maandag 10 november 2014

Xarkov: Wereldkampioene dansen komt om na botsing op Oekraïens pantservoertuigIn de Xarkov regio is bij een verkeersongeluk met deelname van een Oekraïens pantservoertuig een wereldkampioene dansen omgekomen. De botsing van hun Opel Kadett met het pantservoertuig vond zondag plaats in het gebied van Degratjevsk.

Omgekomen zijn de wereldkampioene dansen Victoria Panova (15 jaar), en haar vader (43 jaar). Rond 15:00 uur reed de personenauto in op het stilstaande pantservoertuig. De zaak wordt nog door de authoriteiten uitgezocht. Het is niet het enige verkeersongeluk met deelname van Oekraïense militairen.
Het ongeluk met de danskampioene is zeker niet het enige ongeluk met Oekraïense militairen. 6 November reed een oorlogstruck in op een vrachtwagen met vlees en kwam op zijn kant terecht. Vier wagens raakten beschadigd, twee mensen raakten gewond. De weg raakte bezaaid met vleespaketten.De onderstaande video -voor alle duidelijkheid- betreft de botsing met de vleesvervoerder, dus niet met Victoria de danskampioene.BRON

1 opmerking:

  1. Dit betekent het einde voor Cruel. OVSE bevestigt dat de artilleriebeschieting op school 63 afkomstig was van Oekraïense leger.

    http://www.globalresearch.ca/crimes-against-humanity-ukraine-military-shelling-of-school-in-donetsk/5412775

    BeantwoordenVerwijderen