dinsdag 20 december 2016

Russische ambassadeur haalde banden met oppositie Syrie aan

Gisteren is de ambassadeur van Rusland in Turkije, Andrei Karlov, doodgeschoten. Putin wil uitzoeken wie er achter de moord zit. Russische rechercheurs reizen af naar de Turkse hoofdstad om dit net als de Turkse authoriteiten, uit te zoeken. Vandaag zou top-overleg plaatsvinden in Moskou tussen Rusland en Turkije over Syie.

De Russische ambassadeur Karlov was bezig de banden met de Syrische oppositie aan te halen; dit met het doel de situatie in Syrie te reguleren en normaliseren.

Turkse media wijzen naar westen

Turkse media wijzen naar het westen en de CIA en die geluiden zijn ook in Rusland hoorbaar. De Russische senator Frans Klintsevitsh zei dat achter de moord op Karlov, "zeer wel mogelijkde vertegenwoordigers zitten van de buitenlandse geheime dienst van de NATO". Een andere senator, Aleksei Pushkov sprak over de "politieke en media hysterie" die de vijanden van Rusland brandstof geven. Op twitter meldde hij dat, "de kernvraag is, wie zit achter deze moord, en vervolgens, wie zit er achter de niet officiëel verklaarde oorlog tegen Rusland".

Andrei Karlov, luttele seconden voordat achter hem zijn reeds klaarstaande moordenaar toeslaat.

Berlijn

In Berlijn is gisterenavond een vrachtwagen ingereden op een kerstmarkt in Berlijn, met 12 doden tot gevolg.

43 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de informatie ! , we kunnen dit in dezelfde schap zetten als MH 17 en de SU 24, we zijn blijkbaar in een schaduw oorlog beland !
  Heb net gelezen dat Rusland 150 000 reservisten gaat oproepen om assad te steunen in Syrië en met name om Rakka terug te veroveren .
  Ik schat dat Saudie Arabië een grote vinger in de pap heeft in dit aanslag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan C 1974 geen ban krijgen?Met al die herhalingen?

   Verwijderen
  2. @Paul daar is een tijdje geleden ook om gevraagd, maar technisch geloof ik niet mogelijk. Vind ik niet erg. Kroel gedraagt zich in dit dorpje van Gallië als de dorpsgek. Als Kroel zich daar goed bij voelt, laat hem..

   Verwijderen

  3. Willen, jammer maar helaas dan.
   Zijn reacties zijn klassiek voor een trol ,iedereen provoceren en beledingen
   ''is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen - ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken.
   De trol zaait onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Zo zal een trol op een niet-rokers-forum telkens weer beginnen over hoe prettig roken is.
   Ook zal een trol een bepaalde beroemdheid afkraken op de fansite van de betreffende persoon, of op een politiek forum een mening geven die conflicteert met de mening van de meerderheid van de gebruikers daar.
   Schijnargumenten geven, enkel en alleen om de gebruikers binnen de gemeenschap opzettelijk en bewust te frustreren.
   Het komt ook voor dat iemand iets beweert alsof het om een feit gaat, terwijl het in werkelijkheid een mening betreft. Dit is niet per definitie negatief, maar hoe provocerend dit kan zijn blijkt uit een voorbeeld als "AIDS is Gods straf voor homoseksuelen". Ingebracht als slogan zonder verdere nuancering, is het vrij voorspelbaar dat forumdeelnemers zich dan ergeren aan de uitgesponnen "threads" (conversatielijnen) die daarop volgen en de conversatie amper verrijken.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet)

   Negeren dus .

   Verwijderen
  4. Getuigenis over hoe mijn leven was Transformed Lexieloancompany@yahoo.com

   Ik schrijf deze getuigenis, want ben echt dankbaar voor wat Martinez Lexie deed voor mij en mijn familie, toen ik dacht dat er geen hoop meer was hij kwam en mijn familie in leven weer te voelen door het in lening ons lening tegen een zeer lage rente van 2%. Nou ik ben al op zoek naar een lening om mijn schulden te vereffenen voor de afgelopen drie maanden al ontmoette ik Scammed en nam mijn geld totale 6,500usd totdat ik eindelijk ontmoet een God gezonden Lender. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds echte lening kredietverstrekkers op het internet, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik mijn lening zonder veel tijd te verspillen, dus als je daar op zoek naar een lening van welke aard dan ook voor zakelijke of andere doeleinden zou ik u adviseren om een e-mail de heer Martinez via: (Lexieloancompany@yahoo.com) of via de website van de Vennootschap: http://lexieloans.bravesites.com OR tekst: 18168926958 en vrij zijn van internet oplichting. thanks ... Jenny Hills CA, Verenigde State


   Verwijderen
 2. Malle Marc wil niks liever dan samenwerken met dit soort lui. Zegt veel over Marc.
  How Low Can You Go? Ukrainian MP Calls Russian Ambassador's Murderer a 'Hero'

  Read more: https://sputniknews.com/politics/201612201048781434-ukrainian-lawmaker-disgrace/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Parasiuk Volodymyr
   Quote: Dader is held.
   https://www.facebook.com/volodymyr.parasiuk/posts/1167712629963173

   Verwijderen
 3. Hoewel het past eerst de feiten tot ons te nemen,opdat niemand hier ten onrechte voor complottheorist kan uitgemaakt worden begint het al wel zinvol te worden de mogelijke, waarschijnlijke en onwaarschijnlijke scenario´s naast elkaar te leggen. Dat doet de Saker dan ook vanochtend:

  http://thesaker.is/a-few-initial-short-thoughts-on-the-murder-of-the-russian-ambassador-to-ankara/

  Ikzelf zie als meest waarschijnlijke: Een jonge Gülenist uit de Balkan (Gülen is dè man achter de groot-Turkije gedachte) raakt zijn baan als politieman kwijt na de coup, waardoor hij radicaliseert. Gülen heeft banden met het Gladio-2 aspect van NATO, alsmede de broederschap. In hoeverre de schutter is getrained en gehersenspoeld zal nader onderzoek moeten uitmaken. Maar ook mijn versie is slechts een mij waarschijnlijk scenario, nog niets meer dan dat.

  Wat betreft de Duitse aanslag: Ik ben geneigd dit inderdaad als een IS of AQ aanslag te zien. In de huidige geopolitieke situatie zie ik nl geen andere partij die hier voordeel aan kan hebben. Het zal nl slechts het momentum van de AfD enorm versterken en Merkel mogelijk de verkiezingen kosten. Nu zullen er ongetwijfeld complottheoriën gelanceerd worden die Putin en/ of populistisch rechts aanwijzen (die laatsten zouden er voordeel van hebben), maar ik zie hen geen jihadisten voor dat doel gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Terwijl de lijken nog maar net in het mortuarium liggen...], [en geven nog steeds geen reet om de slachtoffers,....]

   Nee in dat soort praatjes trappen wij grafdansers niet! Dat gaat al snel op de sentimentele ´je moest je schamen´-toer, met uitschieters naar ´landverraders´, en uiteraard de gebruikelijke beschuldigingen.

   Niemand van ons kent de slachtoffers, de ambassadeur inbegrepen, en die hebben niets aan opgeklopte sentimentaliteit, die altijd met het pleidooi voor censuur en meer politiestaat gepaard gaat.

   Verwijderen
 4. Merkel was gewaarschuwd en nu is denk ik de maat vol en misschien mag ze haar tijd uitzingen tot aan de verkiezingen, maar dan is het wegwezen!

  BERLIN TERROR ATTACK: Angela Merkel was WARNED of Christmas massacre just WEEKS ago
  http://www.express.co.uk/news/world/745360/Berlin-terror-attack-Christmas-market

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Het vertrouwen in de Amerikaanse mainstream media is dit jaar naar een nieuw dieptepunt gezakt. Ondanks alle berichtgeving over valse nieuwssites is de meerderheid van de bevolking van mening dat de gevestigde media (televisie, radio en krant) niet te vertrouwen zijn. Een peiling van Gallup die eerder dit jaar gehouden werd laat zien dat slechts 32% van de Amerikaanse bevolking een redelijk groot vertrouwen heeft in hun berichtgeving."

  verder lezen op:

  http://marketupdate.nl/nieuws/vertrouwen-amerikaanse-media-naar-dieptepunt/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het verhaal wordt nog veel ingewikkelder! Merkel verklaart dat ze de verkeerde man hebben gearresteerd!

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article160462226/Berliner-Polizei-Wir-haben-den-falschen-Mann.html

  Dit gaat haar nòg meer schade doen, zeker als die terroristen opnieuw zouden toeslaan. (Uiteraard is dit haar niet persoonlijk te verwijten, maar ze draagt wel de verantwoordelijkheid).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De feiten

  "WASHINGTON, D.C. -- Americans' trust and confidence in the mass media "to report the news fully, accurately and fairly" has dropped to its lowest level in Gallup polling history, with 32% saying they have a great deal or fair amount of trust in the media. This is down eight percentage points from last year.

  Gallup began asking this question in 1972, and on a yearly basis since 1997. Over the history of the entire trend, Americans' trust and confidence hit its highest point in 1976, at 72%, in the wake of widely lauded examples of investigative journalism regarding Vietnam and the Watergate scandal. After staying in the low to mid-50s through the late 1990s and into the early years of the new century, Americans' trust in the media has fallen slowly and steadily. It has consistently been below a majority level since 2007.

  While it is clear Americans' trust in the media has been eroding over time, the election campaign may be the reason that it has fallen so sharply this year. With many Republican leaders and conservative pundits saying Hillary Clinton has received overly positive media attention, while Donald Trump has been receiving unfair or negative attention, this may be the prime reason their relatively low trust in the media has evaporated even more. It is also possible that Republicans think less of the media as a result of Trump's sharp criticisms of the press. Republicans who say they have trust in the media has plummeted to 14% from 32% a year ago. This is easily the lowest confidence among Republicans in 20 years."

  Verder lezen op:

  http://www.gallup.com/poll/195542/americans-trust-mass-media-sinks-new-low.aspx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik trek dit even hiernaartoe om de draad 'schoon' te houden:

  '
  Rootman20 december 2016 14:24
  Het verhaal wordt nog veel ingewikkelder! Merkel verklaart dat ze de verkeerde man hebben gearresteerd!

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article160462226/Berliner-Polizei-Wir-haben-den-falschen-Mann.html

  Dit gaat haar nòg meer schade doen, zeker als die terroristen opnieuw zouden toeslaan. (Uiteraard is dit haar niet persoonlijk te verwijten, maar ze draagt wel de verantwoordelijkheid).'

  Beantwoorden

  Met de kans dat je wordt uitgemaakt voor complottheorist (nou en), stel Berlijn is een Nice of Orlando false flag: is het dan niet briljant om een moord te plegen ZONDER dader?

  Want de verdenking dat een immigrant/vluchteling de dader is, is voldoende om de haat en nijd tussen Europeanen en immigranten verder te verhogen. MSM doet er erg haar best voor om deze stemming neer te zetten, dus de wens voor meer haat onder de westerse bevolking naar vluchtelingen/ immigranten door 'onze' leiders, lijkt me een duidelijk wensmotief.

  En als Berlijn niet een false flag is: dan kan je gebruik maken van de situatie om verdeel en heers onder de Europese/immigratie bevolking te vergroten. Met uiteindelijk doel: EU als politiestaat.

  Zo bezien vind ik het Merkel niet slecht doen. Niet als Hollande de oorlog aan Syrie verklaren op het moment dat Bataclan plaats vindt. Eerst uitzoeken wie de dader is. En als die dader niet gevonden kan worden, wie zegt mij dan dat het AQ is en niet een false flag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke terreuraanslag in Europa van zeg maar sinds 2001 was overigens niet een lokale aangelegenheid?

   Madrid-lokaal
   Londen-lokaal
   Parijs-Charlie Hebdo-lokaal
   Parijs-Bataclan-lokaal
   Nice-lokaal

   Verwijderen
  2. Zaventem-lokaal

   Nog iets gemist?

   Verwijderen
  3. Wie is de vijand van de Westerse burger eigenlijk? Is dat niet grotendeels de persoon zelf die dagelijks te zien is in de spiegel van zijn of haar eigen badkamer?

   Waarom bestaat er zoiets als een vluchtelingen 'crisis'?

   Namens wie kunnen onze leiders bommen gooien op steden, en waarom kunnen zij facistische regimes in stand houden?

   Waar komen die politici vandaan en woe geeft hun mandaat?

   En zou er nog zoiets als een reguliere media bestaan als niemand er nog naar kijkt of luistert?

   Terreur los je op door er niet aan mee te doen.

   Moest ik even kwijt...

   Verwijderen
  4. Goed om dit even apart te zetten en de trollen te laten.
   Omdat het geen zelfmoordaanslag is is de mogelijkheid van een ongeluk nog steeds het waarschijnlijkst. Ook een gelegenheids aanslag, of zoals wilders het noemt een eenzame gek, gezien de dide bijrijder en lokatie.
   De aanslag in ankara heeft alles van een opdracht, compleet met dwaalspoor naar aleppo, daar trapt alleen de nos in. Deze ambassadeur had veel contacten en nato landen hebben nog een rekening met de russen ivm de mislukte coup. De timing en hulp van beveiligingsdiensten zijn een goede indicatie. Dus wie heeft er belang, cia, saudies en hun israelische vrinden.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. Why does Germany silence the crimes committed by migrants?

   The number of crimes committed by foreigners, illegal migrants first and foremost, has increased dramatically during the recent two years in Germany. According to the Federal Criminal Police Office (BKA), migrants committed more than 200,000 offenses in 2015. This amount is 80% higher than in the previous year.

   Chairman of the union of German criminal authorities, André Schultz, says that up to 90% of sex crimes committed in Germany are not included in official statistics.

   According to experts, concealing crimes is a policy that German authorities pursue on a regular basis. The German press does the same, because German mass media outlets are forbidden to name suspects' nationalities.

   Not that long ago, the largest German broadcasters, ARD, was heavily criticized after the channel ignored the incident of rape of a woman by refugee from Afghanistan. Editors of ARD TV decided not to cover the arrest of the 17-year-old refugee in Saturday's Tagesschau news program. Social networkers showered ARD with criticism, accusing the channel of consciously concealing the crime in an attempt to remain "politically correct", AFP reports.

   http://www.pravdareport.com/society/stories/20-12-2016/136464-germany_migrants-0/

   Verwijderen
  7. Mag niet gezegd worden van Jan. Er moeten nog mammoet tankers vol met immigranten opgepikt worden voor de kust van Afrika.

   Verwijderen
  8. Oligarch schrijft:
   " Mag niet gezegd worden van Jan. Er moeten nog mammoet tankers vol met immigranten opgepikt worden voor de kust van Afrika."

   Je hebt me verkeerd begrepen, Oligarch.
   De waarheid MOET gezegd worden. Leugens of fakenieuws MOET bekritiseerd worden.

   Om het allemaal wat zinvoller te maken ( tijd verspillen kunnen we ook op leuke manieren) zouik zeggen: geen citaten meer uit The Sun en dat soort gele pers.
   Laat ook alles wat van Infowars komt weg, tot je elders bevestiging vond.

   En, Oligarch, de rolverdeling is als volgt: Jij tootn aan dat de Jesuiten en de Bilderbergers overal achter zitten. Ik toon aan dat ze allemaal joodse namen hebben of voor joodse belangen werken.

   Wat het artikel in 'pravdarreport' betreft:
   Waarom vinden we geen link naar de rapporten of beweringen die daar worden geciteerd?

   En Oligarch suggereert dat ik voor de komst van migranten ben, terwijl ik in 1991 me al heb ingezet om de massa-immigratie ( ketting migratie) te bespreken en dan te bepalen of we ons land weg willen geven, if dat we het toch aan onze eigen kinderen willen geven.
   Ik faxte toen dit soort zaken aan redacties, Oligarch. Niet jij.
   Jij loopt achter en ziet niet wat er werkelijk gebeurt.
   Dit is wat er gebeurt:
   Joodse pundit zorgden er voor dat de massa-imigratie niet kon worden besproken in de jaren 80 en 90.
   Joodse pundit zorgen voor het moslim-bashen.
   Joodse lieden als Richard Perle hebben de jihadisten bewust veroorzaakt, gesteund en aangestuurd om ze zo hun eigen landen te laten vernietigen.
   De uittocht van mensen uit di evernietigde landen wordt geholpen door de joodse Soros en co.

   Dit wordt alles toegestaan door Oligarch, want hij beweert dat het niet joodse 'agents' zijn, maar Bilderbergers en Jesuiten. Oligarch staat aan de verkeerde kant. Hij werkt mee aan de joodse agenda. Oligarch is mede verantwoordelijk voor al die immigranten.

   ( Ik heb dezer dagen zeer weinig tijd voor Blik)


   Verwijderen
  9. "Wat het artikel in 'pravdarreport' betreft:
   Waarom vinden we geen link naar de rapporten of beweringen die daar worden geciteerd?"

   Volgens mij wordt er in het artikel een Duitse autoriteit aangehaald die dat allemaal uitlegt en waarom er geen rapporten van zijn!

   "Chairman of the union of German criminal authorities, André Schultz, says that up to 90% of sex crimes committed in Germany are not included in official statistics."

   Het kan natuurlijk ook zijn dat Pravda er zomaar een Duitse autoriteit uitpikt die dat gezegd zou hebben, maar dat is dan weer wat @Jan Verheul ons wil doen laat geloven! Kennelijk is het bij @Jan Verheul nog niet doorgedrongen dat de westerse MEANstream media i.s.m. Duitse autoriteiten deze zaken onder de pet willen houden! Daarom is de discussie over wie er "nepnieuws" dan wel "geen nieuws" verspreidt ook zo waardevol.

   In principe zegt @Jan Verheul hiermee dat als er nieuws onder de pet wordt gehouden wat niet voor de ogen/oren van de Europese burger geschikt is omdat het een bepaalde agenda zou kunnen blootleggen het namens hem rustig onder die pet mag worden gehouden! Tja, dat komt @Jan Verheul ook goed uit!

   "( Ik heb dezer dagen zeer weinig tijd voor Blik)"

   Ik kan er niet mee zitten!

   Verwijderen
 10. Corrupt regime geeft geld aan corrupste land van Europa om de corruptie te bestrijden:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27266453/__EU__100_mln_naar_Oekraine__.html?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter&apw_campaign=9985035ad313b41538a9fd03c7428287

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op dit moment gaande: beraadslagingen Tweede Kamer over de Rutte's vijgeblad waarmee het Associatieverdrag met UA toch doorgedrukt gaat worden.

  http://nos.nl/livestream/npo-politiek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou hij het ook nog gaan hebben over die NEE stemmers die tegen hebben gestemd omdat zij geen neonazi regime in de EU willen hebben of heeft hij dat niet in zijn overwegingen meegenomen en alleen aan de neonazi EU staatsveiligheid gedacht?

   Verwijderen
  2. @ Joop

   Rutte perverteert de motieven van veel tegenstemmers. Nederland moet dat verdomde verdrag ratificeren omdat de EU, aldus Rutte, zich als eenheid moet opstellen tegen Rusland. Laten die zieke agressie van de EU en de VS nu net de reden zijn om dat verdrag met de grootst mogelijke argwaan te bekijken.

   Verwijderen
 12. Kijk 'm weer eens liegen, die smeerlap.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Zo staan ze mooi bij elkaar!

   Beste leugenaar Mark Rutte,

   -De stationering van Sovjet raketten op Cuba, was een REACTIE op de stationering van Amerikaanse raketten in Turkije;

   -De inval van de USSR van Afghanistan, was een REACTIE op de bewapening van de VS aan de Mujahedeen om de pro-Sovjet regering in Kaboel omver te werpen;

   -De tegenaanval van Rusland op Georgië, was een REACTIE op de aanval van Georgië op Zuid-Ossetië en het daar gelegen contingent Russische VN vredesmacht.

   -De zogenaamde annexatie van de Krim, was een REACTIE op de coup in Oekraïne

   -De plaatsing van Russische raketten in Kaliningrad is een REACTIE op de plaatsing van het NAVO anti-raketschild in Polen en Roemenië.

   Zoals u kunt lezen, beste leugenaar Mark Rutte, REAGEERT Rusland alleen op agressie van de NAVO en op niets anders, u bent niet eens competent om als geschiedenisleraar op te treden, laat staan als premier!

   Verwijderen
  3. @ Joop

   De afscheiding van de Krim was een reactie op de staatsgreep in Kiev.

   Het opschuiven van de NAVO naar de grenzen van de Russische federatie was een reactie op eh....de ontbinding van het Warschau Pact.

   Verwijderen
  4. helder briefje; mag hier zeker wel artikeltje van maken, toch, Joop?

   Raketschild roem/polen is trouwens puur VS dacht ik (niet navo); komt verder wel bijna op zelfde neer.

   Verwijderen
  5. @Blik,

   Uiteraard, wat ik hier schrijf mag jij beschouwen als jouw eigendom.

   Verwijderen
  6. @Blik,

   "Raketschild roem/polen is trouwens puur VS dacht ik (niet navo); komt verder wel bijna op zelfde neer."

   Is inderdaad waar maar de NAVO gaat het beheren.

   Verwijderen
  7. Ben nu overigens een mail aan Mark aan het schrijven. Ben benieuwd of hij erop wil reageren.

   Verwijderen
  8. Perfecte brief van Joop ( 21.41)

   Hou 't zo kort en bondig mogelijk.

   Verwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Neocon-types schrijven rare commentaren en gaan weer los in The New York Post:
  ''So I, for one, am shedding no tears for Andrei Karlov. Frankly, I’m surprised his murder didn’t come months ago. After all, this was the lede sentences of a Washington Post story from Oct. 9: “There seems to be no way for the international community to stop the ongoing war crimes being committed by the Syrian regime and its Russian allies, especially in Aleppo,” the newspaper reported. “But by brazenly flouting international law, leaders and rank-and-file officials in both countries are opening themselves up to future justice in multiple ways.”  Justice has been served.  After watching the death of Karlov, I could not help but remember the case of Ernst vom Rath, the Nazi ambassador to France, who was gunned down inside his consulate by a Jewish student in 1938.  Like Karlov, Rath was the public face of atrocity — in this case, Adolf Hitler’s genocide, anti-Semitism and coming global aggression.
  Was Rath an innocent victim? Certainly not. He had not only defended Hitler’s oppression of the Jews as “necessary” for Germany to flourish, but he stood idly by as Hitler devoured Europe and murdered its innocents. Rath could have stood up to the Nazi leadership when it would have mattered most, but he did not.  Which brings us back to Andrei Karlov.  Karlov’s job in Turkey was to ease tensions over Russia’s atrocities in Syria and its incursions inside Turkey itself — meaning his job was to enable and normalize Vladimir Putin. Given that role, he wasn’t a diplomat, but a soldier, and his death is the same whether it came on a battlefield outside Aleppo or in an art gallery in Ankara. His killer was also a soldier — not a terrorist, mind you, but a soldier. Terrorists kill innocent people with trucks in Christmas markets or with planes in skyscrapers. Soldiers kill their fellow soldiers.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-12-20/ny-daily-news-columnist-justifies-killing-russian-ambassador-comparing-putin-hitler

  BeantwoordenVerwijderen