vrijdag 23 december 2016

Beste heer Rutte,

Ingezonden bijdrage van Joop de Jong

Beste leugenaar Mark Rutte,

-De stationering van Sovjet raketten op Cuba, was een REACTIE op de stationering van Amerikaanse raketten in Turkije;

-De inval van de USSR van Afghanistan, was een REACTIE op de bewapening van de VS aan de Mujahedeen om de pro-Sovjet regering in Kaboel omver te werpen;

-De tegenaanval van Rusland op Georgië, was een REACTIE op de aanval van Georgië op Zuid-Ossetië en het daar gelegen contingent Russische VN vredesmacht.

-De zogenaamde annexatie van de Krim (beter: hereniging van de Krim met Rusland), was een REACTIE op de coup in Oekraïne

Nog voordat de democratisch gekozen Janukovitsh verdreven was, stond de partijgenoot van Rutte, VVD'er en Europarlementariër Hans van Baalen al in Kiev demonstranten op te zwepen om de coup te plegen.

-De plaatsing van Russische raketten in Kaliningrad is een REACTIE op de plaatsing van het Amerikaanse anti-raketschild in Polen en Roemenië.

Zoals u kunt lezen, beste leugenaar Mark Rutte, REAGEERT Rusland alleen op agressie van de NAVO en de Verenigde Staten en op niets anders, u bent niet eens competent om als geschiedenisleraar op te treden, laat staan als premier!

9 opmerkingen:

 1. Bovendien was er referendum in de Krim gehouden over aansluiting bij Rusland Ja of nee (96.6% stemde voor aansluiting bij Rusland)
  Een nu even voor die gene die zeggen dat dat referendum niet rechtsgeldig is volgens internationale maatstaven, moet eerst de Oekrainse grondwet goed gaan lezen, Daar in staat namelijk dat de Krim het recht heeft om dit te doen.
  Met ander woorden. De Krim heft zich aan de Oekrainse wet gehouden, en de regering in Kiev scheit zelf op de Oekrainse grondwet, en dat laten ze iedere dag opnieuw zien met het beschieten van hun eigen burgers in de donbass.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'Aanslagpleger' Berlijn gedood in Milaan

  How convenient...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, past helemaal in het plaatje van een valse vlag.

   Verwijderen
 3. "De coup was een gevolg van de wil van het volk, waarmee Rusland blijk geeft geen gehoor te willen geven aan wensen van welk volk dan ook.
  ......
  Er was geen coup!!!!! Janoekovitsj negeerde de wens van het volk, en dus werd hij weggejaagd, zeker nadat hij zijn eigen volk beschoot. Zie daar de geweldsspiraal die de (pro)Russen constant beginnen!!!

  Er was geen coup, maar toch weer wel. Weer het bekende onbegrijpelijke gebrabbel zodra er inhoudelijk gereageerd moet worden, Iwan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard was er wel degelijk sprake van een (Amerikaanse) coup in Kiev. Janoekovitsj werd pas op 22 februari 2014 verdreven, maar al op 6 februari voerde
   Nuland (fuck the EU) het beruchte afgeluisterde en op YT geplaatste telefoongesprek met VS ambassadeur Pyatt waarin ze de lden van de nieuw te vormen regering (Jats's is the man).

   De wil van het volk? Welk volk en welke wil? De bevolking van UA was tot op het bot verdeeld over de te voeren koers.

   "KYIV. Nov 26 (Interfax) – Ukraine is split practically 50/50 over the accession to the European Union or the Customs Union. Europe is favored by 39% of Ukrainians, and 37% prefer the Customs Union, said the Kyiv International Institute of Sociolog."

   http://russialist.org/interfax-ukrainian-public-split-over-eucustoms-union-options-poll/

   Verwijderen
  2. De wens van het Oekraïense volk!

   Maidan Victory: 80% of Ukrainians are now in poverty according to UN index

   http://www.fort-russ.com/2016/07/maidan-victory-80-of-ukrainians-are-now.html

   Verwijderen
  3. Ach ja een pro Russisch vodje, die vertellen standaard de waarheid NOOIT!!! Russen leren 2 dingen op school, lezen en liegen, daarmee schijn je verder te komen in de wereld. Gelukkig worden Russen als ze ouder worden slimmer en dan gaan ze uit Rusland weg en zien ze in wat voor puinhoop hun land geraakt is en wat voor dictator Putin is!!

   Verwijderen
 4. https://quotefancy.com/quote/919763/Thomas-Paine-Belief-in-a-cruel-God-makes-a-cruel-man

  BeantwoordenVerwijderen