vrijdag 5 november 2021

Nederlanders Gespot In QR-loze-Party-Stad Guadalajara Mexico

Waar in Nederland zelfs Carnaval in de buitenlucht of de Haarlemse Kerstmarkt in de buitenlucht verboden wordt door de Hugo&Marco junta, daar is in Mexico nog wel vrijheid.

Gezellig/Ongezellig
Herinner je je het dieptrieste "ongezellige Amsterdamse avondje" van uw reporter Blik dit Halloween weekend, waar Blik aan de deur geweigerd werd of gesommeerd werd zijn drankje vlug op te drinken en op te rotten? Vergelijk dat, met een wel echt "gezellig Mexicaans avondje" van onze Amerikaanse correspondent Ace in het onderstaande filmpje.

Zelfde tijdstip als Bliks avondje, andere plek op de wereldbol. Het contrast tussen het apathische Amsterdam en het geweldige Guadalajara kan niet groter.

Nederlanders
Bekijk de interessante beelden onderstaand, of anders HIER, vanuit Guadalajara, Jalisco, Mexico, bijvoorbeeld op 2:30 de twee Nederlanders die gearriveerd zijn in Mexico. Heel verstandig om je horizon te verbreden en op jonge leeftijd alvast Spaans te leren. Geen betere plek daarvoor dan Guadalajara, Mexico :-)

LOS!
Rond 24:40 gaat Ace het nachtleven in van Guadalajara en daar gaat het goed en ouderwets LOS! In Mexico GEEN QR-discriminatie, geen benepenheid, geen staats-discriminatie, geen uitsluiting. Wit, zwart, gevaxxed of ongevaxxed, Mexicaan of geen Mexicaan, het maakt daar geen bal uit, zoals het zou moeten zijn.

Polonaise
Op 27:30 en 28:20 zie je nog ouderwetse polonaises, die in Nederland voor ongecodeerden verboten zijn.


Overweeg je na het zien van de beelden wellicht een move naar Mexico, volg dan ook Larissa Sokla en bekijk haar filmpje over de actuele (Corona-)situatie HIER, voor nog meer realistische berichten vanuit het geweldige land. Wij voorspellen een immigratiegolf voor dat land. De muur die de Noord-Amerikanen gebouwd hebben, zou zou nog wel eens een hele vervelende kunnen zijn voor hen zelf! Wat een ironie, en wat gaan de ontwikkelingen hard.Als je later wil kunnen zeggen dat je niet enkel op je gat achter de computer hebt gezeten, Be There!

14 opmerkingen:

 1. Het valt mij op dat sinds het vaccineren is begonnen ik een grote toename zie aan patiënten die binnen 10 dagen na vaccinatie binnenkomen met verlammingsverschijnselen, duizeligheid, hartritmestoornissen en onwel wordingen. Deze mensen moeten door de boezemfibrilleren-verpleegkundige gezien worden. Deze poli is sinds invoer van de vaccinaties compleet overspoeld. Wat tot mijn verbazing de oplossing is voor deze enorme toename aan patiënten: ze hebben nu de inclusiecriteria aangepast om de patiëntenstroom te verminderen!!!
  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/dus-we-veranderen-gewoon-de-definitie/

  Ze breiden de poli niet uit. Ze wijzigen de definitie zodat je minder snel naar de poli wordt door verwezen.
  Wat we op grotere schaal met de zorg zien, zien we ook op micro niveau. De brandhaard poli's / afdelingen worden niet uitgebreid.

  Naast veel hartaandoeningen dus ook veel TIA's! (als gevolg van meestal trombose) Verbaasd me allerminst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze mensen met TIA's houden wel ziekenhuis bedjes bezet serie moordenaar Hugo de J en tweede (Slaap)kamer!

   Verwijderen
 2. Peter Doshi legt het heel rustig uit. Dat het vaccin geen vaccin is, dat het goedje niet beschermt tegen covid, en dat het tegen verplichting zijn van het ondergaan van een medische handeling (als een prik) niet gelijk staat aan anti-vaxxer zijn.

  https://mobile.twitter.com/DarrenPlymouth/status/1456606959973642247

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een vitriool spuiende vragtwaggelsjofeur hartstikke deaud na 2e prik covid-rotzooi.
  "Goed gedaan jochie". Hahahahahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel gunstige bijwerking: "Bovendien volgt 92% van de mensen die zichzelf “LGBT” identificeren trouw de vaccinatieschema’s". Mooi. Die idioten roeien zich dus ook vanzelf uit. Gelijk mail naar Jensen gestuurd, die is ook zeer begaan met dat volk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En denken wij nou werkelijk dat dit hier niet komt?

  https://twitter.com/blckbxnews/status/1456754413545136129

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oostenrijk laat vanaf maandag alleen gevaccineerden en genezen coronapatiënten toe tot onder meer cafés, restaurants, kappers en evenementen met meer dan 25 personen. Een negatieve coronatest is niet meer voldoende.

   https://twitter.com/trouw/status/1456729259234545664

   Dus met een testbewijs kom je er dan niet meer in. En na 6 maanden is ook een 'genezenverklaring' niet geldig, dus 2G komt eigenlijk neer op invoering van 1G (vaccinatieplicht), maar met een vertraging van een half jaar. tenminste, dat is zoals ik het begrijp.

   Verwijderen
  2. Uit de NRC van afgelopen dinsdag

   ‘Kabinet bereidt inzet coronapas op werk en in winkels voor

   Het demissionaire kabinet is bezig met het voorbereiden van wetgeving die het mogelijk moet maken om later de coronapas in te voeren in bepaalde niet-essentiële winkels of op het werk. Dat zeggen bronnen rond het kabinet dinsdag tegen NRC. Het kabinet is niet van plan de coronapas op korte termijn in deze settings te verplichten, maar wil de wetgeving alvast hebben aangepast om dit alsnog te kunnen doen, bijvoorbeeld als de epidemiologische situatie dit najaar verder verslechtert.

   Maandag werd al duidelijk dat demissionair premier Mark Rutte (VVD) en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) vanavond op een nieuwe persconferentie zullen aankondigen dat de coronapas op meer plekken verplicht wordt, zoals in sportscholen, zwembaden en ‘doorstroomlocaties’ als musea, pretparken en dierentuinen. Op andere plekken, zoals winkels, is de inzet van de pas op dit moment niet mogelijk omdat de coronawet hier niet in voorziet. Met een wetswijziging wil het kabinet op een later moment kunnen beslissen de coronapas bij niet-essentiële winkels in te zetten, zoals bouwmarkten, groothandels en meubelzaken. Of ook grotere kledingwinkels of warenhuizen eronder zouden kunnen vallen is nog niet duidelijk.'

   https://twitter.com/SimoneSays123/status/1456604804025815042/photo

   Verwijderen
  3. Huh, geen test, wel QR code. Het gaat dus om controle/gehoorzaamheid ipv om gezondheid!

   Jeetje. Dat is best wel even een schok.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   Testen voor toegang tot je werkplek is sowieso onwerkbaar. Iedere dag voor je naar je werk gaat eventjes langs de teststraat. Zie je 't al voor je?

   2G komt, zoals ik het begrijp, een met 6 maanden een vertraagde invoering van 1G (vaccinatie of anders uitsluiting). Zo'n 'genezenverklaring' heeft immers maar een geldigheidsduur van een half. Daar zit, wat mij betreft, dan ook het venijn van 2G.

   Verwijderen
  5. @Dawg,
   Inderdaad, na 6 maanden wordt je weer ongevaccineerd/ongezond verklaart. Net als dat nu al in Israël het geval is.

   Verwijderen
 6. De Jensen show van afgelopen vrijdag was weer erg goed. Jensen behandeld een artikel uit de WallStreet Journal geschreven door Kissinger, Schmitt en Huttenlocher. Om de toekomst te voorspellen heb je geen glazenbol nodig. Je moet gewoon naar de cult luisteren en die zeggen precies wat ze willen en hoe het gaat worden.
  https://jensen.nl/de-uitdaging-om-mens-te-zijn-in-het-tijdperk-van-ai/

  Eric Boomsma legt de historie van de Eugenics beweging uit en welke impact ze nu nog heeft. Zeer verhelderend. Hij maakt wel een fout door te zeggen dat de moeder van Bill Gates de planned parenthood runde, maar dat was zijn vader. Hij noemt ook Jaap van Dissel. Ik kan achterhalen dat hij is verbonden aan cold spring harber laboratorium, maar niet dat hij verbonden is aan het onderdeel Eugenics Record Office, wat zijn oorsprong heeft van de Carnegie familie. Alhoewel ik die kans zeer hoog acht.

  https://hetanderenieuws.nl/eugenics-het-masterplan-erik-boomsma/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "In oktober overleden 1 250 mensen meer dan verwacht

  In de laatste week van oktober (week 43, 25 tot en met 31 oktober 2021) overleden naar schatting bijna 3 350 mensen. Dat zijn er ruim 450 meer dan verwacht voor deze periode. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week."

  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/44/in-oktober-overleden-1-250-mensen-meer-dan-verwacht

  Oversterfte doet zich in alle door het CBS onderscheidde leeftijdsgroepen voor, maar is het meest uitgesproken in de categorie '80 jaar en ouder'.

  BeantwoordenVerwijderen