vrijdag 25 juli 2014

Another Shelling by Petro Poroshenko and 2 Civilians dead (22-7)

NEDERLANDSE VERTALING ONDER. Human Right Watch calls the shelling with GRAD on densely populated areas, WAR CRIMES. Only this month already 16 civilians fell victim to this. Human rights Watch suspects the Kiev regime doing this. Read HERE.
Poroshenko here in action, laying flowers at Dutch embassy

And this is Lugansk Tuesday 22nd of July 2014 around 15.00 hours, Komarova Street. Lugansk is under control of the Self-Defenders. The Self-defenders are not known for bombing civilian areas and even less for those held by themselves. So we suppose this is such an attack, suspectedly executed by the Kiev forces. 4 Bommes, at least 2 killed. The video gets especially graphic at 3:30 where the first killed civilian comes in the picture, and around 4.30 with the second victim.Get a little update in English and see around 3:30 how Poroshenko refers to his opponent fellow Ukrainians: as "Parasites". This idea of him may well explane the way he operates in east Ukraine.

At the same time the US is sending more military advisors in support of the Ukrainian regime in order to improve their work, and on the other hand Obama called Rutte today to discuss more sanctions to Russia for supporting the agression against the Ukrainian government.

SAMENVATTING IN HET NEDERLANDS (DUTCH SUMMARY)

Human Rights Watch (HRW) noemt het bombarderen met GRAD systemen op dichtbevolkte gebieden OORLOGSMISDADEN. Alleen deze maand zijn daar al 16 burgers slachtoffer van geworden. HRW verdenkt het Kievse regime ervan dit te doen. Lees HIER. De eerste video toont de Komarova Straat Lugansk jl. dinsdag 22 Juli. Zeer waarschijnlijk is dit wederom zo'n bombardement van het regeringsleger. In ieder geval is Lugansk onder controle van het verzet en die staan niet bekend om het bombarderen van bewoond gebied en nog minder van bewoond gebied wat ze zelf in handen hebben. Het gaat om 4 bommen, en in ieder geval 2 gedode burgers, die getoond worden rond 3:30 en 4:30. De laatste video is een korte samenvatting van een Amerikaanse. Rond 3:30 in een Reuters bericht spreekt Poroshenko met betrekking tot zijn Oekraïense opponenten over "parasieten".

Ondertussen nog even een gedachte betreffende het sturen van 40 ongewapende Marrechaussee en 100 Australische bewapende mensen. Die moeten dan zogenaamd tegen de Separatisten beschermen. Als je een onderzoeker op een rampplek kunt vergelijken met journalisten in oorlogsgebied dan is het goed om te weten en in de discussie mee te nemen dat er dit jaar al 7 journalisten gedood zijn. Voor zover bekend allemaal door het regime. Dus niet door het verzet. Journalisten die ontvoerd zijn door het regime en het er levend vanaf hebben gebracht drukken journalisten op het hart geen wapens aan te raken. Als het het Nederlandse regime om de veiligheid van de onderzoekers gaat zou het zich beter op het Oekraïense regime kunnen richten. Het is ook dat regime dat de strijd weer deed oplaaien kort na de ramp waarbij de Maleisische delegatie dicht bij het geweld zat toen het regime het treinstation bij Donetsk bombardeerde. Ondertussen sturen de VS meer adviseurs naar Oekraïene en pusht Obama Rutte om meer sancties tegen Rusland in te stellen.

UPDATE 25-7-2014: http://rt.com/news/175484-hrw-rockets-killed-civilians/

Additional footage

10 opmerkingen:

 1. Lugansk, was dat niet de stad met wereldwijde bekendheid door alle internet oplichters die daarvandaan opereren en inmiddels bezet door een stelletje laffe moordenaars?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi zo'n site die kritisch is op westerse media. Alleen raar dat RT propaganda klakeloos wordt gekopieerd. RT oppereerd vanuit een land dat nog nooit een moment van persvrijheid heeft gekent, waar onafhankelijke journalisten regelmatig worden vermoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Administrator, laat die laffe betaalde neo-NSBers toch met hun naam en IPadres inloggen en reageren. Discussieren met die gasten is zinloos omdat ze in opdracht schrijven voor wat bloedgeld

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk, als je niet gelooft in de moordenaarspropaganda die zo ongelovelijk doorzichtig is ben je een nsb-er, wat een mongool ben jij, jammer dat je zelf niet in MH17 zat toen je laffe vriendjes er express een raket tegenaanschoten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geachte Gerrit H,

  Gewoon geen aandacht aan schenken. Het is de moeite niet. Ik heb al reagerend ontdekt dat er 3 categorieen van mensen en hun reactie zijn: 1) zij die agressief kort door de bocht vanuit bepaalde clichés reageren, vaak vanuit vooronderstellingen en die ook niet bereid zijn hun ideeën bij te stellen; 2) zij die denken dat ze het beter weten en vanuit de hoogte van hun eigen 'gelijk' steeds met een tegenreactie komen en 3) zij die blij zijn als ze iets lezen wat een bredere context biedt, omdat ze wel aanvoelen dat het op dit moment met de informatiestroom in ons land niet goed zit. Die laatste categorie is vooral dankbaar voor de nieuwe informatie en blij om te lezen dat er nog meer mensen zijn zoals zij... Uiteindelijk is het een verschil tussen zij die haten en zij die liefhebben... Ik kies voor de laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt gelijk Kramatorsk. Ik ga graag de discussie aan met mensen die een andere mening hebben, maar zoals je weet is er door de overheid openlijk geadverteerd voor randfiguren die hun ziel voor een paar centen willen verkopen. Laat ze hun (of een) naam zeggen en in ieder geval met hun IP adres inloggen, dan wordt veel duidelijk en zullen een aantal niet meer zo flink zijn. Wat een zielig niveau is dit anomiempje eigenlijk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar goed, ik gebruik mijn eigen naam ook niet....

   Verwijderen
  2. Nee, maar jij bent dan ook een fatsoenlijke reageerder.

   Verwijderen
 7. Wat me wel zorgen baart zijn de laatste uitspraken van Rutte: hij overweegt, lees ik, om een gewapende missie te sturen om de '23 onderzoekers te helpen het gebied van 35 vierkante kilometer uit te kammen en alle remaining remains en bezittingen van de passagiers mee naar Nederland te nemen' (NRC). BEGRIJPT HIJ NIET dat die 'gewapende missie' beschoten gaat worden door drie keer raden wie??? Dat betekent dat militairen van een NAVO-land geschoten gaan worden (en alle 'bewijzen' zullen weer wijzen naar de opoltsjentsy). Dat geeft de NAVO de reden die het nodig heeft om zich rechtstreeks in dit conflict te mengen. Ik vrees dat Rusland dan gedwongen wordt om te antwoorden en dan hebben we een GROTE oorlog. Ik hoop dat ik niet gelijk krijg... Wel is me opgevallen dat Ruttes woorden afgelopen week erg leken op die van Obama. Ik wil nou niet gelijk met allerlei complottheorieën komen, maar ik hoop toch niet dat Nederland zich laat gebruiken om het 'vuile werk' op te knappen, dwz aanleiding te geven tot een GROTE oorlog in Europa waar Amerika, naar het lijkt, op aanstuurt...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kramatorsk: complottheorie of hoe je het ook noemen wilt; ik zou wat jij opschrijft gewoon als een hele heldere analyse en een uiterst terechte zorg willen omschrijven. Wie niet ziet wat jij ziet lijkt me i i g geen compleetdenker. De hele discussie en de hele reden van het sturen van eerst ongewapende marechaussee en daarna meer gewapende (Commando's?) om wat precies te doen??? Allemaal niet belangrijk. Alleen nog even in het parlement discussieren of de uniformen pastelgrijs of liever mintgroen moeten zijn of beter gelijk geel/blauw of rood/zwart... LOL. PS: ik wist niet dat marechaussee en commando's ook crash/forensisch/pathalogie specialisten waren.... het zal allemaal wel...

  BeantwoordenVerwijderen