woensdag 2 juli 2014

Beetje Domme Belgische Leen laat zich gebruiken door sluwe Ollanders (Leestip!)

ENGLISH SUMMARY BELOW Poroshenko is vandaag de full force aanval op Donbass gestart. Ik kan nu weer met allerlei foto's en films hier verslag van doen, maar de mensen die deze site volgen, kunnen zichzelf inmiddels wel een voorstelling maken welk onbeschrijfelijk drama zich daar voltrekt. Dus dat gaan we vandaag niet doen. Nou goed, heel kort dan, volgens opgave van het verzet: Slavyansk, Semonovka, Nikolaevka, Kramtorsk, allemaal aangevallen door het Oekraïense leger met alle mogelijke wapens: van GRAD raketwerpinstallaties tot vliegtuigen en alles wat er aan Howitzers, mortieren etcetera tussen zit. Burgerdoelen zijn ook altijd core business voor het Oekraïense leger met een ziekenhuis, een geboortekliniek en ook een taxibus (6 doden, 4 gewond). Er zijn vele slachtoffers gevallen. De Opoltjentse (de Donbass zelfverdedigers) melden ook dat ze er in geslaagd zijn maar liefst 7 vliegtuigen van wat zij de "OekraLuftwaffe" noemen, neer te halen. Wat we wel weer gaan doen, is de media weer in de spotlight zetten die over Oekraïene berichten.

NOS-JOURNAAL

NOS-journaal komt vandaag niet verder dan het vertellen dat Poroshenko nu vol ten strijden trekt en laat hem dan aan het woord en praten over het verzet in Donbass in termen als: terroristen die het land vernietigen, mensen vermoorden en martelen, de economie kapot maken en derhalve vernietigd dienen te worden. En dan gaat NOS weer verder met andere onderwerpen.

Was het niet Fortuyn die zei: "Een halve waarheid is erger dan een hele leugen". Dat is wat voor de NOS geldt. NOS fungeert nu louter als doorgeefluik voor Poroshenko. NOS geeft in een item van nog geen minuut, ergens op plek 9 enkel het verhaal van serie-leugenaar Poroshenko weer. Wat de NOS- staatsorganisatie doet is inderdaad erger dan liegen. Dan ben je bewust het Oekraïense regime in zijn oorlogshonger propagandistisch aan het steunen. Ik heb op Wikepedia voor de zekerheid de betekenis van het woord "fascisme" opgezocht en het is de meest accurate term om dit huidige Oekraïense bewind mee aan te duiden. Wat het allemaal nog schrijnender en hypocrieter maakt is dat Jean Marie le Pen wel weer behandeld wordt in hetzelfde journaal, want een opmerking maken over de holocaust van 40-45, zeventig jaar geleden, dat is nieuws voor NOS. Dus: Leiders die in Oekraïene daadwerkelijk fascisme bedrijven met "Filtratiekampen", de opponenten "sub-humanen" noemen, Odessa 2 Mei, bombarderen van burgerdoelen, het gericht journalisten doden (5 inmiddels), dode baby's door het regime, dode kinderen door Oekraïense bommen, dode vrouwen en verdere burgers als gevolg van het marionettenbeleid van Poroshenko is voor NOS niet nieuwswaardig. Maar een Jean Marie le Pen die geen eens meer macht heeft in die partij, en die partij ook geen regeringsmacht, maar als die iets zegt over de holocaust, dan gaan de reporters van NOS op pad en dan is beperkte zendtijd geen issue. Maar NOS is niet het enige medium dat communicatieve facilitaire diensten aanbiedt aan het Oekraïense fascistenregime.

VOLKSKRANT, LEEN VERVAEKE

"Oekraïeners vinden vaker de weg naar West-Europa", kopt Leen Vervaeke, Volkskrant, maandag 30 juni prominent op pagina 2. Het leuke is dat Vervaeke zelf in nota bene haar eigen artikel, de kop belachelijk maakt. We gaan het uitleggen.

"De afgelopen maanden trokken tienduizende Oekraïeners weg uit de Krim en Oost-Oekraïene, waar pro-Russische separatisten de macht overnamen. Ze vluchten vooral binnen Oekraïene zelf of naar de buurlanden Rusland en Polen."

Ik kan iets gemist hebben, maar de Krim op 1 lijn zetten met Oost-Oekraïene is gewoon pathetisch. Uit een stad in Oost-Oekraïene als Slavyansk is van de bevolking van circa 140K in 2013 nu nog minder dan de helft over. Er vindt gewoon een genocide, een zuivering en volksverhuizing plaats in Oost-Oekraïene, dat is ook gewoon officiëel beleid van de Oekraïense macht. Dat is niet te vergelijken met Krim. Ik kom over de Krim mogelijk in een later artikel terug met details van aldaar (ben mijn contacten aan het raadplegen). En dan aan de andere kant doellanden Polen en Rusland over 1 kam scheren is mogelijk even pathetisch. Dan komen we bij Vervaeke's info over West Europa, de basis voor haar gewaagde kop

"Maar ook in West-Europa nam het aantal Oekraïense asielaanvragen toe, al gaat het absoluut gezien om kleine aantallen: in Duitsland 270, in Zweden 250 en in België 238. Dat is een opvallende stijging, zeker voor België... In Nederland is geen significante stijging waarneembaar"

Vervaeke vertelt niet wat de aantallen voor Duitsland (en Zweden) eerder waren. Maar zij geeft wel aan dat voor Nederland normaal 20 a 30 per maand is. Een totaal van 270 voor Duitsland nu, kan dan niet heel veel meer zijn dan wat het geweest is. De enige stijging en daarmee justificatie van de kop is België wat er eerst 5-6 per maand waren en in maart plots 66 en in april 95. De vraag daarenboven is voor wie ze in die maanden op de vlucht waren. Of, voor wie ze in België zijn aangekomen (er bestaat ook een België-route voor bruiden). Nou, Vervaeke wil daar heel subtiel u wel een denkrichting voor meegeven:

"Na de omverwerping van de Moskougezinde president Janoekovitsj annexeerde Rusland het schiereiland Krim en steunde het een gewapende opstand van pro-Russische milities in de oostelijke regio's. Sinds half april vielen daar al meer dan 420 doden."

Vervaeke maakt het u heel makkelijk: Rusland annexeerde, en Rusland steunde gewapende opstand. Resultaat 420 doden. En natuurlijk alle vluchtelingen. U hoeft verder niet meer te denken. Heeft Vervaeke al voor u gedaan. De absurditeit voor haar ongeëvenaarde Pro-fascisten praat komt al in de volgende regel!

"Volgens vluchtelingenorganisatie UNHCR zijn zeker honderdduizend Oekraïeners naar Rusland gevlucht"

Hé, da's interessant. En nu hebben we het over aantallen. Niet die miezerige tientalletjes (op maandbasis) van België en Duitsland. Maar honderdduizend. Minimaal. Dus in ieder geval meer dan 100K. Misschien wel veel meer. En allemaal naar Rusland. Naar Rusland??? Dat was toch dat land van de "annexatie" en "gewapende opstand", oftewel, de agressor??? Apart dat de mensen dan massaal naar de agressor vluchten. Kan me niet herinneren dat de Nederlanders of Russen in '40-'45 naar Duitsland vluchtten... En trouwens, Vervaeke zei eerder toch: "naar Rusland en Polen". Als er al 100k+ naar Rusland zijn gevlucht dan ben ik ook wel benieuwd naar de aantallen naar Polen. Misschien wel 200k? Of 1k? Vervaeke laat het in het midden liggen. Maar Vervaeke is nog niet klaar met haar witte voetje halen bij zijn bazen en schat het logisch redeneringsvermogen van de Volkskrantlezer waarschijnlijk in op 0,0:

"Het gaat vooral om Tartaren uit de Krim, pro-westerse activisten uit Oost-Oekraïene, maar ook om Pro-Russische Oekraïeners die het geweld en de onveiligheid ontvluchten".

"... maar ook om Pro-Russische Oekraïeners". De voor het fascisme vluchtende Oost-Oekraïeners, die Vervaeke "Pro-Russen" noemt, vermeldt zij pas op de derde plaats, met het woordje "maar" er gratis bij. Van Leen moeten we dus geloven dat de bulk van de vluchtelingen opgemaakt zou worden uit Tartaren en Pro-maidan-activisten. Zou de Volkskrant-lezer echt een dergelijk IQ hebben dat ze Vervaeke nog serieus nemen? Maar als u dacht dat dit het was... MIS! Vervaeke krijgt op pagina 15 een halve pagina tekst, en een halve pagina voor de foto genomen door An-Sofie Kestelyn. Onderwerp voor een VOLLEDIGE pagina: Anton Nagoljoek. Kop en sub-titel laten er wederom geen twijffel over bestaan waar alle ellende vandaan komt:

"LUI MET GEWEREN WILLEN MIJN DOOD". Als politiek activist werd hij persona non grata bij de pro-Russische separatisten. Hij voelt zich ook in Kiev niet veilig. "Voor de mannen die Donetsk bezet houden, ben ik een vijand."

Maar u dacht dat dit het wel was wat deze vluchteling betreft? Nee, want wat lezen we:

"Voor zijn asielaanvraag gebruikt hij nu het artikel waarin Volkskrant-correspondent Olaf Koens over hem schreef."

Dus deze volledige pagina over Nagoljoek is het vervolg op eerder nieuws in de Volkskrant over Nagoljoek. Na knuffel-Marokaan Ali B. hebben we nu dus ook onze eigen knuffel-Oekraïener en hij heet: Anton Nagoljoek. Olaf Koens gebruikt Anton een beetje, en Anton op zijn beurt maakt weer subtiel gebruik van Olaf Koens.

We hebben even gegoogled en Leen, is een Belgische. Ze twittert ook: @leenvervaeke . In haar recente Tweets, behalve haar eigen artikel, is geen tweet over Oekraïene te vinden. Het lijkt erop dat ze als schandknaapje gebruikt wordt om het vuile Oekraïense werk op te knappen. De sluwere Olaf Koens had ook een artikel maandag 30 juni, maar daar kon niet veel van gezegd worden. De naieve en domme Belgische Leen, laat zich lekker gebruiken door de Volkskrant-Ollanders en denkt dat ze helemaal hot is. Ze wilde aan haar Belgische hokje ontsnappen, laat ze optekenen op de website van haar Volkskrantbazen. Nou, dat is wel gelukt! Maar vraag niet tegen welke prijs!EVEN WAT ANDERS...

De bezoekersaantallen van deze site gaan goed, maar kunnen beter. Het recente artikel "weer een journalist gedood" staat nu bijvoorbeeld op 216 pageviews. En dat is op dit moment een goed aantal. Het artikel "How Dutch State Dutch Broadcasting company (NOS) and Mr Godfroid deny Ukranian news or only give one-side Kiev Stand.", is recorhouder met meer dan 2100 views. We krijgen veel feeding van Klokkenluideronline, Geenstijl, Boublog, en NUJij. Ik wil die sites bedanken dat ze mij toestaan daar af en toe al dan niet on/off topic een beetje reclame te maken. Ik wil de bezoekers ook bedanken en daarbij vragen hier vaker je comments achter te laten. Samen maken we deze site. Vertel ook je familie, je vrienden en je collega's over het bestaan van deze site. Reageren is nu technisch zeer eenvoudig geworden nadat ik daar (eindelijk) een instelling voor heb veranderd. Dus, geen excusees meer, klim in de pen en zegt het voort!

Het is duidelijk dat Vervaeke zich voorbeeldig houdt aan de officiële Oekraïene-media regels:

Ukraine - Verhaltensregeln für Journalisten

Donnerstag, 26. Juni 2014 , von Freeman um 11:11

Von: Chefredaktion

An: Alle Mitarbeiter die Berichte über die Ukraine schreiben.

Folgende Regeln sind beim Verfassen von Artikeln unbedingt einzuhalten:

1. Präsident Putin muss bei jeder Gelegenheit mit Hitler und Stalin verglichen werden. Russland muss als "Putins-Reich" bezeichnet werden, das nur aus Repression, Korruption und Misswirtschaft besteht.

2. In der Ukraine sind immer die Russen die Angreifer und Kiew verteidigt sich nur. An der Krise in der Ukraine ist nur Russland schuld.

3. Das Feindbild über Russland und Putin zu verbreiten, der ganz Europa erobern will, ist oberste Priorität. Ziel ist es den Hass gegen alles russische zu schüren.

4. Russland muss immer als Bösewicht und der Westen als selbstloser Guter hingestellt werden, der völlig uneingenützig Frieden, Demokratie und Wohlstand den Ukrainern bringt.

5. Die Umzingelung Russlands durch die NATO und Vorrücken bis an die russische Grenze darf nicht thematisiert werden. Auf keinen Fall hat die EU und NATO ehemalige Ostblockstaaten und Sowjetrepubliken einverleibt und erobert.

6. Das Referendum auf der Krim darf nie erwähnt werden, ausser es wird als "illegal" und "völkerrechtswidrig" bezeichnet. Ein Vergleich mit dem Vorgehen der EU und NATO im Kosovo ist unzulässig.

7. Die Bevölkerung der Krim hat sich nicht friedlich für eine Trennung von der Ukraine entschieden, sondern Russland hat die Krim gewaltsam "annektiert" und "geraubt".

8. Ukraines Recht auf "Territoriale Integrität" muss immer betont werden und das Selbstbestimmungsrecht der Völker ist irrelevant.

9. Die Bevölkerung der Südostukraine hat nicht das Recht selbstständig zu werden oder sich gegen Kiew zu verteidigen.

10. Das ukrainische Militär das "Antiterroroperationen" durchführt darf nie als Aggressor sondern nur als Opfer dargestellt werden.

11. Die Gegner der Regierung in Kiew sind grundsätzlich als "pro-russisch Terroristen" und als "kriminelle Separatisten" zu bezeichnen.

12. Wenn die Volksmiliz ukrainische Soldaten tötet, dann ist es immer "Terrorismus".

13. Kiew hat immer das Recht Zivilisten zu töten. Das wird grundsätzlich als „legitime Verteidigung“ definiert.

14. Aufnahmen von Opfern der Bombenangriffe und des Krieges gegen die Zivilbevölkerung dürfen niemals gezeigt werden.

15. Der Begriff "Neo-Nazis" und "Faschisten" im Zusammenhang mit Swoboda und Rechten Sektor zu schreiben ist verboten.

16. Fotos die Mitglieder der Swoboda und Rechten Sektor mit Nazi-Symbolen zeigen dürfen nicht veröffentlicht werden.

17. Vom ukrainischen Innenministerium aufgestellte Milizionäre die Nazi- und SS-Symbole tragen sind "Freiheitskämpfer" die für "Demokratie" sich einsetzen.

18. Es ist absolut verboten das Wort "gewaltsamer Putsch" mit der Aussage "unterstützt und finanziert durch Amerika" in Verbindung zu bringen.

19. Niemals darf mit der Unterstützung der ukrainischen Regierung unterstellt werden, die westlichen Regierungen, speziell was Berlin und Washington betrifft, sind selber Nazis.

20. Andererseits, die Friedensaktivisten der Montagsdemos in Deutschland sind grundsätzlich als "Rechtsradikale" und "Antisemiten" zu bezeichnen.

21. Wer für Frieden und gegen Krieg sich einsetzt ist grundsätzlich ein Teil der 5. Kolonne Russlands.

22. Wer gegen Fracking in Deutschland demonstriert, ist als bezahlter Agitator von Gazprom und Kreml darzustellen.

23. Betont werden muss, Fracking-Gegner wollen das Westeuropa weiter von russischen Gas abhängig bleibt.

24. Vertreter der ukrainischen Regierung sind immer als bevorzugte Interviewpartner zu nehmen, damit sie ihren Standpunkt darstellen können.

25. Da Regierungsgegner sich nicht ausdrücken können und nur lügen, sind ihre Aussagen zu ignorieren.

Sollten diese Regeln von einem Mitarbeiter missachtet werden, meint sich nicht politisch Korrekt verhalten zu müssen oder dieser es sogar wagt Kritik an der Politik der Bundesregierung, der USA, EU oder NATO zu üben, dann wird diese Person als hochgefährlicher Terroristensympathisant und Antisemit in der ganzen Medienbranche bekannt gemacht und fristlos gekündigt.

Die Geschäftsleitung

H. Bilderberg

ALEX STINGER VERLAG

ENGLISH SUMMARY

NOS, the Dutch State Broadcasting comapny and Leen Vervaeke in Dutch Newspaper Volkskrant, give one-sided reports on Ukraine. "A half-truth is worse than a completely lie", said Pim Fortuyn, and counts for these propagandists of the Kiev junta regime. Vervaeke takes a FULL page to report on pro-Maidan activist Anton Nagoljoek who escaped from the seperatists in Donetsk. This article is supporting Vervaeke's other article in the same paper with the same message, the same day, thus giving the impression that the main flow of refugees are pro-Maidan people fleeing from the "sepratists". Moreover this article is not even the first or only one about Anton Nagoljoek. Vervaeke's colleague Olaf Koens had already written about him before. How shamelessly one-sided can a newspaper be? Leen Vervaeke a lady from Belgium, wanted to flee herself from her Belgium cage, as she put it on the Volkskrant Website, well boy did she flee!

11 opmerkingen:

 1. Offizielle US-Außenamtssprecherin Marie Harf sagte heute während einer Pressekonferenz, dass Washington an der Genauigkeit des UN-Berichts über die Flüchtlinge aus der Ukraine nach Russland zweifelte. Im Weißen Haus meint man, dass die Ukrainer nach Russland kommen, um ihre Verwandte zu besuchen. Darüber hinaus unterstützt die USA die Entscheidung des Präsidenten der Ukraine Poroschenko über Wiederaufnahmeoperation im Osten des Landes.

  “In der UN – Erklärung ist nicht gesagt worden, dass die ukrainischen 110.000 Flüchtlinge aus der Ukraine nach Russland flohen. Dort steht, dass das die Zahl der Menschen, die in irgendein Moment die Grenze überschritten haben. Es kann sein, dass sie dort Oma besuchen und dann zurück gehen,” so Harf.

  Die US- Außenamtsprecherin betonte auch, dass die Vereinigten Staaten sind bereit, neue Sanktionen gegen Russland im Zusammenhang mit der Situation in der Ukraine einzuführen.

  “Wir haben die Möglichkeit, sie sehr schnell einzuführen, wir arbeiten sehr eng mit der EU,” sagte Harf. Ihren Worten nach, hat John Kerry Poroschenko versichert, dass die USA und die EU bereit sind, Druck auf Russland auszuüben.”

  PS. Von so viel Zynismus und Herzlosigkeit stehen mir die Haare zu Berge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 02.07.2014 Morning news

  Violent clashes between militias and the punitive forces of Kyiv continue near Slavyansk. Pro-Kyiv forces made a series of attacks on residential areas of Slavyansk, Semenovka village, Nikolayevka, Kramatorsk using artillery mounts "Grad", howitzers and mortars. In a retaliatory blow militias destroyed and damaged 3 trucks with shells and 2 fuel trucks of Kiev punitive forces near “Kombikormovoy” factory. In the area of Seversk self-defense destroyed 2 APCS of chasteners.

  Previously, as a result of Pro-Kyiv forces artillery fire an electrical station North DTEK Donetskoblenergo ceased electricity production. "This has led to a complete blackout of Slavyansk, as well as disruption of power supply to a number of facilities Kramatorsk: Central city hospital, maternity hospital and the surgical Department", - a site of Donetskoblenergo company informs.

  Militia downed 2 bomber jets of punitive forces of illegitimate Kyiv authorities above Lugansk. "Not long ago five attack aircraft entered the airspace of Luhansk village and bombed it. Two planes were shot down, while the other three were able to escape," the head of the press service of the Luhansk People's Republic Vladimir Inogorodniy said.

  Prime Minister of Donetsk People’s Republic Alexander Borodai said that in Donetsk militia found an unexploded cluster bomb of Pro-Kyiv forces. Such ammunition is prohibited by international Convention. "In the area between Shakhterskaya and Torez an unexploded cluster bomb lies. Now we think how to neutralize it", - RIA Novosti quotes Borodai’s words.

  In the course of a briefing for the journalists Junior psaki of the U.S. state Department Marie Kampf said that Washington had doubts about the accuracy of the UN report on refugees from Ukraine to Russia. "The statement of the UNHCR did not say that 110 thousand Ukrainian refugees fled from Ukraine to Russia. It said that that number of people at some point crossed the border. It may be that they visit grandma and go back," said Harf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je die 2 stukjes hier plaatst Gretha. Het cynisme van een Marie Harf, USA -woordvoerdster is inderdaad harteloos. We hebben ook weer nieuwe beelden van Hans -Mr Maidan- van Baalen, gemaakt door JDTV: http://youtu.be/ZNVzoIGfYGk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze video is zonder subtitels, maar ook zonder Russische kennis voor iedereen te volgen; beelden van vandaag, 1 minuutje; politieagent spreekt, alleen daar al, over 4 doden en 4 (zwaar) gewonden. Kiev Bedankt. Brussel Bedankt. Den Haag bedankt. en natuurlijk: Hilversum bedankt voor het zwijgen.
  https://www.youtube.com/watch?v=qu7yTCJB790

  ps: ik zou als ik zou willen de hele dag dit soort video's kunnen plaatsen.

  En de NOS met hun collaborateur David Jan Godfroid (@djmoskou op twitter) twittert vandaag, hoog en droog vanuit zijn Staatsbetaalde comfortroom in Moskou met service aan huis:

  David Jan Godfroid @djmoskou · 7 uur
  Het lijkt vooralsnog redelijk rustig in Oost-Oekraïne

  David Jan Godfroid @djmoskou · 1 uur
  Nou, dat weten we dan ook weer RT @RT_com: ‘US hegemony in world has ended’ – Russia’s deputy security chief http://on.rt.com/v5lduo

  David Jan Godfroid @djmoskou · 9 uur
  Ben ik de enige die niet naar België-VS heeft gekeken?

  Ja, u leest het goed! Ga maar rustig slapen! Het is REDELIJK RUSTIG in Oost-Oekraïene. Ik zou zeggen, ga naar Liveleak.com , click op Ukraine, en ga de filmpjes daar allemaal bekijken om te kijken in welk redelijk rustig dorpje u dit jaar uw vakantie in Oost Oekraïene wilt boeken. wordt het het redelijk rustige Slavyansk, of toch het meer idyllische maar niet minder redelijk rustige Kramatorsk?
  En beste David Jan, waarom zit je niet in dat "redelijk rustige" Oost Oekraïene (gisteren weer een Russische TV ploeg beschoten)? Je bent het toch met me eens dat het op het ogenblik in Oekraïene gebeurt en niet in Moskou? Wat ben je nou voor een "sjoernalist"? Ga d'r dan naartoe als je durft. En anders naar Kiev. laat ons die ideale democratie daar dan zien, waar ook Hans van Baalen helemaal tevreden mee is. allemaal dermocratisch. Gaat perfect daar: http://youtu.be/ZNVzoIGfYGk (1 minuutje)
  BeantwoordenVerwijderen
 6. Update: bij Kondrashovka met Su-25 van Oekraïens leger vanchtend 7 man gedood waaronder een 5 jarig meisje; 8 man gewond. De lichamen waren geheel gefragmenteerd overgevleven door de enorme kracht van de explosie. Dit is dus waarschijnlijk de update van mijn bovenstaande bericht, dus 7 doden ipv 4; (en niet 4+7=11). Er waren volgens opgave van het verzet GEEN militaire doelen in de buurt. GODFROID EN NOS ZWIJGEN en houden het op "redelijk rustig".

  Een 5-JARIG MEISJE gedood door OEKRAïENSE LEGER.

  Een 5-JARIG MEISJE gedood door OEKRAïENSE LEGER."

  NOS en Godfroid zwijgen "redelijk rustig"

  Een 5-JARIG MEISJE gedood door OEKRAïENSE LEGER.

  NOS en Godfroid zwijgen "redelijk rustig"

  Een 5-JARIG MEISJE gedood door OEKRAïENSE LEGER.

  NOS en Godfroid zwijgen "redelijk rustig"

  Een 5-JARIG MEISJE gedood door OEKRAïENSE LEGER.

  NOS en Godfroid zwijgen "redelijk rustig"

  Een 5-JARIG MEISJE gedood door OEKRAïENSE LEGER.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou, meneer Godfroid leest hier waarschijnlijk ook mee en twittert nu snel als volgt:


  David Jan Godfroid @djmoskou · 1 uur
  Leek het vanochtend even iets minder heftig, inmiddels wordt er weer op allerlei plaatsen gevochten in Oost-Oekraïne

  Hoe, wat, waar, foto's, kinderen.... verwacht van staatsjournalist Godfroid niet te veel. De man heeft het te druk met andere zaken in zijn comfortroom in Moskou. We zullen maar niet gaan speculeren met wat... op onze kosten...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lees hier in het Engels over die afschuwelijke aanval:
  http://rt.com/news/170032-lugansk-ukraine-shelling-airstrike/

  De geraakte bevolking zegt dat de bommen uit een vliegtuig van het Oekraïense leger kwamen (het verzet beschikt niet over vliegtuigen). De Oekraïense regering stelt dat ze de instructie geven, en het leger zegt die te ontvangen en respecteren "geen burgers te raken", aldus de schuld bij het verzet leggende. Eén partij is hier heel erg aan het liegen.

  Daar we de Oekraïense zijde als notoire en seriële leugenaars kennen (Odessa, Lugansk, etcetera, filtratiekampen, subhumanen), zijn wij geneigd hier de ooggetuigen te geloven. Daarbij komt dat experts lijken te bevestigen dat het hier om bommen gaat van AMERIKAANSE MAKELIJ.

  Verder nieuws van de dag is dat de VS de strafexpeditie van Poroshenko onvoorwaardelijk steunen. De Amerikanen beschouwen het net als de fascisten in Kiev "orde op zaken stellen".

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is wel zeker van het leger van Oekraine liegt. Ik zag vanavond een filmpje op internet waar de zelfverdedigingstroepen fragmenten van de bommen lieten zien. Er is dus bewijs. Burgers brengen ook onderdelen die ze in en om hun huis vinden als bewijs naar de militia.

  Vandaag hebben de ministers van buitenlandse zaken van Rusland, Duitsland, Frankrijk en Oekraine over een staakt het vuren gesproken. Er ligt een plan. Opvallend is dat de V.S. hier buiten is gelaten.

  Stop Demonisering Rusland

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Seit heute ist in Kiew ein neuer Verteidigungsminister - Walerij Geletej (ein Lupenreiner? Weitgefehlt, wenn man seine Vergangenheit betrachtet – in Kiewer Regierung ist das Normalität). Der alte - Kowal – ist also weg. Wird sich jetzt etwas ändern? O ja!

  “Ich verspreche, dass ich auf dem Posten des Verteidigungsministers mit Ihrer Unterstützung alles Mögliche machen werde, um die Sicherheit unserer Landsleute zu gewährleisten, die Ruhe in unserem Staat zu gewährleisten… Ich bin überzeugt, dass die Ukraine siegen und dass die Parade des Sieges ganz bestimmt in ukrainischem Sewastopol stattfinden wird,” versprach Geletej.

  Die Richtung ist schon mal bekanntgegeben worden, man weiß Bescheid…

  Zum Schluss musste der Neue nur noch die Eid – Rede mit seinem Gekrickel unterschreiben. Das hat er auch. Oder etwa nicht?

  Darüber redet jetzt die Welt, zumindest russisch-ukrainische (achtet auf den Füller in seiner Hand).

  Für wie blöd hält man in Kiew die Menschen überhaupt ???

  Let op de pen in zijn hand:

  http://rustelegraph.ru/news/2014-07-03/Novyi-ministr-oborony-Ukrainy-symitiroval-podpis-prikaza-foto-15454/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen