zondag 9 november 2014

BREAKING: KOENDERS STEUNT OEKRAIENS LEGER MET E 400.000

English summary halfway. Zojuist op het NOS radio nieuws: Koenders trekt e 400.000 uit om het Oekraïense leger door de winter te helpen. Het geld is bedoeld voor winterkleding en straalkachels, niet voor wapens. Op deze manier kan het Oekraïense leger beter door werken, beter doorbombarderen, meer voetbalvelden beschieten, en meer woonwijken zonder koude handen blijven beschieten, ook in de koude wintermaanden. Met Nederlands belastinggeld.

Koenders zei dat de hulp wordt gegeven omdat het kabinet beseft dat de winter ''een zeer moeilijke tijd'' is voor de Oekraïense strijdkrachten. ''We willen er zeker van zijn dat ze niet lijden onder de kou.'' Hij omschreef het verder als een teken van solidariteit. BRON.

Ondertussen mist Luba een groot deel van haar familie die ze dankzij diezelfde Oekraïense bombardemneten is kwijtgeraakt. En moet ze het stellen met 1 been in plaats van 2 benen. Zij krijgt van ex-ontwikkelingssamenwerkingsminister Koenders GEEN geld. Geld van Koenders gaat naar het leger dat haar been eraf heeft gebombardeerd.

Koenders is van de PvdA en zit in een coalitie met de VVD. Opdat u het meeneemt bij de volgende verkiezingen.

ENGLISH SUMMARY

Just heard on Dutch NOS-radio news: Dutch (new) Minister of Foreign Affairs, Bert Koenders, gives e 400.000 to the Ukrainian army. The money is designated for warm clothes and heaters, to have more comfort during the winter. The money is not intended for weapons. Koenders used to be Minister of Development Coorporation, a Dutch Ministery that gives money away to developping countries, "to help them developping...". In the mean time, Luba has lost a big part of her family due to bombardments of the same Ukrainian army. She does NOT receive any moneu of the former aid Minister. The money goes to the Ukrainian army, for them to work on in a more comfortable way: to bombard with warm hands, to shoot populated areas under more convenient circumstances and to shoot on more football-pitches, not suffering from the cold.

Koenders

Luba, mist 1 beenMEER DAN 10 BURGERS GEDOOD IN DE AFGELOPN 4 ETMALEN. De intensieve beschietingen -van Oekraïense kant- na de verkiezingen, stoppen niet.

Video van weer een andere Oekraïense beschieting. Een vrouw en een tienjarig jongetje komen om. Zie rond minuut 5.30 hoe het dode jongetje afgevoerd wordt. Koenders schenkt e 400.000 zodat het Oekraïense leger, zonder te veel te lijden onder de koude, ook gedurende de wintermaanden door kan gaan met hun werkzaamheden: burgers doodschieten. Vrouwen doden. Kinderen van het leven beroven. Mede mogelijk gemaakt en moreel gesteund door BERT KOENDERS, VVD EN PvdA. Je zou toch maar BERT KOENDERS heten, of 1 van die partijen gestemd hebben.

Luba, de eerste keer dat Graham Phillips haar filmde. Voor alle duidelijkheid: Koenders is solidair met het Oekraïense leger dat de bommen gooit. NIET met Luba die door de bommen haar moeder, schoonmoeder, oma en been is kwijt geraakt.

Luba voordat ze door een bom van het Oekraïense leger geraakt werd. Van haar facebookpagina, HIER.

28 opmerkingen:

 1. Oekraïense generaal spreekt in Maart 2014 over Amerikaanse bezetting van Oekraïene en Yatsenjoek, de Premier nu van het land, het hoofd van de loge van de Vrijmetselaars... https://www.youtube.com/watch?v=RM77ybIGrLc&feature=youtu.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Koenders geeft slechts 40.000,- , Poetin geeft de sepa's miljoenen en miljoenen en een hoop materieel en troepen voor niks. En Amerikaanse bezetting?? Blik welke drug heb je gebruikt?? Zie jij ergens Amerikaanse tanks, vliegtuigen en weet ik wat in Oekraiene?? Zie jij iedereen ineens Engels praten?? Steden worden anders genoemd?? En dan het vrijmetselaar verhaal....echt een complotsite met uitdeduimverhaaltjes wordt hier steeds meer en meer...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een hele verdieping van het veiligheidsdienst gebouw in Kiev wordt bezet door CIA mensen. Dat is al meerdere malen bevestigt.

   Rusland doet niets anders dan Russische mensen helpen, het begint geen oorlogen aan de andere kant van de wereld zoals VS en EU dat doen ( Joegoslavië, Afghanistan, Irak, Libië, etc. ).

   Verwijderen
  2. Probleem is alleen dat de VS weggaat en Rusland blijft en met enorm harde hand en lak hebbend aan alle mensenrechten ( ook in eigen land) de landen "bestuurt" oftewel gewoon leegrooft aan bezittingen (olie, gas etc) en dan berooid en aan hun lot overlatend achterlaat. De VS-politiek is ook niet altijd perfect, dat geef ik toe, maar zij proberen tenminste nog vrijheid te bewerkstelligen. Rusland wil alleen roven.plunderen en moorden. Er zit geen gedachte achter. Dat terwijl de VS altijd een na-oorlog tactiek heeft...Rusland heeft alleen de oorlogstactiek en that's it...

   Verwijderen
  3. Beste Cruelman,
   Weet u dat ik met de CIA, de amerikaanse regering, nato en wat ander oligarchen het Maidan protest heb gefinancierd. Fijne fascistische mensen die graag bevolkingsgroepen uitroeien. We hebben de communist uit de regering verdreven. We stoppen niet voordat we heel oekraïne weer terughebben. MH17 is perfect verlopen. Het stomme publiek komt er toch nooit achter dat we dat vliegtuig hebben neergehaald. We kunnen nu de afvallige provincies bombarderen zonder dat dat tot verontwaardiging leidt bij het europese publiek. We kunnen nu ook makkelijker rusland sancties opleggen en offers van het europese publiek om offers vragen.
   Het gaat u goed.

   Verwijderen
  4. Ga je melden bij de dichtstbijzijnde GGZ beste man/vrouw, je medicijnen voor je Napoleoncomplex zijn op!! Mafkees!!

   Verwijderen
 3. Prima toch dat jij het prima vindt dat Koenders 400.000 euro overmaakt naar het Oekraiense leger en niks naar Luba. En wat Rusland doet, moet Rusland weten. Laten wij vooral naar het Nederlands beleid kijken. Wij gaan die arme artilleristen en snipers en bommenwerpers dus voorzien van kacheltjes en warme kleding. En Luba die haar familie en been kwijt is, krijgt niks van ons.

  Dat iedereen in de wereld weet waar Nederland staat. Maar vooral dat de Nederlanders zelf het allereerst weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent beregoed in het propaganda verspreiden. En de separatisten die 200 Nederlanders naar beneden schoten krijgen niks...boehoe....jij vind het zo jammer dat jouw fascistenvriendjes niet gesteund worden. Tuurlijk niet, als je een burgervliegtuig naar beneden haalt, je eigen burgers vermoord en vervolgens de Oekraïense strijdkrachten daar al meermaals vals van beschuldigt. Maar blijf jij je terroristenvriendjes maar steunen met enorme propaganda hier en het lekker censureren van mensen en kritiek weggummen, net als in de goeie ouwe Sovjettijd. Misschien mag je bij Poetin een lintje ophalen als nieuwe Nederlandse Sovjetambassadeur. Hij zal trots op je zijn dat je zijn fascistische vrienden in Oost Oekraiene steunt door de moorden en aanslagen die zij plegen goed te praten. Misselijkmakend blog dit!! Jij keurt de oorlog goed, wij niet. Jij keurt de Russische inmenging (lees bezetting van Oost Oekraiene, want zij hebben WEL troepen, tanks e.d. daar staan) wel goed. Jij keurt het afslachten van eigen kinderen, moeders e.d. wel goed, wat dus al meerdere malen gebleken is. Zou me niet verbazen dat Luba, hoe erg ook, door de sepa's is geslachtofferd om zo "goodwill" in het westen te kweken, terwijl de sepa's dus zelf haar familie hebben afgeslacht en al.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wreedmans komt weer eens klaar op z'n zelfgemaakte selectieve verontwaardiging en geveinsd medeleven met de slachtoffers van het geweld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niks geveinsd, ik heb het tenminste in plaats van jullie!! Er wordt niet eens gerouwd om de 200 onschuldige Nederlanders die omgekomen zijn door een sepa-raket. Maar ach, jullie zijn fanatieke fascisten fans, dat merk je aan alles. Stel je vragen krijg je geen antwoord of ze ontwijken alle opmerkingen door de ander OF verrot te schelden OF belachelijk te maken. Ontkrachten met feiten of andere dingen kunnen ze dan weer niet...of ze schermen met nietszeggende Russische linkjes of linkjes die verwijzen naar complotsites....

   Verwijderen
  2. Er is nog steeds geen overtuigend bewijs dat hetzij het verzet, hetzij Kiev de aanslag op MH17 heeft gepleegd. Wie iets anders zegt liegt. Jij dus ook. Uiteraard doe je dat alleen maar uit respect voor de slachtoffers en de nabestaanden. De enige die hier, zoals gebruikelijk, scheldt ben je zelf. Vreemd genoeg ben je ook de enige die daar over klaagt. Belachelijk inderdaad, maar dat doe je jezelf aan.

   Verwijderen
  3. Totaal niet serieus te nemen die Dawg, die het wel aanmoedigt dat zijn "geliefd verzet" tegen fascisten vecht maar als diezelfde fascisten binnengehaald worden als fantastische mensen die hun verkiezingen moeten gadeslaan hoor je niemand hier...hoe hypocriet!!

   Verwijderen
  4. Beste Cruelman.
   We moeten oppassen!. De NOS heeft gemeld dat Kiev bewijsmatriaal heeft weggehaald bij het vliegtuig....pff nu gaan mensen toch twijfelen wie het gedaan heeft. De kogel gaten in de romp van het vliegtuig zit me ook niet lekker....Nou ja Vorlopig doet Rutte het goed en de amerikanen geven hun sateliet beelden toch niet vrij of ze geven wat frauduleuze beelden aan de wereld. Oppassen....

   Verwijderen
  5. Zoals ik al zei, meld je bij de dichtstbijzijnde GGZ en je wordt weer liefdevol opgevangen door mannen in witte jassen!!

   Verwijderen
 6. En wat die winterhulp Winterhulp voor 't Oostfront betreft: past natuurlijk wel een beetje in een Nederlandse traditie.

  http://www.tweedehands.nl/verzamelen/overige-verzamelstukken/leger-oorlog-marine/historie-duitse-rijk-postzegel-1944-154012504.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is die Cruel een Koenders adept zeg, niet te kort.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee Blik, geen Koenders adept. Sterker nog, ik haat dit kabinet. Maar ik ben wel realist, tegenover jullie complotfantasten is dat al heel wat. En het werkt ontnuchterend aangezien jullie niks meer weerleggen met wat dan ook, alleen nietszeggende oneliners en scheldkanonnades. Lijkt de PVV wel.

   Verwijderen
 8. Goh kom eens met iets inhoudelijks, het is alleen maar Cruel-bashen...kortom ik heb gelijk en jullie argumenten zijn enorm op....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahahah, jij hebt gelijk ? Man jij kan met moeite tot 10 tellen, laat staan dat je iets weet van de wereld politiek.

   Verwijderen
  2. En wederom een bash-antwoord, weer geen onderbouwde reacties. En dat moet je dan serieus nemen....

   Verwijderen
 9. Zeg nou gewoon in je eigen woorden wat je vindt van 4 ton van en solidariteit van Koenders met dit bommengooiende, kinderen dodende, vrouwen invalide makende, regime?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kom jij dan eerst met een antwoord en in je eigen woorden wat je vind dat fascisten en extreem rechts "verkiezingsobservanten" waren?? Dat "verzet" dat zo'n bloedhekel heeft aan fascisten en extreem rechts heult er wel mee als het in hun voordeel is....vertel eens Blik, wat vind je daarvan? Daarnaast vind ik het enorm terecht dat Koenders dit gedaan heeft. Zij zijn de enigen die serieus met ons omgaan...de sepa's kan je niet vertrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helder. Het is nu trouwens mogelijk met Luba in contact te treden. En haar bijvoorbeeld een hart onder de riem te steken. Dat kan hier: http://vk.com/id276027994

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En weer geen antwoord, extreem laf wederom. Ik geef tenminste nog antwoord op vragen. Daarbij ik vind het erg voor ieder slachtoffer van welke kant ook. Als die sepa's het hadden geprobeerd via onderhandelingen i.p.v. geweld dan hadden we geen slachtoffers als Luba gehad....maar ook dat wordt hier ontkend tot en met...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Noem dan eens 1 "fascistische" observant, en dan nog, je zoekt spijkers op laag water, Cruel, probeert die verkiezingen te discrediteren door op de waarnemers te wijzen. Er waren prima waarnemers en die hebben allemaal prima verkiezingen gezien.
  Ik zeg niet dat ze perfect waren, maar niets minder in ieder geval dan de verkiezingen in Kiev. Maar het westen vindt alleen de Kievse verkiezingen "top" en negeert Donbass. #Doublestandards #hypocrisie #laf

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die waren tenminste internationaal erkend en niet in een fantasiestaatje maar in een bestaand land!! Je ontduikt weer de vraag maar ik ben niet anders van je gewend...ze waren niet perfect is geen antwoord en het understatement van het jaar, daarnaast geef je er dus mee toe dat er fascisten en/of extreem rechtse observanten waren die een farce-verkiezing die totaal niet erkend wordt (behalve door Rusland uiteraard, want die zijn uit op Oekraiene) laat staan dat de republiekjes erkend worden (behalve uiteraard door Rusland).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik geef niks toe betreffende "fascisten-waarnemers", ik wacht op jouw namen van die mensen. Vind ik interessant. Maar ik voorspel dat jij geen 3, nee, geen twee, nee, zelfs niet 1 zo'n naam gaat geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nee je ontduikt weer met nutteloze vragen. Je weet donders goed wat er aan de hand is maar je stelt nieuwe vragen om zo je antwoord niet te hoeven geven. Ik weet genoeg, je hoeft geen antwoord meer te geven. Het laat zien wat voor volk we hier hebben...en mij dan als fascistenvriend neer zetten terwijl jullie zelf er volop in zitten.

  BeantwoordenVerwijderen