woensdag 17 november 2021

Aukje, Ab en Dries

Het was gisteren Aukje en Ab dag.

Aukje is van de VVD en ze mocht in de Tweede Slaapkamer de dwangmaatregelen van de Junta verdedigen. Dat deed ze met verve. Beetje lockdown. Beetje uitsluiten van mensen. Het was belangrijk voor Aukje.

Geen kader

Er kwamen wat kritische vragen. Een hele simpele: "Ok, Auk, dan gaan we beginnen met dwangmaatregelen, maar schetst u aub het kader, het landschap, de voorwaarden, waarbij de dwangmaatregelen eraf kunnen."

Zeg iets!

Nou, dat was allemaal moeilijk moeilijk voor "den Auk". "Maar zijn het de IC-bezettingen? Moeten die minder zijn? Of de besmettingen? Zegt u aub "de ziekenhuisopnames moeten minder zijn". Zeg iets!"

Niet te vermurwen

Maar Auk was niet te vermurwen. Dat was allemaal erg moeilijk. Maar ze verzekerde: "Zo snel mogelijk!" Gelooft u Auk en de VVD nou maar. Even uitsluiten (eufemistisch "2G") en even opsluiten (eugemistisch "lockdown"), maar zo snel mogelijk daar weer vanaf. Ongeveer net zo snel als van het "tijdelijke" kwartje van Kok...

Per ongeluk

Toen kwamen we 's avonds nog per ongeluk bij de staats-zwamshow Op1 terecht en daar zat Ab "Geef me de Whisky" Osterhous. En wat mocht Ome Ab daar onweersproken zeggen? De gevaccineerden kunnen een beetje ziek worden, maar als je daar ongevaccineerden bij zet, is dat de lont in het kruidvat. Luistert u nog even mee wat Ab zei? Ongevaccineerden bij gevaccineerden "zetten" is "de lont in het kruidvat". Alstublieft. Maar je mag dit niet vergelijken met iets uit het verleden. Dries Roelvink, en Herzberger zaten erbij en zeiden niks. En de door ons al langeleden als lepe wegloper ontmaskerde Tijs van den Brink, liet het ook onweersproken passeren. Zijn baas van destijds, Knevel, kondigde deze week zijn definitieve vertrek aan, en daar laat niemand een traan om. Ook Knevel hadden wij al 7 jaar geleden ontmaskerd als groot hypocriet. Zijn zwamshow werd kort daarop stop gezet en eigenlijk is Knevel sindsdien al compleet uitgerangeerd. Zijn deifinitieve pensioen komt zeker 7 jaar te laat.

Dries

Maar terug naar die andere zwammer, Ab, die ging nog even door, dat je het verbod voor ongevaccineerden om naar zwembad, café of bioscoop te gaan, niet zo zwaar moest nemen. Dat is helemaal geen uitsluiting. Volgens Ab. Valt allemaal best mee. Dries Roelvink zat erbij en keek ernaar. 

Wat moeten wij?

Robert Jensen kwam gisteren in zijn show met wat diepere vragen, en die hebben wij. Wat moeten wij verder nou?

Zin

Wat voor een zin hebben artikeltjes als het bovenstaande? Moeten we daar mee doorgaan? Moeten we nog aandacht aan die figuren besteden? Wat willen jullie van Blik? Moeten we al serieus plannen gaan maken te emigreren? Ik neem aan dat iedereen in zijn eigen omgeving de kleine dingetjes al doet: geen mondkapje dragen, praten met mensen die er voor open staan, een demonstratie bezoeken, maar iedereen weet ook dat daarmee de grote tanker niet van zijn koers gebracht wordt. Belangrijk is dan, zoals Jensen aangaf, de tanker de tanker te laten, en wij zelf met onze boot of onze bootjes, zelf de koers van onze boot/bootjes te bepalen.

Leren van de Russen

Wat dat betreft kunnen we leren van de Russen, die in zo'n absurd systeem geleefd hebben voor lange tijd; die leerden ook daarmee om te gaan, en die leefden ook gewoon door, met hun eigen feestjes, hun zelfgemaakte kleding, hun zelf geoogste groente uit de moestuin, hun zelfgestookte "Samogon", hun eigen handeltjes, hun grootmoeders recepten voor gezondheid, etcetera, etcetera.


Blik op Nosjournaal
@BlikopNOS
·
Wat een enorm eng mens is @aukjedevries van de abjecte @VVD die aanstuurt op ongevaccineerde mensen uitluiten. Op welke criteria worden dit soort achter de grote leider aanlopers geselecteerd? Op hun meeloperszucht? #coronadebat

Voor een politicus die ze nog wel op een rijtje heeft, kijk HIER het betoog van Gideon van Mijeren en zie hoe hij de vloer aan veegt met alle krokodillentranen en jijbakken die op hem afkomen.

Samenvattend...
Als een rechter een veroordeelde opsluit, doet hij dat met een heldere termijn. Weet de verordeelde precies hoe lang hij moet zitten. Weet hij ook de aftrek die hij krijgt bij welk gedrag. Weet hij ook precies hoeveel dagen voor de in vrijheidstelling hij al in de weekenden naar huis mag. Dan zegt de rechter ook niet: "We sluiten u op en wanneer u uw vrijheid terug krijgt, kunnen we niet zeggen, zo snel mogelijk". Als Aukje de Vries (en met haar de Junta) de vreedzame bevolking op- en uitsluit kan dat wel. Niemand weet dan wanneer "we" weer vrij komen, onder welke voorwaarden, enkel het weinig geruststellende "zo snel mogelijk...".

58 opmerkingen:

 1. Ik plaats hier nog even mijn laatse reactie op de vorige draad.

  Het is in ieders belang dat we de lieden die de moordenaars met hand en tand verdedigen en uit de wind houden, niet laten wegglippen als een dief in de nacht.

  Ik zet mijn schijnwerper dus nog eens aan en zet ze in het licht:

  -----------------------------
  Zo kennen we ze weer:
  Blijven zeuren om dat antwoord.

  En als ze het dan uiteindelijk krijgen, gauw ergens anders over beginnen.

  "By way of deception thou shalt kill the rest of the world."

  ( Want daar komt het toch op neer: moord moord moord. Lekker !

  https://xevolutie.blogspot.com/2021/11/1185-vitamine-d-need-i-say-more.html?showComment=1636992314577#c2999193585544963148 )
  ----------------------------------------------------

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat we moeten ophouden dat mensen zoals An, Aukje, etc ‘redeneren’. Dat doen ze niet. Ze zijn knettergek en zo van de rails, dat ze niet eens weten dat ze van de rails liggen. Anders gezegd: als je een stupide persoon wil overtuigen van zijn stupiditeit, gaat je dat per definitie nooit lukken (want de persoon is stupide).

  Wat wel helpt? - hakken in het zand en niet meedoen. Hopen dat andere mensen het licht zien en dat zij die de macht hebben gaan inzien dat de huidige maatschappij gedoemd is om te falen (wat uiteindelijk slecht voor iedereen is). Zover zijn we nog niet…

  Ik kwam dit filmpje over stupiditeit tegen, vond ik wel inzichtelijk

  https://m.youtube.com/watch?v=ww47bR86wSc

  Gekte eindigt meestal als faillissement: ‘slowly and then suddenly’. Als je ziet waar we nu zitten tov maart 2020, is er wel wat verandert in de gekte van de mensen (er is minder gekte dan toen). Langzaam gaat het wel.

  Mbt tot waarheen… ik heb getwijfeld over België, België, Bel-Gi-eeeeu…

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Willem, voor het voorbeeld.

   Alweer de tweede keer deze week dat er naar wordt gelinkt.
   Bonhoeffer was uiteraard een domme kracht, verblind door zijn behoefte om 'braaf' te zijn. ( Was het geen priester?)
   Braaf zijn = alle medemensen met veel liefde omarmen, óók zij die jouw ouders uitgehongerd hebben ( Duitsland 1922), jouw ooms lieten sneuvelen bij de Somme ( 1914).

   Wees geen Bonhoeffer.

   Verdedig uw kinderen wèl. Gooi ze niet voor de joodse leeuwen om daarna uzelf op de schouders te kloppen:
   "Wat ben ik toch braaf !
   Ik kom vast wel in de hemel,
   misschien wel op de eerste rij ! "


   Disclaimer: Ik kan dit niet aanzioe, enh eb het filmpje dus niet helemaal bekeken. Fout is mogelijk.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

  3. Dank voor je antwoord Jan. Ik ben er helemaal voor om dit zo snel mogelijk te eindigen. Maar als we zelfs op dit blog meningsverschillen kunnen hebben over dat wat de oorzaak is van dit alles, denk ik dat het nog niet zo makkelijk zal zijn om de oorzaak weg te nemen. Maar we kunnen het erover eens zijn dat de gevolgen desastreus zijn toch? En dat wie dat niet inziet of er zelfs garen bij lijkt te spinnen een volslagen idioot is.

   Blijf bij jezelf is het maximale waar ik me toe bereid voel.

   Of zoals Burke schreef (over de Franse revolutie)

   In the Reflections, Burke argued that the French Revolution would end disastrously because its abstract foundations, purportedly rational, ignored the complexities of human nature and society.

   Dus toch maar enigszins voorzichtig het vastgelopen uurwerk dat onze samenleving is geworden aanpakken, zou ik denken, in plaats van met een staalborstel een vastgelopen uurwerk proberen te repareren.

   Verwijderen
  4. Willem,
   ik weet dat het zoinloos is, maar vooruit maar:

   Jij hebt niet door dat je meewerkt aan jouw eigen ondergang.

   Je promoot Bonhoeffer, en die promoot: passief zijn, lief zijn, demoordenaars iet storen, de dieven niet wegjagen.

   Deed je maar wat je zegt te doen: niks.

   Verwijderen
 3. [Moeten we al serieus plannen gaan maken te emigreren?]
  Druk mee bezig. Niet voor mijzelf, maar voor mijn nageslacht.
  De kleine dingetjes, zelf gekweekte groente enz. Daar moet je dan ook wel de ruimte voor hebben en die is er in NL niet. Op een flatje driehoog-achter lukt dat niet zo.

  De walgelijke @aukjedevries is er een ontsnapt uit de holokots, dus daar kan je niets anders van verwachten. Alleen al het noemen van die walgelijke naam is al te veel. Niet meer doen.

  Gideon heeft weer een vlammend betoog gehouden, wat alleen werd verstoord door -hoofdzakelijk- vrouwen. Om met Commissaris Bas te spreken: "Altijd dezelfde(n)". Hulde voor Gideon, vooral het laatste gedeelte, waarin "Die Große Lüge" aan de kaak wordt gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welk land is de ideale emigratie uit de QR maatschappij?

   Verwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. SDR schreef:
   [Die rol gaat niet 40 jaar terug (zoals @JV aangaf ]

   Ik schreef of bedoelde te schrijven: Na Voelcker ( 1980 ongeveer) is de FED volledig joods gedomineerd.
   Greenspan, Bernanke, Yellen. Nu is het Powell, benoemd dor Trump. Weet niet zeker of hij joods is, maar komt wel uit het joods-dominated milieu, en kan niks beginnen, uiteraard.

   Verwijderen
  3. Een klein citaat uit het 'archive' artikel dat Sofia linkt:

   ( Hitler had dus eigen geld bedacht,dat alleen mocht worden gemaakt als er iets tegenover stond: arbeid of product. Niks geleend bij de bankiers. Lincoln had hetzelfde gedaan)

   Het gevolg:

   Within two years, the unemployment problem had been solved, and Germany was back
   on its feet. It had a solid, stable currency, with no debt, and no inflation, at a time when
   millions of people in the United States and other Western countries (controlled by
   international bankers) were still out of work. Within five years, Germany went from the
   poorest nation in Europe to the richest.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Nog een citaatje:

   Canadian researcher Dr. Henry Makow (who is Jewish himself) says the main reason why the bankers arranged for a world war against Germany was that Hitler sidestepped the bankers by creating his own money, thereby freeing the German people.
   Worse, this freedom and prosperity threatened to spread to other nations. Hitler had to be stopped!
   Makow quotes from the 1938 interrogation of C. G. Rakovsky, one of the founders of Soviet Bolsevism and a Trotsky intimate. Rakovsky was tried in show trials in the USSR under Stalin.
   According to Rakovsky, Hitler was at first funded by the international bankers, through the bankers' agent Hjalmar Schacht.
   The bankers financed Hitler in order to control Stalin, who had usurped power from their agent Trotsky. Then Hitler became an even bigger threat than Stalin when Hitler started printing his own money.

   Verwijderen
  6. @ Sofia,
   Het boek van Schacht heb ik geprobeerd te lezen, maar ik vond er toch niet de helderheid in waar het voor werd aangeprezen.

   Ik meen dat Schacht na enkele jaren met Hitler brak, maar ik dacht dat hij toch wel de bedenker was van dit systeem: tijdelijk geld maken en dat ruilen voor arbeid of product. Als het product af is , dan dat tijdelijk geld omzetten in echt geld. Inflatie onmogelijk op die manier.

   Lincoln kon niet anders dan de greenback drukkenL de Engelse bankiers, tegen wie hij oorlog voerde, vroegen 30% rente per jaar !
   ( Daat is nòg meer dan die arme Zwarten in de VS betalen als ze hun creditcard niet tijdig opvullen)

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Vallen alle Joden onder het kwaad?

   Is het uitroeien van iedere Jood de oplossing om hier uit te komen?

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. @SDR, het is gewoon een vraag.

   Het lijkt me als ik jou en JV moet geloven, dat als we alle Joden niet uitroeien, we hier nooit uit de problemen zullen komen.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. JIJ LEEST NIET SDR.

   Vorige draad.
   "het waren zoals jij dat noemt "de JODEN" van de Bank of England en de Bank of International settlement te samen met de too big to fail corporaties die NAZI Duitsland voorzagen van kapitaal, know how en grondstoffen.
   Maw JV. De too big to fail, met de Joodse bankiers (een paar families thats it) daarboven, hebben NAZI Duitsland een economische en militaire grootmacht gemaakt in de jaren 30.

   Joden waren slachtoffer van to big too fail (vaak) met Joodse achtergrond"

   Maar zeg dan de "Joden van het grootkapitaal" ipv de Joden.

   Verwijderen
  13. Alsof er alleen joden in het groot kapitaal zitten.
   Schei toch gewoon uit met die onzin hier.
   Groot kapitaal zit in alle lagen van religies.
   Trouwens zonder groot kapitaal zat jij nu niet aan jouw computertje te spelen nu SDR.
   Gooi dan ook nu per direct jouw pc-tje uit de raam en ga aan het aanrecht blok staan de afwas doen met de hand.

   De pc is nog maar een heel klein voorbeeldje van wat jij net zo goed profiteerd van GROOT KAPITAAL.
   Ga jouw eigen inboedel maar eens even controleren en vraag jezelf af hoe ook JIJ jezelf verrijkt hebt door GELD uit te geven!
   Basta......KLAAR met jou SDR

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. Graag gedaan oligarch. Mooi.

   Verwijderen
  16. SDR voelt altijd (op het geval Bill Gates na) de behoefte om voor JV op te komen als ik issues heb met JV.

   Tja, als ik haar was zou ik niet op 1 lijn willen zitten met iemand die een hele bevolkingsgroep onder de bus gooit. Zeker niet in tijden dat dit onderwerp zo actueel is.

   Verwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 5. oligarch17 november 2021 om 16:27
  Vallen alle Joden onder het kwaad?

  Is het uitroeien van iedere Jood de oplossing om hier uit te komen?
  =============

  Als ik tijd heb zal ik er op reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gideon van Meijeren legt uit: de voorspellingen van FVD komen keer op keer uit
  https://www.youtube.com/watch?v=bKcitMLtwLg&t=294s

  Held!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, Gideon spreekt goed in de kamer. Zoals hij bijvoorbeeld dat kuiken pvda dom blondje de waarheid zei. Heb je die ook gezien oligarch?
  Zoiets in de 2e kamer,pfffffffff.
  Ze is in staat om er een 2e slaapkamer van te maken.
  Er komt geen zinnig woord uit haar kuiken bekje.
  Het enige wat interessant aan haar aanwezigheid aldaar zijn haar borsten. Dan houd het ook zo'n beetje op. :-)

  Wie ook goed van zich laat horen en de sufkoppen daar in die kamer wakker schud vind ik toch nog steeds Wybren van Haga.
  Ik weet daar stoot ik FvD mee voor de kop, maar laten we dat niet doen. Niet mijn bedoeling.
  Ieder tegengeluid daar in de kamer is gewenst op dit cruciaal moment in onze landje aan de noord zee.

  Wybren van Haga is blij dat hij weg is bij de VVD die keihard gezonde mensen wil discrimineren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op het einde. Mooi die kop van Paternotte nadat Gideon hem de waarheid vertelde.
   Hij zat als een kleine jongen met een deugnietgezicht op zijn stoeltje alsof door de schoolmeester betrapt. Hahahahahahaha. Ik weet nu hoe Paternotte vroeger in het schoolbankje zat.

   Je moet even een link sturen van de video waar Gideon dat domme geile kuiken op haar plaats zette. Durf er geld op te wedden dat ze zich omhoog geneukt heeft binnen de PVDA. Iedere keer gaat ook die tong uit haar mond. LOL.

   Verwijderen
 8. Geen probleem oligarch....weer gevonden.
  Op het eind van dit stukje debat kan het blondje de waarheid niet verdragen en grijpt ze in door ook even haar bekje open te doen. Gideon blijft er vervolgens heel kalm en nuchter om, maar het kuikentje begint te springen.

  Gideon van Meijeren: 'MIJN HART HUILT'

  Even een toepasselijk lied om te realiseren hoe belangrijk vrijheid is voor alle mensen. Gewoon muziek om vrolijk van te worden en nooit je vrijheid op te geven.
  Voor niemand niet.
  Fijne avond nog.

  The Fortunes - Freedom Come, Freedom Go

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tja, wat doe je als er midden in jouw digitale stamcafé ineens iemand roept dat jij behoort tot de moordenaars. Tot de groep die onze opa's en oma'a arm stalen en ver weg miljoenen mensen over de kling joegen en nog steeds jagen.
  Wat doe je dan?

  Dan ga je druk samen in gesprek.

  Alsof er niks geroepen werd.
  Pathetisch.
  En van opmerkelijk kinderlijk niveau. Maar dat verbaast niet.

  =========================================
  oligarch17 november 2021 om 16:27
  Vallen alle Joden onder het kwaad?

  Is het uitroeien van iedere Jood de oplossing om hier uit te komen?

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Ik had een antwoord beloofd, dus ik zal antwoorden.

  Werd het hele duitse volk in Versailles tot de hongersnood veroordeeld, of alleen de Leiders?

  Waren àlle Duitsers 1945 en 1970 schuldig aan de holocaust, of alleen de leiders?

  Hebben ze alleen Ghadaffi gedood hebben de neefjes van Oligarch elke Libiër naar de hel gestuurd?

  Hebben ze alleen Assad aangevallen en verdreven, of is dat hele land in puin gegooid?

  Hebben ze in 1917 alleen de macht in het land over genomen of hebben ze ook nog 60 miljoen Russen gedood, in hun EIGEN land, zomaar, omdat het kon?

  Hebben ze in de VS alleen maar zichzelf rijk gemaakt, of hebben ze en passant de levensstandaard voor 360 miljoen inwoners naar kloten geholpen, sinds 1990 ?

  ------------------
  En nou komt Oligarch en die beweert in feite : het is niet juist om de onschuldige joden te straffen voor wat die enkelingen deden.

  Leg uit, Oligarch.
  Leg me precies uit hoe het gaat als het volgens joodse manieren verloopt...
  -------------------
  Oligarch: "Is het uitroeien van iedere Jood de oplossing om hier uit te komen? "

  Ik denk dat 'uitroeien' helemaal niet de bedoeling is.
  Het joodse intellect heeft veel prachtige bijdragen geleverd: in cultuur, wetenschap, medisch handwerk etc.
  Maar als ze de macht ruiken dan worden er allerlei instincten wakker gemaakt. ( Epigenetica heet dat tegenwoordig)
  Dan beginnen ze bloed te ruiken. Dan moet er gedood worden.
  Dan wordt het een clan die zich tegen de wereld keert. Dan zijn ze niet meer te houden. Hubris, moord en doodslag alom. We zien het elke dag, sinds 1990 om ons heen. Maar ook voor die tijd, alleen wat meer verdekt, via stromannen, presidenten en generaals.
  Dàt proces, die epigenetische dreiging voor het voortbestaan van de mensheid moet openlijk worden erkend en besproken.
  ---------
  Maar we kunnen het natuurlijk ook gewoon op de joodse manier oplossen: zoals Theodore Kaufmann in 1941 voorstelde: "Laat ons alle duitse mannen en vrouwen steriliseren, en dan zijn we over 80 jaar van het probleem af."
  Dat zou het joodse antwoord op jouw vraag zijn, Oligarch: steriliseren.

  https://christiansfortruth.com/wp-content/uploads/2019/10/Germany-Must-Perish.pdf


  BeantwoordenVerwijderen
 10. Niks joden.
  Jezuïten zijn de wortel van het kwaad.
  Hitler spande samen met de jezuïten lid van de Roomse kerk.
  Jezuïten streven naar een vernietiging van joden, vernietiging van zuivere christenen en aanbidding van lucifer de valse religie in de vorm van new age.(Blavatsky)
  In de door hun gecreëerde crisis en chaos zullen ze de oplossing aanbieden die als zoete koek bij de murw geslagen meute erin zal gepromoot zal worden.
  Niet beseffende dat ze de anti-christ ermee dienen.
  Je hoeft maar te kijken hoe de jezuïten paus Franciscus zich ook nu weer presenteerd.

  Een heel verschil tussen de oorspronkelijke tradionele joodse religie en de Rooms katholieke religie.
  Echte tradionele christenen verwerpen de Roomse indoctrine.
  Het waren niet de joden wat Duitsland kapot gemaakt hebben wat JV beweerd.
  Het waren de nazi's zelf in samenwerking met de jezuïten.
  Ook zij zaten achter de moord op JFK. JFK noemde hun "secret society"

  jesuïts

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mirakels bestaan.
   Nergens in geen velden of wegen één Jesuiet te bekennen.

   Niet bij de NRC, de Telegraaf of de NOS.
   Niet bij de Democraten of de Republikewinen.
   Niet bij de FED, niet bij Goldman Sachs en niet bij Reuters.
   Niet bij Time Warner, Disney en Comcast.
   Niet bij het Economic Forum en bij de IPCC.

   Slechts Twee Jesuiten zijn in de afgelopen maanden gesignaleerd: de een zat in het hoofd van Eddy, de ander in het hoofd van Oligarh.

   Pathetisch.

   Verwijderen
  2. Eddy is katholiek, maar erkent de huidige jezuitische (zwarte) paus niet en ik geloof in universal energy.
   Laat staan dat we Jezuïten of satanische complot smeders zijn in besloten organisaties.
   Er is iets niet goed in je hoofd JV.

   Maar goed. Je gaat je gang maar. Dit is laatste woord wat ik aan jou besteed heb.

   Verwijderen
  3. Stel dat er iets niet goed is in mijn hoofd: denk je dan eens in wat een rampzalige puinhoop het in jòuw hoofd moet zijn.

   Ik laat je àlle hoeken van de kamer zien, met één pinkje.

   Maar natuurlijk, dat hoeft jou niet opgevallen te zijn :

   https://www.youtube.com/watch?v=ErkhYq13VVE

   Verwijderen
  4. Oligarch: [ en ik geloof in universal energy. ]

   Zoo, Oligarch. Universal energy.

   Ik las dat Jomanda een eenzaam en treurig bestaan lijdt, ergens in Canada, in de bush.

   Ik zou maar oppassen met die 'Universal Energy' hobby van je.

   ----

   "Er is iets niet goed in je hoofd".... wie zei dat ook alweer laatst ?

   Verwijderen
  5. Geloofsovertuiging JV is fascist.

   Verwijderen
  6. Gratuite kreten.

   Is dat een bijwerking van te veel 'Universal Engergy', Oligarch?

   Verwijderen
  7. Jezuïeten en Schwab spelen samen onder één hoedje.
   JV is te dom om het te zien.

   Verwijderen
  8. Copietje uit de vorige draad:

   Eddy 17 november 2021 om 20:58
   JV is 70 jaar of net 71 geworden.
   Hij is geboren begin jaren 50.
   Hij was dus als kind 10+ bij aanvang WW2.

   ==============

   Dus in 1940 was ik 10 jaar oud, terwijl ik toch pas begin jaren 50 geboren ben.

   Leg uit, Eddy.

   Verwijderen
  9. Hij schrijft warrig die Eddy maar ik denk dat hij je vader bedoelt met +10 jaar.

   Verwijderen
  10. Ja nee, JV is 70 en is geboren begin jaren 50.
   Hij is 10 jaar na aanvang WW 2 geboren. Zijn vader was 10 + toen.
   Zijn opa was toen nsb-er.en een volwassen man
   Het nsb bloed gaat van vader op vader.Nu zit JV opgescheept met nsb bloed.

   Verwijderen
  11. Als nsb-er is hij in de leer van jezuïeten en kan natuurlijk niet het jezuïeten vraagstuk aan de kaak stellen. Sterker nog hij ontkent zelfs dat ze met Schwab iets te maken hebben.
   JV ‘s afleiding werkt gewoon niet. Althans niet bij mij.
   Vuile vieze jezuiten knecht die JV.
   Daar kan hij ook niet tegen dat hij daar bij mij mee tegen de lamp loopt.
   Hij liegt tot het barst en probeert het met zijn leugens weer te verdraaien naar joden.
   Duivelskind JV kan niet tegen licht. Het licht van de eenvoudige waarheid.
   Atheïsten zoals hij hebben daar altijd een zwak voor en verdragen dat niet.
   Tsja jammer JV. Had je maar niet voor de duivel moeten kiezen.
   Je bent en blijft een verloren gevalletje.

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. Mijn vader was geen NSB-er, en niemand in mijn familie. Ook geen verzetshelden. Gewoon: boeren.

   Toen de paarden werden meegenomen door de Duitsers is mijn vader met de fiets naar Goes gereden , om de paarden terug te halen.

   Dat was heel gevaarlijk geweest, heb ik begrepen, en een beetje dom van mijn vader. Hij was 19 jaar.

   Over NSB-ers vind ik moeilijk te oordelen, nu. Hangt van de landstreek af, denk ik. In Limburg is het meer begrijpelijk. Zoals het in Vlaanderen ook meer begrijpelijk is dat de Vlamingen voor Duitsland kozen, tegen het Waalse dedain en hun overheersing.

   Maar de jongemannen die zich bij Hitler aan sloten om in Rusland tegen de communisten te gaan vechten, daar kan ik wel bewondering voor opbrengen.

   Het communisme had toen al een verschrikkelijke recente historie met vele miljoenen doden.
   Het was bekend dat de priesters over de kling werden gejaagd, en iedereen wist dat het een joodse greep naar de macht was.

   Respect dus voor de mannen die hun leven waagden om ons daar voor te beschermen.

   Na de oorlog werden ze met de nek aangekeken, want ze zouden voor Hitler gekozen hebben.

   Maar in de jaren 40 wist helemaal niemand iets over concentratiekampen, en was het enige dat men Hitler kwalijk kon nemen het feit dat hij ons land was binnen gevallen.

   Niet fraai, maar in Duitsland was de economie onder Hitler 100 maal beter dan bij ons: wij leden armoede onder de joodse bankiers. Zoals er nu mensen zijn die dat door hebben, zo hadden die jongens dat misschien ook wel door. Ik denk dat het wel de slimmeren en dapperen waren die vrijwillig tegen de communisten in Rusland gingen vechten.

   Verwijderen
  14. JV, ik weet wel dat je Hitler adoreert en dat je een antisemiet bent.
   Jij bent de duisternis!

   Jouw Joodse bankiers sponserde Hitler en lieden zoals de vader van Klaus Schwab.

   Verwijderen
 11. Zien we een nieuwe vorm van Vaccin geïnduceerd immunodeficiëntie-syndroom? – Officiële overheidsgegevens suggereren dat de gevaccineerden aan de rand van de afgrond staan

  De door JV geliefde vaccin alliantie van Big Pharma en Bill Gates lijkt honderden miljoenen zo niet miljarden mensen naar de rand van de afgrond te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is oorlog Dawg zoals Merkel al zei. Oorlog tegen de mensheid wel te verstaan.
  Maar je mag geen vergelijking maken met de oorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De juridische gevangenis ( juridisch: àltijd joods) wordt langzaam rondom ons opgemetseld:
  Jeroen Pols en Maria Louise Genet:
  https://cafeweltschmerz.nl/videos/2g-geen-grondrechten-jeroen-pols-en-maria-louise/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Alleen al het feit dat je bloem-schoenen draag toont onbetwijfelbaar dat je vreselijk ijdel bent.

  Je wil, je moet en je zal opvallen.

  Anders trek je zulke schoenen niet aan. ( Ik wil niet dood gevonden worden ...etc)

  En vreselijk ijdele mensen doen àlles wat nodig is om in de belangstelling te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen