donderdag 27 november 2014

16 Jarige Nikita Rusov komt om bij Oekraïense beschieting DonetskDonetsk, Azontny district. Vandaag heeft een Oekraïense artillerie aanval het 23e ziekenhuis geraakt en een school, naast gewone woongebouwen. Volgens de laatste berichten zijn er twee doden te betreuren en 6 gewonden. Onder de gedoden bevindt zich de 16-jarige jongen Nikita Rusov, leerling van school 46.

Voor meer (schokkende 18+) foto's en beelden van deze gebeurtenis, klick HIER voor bewegende beelden en HIER voor foto's en bron. Meer info (Russisch, maar Google translate doet een hoop) HIER.

Er is wat verwarring over de leeftijd. In onze bronnen wordt gesproken over 12-jarige. Maar op de Vkontakte pagina van Nikita (HIER) staat geboortejaar 1998, dus 16 jaar. Op die pagina zien we ook foto's van het Nederlands elftal en Barcelona. We houden de Vkontaktepagina aan wat zijn leeftijd betreft.

11 opmerkingen:

 1. Dat er burgerdoden vallen is triest.

  Echter het is wel de schuld van Rusland, die Strelkov en Borobai naar de Donbas stuurden, wat een FSB/GRU operatie is opgezet door Putin.
  Heeft Strelkov zelf toegegeven in interview vorige week.

  En kom aub niet met dat Strelkov in maart onslag nam bij FSB (na carriere met 5 oorlogen op zijn CV) en als ZZPer aan de slag ging (met een bataljon) in de Donbas.

  Verder is het diep triest te zien dat Rusland een oorlogsmisdaad begaat door MLRS neer te zetten in gebied waar burgers wonen.

  Er zijn protesten geweest in Fashchivka, Chornukhino en Krasnyi Luch waar de Russen hun grads midden in de stad zetten.
  "Schuilen' onder burgerbevolking en als Kiev terug schiet heeft u weer een post.

  Ook zijn er protesten van vrouwen die voedsel eisen uit de 'human aid' transporten (zelfs Rusland heeft opgeroepen dat sepa's ook aan burgers voedsel geven. Tevens hebben die vrouwen opgeroepen dat de sepa's na 2 maanden weg moeten zijn.

  http://euromaidanpress.com/2014/11/25/donetsk-women-give-terrorists-two-months-to-leave-town/

  Maar of dat zou gebeuren?
  Rusland heeft de 200th Special Purpose OMSBR Northern Fleet of the Russian Federation al klaar staan in Rostov (RU), nummerplaten al verwijderd en klaar om UA binnen te rijden

  https://translate.google.com/translate?depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=https://informnapalm.org/3294-boevoj-put-200-j-omsbr-osobogo-naznachenyya-severnogo-flota-vmf-rf-rostovskaya-oblast-y-ukrayna-chast-vtoraya-tabor/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat komt dus omdat Rusland burgers gebruikt als 'schuilplaatst'

  Tevens is ook al bewezen dat Russisch 'vuur' de burgers treft.
  Door de onnauwkeurige grads.

  Echter zou ook kunnen dat Rusland dit expres doet.
  En zou in eigen land, en bewoners van de Donbas kan verkopen dat het 'facisten' zijn in Kiev die op eigen burgers schiet.
  Sommige pro-Putin gaan zo ver dat ze het genocide noemen uitgevoerd door de 'nazi's' uit Kiev.

  Een HRW rapport sprak van cluster minutie, die door OSCE niet is gezien.
  Vreemd, want als wel waar, dan laat je dat zien aan OSCE (een onafhankelijke org waar ook Rusland lid van is)

  Propeganda; het opzetten van eigen bevolking door zelf te schieten.
  Dat Rusland een smerige proxy oorlog voert is nu wel duidelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rusland lokt uit:

  "het zijn rebellen die honderd meter verderop hun 'stalinorgel' laten draaien. Een voor een zoeven de raketten uit hun katjoesjalanceerder. 'Snel wegwezen,' roept Alexander, 'voor ze terugschieten.'"

  http://www.volkskrant.nl/buitenland/spookstad-loehansk-alleen-met-een-tank-kom-je-er-nog-door~a3717112/

  Het volgende bewijs dat Rusland burgerbevolking gebruikt om zich erachter te verschuilen.
  Zodat u wellicht weer een draadje kunt aanmaken over een burger die omkomt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet u nu nog niet in hoe ziek RU bezig is

  " 'Zelfs Hitler beschoot zijn eigen steden niet'"

  Klopt want Hitler stelde zijn MLRS en artilerie ook niet op op de markt van Munchen of Dresden. Dit is hetgeen wat Rusland wel doet.

  En zoals het NL artikel aantoont; eerst schiet Rusland vanaf plein midden in de stad, waarna dus zeker (bevestigd door de commandant) er wordt terug geschoten.

  In weze had Hitler meer respect voor burgers dan Putin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En toch werd het centrum van Dresden compleet kapot gebombardeerd. Dat wordt door menigeen als een oorlogsmisdaad van de geallieerden beschouwd.

   Verwijderen
  2. Gelukkig is er daarna een hoop verandert en gebruikt het westen nu geleide wapens, tijdens WWII konden een bom nog wel eens een kilometer naast vallen dus maakten ze andere keuzes.
   De keuzes die Putin nu maakt geeft aan hoe weinig respect er is voor de mensen die daar wonen.

   Verwijderen
 5. Hoe ziek is die fascist Pornoshenko bezig met het beschieten van zijn eigen bevolking. Die dappere seperatisten wilden praten. Maar nee hoor mijnheer de fascist die door de anglo amerikaanse oligarchen op de troon is gezet wil onvoorwaardelijke overgaven van de mensen die niet onder een fascistisch regime willen leven....
  Alle bezittingen van Ukraïne (de spoorwegen, de kolen, het gas, de landbouwgronden....etc alles is al vergeven aan de corporatisten in ruil voor een IMF lening. Monsanto komt via deze achterdeur mooi europa binnen met zijn frankenstein voedsel...
  LGK u behoort niet tot de oligarchen. Ik wil u erop wijzen dat u als harde werker het puin mag opruimen en mag betalen en dat de oligarchen er met het profijt van doorgaan. Verdiep u maar eens in de praktijken van Monsanto...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. LGK, je neemt de verkeerde mensen in bescherming. Pas geleden is er die resolutie geweest om de NAZI,s als criminele organisatie te verbieden en rara wie stemde tegen? juist, Amerika en natuurlijk de Oekraïense regering. Er is duidelijk aangetoond dat daar nazis dood en verderf zaaien. Dit vind je natuurlijk niet terug in de westerse media want die word grotendeels betaald door juist die groepering die de nazis aansturen. Niet openlijk maar achter de schermen. Het gaat de zelfde kant op als met de Palestijnen, die worden ook als undermenschen beschouwd en al heeft israel al zoveel waarschuwingen gehad, ze doen gewoon verder omdat ze die macht hebben achter de schermen; Kiev word door de zelfde groepering gesteund en dat geeft hun de vrijbrief voor al die oorlogsmisdaden. Maar dat mogen wij niet weten, we zijn bijna verplicht om de onzin verhalan van de msn te geloven omdat we toch niet verder kijken en jij LGK bent hier een goed voorbeeld van. Enkel eenzijdig berichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. LGK heeft lang gewezen op een punt betreffende de beelden bij de net neergestorte MH17. Er was verwarring over een commentaar op het transscript. In die video werd gesproken over een raket. Een commentator op internet -en dus uitdrukkelijk niet in het transscript of de video zelf- trok zijn conclusie dat dat een air-to-air missile moet zijn geweest.
  Dat was puur het commentaar van een ons bekende blogger uit Zwitserland (@marcelsardo).
  We hebben het stuk aangepast om dit duidelijk te hebben: http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2014/11/nieuwsticker-maandag-17-11-2014.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. MH17: Malaysia’s Barring from Investigation Reeks of Cover-up
  http://nsnbc.me/2014/11/28/mh17-malaysias-barring-investigation-reeks-cover/
  Alleen maar NATO leden leiden het onderzoek. Geen tegenwicht in het onderzoek van bv Maleisië, seperatisten of rusland. Schandelijk dat Oekraiene (mogelijk schuldige in het neerhalen van het toestel) deel uitmaakt van het onderzoeksteam.
  Erg verdacht allemaal en schaamteloos naar de nabestaande van de slachtoffers. Zij verdienen een eerlijk proces

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ( Ik stuur deze reactie opnieuw in. Indien U bewust niet heeft geplaatst: OK. Maar mogelijk is de reactie eerder niet doorgekomen)

  Ik zie dat LGK een flink aantal posts heeft geplaatst. Ik moet U waarschuwen: Op Nu.jij heb ik twee maal met hem gedebateerd, en ik vond het een blaaskaak. Af en toe komt hij met onderbouwde zaken, maar meestal is het bluf.

  Wat me ook aan LGK irriteert is dat hij de opponent niet neutraal bejegent, maar altijd wel een kleinerende kwalificatie toe voegt.

  20 dagen geleden had ik een nachtelijke discussie, die hier te vinden is: http://mobiel.nujij.nl/algemeen/onderzoeksraad-mh17-sprak-wel-degelijk-met.30113493.lynkx?pageStart=81
  Zijn onderbouwing komt bijna altijd van Kiev gelieerde bronnen. Welnu, daar worden de gekste zaken beweerd.
  En LGK gelooft ze allemaal blind.
  Als ik beweer: Een BUK maakt enorm lawaai, en er zijn geen getuigen die dat hoorden, dan schrijft LGK: O, jawel hoor, kijk maar hier: http://ukraineatwar.blogspot.nl/2014/07/exif-data-in-mh17-missile-launch-photo.html

  Je ziet dan een twitterfoto die 1,5 uur na het neerhalen van de MH17 is gemaakt.
  Dat is uiteraard geen bewijs: een Buk maakt enorm kabaal, en is ver te horen,. De getuigen op de BBC docu zeggen er niets ver. Maar zagen wel het vliegtuig en een jachtvliegtuig. En LGK komt met een foto van enkel wolken, 1,5 uur klater.
  Ik bedoel maar: Hij bluft dat het ongelooflijk is.
  Hij beweert zaken die ik nooit eerder las of hoorde.
  Zoals: Kremlin zei dat een jachtvliegtuig vanuit de wolken op de MH17 schoot. Ik weet niet dat jhet Kremlin dit zei. Op 21 juli zeiden ze alleen dat plots een jachtvliegtuig verscheen op de civiele radar ( omdat die niets beneden 5000 meter registreert.) http://xevolutie.blogspot.nl/2014/07/365-ramp-mh17-rusland-geeft-haar.html

  Enfin, ik ga verder geen tijd aan LGK besteden.

  BeantwoordenVerwijderen