zaterdag 26 juli 2014

"Oekraïene vuurt GRAD raketten op bewoond gebied". Oekraïene ontkent.ENGLISH SUMMARY BELOW. Human Rights Watch beschuldigt het bewind in Kiev van PETREO POROSHENKO van OORLOGSMISDADEN. Oekraïene -bij monde van Kolonel Andrei Lysenko- ontkent en zegt dat het verzet het zelf doet om de Oekraïnse regering in een kwaad daglicht te stellen. In een eerder artikel hebben we al aangegeven dat daar wel wat op af te dingen valt.
Poroshenko en Timmermans in gesprek; het ziet ernaar uit dat de Oekraïense oorlogsmisdaden hier nog niet aan de orde zijn geweest. Poroshenko geeft in de Washington Post ook aan dat hij de VS nodig heeft om zich tegen Rusland te weren. En dat het nu het moment is voor de Internationale gemeenschap om zij aan zij met Oekraïene te staan. "Mijn land doet alles om het lot in eigen hand te nemen. We strijden tegen corruptie, voeren hard-nodige veranderingen door, en bovenal herstellen we het vertrouwen van de Oekraïense bevolking in hun regering."

"Het is belangrijk dat de VS hardere sancties ingesteld heeft tegen Rusland als antwoord op de Rusland's agressie in mijn land. Echter, in het licht van de tragedie, zouden de VS hardere sancties moeten overwegen en bredere sector-sancties. En Europa moet de leidende VS volgen en eigen op economische sectoren gerichte sancties doorvoeren."

Onderstaand een filmpje van de markt in Lugansk, 18 juli 2014 na een raketaanval die alle kenmerken heeft van zo'n typische oorlogsmisdaad van de president die erop vertrouwt dat zijn Europese partners zij aan zij met hem staan. Het filmpje duurt nog geen minuutje maar is wel 18+. Krijgt u bij de NOS niet te zien. Ook niet in het late nieuws. U dient te clicken alle inhoud op uw computer te willen ontvangen, anders is het boven blank; dan kunt u eventueel wel HIER clicken en komt u er ook.

ENLISH SUMMARY

Documentary by Aljezeera (in English) shows Human Rights Watch accusing Ukraine regime of firing unguided GRAD misiles on densely populated areas. This can be regarded as a WAR-CRIME. Ukraine denies and says it is "the terrorists" doing it to to blame the Ukranian governement. A government that according to Poroshenko in Washington Post is doing everything to modernise the country and restore trust of the people in its leadership. European partneRs should stand aside with him and impose tougher sanctions on Russia. The last video clip shows a misile attack on a market in Lugansk last Friday 18 July 2014, having all characteristics of being a Poroshenko act. If the area of the video is blanc, you can see it HERE.

1 opmerking:

  1. Ben benieuwd of Timmermans al weet dat hij hand schud van Insider Poroshenko?

    https://wikileaks.org/plusd/cables/06KIEV1706_a.html#efmAZUAZ-

    Zo ja, dan is daarmee het verraad van Nederlandse volk door eigen elite een feit. Vazzalengedraag. Schandalig! Anti- russische hysterie in de media werk in de hand van Amerikanen die op oorlogspad tegen Rusland staan. Dat weet dhr. Timmermans heel goed en doet toch mee. Hij beseft net zo goed dat Nederland in eventuele oorlog ingezogen zal worden. Mensen, waker worden!!!!!!! Wij zijn klaargestoomd voor de oorlog tegen Rusland op eigen contitent. Wij zijn bestemd om te sneuwelen voor Amerikanen.
    Russen willen geen oorlog, Amerikanen wel, want is meer één uitkomt uit mondiale crisis- een oorlog. Daar hebben zij baat aan- verzwakt Europa en fossielen van Russen. Voor deze doelen kunnen voor de gekken in Washington miljoenen stikken, laat staan 200 Nederlanders in 1 vliegtuig.

    BeantwoordenVerwijderen