dinsdag 13 december 2016

Duitse ZDF in paniek! Trump wil goede relatie met Rusland

Drie-en-een-halve minuut draaide de ZDF door: "Het is praktisch bewezen dat de Russen achter de hacks zaten." "Praktisch bewezen". Dus niet bewezen. Maar feiten zijn voor de Duitsers geen issue. Speculeren is hun nieuwe motto. Op minuut 9:00 begint het Trump/Putin item. Daarbij kwamen ook twee Putin-kritische senatoren aan het woord, en natuurlijk ontbrak ook havik McCain niet die Putin de aanstichter van al het kwaad in de wereld vindt.

RT had het gladde gepraat van de Zuid-Duitsers door en wijdde er een kort artikel aan. Daarin kwamen de reaguurders aan het woord die geen spaan heel lieten van het oeverloze gespeculeer. Eerder in het ZDF journaal kwam Aleppo aan bod. Het bevrijden van die stad door het Syrische leger kan bij de ZDF geen enthousiasme losmaken. Ook zij citeren weer een "Humanitaire organisatie" om wat meer gespeculeer de ether in te jagen.


McCain verliest zich in Putin

Niet alleen ZDF in paniek. Havik John McCain heeft op uitermate agressieve wijze zich uitgelaten over Vladimir Putin ("tuig", "moordenaar"), en ziet de benoeming van Rex de Exxon baas als Minister van Buitenlandse Zaken niet met genoegen tegemoet en wil groot onderzoek naar de Russen en de hacks.

43 opmerkingen:

 1. Trump kan nog tegengehouden worden op vele manieren.
  Niet in de laatste plaats met een 'onderzoek' naar de Russische invloed in de presidentsverkiezingen, en een ongeldig verklaren daarvan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De impeachment ligt al klaar, trump zal bij zijn aantreden schoon schip n zijn eigen partij en veiligheidsdiensten moeten maken, anders overleeft hij het eerste jaar niet. Pence benoemen was al een stomme zet.
   http://www.cnbc.com/2016/11/16/allan-lichtman-predicts-donald-trump-could-be-impeached-in-office-within-his-first-term.html

   Verwijderen
  2. Waarom zou Trump ex militairen in zijn regering opnemen? Omdat hij zich ervan bewust is dat er een coup tegen hem gepleegd gaat worden, misschien? Of zijn die sore losers op zoek naar een color revolution en nu even niet in het Midden-Oosten?

   Verwijderen
  3. Na de FBI vallen nu ook andere veiligheidsbobo's in feite Trump bij
   http://www.zerohedge.com/news/2016-12-12/top-us-spy-agency-refuses-endorse-cias-russian-hacking-assessment-due-lack-evidence

   Verwijderen
  4. @ Mark r
   De video waar U naar verwijst is bijna 1 maand oud.
   Niet erg, maar ik wilde het toch even melden.

   Verwijderen
 2. Ter aanvulling op bovenstaande

  'The Democrats have no vision for the future, and without vision, the party will disintegrate which is precisely what’s happening. The Democratic Party is disintegrating before our very eyes. This latest “Russian hacking” diversion is just speeding along the process.'

  http://www.counterpunch.org/2016/12/12/the-democrats-russia-hacking-campaign-is-political-suicide/

  En PCR nog iets zwartgalliger

  http://www.paulcraigroberts.org/2016/12/10/if-you-are-for-peace-you-are-a-russian-agent-paul-craig-roberts/

  Wat er gebeurd zou zijn met de Websites die propornot gehaald hebben als HRC het stokje van Obama had overgenomen, is gelukkig een academische vraag geworden nu de toekomst heeft uitgewezen dat HRC geen president van de VS wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. http://www.volkskrant.nl/opinie/arnon-grunberg-wilders-belandt-in-afvalbak-van-de-geschiedenis~a4432193/

  Net zoals de voetnoten van Arnon Grunberg, overigens.

  En hele oplagen van de Volkskrant ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. UK Ambassador Craig Murray, “I’ve met the person who leaked them [Podesta emails]…not Russian and it’s an insider”

  http://theduran.com/uk-ambassador-craig-murray-ive-met-the-person-who-leaked-them-podesta-emails-not-russian-and-its-an-insider/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verspreidt The Washington Post fake news?

   The CIA Says They Did NOT TELL The WASHINGTON POST That “Russia Hacked Election In Favor Of Trump”!

   http://investmentwatchblog.com/the-cia-says-they-did-not-tell-the-washington-post-that-russia-hacked-election-in-favor-of-trump/

   Verwijderen
 5. FBI Disputes CIA's "Fuzzy And Ambiguous" Claims That Russia Sought To Influence Presidential Election

  But at least one investigative agency, the FBI, isn't buying the "fuzzy and ambiguous" assertions from the CIA that Russia "quite" clearly meddled in the U.S. elections on behalf of the Trump campaign. Meanwhile, the FBI's unwillingness to play along is infuriating Democrats. Per the BizPac Review:

  The FBI did not corroborate the CIA’s claim that Russia had a hand in the election of President-elect Donald Trump in a meeting with lawmakers last week.  A senior FBI counterintelligence official met with Republican and Democrat members of the House Permanent Select Committee on Intelligence in order to give the bureau’s view of a recent CIA report. The official did not concur with the CIA, frustrating Democrats.  The CIA believes Russia “quite” clearly intended to send Trump to the White House. The claim is a bold one and concerned Democrats and some Republicans who are worried about Trump’s desire to mend relations with an increasingly aggressive Russia. The CIA report was “direct, bold and unqualified,” one of the officials at the meeting told The Washington Post Saturday.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-12/fbi-disputes-cias-fuzzy-and-ambiguous-claims-russia-sought-influence-presidential-el

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aleppo bevrijdt, burgers vieren het feit dat zij door Assad zullen worden gemarteld! Dit is, uiteraard, cynisch bedoeld!

  Street celebrations in Aleppo on news of Syrian Army retaking east of city

  https://www.rt.com/news/370084-aleppo-liberation-reports-celebrations/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een feest Joop. Hoop wel dat ze de stad goed verdedigd achterlaten voordat ze verder gaan.
   Ik krijg berichten door dat IS nu in een Cauldron zit in Palmyra. Er is bijna geen burger bevolking in Palmyra. Dit is een mooie gelegenheid om een kleine 4000 IS'er naar hun maagden van 72 te sturen.

   Verwijderen
  2. Die terroristen zijn helemaal gek. Ze vragen om een fatwa om hun vrouw te mogen doden zodat ze niet wordt verkracht als het leger hen gevangen neemt.

   #FSA reporter in #Aleppo: The fighters are asking for a Fatwa to allow them kill their women thus not to be raped when captured!!
   https://twitter.com/maytham956/status/808434970993848320

   Verwijderen
  3. @oligarch,

   Ik heb begrepen dat de I.S. strijders die Palmyra weer in hebben genomen afkomstig zijn uit Mosul. De westerse coalitie stond erbij en keek er naar zonder een hand uit te steken.

   Hoezo, wij steunen geen terroristen?

   Verwijderen
  4. Joop,
   ik las of hoorde ergens het volgende: Er werd een zware mist voorspeld, en toen zijn al die soldaten - onder dekking van de mist- naar Palmyra gereden. Het zijn waarschijnlijk de Amerikanen die met hun goede weersvoorspellingen dit plan hebben bedacht , omdat ze wisten dat de mist zou komen. Het is niet waarschijnlijk dat ISIS zelf op dat planmatige niveau te werk gaat.

   Verwijderen
 7. Lol bij the intercept

  Original title
  .
  'Obama must
  Declassify
  Evidence of
  Russian Hacking'
  .
  In a similar vein
  .
  'Obama must
  Declassify
  Evidence of
  Extraterrestrial life'
  .
  And
  .
  'Obama must
  Declassify
  Evidence that
  Politicians are Reptiles'
  .
  And
  .
  'Obama must
  Declassify
  Evidence that
  We Never Went to the Moon'
  .
  Etc, etc.

  Zie: https://theintercept.com/2016/12/12/obama-must-declassify-evidence-of-russian-hacking/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een observatie: sinds 1-2 maanden hoor je ineens zelden de ´snackbar´- uitroep op filmpjes. Mijn verklaring is dat dit, aan de hand van richtlijnen, systematisch wordt wegge-edit. Die uitroep roept bij het publiek inmiddels evenveel weerstand op als bv een swastika, en maakt daarmee de propaganda ineffectief. We hebben ook gezien hoe de witte helmen een half jaar geleden ineens nette baardjes en kapsels kregen ipv hun IS hairdo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. In de Amerikaanse Senaat is een wet aangenomen die 'Kritiek op Israel' gelijk stelt aan antisemitisme.

  Discriminatie is strafbaar, dus anti-semitisme is strafbaar. En per consequentie is nu kritiek op Israel strafbaar in de VS.
  De wet is unaniem aangenomen.

  Volgens onze huis-pundits Oligarch en Dawg is dit geen aanwijzing dat joodse lieden de macht hebben in de VS.
  Nee. Zij denken dat de illuminati hier belang bij hebben. Leg uit, Oligarch!

  Terwijl ik overal de joodse hand achter de schermen denk te ontwaren zien zij steeds illuminati.
  Dat hebben ze me zelf geschreven: http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2016/12/waarom-vertellen-onze-staatsmedia-niet.html?showComment=1481540218194#c5455995418668836173

  Hier het bericht op Mondoweiss: http://mondoweiss.net/2016/12/censorship-blacklisting-mainstream/

  (Het Amrikaanse wetten systeem is me niet helemaal duidelijk: Senaat wet, Huis van Afgevaardigden wet, etc. Het gaat mij er om dat in land A kritiek op land B strafbaar gemaakt kon worden. Dan heeft land B veel macht in land A. Israel heeft macht in de VS.
  Wat vinden de illuminatie daar van? Waarom willen zij dit? En nu we het er toch over hebben: Waar wonen die Illuminatie? Is er al eens ooit eentje gesignaleerd? )

  'De illuminati': een narrative bedacht voor mensen die wel zien dat joden overal de baas zijn, maar die dat om een of andere reden niet willen toegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit soort ontwikkelingen zijn zeer verontrustend, hoewel het niet snel zo´n vaart zal lopen. Dit soort wetten heeft nl een wagonlading jurisprudentie ten gevolge, zodat elke minderheid de gekste claims kan maken.

   Ik vind het prima als politieke partijen ook vertegenwoordigers van minderheden hebben, die van mij bij geschiktheid ook premier mag zijn.

   Maar evenmin als ik geregeerd wil worden door een kabinet grotendeels van Marokkanen of feministes weiger ik een voor de helft joods kabinet al mijn regering.

   Maar Jan, graag wil ik ooit van gedachten wisselen WAAROM die core van meest joodse ´illuminati´ 1 % in zoveel landen naar de top kan drijven. De gangbare verklaringen ken ik wel zo´n beetje, maar volgens Darwin zou dit niet moeten kunnen tenzij er een werkelijk verschil in fitness zou zijn. De vraag is welke fitness, want sociale structuren, inclusief vriendjespolitiek, fracties en bedrog in een groep leeuwen of bavianen houdt slechts een paar jaar stand; geen 4000 jaar. Waar zitten de clou???


   Dit is een onderwerp met zeer veel diepte, waarbij verschillende disciplines elkaar zwaar lijken tegen te spreken. Daarom denk ik dat het waarschijnlijk beter een onderwerp voor jouw blog kan zijn.

   Verwijderen
  2. Rootman,
   je hebt gelijk: het is een groot onderwerp en niet helemaal waar je aan denkt als je een kritische 'blik op het NOS' journaal wil houden.
   Anderzijds: àlles waar we hier tegen aan lopen vindt zijn oorzaak in de bijzondere werkwijze en talenten van de usual suspects. En van dat alles zul je nooit iets begrijpen als je niet begrijp toe deze groep denkt en werkt. Zoals ik schreef: nu zijn het de moslims die moeten sterven. Gisteren waren het de Russen. In de late middeleeuwen de Oekraieners en Polen. Morgen de Amerikanen, en wijzelf. Er is dus zeker belang en urgentie.
   Je kan dit op mijn blog bespreken, maar ik heb weinig bezoekers.
   Hier zou het best kunnen. Word vervolgd.

   Verwijderen
  3. Rootman schrijft:
   Maar Jan, graag wil ik ooit van gedachten wisselen WAAROM die core van meest joodse ´illuminati´ 1 % in zoveel landen naar de top kan drijven.

   Als je wil overleven in Nieuw Guynea heb je niks aan onze flitsende intelligentie. De inboorlingen aldaar hebben die dan ook niet. Maar ze hebben wel de intelligentie die ze daar nodig hebben. Logisch. En een gevolg van selectie.

   De meeste volken verschillen van elkaar in uiterlijk en innerlijk (instinct; gedrag) omdat ze in een andere biotoop leven. De mensenvolkeren ondergaan hun evolutie ( selectie) passief.

   Maar je kunt je voorstellen dat je als het ware zelf de selectie ter hand neemt. Dat je als volk regelt wie de meeste nakomelingen zal hebben. En welke eigenschappen die dan moeten hebben.
   (Individuen kiezen voor zichzelf een zo goed mogelijke partner, om de eigen genen zo goed mogelijke kans te geven.)

   Maar de joodse religie werkt in feite als een selectie-methode om de meest slimme mensen de meeste kans op veel overlevende kinderen te geven.
   Dat gaat ongeveer als volgt: Jongetjes gaan naar de yeshiva en bestuderen en becommentarieren de Talmoed (of Torah of gemera of mishna. Ik gooi ze wel eens door elkaar.)
   Wie daar in uitblinkt zal een kandidaat zijn voor de dochters van een rijke joodse burger. Zo breng je (traditie / plicht/ eer) de hoogste theoretische intelligentie samen m,et de hoogste praktische intelligentie. ( Om rijk te worden moet je begrijpen wat er in de buitenwereld gebeurt.)
   Die joodse elite krijgt ook zeggenschap over de armere joden. Hebben ook plichten tegenover die armen, maar ook meer rechten.

   Kevin MacDonald heeft drie boeken geschreven over de 'groeps-evolutie' van de joden. Hij is evolutie-psycholoog.
   Op de site Jewcy werd er over geschreven door de nu wel bekende Alt right man John Derbyshire: http://jewcy.com/post/kevin_macdonald_derbs2

   Op mijn blog heb ik er recent ook al iet smeer over geschreven.
   http://xevolutie.blogspot.nl/2016/12/571-ik-ben-boos-ik-heb-mijn-geduld.html

   Ik denk dat het onderwerp uit de taboe sfeer moet komen. Ik denk dat er al miljoenen slachtoffers zijn gevallen, en dat er nog heel veel miljoenen zullen komen. ( We zijn nu net aan een mogelijke kernoorlog ontsnapt. En we weten allemaal dat die kernoorlog NIET was gepland door illuminatie, maar wel door een zeer klein groepje joden. Wellicht niet meer dan 0.1 % van alle joden. Maar door hun cohesie ( als gevolg van extreem wij-zij denken) durft die 99,9 % er geen halt aan toe te roepen. Ik vind dat dat moet veranderen.
   Daarom moeten we er over schrijven.

   Maar dat is uiteraard moeilijk in een samenleving waarin ZIJ de taboe's in onze hoofden hebben gebeits: kritiek op het joodse ras is gelijk aan een duivel zijn.
   Ik heb geen kritiek op het joodse ras. Ik zeg alleen: Alle honden kunnen bijten. Ook pitbulls kunnen ook bijten, maar doen dat meestal niet. Maar sommige pitbulls zijn levensbedreigend.
   Nu probeer ik alle honden en alle niet-levensbedreigende pitbulls te overtuigen dat we die kleine groep zeer gevaarlijke pitbulls bij hun werk moeten blokkeren. De gevaarlijkheid van de pittbulls is niet een gevolg van natuurlijke evolutie. Die is gekweekt. Precies zoals de joodse religie mensen heeft gekweekt.

   Als je leest over de Neocons en hun normen en waarden, dan weet je hoe gevaarlijk ze zijn. http://xevolutie.blogspot.nl/2014/12/428-de-neocons-gaan-de-wereld-die-u.html

   Verwijderen
 10. Geen Mitt Romney, geen Giuliani en geen Bolton als minister van BZ.
  Geweldig nieuws natuurlijk.
  Ik heb goede hoop dat Tillerson een normaal man is.
  Het gaat de goede kant op met Trump's team.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Exact Jan.

  Aan de paniek bij de staatsmedia (zojuist Robert van de Roer op Radio 1) te horen, die "vrezen dat de sancties in gevaar komen", maar, "Trump/Rex kunnen hun onafhankelijkheid nog tonen" (beetje implicerend dat sancties teken van onafhankelijkheid zouden zijn...)

  Daarnaast hele middag over "de moorden van Assad, lijken op de straat, vrouwen en kinderen geexecuteerd..."
  Bewijs 0. Maar echt, Lara Rense, de hele middag ... plus: de demonstratie bij de Russische ambassade vanmiddag tegen Assad/Putin, circa 100 man en NPO zwaar uitgerukt...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als minister van milieu zou ik zeker niet blij zijn met deze keuze, maar als State zeker wel. Het lijkt erop dat Trump vanuit zijn business achtergrond inderdaad veel inzicht heeft in wat er fout is gegaan in de VS. Na zijn campagne heeft hij weinig vertrouwen meer in de agency die zijn opponente blind in haar beleid heeft gesteund.

  De CIA is in conflict met het Pentagon, het Witte Huis en Dept. of State. Ze bevechten elkaar via proxies in Syrië.

  Trump krijgt nu Top Secret intelligence briefings (via de CIA), maar het lijkt er op dat hij niet onder de indruk is: vandaar zijn tweets. Dus benoemt hij een collega CEO die de belangrijke regios voor VS buitenlandbeleid volgens zijn oordeel beter kent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik hoef niet elke dag hetzelfde te horen. Elke dag, elke ochtend diezelfde woorden: 'Meneer, er is niets veranderd, laten we alles nog eens overlopen'. Daar heb ik geen behoefte aan". Donald Trump zei in een gisteren uitgezonden interview dat hij geen nood heeft aan de dagelijkse briefing aan de president. Hij vindt die repetitief en zal zich over nationale veiligheid wel door zijn onmiddellijke omgeving laten inlichten.
   "Weet je, ik ben best slim. Ik hoef de komende acht jaar niet elke dag dezelfde woorden te horen. Het zou acht jaar kunnen zijn. Maar dat wil ik niet. Ik zeg wel: 'Als er iets verandert, laat het ons weten'".
   http://www.hln.be/hln/nl/10496/Verkiezingen-VS/article/detail/3028792/2016/12/12/Trump-Val-me-niet-lastig-met-dagelijkse-briefings.dhtml

   Verwijderen
  2. Trump heeft gelijk.
   Hij hoort het wel als er echt iets is.
   De toegang tot de president wordt vrijwel altijd gebruikt om de man een bepaalde kat op te loodsen.
   Zo zorgden de Neocons er voor ( Team B) dat Reagan nog banger en bozer werd over Rusland dan hij voor die tijd al was.

   Ooit las ik een interview over Richard Perle. Toen Perle door kreeg dat zoon Bush wel eens president zou kunnen worden, en helemaal niks over de internationale politiek wist, reisde hij elk weekend naar Dallas om Bush 'bij te praten.'
   Ik wou dat ik elk weekend Rutte kon bijpraten.
   Dat is een fantastische invloed die je dan hebt.

   Verwijderen
  3. @ Blik,
   ja, het Assad bashen en Putin bashen is nu van een gigantische intensheid.
   Zou er meer achter zitten? Vooral dat gedoe over de invloed van de Russen op de Amerikaanse verkiezingen.... zouden ze die kiesmannen over 6 dagen voor een ongekende primeur laten zorgen? Is dat wat men aan het voorbereiden is?

   Dan zal het nog heel lang onrustig zijn in de VS. Of erger. Ik denk niet dat ze dat aan durven..

   Verwijderen
  4. @Jan
   Het lijkt er haast wel op. (Dat er meer achter kan zitten). Waarom zouden ze het niet aandurven? Ze durven wel meer aan...
   Niemand weet het, maar wat we wel weten is dat de propaganda vandaag een nieuwe hoogte heeft bereikt...

   Verwijderen
  5. Vandaag weer eens naar het Staatsjournaal van 20.00 u gekeken. Was waar het Assad en Rusland bashen betreft inderdaad van een intensiteit die weer nieuwe maatstaven neerzette. En verdomd als het niet waar was, er werd weer zo'n gevluchte 'activist' /'hulpverlener' voor de camera getrokken die tekst en uitleg mocht geven.

   Verwijderen
  6. @ Blik,
   als je durft om de Twin Towers op te blazen met 3000 mensen er in en zelf 'toevallig die dag niet aanwezig te zijn'(*),
   dan durf je ook wel een stuk of wat Kiesmannen om te praten.
   "Ik heb hier een offer dat je echt niet kan weigeren.... "

   (*) zowel de eigenaar/huurder Larry Silverstein als zijn zoon èn zijn dochter werken in WTC, maar ewaren die ochten toevallig niet aanwezig.

   Verwijderen
  7. Dat Assad bashen is goed nieuws voor de Syriërs die gevlucht zijn en hier een veilig onderkomen hebben gevonden. Zij zullen niet snel teruggestuurd worden naar Syrie met 'verschrikkelijke' Assad aan het roer die 'moet gaan'

   Met Mosul bevrijd en Afghanistan waar het weer 'veilig' is, hebben gevluchte Irakezen en Afghanen dat voordeel niet. Die mogen zo weer terug, ook al liggen de mijnen in de straat en vliegt Obama rond met zijn drone programma dat meer kapot maakt dan je lief is.

   (Zie: http://statewatch.org/news/2016/mar/eu-council-afghanistan-6738-16.pdf)

   Niet dat ik de propaganda van de NOS kan luchten of zien. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel..

   Verwijderen
  8. ( Niet zo heel belangrijk, maar wel aardig om te horen:)

   Amy Goodman had een uitzending over die Kiesmannen.
   Het ziet er dreigend uit, maar ik denk dat het niet zo eenvoudig zal zijn om een flink aantal van die Kiesmannen over te halen om tegen alle conventies in te handelen.

   De dochter van Nancy Pelosi, Christine (journalist Michiel Vos is met een andere dochter, Alexandra, gehuwd) legt uit hoe ze haar best doet om Kiesmannen over te halen om af te wijken va de traditie: http://www.truth-out.org/news/item/38722-electoral-college-members-seek-intel-briefing-on-possible-russian-meddling-in-election-to-aid-trump

   Verwijderen
 13. Shell major on stream project in Rusland sachalinII
  http://www.shell.com/about-us/major-projects.html
  Géén boycot gas uit Rusland door Nederland!
  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2016/16/import-compenseert-vermindering-aardgaswinning

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. (Los uit de pols, dus wellicht onjuist): heeft Nederland ook niet een aandeel in de Nordstream?

   Wat die gaspijpleiding oorlogen in Oekraine en Syrie in hel daglicht zet?

   Verwijderen
  2. Uit 2011

   https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2011/11/08/opening-nord-stream-gaspijpleiding

   Verwijderen
  3. Willem,
   U heeft nog NOOIT op een opmerking van mij t.a.v. U gereageerd. Beetje laf, vind U niet?

   U schrijft:
   Wat die gaspijpleiding oorlogen in Oekraine en Syrie in hel daglicht zet?

   Hier mijn vraag:
   Wat betekent die zin?

   In welk hel daglicht zet de 9% deelname van de Gasunie in de bouw van de Nordstream-pijpleiding de oorlogen in Oekraïne en Syrië ?

   Leg het precies uit aub, want ik begrijp er niks van.

   Verwijderen
  4. "In welk hel daglicht zet de 9% deelname van de Gasunie in de bouw van de Nordstream-pijpleiding de oorlogen in Oekraïne en Syrië ?"

   Het leven is een pijpkaneel, ieder die eraan zuigt krijgt zijn deel.

   Verwijderen
  5. Ook in Nederland is er net als in Duitsland een groep keiharde ´realisten´. Het zijn de bikkelharde kapitalisten van de maakindustrie, op binnenlands-sociaal gebied mijn politieke vijanden, maar geopolitiek wel helder van geest. Kamp is de bekendste vertegenwoordiger bij ons.

   Het is een mannetje wat ziet dat je wel woningen duurzaam van energie kan voorzien, maar niet het transport en de industrie.

   Het zijn deze realisten, waaronder ook Trump, die inzien dat Rusland een kwaaie opponent, maar een ook prima partner kan zijn. En zo indirect een zeer matigende invloed hebben op oorlog en vrede.

   Verwijderen
 14. Nepnieuws van Rutte

  "De Europese Unie moet zijn ambities temperen. De politici moeten beginnen te luisteren naar de stellingen van de kiezers, die anders nog meer naar populistische partijen zullen vluchten en dreigen zich steeds meer van de Europese gedachte af te keren."

  https://nl.express.live/2016/12/13/rutte-nog-meer-europa-betekent-het-einde-van-europa/

  Zegt onze goudeerlijke premier

  Terwijl ie aan de gang blijft om Nederland via geniepige achterkamertjesdeals het afgeschoten associatieverdrag met UA
  door te strot te wringen.

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/12/goedemorgen_u_wordt_weer_belazerd.html

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Turkije kan er ook nog wel bij,Mark.
  Daar zijn ze ook druk democratische waarden aan het implementeren...
  http://nieuws.tpo.nl/2016/12/13/opheffoto-kindsoldaten-erdogan-punniken-klassikaal-strop-terroristen/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Autopech... https://youtu.be/zgkRcwxidbE?t=61

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die komt niet meer door de APK.

   Assad in interview aantal jaar geleden in zijn paleis:
   ''U denkt dat als ik weg ben ,er hier een democraat zit.Ik voorspel u ,hier zit dan een man met een baard''
   Dan maar de Russische oplossing.

   Verwijderen