zaterdag 24 december 2016

Syrie is één van de meest fantastische naties

Voormalig Brits ambassadeur schaamt zich voor zijn land. In Nederland is de situatie natuurlijk in grote lijnen identiek als in Engeland. Blik op NOS-journaal schaamt zich ook voor zijn regering, zijn leger, zijn staatsmedia, zijn Minister van Buitenlandse Zaken, die een vuist wil tonen aan buurland Rusland.

Syrie is één van de meest fantastische naties. Het gedrag van Amerika is een vlek op het blazoen. Amerikaanse Senator spreekt vrij uit na zijn bezoek aan Syrie en hoe de VS ISIS gepland heeft en steunt.Hollywood actrice Carla Ortiz was in Aleppo in de finale dagen van de bevrijding. Ze vertelt geëmotioneerd hoe de door het Westen gesteunde of gedekte terroristen huishielden in door hen gecontroleerd gebied tot en met sexueel misbruik. Ze heeft het zelf uit eerste hand; zoals ze ook uit eerste hand heeft dat internet in die dagen onmogelijk was en het Bana verhaal dus een hoax is.

52 opmerkingen:

 1. Er gaan zelfs berichten rond dat de vader van Bana een I.S. strijder is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. .Bana zelf staat op foto's met leden van de al zinki terreur groep. "gematigde" rebellen die een Palestijnse jongen hebben getergd en daarna onthoofd.
   .Bana wiens twitter account in de UK staat geregistreerd.
   .Het account van haar moeder is gecheckt, die is ook een Jihadist.

   Doubts raised over Aleppo girl Bana al-Abed’s Twitter account
   https://www.rt.com/viral/369693-bana-alabed-doubts-raised/

   Maw het lieve koppie van Bana is gebruikt als dekmantel voor terroristen.

   Verwijderen
  2. Wat een kolder weer. Ik schaam me voor de idioten hier op dit blog en vele andere blogs die elke seconde weer een ander complotleugentje de wereld in sturen met maar 1 doel, de wereld te destabiliseren en het geweld te stimuleren. Feiten worden afgedaan bij hen als meningen, en haat wordt gepromoot tot en met. Maar ja, jullie zijn reddeloos verloren, en als jullie aan de macht komen is het echt over en uit....

   Verwijderen
 2. De MSM probeert de mensen wijs te maken dat Yves Chandelon, NATO’s Chief Auditor zelfmoord heeft gepleegd. Niks wijst daar naar, het is regelrechte moord.

  EU TERRORISM: Top NATO financial auditor’s “suicide” story unravelling by the hour
  http://investmentwatchblog.com/eu-terrorism-top-nato-financial-auditors-suicide-story-unravelling-by-the-hour/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lever daar eens bewijs voor in plaats van het te "zeggen". Populisten zoals Trump en Wilders kunnen dat ook zo goed....zeggen waar de problemen liggen maar met oplossingen komen ho maar. Nee ze laten liever het land naar de verdoemnis gaan in plaats van ECHT actie te ondernemen. ZIe zometeen ook wel een jaar na zijn aantreden Trump zijn ambt te verlaten omdat hij geen "steun" genoeg krijgt voor zijn "plannen", terwijl hij weet dat zijn plannen simpelweg niet uitvoerbaar zijn. En vervolgens zijn land NOG dieper in de shit laten zitten....tja...en dit zal Poetin ook nog gaan doen overigens. Hij wacht tot de sancties op zijn hoogtepunt zijn, geeft dan de EU de schuld en rent hard weg....weglopen van verantwoordelijkheid. Daar waar hij niks te zoeken heeft, Syrië, vermoord hij in opdracht van "vriend" Assad de bevolking uit.

   Verwijderen
 3. Het is goed dat CNN nu de andere kant van het verhaal over Aleppo laat horen.
  Bij Nu.nl zag ik ook een filmpje met feestvierende mensen in Aleppoo.

  Langzaam verlaat de MSM de propaganda nu die niet langer houdbaar is. Gelukkig is de tijd dat we tenenkrommend door de Aleppo propaganda heen moesten bijten voorbij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu we , naast de Tolkien en Harry Potter films, ook de nieuwsherhalingen gaan krijgen valt me een ding op: de MSM ziet dit jaar als ´slecht´.

  Er zijn zeker slechte dingen gebeurd, zoals de aanslagen in Europa, en de coup in Brazilië, maar over het algemeen vind ik de balans zeer naar de goede kans doorslaan:

  - Clinton verliest de verkiezingen
  - Rapproachement Rusland - Turkije
  - Nee tegen het associatieverdrag
  - Brexit
  - De oppositie tegen de EU kristalliseert zich uit
  - bevrijding Aleppo en zekerstelling positie Assad

  Wat Trump betreft: dat blijft een wildcard. Zijn pro zionistische en anti-Iran houding is zeer bedenkelijk, evenals zijn schijnbare anti China houding. Ik heb ook te doen met de minderheden, met name daar waar het huidskleur en cultuur betreft (fuck de transtoiletten etc.).

  Anderzijds, en ik snap dat dit zeer politiek incorrect is, zijn de Palestijnen nogal kansloos. Wat een veel betere bescherming tegen het expansieve Israel is is een sterk Syrië en Libanon, evenals een sterk Iran en Rusland. Na het verslaan van IS door Trump is ook daar een kansje op meer vrede, als een seculiere sunni deelstaat gevormd kan worden. Het is zowiezo goed dat de neocons en de interventionists weggezuiverd worden, zolang er geen Yinon zionisten voor in de plaats komen.

  Al met al ben ik licht optimistisch, ook wat de vele verkiezingen in Europa betreft. Waar ik voor vrees zijn unintended consequences, alhoewel ik niet verwacht daar al in 2017 veel mee te maken te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [is ook daar een kansje op meer vrede,]

   Ik nbedoelde het deel van Irak wat de VS ´een salafist principality´ wilde maken.

   Verwijderen
 5. TURKISH OFFICER SAYS FSA ‘REBELS’ JUST RUN AWAY WHEN CLASHES WITH ISIS BEGIN IN WESTERN AL-BAB
  https://southfront.org/turkish-officer-says-fsa-rebels-just-run-away-when-clashes-with-isis-begin-in-western-al-bab/
  LOL. Wordt het tijd dat de turken zich terugtrekken uit Syrië.
  Ze schenden het internationale recht en zouden moeten verschijnen en veroordeeld worden door het internationale gerecht in Den Haag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Wat een raaskallerij....je hebt geen bewijs, niks nakkes nada. Heb ik je gisteren, eergisteren, vorige week, vorig jaar enz al gevraagd en tot op de dag van vandaag kan je NIKS leveren!! Dus de enige mislukkeling die fascisme en racisme blijft verspreiden (het bewijs zijn je eindeloze stukjes haat hier die je zelf kan teruglezen, dus niet zeggen dat ik niks lever, dat doe jezelf namelijk en nog zie je het niet) ben jij!! En opslag/bonus?? Ik bestrijd jou voor niks, je bent namelijk ook niks!! Jij kan je bonus voor je haatpropaganda wel vergeten, misschien mag je nog ergens bij Pegida haat verspreiden!!

   Verwijderen
 7. Fantastische Blog, Blik!

  Geweldige getuigenis van Carla Ortiz.
  Ze is direct on air gegaan, vermoed ik.

  De interviewster is vreselijk naief: 3.40 "So how was Bana able to tweetr then, do you think?"
  Antwoord Carla: " I am so sorry to tell you, but I don't think she was in Aleppo."

  Carla probeert de waarheid er in te vlechten, zonder zichzelf al te veel te schaden. ( Als ze ronduit zegt hoe het zit, wordt ze ge-blacklisted. Dat is de straf die er op staat.)

  (Op min 2.45 spreekt ze enkele woorden arabisch. Het is een begroetings-wens. Dus als je dat vaak hoort kun je het wel onthouden. Maar toch: zou ze die taal spreken? Wat was haar motief om er heen te gaan?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb nog een keer gekeken.

   De werkelijk naieve vraag van CNN-presentatrice is een andere dan ik hierboven schreef.
   Carla legt uit dat er geen internet was, en geen stroom. Dat ze zelfs ook niet konden twitteren als zij 'in de frontline' zaten. Dat het dus vrijwel onmogeliujk is dta Bana in Oost Aleppo was.


   Dan stelt die mevrouw de meest naieve vraag van 2016:
   "Waarom zou Bana daarover gelogen hebben? "

   In de MSM kun je alleen nog werken als je ontstellend naief bent, of als je een doortrapt acteur bent.
   Voor een normaal mens moet het niet meer te doen zijn.

   Verwijderen
 8. De vrachtwagen in Berlijn: wrap-up

  Een Poolse truckchauffeur wordt overvallen door een Pakistaanse, nee, Tunische man (nationaliteiten zijn in dit verhaal erg belangrijk). Na een heldhaftig gevecht (vraag niet hoe men dit weet) wordt de truckchauffeur koelbloedig door de Tunesische man vermoord. Daarna rijdt de Tunesische man in op een groep mensen die aanwezig zijn op een kerstmarkt te Berlijn (en waar geen Amerikanen bij waren, want die waren vooraf door 'de autoriteiten' gewaarschuwd).

  De Tunesische man weet vervolgens uit de vrachtwagen te vluchten, maar laat wel zijn ID achter (daarmee weet je al dat de man zijn doodvonnis heeft getekend want alle mannen die IDs achter laten op een terreur plaats delict, worden later dood terug gevonden). Hierop zet de politie een achtervolging in op deze Tunesische man. Een bericht wordt in kranten neergezet waarop 2 foto's te zien zijn van 2 verschillende mannen die deze ene Tunesische man moeten voorstellen. 100000 euro wordt gegeven aan wie de gouden tip kan leveren over de huidige verblijfplaats van deze Tunedische man (aangezien de man niet bestaat of al vermoord is, is de kans dat die beloning geïncasseerd wordt vooraf gezet op 0; deze beloning is uitermate 'kosten effectief').

  Een paar dagen later laat een derde man, die de Tunesische man moet voorstellen, een video bericht achter waarop gezegd wordt dat ISIS achter de aanslag zit. Nog dezelfde avond wordt de Tunesische man op een leeg ogend industrie terrein te Milaan aangehouden. De Tunesische man begint 'meteen' te schieten. De politie schiet gericht terug, waarop de Tunesische man ter plekke overlijdt. De politieman die het verlossende schot heeft gelost wordt direct gebombardeerd tot 'held' (dat de gedode persoon wellicht onschuldig is, is niet ihn fragen). Een foto van de pas overleden man, die niet lijkt op de mannen die op foto's 1,2 en beeld 3 staan, wordt vrijgegeven in de pers.

  'Een zucht van opluchting' gaat door Duitsland en Europa. Stemmen klinken op dat scherpere grenscontrole binnen Europa bittere noodzaak is. Vluchtelingen worden nog een tandje meer gehaat dan voorheen in Europa. In Europa zeggen mensen tegen elkaar dat het belangrijk is dat ISIS bestreden wordt. De uitgaven voor 'defensie' gaan verder omhoog.

  Dank u wel, mainstream media!

  https://www.sott.net/image/s12/251351/full/Corporate_Media_control.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Willem Willem,

   Plagiaat van de Hollywood productie "Flight 93"!

   Verwijderen
  2. Ja zo ongeveer , vandaag nog aan een vertegenwoordiger van het AD gezegd dat ik geld toe will om hun perceptie management te lezen ! Je gaat toch niet betalen voor iets dat niet waar is!

   Verwijderen
  3. [´keihard bewijs graag!!....´]

   Het verhaal rammelt inderdaad aan alle kanten, zoals je zeer goed hebt geresumeerd, Willem. Inderdaad, ´bewijzen´ of zelfs ´aanwijzingen´ hoe het wèl zit zijn nog niet nodig; voorlopig gaat het om het zoeken in de gaten in de officiële versies. We zijn godverdomme (zalig kerstmis!) geen complottheoristen! De vraag die bij mij blijft hangen: Cui bono?

   Afgezien van een half procentje meer voor de EU politiestaat werkt dit slechts in het nadeel van Merkel en in het voordeel van populistisch rechts. De enorme inertie van het Duitse electoraat, normaliter nog goed voor zeker 2 Merkel termijnen brokkelt zo zeer snel af.

   De merkwaardige conclusie van de ´Cui bono?´ vraag:

   Diegenen die voordeel hebben bij het verzwakken of ontbinden van de EU.

   Daar kan nog aan toegevoegd worden: ´Cui idiotem pensara bonoficiar´ (Sorry, ik heb nooit Latijn gehad, dus ik doe dit vanuit toeristen-Spaans: ´Welke achterlijke mongool heeft het in zijn hersencel gehaald dat dit nuttig zou kunnen zijn voor zijn agenda???´)

   -niet Soros
   -niet Putin
   -niet de VS
   -niet Iran/ Hezbollah
   -niet Assad of andere seculiere bewegingen

   - misschien Israel?
   - misschien de moslim broederschap?
   - misschien marginale groepen, zoals de MEK of de PKK?

   De idioten die, verblind door ideologie, gedreven kunnen zijn:

   -AQ en IS
   -Likud en nog extremer
   -de evangelicals
   -sommige (neo-) nazis
   -Gülen

   Kortom: het plaatje blijft ZEER onduidelijk volgens mijn eigen gouden standaarden.

   Verwijderen
  4. @Rootman,

   "-niet de VS"

   Die wil ik (nog) niet uitsluiten, zeker niet als 'neocon' achter zijn/haar naam staat geschreven, het blijven "warmongers".

   Verwijderen
  5. Joop: inderdaad. Ik had vergeten bij de ´idioten´ de VS neocons en interventionists te noemen!

   Verwijderen
 9. Voor mijn medebloggers:

  @Blik, Dawg, oligarch, Matt, Jan Verheul, Rootman, Willem Willem, SdR, Unknown, knip, Pietka, Niet Nodig, Tamara Lonewolf, Henk Rentenaar, Lexie Arnhem, berend bartelds, Paul, gogogo, Mark r.

  Fijne kerstdagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van hetzelfde Joop: hopelijk kunnen we komend jaar scherp en kitisch, doch intellectueel zuiver, vaak van menig blijven verschillen!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Dank je Joop.
   Aan alle reageerders en lezers: Fijne Kerst!

   Verwijderen
  4. Dank je Joop. Jij, Blik en alle andere bloggers alvast fijne kerstdagen.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @knip,

   Thank you! You have a fine taste for music! Please, accept my musical x-mas present for you. This is one of my old time favourites!

   Did you almost cut your hair for x-mas?

   Crosby, Stills, Nash & Young - Almost Cut My Hair

   https://www.youtube.com/watch?v=9XWmwvT8bCw

   Verwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Iedereen - en dan bedoel ik echt iedereen - fijne kerstdagen gewenst en een gelukkig nieuwjaar.

  Vincent Brunott

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aan iedereen, actieve en minder actieve meebloggers, passieve meelezers, een mooie Kerst gewenst. We zijn een mooie club aan het vormen, daar wil ik iedereen voor bedanken.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zalig Kerstfeest iedereen!

  Deze prachtige clip brengt mij helemaal in kerststemming!

  http://www.bbc.com/earth/story/20160711-the-last-neanderthal

  Een wat somberder bericht is het neerstorten van dat militaire vliegtuig Sochi- Syrië. Er is een crimineel onderzoek gestart. Nu schijnt dat model toestel een slechte reputatie heeft, maar het zou toch niet...

  Na de uitspraak van Ohblabla over wraakneming op niet-bestaand hacken van de Podesta emails is alles verdacht. Door deze uitspraak is elke fout die gemaakt wordt, om maar niet te spreken over een false flag door een rogue fractie neocons een enorm oorlogsrisico.

  Technisch zal het wel geen zin meer hebben, maar eigenlijk moet Obama per direct impeached worden vanwege die uitspraak, en dient de CIA om die reden onmiddelijk met keihard bewijs te komen. En flauwe verhaaltjes over ´fancy bear and cozy bear´ van de contractor Crowdstrike tellen niet als zodanig.

  We staan misschien voor een veel vrediger periode, maar de komende maand kan een van de gevaarlijkste sinds Hiroshima en de Cuban missile crisis worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Geen bewijs, maar het zeer foute onderbuikgevoel van Root denkt aan een aanslag.]

   Je kunt ook echt niet de simpelste analyse begrijpen, niet?

   Ik heb nergens beweerd dat er kwade zin achter dit ongeluk zit, al sluit ik het niet uit tot het onderzoek geloofwaardig is afgerond (dus geen hatseflats MH-17 onderzoekje).

   Ik beweerde dat Obama door zijn uiterst onpresidentiële uitspraken nav. het zgn hacken van alle schandalen van zijn partij (we will retailiate in a manner and time of our choosing) automatisch verdenking op zich laadt voor alles wat er de komende maand mis kan gaan. Dus legt hij alle verantwoordelijkheid voor het al dan niet ontstaan van een gewapend conflict bij de wijsheid en terughoudendheid van zijn machtige buitenlandse ´adversary´ Putin. Nu heb ik zelf best wel wat vertrouwen in die terughoudendheid, maar in het VS regeringsboekje komt dit ergens tussen roekeloos en landverraad.

   Verder: Momenteel heeft Obama exact dezelfde clearance als Trump: Als Obama via de CIA te horen krijgt dat Rusland schuldig zou zijn aan hacken, hoort Trump dat ook, inclusief bewijs.

   Maar Obama beschuldigt Putin, terwijl Trump zegt dat dat onzin is. Ze putten uit dezelfde bron, maar kunnen niet allebei de waarheid spreken.

   Men kan meer sympathie hebben voor de een of de ander, maar dergelijke sentimenten zijn uiteraard taboe als men een volwassen oordeel wil vormen.

   Verwijderen
  2. Met @Rootman eens, een terroristische VS aanslag kan niet uitgesloten worden. De VS heeft gedreigd met vergeldingsmaatregelen tegen Rusland n.a.v. de niet bestaande Russische email hacks. En natuurlijk vindt dit 'ongeluk' plaats op een kerstdag!

   Er is VS neocon marine in de Zwarte Zee aanwezig, dat kan in ieder geval niet ontkent worden!

   U.S. says it will stay in Black Sea despite Russian warning

   http://www.reuters.com/article/us-usa-defense-navy-blacksea-idUSKCN0Z30WG

   Verwijderen
  3. Overigens zijn dit wel typerende uitspraken natuurlijk!

   Buiten de Zuid-Chinese Zee en de Zwarte Zee, zijn alle overige zeeën op wereld "NAVO-zeeën" natuurlijk, evenals de internationale luchtcorridors, die tussen het "NAVO luchtruim" liggen!

   "If a decision is made to create a permanent force, of course, it would be destabilizing, because this is not a NATO sea," Russian news agencies quoted senior Foreign Ministry official Andrei Kelin as saying.

   Mabus said the United States follows the rules of the Montreux Convention, which states that countries without a Black Sea coastline cannot keep their warships there for more than 21 days. NATO members Turkey, Romania and Bulgaria are all Black Sea Basin countries.

   Yep, wij varen onder NAVO vlag en Turkije, Bulgarije en Roemenië zijn NAVO leden, dus hoeven wij als VS ons niet te houden aan de Conventie van Montreux en mogen langer dan 21 dagen in de Zwarte Zee verblijven!

   Verwijderen
  4. Een misschien nog grotere aanwijzing voor een aanslag ligt in het feit dat het Pentagon John Kerry in de wielen heeft gereden m.b.t. de staakt het vuren overeenkomst. Het Pentagon vond het noodzakelijk om de Syrische troepen in Deir ez-Zor vanuit de lucht aan te vallen.

   Overigens vraag ik mij af wat er waar is van berichtgevingen in de MEANstream media dat I.S. aanslagen gaan plegen op, voornamelijk, Amerikaanse doelen in dit kerstweekend! Amerikaanse propaganda, want wij weten ook (via een officieel document van de US-govt.) dat I.S. het vriendje van de VS is.

   Verwijderen
  5. "Amerikaanse propaganda"

   Misschien is "damage control" een betere aanduiding?

   Verwijderen
  6. Overigens kan ik 100% achter de woorden van Maria Zakharova staan!

   Russian diplomat says entire world 'disgusted by Obama administration's foreign policy'

   More:
   http://tass.com/politics/922323

   Verwijderen
 14. Slecht nieuws: Koor Russisch leger verongelukt bij crash in Zwarte Zee.
  http://nos.nl/artikel/2150076-koor-russisch-leger-verongelukt-bij-crash-in-zwarte-zee.html
  "Aan boord waren 93 mensen, onder wie 64 leden van het beroemde Alexandrov Ensemble en negen journalisten en cameramensen. Niemand heeft de crash overleefd, meldt het Russische ministerie van Defensie."
  "Het Alexandrov Ensemble is het officiële koor van de Russische strijdkrachten. De groep zou in Syrië op de militaire basis van Latakia optreden voor Russische militairen. Onder de 64 leden van het ensemble waren niet alleen zangers, maar ook dansers en musici."
  Net op kerstmis...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gisteren was the shining op tv, een film die door velen wordt verkozen tot meest enge film aller tijden. Die film kan met 'sfeertekening' ook omgezet worden in een Romantische komedie: zie hier:

  https://m.youtube.com/watch?v=KmkVWuP_sO0

  En zo kan je ook van een aanslag, waarbij het ID bewijs van de 'dader' 48 uur na dato in de truck wordt gevonden, en waarbij de 'dader' vervolgens wordt doodgeschoten, een sfeertekening maken die alles met vluchtelingen te maken heeft en niets met het almaar uitbreidende budget wat 'defensie' krijgt om terrorisme te bestrijden.

  Net zoals met the shining, kijk ik liever naar het origineel (van Berlijn) dan naar al die 'sfeertekeningen' van onze betaalde pers. Voor het neergestorte vliegtuig in de Zwarte Zee (zie boven) geldt dat mutatis mutandis ook.

  Om in de 'sfeer' te blijven, hier is a christmas story in de sfeertekening van een thriller

  https://m.youtube.com/watch?v=aTk3ER0hCu8

  Prettige dagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook weer met veel genoegen de hobbit en de ban van de ring films gekeken, alhoewel ik meestal het laatste uurtje wegens slaap gemist heb. Deze boeken zijn echt de mythologie van onze generaties. Na de 80er jaren werd het wat oubollig, maar qua sfeer voelt het weer helemaal actueel. Niet zozeer het Keltische elfengedoe als wel de geleidelijke opkomst van het kwaad en het streven van Sauron naar wereldhegemonie. Ook de rol van Saruman en wormtong als machtige vazal en als de MSM verraders.

   Zeker geen 1 op 1 vergelijk, maar qua sfeer en intentie veel paralellen.

   Verwijderen
  2. @Rootman,

   Gefeliciteerd, mijn vrouw en ik ook!

   Verwijderen
 16. Een prachtig, licht sarcastisch, artikel over de legacy van Ohblablah:

  http://russia-insider.com/en/politics/obama-russian-agent/ri18343

  En als toegift een muzikaal cadeautje uit het land van mijn geliefde:

  https://www.youtube.com/watch?v=doYrevUbLs4

  BeantwoordenVerwijderen
 17. EU TERRORISM: Top NATO financial auditor’s “suicide” story unravelling by the hour

  https://hat4uk.wordpress.com/2016/12/23/eu-terrorism-top-nato-financial-auditors-suicide-story-unravelling-by-the-hour/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het verhaal over de 'zelfmoord' van die Nato financieel-onderzoeker ( naar hoe het terrorisme aan zijn geld komt), en ik geloof wel dat het geen zelfmoord was.

   Maar er is wel iets dan niet klopt: Hij zou documenten aan zijn familie hebben gegeven ( 'Voor als mij iets overkomt").

   Dat is ten eerste niet zo slim.
   Maar nog erger is dat die familie dit verteld heeft.
   Nu kunnen ze er niks meer mee.
   In zo'n geval stuur je dat meteen naar de Ecuadoriaanse ambassade naar Wikileaks. ( Dat had die Yves Chandelon trouwens ook beter zelf al kunnen doen. had ie waarschijnlijk nog geleefd.)

   Als we ooit nog horen van die familie wat er in die documenten staat, trek ik mijn opmerkingen en kritiek graag in.

   PS: in de tekst wordt Chandelon 'Spook' genoemd. Heb ik opgezocht. Dat is een negatieve benaming voor een neger, in de VS. Hier dus nvt.
   Of het is slang voor 'een stiekeme CIA of NSA agent'.

   Verwijderen
  2. ´Spook´ is gangbaar voor James Bond typen. Er is ook een wikileaks kloon ´wikispooks´.

   Verwijderen
 18. George Michael 53 RIP

  Read more: https://sputniknews.com/society/201612261048990377-george-michael-died/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De Saker geeft een eerste analyse van het verongelukte Russische vliegtuig: Waarschijnlijk is er een bom aan boord gebracht.

  De Russen hebben goede veiligheids-controle, maar zijn laks t a v mensen die er echt als Russen uit zien en echt goed Russisch spreken.

  Daarom vermoed hij dat de bom geplaatst kan zijn door een Oekraïner.

  Omdat de piloten geen enkel alarm hebben geslagen vallen een aantal 'normale' oorzaken af, zoals: motorpech, geen brandstof, een manpad- raket, vogels etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Interessante gedachtes bij de Saker.

  Je komt door afstrepen inderdaad wel uit bij een bom aan boord als tot nu toe meest aannemelijke scenario.

  Het blijft een griezelige situatie met de VS bij monde van Kirby (Russians will return in bodybags) en Obama (we zullen reageren op tijd en plaats die ons uitkomt, open of bedekt...). Dus logisch om in dit type situaties ook die kant op te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Knip is weer bezig.
   Wat kan hij in godsnaam bedoelen
   met : op 1.13 min "FAKING IT " ?

   Verwijderen