

   Verwijderen
  7. The Deliberate Dumbing Down of America

   Charlotte Thomson Iserbyt, former Senior Policy Advisor in the U.S. Department of Education, blew the whistle in the `80s on government activities withheld from the public. Her inside knowledge will help you protect your children from controversial methods and programs.

   http://www.deliberatedumbingdown.com/pages/book.htm

   En hoe gaan wij er hier in Nederland mee om? Cruelman en LGK blijken ook al niet één van de slimsten te zijn!

   Verwijderen
  8. Beide zijn slachtoffer van het Rockefeller regime.

   Nederland holt achteruit met de jeugd. We waren altijd goed in rekenen, maar ook dat is voorbij.

   Verwijderen
 4. Prachtig om te zien hoe de middeleeuwen en de duisternis in het Aleppo van de terroristen heeft plaats gemaakt voor vrijheid en vrolijkheid van de seculiere regering.

  'We had 4 years of pain, of war & blood' Aleppo celebrates Christmas, shares stories of joy & loss
  https://www.youtube.com/watch?v=hl_pgTsq4tg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Turkije en Rusland hebben een plan
  gemaakt voor een wapenstilstand voor
  heel Syrië.Het Turkse staatspersbureau
  meldt dat.Als alle betrokken partijen
  het plan goedkeuren,zou vannacht het
  staakt-het-vuren kunnen ingaan.Het plan
  wordt door de Russen niet bevestigd.

  De Turkse minister van Buitenlandse
  Zaken zegt dat president Assad in ieder
  geval geen rol zou kunnen spelen in de
  nieuwe regering,omdat de oppositie hem
  niet accepteert.
  http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=127

  Turkse vinger in de pap?Niet te hopen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Zeer onwaarschijnlijk, er waren vorig jaar ook allerlei critici die Putin beschuldigden van het in de steek laten van Novorossiya. Putin weet heel goed dat Erdogan totaal onbetrouwbaar is, en dat over 3 1/2 week Erdogan geen VS steun meer krijgt voor zijn manipulaties. Assad is daarentegen een betrouwbaar parner gebleken.

   Ik denk dat Putin hier Erdogan en Obama wat valse hoop geeft en wat ruimte geeft om ze henzelf in de knoop te laten raken...

   Verwijderen
  3. Het aanblijven van Assad was één van de voornaamste redenen waarom Poetin intervenieerde in Syrië. Alleen en enkel alleen de inwoners van Syrië beslissen over het lot van Assad, heeft Poetin gezegd.

   Reden dat Turkije onafhankelijk van de VS beslist over de toekomst van Syrië betekent mijn inziens dat Turkije geen vazalstaat van de VS meer is.
   Reden dat de Russische ambassadeur in Ankara is doodgeschoten kan zijn dat Amerika niet akkoord is dat Turkije onafhankelijk van de VS over de toekomst van Syrië beslist.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Als het om de persoon Assad gaat, dan is Poetins wil wet. Erdogan heeft niks te willen.

   Verwijderen
 6. Goed nieuws voor de noodlijdende bevolking van de Krim.

  http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/rusland-opent-pijpleiding-naar-krim/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van onze staatsgestuurde en betaalde "zustersite", Raam op Rusland, de Top 100 van Russofoben, met wat de internationals betreft, goede kansen voor Hillary en Soros om de top te bereiken; de top in russofobie wel te verstaan:

  http://www.raamoprusland.nl/actueel/399-rechts-tv-station-publiceert-top-100-van-russofoben

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben hoogst waarschijnlijk 3 ton gekregen, gefinancierd door de belasting betaler, voor flut anti Rusland propaganda.

   Verwijderen
  2. 3 ton voor Raam om tegenwicht te bieden tegen de vrije en onafhankelijke Blik.:-)

   Verwijderen
 8. "Het Westen trekt aan het kortste eind in Syrië

  Ondanks de eenzijdige propaganda is nu voor iedere objectieve toeschouwer te zien dat Rusland zich voor vrede en stabiliteit in Syrië inzet en Europa niet. De nadelen van het Westen zijn niet slechts de migratiecrisis en de afgenomen invloed in de regio, maar ook een verlies aan geloofwaardigheid in de rest van de wereld. Ook in dit tijdperk van (des)informatieoorlog moet men nu en dan een succes kunnen presenteren. Maar Europa heeft in dit conflict niets waarop het zich voor kan staan. Zelfs op humanitair vlak is het momenteel vooral Rusland dat zich in Syrië verdienstelijk maakt."

  Meer lezen op:

  http://www.novini.nl/westen-trekt-aan-kortste-eind-syrie/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze hebben de oorlog tegen Poetin nog lang niet opgegeven

  John McCain, Lindsey Graham promise Russian sanctions (Full CNN Interview)
  https://www.youtube.com/watch?v=nKnA6Y8GpbM

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn favoriete analist Korybko denkt ook dat de actie van Obama met 2334 uiteindelijk slechts voordeel voor Israel oplevert.

  https://sputniknews.com/columnists/201612251048987557-obama-un-israel/

  Overigens is Kissinger met zijn 93 jaar ook adviseur van Trump geworden.

  Realpolitiek betekent af en toe flink je neus dichtknijpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Er is iets mis bij de New York Times, zij beginnen de waarheid te schrijven!

  Huh?

  New York Times admits Ukraine’s Yanukovich was right not to sign EU deal

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2016/12/new-york-times-admits-ukraines.html

  Huuuhhh?

  Hell just froze over: the New York Times runs an article saying Zionism is racist

  http://mondoweiss.net/2016/12/article-saying-zionism/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Alleen jammer dat het zoveel mensenlevens heeft gekost.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen