woensdag 12 november 2014

Russisch onbegrip handelswijze Nederlanders rond rampplek MH17

Wederom 11 November tussen 5 en 6 pm bij Lara Rense mocht iemand in de studio losgaan op "de Rebellen": "Geen zaken mee te doen, geen organisatie, etcetera". In de Russische media klinkt een heel ander geluid over het Nederlandse optreden rondom de crashsite. Vandaag besteedden zowel 1TV.ru (HIER), als Vesti (HIER) aandacht aan wat zij het "vreemde optreden" noemen:1. Nederland vertraagt de boel

2. Nederland plaatst nu bordjes verboden toegang bij de site. Beetje laat vinden commentatoren.

3. Nederland was maar een half uurtje op de site 11 November.4. Nederland hakt grote stukken in kleinere stukken om makkelijker te transporteren. Volgens commentatoren zijn er wijzen waarom de complete stukken vervoerd kunnen worden.

5. Novorossiya had 4 open wagons en 1 gesloten wagon klaar staan bij Torez voor de brokstukken

6. Nederland nam 11 November geen brokstukken mee omdat Nederland de gemaakte afspraken plotseling weer wilde veranderen. Onder andere op het gebied van de taal van de overeenkomst (Engels in plaats van Russisch) en de omschrijving van de "Rebellen" in de overeenkomst. Dus geen overeenkomst en dus geen brokstukken mee.

7. Maleisië nog steeds niet erg tevreden over hun toebedeelde rol door onderzoeksleider Nederland.

4 opmerkingen:

 1. Waarom neemt iemand een verlopen ov studentenkaart mee op reis? In mijn studententijd moest je die na de vervaldatum inleveren en als je dat niet deed kreeg je een flinke boete van het IBG.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus??? Mensen nemen wel iets mee uit hun verleden. Misschien bracht het hen geluk, of gewoon een herinnering aan hun studentenverleden of weet ik het. Niks mysterieus aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik op vakantie ga met het vliegtuig neem ik geen nutteloze bagage mee, alleen al om die extra hoge kosten te drukken. Niks vreemd aan? juist wel. Kijk eens naar die datum.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Noem jij een pasje in een portemonnee "extra bagage"?? En wat is er met die datum?? Wat is dat toch met jullie plottertjes?? Jullie zien overal een sinistere boodschap achter terwijl ik alleen een datum zie...

  BeantwoordenVerwijderen