woensdag 12 november 2014

"Meer dan 200 sexuele misdaden Natsguardia in Marioepel in Oktober"

Het glazen Huis van 3FM staat dit jaar in Haarlem en zamelt geld in om vrouwen te steunen die slachtoffer zijn geworden van sexueel geweld in oorlogsgebied. Ze hoeven met de opbrengst niet ver weg en kunnen gewoon in Europa belangrijk werk doen, gezien het artikel dat we vandaag tegen kwamen. (Integrale vertaling www.blikopnosjournaal.blogspot.nl)

12-11-2014 Bericht van de actievist uit Marioepel Igor LoetikovIgor Loetikov

Alleen al in de maand Oktober, bedraagt het aantal door de politie geregistreerde sexuele misdaden, begaan door militairen van de Natsguardia, meer dan tweehonderd. Daarbij zijn er plaatselijke ordebewaarders die weigeren aangiftes van verkrachtingsslachtoffers aan te nemen. Deze cijfers kwamen naar boven in de vergadering van Oktober van de plaatselijke afdeling van Binnenlandse Zaken.

Daarneboven verdwijnen voortdurend mensen, waaronder meisjes. Meisjes staan bij een halte en daar rijden mensen in uniformen van Binnenlandse Zaken of Natsguardia langs, trekken ze mee en voeren ze af. Enkelen van hen zijn ook niet teruggekeerd. Ook mannen verdwijnen. De politie reageert op deze gebeurtenissen afwijzend met uitzondering van de gevallen waar het slachtoffers betreft met connecties bij de leiding. In de stad gaat een golf van arrestaties rond. achter de tralies verdwijnen enkel diegenen die op de foto of video terecht kwamen bij een anti-fascistische demonstratie of een anti-Maidan actie in Marioepel.

Bron, HIER.5 April 2014, zijn verjaardag, vindt een inval plaats in zijn huis van ongeidentificeerde mannen. Na gebeuk op zijn deur, en om vernieling te voorkomen opent hij hen zelf de deur. Een menigte verzamelt zich bij zijn huis en uiteindelijk gebeurt er verder niet veel. Bekijk HIER de video van de "aftermath" van de inval (is maar een minuutje) en zie hoe de "verjaardagsvisite" met speciale "verjaardagsmaskers" (een nieuwe Oekraïens gebruik sinds Maidan) het apartement van Igor Loetikov verlaten.


Broadcast live streaming video on Ustream

Bovenstaande video is alleen zichtbaar als u de computer toestaat alles te zien. Op de beelden is Igor te zien bij een anti-fascistische demonstratie. In het "nieuwe" Oekraïene blijkbaar genoeg voor de inval in zijn huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten