zaterdag 29 november 2014

Desperate Berkut politie-agent waarschuwt voor chaos (ten tijde Maidan)Gepubliceerd op 19 Februari. Berkut politie-agent vertelt over schietende "demonstranten" op niet-schietende Berkut mensen, en waarschuwt voor chaos die komen gaat als deze mensen het voor het zeggen krijgen.

Onderstaand is een video van Prawi Sector (ook herkenbaar aan de zwart-rode vlaggen). De stemming wordt rond minuut 4 goed weergegeven: "Verkouden, vliegveld kwijt, en de stemming gedaald"

Hieronder beelden van de begrafenis van Nikita. In dit filmpje wordt hij als 13-jarige omschreven; eerder werden leeftijden van 12 en 16 genoemd. Hij kwam thuis van een training en kreeg op zo'n twee meter een bom. Ontkomen was onmogelijk. De verminking was groot. Uitvaart was vandaag met een gesloten kist.

Meer beelden, HIER.

3 opmerkingen:

 1. Fransen in Donbass
  http://slavyangrad.org/2014/11/30/french-volunteers-we-want-to-come-back-and-start-an-offensive/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voorlopig blijven de fascisten de stad luhansk maar bombarderen...Het gaat maar door met het doden van weerlozen burgers. We hebben Adolf Pornoshenko horen zeggen dat de kinderen in de donbass in kelders moeten opgroeien. Hij houdt woord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En Europa sanctioneert Rusland.... En de NOS en Pauw kijken de andere kant op....

  BeantwoordenVerwijderen