donderdag 4 november 2021

Prikspijt in Nieuw Zeeland

Bericht van Angela* uit Auckland, Nieuw Zeeland:

Chris (echtgenoot) heeft zich heel bewust laten vaccineren. Ik heb het ook gedaan voordat we naar Rarotonga vlogen. Ik heb er spijt van dat ik me heb laten inenten. Het is pas sinds ik artikelen door gekregen heb van Mickey, dat ik meer informatie heb ontvangen. Hier wordt alleen de pro-vaccinatie getoond. Het lijkt wel of we in een communistisch land leven. Tom (zoon) is er op tegen maar het werk heeft sociale druk op hem gehad waarvoor hij gezwicht is. Nataly (dochter, onderwijzeres) zou nu geen baan meer hebben, als ze zich niet had laten prikken!!

Nataly heeft enorme huid-uitslag gehad op haar gezicht. Ik ook. Mijn huid is blotchy (vlekkerig) geweest en nu zo droog en ruw. 

Vera en Roy (dochter en schoonzoon) luisteren naar de dokters. Daar zeg ik niets tegen daar kleine Tim al van voor Corona medische issues heeft en ik me buiten hun medishe beslissingen houd. 

Tom, Nataly en ik zijn er beslist op tegen dat het bijna voor iedereen verplicht wordt!!!

Er is sprake van dat ongevaccineerden Auckland niet uit mogen als we uit onze lockdown komen.......het is hier ongelooflijk.

* Namen zijn uit privacy-overwegingen veranderd. Angela en haar familie zijn bekenden van de redactie sinds de vorige eeuw. Het is een Nederlands-NieuwZeelandse familie. Het bericht is van deze week, dus het betreft de actuele situatie.

Het is zover, in het vroeger immer iddylische land van de Kiwi's lijkt het nu wel "of we in een communistisch land leven". (Niet dat het in Nederland veel anders is...)

3 opmerkingen:

 1. Heb serologisch test aangevraagd, huisarts zegt dat resultaat bewijs antistoffen pas telt na 1 spuit, vind dat zelf oneerlijk. Genocide, en vak demissionair K kijkt weg met steun van schijn oppositie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die brave huisartsen wordt je schijtziek van. Daarom kan je nu beter in een corrupt land wonen. Die doctoren schrijven tegen betaling zo een testbewijsje uit. In Irak vroeg die dokter een tientje aldus mijn Irakese ex buurvrouw.

   Je moet de huisarts eens vragen of het aantal patiƫnten met hartklachten is toegenomen na de injecties.
   Of de experimentele gentherapie al volledig is getest? (we weten van de CEO van Pfizer NL dat het niet zo is)

   Verwijderen
  2. [Je moet de huisarts eens vragen of het aantal patiƫnten met hartklachten is toegenomen na de injecties.]
   Dat hoef je niet aan je huisarts te vragen, ik kijk gewoon om me heen. Ik woon in een buurt met veel bejaarden. Vroeger zag ik 1 x p.w. een ziekenauto (met zwaailicht & sirene). Nu 4 x PER DAG.

   Verwijderen