donderdag 4 november 2021

Baudet Bewijst Bedroevend niveau 2e Slaapkamer

Mevrouw Kühnehand van Volt interrumpeert op 1:15. Maar zij reageert niet op het volstrekt heldere verhaal van Baudet van die eerste minuut, maar zij begint, met een Turks spreekwoord en wel, over een tweet van Baudet over een voetballer met een hartaanval, waar Baudet een trend meent waar te nemen van steeds meer hartproblemen bij gezonde mensen en sporters, die je eerst niet zag. 

Bewonderenswaardig
Zij luistert dus niet naar het betoog, maar komt met een voorbereid verontwaardigingsverhaaltje, dat Baudet geen respect voor de dood of de doden zou hebben. Het is van een selectieve verontwaardiging, zoals je die bij kartelpartijen in optima-forma zo vaak kunt waarnemen, en altijd naar de oppositie van Baudet, en nooit naar de macht. Met recht kartelpartijen. Het is bewonderenswaardig hoe goed en soepel Baudet inmiddels omgaat met deze steeds fletser lijkende, voorbereide, aanvallen. En de boomeranng van de betreffende personen gewoon terug laat slaan richting de sluwe aanvallers. Dusdanig dat zelfs Vera Bergkamp (D66), moet vragen of Kühnehand kan stoppen met jijbakken en het persoonlijk maken en gewoon een beetje zakelijk kan blijven. Baudet grapt: "Waarom bent u zo'n slecht mens, dat was eigenlijk de vraag (van Kühnehan, red.)".

Omvallende Chinezen
Toen we via de staatsomroep op de televisie getrakteerd werden op omvallende Chinezen in Wuhan, toen mocht de staats-tv dat onweersproken linken aan Corona, terwijl het hoogstwaarschijnlijk acteurs waren, maar niemand had moeite met wat premature aannames in ieder geval; dat komt pas als Baudet wel met aannemelijke en integere aannames komt!

Sensatie: Bergkamp steunt Baudet
In zijn vlammende respons haalt Baudet ook nog even Hugo aan die met zijn rug naar hem toe zit, niet eens meer luistert en enkel werkt volgens orders van Schwab en Gates. En dan komt het: Bergkamp steunt Baudet! Het is echt waar! Ze verzoekt Hugo een beetje te luisteren alstublieft als een gekozen volksvertegenwoordiger iets probeert uit te leggen!

Van Silvana Simons nog iets verwacht
Silvana Simons, waar wij nog wel enige verwachtingen van hadden, valt ook finaal door de mand, en doet ook nog een duit in het zakje betreffende de hartaanval-tweet van Baudet. Baudet zou niet mogen "diagnosticeren". Exit Simons.

Exit Geert
Wie we inmiddels ook kunnen afschrijven, weet niet of er Wilders-fans in de zaal zitten, maar dat is de blonde tornado uit Venlo. Die was zich, niet in de onderstaande video, maar elders terug te kijken, aan het druk maken over de lage vaccinatie-graad van Nederlanders van niet westerse achtergrond. Hij vond dat "die mensen" zich meer moeten laten prikken. "Desnoods maar een prikbus voor de sociale dienst". In plaats van dat hij die bevolkingsgroep juist prijst voor hun keuze, of deze in ieder geval respecteert, wil hij ze actief bewegen de injectie te nemen. Nu weten we weer waar Geert staat.


En dan nog dit...

Op het NOS-journaal werd van het debat, voor zover wij het gezien hebben, enkel een stukje getoond van Jan Paternotte. In dit stukje deed Paternotte het voordoen alsof door de nieuwe dwangmaatregelen een lockdown, door D66, wordt voorkomen. Het is de ultieme mind-fuck. Het is als de straatrover die zichzelf en zijn slachtoffer prijst, want dat slachtoffer had zijn portomonnee afgegeven, en daarmee was voorkomen dat die persoon een mes door de buik gestoken kreeg: Perfect! Een rover wordt een gezondheidsleverancier! Het is als de ontvoerder die vertelt dat doordat het sclachtoffer een klein beetje geld afstaat, hij een boel vrijheid regelt voor die persoon! De ontvoerder wordt een vrijheids-leverancier! En Paternotte regelt lock-down-preventie. Dat je als gecodeerde, gemondkapte, en om 12 uur alles dicht als gecodeerde slaaf door het leven moet, om over de ongecodeerden nog maar te zwijgen, daar hebben we het zo min mogelijk over. Het zijn hele listige, sluwe psychologische spelletjes die gespeeld worden in één-tweetjes tussen staatsomroepen en kartelpartijen.

Mispoes! U ziet hier geen straatrover. U ziet een gezondheids- en vrijheidsbevorderaar. Door het afgeven van slechts een heel klein beetje geld (uw portomonnee) verzorgt hij voor u, verder gratis en voor niets, dat uw buik geen perforatie ondergaat en dat u in vrijheid door mag en kunt lopen. Ja, soms is er wel een klein bijwerkingetje, zoals een schram of wel een steek, maar dat kan gebeuren. De man is bijna net zo'n goedzak als Jan Paternotte, bij wie u door slechts een ietsie pietsie vrijheid in te leveren (u hoeft zich slechts te QR-coderen, slechts een mondkap op, slechts om 12 uur horeca dicht en nog wat kleine ongemakken (voor de ongecodeerden nog een ietsie pietsie meer ongemakjes)) verzorgt hij dat u niet opgesloten wordt. Eufemistisch wordt meestal het milder klinkende "lockdown" gebezigd. 

Lees ook de comments onder het YouTube filmpje, zoveel, en zo mooi. We plaatsen er één, omdat we fan zijn van Mark ("The only exercise I took was to attend the funerals of friends who took exercise") Twain:
 “Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain

Hoe minachtend kun je zijn ten opzichte van Thierry Baudet en zijn kiezers die hij vertegenwoordigt. Hiugo komt er mee weg. Wel goed dat Vera Bergkamp de -notabene demissionaire Minister- aansprak op zijn gedrag.


9 opmerkingen:

 1. Scherp artikel Blik.
  =======================================================================
  Wat betreft Wilders. Het is bekend dat hij net zoveel hekel heeft aan islamieten als een kat aan regen. Zal wel met zijn liefde voor Israël te maken hebben of vanwege een zak geld of vanwege waanideeën. Wilders weet dat de spuit een moord cq ziekmakend wapen is. De Islamieten nemen in veel mindere mate het moordwapen dan de rest van de bevolking. Dat vindt hij niet leuk.
  Tja Wilders, je kan er niks mee. Wat mij betreft ook exit Wilders. Ieder leven van een niet satanist is kostbaar.
  ========================================================================

  Vanuit de vorige draad:

  In de tussentijd is in het Hawaï al zover dat je als ouder er niet meer bij mag zijn als je 5 jarige kind "geprikt" wordt in de Kalihi Kai Covid-1984 student vaccination clinic.
  https://www.infowars.com/posts/school-blocks-parents-from-attending-vaccine-drive-for-5-year-old-students/

  Ook de 5 jarige krijgt blijkbaar 2x de gifspuit in de schouder. De 2e injectie 3 weken na de 1e. Dus zelf kinderen van 5 worden ook blootgesteld aan het risico van een anafylactische reactie. (als ze dezelfde troep in de spuit doen als bij de volwassenen)

  Dat werkt als volgt.
  RNA dringt in de celwand van de bloedbaan
  De cellen in de bloedbaan produceren spikes en die komen in bloedbaan.
  Lymfocyten herkennen de spike eiwitten en gaan deze spike eiwitten doden.
  Ze vallen ook de bloedcellen aan die spike eiwitten produceren. Dat geeft bloedprop vorming.
  De 1e shot verhoogt de hoeveelheid antilichamen in je lichaam en die hoeveelheden zijn hoog zo 2 a 3 weken na de shot.
  De 2e shot komt na 3 weken. Nu vallen niet alleen je killer T cellen je eigen cellen in je bloedbaan aan, maar ook je antibodies
  gaan je bloedbaan cellen aanvallen. Dus bij de 2e shot heb je zowel de luchtmacht, als de landmacht die je eigen cellen (bloedbaan cellen) aanvallen.
  PROF. SUCHARIT BHAKDI
  https://www.bitchute.com/video/B3J22hfeggHx/

  P.s. Dit is alleen de bloedbaancellen. Het spike eiwit hecht zich ook aan verschillende organen en je geslachtsorganen.

  God help deze kinderen voor de rest van hun (nog maar net begonnen) leven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De misdaden tegen de jeugd is al in de statistieken te zien.

   VK: 85% van de Covid-19 doden zijn gevaccineerden, het aantal sterfgevallen onder kinderen is met 83% gestegen sinds zij de prik kregen aangeboden, de Covid-19 vaccins hebben een negatieve effectiviteit van maar liefst -132%
   https://www.frontnieuws.com/vk-85-van-de-covid-19-doden-zijn-gevaccineerden-het-aantal-sterfgevallen-onder-kinderen-is-met-83-gestegen-sinds-zij-de-prik-kregen-aangeboden-de-covid-19-vaccins-hebben-een-negatieve-effectiviteit/

   Verwijderen
  2. Het vaccin doet echt geen kwaad.
   De door het vaccin opgewekte ontstekingen aan de hartspier en hartzakje en bloedpropjes die in de kransslag ader kunnen komen en die een hartfalen veroorzaken worden nu toegeschreven aan de griep.
   De griep is na een jaar terug mensen en dodelijker dan ook. Het veroorzaakt nu ook hartaanvallen. (hoorde ik van Baudet en zie nu dat ze het echt zo spinnen (wat een aanval op je gezonde verstand)
   Cardiologen vrezen ‘grieptsunami’: kans op hartaanval zes keer groter
   https://www.ad.nl/gezond/cardiologen-vrezen-grieptsunami-kans-op-hartaanval-zes-keer-groter~a253bfbb/

   Verwijderen
 2. @Blik @Oli,100% eens, prima onderbouwde argumenten, top 👍🏻✔️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank. Ik heb bij 4 kroegen gevraagd of ze om een QR code vragen. 2 Kroegen zeiden ja en bij 2 was ik welkom. Het waren de bruine kroegen waar ik welkom was/oogluikend werd toegelaten.

   Op de vraag waarom ik niet werd toegelaten werd als reden de boete gegeven. Ze waren het wel eens dat de maatregelen niks met gezondheid te maken heeft.

   Op de sportschool moet ik vanaf zaterdag een QR code laten zien.
   @Bloggers,
   Zal ik de illegale QR code op mijn telefoon zetten en proberen of die werkt of moet ik nooit en te nimmer mee werken en dan maar niet naar de sportschool/sauna gaan?

   Verwijderen
 3. Hoe kunnen we vreedzaam strijden? Massaal ziekmelden,dagelijks auto toeter moment,woke bedrijven negeren,aangiften van discriminatie,???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ unknown. Ik ben er voor dat iedere wakkere zijn vrije zaterdag/zondag of andere vrije dag gebruikt om bij de ingang van een winkelcentrum/supermarkt zoveel mogelijk mensen wakker probeert te schudden met borden, kleding en open te staan voor het dialoog.
   Als 500.000 wakkere mensen dit doen, dan bereiken we iedere Nederlander. Lijkt me effectiever dan een demonstratie.

   Verwijderen
 4. Ik heb dezed video vanmiddag in de auto beluisterd (telefoon + kopetelefoon) Heerlijk! Mooiste video ooit beluisterd.
  Hoe hij telkens zei dat Hugo nog steeds met de rug naar hem toe zat.

  En inderdaad: die Vera Bergkamp is een heel aardige dame.

  Toen ik het hoorde dacht ik: Hier isa toch een klans dat we gaan winnen. Ik denk toch dat andere partijen lanmgzaam de ogenopen moeten gaan. Heerlijk zo enthousiast als Baudet was.

  En inderdaad overduidelijk: zijn critici ( de Turkse en mevrouw Simons ) gingen totaal niet in op wat Baudet zei, maar zochten naar stenen om mee te gooien.

  Ik moet trouwens wel zeggen dat die Sylvana ( volgens mij toch ook al 50 jaar) een erg aantrekkelijke vrouw is. Ook al verfoei ik alles wat ze zegt en denkt. ( Ben volledig bereid de schuld bij mezelf te zoeken: er moet iets mis zijn met mij...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor een keer krijg je gelijk, er moet iets mis zijn met je!

   Verwijderen