vrijdag 5 november 2021

Nederlanders Gespot In QR-loze-Party-Stad Guadalajara Mexico

Waar in Nederland zelfs Carnaval in de buitenlucht of de Haarlemse Kerstmarkt in de buitenlucht verboden wordt door de Hugo&Marco junta, daar is in Mexico nog wel vrijheid.

Gezellig/Ongezellig
Herinner je je het dieptrieste "ongezellige Amsterdamse avondje" van uw reporter Blik dit Halloween weekend, waar Blik aan de deur geweigerd werd of gesommeerd werd zijn drankje vlug op te drinken en op te rotten? Vergelijk dat, met een wel echt "gezellig Mexicaans avondje" van onze Amerikaanse correspondent Ace in het onderstaande filmpje.

Zelfde tijdstip als Bliks avondje, andere plek op de wereldbol. Het contrast tussen het apathische Amsterdam en het geweldige Guadalajara kan niet groter.

Nederlanders
Bekijk de interessante beelden onderstaand, of anders HIER, vanuit Guadalajara, Jalisco, Mexico, bijvoorbeeld op 2:30 de twee Nederlanders die gearriveerd zijn in Mexico. Heel verstandig om je horizon te verbreden en op jonge leeftijd alvast Spaans te leren. Geen betere plek daarvoor dan Guadalajara, Mexico :-)

LOS!
Rond 24:40 gaat Ace het nachtleven in van Guadalajara en daar gaat het goed en ouderwets LOS! In Mexico GEEN QR-discriminatie, geen benepenheid, geen staats-discriminatie, geen uitsluiting. Wit, zwart, gevaxxed of ongevaxxed, Mexicaan of geen Mexicaan, het maakt daar geen bal uit, zoals het zou moeten zijn.

Polonaise
Op 27:30 en 28:20 zie je nog ouderwetse polonaises, die in Nederland voor ongecodeerden verboten zijn.


Overweeg je na het zien van de beelden wellicht een move naar Mexico, volg dan ook Larissa Sokla en bekijk haar filmpje over de actuele (Corona-)situatie HIER, voor nog meer realistische berichten vanuit het geweldige land. Wij voorspellen een immigratiegolf voor dat land. De muur die de Noord-Amerikanen gebouwd hebben, zou zou nog wel eens een hele vervelende kunnen zijn voor hen zelf! Wat een ironie, en wat gaan de ontwikkelingen hard.



Als je later wil kunnen zeggen dat je niet enkel op je gat achter de computer hebt gezeten, Be There!

9 opmerkingen:

  1. Het valt mij op dat sinds het vaccineren is begonnen ik een grote toename zie aan patiënten die binnen 10 dagen na vaccinatie binnenkomen met verlammingsverschijnselen, duizeligheid, hartritmestoornissen en onwel wordingen. Deze mensen moeten door de boezemfibrilleren-verpleegkundige gezien worden. Deze poli is sinds invoer van de vaccinaties compleet overspoeld. Wat tot mijn verbazing de oplossing is voor deze enorme toename aan patiënten: ze hebben nu de inclusiecriteria aangepast om de patiëntenstroom te verminderen!!!
    https://zorgmedewerkersverenigd.nl/dus-we-veranderen-gewoon-de-definitie/

    Ze breiden de poli niet uit. Ze wijzigen de definitie zodat je minder snel naar de poli wordt door verwezen.
    Wat we op grotere schaal met de zorg zien, zien we ook op micro niveau. De brandhaard poli's / afdelingen worden niet uitgebreid.

    Naast veel hartaandoeningen dus ook veel TIA's! (als gevolg van meestal trombose) Verbaasd me allerminst!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze mensen met TIA's houden wel ziekenhuis bedjes bezet serie moordenaar Hugo de J en tweede (Slaap)kamer!

      Verwijderen
  2. Peter Doshi legt het heel rustig uit. Dat het vaccin geen vaccin is, dat het goedje niet beschermt tegen covid, en dat het tegen verplichting zijn van het ondergaan van een medische handeling (als een prik) niet gelijk staat aan anti-vaxxer zijn.

    https://mobile.twitter.com/DarrenPlymouth/status/1456606959973642247

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een vitriool spuiende vragtwaggelsjofeur hartstikke deaud na 2e prik covid-rotzooi.
    "Goed gedaan jochie". Hahahahahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel gunstige bijwerking: "Bovendien volgt 92% van de mensen die zichzelf “LGBT” identificeren trouw de vaccinatieschema’s". Mooi. Die idioten roeien zich dus ook vanzelf uit. Gelijk mail naar Jensen gestuurd, die is ook zeer begaan met dat volk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Huh, geen test, wel QR code. Het gaat dus om controle/gehoorzaamheid ipv om gezondheid!

    Jeetje. Dat is best wel even een schok.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De Jensen show van afgelopen vrijdag was weer erg goed. Jensen behandeld een artikel uit de WallStreet Journal geschreven door Kissinger, Schmitt en Huttenlocher. Om de toekomst te voorspellen heb je geen glazenbol nodig. Je moet gewoon naar de cult luisteren en die zeggen precies wat ze willen en hoe het gaat worden.
    https://jensen.nl/de-uitdaging-om-mens-te-zijn-in-het-tijdperk-van-ai/

    Eric Boomsma legt de historie van de Eugenics beweging uit en welke impact ze nu nog heeft. Zeer verhelderend. Hij maakt wel een fout door te zeggen dat de moeder van Bill Gates de planned parenthood runde, maar dat was zijn vader. Hij noemt ook Jaap van Dissel. Ik kan achterhalen dat hij is verbonden aan cold spring harber laboratorium, maar niet dat hij verbonden is aan het onderdeel Eugenics Record Office, wat zijn oorsprong heeft van de Carnegie familie. Alhoewel ik die kans zeer hoog acht.

    https://hetanderenieuws.nl/eugenics-het-masterplan-erik-boomsma/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @Dawg,
    Inderdaad, na 6 maanden wordt je weer ongevaccineerd/ongezond verklaart. Net als dat nu al in Israël het geval is.

    BeantwoordenVerwijderen