maandag 3 november 2014

Nederlandse NOS bereikt nieuwe hoogtes in éénzijdigheid berichtgeving verkiezingen Donbass

Lugansk

De verkiezingen in DNR en LNR, kort samengevat, Noworossiya, hebben plaatsgevonden. Zachartjenko, de huidige leider, komt als overwinnaar uit de bus. Wat betreft de deelname wordt gesproken over een hoge opkomst, zonder echter een voorlopig percentage te noemen. Beelden laten lange rijen zien voor de stemlokalen. Hoeveel stemlokalen er waren is ons niet bekend.

Zachartjenko

Allereerst: In Nederland, zojuist op het NOS-radio journaal van NPO1: "Poroshenko noemt de verkiezingen een farce, tegenstrijdig aan MInsk-accoorden, en roept Rusland op ze niet te erkennen." En dan gaat NOS verder met het weer. De éénzijdigheid van NOS kan niet treffender in beeld gebracht worden dan dit.

Op de Russische tv-kanalen zijn avondvullende programma's bezig over Oekraïne en de verkiezingen. We geven een bloemlezing van hetgeen daar gezegd wordt.

"De macht in DBR / LNR is net zo legitiem als in Kiev."

VERKIEZINGEN DNR / LNR ZIJN OVEREENGEKOMEN IN MINSK. (Wie kan hier uitsluitsel over geven? Iemand een link naar een document?)

"Als Oekraïne na Maidan voor een andere leiding had gekozen (die geen bommen op Donbass gooide), had deze opdeling voorkomen kunnen worden."

"Nieuw pakket sancties van het Westen tegen Rusland ligt al klaar"

"Sancties komen er zeker. Maar we kunnen ze verdragen. We zullen onze landbouw, industrie en hoge technologie verder moeten ontwikkelen en (grotendeels) op eigen kracht."

"2003 Kosovo: Toestemming van de toen centrale macht was niet nodig.""De macht in Kiev wil Donbass afsluiten van gas. Dit valt in dezelfde categorie als de bombardementen. Doel is het vernielen van de infrastructuur. Kiev praat over Donbass al in termen dat het een ander land is."

"Opvallend dat Maidan met haar anti-oligarchenrevolutie, de oligarchen nu nog sterker in het zadel zitten."

Andrei Poergin over het voornemen van Kiev het gas af te sluiten: "Weer een (oorlogs-)misdaad van Kiev."

"Sancties komen er. Als er zelfs al sancties kwamen na de Minsk accoorden..."

"De sancties op instigatie van de andere kant van de Atlantische oceaan treffen niet enkel Rusland, maar geheel Europa."

"Met het feit dat Kiev sancties tegen Donbass instelt, erkent Kiev feitelijk al hun onafhankelijkheid."

Bulgaarse mannelijke waarnemer: "Het feit dat het Westen deze verkiezingen niet erkent, betekent niet dat het land (LNR / DNR) geen bestaansrecht heeft. Belangrijk dat jullie vanaf vandaag als 1 natie vooruit kunnen."

Donetsk, verkiezingsbureau 126

Vervolg Bulgaarse waarnemer: "Aan de principes van de democratie zijn voldaan: goed georganiseerd, transparant, etcetera." Deze waarnemer merkt de niet ideale omstandigheden van een oorlogssituatie op, maar vervolgt: "Het westen heeft de waarnemers bekritiseerd. Ik verwerp die kritiek. In onze landen bevinden we ons onder 1-zijdige westerse propaganda. Het doel van onze aanwezigheid was niet alleen om technisch de verkiezingen te volgen maar ook gewoon te kijken hoe het hier gaat. Kiev heeft het vertrouwen hier verloren toen het zich tegen de bevolking keerde."

Ex EU-parlementslid Barto uit Italië van Forza Italië: "Ik heb al ervaring als verkiezingswaarnemer. De oraganisatie van de verkiezingen heeft de regels van transparantie en democratie in acht genomen. Kiezers waren blij om te kiezen. Dit zie ik in Italië niet."

Het is opvallend dat partijen als de OVP uit Oostenrijk en Forza Italië wel komen kijken bij deze verkiezingen, maar de zogenaamde democratische middenpartijen uit Europa deze verkiezingen, dit gebied, en dus deze mensen, bij voorbaat, dus zonder te kijken of langs te komen, veroordelen. Dit verleidt de gemiddelde hotellobbyjournalist tot opmerkingen zoals deze van de staatsjournalist David jan Godfroid (NOS): "Veel van de Europese waarnemers bij de verkiezingen in DNR/LNR komen uit de (extreem-) nationalistische hoek." Kortom, zeer negatieve framing. Maar politici van FPO of Forza hebben nog nooit een muur gebouwd op de grens van hun land. Ook zijn FPO en Forza nog nooit met tanks of gevechtshelicopters en vliegtuigen op opstandelingen of andersdenkenden afgegaan, of hebben ze deze met GRAD-raketten bestookt. Ook zijn deze mensen niet met Wolfsangels waargenomen of andere Nazi-symboliek zoals bij legereenheden als Azov. Ook zijn die partijen niet verantwoordelijk voor pogroms van het type Odessa. Integendeel. Zeer waarschijnlijk veroordelen zij juist wel die pogrom, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Hans van Baalen van de VVD, die vrij laconiek om Odessa heen gaat, zoals wij merkten in ons gesprek met hem, HIER.

Meer foto's bij onder andere Strelkov, HIER, en van Nowaya Gazeta, HIER.

Donetsk

Tjerwonopartizansk

Tjerwonopartizansk

Antrasiet

Sommige verkiezingsbureau's bleven 2 uur langer open. Hier Altjevsk.

De Kirovsk wijk in Donetsk

Soegodolsk

"Bij het referendum moesten we 2 uur wachten. Nu drie uur. De sfeer was uitgelaten. Er werden verhalen voorgedragen"

40 opmerkingen:

 1. Ach boehoehoe....Rusland is ook hartstikke eenzijdig aan het berichten. Daarnaast "vrije verkiezingen"?? Grap van het jaar...Voor wie zijn ze bang dat ze bij elk stemlokaal een minilegertje met Kalasjnikovs neerzetten, je maar kan kiezen uit 3 man (allemaal pro-Russisch) , er gauw een soort van internationaal fascistisch toezichtsorgaan wordt verzonnen (dus NovoRussya zegt tegen fascisten en nazi's te vechten maar laat wel de verkiezingen monitoren door diezelfde fascisten en nazi's, wat klopt hier niet??) , er wordt geintimideerd, geschoffeerd, mensen 'verplicht" worden naar de stembus te gaan ( zou ik ook doen als er ineens een paar man met Kalasjnikovs aan je deur staan en "vriendelijk" vragen te gaan stemmen). Kortom verre van vrije verkiezingen en dus totaal onacceptabel voor de internationale gemeenschap. Enigste land wat ze erkent; hoe verrassend, Rusland. Poetin wil zo een "legitieme" toestemming krijgen van Donbass om zo met zijn troepen, wapens en al orde op zaken te komen stellen in de regio en zo de doorweg richting de Krim te annexeren. Sterker nog, Poetin zal dit zien als een legitimatie om geheel Oekraiene maar in te nemen om de "stabiliteit van de regio te garanderen". Zie Georgie en Tjetsjenie...je kan bijna de aanleidingen en de oorlogen over elkaar heen leggen. Maar ach, je zal dit bericht wel weer laten verdwijnen he Blik want de waarheid mag niet gezegd worden. Alleen de propaganda van jou moet overeind blijven....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stonden al die mensen in de rij voor deze verkiezingsbelofte van Zakharchenko

  "The elderly should have enough money to travel to Australia at least once a year to shoot a dozen kangaroos on Safari"

  http://www.reuters.com/article/2014/10/30/us-ukr …

  "Er vinden nog steeds oorlogshandelingen plaats."

  Bedoelt u hiermee dat Zakharchenko heeft gezegd dat hij Mariupol en Slavyansk wilt innemen, als het niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks.
  Dat het vliegveld van Donetsk elke dag wordt aangevallen?
  Dat voorsteden van Mariupol elke dag worden beschoten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Beelden laten lange rijen zien voor de stemlokalen. Hoeveel stemlokalen er waren is ons niet bekend."
  Gewoon te lezen in media; 380

  "Poroshenko noemt de verkiezingen een farce, tegenstrijdig aan MInsk-accoorden"
  Dat was het idd, ook door OSCE benoemd.
  Er was geen transparantie en controle

  "VERKIEZINGEN DNR / LNR ZIJN OVEREENGEKOMEN IN MINSK. (Wie kan hier uitsluitsel over geven? Iemand een link naar een document?) "
  Kunt u ook gewoon in media vinden.
  Verkiezingen zouden volgens Minsk pas in dec plaats vinden. Met controle van oa OSCE

  "Als Oekraïne na Maidan voor een andere leiding had gekozen (die geen bommen op Donbass gooide), had deze opdeling voorkomen kunnen worden."
  Die bommen zijn gekomen omdat sepa's zich verschuilen tussen burger bevolking, wat een overtreding is van de 3de gen Conf is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Nieuw pakket sancties van het Westen tegen Rusland ligt al klaar"

  Klopt; heeft EU ambassadeur in Moskou gezegd

  "Sancties komen er zeker. Maar we kunnen ze verdragen. We zullen onze landbouw, industrie en hoge technologie verder moeten ontwikkelen en (grotendeels) op eigen kracht."

  Wat ze 10 jaar lang niet degaan hebben. Rusland staat er zeer slecht voor

  http://www.ft.com/intl/cms/s/0/776c7c6a-2782-11e …

  "Kiev praat over Donbass al in termen dat het een ander land is."
  Is onderdeel van UA

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Opvallend dat Maidan met haar anti-oligarchenrevolutie, de oligarchen nu nog sterker in het zadel zitten."

  Maidan was tegen corruptie.
  Of alle oligarchen eerlijk aan hun geld zijn geraakt is nu niet te bewijzen.
  Maar wel bekend is dat vorige president heeft gestolen van UA

  "Andrei Poergin over het voornemen van Kiev het gas af te sluiten: "Weer een (oorlogs-)misdaad van Kiev."

  Echter Donbas betaald nu niet voor afname gas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Sancties komen er. Als er zelfs al sancties kwamen na de Minsk accoorden..."

  Ja, want 1 van de punten van Minsk akkoorden was dat OSVE de grens tussen RU en UA zou controleren.

  Echter Rusland heeft dit tegenhouden in OSVE

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "De sancties op instigatie van de andere kant van de Atlantische oceaan treffen niet enkel Rusland, maar geheel Europa."

  Die sancties zijn gezamelijk ingesteld en die van EU gingen zelfs nog verder.

  Sancties treffen idd bedrijven die hoogwaardige technologie voor olie sector exporteren.
  Maar dat is maar klein deel van export

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Met het feit dat Kiev sancties tegen Donbass instelt, erkent Kiev feitelijk al hun onafhankelijkheid."

  Welke?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Aan de principes van de democratie zijn voldaan: goed georganiseerd, transparant, etcetera."

  Transparant??
  Hoe?

  Er waren geen onafhankelijke waarnemers

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Kiezers waren blij om te kiezen. Dit zie ik in Italië niet."

  Dus ultra rechts concludeert dat de verkiezing in de Bonbas transparanter was dan in Italie????

  Vreemd dat 'DPR' facisten uitnodigd voor waarneming terwijl 'DPR' tegen facisten vecht (volgens hun eigen woorden)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Veel van de Europese waarnemers bij de verkiezingen in DNR/LNR komen uit de (extreem-) nationalistische hoek."

  Blikop.. komt met enige reflectie

  Maar daarna
  "Maar politici van FPO of Forza hebben nog nooit een muur gebouwd op de grens van hun land"

  Heeft Rusland wel gedaan, de muur, of zoals men het noemde;' de anti facistische meer'

  "Ook zijn FPO en Forza nog nooit met tanks of gevechtshelicopters en vliegtuigen op opstandelingen of andersdenkenden afgegaan, "

  Eens, maar nu doet Rusland dit wel in UA

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Die waren er wel, onder andere uit Bulgarije, Oostenrijk, Italie, etcetera"
  Alle (ultra) rechtse politci

  Vreemd dat 'DPR' vecht tegen de 'facisten' maar wel die facisten uitnodigd voor 'controle van verkiezing.

  "En waar was Hans van Baalen eigenlijk?"
  Hij is een Eu parlementarier die van VVD huize is
  Waarom moet die daar zijn?
  Geen argument gezien

  Van Balen steunde de mensen op Maidan plein die dezelfde normen en waarden hebben als we die hier in EU hebben.

  Dus hij gaat niet naar Donbas, wat terroristen zijn (door UCHCR bevestigd)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Uw post wordt lachwekkend

  Hier een lijstje wie 'DPR' heeft uitgenodigd

  https://twitter.com/jkylander/status/52884742671 …

  "En waar zijn die volkspartijen voor democratie"
  Omdat bij voorbaat al duidelijk was dat dit geen democratische verkiezingen zijn.
  Zo beoordeeld door OSVE

  "DNR verzet zich inderdaad tegen fascisten en Oekraïense ultra-nationalisten."
  Maar nodigd wel alle facisten uit EU uit.

  Want die EU facisten zijn anti EU en dan zijn ze 'bruikbaar'?

  DPR had volgens overeenkomst Minsk verkiezingen moeten houden.
  Maar dat wilde ze niet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Kiev is begonnen met het -ongrondwettelijk- inzetten van haar leger tegen de toen nog eigen bevolking in Donbass."

  Geen bewijs in uw post waarom dit ongrondwettelijk was.

  Het was juist wel wettelijk
  UA starte een ATO operatie
  Omdat er in de Donbas geen geag meer was (politie buro's bezet)
  En de enige die met wapens mag optreden is de politie of het leger
  Niet de mannetjes met bivakmutsen en ak47 die overheidsgebouwen bezet hielden

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tsja, die NOS. Afgelopen vrijdag ook weer de inmiddels bekende partijdigheid bij een uitzending over de aanslag op MH17. Max van der Werff (met dank aan Via http://joostniemoller.nl/2014/11/zo-werkt-de-vs-propaganda-van-nieuwsuur-over-mh17/)
  fileert de NOS-spin :

  http://7mei.nl/de-propaganda-rond-onderzoek-mh17/

  De uitzending van Nieuwsuur zelf:

  http://nieuwsuur.nl/video/716434-de-propaganda-rond-onderzoek-mh17.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kom dan eens met een weerwoord tegen de antwoorden van LGK en van mij? Waarom laten de sepa's hun verkiezingen door fascisten controleren en observeren als ze er zo faliekant tegen zijn en ze "bestrijden met alle middelen"? Waarom moeten er gewapende mensen in en rond de verkiezingslokalen staan als men zo overtuigd is dat de lokale bevolking het allemaal goed vindt?? Waarom doen de milities het tellen en wegbrengen van de stemmen en niet onafhankelijke mensen?? Kortom...waarom is het zo'n zooitje en overduidelijk een farce en vinden de sepa's en Russen het "geweldige verkiezingen, open en transparant" terwijl alle feiten het tegendeel bewijzen??

   Verwijderen
 16. Er waren onafhankelijke waarnemers uit Oostenrijk (FPO), Italie (Forza Italie), Bulgarije) en andere landen. Zitten geen fascisten bij. Die moet je in Kiev zoeken met hun Wolfsangel, Odessa massacre, muren bouwen om hun land, en opstandelingen bombarderen. De vraag is waar de zogenaamd democratische middenpartijen waren. Waarom kwamen die niet kijken? Hans van Baalen, is toch zo begaan met de regio, waar was hij? Waarom is Graham Phillips de enige westerse journalist ter plaatse?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk, nu gaan we het ontkennen of afzwakken naar extreem rechts?? Wat een laf gedrag, maar goed, het 'verzet' doet ook niet anders, laf handelen dus tja...Hans van Baalen is pro-EU, sepa's zijn tegen dus wat heeft hij daar dan te zoeken??Er waren veel meer westerse journalisten, de winnaar riep maar al te graag daarna namelijk richting westerse journalisten dat hij wil samenwerken met iedereen die hun maar wil erkennen. Maar terroristen erken je niet!! Daarnaast wisten ze verdomde goed dat de OVSE hun niet wilde erkennen dus maken ze er maar de nazi-versie van, gauw verzonnen!! ASCE, dat lijkt op OVSE. Zo geven ze ook kritische burgers het idee dat er zowaar internationale waarnemers waren. Die waren er wel maar zeer extreem rechts!! Nazi's dus, die ze dus wel bestrijden maar nu als broeders inhalen...snap jij het nog??

   Verwijderen
  2. "Er waren onafhankelijke waarnemers uit Oostenrijk"
   Die waren er niet, u liegt
   Er waren een paar mensen op persoonlijke titel die een hekel hebben aanEU en ultra rechts zijn

   "De vraag is waar de zogenaamd democratische middenpartijen waren."
   Hieruit blijkt dat uniet eens de verkiezingsprogamma's heeft gelezen

   Verwijderen
 17. Ach Cruel, plak de labels op de waarnemers die je wilt, nazi's maak jij dus van die waarnemers. Het zij genoteerd. Die waarnemers zijn dus enige van de weinige politici die zich nog niet helemaal de regels voor laten schrijven en gewoon terecht komen kijken wat het volk in Donbass wil. Datgene waar die zogenaamde reguliere democratische partijen de neus voor ophalen. Die misschien wel in woord maar niet in praktijk erg democratisch zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, troltactieken. Het verhaal verdraaien, complete groepen verdraaien. Fascisten blijven fascisten. Punt. Alleen zie jij in een kleine groep in het Oekraïense parlement een heel leger en hier in een overmacht aan fascistische groeperingen/politici ineens onafhankelijke waarnemers. Je gaat totaal voorbij aan het feit dat de Donbass regio keihard roept tegen extreem rechts en fascisten e.d. te vechten maar ze wel als waarnemers binnenhalen. Wat klopt er dan niet aan het plaatje?? Maar daar geef je, uiteraard, net als de sepa's zelf, geen antwoord op. Ze maken zichzelf enorm belachelijk en ongeloofwaardig en jij pikt het gewoon. Geen 1 kritisch nootje of vraagje, welnee joh, dat fascisten op de koffie komen bij de verkiezingen heel normaal toch??

   Verwijderen
  2. "gewoon terecht komen kijken wat het volk in Donbass wil"

   Dat is er niet gebeurt in de Donbas, een leugen wat u post
   Iedereen in de Donbas aanwezig mocht stemmen, dus ook alle Russische huurlingen

   Verwijderen
 18. Voor fascisten moet je in Kiev en Odessa zijn. Muren bouwen, Odessa massacres, bommen op demonstranten gooien (terwijl ze nota bene net zelf via "vreedzame demonstraties" aan de macht waren gekomen) . Als FPO of Forza Italia een fractie gedaan haadden wat ze in Oekraiene doen, zou de wereld op zijn kop staan, zou het bij Pauw en NOS dagelijks erover gaan. Maar nu vindt het fascisme plaats in Oekraiene, Odessa, 48 man bloeddorstig afgeslacht, en gaat het tegen Rusland en dan kijkt de media de andere kannt op. 48 Man afslachten, kijk, dan hebben we het ergens over. Dat mag je fascisme noemen. Weet 95% van de Nederlanders NIETS over. Met dank aan de MSM.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij trapt met open ogen in de propaganda van het Donbass regime. Die melden ook al eerder massagraven, bleken later een paar doden te zijn en door hun eigen vuur. De enigen die het bestand schenden zijn de sepa's en milities over en weer, het Oekraïense leger hield zich als enige afzijdig.
   Je ontduikt steeds maar weer de werkelijke reden waarom we je hier aanspreken; dat je het ineens goedkeurt dat fascisten als zogenaamde onafhankelijke waarnemers ineens vriendjes zijn van het Donbass regime. Dat terwijl dit Donbass regime zo erg tegen het fascisme is....maar ja, je krijgt hier nooit duidelijk antwoord op duidelijke vragen, want dan moet je toegeven dat je hier en daar fout zit. Je bent ook mens Blik, je kan en mag fouten maken. Als je ze maar durft toe te geven. Er zijn trouwens tientallen, zo niet honderden vermisten in de Donbass regio. Allemaal critici van de sepa's. Maar die zwijg jij weer dood....allemaal afgemaakt omdat de sepa's niet van critici houden. Ze moesten gisteren nota bene de kiezers lokken met voedsel...en je mocht alleen voedsel aannemen als je voor de sepa's koos, bevestigd door diverse bronnen. Dat heet verkiezingsfraude, Rusland noemt het "de kiezers tevreden stellen".

   Verwijderen
  2. Wat u dus niet weet is dat die 'fascisten' de kiesdrempel niet hebben gehaald.
   En hiermee haalt u uw eigen post onderuit.

   Verder, wat is er mis mee dat UA een muur bouwt aan de grens?

   Putin wilt niet eens het Minsk akkoord naleven, controle door OSVE aan grens Rusland

   Verwijderen
 19. Je verdraait zaken Cruel. Belachelijk verhaal van stemmen manipuleren met voedsel. Er waren her en der markten in de buurt van stemlokalen waar in bulk voedsel werd aangeboden; logisch dat de prijs in een grote baal relatief lager is, dan als je 1 wortel koopt. Stemmen was achter gordijn zoals het hoort, dus welke stemmen had je willen kopen met een baal groente? Typisch voorbeeld van spijkers op laag water zoeken. Zelfs op 112, oekraiens kanaal werd het ordentelijke verloop van de verkiezingen gerapporteerd. Link hier: https://www.youtube.com/watch?v=3g2kZCQwT6c Kom jij trouwens nou ook eens met wat links voor de onderbouwing van al je boude uitspraken. Die mensen in Donbass zijn -zeker na al die bombardementen- gewoon -in grote lijn, niet allemaal, klopt- KLAAR met Oekraiene. Durf dat nou ook eens toe te geven, en geef ze eens ongelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer een leugen

   "Belachelijk verhaal van stemmen manipuleren met voedsel"

   https://twitter.com/nycjim/status/528955333473865728

   Verwijderen
 20. Wie verdraait hier?? Ik ga niet eens meer in discussie met je aangezien je niet eens simpele vragen wil of durft te beantwoorden, bang dat je afgaat als een gieter. Nogmaals, waarom mochten ALLEEN fascisten toezichthouder zijn bij de verkiezingen?? Misschien omdat de sepa's de WARE fascisten zijn en niet de Oekraïense strijdkrachten?? Zoveel vragen en totaal geen antwoorden van jou...alleen maar omtrekkende bewegingen, afleidingstactieken enz...in de leer geweest bij de FSB/KGB?? Je gaat namelijk antwoorden met vragen in plaats van heel simpel werkelijk antwoord te geven!!! Dat doen alleen leugenaars en bedriegers om zo hun deceptie en leugens onder de tafel te vegen en de vragensteller af te bluffen...lukt je bij mij niet....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Wie verdraait hier??"

   Jij! Zoals je alles verdraaid. Hieronder heb ik wat leesvoer voor je, slavenmeester.

   ["Right Sector Neo-Nazis and the Practice of Slavery in Ukraine. “Kiev Officially Introduces Slavery, with Vague Terms”]

   (And How Western ‘News’ Media Have Hidden All of This from You)

   http://www.globalresearch.ca/right-sector-neo-nazis-and-the-practice-of-slavery-in-ukraine-kiev-officially-introduces-slavery-with-vague-terms/5411185

   Verwijderen
 21. Trouwens, kleine opmerking; vind jij het ook niet vreemd dat in zeker 3 van 4 shots steeds een of meerdere personen met een Kalasjnikov achter de geïnterviewde staan?? Hoezo vrijheid van meningsuiting?? Ik kijk wel uit dan dat ik kritiek ga uiten op het "verzet" met zoveel gewapend tuig om me heen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Trouwens, kleine opmerking; vind jij het ook niet vreemd dat in zeker 3 van 4 shots steeds een of meerdere personen met een Kalasjnikov achter de geïnterviewde staan??"

   Weer aan de geestverruimende middelen gezeten, lees ik!

   Verwijderen
  2. Heb ze ook gezien
   en dat u op persoon speelt zegt veel over u, dat u de waarheid ontkent

   Verwijderen
  3. Ja en dat doe ik bij u ook. Hierboven 17 reacties plaatsen en een hoop blabla, maar als ik de linken kopieer naar mijn browser dan krijg ik niets te zien. Dus die onderbouwing voor uw stellingen kunnen ook in de prullenbak. Hier een beetje interessant lopen doen en het blijkt allemaal duimzuigerij.

   Verwijderen
  4. "Heb ze ook gezien"

   Oké, laat maar zien dan! Maar dan hebben wij het wel over de shots die in dit artikel geplaatst zijn.

   Verwijderen
  5. Oh boehoehoe!! Wellicht heeft Blik bewust juist deze foto's uitgezocht omdat er weinig tot geen soldaten op te zien zijn. Dat ze er zijn is zeker, maar als je een fotograaf opdracht geeft foto's te maken zonder wapens zal hij dat doen. Alsof het allemaal 1 grote vrolijke bende is, maar dat is het dus niet....Propaganda heet dat they knew. Blik is naast propaganda ook enorm goed in het censureren van mensen. Iedereen heeft recht op een eigen mening behalve critici van hem. Die gumt hij weg...Wat voor een loser ben je dan eigenlijk ook, als je niet eens op een vraag en/of mening durft in te gaan. Dat betekent dat je zo enorm zwak staat dat je geen antwoord kan of wil of durft te geven....

   Verwijderen
  6. Ach natuurlijk, Blik heeft de foto's uitgezocht. Maar ja, het toont wel weer je verknipte geest, hé Cruel? Ja, natuurlijk zijn zij er, het zou namelijk nogal vreemd zijn als er in oorlogstijd geen gewapende militairen rondlopen. Zeker nu er 286 lichamen van vrouwen tussen de 18 en 25 jaar zijn gevonden en als die gewapende militairen er niet waren geweest, dan hadden jouw Nazi vriendjes die verkiezingen niet verstoord. Hieronder heb ik nog een foto geplaatst van je vriend "Yatz", of je even terug wilt zwaaien? Veel duidelijker kan ik het je niet maken, dat je in het 'verkeerde kamp' zit.

   http://willyvandamme.files.wordpress.com/2014/03/arseni-jatsenjoek-premier-van-oekrane_thumb1.jpg?w=323&h=334

   Verwijderen
  7. Jij zit verknipt en verkeerd te wezen, en dat massagraf is weer de zoveelste hoax van sepa-kant. Jezus zeg, dat jij er nog steeds intrapt!! Maar had ook niet anders verwacht van je, je moet ook wel in alle propaganda trappen op straffe van gezonden worden naar het slagveld door je baas Vladje Poetin....Jij spoort echt niet they...maar ja, als fan van Kat en al die andere complotdodo's doe je dat zowiezo niet.

   Verwijderen
  8. Jij wel, die steeds op dezelfde drol zit te kauwen, natuurlijk. Je moet eens een ander plaatje op zetten, je begint vervelend te worden.

   Verwijderen
 22. @BLIK

  "VERKIEZINGEN DNR / LNR ZIJN OVEREENGEKOMEN IN MINSK. (Wie kan hier uitsluitsel over geven? Iemand een link naar een document?)"

  Ik heb wel iets gevonden.

  http://slavyangrad.org/2014/09/07/protocol-of-the-tripartite-contact-group-minsk-september-5-2014/

  Onderstaand, alle zoek resultaten.

  http://www.kpnvandaag.nl/#googleSearch%3Fq=Minsk-protocol%20van%205%20september%202014

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Of ze gaan meteen schelden..."

  "Ware fascisten","Laffe ratten", "te lui en te laf". "Stormfront zou er trots op zijn", "ze zijn zelf de allergrootste (fascisten)".

  Aber seit 5:45 Uhr wird jetzt zurückgeschossen!

  Wreedmans, hier zou je grote voorbeeld nog een puntje aan kunnen zuigen

  BeantwoordenVerwijderen