woensdag 21 december 2016

NOS-journaal: "Bloemetje leggen"

Laten we maar weer eens positief beginnen: Het NOS-journaal kwam in het 18.00 uur bulletin met een heel redelijk stuk: Duidelijk werd het respect van de Turken voor Rusland en haar ambassadeur getoond, de ceremonie, de emotie van de weduwe.

Subtiel

Maar het spijt ons te zeggen: Dit item kon natuurlijk niet de ether in zonder een sneer. En het was een minimale sneer als het om letters gaat, maar een maximale als je er maar lang genoeg bij stil staat. Wat was het geval? Aan het eind van het item komt de foto van Karlov in beeld en de Turkse hoogwaardigheidsbekleders, en dan komt de NOS voice-over: "Ze leggen een bloemetje"

Turkse officials "leggen een bloemetje".

Merkel legt wel "bloemen"

Niet dat we het contrast nodig hadden om het affront in de NOS-formulering te herkennen, maar het maakt de berichtgeving over de ambassadeur nog wranger als letterlijk luttele momenten later Merkel in beeld wordt gebracht in Berlijn en die legt voor de Berlijnslachtoffers natuurlijk wel "bloemen".

Merkel "legt bloemen"

Russofobie moet stoppen!!!

Gisteren was Blik aanwezig bij Forum voor Democratie in Amsterdam met onder andere Wierd Duk en Sietske Bergsma. Er werd gesproken hoe het komt dat onze pers zo gelijkgeschakeld is en waar de persistente anti Russische houding vandaan komt. Het was een zeer geanimeerde maar ook enigszins rommelige avond waar het antwoord op die vragen niet helemaal boven water kwam. Maar consensus leek er wel te zijn dat de vragen terecht zijn en dat het moet stoppen ook. We hebben enkele beelden van de avond die we mogelijk later nog tonen.

Emotionalisering Berlijn verslaggeving

Waar we al bang voor waren gebeurt weer: De Berlijn aanslag krijgt weer overdadig aandacht en veelal vanuit de emotionele hoek, waar we niks aan hebben: Een traumadeskundige komt vertellen hoe we dit moeten verwerken. Huisvrouwen in Maastricht wordt gevraagd of ze bang zijn. Die mag dan vertellen dat als ze een donker persoon ziet, etcetera. Nederlanders in Berlijn wordt gevraagd "hoe ze erin staan". Reporters worden naar scholen in de provincie gestuurd om te peilen of de schoolreisjes naar Berlijn nog doorgaan. Een andere "expert" mag vertellen of de AfD (Alternative für Deutschland) er nou garen bij gaat spinnen of niet. En zo ja, met mogelijk hoeveel procent, en zo gaat het nog een tijdje door. Oh ja, Nieuwsuur natuurlijk ook een special, Radio 1 komt met breaking news als er nieuws is dat het toch nog niet bekend is wie de dader is, etcetera, etcetera.

Schril

Donderdag 8 December was de Westerse coalitie, waar ook Nederland in zit, onder leiding van de VS actief met bommen op een ziekenhuis en een markt in Irak. Daarbij vielen meer doden dan in Berlijn. De NOS besteedde er op de kop af 18 hele seconden aan ergens middenin het journaal en daarna hebben we er bij de Nederlandse publieke omroep NOOIT meer iets van gehoord. Wij kunnen niet anders dan het volgende concluderen:

Doden in een land ver weg, maar wel als gevolg van ons handelen zijn minder nieuwswaardig dan de doden hier. Anders gezegd: ons slachtofferschap wordt breder uitgemeten dan ons daderschap. En dat is minimaal vreemd te noemen omdat ons daderschap, de chaos die onze regeringen veroorzaken en de massaverhuizingen die dat veroorzaakt mogelijk de reden zijn voor diverse problemen hier. Je zou dus aandacht verwachten voor die oorzaken. 18 Seconden kun je nauwelijks aandacht noemen. Hetzelfde geldt voor het Belgische slachtofferschap op Zaventeem: breed uitgemeten. Het Belgische daderschap met een luguber killerbombardement is in Nederland zelfs, op alle zieltogende staatskanalen, helemaal op 0 seconden blijven steken.

Wat wil schaatscoach Jac Orie?

Schaatscoach Orie wil dat het schaatstoernooi in de Oeral, Tsjelabinsk, Rusland geannuleerd wordt, net zoals dat met het bobslee toernooi in Sotchi gebeurd is, vanwege het "Russische dopingschandaal". "Als de Russen met bloedmonsters kunnen rotzooien, kunnen ze dat ook met die van ons doen". Allereerst lijkt het ons sterk dat er bloedmonsters genomen worden. Het gaat toch meestal om urinemonsters? Maar dan komt het: de monsters worden afgenomen door Duitsers en ze worden in Duitsland onderzocht. We herhalen: De monsters tijdens het toernooi in Tsjelabinsk worden afgenomen door Duitsers en onderzocht in Duitsland. De vraag lijkt op zijn plaats: Wat wil Orie nou en waar is hij dan nog bang voor? Net als met de russofobe journalistiek is het uitsluiten van Russen (Olympische spelen, paralympische spelen) en het verbannen van Rusland als land waar sportevenementen plaats vinden een zeer gevaarlijke ontwikkeling waarvoor ook geldt: Dit moet stoppen! Het is ook gevaarlijk met het oog op het WK voetbal over twee jaar in verband met mogelijke precedentwerking hier. Maar goed, als we het Nederlandse discours moeten geloven, is de gehele sportwereld zo clean als maar kan, op de Russen na, die allemaal zonder uitzondering aan het dopinginfuus liggen, persoonlijk bediend door Vladimir Putin.

Poll

Luister zelf naar het NOS 18.00 uur journaal en beoordeel het "bloemtje", HIER rond minuut 10:00 en kies:

0 1 Ahh Blik, je neemt het te serieus, wat maakt het nou uit, "bloemetje leggen" of "leggen bloemen". Zoiets doet ons eigen staatsjournaal echt niet express. En trouwens, klinkt eigenlijk helemaal niet verkeerd, "bloemetje leggen".

0 2 Ja, dit is een affront en past in de continue en gerichte campagne om Rusland op alle fronten te defameren.

0 3 Ik vind het moeilijk. Ik twijfel.

52 opmerkingen:

 1. Ik lees en kijk liever naar het nieuws hier Blik, dan dat ik afstem op de NOS, maar heb dan toch maar gekeken naar bovengenoemd item op 'ons' staatsjournaal.

  Het juiste antwoord als je het mij vraagt: 2

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is de toon die de muziek maakt, schreef Rob een tijdje geleden over een journaalitem met David Jan Godfroid die sprak over een nog snel gebouwd monument in de Oekraine ter nagedachtenis van de MH17 slachtoffers.

   Daar lijkt dit 'bloemetje' een zoveelste voorbeeld van

   Zie: http://degrijzeduif.blogspot.nl/2015/07/in-wijchen-weer-schietincident-politie.html?m=1

   Verwijderen
  2. Dit is het item van Godfoid waar Rob op doelde. Als je dat naast het 'bloemetje' van zonet neerlegt, zie ik treffende overeenkomsten.

   http://nos.nl/artikel/2047188-grabovo-bouwt-nog-snel-monument-voor-herdenking-mh17.html

   Verwijderen
  3. Jij weet helemaal niet wat je goed of fout doet, dat laat je duidelijk blijken door ons hier te beledigen voor fascisten en racisten, waarmee je aangeeft een politiek onbenul te zijn waarvan het stemrecht ontnomen dient te worden. Daarbij geef jij de indruk dat hoe dommer jouw reacties worden, hoe trotser jij op jezelf wordt.

   Verwijderen
  4. "Nee hoor"

   Yep, daar komt ie weer, "Nee hoor"! En yep, wij benoemen jou precies wat jij bent, een vuile, vieze gore klootzak die denkt heel Nederland achter zich te hebben! Daarbij ben je nog een vuile, vieze gore leugenaar ook, want er is niemand in Nederland die achter een Kneus als Kneuslissen staat, laat staan dat hij het kan bewijzen!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ik niet met je eens Matt.
   'Een bloemetje leggen' zeg je als het een speels verslag van een luchtige gelegenheid betreft.
   Hier gaat hem om de moord op een belangrijk diplomaat. Daar is in het verleden oorlog uit voortgekomen.

   Dit behandel je 'luchtig' als je het liever geen gewicht wil geven, maar als dat toch moet: je kunt het eenvoudig niet verzwijgen, want iedereen hoort het toch.

   Verwijderen
  2. Ik houd het héél simpel, gezien de koude relatie tussen Rusland en het westen;

   0 2, absoluut!

   Verwijderen
 3. Heel goede blog, Blik.
  Jammer dat je alweer een nieuwe hebt gemaakt zojuist. Dan zal deze lange blog minder snel gelezen worden.

  Ik weet zeker dat de woorden die gebruikt worden bedoeld zijn om op bijna onbewuste wijze een 'indruk te vestigen.'

  De meest frappante is natuurlijk dat 'Aleppo gevallen is'.
  Sinds wanneer 'valt ' een stad als het door de legitieme regering wordt heroverd?

  Je schrijft: " Anders gezegd: ons slachtofferschap wordt breder uitgemeten dan ons daderschap."

  Ons daderschap wordt volgens mij nooit met zoveel woorden genoemd.
  En àls we moord en doodslag plegen, dan is het altijd met goede bedoelingen.

  De aanval op de vrije meningsuiting is ook alweer met positieve termen benoemd: de mensen beschermen tegen Fake nieuws.

  Let op: Zij die ons werkelijk bedreigen zullen altijd een 'goede daad' als de reden van hun ingrijpen noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoiets als: je hebt bommen die vrede brengen en je hebt bommen die de vijand vernietigd.
   Het blijven WEL bommen.

   Verwijderen
  2. [Pure moordbommen, om onschuldigen kapot te maken.]

   De clown van de klas mag dan geen klasse hebben, hij is wel op dreef op deze donkerste dag van het jaar!

   Ik verwacht niet dat hij met een technische beschrijving kan komen, maar in elk geval moet er dan een ´onschuldigheidssensor´ inzitten.

   Aangezien hij gisteren nog pleitte voor censuur, een woord dat erg op sensor lijkt, moeten de bommen dan wel bemand zijn, met een soort collega krieltjes, net zoiets als zwarte gnapsmurfen!.

   Verwijderen
 4. "Wat wil schaatscoach Jac Orie?"

  Olympische Winterspelen 2014 Sochi

  Medaille verdeling bij het langebaanschaatsen

  1. Nederland 23 medailles

  6. Rusland 3 medailles

  Conclusie; de Nederlandse schaatsers hebben doping gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of... de doping van Russische makelij is van inferieure kwaliteit...

   Verwijderen
  2. Ach natuurlijk, prestatieverhogende middelen worden gebruikt om zo min mogelijk medailles te behalen!

   Verwijderen
  3. Jac Orie is een schaatscoach, Kneuslissen en daarom gaat het hier ook om de tak van sport schaatsen, Kneuslissen en als jij nu aangeeft te dom te zijn om je bij de tak van sport schaatsen te houden, dan kan jij beter je domme kop houden, capice, Kneuslissen?

   Verwijderen
  4. "Jawel hoor, ga ik meteen doorstoten naar Moskou!!"

   Jij, met je zwakke onderbuik? Als ik jou was zou ik er niet aan beginnen! Volgens mij kom kom je niet verder dan Horst-Sevenum en dan heb jij je broek al vol gescheten!

   Verwijderen
 5. Fake News...:
  5 Arrested After Egyptian Police Bust Staged Photo Shoot Of "Wounded Aleppo Children"
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-20/5-arrested-after-egyptian-police-bust-staged-photo-shoot-wounded-aleppo-children

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. https://herstelderepubliek.files.wordpress.com/2016/12/giuliani-statement.jpg?w=700

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/12/21/rudy-giuliani-komt-met-een-schokkende-verklaring/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ankara 'Will Cut Support for Syrian Opposition, Seek Compromise With Russia'

  Read more: https://sputniknews.com/world/201612211048835815-russia-turkey-diplomat-murder-opposition/

  Hehe eindelijk. Het even geduurd. De tijd is gekomen dat de terroristen syrië gaan verlaten. Dood of op de vlucht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard natuurlijk wapens van Russische makelij en afkomstig uit voormalige Warschau Pact staten! Originele artikel is afkomtig van NEO.

   BUSTED! The US Sent ISIS $1.5 Billion in Weapons from Europe, Ukraine

   http://russia-insider.com/en/politics/busted-us-sent-isis-15-billion-weapons-europe-ukraine/ri18298

   Verwijderen
  2. Uiteraard. Die hagelnieuwe pickup trucks waarmee ISIS in de zomer van 2014 naar buiten kwam waren volgens mij ook via het fascistische regime van Oekraïne naar Irak gestuurd.

   Verwijderen
 9. Yep, het was Mohammed Atta! Laten wij maar niet te veel van het 9/11 scenario afwijken, miljarden naïeve luitjes zijn daar ingetrapt!

  Berlin market attack: Police searching for Tunisian man after finding ID in truck

  https://www.rt.com/news/371105-berlin-market-attack-suspect/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yep, en als Washington het ontkent, is het 9 van de 10 keer waar!

  ‘Ludicrous claim’: US denies involvement in assassination of Russian envoy to Turkey

  https://www.rt.com/news/371097-us-reject-claims-russian-ambassador/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De terrorist had zijn ID onder de stoel achtergelaten? Niets is onmogelijk, maar gerommel met ID´s is wel erg kenmerkend voor de EU aanslagen! Je zou bijna een aluminium hoedje gaan vouwen!

  Als dit een represaille zou zijn voor een niet bestaande hacking dan zou ik niet graag in de schoenen staan van de gevangen VS special ops in Aleppo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lui hebben altijd hun ID bij zich. Bij 9/11 wist de piloot een nano seconde voor de inslag nog zijn paspoort naar buiten te gooien. Een copy van nice ?
   NATO terreur.

   Verwijderen
  2. Nice, evenals Bataclan, Charlie Hebdo, en 911, zonder vraagteken.

   Ik verwacht dat dit verhaal van Berlijn heel snel van de radar gaat verdwijnen. Mensen zouden zich eens kunnen gaan afvragen waarom ze dit verhaal wel moeten geloven, terwijl als het in een film zou zijn gescript, het een predicaat B zou krijgen van dezelfde krantenrecensent.

   Overigens is dat het enige goede wat ik uit Berlijn destilleer. Hoe vaker dezelfde gevaarlijke onzin de revue passeert (IDs die op plaats delict worden achtergelaten door de dader(s), zonder een spoortje van twijfel in de meanstream gebracht als DE WAARHEID), hoe groter de kans dat publiek gaat inzien dat ze onzin voorgeschoteld krijgen. Zouden de neoconliberals moeten weten, vraag maar aan Bush:

   'Fool me once, shame on...shame on you. Fool me — you can't get fooled again'

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 12. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/erdogan_klaar_met_fake_news_en.html

  Ach kijk wat lief Dana Abaded
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/ghe_syrisch_deugcompas_heult_m.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Na mijn mening slaat Rusland binnen korte tijd bikkelhard terug waar het volk binnen EU maar ook VS de wrange vruchten van gaat voelen.
  Voorbeeld, Rusland heeft de EU al diverse malen een waarschuwing gegeven dat er in de EU een gas crisis aanstaande indien er een strengere winter komt dan afgelopen jaren.
  Dit alles is het gevolg van handelen Eu politiek inzake gas aankopen uit Rusland dat heeft al een jaar op een laag pitje gestaan waardoor de ondergrondse gasopslag in Oekraïne maar ook Polen en Duitsland LEEG zijn.
  Deze buffers zijn juist ervoor bedoeld om tijdens piekafname`s gas door streng winterweer op te vangen.
  Rusland heeft een maximum cappisiteit van 620 milj. NM3/24 uur.
  Terwijl dan er een gebruik van 920 milj/24 uur nodig zijn.
  De rede is uiteraard om Rusland de schuld te geven als het voorkomt maar het zo zomaar ook andersom kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Yep, westerse MEANstream media over de rooie. Hoe haalt die Trump het in z'n hoofd om Rusland van de lijst van de grootste bedreiging voor de VS te schrappen?

  Donald Trump removes Russia from list of US defense priorities

  http://theduran.com/donald-trump-removes-russia-list-us-defense-priorities/

  Mainstream Media Hopping Mad Trump National Security Memo Doesn't Mention Russia

  Read more: https://sputniknews.com/politics/201612211048848044-media-reaction-trump-russia-free-security-memo/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze kan er ook nog wel bij...

   Neocons in MELTDOWN: Leaked Trump Defense Memo Does Not Name Russia as a Threat

   Trump's team is making clear the president-elect has no intention of continuing to escalate with Moscow

   http://russia-insider.com/en/politics/neocons-meltdown-leaked-trump-defense-memo-does-not-name-russia-threat/ri18311

   en Trump laat er geen gras over groeien, want ook de CIA en NED gaan de toorn van Trump proeven!

   IT BEGINS: Buchanan Calls for Heads to Roll at CIA and NED, Investigations of 'Saboteurs'

   http://russia-insider.com/en/politics/real-saboteurs-trump-foreign-policy/ri18283

   Verwijderen
  2. Dit zijn overigens zeer goede ontwikkelingen!

   Verwijderen
  3. Zo, die is compleet!

   Russia not on Trump's list of Pentagon priorities: Leaked memo worries establishment

   https://www.rt.com/usa/371055-trump-pentagon-priorities-russia/

   Verwijderen
  4. Trump wordt steeds populairder en de amerikanen krijgen steeds meer vertrouwen in zichzelf en in de economie.

   Laten we hopen dat Trump niet wordt koud gemaakt.

   Verwijderen
  5. De laatste president die oorlog verklaarde aan CIA, John J Kennedy werd weken later kaltgestellt in Dallas.

   Verwijderen


 15. Zijn er overigens nog westerse condoleances naar Moskou verzonden of doen wij het hier met het verheerlijken van een moordenaar?

  Putin: Wir drücken den Opfern und Verletzten in Berlin unser Mitgefühl aus

  https://deutsch.rt.com/kurzclips/44531-putin-berlin-anschlag-opfer-mitgefuehl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hieronder mijn mail aan Mark Rutte, die op een voor mij onverklaarbare wijze niet bij de premier bezorgd kon worden en teruggekaatst werd.

  Geachte heer Rutte,

  Ik heb weer met vol bewondering naar uw geschiedenisles zitten kijken over de Russische “agressie”, waarbij ik mijn lachen niet meer in kon houden en besloot u een lesje geschiedenis te leren. U bent waarschijnlijk op de hoogte van de term dat er op een actie altijd een reactie te verwachten valt? Welnu, ik heb er, speciaal voor u, een aantal op chronologische volgorde gezet, hier komen ze:

  -De stationering van Sovjet raketten op Cuba, was een REACTIE op de stationering van Amerikaanse raketten in Turkije;

  -De inval van de USSR van Afghanistan, was een REACTIE op de bewapening van de VS aan de Mujahedeen om de pro-Sovjet regering in Kaboel omver te werpen;

  -De tegenaanval van Rusland op Georgië, was een REACTIE op de aanval van Georgië op Zuid-Ossetië en het daar gelegen Russische contingent van de VN vredesmacht;

  -De zogenaamde annexatie van de Krim, was een REACTIE op de coup in Oekraïne.

  -De plaatsing van Russische raketten in Kaliningrad is een REACTIE op de plaatsing van het NAVO anti-raketschild in Polen en Roemenië.

  Dus, beste mijnheer Rutte, zoals u kunt lezen REAGEERT Rusland alleen op agressie van de NAVO en op niets anders. Daarbij valt het mij behoorlijk van u tegen dat u suggereert goede betrekkingen met Rusland na te willen streven, terwijl u Rusland haar enige ijsvrije zeehaven op de Krim wilt ontnemen.

  Heeft u in uw wijze overwegingen ook de bezwaren van de NEE stemmers meegenomen die geen neonazi regime in de Europese Unie willen, want dat item heb ik u niet horen noemen? Dat was namelijk mijn reden om tegen te stemmen en u heeft, als premier van alle Nederlanders, mijn bezwaren niet meegenomen in uw overwegingen. Wist u overigens dat de CIA achter de naamsverandering zit van de Sociaal-Nationalistische Partij van Oekraïne naar Svoboda, om geen oude ’sentimenten’ in Europa naar boven te halen? En natuurlijk is het u bekent dat de Oekraïense neonazi elementen zich achter de Oekraïense regering bevinden.

  Via een insider van Bilderberg is mij ook ter ore gekomen dat u issues die bij Bilderberg besproken worden ook moet implementeren, stemt u daar uw beleid op af en wat zijn de maatregelen die Bilderberg Nederland heeft opgelegd voor 2017? Ik ontsla u hierbij van uw geheimhouding betreffende de Chatham House rules, wat bij mij overigens overkomt als verraad aan het Nederlandse volk. Maar u geeft niet zoveel om het Nederlandse volk hé mijnheer Rutte, u ontkent zelfs dat er armoede heerst in Nederland maar u heeft een uitstekend salaris, horen en zien wij regelmatig bij “Het gesprek met de Minister President”. Ik moest overigens ook hartelijk lachen om het verkiezingsspotje van de VVD met de stratenmaker, u heeft helemaal niets met stratenmakers! Werkgevers en de VVD zijn de natuurlijke vijanden van arbeiders, dat was vroeger zo en dat is nu nog steeds. U krijgt zo langzamerhand wel een idee waarom ik geen VVD stem en nooit zal stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. In Denemarken voeren de Nazi's dit beleid al uit sinds begin januari. En kennelijk met succes. Zie:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-01-26/denmark-passes-law-seize-valuables-cash-refugees

  Je verwacht het inderdaad niet...

  Eerst een land bombarderen met F16's waarvan de vliegtuigen en de bommen betaald zijn door ons

  Dan een door de CIA gecreëerd huurleger (Al Nusra) met een pr machine met geld sponsoren van ons (7 miljoen van Koenders naar de white helmets)

  En als mensen zonder huis en haard, en nadat zij wellicht de bekende egards van Al Nusra aan den lijve hebben ondervonden (bv van een kind een hoofd afhakken, daar schrikken onze vrienden van Al Nusra niet terug) en daarom bij de EU aankloppen nadat ze vrijwel al hun rijkdommen hebben moeten verkopen aan mensenhandelaars, mogen ze hun laatste bezittingen ook afstaan aan een of andere EU bureaucraat.

  Want dat is goed voor 'de veiligheid' (leeg begrip)

  Open vraag boek tentamen:
  Zouden er nog ouders zijn onder EU bureaucraten die trots zijn op het werk van hun kind?

  Of is de complottheorie bij deze bewezen: EU bureaucraten zijn directe astammelingen van de reptielen?

  Of zit ik hier gewoon te kijken naar het totale failliet van menselijke waardigheid onder onze almaar falende alleen met zichzelf bezig zijnde, en los van de wereld gezongen EU bureaucratie?


  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Willem Willem,

  "Of is de complottheorie bij deze bewezen: EU bureaucraten zijn directe astammelingen van de reptielen?"

  O, bedoelde je dat met die spiegel?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Mark Rutte" is een grappenmaker en niet van echt te onderscheiden.

  Maar dit is satire toch?
  Toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit is niks anders dan de oorlog tegen cash en goud die we al in andere landen zien, zoals in india, australië en venezuela.
  Terrorisme wordt als reden aangevoerd, maar bedoeld voor de controle van het gewone volk. We gaan naar een situatie dat 95% van de bevolking straat arm is en de 5% heeft alles. Dat duurt nog wel even, maar dat is het einddoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. !!!!!!!!!!!!!!!!!! terrorisme expert Shlomo Shpiro was op de kerstmarkt in Berlijn aanwezig tijdens de aanslag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10 minuten voor de aanslag verliet hij de markt.

  Israëlische terreur expert trekt vergelijking met New York aanslagen van 2001 terreur
  http://www.bild.de/politik/inland/sandra-maischberger/maischberger-talk-49423008.bild.html

  100% valse vlag.


  In het artikel
  "• Stefan Aust, journalist, redacteur van de "wereld", heeft gewijd decennia om het terrorisme: "De aanslagen in Europa maken deel uit van een internationale grote burgeroorlog."

  Daarom worden de jihadisten Europa binnen gebracht. De wereld moet één grote chaos worden in hun plannen. "een internationale grote burgeroorlog"

  Ik zeg dat hun plannen worden verijdeld door de Poetin geleide coalitie en doordat de bevolking op dit moment de wallstreet puppets niet meer kiest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij weten nog maar heeeeel goed dat terreur journalist Richard Gutjahr zowel in Nice op de boulevard als in München in de Olympia-Einkaufszentrum heeeeel toevalig op het juiste moment op de juitst plaats aanwezig was toen de terroristische daden werden uitgevoerd.

   Verwijderen
  2. De zionist zit genoegzaam te vertellen dat hij als israelier niet gewend was aan de kou en dat hij vertrokken was van de markt 5 a 8 minuten voor de aanslag. Ziekmakend!
   Anschlag in Berlin – so erlebte Terrorismus-Experte Shpiro die Nacht (dbate)
   https://www.youtube.com/watch?v=1k9LSq3H5qg

   Verwijderen
 22. Humanitaire ramp in Yemen. Meer dan 2 miljoen kinderen zijn zwaar ondervoed. Waar is de berichtgeving van de NOS. Dit land wordt geboycot door KSA omdat de bevolking weigert om de KSA puppet Hadi te aanvaarden

  UNICEF: Malnutrition in Yemen at an all time high
  https://www.almasdarnews.com/article/unicef-malnutrition-yemen-time-high/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Fighters haven't been allowed 2 leave. They all have explosive belts & say they won't be arrested if regime breaks dea
  https://twitter.com/BilalKareem/status/811216051656658944

  Wat mij betreft gewoon afknallen die lui.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Als je denkt dat de propaganda uit de USSA niet erger kan.

  NY DAILY NEWS COLUMNIST MAKES CASE FOR ASSASSINATING RUSSIAN DIPLOMATS
  http://anotherdayintheempire.com/ny-daily-news-columnist-makes-case-assassinating-russian-diplomats/

  Poetin is Hitler
  Andrei Karlov is Ernst vom Rath :de vermoorde duitse ambassadeur in frankrijk tijdens het Hitler regime. Goede zaak om Russische diplomaten te vermoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. In Palmyra hebben ze een witte kerst. Wat is het toch warm op onze planeet.

  https://twitter.com/maytham956/status/811672698589999104

  BeantwoordenVerwijderen
 26. It's that time of the year,

  Met de gelijkgeschakelde pers (zie: https://m.youtube.com/watch?v=TM8L7bdwVaA), maar toch een beetje anders wilde ik hier iedereen een goede kerst wensen. Misschien wat vroeg, maar liever te vroeg dan te laat.

  Groeten,
  Willem (Willem Willem is een tikfout en ik ben te lui om die fout te verbeteren)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. In a recent interview Kerry admits that it was opposition from the Pentagon, not Moscow or Damascus, that had blown up his agreement with Russia over Syria:

  More recently, he has clashed inside the administration with Defense Secretary Ashton Carter. Kerry negotiated an agreement with Russia to share joint military operations, but it fell apart.

  “Unfortunately we had divisions within our own ranks that made the implementation of that extremely hard to accomplish,” Kerry said. “But I believe in it, I think it can work, could have worked."

  Kerry's agreement with Russia did not just "fell apart". The Pentagon actively sabotaged it by intentionally and perfidiously attacking the Syrian army.

  The deal with Russia was made in June. It envisioned coordinated attacks on ISIS and al-Qaeda in Syria, both designated as terrorist under two UN Security Council resolutions which call upon all countries to eradicate them. For months the U.S. failed to separate its CIA and Pentagon trained, supplied and paid "moderate rebel" from al-Qaeda, thereby blocking the deal. In September the deal was modified and finally ready to be implemented.
  http://www.moonofalabama.org/2016/12/how-the-military-excluded-the-us-from-international-syria-negotiations.html

  BeantwoordenVerwijderen