vrijdag 12 november 2021

Inbeller schudt Duitse Radio-studio wakker

Ja, vroeger kwam Blik ook nog wel eens ergens, bij Knevel en van den Brink bijvoorbeeld. Dat deed toen best stof opwaaien en de volgende week werd de talkshow per direct gestopt. Ook belde Blik wel eens in bij Stand.nl, en daar zijn ze nu nog steeds in verwarring over. Inmiddels zijn die programma's helemaal niet interessant meer. Bij Stand.nl werken ze nu met een "community", dus spontaniteit en originaliteit is sterk afgenomen met voornamelijk voorgeselecteerde inbellers met goedgekeurde meningen.

Duisburg brengt duidelijkheid

Maar zo niet in Duitsland, daar glipt er nog wel eens één door de verdedigings-barrieres van de MSM. Deze meneer uit Duisburg legt HIER  kort en krachtig helder, in het Duits met Nederlandse ondertiteling, uit dat de PCR heel veel valse positieven oplevert. Blik heeft 1 keer een pcr test in handen gehad (niet door de neus gedaan), kerngezond, en wat was de uitslag? U raadt het al, inderdaad. 

80% Vals

Dus de Duitse inbeller heeft 100% gelijk. Die PCR is een farce. Gezonde mensen testen "of ze ziek zijn", wie heeft dat bedacht? Met je non-symptomatische doodziek en besmettelijk zijn. 24.6 heeft de Universiteit Duisburg/Essen het zelf, volgens de inbeller (iemand die het wil checken?), bekend gemaakt, 80%(tachtig procent!) van de PCR-positives zijn vals.8 opmerkingen:

 1. Een professor en tevens editor van het BMJ is kritisch over wat er gebeurt:

  Iedereen praat elkaar na. Maar:

  - de vaccins werken niet zoals beloofd.
  - deze mRNA 'vaccins' waren volgens het gezaghebbende MerrriamWEbster woordenboek tot januari 2021 geen vaccins. Ze voldoen niet aan de definitie die tot dan toe gold.

  totaal 5 min: https://youtu.be/OvM5meOXk9o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kwestie van simpelweg de definitie aanpassen. Joodse logica. Als het op papier maar klopt.

   Verwijderen
 2. HALLUCINANTE BEELDEN van een gefeksieneerde. Neem nog een boostertje!

  De joden lachen zich de ballen uit de broek. Adolf, waar ben je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach, dat waren nog eens tijden. Komt nooit meer terug, dachten we. Wacht ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lol Van Dick Maas (de film regisseur)

  Mijn script over een stel narcistische leugenaars die binnen een jaar een land ten gronde richten is weer afgewezen door het Filmfonds. Te onrealistisch en het miste urgentie.

  https://mobile.twitter.com/WildGeraas/status/1459506626789060611

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is het bij jullie trouwens ook zo rustig in de stad, op een moment dat de belangrijkste dag voor kinderen daar is (Sinterklaasintocht… met QR code)

  Stemt me treurig en blij tegelijk… wat een vreemde emotie is dat…

  BeantwoordenVerwijderen