donderdag 18 november 2021

6% Inflatie en de Rente op 1,5%; klopt dat?

6% Inflatie en de Rente op 1,5%; klopt dat?

Greg praat over de situatie in de VS, maar hij zal hier, als rechtgeaard vazallen wingewest, niet veel anders zijn: Inflatie circa 6% en een rente van 1,5%; is dat logisch? Nee, dat is het niet, en dat gaat een keer klappen.

De Nederlandse staatsmedia zul je hier niet over horen; ook niet over onze burgerrechten die als sneeuw voor de zon verdwijnen, de leugens van het regime en haar puppets in de slaapkamer. In plaats daarvan moet de oppositie en haar aanhang verdacht gemaakt worden en "gecornered".

Gisteren een glimpje van waarheid bij Powned "vaccinatievetes": bange vader, die zelfs bang is voor zijn dochter, want ongevaccineerd, vertelde even tussen neus en lippen (HIER op 47:00 minuut):

"Wij zijn weer wakker geschud, want vrienden van ons, hij ligt op de IC in Utrecht, was gevaccineerd"

Verder werden wij vandaag gebeld door een goede bekende met het verhaal dat zijn CV-controle afspraak verzet moest worden; 8 monteurs die gevaccineerd waren, waren ziek.

Wij verzinnen dit niet.Hier Gregory Mannarino in zijn video-update gisterenavond; hij geeft zijn visie 2 x per dag; Kern van het bovenstaande betoog: 6% inflatie en 1,5 % rente is niet houdbaar; er komt een einde aan deze droom, en dat wordt een harde klap."Wees voorbereid". Tevens stelt hij dat nu ruwe olie dalende is, van pak 'em beet usd 86 naar nu usd 78, als dit nog even door gaat, er een false flag aankomt, een nieuwe airstrike, een in de fik vliegende olie-raffinaderij, of ander onheil; Als ruwe olie daalt, sterven er mensen. Dixit Gregory.

26 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondertussen in Slovenië:

  Prik & Tank....

  https://hr.n1info.com/english/news/slovenia-drivers-must-present-covid-certificate-in-order-to-refuel-cars/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Binnenkort kunnen we ook niet meer naar bepaalde winkels. Die wetgeving is vandaag goedgekeurd.

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even een belangrijke verwijzing inzake IVM & HCQ.

   Verwijderen
  2. [Helden!]
   Zeker, behalve die lafbek die hier rond struint. Die zit er echt niet bij hoor.

   Verwijderen
  3. Ja en?
   Geloof mij maar, veel chauffeurs waren het niet eens met blokkeren snelweg rond Rotterdam.
   Tsja eenmaal in file kun je niets anders meer hè? Dan lijkt het alsof die flapdrol staking een succes was. Terwijl het gewoon een file was.
   Dus je kunt weer oprotten Wolf. En als je mij lafbek recht in mijn gezicht op straat ooit zult noemen, was dat gelijk jouw laatste woord met je met tanden hebt uitgesproken.
   Wie weet sta je zelfs nooit meer op. Ligt eraan hoe mijn humeur op dat moment is.
   Zou het dus dan ook maar niet uitproberen en je maar houden tot het schelden op internet waar niemand jou wat kan doen.
   Over lafaard gesproken. Lafaard ben jij toch echt achterlijk ouwe debiel.

   Verwijderen
  4. Zo en nu gaat deze chauffeur weer rijden.
   Weet je wie de echte helden?
   Inderdaad de chauffeurs. Vraag jezelf maar af hoe het toch kan dat jij überhaupt nog te eten en te drinken hebt. Alle producten in de winkels kwamen niet zomaar uit de lucht vallen grote lulhannes Wolf.
   Lulhannessen zoals jij met je jodenhaat ook nog erbij sla ik met grote plezier gratis en voor niks naar het kerkhof. Zou toch maar uitkijken dus wat je op straat tegen een chauffeur zegt. Want velen zijn zoals mij.

   Verwijderen
  5. On topic, en ook een beetje om E.te belonen voor zijn kletspraat.

   (blog 1186. Xevolutie)

   Toen Hitler aan de macht kwam, was Duitsland hopeloos blut. Het Verdrag van Versailles had het Duitse volk verpletterende herstelbetalingen opgelegd en eiste dat de Duitsers de kosten van de oorlog aan elke natie zouden terugbetalen. Deze kosten bedroegen in totaal drie keer de waarde van alle eigendom in Duitsland.

   Particuliere valutaspeculanten deden de Duitse mark kelderen en veroorzaakten een van de de ergste op hol geslagen inflaties in de moderne tijd. Met een kruiwagen vol met 100 miljard-mark bankbiljetten kon je nog geen brood kopen. De nationale schatkist was leeg. Talloze huizen en boerderijen gingen verloren aan speculanten en aan particuliere (door joden gecontroleerde) banken.


   Duitsers leefden in krotten. Ze waren uitgehongerd.

   Zoiets was nog nooit eerder gebeurd - de totale vernietiging van de nationale munt en het wegvagen van spaargeld en bedrijven. Daarbovenop kwam nog een wereldwijde depressie. Duitsland had geen andere keuze dan zich over te geven aan slaafs gehoorzamen aan wat internationale (voornamelijk joodse) bankiers zeiden,. Tot 1933, toen de nationaal-socialisten de macht kregen. Op dat moment dwarsboomde de Duitse regering de internationale bankkartels door zijn eigen geld uit te geven. Het Jodendom reageerde door een wereldwijde boycot af te kondigen tegen Duitsland.

   Verwijderen
  6. Om de kletspraat van JV te belonen.
   Loop naar de klote achterlijke boer.
   Van mij krijg je niks hoogstens een vuistslag.

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens een link in het draadje is dat niet nodig. Je kunt als "vrijwilliger" naar binnen.

   Maar een camper voor de deur is ook hartverwarmend. Het geeft alleen de absurditeit van de regels aan: alleen maar treiteren. Zodoende loopt de rekening steeds verder op, die 'ze' uiteindelijk gepresenteerd krijgen.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De NAZI mentaliteit regeert op dit moment de EU en grote delen van de wereld.

   Met gezondheid heeft het zoveel te maken dat ze de mensen zieker en zieker maken. Hoe meer maatregelen en biowapens des te zieker we worden.

   Recordaantal ‘besmettingen’ tijdens lockdown voor ongevaccineerden in Oostenrijk
   https://www.ninefornews.nl/recordaantal-besmettingen-tijdens-lockdown-voor-ongevaccineerden-in-oostenrijk/

   Verwijderen
  2. On Topic, en tevens een kado'tje voor Oligarch die alles wat ie niet leuk vind "Nazi' noemt.

   ( blog 1186 Xevolutie)

   Hitler begon een nationaal kredietprogramma door een plan van openbare werken te ontwerpen dat o a. overstromingsbeheer omvatte, herstel van openbare gebouwen en particuliere woningen, en de bouw van nieuwe wegen, bruggen, kanalen, en havenfaciliteiten. Dit alles werd betaald met geld dat niet langer kwam van de particuliere internationale bankiers.

   De geraamde kosten van al deze programma's werden vastgesteld op één miljard eenheden van de nationale valuta. Om dit te betalen gaf de Duitse regering (niet de internationale bankiers) wissels uit, genaamd Schatkist Certificaten voor Werkzaamheden. Op deze manier hebben de Nationaal Socialisten miljoenen mensen aan het werk gezet, en hen betaald met schatkistcertificaten.
   [.....]

   Binnen twee jaar was het werkloosheidsprobleem opgelost, en Duitsland stond weer terug op zijn voeten. Het had een solide, stabiele munt, zonder schulden en zonder inflatie, in een tijd waarin miljoenen mensen in de Verenigde Staten en andere Westerse landen (gecontroleerd door internationale bankiers) nog steeds zonder werk zaten. Binnen vijf jaar veranderde Duitsland van de armste natie in Europa tot de rijkste.

   Verwijderen
  3. PS: Steeds bij alle nare zaken 'Nazi !' roepen is natuurlijk ook een goede manier (onbewust) om de klassieke opponenten van de Nazi's schoon te praten.
   Ja, ja, het zijn geraffineerde tactieken.

   Verwijderen
  4. Hoe geraffineerd JV is weten Oligarch en ik.
   Dus bespaar je maar de moeite.
   Oligarch en ik kennen de geschiedenis goed en herkennen jodenhaters zoals jij gelijk.
   Vroeger deden ze te weinig tegen de jodenhaters.
   Ben daar maar heden ten dage niet zo gerust op want mocht er echte pleuris uitbreken en het op burgeroorlog uitlopen dan zijn jodenhaters het eerste wat een kop kleiner worden gemaakt.
   Waarom? Omdat de jodenhaters de oorzaak zijn eventuele pleuris.

   Verwijderen
  5. Kado'tje voor E:

   Duitsland slaagde er zelfs in de buitenlandse handel te herstellen, ondanks de weigering van de internationale bankiers om buitenlands krediet aan Duitsland te geven, en ondanks de wereldwijde boycot door joodse industrieën.


   Duitsland slaagde hierin door uitrusting en goederen rechtstreeks uit te wisselen met andere landen, met een ruilhandelssysteem dat de bankiers buiten spel zette. Duitsland bloeide, omdat ruilhandel nationale schuld en handelstekorten elimineert. (Venezuela doet het hetzelfde vandaag wanneer het olie verhandelt voor grondstoffen, plus medische hulp, enzovoort. Vandaar dat de bankiers proberen Venezuela kapot te maken).

   De economische vrijheid van Duitsland was van korte duur, maar heeft diverse monumenten nagelaten, waaronder de beroemde Autobahn, 's werelds eerste grote supersnelweg.

   Verwijderen
  6. Wat een dreigementen en beledigingen aan het adres van JV terwijl hij jou juist probeert wat wijzer te maken.

   Je reageert in elk geval als een echte volbloed jood.
   Klagen, schelden, beledigen en dreigen en schuld afschuiven.
   Uiterst zwak en laf.

   Verwijderen
 6. Blik signaeert een probleem:

  6% Inflatie en de Rente op 1,5%; klopt dat?

  Follow the money, BLIK.

  WIE werden er schatrijk in de afgelopen jaren?

  Dan is dit HUN plan wat wordt uitgevoerd. 'Niks is toeval' zei Papa Bush al.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Russel Brand geeft het antwoord aan Blik:

   https://www.youtube.com/watch?v=SO8cxh0wXQo&t=407s

   Verwijderen
 7. Russell Brand, dat is die occulte new age guru @ Blik.
  Ach, zo zijn er tig van dwaalleraren.
  New age is een dwaalleer en zeer nuttig voor de Jezuïten world order. Allemaal samen gezellig in één nieuwe wereld religie.
  Je hoeft jezelf zoals van orgine bent alleen maar te veranderen en te transformeren.
  Jazeker,als het van JV komt kun je er wat mee.
  Of toch niet?
  Met alles waar die mee komt aanzetten die stomme boer, loopt die gelijk tegen de lamp bij mij.
  Natuurlijk moet je daarvoor wel als compleetdenker overal van op de hoogte zijn van de jezuïten agenda. Gaat zeker tot minimaal 30 jaar terug.
  JV in de sporen van new agers. Is me die onozele flapdrol JV toch daar weer mooi ingetrapt om zo'n guru als Russel serieus te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen